עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.4Ghz לוח-אם:Asus P4V800D-X כ.מסך: Gecube Radeon9550xt 256mb 128 bit המאוורר והגוף קירור של המעבד הוא הסטוק שקיבלתי איתו החלפנו כמה פעמים את המשחה כי פתחתי את המאוורר והטמפרטורה עומדת על 44-48 במנוחה וכמעט 60 במאמץ והתוכנה שאני בודק איתה את הטמפ' היא : asus probe. שקיבלתי עם הלוח אם. על איזה גוף קירור אתם ממליצים כאשר התקציב עומד על 200-250 ש"ח. בבקשה עיזרו לי!!!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Jack Sparrow,

מעבד: E6600 L629A מתח: 1.5V ביוס, בסביבות 1.43 בפועל לוח: Asus P5B-Deluxe 400x9 עדיין לא יציב לחלוטין, אבל בדרך (אני מקווה). כרגע יש בעיה מטרידה שבגללה המחשב מבצע POST רק אחרי כיבוי/הדלקה, לא אחרי soft reset וזה די מעצבן. מישהו מבעלי ה-P5B-D הצליח לפתור את הבעיה הזאת? אני יודע שהיא נפוצה. (הביוס מעודכן) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by idos100,

זה קורה לפעמים בכרטיס מסך שלי וזה מחשב חדש מלפני חודש ולפעמים הוא עושה רעש כזה כיאול המאוור מתנגש קצת בתומכים שלו ואז נגעתי בו קצת וזה הסתדר אבל עדיין מידי פעם זה קורה משיהו יודע למה זה ? איך מסדרים את זה? זה קרה לעוד מישהו?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by jondoo77,

האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by megaraban,

אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים.... אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה. יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות... כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה. אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by lioryb,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).

7. Started by DJ_Yaniv,

עשיתי OC למעבד ל 3.8GHz בדקתי יציבות במבחן super pi והוא יציב 100%. כשאני מריץ 3DMARK06 הוא נתקעה לי במבחן של הבדיקה של המעבד, הוא נעצר לי ב 8.5 שניות. ואז זה תוקעה לי את כל המחשב ואני חייב לעשות ריסטר. מישהו יודע אולי מה הבעייה ?

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by skycaller,

אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by orengore2,

שלום לכולם אני רוצה את דעתכם המקצועית. האם כדאי לעשות o.c ל9500gt של palit ג'יגה זיכרון? האם הוא יעבוד טוב יותר במשחקים? מערכת (הדברים החשובים): E8500 מסך 19' Samsung t190p רזולוציה 1600X1050 אם לא טעיתי משחקים: CoD5 Crysis וכדומה חשוב לדעת: הכרטיס כמובן לא מחובר לספק ואין לו מאוורר אלא רק צלעות קירור. עשיתי test עם התוכנה של nvidia על אובר קלוק ממש חלש וזה נתן אישור. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Menymen,

אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by MagnuM_47,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Zeev86,

היי. יש לי מעבד: AMD Athlon X2 Dual 5600+ 2.8 GHz המעבד כמעט בן שנתיים. שנה וחצי הטמפ' במאמץ לא עברה 55 מעלות. עכשיו הטמפ' מגיעה ל60 (כשאני מריץ משחקים כבדים). האם זה בסדר למעבד כמו שלי או שאני צריך לדאוג ליותר קירור ואפילו לחדש משחה טרמית? (אף פעם לא שמתי חדשה)

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by abc2007,

רציתי לדעת איך הלוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200 של חברת ג'גהבייט יחד עם מערכת קירור Freezer 7 Pro Rev.2 למעבד של אינטל i5 750 ל-OC קל-בינוני?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. היי,אני מחפש להחליף את כל הקירור במארז חוץ מהכרטס מסך(בגלל עניני אחריות). אני מחפש קירור למעבד(אינטל E8400)עם אפשרות שאני אעשב בעתיד OC קל ביותר.אני מחפש גם 2 מאוררים 120.חשוב לי שיהיו שקטים ככל שאפשר במסגרת התקציב. תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  15. Started by sos!!!!!,

המפרט שלי רשום בפרופיל טמפ' במנוח 49 טמפ' במעמץ 65 (60-75% בדקתי ב iv כרטיס מסך 60 כול הזמן (המאוורר עובד יותר ליפעמים מקסימום שהגתי עם המאוורר 51% הטמפ' הכי גבואה שהיה לי זה 71 הדרייבר של ati מגיע עם תוכנת oc היא טובה ? זה הטמפרטורות ששבועה שעבר ניקיתי אותו עם קומפרסור

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by froggy,

שלום יש לי מעבד pentium 4 630 החלפתי את גוף קירור סטוק של המעבד ל‏- ‏Alpine 11 Pro, אך הטמפרטוה עלתה ב3 מעלות יחסית לסטוק. נכון לעכשיו במנוחה המעבד עובד ב55 ובמאמץ בסביבות 69 ופיקים ל71. האם זה תקין? איך אפשר לדעת אם התקנתי את הגוף קירור בצורה נכונה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  17. שלום, לאנשים שיש את הX3 710, מה הOC הכי גדול שהגעתם אליו? ואם אפשר גם פרטים(דהיינו לוח, STEPPING,VOLTAGE וכדומה..). אני הגעתי ל 3.31GHZ מ2.6 וזה גם כשהליבה הרביעית נפתחה דרך הACC. לוח: GIGABYTE GA-MA790X-UD3P.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by pAnAhI,

אני מודע לכך שהמט' טובה אך היא לא "טובה מידי"? זה יותר מידי נמוך.... יש לי E4500 וקירור סטוק, מארז של אינטל, שתי 80MM מוציאים אוויר מאחורה אחד מתחת לכרטיס במקום החריצי PCI ואחד מעל הכרטיס, 120MM שלא מכניס בכלל אויר ומאוורר 9' שולחני שמכוון למחשב...המארז פתוח. נשמע לי ממש מוזר שהטמ' כ"כ קרה (יותר מהחדר!!) ועוד המעבד 65NM... כיוונתי TJ MAX.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  19. השאלה ממש כאן למעלה המפרט מצויין בפרופיל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  20. מה ההבדל בין משחה טרמית זהב לרגיל?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  21. שלום לכולם, המשכתי טיפה את הOC במחשב שלי, עכשיו לאחר 3 שעות של Prime95 שמתי לב שליבה אחת (E6750) מתעכבת אחרי השניה. הכוונה היא שנגיד ליבה אחת עושה מבחן 24K TEST2, ליבה שניה עושה K24 TEST6. והרווחים גדלים ככל שהזמן עובר. יש למישהו רעיון מה הסיבה לזה? בעיה במעבד / הכל בסדר? תודה לעוזרים, פיטר.

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  22. המאוורר (משולב היטסינק) של הגשר הצפוני בלוח שלי עושה רעשים כמו של רכבת בחודשים האחרונים. ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן אבל הוא מחובר עם שני ווים שלוחצים אותו בצורה שאי אפשר להוציא אותו (או שאני פשוט לא יודע איך) אז ניקיתי ממנו אבק על הלוח - כמה שאפשר, אבל עדיין יש רעש נוראי. יש איזה שהיא דרך לטפל בזה או שצריך לקנות קירור חדש לגשר הצפוני? אם אין דרך אז מה אתם ממליצים לקנות. ניסיתי לצרף תמונה אבל מה שיש באינטרנט זה של הגרסה החדשה יותר של הלוח בה הקירור נראה קצת אחרת

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Bagheera,

שלום ברשותי ארבעה סטיקים של 2GB מסוג Reaper PC-6400 של OCZ. הסטיקים מותקנים על לוח Asus Striker II Formula ועובדים בבאס 1066 על מתח של 2.1(המקסימום המותר במסגרת האחריות של OCZ) כרגע הזיכרון רץ במשך 4 שעות ואין תקלות ב Memtest, לעומת זאת דבר מטריד אחר הוא רעש נוראי שבוקע מהזיכרונות עצמם(לא ממאוורר) או מקרבת הזיכרונות. מדובר על מעין רעש "היססססס" כמו רעש שמפיקה ממטרה מתיזה. הרעש מציק מאוד למרות שכרגע אינני יודע איך הוא נשמע עם דלת המארז סגורה ובנוסף מספר חיפושים בגוגל העלו שככל הנראה מדובר בתקלה בלוח(אם כי לא מצאתי שום דבר ספציפי לגבי ה סטרייקר 2) שמצדיקה החלפה. יש לציין שהרעש אינו מופק כאשר המתח לזיכרונות נמוך מ- 1.90 וולט או כאשר הבאס שווה או נמוך מ- 800 לעומת זאת הוא מת…

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  25. מכיוון שהכרטיס כולל גוף קירור פאסיבי ומאוד מאסיבי בעל "צינורות חום" ניתן להרכיב על צלעותיו מאוורר 80mm פשוט ולהגביר את אפקטיביות הקירור ואת פוטנציאל האוברקלוק שלו קירור זה ממש תוכנן במלאכת מחשבת ותענוג לעבוד איתו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים