אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי במישחק אחד פיתעום קפצה הזהרה של dual core center של msi היה רשום היתחמומות יתר של המעבד המחשב יכבה בעוד 1 דקה ואז ביתלתי את זה זה קופץ לי כול פעם שאני ניכנס למישחק המישחק הוא hawx הטמפרטורה היתה ב 80 ו 81 בהתאמצות נמוכה של עד 40 50 אחוז עכשיו אני במזגן המעבד 71 המערכת 41 המאוורר טוב מגיעה ל 2555 rpm מקסימום עזרה מהר לפיני שהמחשב יתפגר פו ;D
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, יש לי Intel E6300 1.8 ואני רוצה לעשות לו OC... יש לי גם Radeon X1900XT והOC במטרה לשפר כמה שיותר את הביצועים הגראפים של המחשב... המפרט שלי: FSP 400 -GLN GIGABYTE 945P S3 X1900XT 256MB E6300 1.8GHz 2GB Ram מעולם לא עשיתי OC למעבד, וגם הוא דיי חם ככה שאני גם צריך המלצה לקירור :] תודה מראש, אבישי ----------- כרגע חזרתי מהBIOS MENU הייתי ב T.i.M משהו כזה.. Tweaker משהו.. קיצור בדקתי הכל נראה לי דיי פשוט, רק דבר אחד, היה שם פרמטר: Robust Graphic booster משהו כזה.. היה אפשריות AUTO (שזה עכשיו) FAST ו TURBO, מהזה בידיוק עושה? ______ תמונות:
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעית חום במחשב אני מקבל מדי פעם ריסטרטים. המפרט שלי: Intel 2.8C Asus P4S800D OCZ 2*512 -חדש התקנתי אתמול מארז ג'נרי 400 ואט טמפרטורות במנוחה: לוח אם- 38 מעלות מעבד- 45 מעלות (שניהם לפי אוורסט) הצעות לפיתרון: א. לקחת לטכנאי ב. להחליף משחה טרמית ג. לשים 2 מאוורים 80 ממ (כרגע יש לי רק ספק ומאוורר על המעבד=קרור סטוק) תודה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת לאן אפשר להגיע עם OC בעזרת התוכנה וללא שינוי שאני יבצע בBIOS (היות ולמרות שקראתי את המאמרים, העסק נראה מסובך) קודם כל נתונים: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה) מארז פשוט מאוורר של 80 MM שידרגתי את המאוורר של המעבד של VENTEC נורא מסקרן אותי לדעת לאן אפשר להגיע עם הנתונים הנ"ל, והאמת מאמרים זה נחמד אבל אין כמו עזרה מפה. אני מצרף תמונת מסך של התוכנה, יש לי שם אזהרה מוזרה שאני לא הצלחתי להבין. כמו כן עברתי על הHELP אבל לא ממש הבנתי איך משתמשים בתוכנה.
-
- 11 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כי המעבד שלי לפעמים עומר את ה- 62
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי: ABIT NF7 AMD ATHALON XP 2500 512MB PC3200 (2X256MB) MIDIATX JNC H7650 BOND בהתחלה היה לי רק מאוורר 80MM על הגג, 80MM מאחורה מוציא וזהו. עכשיו אתמול אבא שלי ואני עשינו קצת מודינג במארז: מיקמנו מאוורר 120MM על הגג (הוספנו חורים בשבילו וכו') מאוורר 80MM מקדימה מכניס מאוורר 80MM מאחורה מוציא מאוורר 120MM על הדלת בערך מול המעבד מכניס עכשיו, לפני כל זה טמפ' המעבד הייתה בערך 42 במנוחה, אבל אחרי שהוספתי את המאווררים הטמפ' נשארה אותו הדבר ואפילו עלתה במעלה אחת או שתיים. עכשיו, בקשר לחוטים במארז אז עיגלתי אותם והכנסתי את כבלי הספק כוח ב-"SLEEVING" (לא ממש SLEEVING, פשוט צינורות מפלסטיק שמאוד דומים ל-SLEEVING, קצת רחבים יותר). בכל זאת החוטים קצת מבולגנים, אבל רק קצת (לא משהו …
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הקירור השקט של זלמן עם שני צינורות היטפייפים לבין הקירור הדנדש כשהוא עשויי כולו מנחושת אני מחפש אחרי השקט והטמפ' הנמוכה שתאפשר לי מעט OC קליל ביותר .. יש לי ניסיון מעולה עם זלמן בקירור של המעבד ואני לא רואה שום סיבה לא להמשיך איתם ואם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע . 10Q!!! הקירור מיועד ל כרטיס מסוג FX5600....
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה להושיב עליו קירור טוב מכיוון שאני מתכוון לבצע לו OC טווח מחיר של עד 4000 בתודה.
