אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לעשות OC לכרטיס מסך leadtek geforce 8800 gts 640mb עד כמה אפשר לעשות oc בלי לקחת סיכון גדול...ואם בכלל יש טעם לעשות אותו אם המפרט שיש לי...(אני מוסיף ספק enermax liberty 400W )??
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קניתי את ה- thermalright_xp-90 ( גוף קירור למעבד intel 2.4 ) בעבר היו לי בעיות של טמפ, התושבת הייתה שבורה ולכן במאמץ הטמפ הייתה מגיעה לכ- 90 מעלות, לאחר שהחלפתי תושבת בלוח אמ עם ה- מאוורר cpu האורגינל של intel הטמפ הייתה על 45-47 מעלות במנוחה ו- 55-58 במאמץ. אחרי שהרכבתי את ה- thermalright_xp-90 עם מאוורר 92 mm של vantec מדגם tornado (מאוד מרעיש ולא מומלץ למי שאוהב שקט ), הטמפ ירדה בזמן idle לכ- 44 מעלות ובמאמץ מגיע לכ- 46-47. ציפיתי להרבה יותר, זה מונע ממני לעשות oc למעבד וכו.. מה אפשר לעשות אם יש עדיין מה חוץ מלקנות גוף קירור אחר, אולי אפילו יש תוספות שיוכלו לעזור.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הצלחתי להמהיר אותו וגם זכרון 333 ל 400 יש לי אפשרות גם את ה AG ו PCI להמהיר ויש לי אפשרות להבור את ה 3 ג'יגה הרץ אבל הביצועים אותו דבר !!!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3000 באובר של 3200 המתח שלו הוא על 1.48 והבנתי שהמתח המקורי הוא 1.30 !!! איך זה הגיוני שהמתח כל כך גבוה ? יש לי לוח INTEL ROCK LAKE D865PER-L ובטח שהזלמן לא שינה שום טמפרטורה עם מתח זה !!! נ.ב בלוח אינטל אין אפשרות להוריד מתחים ולעלות וגם בלי האובר המתח היה ככה... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות OC למחשב שלי הפרטים בצד ! <---------------------------------------------- שמעתי שציך לעשות כמה OC לכל מיני דברים כגון כרטיס מסך מעבד.... אז ה OC שאני רוצה לעשות הוא OC יותר למשחקים גיימרים. יש לי את התוכנות שצריך cpuz/everest GeForceTweakUtility ובזאת שהיא לכרטיס מסך אני לא יודע להשתמש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי OC לכרטיס הנ"ל... כמה נקודות.... השתמשתי בתוכנה MSI AB... האוברקלוק שבוצע הוא 860 \ 1660 \ 910 לליבה \שיידרים\ וזכרון בהתאמה... במקום 700 \ 1400\700... הזכרון במקסימום.... לליבה שניסיתי להעלות יותר זה נתן לי ארטיפקטים ב ATI TOOL לכן השארתי את זה ככה... לא הועלה מתח {כי אין לי אפשרות}... 3D MARK עבר בהצלחה... בסוף קיבלתי קצת יותר מ100 נקודות יותר מלפני ההמהרה... ATI TOOL עבדה בערך 20 דקות בלי שגיאות וארטיפקטים... הטמפרטורה במאמץ הגיעה ל75 במקסימום מאמץ {ב3D MRAK} ב ATI TOLL זה היה בערך 70 לפעמים קצת יותר... היום ביצעתי בדיקה ב OCCT וישר נתקבלו שגיאות והטמפרטורות טיפסו לכיוון ה 80...הורדתי עד 830 את הליבה ולא היו שגיאות כבמיקודם אבל שהטמפרטורה הג…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד עם ההBIOS. לוח GA-P35-DS3L. אחרי שאני נכנס לBIOS, גם אם לא מתעסק בכלום, ועושה שמירה - הוא מכתיב למחשב UNDERCLOCK. כלומר - נתוני הOC בBIOS בסדר גמור, והכל מופיע כמו שצריך, אבל בפרקטיקה, בWINDOWS רואים כי הזכרונות והמעבד בUNDERCLOCK. ואפילו במסך הראשון שרואים בעת הפעלת המחשב, כאשר מופיע תדר הזכרונות, רשום תדר של 570~ במקום 800... כשכיביתי את המחש, וסובבתי את סוללת הCMOS במקום, אפילו בלי להוציא, המחשב היה עם ההגדרות הנכונות בעת ההפעלה. כלומר בOC, לא כמו אחרי איפוס של הBIOS. יש למישהו רעיונות לפיתרון? זה קצת מציק. במיוחד לאור העובדה שהמחשב אפילו לא בן שבוע. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי. יש לי Q9400 על מהירות 3.1 במקום 2.66,מתח די נמוך-1.28 אני חושב,קירור סטוק,ספק FSP 300W. על 388FSB.השאלה שלי אם אני יכול לעלות ל3.15 או קצת יותר ל3.2 בלי לשרוף את המעבד? המעבד מגיע במאמץ ל40-55 מעלות לכל ליבה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
האם יתכן שלא ניתן על מהירות הסיבוב בעזרת תוכנה?? ורק דרך הביוס ששם זוהי שליטה חלקית בלבד? ניסיתי מספר תוכנות כגון SPEED FAN אך לא הצלחתי אם אף אחת עזרה..... :-\
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם הוא אמין ועמיד, לדוגמא אם הסנסורים שלו חזקים או נקרעים בקלות הכי חשוב, האם קריאת הטמפ שלו אמינה ומדוייקת יותר מלוחות האם ובשורה התחתונה.. האם הוא שווה השקעה כספית של 300 שקל (כי אני לא סומך על קריאת הטמפ של nf7sl) תודה. עריכה: הא כן ושחכתי לשאול גם דבר מאוד חשוב, על כמה מאוררים הוא שולט האם חייבים לחבר לו מאוררים (אם אני לא מחבר מאוררים מה יקרה?) ואיזה חיבור למאורר יש לו (3 פינים, 4 פינים, או חיבור חוטים)
-
- 17 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הוא כנראה לא מצליח להחזיק טוב בציר שלו ... ניסיתי לדחוף אותו חזרה(גם תוך כדי סיבוב) עם איזה מברג וזה לא הולך. ואין איך לשים לו שמן כי מתחת למדבקות שם זה פשוט פלסטיק... אני מקווה שמובנת הכוונה שלי. יש למישהו רעיון איך אני מסדר את זה? או שאני אחיה כל החיים עם מקדחה בחדר... ?! עזרה, בבקשה! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מארז עם 3 מאווררים אחד קדימה אחד אחורה ואחד בצד 2 80mm ואחד 120mm והקירור המקורי של המעבד... זה המחשב השני שלי שזה פרסקוט פנטיום 4 3000 האם זה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי מארז של מחשב ישן פנטיום 1 חתחתי משם חלקים וחיברתי למחשב שלי הגבהתי את המארז ב 12 סמי הרמתי את הספק גם את 4 המגירות של 5.35 הורדתי ושמתי שתי מגירות שיהיה אפשר להעניס 2 מאווררים וגם דלת צדדית עשיתי מאורר טוב אז המודינג עדין לא מוכן(60 אחוז) תנו בבקשה תגובות אם זה יפה מה אפשר עוד לשפר????? http://photos.walla.co.il/garber5
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מעבד E8400 INTEL רציתי לדעת מה ה-TJ MAX שלו בשביל לבדוק טמפרטורה ומה הטמפרטורה המקסימלית שלו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רכשתי 5 סוגים של מאווררי 120מ"מ ומולם העמדתי 5 סוגי 80 מ"מ והתוצאות שהגעתי אליהן היו שכל מאווררי ה 120 אכן דחפו יותר אויר כמצופה חלקם אף הרעיש יותר מן ה 80 (מי שחולק מוזמן לבוא למבחן שמיעה) אך התוצאה העיקרית של הניסוי הייתה כיוון זרימת האויר והמסקנה שהגעתי אליה היא שמאווררי ה 120 דחפו את האויר מן מרכז המאוורר לצדדיו בעוד שכל מאוררי ה 80 מ"מ דחפו לכיוון מרכז המאוורר לסיכום ה120 בנויים לקרר שטח רחב בעוד שה80 מ"מ ניראו יותר לשטחים ספציפיים או כיוון יותר מדויק המיבחן שעשיתי כלל הדלקת פצצת עשן של פורים על מנת לראות לאן זורם האויר
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בבקשה תענו זה די דחוף לי תודה תכתבו לי כתובת מדויקת או לפחות מספר טלפון
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
^השאלה למעלה, האם SCCELERO S1 מתאים ל-260GTX? האם כדאי להרכיב אותו? הכרטיס המדובר: ZOTAC 260GTX
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-