אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני עושה פרויקט קטן של בנית מארז מחשב מי שרוצה לתת הצעות לרעיונות יעול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222684.0 ועכשיו לשאלתי אם יהיה למשל על מגש הלוח אם פתח מהצד השני (כמו שמתואר בתמונה) האם זה ימנע את בעית הפירוק של הלוח אם כדי להתקין את ה BT הכנתי תמונת הדמיה בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם קיימת תוכנה לשליטה על סיבובי המאוורים תודה,
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את הקירור אויר הכי חזק והכי טוב למפרט הבא: Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR Asus BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Enermax Liberty 500W Evga8600GT SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 Thermaltake Tsunami +window LG LCD 19" L1970HR DVDRW PIONEER DVR-212DBK LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 Dominator Airflow Fan Arctic Cooling MX-2 חשבתי על זה: thermalright ultra 120 exteme + SilverstonFm123, אמרו לי שהוא הכי חזק באאיבוריי, מה אתםאומרים?! לא חשוב לי המחיר!
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
טוב אז קניתי SLK948U למעבד +SF2 וATI SILENCER VER3 אז בהתחלה לא הייתי זהיר- שלפתי את המעבד ושברתי שני פינים- כל הזין- הלך המעבד- משמע לך תקנה חדש- אז שבוע סבלתי בלי מחשב- היום קיבלתי הכל- מעבד חדש , ואת כל הרכיבים הרכבתי ו...אני בשוק!!! על המעבד שמתי משחת ARCTIC SILVER 5 על הכרטיס מסך שמתי על הליבה את הגריז הטרמי שהביאו (כי פחדתי לשים עליו את המשחה כי היא מוליכה והכל- אבל על הזכרונות של הכ.מסך שמתי את המשחה. אוקיי - המעבד צנח מ55 מעלות- ל35!!!! 20 מעלות!!! הכרטיס מסך (התנור שלי-9800XT שעבד קבוע בין 70-75 מעלות) צנח ל55-60 מעלות- מ-ט-ו-ר-ף!!! את המאורר של המעבד הישן תקעתי בדלת שיכניס אוויר (לא שזה משהו חזק מי יודע מה אבל מוסיף קצת לדעתי) אייי המותק ממש בוכה לי עכשיו-"בוא …
-
- 15 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעגל או פרטים אחרים שקשורים להצגת הטמפרטורה של רכיב מסויים במחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ראיתי את המערכת הקטנה והמדהימה הזו. נראה לכם שווה? אני רוצה לקנות כזו לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT ולעשות OC חזק ביותר ההיט סינק שם נראה מפלצתי למדי, והתכנון נראה טוב. מה אתם אומרים? כדאי?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם . הפעלתי את התוכנה OCCT שתאמץ לי את המחשב. מהנתונים שהיא עשתה הטמפ' המקסימלית הגיעה ל-55 מעלות לאחר כ-21 דקות של מאמץ . זה יציב ? כי לפי מה שרשום באחד מהאשכולות הנעוצים פה שטמפ' לא אמורה לעלות על 50 מעלות . אז עדיין זה יציב ? תודה לכולם. העלתי תמונה מהבדיקה וכל זה : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חשבתי על ביג טייפון, אבל איזה מהם? Thermaltake Big Typhoon VX או הראשון הרגיל? או אולי משהו אחר ביכלל? ומה המחירים? דוד שלי המליץ על COOLER MASTER, איך הוא? תודה
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
כי הרעש הורג אותי קשה לעבוד לי המחשב ואני חושב שהדלתא מרעישה יותר
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך שאתם יכולים לראות אצלי במפרט בצד והמעבד עושה לי צוואר בקבוק ענק אני מעוננין להוציא ממנו את המיץ ובשביל זה אני מתייעץ איתכם על מאוורר שיביא את הכי הרבה ביצועים במסגרת התקציב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחרי יומיים שהמעבד הורכב ומשחקים איתו, כנראה שהגעתי למגבלה על אוויר. לפי כל מני כתבות וביקורות שקראתי כל מקום אמרו שלא הצליחו לעשות POST עם OS 64BIT על יותר מ4GHZ אני אפשר להגיד רציתי לראות במו עיניי אם זה אכן המצב, אבל גיליתי שלא בדיוק: http://img830.imageshack.us/img830/8194/4202.jpg אחרי ה4200MHZ ניסיתי כל דבר אפשרי בשביל לפחות להריץ SPI על 4300 אבל ללא הצלחה. POST היה אבל אחרי דקה באו כל הזמן המסכים הכחולים ולא רציתי לעבור את ה1.5V. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1969962 ואני גם באמת חשבתי אחרי הניסיון עם ה720BE שלא ניתן לעבור את ה3.8-9 על המעבדים האלה, ואני טעיתי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי איזה אחד שהכניס את המאוררים שלו לקופסה\מעמד כזה למאורר בצבע סגול . מה זה ? זה נועד להחזיק את המאוררים ולהקיט אותם? אפשר להסיג אותם בניפרד? כי אני חושב שהבחור ההוא קיבל אותם עם המאוררים : תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי, אני עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד Intel Q9550. תכננתי להצמיד אליו את ה Arctic cooling freezer Xtreme, אך קבלתי המלצה שמכיוון שמדובר ב Quad אני חייב קרור הרבה יותר אגרסיבי ולכן כדאי להשתמש ב Thermalright Ultra 120 eXtreme + מאוורר עליו. ההמלצה מייקרת את המערכת בעוד 150 ש"ח, ולדעתי בלי סיבה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OverClock למעבד Intel Core2Quad Q6600 ואני צריך מישהו שבאמת יודע ומוכן לשבת איתי ולעשות את זה בבקשה. הטמפ' במאמץ של Call Of Duty Black Ops רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Full Graphics היא 62 הכי הרבה ב-Core 1. אני לא יודע אם אלה נתונים טובים אבל אני צריך ממכם עזרה להגיד לי האם כדי לי לעשות OverClock והאם אני בנוי לעשות את זה. תודה, בר
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי וההכל איך אני מחבר את זה ל"אדמה"... סיימתי לבנות אותו ואני מת לראות כבר איך הוא פועל (אם בכלל אני מאוד מקווה שכן). אגב התמונות לא הכי עוזרות כי האיכות לא משהו אבל התרשים עזר מאוד אני מדבר על זה: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanbus_2.php בבקשה אם תוכלו לענות לי על השאלה הראשונה אני יודה לכם מאוד!!!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ראיתי שבחלק מהמקרים יש תוספת כמו VX או תוספות אחרות וזה מתבטא גם בהפרש מחירים... מה בפועל שונה בין bigtyp רגיל לאחד מהסוגים האחרים? ביצועים? שקט? מראה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני עם מארז פתוח יש לי מאוורר שמכניס אוויר מתחת להארד דיסק ויש לי מאורר שמוציא אוויר מעל הכרטיס מסך השאלה שלי היא אם צריך תמאורר שמעל הכרטיס מסך להפוך אותו ולגרום לו להכניס אוויר כי האוויר גם ככה יוצא כי אני עם מארז פתוח אז אם אני יהפוך אותו הטמפרטורות ירדו נכון ??
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב אני קצת מבולבל עכשיו... ראיתי איזה סרטון ב-YOUTUBE שמראה בגדול איך עושים OVERCLOCK ל-ASROCK Pro-3M.... עשיתי OC די מינימלי (בהינתן הפוטנציאל) מ-3.3 ל-3.7 (GHZ) אבל אחרי שהרצתי (BENCHMARK (Maxon Cinebench 11.5 - קיבלתי בערך אותם תוצאות כמו קודם... (גם WINDOWS מראה שלכאורה הSPEED הוא - 3.3GHZ)... מישהו שמכיר את ה-ASROCK יכול לתת פה איזה תובנה? תודה, JABBA
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
טוב, דוד שלי מקנדה רוצה להביא לי P4 2.8 זה עולה לו זול לא יודע איך אבל משהוא בסביבות ה300 $ עכשיו זה לא שווה לי שהוא יקנה אם: 1) אי אפשר לעשות אוברקלוקינג 2)זה לא מתאים לי ללוח אם יש לי עכשיו לוח של MSI כמו שכתוב במפרט MSI SIS 645DX עם תמיכה ב 533... זה יתאים לי?? תודה... סליחה על הטעות יש לי כבר 1.6 אז 1.8 לא שווה לי...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp103/dp103.htm
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
במאווררים של scythe, בסדרת GT, יש תוספת japan servo המשמעות של צמד המילים האלה הוא מנגנון יפני? (ידוע ש-servo משמעו מנגון עזר) ואם כן, דבר זה גורע או מיטיב עם המוצר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קירור אתם ממליצים למעבד הזה עם לוח אם של ASUS P5ND2-SLI EDITION הבנתי שהזלמן והביג טייפון די טובים אם אתם יכולים לתת לי דגם מדוייק של הקירורים ומה יותר טוב ב250 ש"ח תודה מראש ספרקווווו!!!
-
- 6 תגובות
- 458 צפיות
-
-
הBT הלך לעולמו כמשו אמרתי. עכשיו אין לי אחריות כי דוגרי קניתי אותו בקומבינה אחת גדולה. אז אין לי איך להחליפו. עכשיו מה שהלך לעולם זה לא המאוורר, שאותו הייתי מחליף אלה 2 HEATPIPים... אל תשאלו איך(כי אני גם לא יודע לא הייתי מספר ימים בבית) אבל שחזרתי הבייתה המחשב היה מכובה והקירור היה שבור. עכשיו שאלה שלי היא האם לקנות עוד אחד BT, שהיו לי איתו המון בעיות בהתקנה ונאלצתי לחפף(זה למה הוא נשבר עם הזמן לדעתי) או לקנות את הSchyte Ninja שאני יודע שלא יהיו לי איתו בעיות כי חבר שלי קנה כזה והוא התקין תוך 10 דקות. התושבת היא 478, המעבד הוא 2.4 שעבר OC ל3.0... תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-