עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CybeR_CoM,

קראתי הרבה מאוד מדריכים ואני רואה שכמעט בכל אחד יש משהו שונה. פעם נגד 100 אוהם פעם אחד של 10K פעם לחבר אותו פה פעם לחבר אותו שם ובסופו של דבר לכולם זה עובד ורק אני לא מבין איך לחבר את זה בכלל ;D בקיצור: יש את השרטוט הזה שיש בו 2 נגדים שאני לא מבין למה הם משמשים והאם אפשר לוותר עליהם זה מופיע פה באתר במדריך LCD זה מעוד מדריך כפי שאתם רואים.. יש הרבה שוני בין כל השרטוטים האלה. אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויעשה לי קצת סדר פה לפני שאני מתעצבן ( מרוקאי מה : ) עוד שאלה: אפשר לחבר את הLCD ללא נגדים בכלל? ואם לא אז למה בעצם משמש כל נגד והאם אפשר לוותר על אחד מהם לפחות?..

2. Started by navk2,

אני כרגע על 750\1000. הOC נעשה דרך ATI TRAY TOOL, הכרטיס עבר בדיקת עומס דרך OCCT אבל שאני נכנס למשחק שכנראה יותר טובעני מבדיקת העומס, הכרטיס מתייאש אחרי 2 שניות ב3D. שניסיתי להעלות מתח דרך התוכנה היו לי אפשרויות רק למתחים נמוכים יותר מהנוכחי, שניסיתי להוסיף עוד משתנים לרשימה, הוא נתן לי לבחור בהם רק אם הכנסתי את אותו ערך שכבר קיים לי, שניסיתי להוסיף עליו אפילו ב 0.001 הוא היה חוזר לי מיד לערך ההתחלתי ומאפס את הקלוקים.(תמונה) יש אולי דרך אחרת להעלות את המתח שלא באמצעות מוד עיפרון ? עריכה : אוקיי, אחרי שקראתי קצת הבנתי שאין אפשרות לתת לו מתח מעל המוגדר בBIOS, שלפי מה שהבנתי זה בכלל 1.2, מישהו יכול לאמת ? ואם זה נכון אז למה אני לא מצליח ? מצאתי את זה : http://www.overclock.…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. האם זה בסדר אם אני מגביר את המהירות מאורר של הכרטיס מסך ל100%?אני מגביר דרך ה ntune

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by yanivnn,

שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  5. שלום! לאחר ניקוי אבק במחשב, שמתי לב שאחד החוטים של המאוורר 120MM יצא מהמקום שלו ולא ניתן להחיזרו לשם(אפשר "להניח" אותו שם אבל אם נוגעים במחשב הוא זז ומפסיק) אז אני צריך המלצה למאוורר 120MM, כמה שיותר חזק כמה שיותר שקט וכמה שיותר זול אפשרות להתפשר קצת על הרעש לטובת חוזק אם זה שווה את זה. תודה אריאל ראיתי את המאוורר הבא עם דחיפת אוויר של 70CFM, ברעש של 19DB במחיר של 45ש"ח! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 שווה או לא? עריכה*** רמת הרעש של המאוורר שאני צריך להחליף כרגע זה: 16Db אשמח אם תתנו לי המלצה למאוורר אם אותה כמות רעש, אבל כמה שיותר חזק

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  6. Started by Leo101,

שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Jack Sparrow,

מעבד: E6600 L629A מתח: 1.5V ביוס, בסביבות 1.43 בפועל לוח: Asus P5B-Deluxe 400x9 עדיין לא יציב לחלוטין, אבל בדרך (אני מקווה). כרגע יש בעיה מטרידה שבגללה המחשב מבצע POST רק אחרי כיבוי/הדלקה, לא אחרי soft reset וזה די מעצבן. מישהו מבעלי ה-P5B-D הצליח לפתור את הבעיה הזאת? אני יודע שהיא נפוצה. (הביוס מעודכן) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. שלום, לאן אני אוכל להגיע עם זה? יש לי : AMD Athlon 64 X2 4200+ am2 Gigabyte GA-M55plus-S3G שתי Samsung 1 GB DDR2-667 ספק: 600 watt http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/30058001/Images/LPPS600.jpg על קירור תמליצו לי בבקשה, אני מעוניין במשהו טוב עד 350 שח [אם יש דבר כזה]

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  9. אני עושה אוברקלוק ל6950, וכבר היו לי כל מיני סוגים של קריסות.. למשל מסך כחול, פסים וכו' איזה מצבים קורים בגלל שהליבה לא יציבה ואיזה מצבים אם הזכרון לא יציב?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. האם יתכן שלא ניתן על מהירות הסיבוב בעזרת תוכנה?? ורק דרך הביוס ששם זוהי שליטה חלקית בלבד? ניסיתי מספר תוכנות כגון SPEED FAN אך לא הצלחתי אם אף אחת עזרה..... :-\

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  11. איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by Mentally ill,

כשאני מנסה להעלות את ה-CPU bus בביוס ,המחשב כובה. ומאתחל את עצמו ופשוט מבטל את ה-oc. מוזר שהצלחתי להגיע רק ל-220 mhz כשהמקור עומד על 200. הכל עובד פיקס, יש קירור וכו',אבל פה אני נשבר.. כשמנסים להעלות מעל. יש השערות? אשמח לעצות איך להתקדם. e2180 Biostar 945GC Micro 775 kingston 667X2 freezer pro 7 rev2 תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by dxdiag,

מאווררים וגופי קירור ‏Thermaltake‎ - ‏V1 AX 110mm Blue Led CPU CL-P0508‎ בחנות KSP נהריה ... קירור טוב ? משתלם מבחינת המחיר ? כמה מעלות יירדו ? [ אני עם קירור סטוק והטמפ במנוחה 26-29 ..

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by avishai1b,

שלום, יש לי Intel E6300 1.8 ואני רוצה לעשות לו OC... יש לי גם Radeon X1900XT והOC במטרה לשפר כמה שיותר את הביצועים הגראפים של המחשב... המפרט שלי: FSP 400 -GLN GIGABYTE 945P S3 X1900XT 256MB E6300 1.8GHz 2GB Ram מעולם לא עשיתי OC למעבד, וגם הוא דיי חם ככה שאני גם צריך המלצה לקירור :] תודה מראש, אבישי ----------- כרגע חזרתי מהBIOS MENU הייתי ב T.i.M משהו כזה.. Tweaker משהו.. קיצור בדקתי הכל נראה לי דיי פשוט, רק דבר אחד, היה שם פרמטר: Robust Graphic booster משהו כזה.. היה אפשריות AUTO (שזה עכשיו) FAST ו TURBO, מהזה בידיוק עושה? ______ תמונות:

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

אז ככה בעכבר של microsoft האופטי אם אני אוציא את הלייזר \לד האם זה יהיה מסוכן לעניינים לעשות בו שימוש ? וחתכתי חלון במארז שלי יצא בסדר רק שהחיתוך לא מאה אחוז ישר באיזה כלים ניתן לתקן את זה ומה מומלץ לעשות? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  16. שלום חברים עשיתי oc לgeforce 4mx 440 agp 8x 64 mb בהתחלה זה היה: ליבה: 275 זיכרון:265 הגעתי ליחס של: ליבה: 392 זיכרון:442 בקיצור זה המקסימום שהגעתי וב3dmark 2001 בoc הזה עברתי 1400 נקודות הגעתי לשיא שאני יכול שזה 4495 ושזה היה 3000 ומשהו איך הoc הזה??????? תנו לי הצעות גם לשיפור

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! עשיתי אוברקלוק למעבד שלי 2500+ בארטון ל3200+ והיה הכל סבבה(מעבד 46-50, לוח33-35). ביומיים האחרונים שמתי לב שמפרטורת הלוח עולה! והיום היא הגיעה ל40 מעלות! על אף שהוספתי מאוורר 120MM נוסף... מה קורה פה? הורדתי את האוברקלוק וחזרתי לדיפולט והטמפרטורה של הלוח אם 37 מעלות! אני לא יודע מה קורה פה... לפני האובר היא הייתה 32 ככה. תעזרו לי בבקשה :-[

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by !_Evil_!,

יש לי מארז עם 3 מאווררים אחד קדימה אחד אחורה ואחד בצד 2 80mm ואחד 120mm והקירור המקורי של המעבד... זה המחשב השני שלי שזה פרסקוט פנטיום 4 3000 האם זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by y10,

AMD SEMPRON 2800 ASROCK K8NF4G-SATA2(כרטיס מסך מובנה גיפורס 6200) WD80GB 512RAM השם של הביוס זה AMI טמפרטורות מאמץ לוח אם: 23 מעבד:24 דיסק קשיח:26 עכשיו אני לא יודע איך להגיע לביוס אני לוחץ עם עליית המחשב על DEL וזה לא מגיע לביוס בקיצור אני מבקש עזרה לעשיית אוברקלוק...

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by hagay21,

רכשתי 5 סוגים של מאווררי 120מ"מ ומולם העמדתי 5 סוגי 80 מ"מ והתוצאות שהגעתי אליהן היו שכל מאווררי ה 120 אכן דחפו יותר אויר כמצופה חלקם אף הרעיש יותר מן ה 80 (מי שחולק מוזמן לבוא למבחן שמיעה) אך התוצאה העיקרית של הניסוי הייתה כיוון זרימת האויר והמסקנה שהגעתי אליה היא שמאווררי ה 120 דחפו את האויר מן מרכז המאוורר לצדדיו בעוד שכל מאוררי ה 80 מ"מ דחפו לכיוון מרכז המאוורר לסיכום ה120 בנויים לקרר שטח רחב בעוד שה80 מ"מ ניראו יותר לשטחים ספציפיים או כיוון יותר מדויק המיבחן שעשיתי כלל הדלקת פצצת עשן של פורים על מנת לראות לאן זורם האויר

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by Bagheera,

שלום ברשותי ארבעה סטיקים של 2GB מסוג Reaper PC-6400 של OCZ. הסטיקים מותקנים על לוח Asus Striker II Formula ועובדים בבאס 1066 על מתח של 2.1(המקסימום המותר במסגרת האחריות של OCZ) כרגע הזיכרון רץ במשך 4 שעות ואין תקלות ב Memtest, לעומת זאת דבר מטריד אחר הוא רעש נוראי שבוקע מהזיכרונות עצמם(לא ממאוורר) או מקרבת הזיכרונות. מדובר על מעין רעש "היססססס" כמו רעש שמפיקה ממטרה מתיזה. הרעש מציק מאוד למרות שכרגע אינני יודע איך הוא נשמע עם דלת המארז סגורה ובנוסף מספר חיפושים בגוגל העלו שככל הנראה מדובר בתקלה בלוח(אם כי לא מצאתי שום דבר ספציפי לגבי ה סטרייקר 2) שמצדיקה החלפה. יש לציין שהרעש אינו מופק כאשר המתח לזיכרונות נמוך מ- 1.90 וולט או כאשר הבאס שווה או נמוך מ- 800 לעומת זאת הוא מת…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  23. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. Started by zuq,

יש לי מאורר של מעבד P3 מיותר הוא יכול להיות שימושי למשהו?

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  25. אהלן, הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21. מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג. גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0 שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק! מה עושים מפה?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים