עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Void,

http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2330/a2330.asp עולה 60 שקל בksp בחיים לא ראיתי אותו במקרה גלשתי להנאתי באתר KSP ופיתאום ניתקלתי בו. מה אתם אומרים עליו? תגלית? יש למישהו ניסיון איתו? שווה משהו? אני רוצה ליבנות קירור לHDD וזה חביב ביותר :]

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by SuB,

שלום! זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה עם הטמפרטורה של המעבד (ואני מקווה האחרונה). לפני כשבוע, כאשר התקנתי את MBM5 בשביל להציג מידע ל-LCD, הייתי צריך להגדיר שם את החיישנים. ניסיתי את כולם (חלקם הראו 110 מעלות וחלקם 21) עד שמצאתי את החיישן שהכי נראה לי (שקרוב מאוד לביוס - 35 מעלות). באחד הפעמים שהסתכלתי על ה-LCD שמתי לב שהוא מציג לי טמפרטורה מפחידה שלא ראיתי כמוה לפניה בשום בדיקה (כולל Tosat ו-Prime) - לא פחות מ-52 מעלות! קפיצה של 17 מעלות בבת אחת. כשאני אומר בבת אחת אני מתכוון שאני מתסכל על הצג וכל עשירית שניה עולה מעלה! היום (ואפילו כרגע זה קורה) החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק במו ידי את ההיטסינק של המעבד, ואכן, הרגשתי חום לא מועט לעומת פעמים קודמות. מה שמפתיע זה שברגע …

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by House M.D.,

היי. יש ברשותי המפרט הבא : AMD X4 955 @4.0GHz 2x GTX 560 + OC 8GB 1333MHz Kingston memory Gigabyte 990XA-UD3 ברצוני לשפר את ה OC למעבד. קראתי באינטרנט שאת תדר ה NB מומלץ לעלות כמה שאפשר ויציב, למרות שבחלק מהאתרים היה כתוב שיש יחס מסוים בין התדר של המעבד לתדר ה NB שצריך לשמור עליו (ובמקרה שלי בתדר מעבד של 4GHz יש לשמור על תדר NB של 2600MHz). איזו טענה היא הנכונה לגבי? - תדר HT Link : בחיפוש בגוגל מצאתי הרבה פורומים בהם נאמר שאת ה HT לא צריך להעלות, אלא אם כן יש יותר מGPU אחד. אך לא מצאתי שום הסברים לגבי מה עושים במקרה ויש מערך של שני כרטיסים. האם ה HT אכן מגביל את ביצועי הכרטיסים שלי, ואם כן לאיזה תדר אני צריך לשאוף? תודה.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by gladiator1105,

בלי עזרה בי כלום איך יפה ? מפרט : ‏Core 2 Duo E8400 ‏Freezer 7 Pro ‏EP45-DS3R GIGABYTE ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ 800mhz cl4 ‏HD 4870 512MB ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏Thermaltake Armor+ MX Enermax ‏PRO82+ 525W 3dmark vantage 8000 3Dmark 2006 = 15000 super pi = 11 sec. מנוחה 46 מעלות 100% load 57-63

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! אם אני רוצה לחבר לדים בשרשרת אני צריך לפני כל לד נגד או מספיק אחד בהתחלה ?? ההיגיון אומר שאם אני יחבר אחד בהתחלה אז הוא ישפיע על כול המעגל.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by ThePinkPanther,

אני מחפש מדריך איך לעשות VMOD ללוח של GIGABYTE כדי להעלות את הVOLTAGE לוח : GA-7DXE

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. לאלו שלא מבינים על מה אני מדבר אני יכול לצלם לכם השרוולים האלו באים בד"כ במארזים הישנים ומורכבים על הדלת צד של המארז, פירקתי שרוול כזה ממארז של חבר והרכבתי על המעבד שלי(Q9450) והחתיכת פלסטיק הקטנה הזאת הורידה טמפ' בכ-6 מעלות במנוחה.. הבעיה היחידה שהשרוול משמש מחשב של חבר, לכן אני פונה אליכם חברי הפורום, מישהו יודע היכן אפשר לקנות שרוול כזה ?(אם לא מוכרים דברים כאלה כבר אז אולי מדריך להכין אחד כזה)

10. אני מאמין שהכותרת די ממצה... אם יש צורך הלוח הייעודי הוא: ASUS P5QL או EP43 DS3L אני לא יודע למה תמיד הייתי מקובע על Vendetta 2 למרות שמעולם לא היה לי על מה להסתמך, כנראה איזו סקירה שראיתי מתישהו... השקט חשוב, אבל ביצועים מעל הכל. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  11. http://www.cpuidle.de/downloads.php אני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  12. כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  13. למישהו יש המלצות לפיתרון קירור קונבנציונלי ל P4 Willmate SOCKET423? ( לפחות אני חושב שזה 423 ). תקציב בערך 150- שקלים חדשים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי כרטיס מסך X800XT ואני יודע שאפשר לעשות לו וולטמוד בשביל להעלות את המתח של הכרטיס ובכך להגיע לאובר קלוק יותר גבוה... עכשיו, בדקתי בביוס וראיתי שגם שם אני יכול לתת יותר מתח לכרטיס מסך, האם הפעולה תהיה אותה פעולה כמו הוולטמוד?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by B.D.B,

what happends when a CPU get heats up due to high load and locks up, does it keep heating up or will it go down back to idel tempertures?

16. Started by stingeR-,

מעבד שנקנה היום - סטפינג LBBWE 0607EPMW MAX SS ב3000 על קירור סטוק. סופר פאי 1M על 2830Mhz ויציב לגמרי על 2770Mhz. וכל זה על לוח גיגהבייט NF3 ULTRA. vaildation : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=107805

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by MoshikoY,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400+ עכשיו בתקופת הקיץ חם לו בבית, ואני צריך פתרון קירור טוב יותר כי המחשב נכבה לסירוגין. המחשב לשימוש בייתי בלבד, ללא גרפיקה ואוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור שקט, לא יקר במיוחד ושיעשה את העבודה תודה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by SeaMonster,

אני מעוניין ב AC Freezer 64 Pro PWM ו 2 מאוררי AF12025 PWM גם של AC איך אני יודע עם הלוח שלי תומך PWM? http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=108 הדגם של הלוח שלי הוא: GA-M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2470

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by maormark,

יש לי לוח אם של אסוס p5gd1 ומעבד פרסקוט פנטיום 4 3000..סוקט 775 המעבד מתחמם לי ומגיע לי ל70 מעלות והמאוור של אינטל מגיע לי ל4500rpm רציתי לשאול אם זה יקרר יותר טוב ממה שיש לי http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&page=spec כי אני רואה שהמאוורר הזה מגיע עד 2000rpm ומפחד שאם אקנה אותו, המעבד יתחמם יותר ממה שיש לי, כי אולי המאוורר הזה מתאים למעבדים החדשים רק לסדרת הE.? מה דעתכם?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 20.05.2009 בשעה 16:54:13 מישהו בבקשה?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  20. יש את המקום של המאוור מאחור כמו שרואים שזה מאוור 12сm, ויש גם את הדר כמו צינור שיש לו פתח על הצד של המארז ששואב את האוויר החם מהמעבד , עכשיו במקום של המאוור 12сm , מה לדעתם אני צריך מאוור שדוחף אוויר או מאוור שמוציא אוויר? זה המארז שלי

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  21. חבר'ה קניתי כרטיס מסך של XFX ATI HD4870 1G עכשיו שאלה הטמפרטורה של הכטיס נעה בין 72 - 75 מעלות זה בסדר? או שצריך להוסיף קירור? והאם זה קשור לספק כוח? יכול להיות שהוא חלש מידי? בבקשה חבר'ה מזל לא באלי שילך לי הכטיס.. תודה מראש באמת תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by x-dude,

קניתי מחשב חדש P4 2.6Ghz , שאני פותח את סנדרה היא מראה לי שהטמפרטורה של המעבד הוא 127 מעלות (צלסיוס),ניסיתי להפעיל את cpuidle ושום דבר עדיין על 127 מעלות לא משתנה,יכול להיות שהסנסור של המעבד פגום או משהו כזה? המאוורר שעל המעבד עובד מצד שני,שאני פותח את AIDA32 הוא לא מראה לי את הטמפ של המעבד רק של משהו שנקרא Aux (מישהו יודע מזה?)

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by ADIR_M,

אפשר לקדוח עם מקדח כוס של עץ או של מתחת בפרספקט? הפרספקט לא יתנפץ? או ישבר או יסדק? בקיצור צריך מקדח מסוים לפרספקט כדי לבצע בו חורים?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by W0lverine,

יש 3 סוגים שראיתי עד היום SPIRE שמוכרים ב32 שקל Matrix שמוכרים ב54 שקל ועתיד מחשבים שמוכרים ב80 שקל תמונה מוצרפת :-) אני רוצה לדעת עד כמה זה משמעותי, מה טוב בזה. מה רע בזה (המטרה היא לשים אותו בחריץ PCI הראשון, זאת אומרת שיזרוק רוח על הכרטיס מסך) מפרט טכני של SPIRE (של שתי האחרים לא מצאתי..) Dimensions 90x80x10 mm Bearing Sleeve-or Ball bearing Rated speed 2500 RPM Noise level 28 dBA Air flow 31.73 CFM Current A 0.15 A Life Hours Sleeve: 30.000 / Ball: 50.000

• 11 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים