אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם P5W DH עכשיו החום שלו בלי מאמץ 45 ובמאמץ עובר את ה 50 רצוי לציין שהמארז שלי נקי מאבק וכבלים מסודרים אם אני יחליף את שתי הקירורים של הציפים בלוח האם יהיה שינוי חשבתי להחליף בזלמן הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
המפרט רשום למטה, עד לפני כמה ימים לא הייתה בעייה בשום OC. לפני כמה ימים החלפתי את המארז לTHERMALTAKE SVIKING, מאז כל פעם שאני מפעיל TOAST או עושה SAVE ל BIOS המחשב מתחיל לצפצף ונכבה. בדקתי את כל הטמפ' כיבוי בBIOS ואין שום סיבה שהמחשב יכבה כהגנה על המעבד ב48 מעלות!! (הוא נוטה להכבות בטמפ הזאת). מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
קניתי היום ZALMAN VF 900-CU עכשיו יש לי עוד בבית MX-1 של AC ומה שמקבלים עם הזלמן זה איזה THERMAL GREASE שווה לשים את ה- MX1 במקום ?
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מערכת קירור מים, ותקוע עם חיפוש אחר רדיאטור. מאחר ואני רוצה שהכל יכנס לתוך המארז, הייתי רוצה שזה לא יעבור גודל של 12X12 ס"מ. יש למישהו רעיון מאיפה להסיג משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חברים, ניגש לעיניין, ניסיתי לעשות OC למעבד שלי (מהירויות סטוק: 266*9=2400). המטרה בגדול הייתה להגיע ל3.2GHZ, כאשר אני מוריד מכפלה מ-9 ל-8 ומעלה את הFSB ל400MHZ כדי שיעבוד עם הזכרונות ביחס של 1:1. הצלחתי להגיע ל375Mhz ל-FSB עם מכפלה 8. אחרי זה ניסיתי ישר ללכת על 400, והלך לי הלוח אם, שהייתי צריך להחליף. בדקתי את הסטפינג של המעבד, והוא אמור להגיע להרבה יותר מזה. מה לא עשיתי נכון שגמר לי את הלוח אם? יכול להיות שסתם הלוח אם היה פגום ואני יכול להמשיך להעלות? מה הצעדים הבאים שלי כדי לעשות אוברקלוק כמו שצריך? האם כיוונתי גבוה מדי למרות שהמעבד יכול יותר? תודה מראש. נספחים: 1. קירור - Arctic Freezer 7 Pro, טמפ' למעבדים בזמן מנוחה כ38 מעלות בממוצע. 2. כל מבדקי המאמץ שעשיתי אז …
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי 5850 HD של GIGABYTE ועשיתי לו OC 815 מהירות ליבה ו1175 מהירות זיכרות (ללא שינו הוולטג') זה טוב בשביל הכרטיס הזה? ב3D MARK הקרטיס עלה ל 67 מעלות MAX. ויש לי כמה שאלות לגבי MSI AB כשאני מפעיל את המחשב זה עולה בלי ההגדרות נכון? אני מפעיל את הOC רק כשאני משחק זה בסדר לשנות את מהירות הליבה כל הזמן?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אהלן חברים; קיבלתי לאחרונה את ה-8800 שלי, וגילית שהמעבד שלי מגביל אותו, ולכן רציתי להתנסות באוברקלוק; המעבד שלי במצב אידיאלי הוא על 43 מעלות בקירור סטוק, האוברקלוק יבוצע על Gigabyte 945-S3 ו2 זכרונות( TWINMOS 512 כל אחד)....וכמובן, פנטיום D 915 עכשיו ניסיתי לשחק עם המכפלה, והגעתי לתדר של 3.4 אבל המערכת נכבית מייד כשאני יוצא מהביוס ברגע זה המחשב יושב על תדר של 3 ג'יגה, ולא קורה שום דבר בלתי רגיל. עריכה: אחריי שינויים קלים מסתבר שגם תדר של 3GHZ הוא יותר מדיי, ולכן נאלצתי לבטל אותו; בכל מקרה, הבנתי שהבעיה היא במחסור מתח למעבד, עכשיו השאלה היא כמה תוספת מתח עליי להוסיף? יש רשימה ארוכה מאוד של מתחים אפשריים לשינוי...
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כותרת... הטמפ' במאמץ 55 ברגיל 42, אבל זה לא אומר כי אני עומד להחליף קירור, לא למשהו רציני מדי אבל ממה ששמעתי הוא טוב (ושקט תודה לאל!) לאיזה רמה נראה לכם אני יכול להגיע, 7800GT?? (הלוואי!) וזה משנה איך אני עולה?(קודם ליבה, אח"כ זכרונות או 10 10 כל פעם או לאיודעמה) איך אתם ממליצים? וגם רציתי לדעת איזה בדיוק תוכנות טובות יש לבדיקת טמפ', 3DMARK 06 מספיק טוב? דרך אגב.. אני מתכנן לעשות את הOC דרך Coolbits אם זה משנה.. תודה לעוזרים! וסליחה על זה שיש לי הרבה שאלות, אני פשוט לא רוצה לשרוף משהו.. עריכה: לא קשור, אבל איך אני כותב את המפרט שלי?? לא מצאתי בשום מקום.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה לעשות אובר קלוק אפילו אם זה לא ישפר בהרבה
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ערב טוב קודם כל.. אז כך בדרך כלל אחרי שאני חוזר מהעבודה שעה כזאת בערך אני מגלה שהתוכנה של ASUS מראה לי שהמעבד על 124C כמובן שהוא מתחיל"להתשגע" ולהרים את כל הקירור שלי במחשב ל MAX RPM . אחרי אתחול מהיר המחשב נרגע וחוזר למעלות הסבירות. שאלתי כך האם יש דרך לבדוק אם זה בעיה בסנסורים כי בתוכנה זה לא כי גם" SPEEDFAN "מראה לי אותו דבר. אגב שמתי לב שמצב הליבות בנפרד אין בעיה איתם מבחינת טמפרטורה אלה רק שבב "CPU" יש לו קורא סנסור שונה ? http://i45.tinypic.com/9fuxpi.jpg -לינק לתמונת מצב. אפשר לראות שהמחשב שלי גם לא על O.C וגם הוא נהיה כך אחרי שהוא מצב המתנה [לא מצב שינה פשוט יש שומר מסך שרץ ברקע],כמה שעות כנראה מאז שאני יוצא לעבודה משעות הצהריים המקודמות בדרך כלל. אשמח לכל יעוץ בנ…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה עדיף מבחינת ביצועים ושקט כמובן מבין אלו: Cooler Master Hyper Z600 Silent CPU Cooler - בסביבות 240 ש"ח לפי מה שהבנתי לא מגיע עם מאווררים.. אפשר לשים עליו 2 מאווררים, 120 אפשרי? http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=4509 CoolerMaster CM V8 - בסביבות 340 ש"ח http://www.slg.co.il/product_info.php?products_id=523 Hyper N620בסביבות 380ש"ח 2 מאווררים של 120 http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=6001 Mugen 2 בסביבות 240 ש"ח, אני חייב לציין שנראה טוב ולפי מה שהבנתי אפשר לשים 2 מאווררים עליו.. לא נראה יקר מתאים ל 1366 http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-coo…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 ואני רוצה להחליף את המאוורר העלוב שנמצא על המעבד ... חשבתי על ה- Thermaltake Volcano 9 מה אתם חושבים? יש לכם המלצות?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עכשיו התקנתי את התוכנה CPUCOOL והמעבד שלי פשוט רותח 60 מעלות...האם המחשב יוכל לחיות ככה(זה מה שאני מעדיף). או שאם אני ישאיר אותו ככה אני מסתכן בשריפת המעבד...
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז אחרי שקניתי את כל החלקים והרכבתי את המחשב והכל נראה על פניו תקין ופועל, הבטתי ב BIOS והמחזה היה טיפה מדאיג. המפרט הבא: מעבד: Q6600 G0 Stepping לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R קירור מעבד: TT V1 כ. מסך: Sparkle Geforce 8800 GTS ספק: Enermax 400W מארז: Aurora 570 טמפ' המעבד תקינות (בסביבות ה28-35, כשאני מסיר את דופן המארז הטמפ' באופן טבעי יורדות במעט) טמפ' המארז (SYSTEM אם אני לא טועה) מגיעות ל 48 במקרה הטוב, ול 52-53 במקרה הפחות טוב. הם טמפ' אלה תקינות? יכול להיות שהצבת ה cooler הפוך (למרות שאני די משוכנע שלא כך הדבר) עלולות להשפיע כל כך על הטמפ'? כמו כן מצורף תצלום מסך של Everest. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4816 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. אני עושה OC למעבד שלי ביטלתי את שתי האפשריות שביוס שאחראיות על הורדת המכפלה במנוחה ולמרות שביטלתי אותם המכפלה עדיין יורדת למה?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו כבר ראה או יש לו לינק לגופי קירור למעבדים החדשים מבוססים על ליבת הטאנדרברד שעומדים לצאת, והאם גופי הקירור SLK600 וSLK800 יתאימו למעבדים אלו בנוסף לכל ???? ............................................................................................................................................................. אין לי מקום אחר לשאול עכשיו עם תגידו לי שהכותרת לא במקום אז אני מצטער ועם אני לא מבטא את עצמי טוב זה בגלל הדיסלקציה בטח. אני לא מושלם אבל אני מחפש תשובות לשאלות, תודה.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הקירור השקט של זלמן עם שני צינורות היטפייפים לבין הקירור הדנדש כשהוא עשויי כולו מנחושת אני מחפש אחרי השקט והטמפ' הנמוכה שתאפשר לי מעט OC קליל ביותר .. יש לי ניסיון מעולה עם זלמן בקירור של המעבד ואני לא רואה שום סיבה לא להמשיך איתם ואם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע . 10Q!!! הקירור מיועד ל כרטיס מסוג FX5600....
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-