-
- 14 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני צריך עזרה! אני מחפש ספק חזק והטוב ביותר שאפשר לקבל בתמורה ל500 שקל אני ישמח לקבל הצעות תודה...וכמובן שקט כמה שיותר! כמו כן נעה הציעו לי את ה cool max 550 הם אומרים שזה ספק הטוב ביותר לדעתם בסכום הזה הוא נותן 550 באמת ו36 עם אני לא טועה אמפר! מה אומרים הוא טוב או לא וכו וכו? וחלק הציעו לי את האנרמקס 425 והוא עולה 470 אבל נעה ואמרים שהוא יהיה מוכן רק עוד 10 ימים אצלם! איך הוא? נ.ב אני צריך עם החיבורים החדשים וכו כו לעתיד חשוב מאד!! כמו כן עם מישהו יכול להסביר על החיבורים האלה אני ישמח תודה.. כאילו מה ההבדל בינהם לבין החיבור הקודם! תודה יחיאל בן חמו
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום בטח כבר חלק ממכם יודעים ואם לא אז עכשיו תדעו שקניתי לפני כשבועיים Radeon 9550 128bit 128mb של ג'יגהבייט מיזגזאג בכל מקרה כרטיס נחמד+ אבל זה לא מספיק כמובן :] היום עשיתי לו OC והופתעתי לגלות שלמרות דאגותיי לגבי זה שאני לא יצליח לעלות את המהירויות הרבה מכיוון שיש לי מארז מעפן ולא מאוורר בכלל (למעשה אין לו שום מאווררים , כאילו רק ספק מעבד ופאן קארד) ה-OC הצליח לא רע בכלל :] אך למרות הכל , שוב הופתעתי לגלות שבשלב מסוים של ה-OC המעבד בסופו של דבר כן יגביל את הכרטיס קצת (לא כמו בהתחלה כמובן) המעבד 1.5ghz אינטל איך הגעתי למסקנה הזאת ? שתי אנשים בדיוק עם כרטיס כמו שלי בדיוק עם אותם מהירויות ועם מעבדים 2.4 ואחד 3.0 מקבלים 600-700 נקודות יותר ממני ב-3dmark 2003 ובמהירויות סטוק…
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם מגיעה משחה טרמית עם מעבדים בגרסאת BOX ו\או בגרסת TRAY ? אני כנראה יקנה ATHLON3000 עם איגלו 7200 השקט, במידה ואין משחה טרמית שבאה עם המעבד, איזה מהבאים עדיף? (אני לא אוברקלוקר) http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …
-
- 13 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SIS_315_315E ואני רוצה לעשות עליו אוברקלוק איך אני עושה? תודה
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך להחליף מאוורר למעבד (פנטיום 3). אם אני לא טועה זה 50 מ"מ. איפה אפשר לקנות? (רוב החנויות מפרסמות רק 80 או 120)
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, יש לי את הקירור הזה למעבד: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288 כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוק מעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציב מארז Thermaltake Soprano שני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צד אלה הטמפ' במנוחה: מעבד 42 מעלות כרטיס מסך 52 מעלות טמפ' במאמץ: מעבד 50-54 מעלות כרטיס מסך: 78-84 תלוי במשחק אלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי? לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל? אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות? ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היום בבוקר הוספתי למעבד שלי קירור מסוג Scythe Katana 3. למחשב מארז מסוג Sonata III, ומכיוון שלא ידעתי לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הkatana 3, חיברתי אותו בצורה שמופיעה בתמונה. האם החיבור הזה אופטימלי למארז הזה, או שעדיף לכוון אותו לכיוון אחר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש שתי מאוררים בגודל 200 ממ,ברצוני שהמאוררים יהיו חזקים כלומר מוציאים אוויר בצורה מעולה, שהיו שקטים ומחברה מוכרת,איזה אפשרויות עומדות בפני מבחינה זו?המטרה של שתי המאוררים היא להוציא אויר מה ההבדל העקרוני של מאורר במהירות גבוהה ואיכותי?לבין מאורר במהירות נמוכה ואיכותי כאשר שניהם כמעט עולים אותו סכום?אני רוצה מאורר בגדול שיהיה מהיר אבל שקט או שעדיף פחות מהיר למשל 700 RPM אבל שקט? עד כמה יש הבדל בין מאורר מהיר לפחות מהיר? ובנוסף באיזה מהירות מומלץ שיהיה המאורר האחורי של הכונן שמוציא אויר,זאת אומרת מה המהירות הכי "איכותית" שמומלצת למערכת חמה יחסית?במקרה שלי מאורר בגודל 140,ואיזה מאורר וסוג מומלץ למאורר בגודל כזה ובאיזה מהירות? בתודה. : ובנוסף האים המאורר הזה מומלץ …
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אהלן התחדשתי לי היום במעבד AMD athlon x2 5600 המעבד הגיע עם היט סינק שמרוחה עליו שכבה דקה של חומר תרמי השאלה היא כשאני מרכיב האם אני צריך למרוח על המעבד עצמו משחה נוספת או שזה מספיק? (השכבה די דקה למראה) ואם כן, כמה למרוח בערך (מה צריך להיות העובי האופטימלי פחות או יותר) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm לפני : אחרי:
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה