אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
גוף קירור של טרמלטק משהו מדהיםFRIO http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001599&id=C_00001600&cid=C_00000010&name=Frio&ov=n&ovid= Dimension 139(L) x 98(W) x 165(H) mm Heatsink Material Aluminum Fins Aluminum & Copper Base Heatpipe Φ 8mm x 5PCS Fan Dimension 120(L) x 120(H) x 25(W) mm Rated Voltage 12 V Rated Current 0.5 A Started Voltage 6 V Power Input 6 W Fan Speed 1200 ~ 2500 RPM תסתכלו על זרימת האויר -> Max. Air Flow 101.6 CFM Max. Air Pressure 4.2 mmH2O Noise 20 ~ 43 dBA Life Expectation 50,000 hrs @ 40℃ Connector 3 Pin Weight 1042 g - משקל מטורף מעל קילו ! אני רוצה לקנות אותו ! D:
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
1. המאוורר עובד ב RMP מוגבל. לא מזמן שאלתי לגבי מאוורר מארז ומאוורר המעבד שעובדים ב RPM נמוך ואמרו לי לשנות בביוס כל שזה יהיה ידני ואכן למאוורר של המעבד זה עזר אבל המאוורר של המארז לא. הוא אמור לעבוד ב 1200RPM (כמו כל שאר המאווררים) אבל הוא עובד ב 800RPM 2. בעט הדלקת המחשב אותו המאוורר נדלק כמה שניות מאוחר יותר מאשר כל שאל המאווררים במארז. 3. בעיה חדשה - לאחר ניקוי שעשיתי למאווררים, אותו המאוורר לא תמיד מצליח להדלק (להתחיל להסתובב). אני רואה שהוא מנסה להתחיל - עושה תנוע קטנה ונתקע. (לפעמים הוא כן מצליח) עזרה
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+ פלומינו היטסינק AX-7 ומאוורר אנרמקס 80מ"מ מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בלי אוברקלוק? (את שאר המפרט יש במפרט<------------------)
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לו פתחי אוויר כאלה בצד שמאל וכמעת אין מרווח בין פתחי האוויר לבין השולחן, זאת אומרת שיש מרווח אבל ממש קטן. זה יכול לזיק למחשב? הנה תמונה שצילמתי כדי שתבינו יותר טוב (תורידו רווחים בכתובת כי משום מה האתר מצנזר): http:// www . siz . co . il/ my / mijnnd1dzdcv.jpg
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי,אני מחפש להחליף את כל הקירור במארז חוץ מהכרטס מסך(בגלל עניני אחריות). אני מחפש קירור למעבד(אינטל E8400)עם אפשרות שאני אעשב בעתיד OC קל ביותר.אני מחפש גם 2 מאוררים 120.חשוב לי שיהיו שקטים ככל שאפשר במסגרת התקציב. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
מעבד: E6600 L629A מתח: 1.5V ביוס, בסביבות 1.43 בפועל לוח: Asus P5B-Deluxe 400x9 עדיין לא יציב לחלוטין, אבל בדרך (אני מקווה). כרגע יש בעיה מטרידה שבגללה המחשב מבצע POST רק אחרי כיבוי/הדלקה, לא אחרי soft reset וזה די מעצבן. מישהו מבעלי ה-P5B-D הצליח לפתור את הבעיה הזאת? אני יודע שהיא נפוצה. (הביוס מעודכן) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח Gigabyte - 8I915P. מעבד Intel - 3GHz. הלוח והספק הם חדשים (בני שבוע פלוס מינוס). מדי פעם המחשב מתכבה בלי שום סיבה נראית לעין ואין אפשרות להלדיק אותו שוב, הוא מתקרר קצת ואז אפשר להדליק אותו שוב. הנחתי שזו בעיה של טמפרטורות אז בקתי עם SpeedFan וגיליתי שטמפרטורה של המעבד שלי היא [glow=red,2,300]96[/glow] מעלות. וגם הטמפרטורה של הכרטיס מסך לא משהו. יש לי במחשב את האיורור הסטנדרטי שיש בכל מחשב חוץ ממאורר אחד (האחורי, מתחת לספק) שהוא לא עובד. אם אני יחליף אותו זה יפתור את הבעיה או שיש פה עוד משהו ? הנה מה שקיבלתי ב-SpeedFan: הצעות, מענות, טענות ושות'. [glow=blue,2,300]תודה.[/glow]
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ברשותי +AMD Sempron 2800 וקירור AC Freezer 64 Pro כיוון שהלוח-אם שלי ישן המאוורר פועל על מקסימום סל"ד כל הזמן והוא מרעיש מאוד. אני בונה מעגל שיקטין את המתח הנכנס למאוורר. השאלה היא האם מישהו פה עשה זאת בעבר ויכול לומר לי מהו המתח המינ' שאפשר לתת למאוורר כזה על מנת שהמעבד לא יתחמם. אני משתמש במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות freezer 7 pro בשביל המחשב שלי. השאלה אם הוא יכנס? אם הוא יכנס ויתן ביצעוים יותר טובים מהסטוק המקורי של אינטל? (אני שואל אם הוא יכנס בכלל כי יש ליד מעבד סטוק של ציפסט והכול ממש צמוד) מפרט: intel Core 2 Duo e8200 GIGABYTE EX38-DS4 Kingston ValueRam 4 gb DDR 2 800 Seagate 320gb 7200rpm hec 500td psu 500W themaltake sopranoRS 101 vg7000BWS ------------------------------------------------ קירור: rear fun =2500+ rpm front fan = 800-1500 rpm processor FAN for intel CPU s775 (רגיל) כנירה מחליף ל freezer 7 pro עד כמה רחוק אני יכול להגיעה אם המפרט הזה??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום היתי רוצה לשמוע כמה דעות ואצות בקשר ה OC של מחשבי אני קונה מארז Dragon AX-01SLDW ALUMINUM CASE SILVER + חלון+4מאווררים+ספק אנטק 430V+מנורה כחולה לוח אם P4S533 Audio ASUS מעבד Intel P4 2.4 בקשר לזיכרון האם הלוח מתאים ל ddr 2700? אני גם רציתי לשאול האם TWICKING או משהו כזה יכול לפגוע בחומרה? שלכם FRIDGE . :AR15:
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני נואש חשוב שיהייה Dual BallBearing תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
-
שלום לפני כיומיים שמתי לב שיש ל תוכנה שבאה עם הלוח אם SMRAT6 של gigabyte ויש שם אופצייה לעשות OC "קליל" למעבד ולעלות אותו ל 2.97MHZ עשיתי זאת והכל אכן תקין בבדיקה שעשיתי עם OCCT המעבד שלי מגיע בזמן מאמץ ל62 מעלות גג .... לפני הOC הוא היה מגיע ל58-59 מעלות גג בזמן מאמץ.... ברשותי מעבד I5 760 2.8 קירור מעבד cooler master hyper tx 3 לוח אם GA-p55a-ud3 במידה שהכל תקין האם כדי לשקול לעשות OC יותר גדול?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי מארז של מחשב ישן פנטיום 1 חתחתי משם חלקים וחיברתי למחשב שלי הגבהתי את המארז ב 12 סמי הרמתי את הספק גם את 4 המגירות של 5.35 הורדתי ושמתי שתי מגירות שיהיה אפשר להעניס 2 מאווררים וגם דלת צדדית עשיתי מאורר טוב אז המודינג עדין לא מוכן(60 אחוז) תנו בבקשה תגובות אם זה יפה מה אפשר עוד לשפר????? http://photos.walla.co.il/garber5
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי קראתי בבקורות שהמעבד טוב ל oc אני רוצה להמהיר אותו למשהו כמו 2800@3300 האם הלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 מומלץ ל oc בינוני? תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רכשתי 5 סוגים של מאווררי 120מ"מ ומולם העמדתי 5 סוגי 80 מ"מ והתוצאות שהגעתי אליהן היו שכל מאווררי ה 120 אכן דחפו יותר אויר כמצופה חלקם אף הרעיש יותר מן ה 80 (מי שחולק מוזמן לבוא למבחן שמיעה) אך התוצאה העיקרית של הניסוי הייתה כיוון זרימת האויר והמסקנה שהגעתי אליה היא שמאווררי ה 120 דחפו את האויר מן מרכז המאוורר לצדדיו בעוד שכל מאוררי ה 80 מ"מ דחפו לכיוון מרכז המאוורר לסיכום ה120 בנויים לקרר שטח רחב בעוד שה80 מ"מ ניראו יותר לשטחים ספציפיים או כיוון יותר מדויק המיבחן שעשיתי כלל הדלקת פצצת עשן של פורים על מנת לראות לאן זורם האויר
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מתעניין בתחום (אבל לא מבין כמעט כלום). מלבד המאמר באתר זה, אשמח לקבל לינקים להדרכות מפורטות על ביצוע OC.
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימים ביוסים מתקדמים לכרטיסי מסך, למשל כמו הביוסים של TIC-TAC ל ABIT NF7 ביוסים שיביאו יכולת OC גבוהה יותר ?? אני צריך שהביוס יתאים ל ASUS 9800XT מישהו יודע ?? מכיר ?? שמע ??
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי תמעבד e7200 עם קירור סטוק והגעתי ל 3.6 ghz עכשיו הטמפרטורות הן במצב מנוחה 37 מעבד ו50 כל ליבה לפעמים פחות בצעתי בדיקה בocct אחרי 40 שניות זה אומר שהמעבד חם מדי והוא מגיע לשבעים מעלות אבל אני בודק באוורסט והוא על 56 והליבות על 70 אז השאלה שלי היא אם זה בודק לפי הליבות ולא לפי המעבד ? כי המעבד קר יחסית הוא לא מגיע ל60 אפילו וזה עוצר תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
ברשותי 8800GT עם קירור מקורי. כשקיבלתי אותו הטמפ' היתה 48-50 מעלות במנוחה. עכשיו במנוחה הטמפ' שלו היא 67!!! התוכנה לניטור כרטיס המסך שלי היא ASUS SMART DOCTOR, , כשאני מנסה להגיבא את מהיורת המאורר, לא קורה דבר. פירקתי את הקירור, והכל נראה בסדר. לא היה אבק. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5W DH עכשיו החום שלו בלי מאמץ 45 ובמאמץ עובר את ה 50 רצוי לציין שהמארז שלי נקי מאבק וכבלים מסודרים אם אני יחליף את שתי הקירורים של הציפים בלוח האם יהיה שינוי חשבתי להחליף בזלמן הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה להושיב עליו קירור טוב מכיוון שאני מתכוון לבצע לו OC טווח מחיר של עד 4000 בתודה.
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-