עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by RenTex,

טוב אני כרגע על 3.2 עם המעבד הנ"ל, המפרט: Q9450 A-data vitesta 800mhz 4gb cl4 asus maximus formula tr ultra 120 ex @ 2XF3 אני מצרף תמונות של הOC. http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1943.JPG http://davieh.no-ip.org/pics/IMG_1941.JPG [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by esaly,

אהלן אנשים! מישהו יודע אם לCoolerMaster Centurion 532 יש הכנה למאוורר בחלק העליון של המארז? אני רוצה להחליף את המארז שלי ואני יודע שזה מארז טוב, השאלה אם יש לו הכנה למאוורר הכי חשוב בערך במארז... דבר נוסף, האם המארז מגיע עם ספק כח ואם כן אז איזה? אם יש לכם הצעות אחרות למארזים אשמח לשמוע... תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by Erk0kyDa,

היי יש לי מעבד E4500 שעשיתי לו אוברקלוק מ 2.2 ל 2.83 הוא יציב עכשיו הוואלט שאני שם יותר גבוה ממה שכולם שמים הוולט שלי 1.41875 כי פחות הוא קורס לי ואני לא יכול שהוא יהיה יציב יותר מ 2.85 מה אני צריך להשים כדי נגיד להגיע ל 3.0 כמה וואלט ובשאר הדברים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אני רוצה לעשות OC יש לי מארז NZXT Tempest ויש מקום לרדיאטור 120mm כפול מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q אני צריך המלצות

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  7. SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by ssll8,

Tov kodem kol ani hadash po ve ein li evrit ba mahshev az sorry... ani rotse livnot marehet kirur mashu lapanim taktsiv 1500 aval efshar lahrog raeti kama marahot muhanot kmo zot shel ZALMAN RESERATOR 1 Plus nira nehmad aval ba arets yakar ha marehet ha shniya hi Thermaltake BIG WATER 745, she nira harbe yoter kar tov az ha marehet shli Core2Q Q6600 LO G0 kartis masah 2900xt be ekaron ani rotse lekarer et shnehem az ma liknot ve eifo?oshe adif livnot? (ani rotse lasot overclock retsini leshimush yom yomi) edkun!!!!!!!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=572 lefi tsoaot shel mivhanim zehu mispar 2 be kol ha pitronot mehir 1200 aval gol…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by GAL SHAMIS,

שלום אני חדש פה ורציתי לדעת איך עושים בכלל אוברקלוק למעבד(אל תגידו לי להריץ חיפוש כי הרצתי ולא מצאתי את התשובות שרציתי למצוא) המפרט שלי הוא AMD 2500+ 512K RADEON 9600XT זיכרון: 768DDR עם איזה תוכנה אני עושה אוברקלוק למעבד והאם שווה לי לעשות בכלל תודה לכם

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  11. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. החובבן זה אני ואני מבין ויודע את הבסיס במריחת המשחה הטרמית אבל כמו שאני יודע בכל דבר דרוש נסיון אז אולי אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים טובים ואזהרות כשאני מורח את המשחה הטרמית? תודה רבה רבה לכ העונים ;D

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

אז ככה. בשעה טובה הגיע הSK-7 לחנות מסויימת ב180 ש"ח ללא מאוורר. אני צריך איזה שני מאווררי מארז טובים ושקטים, אולי עוד אחד לשים מול הריידון ומאוורר לSK-7?. יש גם את הSLK800 באותה חנות ב250 ש"ח ללא מאוורר. אז ככה: SK-7=180NIS WITHOUT FAN SLK800=250NIS WITHOUT FAN מה עדיף? המארז זה ENERMAX FS-710B, טמפ' נוכחיות הן בסביבות ה45-50 למעבד וסביבות ה45-48 ללוח. אני צריך המלצות על מאווררי מארז. GREY METTER המליץ לי על הVANTEC STEALTH, אז אני חושב לקנות איזה 2-3 של 120MM ואני צריך עוד מאוורר להיטסינק(איזה MM הSK-7 יכול?) תודה.

14. שלום. האם יש דרך לבצע OC שלא דרך הביוס (ולחסוך את ההפעלה מחדש של המחשב ושל ווינדוס שוב ושוב)? תודה!

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. שלום עשיתי לחבר שלי אוברקלוק ויש לנו בעיה . אי אפשר לעלות מעל 2.37 מגה הרץ החלפנו אתמול זירונות לסמסונג 2X 512 וזה גם לא מזה עדיין הוא מעלה חלונות כחולים העלתי את הוולט של המעבד אבל אני מפחד לא להעלות יותר מידי עליתי מ 1.5 ל 1.6 וגם לזיכרונות העלתי אם מישהו יודע איך אני יכול להמשיך להעלות את המעבד שיגיד לי תמונות CPU-Z תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by guybbc,

שלום . יש ברשותי מחשב עם מעבד INTEL D920 1 GB DDR2 667MH לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 SLI ושני כרטיסי מסך 6800GS בSLI. ספק 600W ENERMAX ברצוני לבצע OC למעבד. עד איזה מהירות שעון אפשר להריץ אותו ? יש לי מארז מעולה מאלמוניום ו7 מאוורים, ומאורר למעבד של GIGABYTE דגם 3D ROCKET . במצב עומס עכשיו המעבד לא עובר את ה24 מעלות. האם זה מעבד טוב לOC. תודה

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by sokran,

אני מחפש 2 מאווררים 80MM למארז עד 80 ש"ח. רעש לא מהווה פרמטר, מצידי שירעישו כמו גנרטור ויעשו עבודה טובה- להוציא כמה שיותר חום.. תודה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by MotoCross,

מתי אני אקבל ביצועים טובים יותר, אם אני יוסיף יותר MHz למעבד או לFSB?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  19. בחנות TMS נעשה לי אוברקלוק למחשב ללא שביקשתי על ה2500k + mugen 2 כרגע מהירות הליבה היא 4.3 בעיקרון בדקתי טמפרטורות הכל יציב תמיד גם בבדיקת מאמץ ונראה בסדר. העניין זה שמהירות הליבה תמיד על 4.3 על אף שהבנתי שזה יותר בריא למערכת כשהמחשב משנה את מהירות הליבה לפי הצורך. אז הבנתי שיש הגדרת EIST שעוד משהו בנידון, מה המשמעות שלה? יש לי עוד כמה הגדרות שכולן disabled: cpu enhanced halt c3/c6 state support cpu thermal monitor cpu EIST function Bi-directional prochot האם חלקן אמורות להיות על enabled? האם זה ידאג שתדר הליבה ישתנה לפי הצורך?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by ScreameR,

לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by pidres,

ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  23. Started by ארקדי גאיידמק,

אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה הוא של אסוס דגם V9520 עד כמה אני יכול להגיע איתו? יש עליו קירור פסיבי 40-42 מעלות במנוחה. איך אני מתחיל לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  24. שלום, קירור למעבד- עשיתי oc למעבד והוא כרגע עומד על 3.3GHZ והתחיל להיות חם במאמץ(קירור סטוק) האם הקירור למעבד -ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME מתאים גם לoc בינוני בסביבות 3500+ האם הוא שקט? בחרתי דווקא קירור הזה כי שאר הקירורים שראיתי המלצות עליהם -גדולים מדי -(בגובה) ולא יכנסו למארז. אם יש למישהו המלצות אחרות עד 13 ס"מ -בכבוד.. קירור לכרטיס מסך- נשבר לי המאוורר בכרטיס- Palit GeForce 9800 GT איזה קירור מומלץ במחיר של 100- 200 חשוב לי שקט, אך יש לציין שהמארז ללא זרימת אויר טובה אז לא נראה לי שקירור פסיבי יעבוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. שלום, קניתי את המעבד E8400 ואת הקירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים. קניתי את הקירור הזה בשביל לעשות לו OC גדול, אז כרגע אני על 4050MHZ עם מתח של 1.55 וזה לא יציב, למה ? הטמפרטורה היא 55 במאמץ, אם אני מוריד מתח זה עוד יותר לא יציב, הורדתי את המחלק ל 1:1 והוסתי מתח 0.2+ לזיכרונות ו 0.2+ לFSB הטמפרטורה של ה NB היא 31. מה לעשות כדי לייצב את המערכת ? להעלות ל CL6 לזיכרונות ? כמה מתח אני אמור להיות כשאני עומד על 4050MHZ ?[ תודה.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.