עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FeedMe,

יש לי שאלה לוותיקים והמנוסים יותר! קניתי קירור זלמן 9500CNPS שאמור להיות קירור סוס ולהנמיך את הטמפרטורות לגמרי... אבל! הטמפרטורה של המעבד מגיעה עדיין לסביבות ה-50+ מעלות במאמץ, כשהמאוורר בהפעלה מלאה! אני משתמש ב- prescott 3.4ghz@3.8ghz השתמשתי במשחה הטרמית שמסופקת עם הקירור... :-\ טמפרטורות הגיוניות? אפשר למשוך ל-OC קצת יותר רציני? ??? תודה!

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  2. אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שלי המטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחול אחריי שאני ישים איזה לד . רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש. אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זה INFECTED MUSHROOM ועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  3. עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???

4. אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  5. שלום! לאחר ניקוי אבק במחשב, שמתי לב שאחד החוטים של המאוורר 120MM יצא מהמקום שלו ולא ניתן להחיזרו לשם(אפשר "להניח" אותו שם אבל אם נוגעים במחשב הוא זז ומפסיק) אז אני צריך המלצה למאוורר 120MM, כמה שיותר חזק כמה שיותר שקט וכמה שיותר זול אפשרות להתפשר קצת על הרעש לטובת חוזק אם זה שווה את זה. תודה אריאל ראיתי את המאוורר הבא עם דחיפת אוויר של 70CFM, ברעש של 19DB במחיר של 45ש"ח! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 שווה או לא? עריכה*** רמת הרעש של המאוורר שאני צריך להחליף כרגע זה: 16Db אשמח אם תתנו לי המלצה למאוורר אם אותה כמות רעש, אבל כמה שיותר חזק

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  6. ברה אם אתם מכירים גוף זה אתם יכולים בבקשה לספר לי עליו?ולהסביר למה הוא גומר את זאלמן?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  7. יש לי AXP 1800+ פלומינו היטסינק AX-7 ומאוורר אנרמקס 80מ"מ מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בלי אוברקלוק? (את שאר המפרט יש במפרט<------------------)

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  9. כאשר כבר קיימת משחה על גוף הקרור, (למשל על FREEZER EXTEME) האם צריך לשים משחה גם על המעבד ? האם זה בגדר חובה/מומלץ/רצוי/מיותר/ממש מיותר/מזיק/נראה לי שהבנתם... ? תודה!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  10. אני לא מבים את זה... אנשים עם קירור אויר מחזיקים OC בדיוק כמו שלי עם אותה חומרה כמו שלי (ממש אחד לאחד!!) על מתח הרבה יותר נמוך לדוכמה אני עםQ9550 + EP45 UD3R על 4 GHZ עם מתח 1.408 וככה זה כלום בארץ לא ראיתי מישהו שהצליח לרדת עם המעבד הזה נמוך יותר מ 1.4 ב VCORE בחול אני רואה אנשים מבאים תמונות של OCקלוקים יציבים ל 4 GHZ+++ על 1.2-1.3 ?!?! ומי שעובד על 1.3 24\7 לא מרוצה מזה ושואל איך להוריד את המתח איך זה הגיוני בכלל ? הינה האשכול שראיתי את זה... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=205132&page=185 יש שם אנשים עם Q9550\Q9650 עומדים על 5 GHZ עם מתח מצחיק של 1.25 ובסדר עוד היתי מבין עם זה היה איזה לוח אקסטרים אבל זה אשכול רק של EP45-UD3 / EP4…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

האם מגיעה משחה טרמית עם מעבדים בגרסאת BOX ו\או בגרסת TRAY ? אני כנראה יקנה ATHLON3000 עם איגלו 7200 השקט, במידה ואין משחה טרמית שבאה עם המעבד, איזה מהבאים עדיף? (אני לא אוברקלוקר) http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317

12. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by GrandMaster,

אין לי מושג אם שואלים את זה פה, אבל נראה לי שזה המקום.. פעם ראיתי איזו תוכנה שבודקת תקינות מתחים במחשב.. מישהו יכול לומר איך קוראים לה? ואולי לומר גם מהם גבולות התקינות.. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by Moo,

יש לי מארז של TASK 3003 והטמפ' שלי הוא 61 ובלוח 44 מאוורר אחד מקדימה ו2 מאווררים מאחורה. אני קונה למעבד וולקנו 7+ אבל אני רוצה לשפר את זרימת האוויר במארז אז אני קונה גם מאוורר 120MM חשבתי לשים אותו על הדלת מה הסידור מאווררים הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by michaelg,

שלום,יש לי מחשב נייד samsung 350u2a-a01il חדש עם מעבד I5 2467M.הטמפרטורות בצילום מסך הם כאשר המחשב במנוחה ומחובר לחשמל.האם הטמפרטורות האלו נורמליות? תודה.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  17. בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by ReDrugOn,

שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום לכולם. אני מתעניין על מאוורר חדש לציפסט של הלוח שלי.ורציתי לדעת האם הדגם הזה יכול להתאים http://www.thermaltake.com/2005/coolers/chipset/a1178.htm הלוח שלי זה A8N דלוקס SLI. רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה את זה ואם כן איך זה עובד והאם זה שווה את ההשקעה. הרבה תודה מראש ;)

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by segevon,

אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך.. המעבד מקורר ע"י TT Big Tayphoon VX... והכרטיס עם קרור סטוק.. כדאי לעשות? אם כן עד איזה גבול ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  21. Started by lavbatigol,

תודה מראש! מה נשמע אחים שלי? ישר לבעיה! יש לי מעבד פנטיום 3 866 ולוח אם של asus עכשיו הטמפרטורה של המעבד שלי בזמן עבודה היא בערך 80 מעלות!!! ושל הלוח אם בערך 60 אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל ניראה לי שיש בעיה כי בזמן האחרון יש לי רעשים ואני לא יודע מאיזה חומרה....והמחשב פועל לי לאט מאוד בעיקר במישחקי רשת אם זה רע תגידו לי מה אנני צריך לעשות \לקנות ושיתאים למעבד שלי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  22. SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by openta75,

בס"ד יש לי מעבד E8400 INTEL רציתי לדעת מה ה-TJ MAX שלו בשביל לבדוק טמפרטורה ומה הטמפרטורה המקסימלית שלו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. בבקשה תענו זה די דחוף לי תודה תכתבו לי כתובת מדויקת או לפחות מספר טלפון

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. מכיוון שהכרטיס כולל גוף קירור פאסיבי ומאוד מאסיבי בעל "צינורות חום" ניתן להרכיב על צלעותיו מאוורר 80mm פשוט ולהגביר את אפקטיביות הקירור ואת פוטנציאל האוברקלוק שלו קירור זה ממש תוכנן במלאכת מחשבת ותענוג לעבוד איתו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.