עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by composite,

אוקיי, לא מעט נתקלתי במושג VDIMM MOD. הבנתי שהוא קשור לאוברקלוקינג ולזכרונות. אז השאלות שלי הן: מה זה? ומה בדיוק זה עושה? איך עושים את זה? וכמובן איך מבטלים את זה. למה זה תורם? מה היתרונות או החסרונות של זה? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by hagai,

ד"א, יש כאן מישהו שהזמין מ 2CoolTek ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by sausage,

ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by NEO...,

אז כמו שהבנתם מהנושא מה עדיף ותביאו לי מפרט אני רוצה לעבוא fsb 200

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי מפסק כזה בחנות בחו"ל רציתי לדעת אם יש להשיג כאלה בארץ.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Holy,

אז החלטתי היום לעדכן את גירסת הביוס של הלוח אם המעפן שלי 7VAXP ל-F11 (במקור היה לי F5) כמובן שלא הצלחתי לעשות עידכון בוינדוס כמו שגיגהבייט הבטיחו כי התוכנה שלהם דפוקה אז עשיתי עידכון בדוס והכל סבבה רק שיש בעיה אחת שכבר ניתקלתי בה כשעידכנתי פעם לF9 (ואחרי זה החזרתי למקורי כמובן) Gigabyte החליטו לעשות לי OC בלי לשאול אותי כלומר הם העלו את הבאס ל-136 למרות שאני קובע בביוס את השליטה על הבאס על Disabled או פשוט על 133 הבעיה היא שהזיכרן שלי לא עומד בזה ואני צריך להוריד לו את המהירות למישהו יש מושג מה עושים על הדרעק הזה?

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  7. יש לי מאורר (SF2) אני רוצה לשים אותו במקום המאוורר של אינטל המקורי(P4) עכשיו יוצא מהמאוורר של אינטל חוט אם 3 פנים איך שהבנתי 2 מהם חשמל פין אחד זה שמביא מידע על מהירות הסיבוב ואיך שאמרו לי שאת ה(SF2) אסור לחבר ללוח(את החשמל) והשאלה שלי לאן אני צריך לחבר את החוט בשביל לקבל את המידע של מהירות הסיבוב של SF2

8. Started by RT-PRO,

מה המצב אנשים אני חדש פה ובקטע של הOC והמודינג אז יש לי כמה שאלות ניסיתי לעשות OC המערכת שלי : Intel P4 2.0 Ghz לוח Via הוא לא נותן לי לעשות OC מעבר ל 110X20 ה XP פשוט לא עולה אלא עושה ריסטארט אז איך אני עושה את זה נכון.... ועוד משהו ... יש לי במארז פאנל קידמי כחול שקוף וחשבתי לחבר אליו את הלדים של החראדיסק אז כמה וולט הלוח נותן ללד הזה ואיך אני מחבר 2 לדים לחיבור ללוח ... תודה ומקווה שתתיחסו יפה לחדשים פה :-)))) RT-PRO

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  9. לפי מה שנודע לי מ Zalman בסוף החודש יכריזו על 2 גרסאות חדשות של ה- ZM80A-HP At the end of this month we will release new GPU cooler calls ZM80C-HP and ZM-OP1 80mm Fan.

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  10. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. בבקשה תענו זה די דחוף לי תודה תכתבו לי כתובת מדויקת או לפחות מספר טלפון

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by ORrrr,

ראשית אני לא יודע באיזה נושא לשים אז תשים את זה בנושא מתאים מנהלים. שנית, sisoft sandra: ה Burn-in-wizard, צריך להזהר או משהו כי כתובות שם הזהרות אני לאי ודע אם זה בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by ScreameR,

לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. זה אני shlomo_l @ בבקשה תעזרו לי @@ עשיתי O/C למעבד שלי דרך הביוס עשיתי 133X47 או 33 לא זוכר והמחשב נדלק לי אבל המסך בצבע שחור נשאר בבקשה תעזרו אולי יש איזה כפתור שמחזיר את ההגדרות בחזרה איפה גם נמצא הבטריה של הביוס או של הלוח @@@@ בבקשה תעזרו לי @@@@

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. כודם כול אין שום מפרט טכני עליו אז אין אפשרות לדעת עם יש לו בקר HD44780 עכשיו המסך הוא ITM-1602D-04 ויש עליו שני גוקים בצורת טיפה שחורה וכתוב עליהם IC1 KS0066 ועל שהני כתוב IC2 KS0065 העם הוא מתאים? דרך אגב יש לו 14 פינים וככול הנראה יש שם שני שורות.

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  18. מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.4Ghz לוח-אם:Asus P4V800D-X כ.מסך: Gecube Radeon9550xt 256mb 128 bit המאוורר והגוף קירור של המעבד הוא הסטוק שקיבלתי איתו החלפנו כמה פעמים את המשחה כי פתחתי את המאוורר והטמפרטורה עומדת על 44-48 במנוחה וכמעט 60 במאמץ והתוכנה שאני בודק איתה את הטמפ' היא : asus probe. שקיבלתי עם הלוח אם. על איזה גוף קירור אתם ממליצים כאשר התקציב עומד על 200-250 ש"ח. בבקשה עיזרו לי!!!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by climax,

שלום יש לי כרטיס geforce6800gt agp8x עכשיו אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק אני צריך קירור בשביל אוברקלוק לכרטיס מסך??

• 12 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by shloosh,

כל אחד למה שהוא יותר מתחבר... אני פעם ב...משחק אבל אני לא בוחר ב-1 לדוגמא. אני אישית הולך עם 3.

21. Started by Jack Sparrow,

מעבד: E6600 L629A מתח: 1.5V ביוס, בסביבות 1.43 בפועל לוח: Asus P5B-Deluxe 400x9 עדיין לא יציב לחלוטין, אבל בדרך (אני מקווה). כרגע יש בעיה מטרידה שבגללה המחשב מבצע POST רק אחרי כיבוי/הדלקה, לא אחרי soft reset וזה די מעצבן. מישהו מבעלי ה-P5B-D הצליח לפתור את הבעיה הזאת? אני יודע שהיא נפוצה. (הביוס מעודכן) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by MagnuM_47,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Zeev86,

היי. יש לי מעבד: AMD Athlon X2 Dual 5600+ 2.8 GHz המעבד כמעט בן שנתיים. שנה וחצי הטמפ' במאמץ לא עברה 55 מעלות. עכשיו הטמפ' מגיעה ל60 (כשאני מריץ משחקים כבדים). האם זה בסדר למעבד כמו שלי או שאני צריך לדאוג ליותר קירור ואפילו לחדש משחה טרמית? (אף פעם לא שמתי חדשה)

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by eranbm,

שלום יש לי מאוורר ARTIC COOLING FREEZER PRO והוא ממש מרעיש ואני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט זול וטוב לא מחפש משהוא ל OVER CLOCING אם תוכלו לתת לי הצעה למשהו שקט וטוב אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by idos100,

זה קורה לפעמים בכרטיס מסך שלי וזה מחשב חדש מלפני חודש ולפעמים הוא עושה רעש כזה כיאול המאוור מתנגש קצת בתומכים שלו ואז נגעתי בו קצת וזה הסתדר אבל עדיין מידי פעם זה קורה משיהו יודע למה זה ? איך מסדרים את זה? זה קרה לעוד מישהו?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים