אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין ב AC Freezer 64 Pro PWM ו 2 מאוררי AF12025 PWM גם של AC איך אני יודע עם הלוח שלי תומך PWM? http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=108 הדגם של הלוח שלי הוא: GA-M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2470
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 וכרטיס מסך GEFORCE 4000 MX ואני צריך לעשות OVER CLOCK כדי שאני יוכל לשחק במשחקים שהFPS שלי לפחות היה נורמלי אני לא יודע לעשות OC ואני מפחד לעשות לבד שלא ישרף לי המחשב...אז בבקשה תביאו לי מדריך לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי +AMD Sempron 2800 וקירור AC Freezer 64 Pro כיוון שהלוח-אם שלי ישן המאוורר פועל על מקסימום סל"ד כל הזמן והוא מרעיש מאוד. אני בונה מעגל שיקטין את המתח הנכנס למאוורר. השאלה היא האם מישהו פה עשה זאת בעבר ויכול לומר לי מהו המתח המינ' שאפשר לתת למאוורר כזה על מנת שהמעבד לא יתחמם. אני משתמש במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
אוקע, אז ככה, לאור יציאתו הקרבה של ה8800GT ולאור יציאתו של ה2900PRO, החלטתי לנסות לפמפם מעט את ה8800GTS המזדקן שלי (באופן אירוני לחלוטין), בכל מקרה, התדרים המקוריים הם 550/792 (550/1600) והעליתי אותם לתדריי פטאליטי 650/100 (650/2000) והמחשב עבר בדיקות מאמץ מתונה הייתי מגדיר אותה (3DMARK2006, שלוש לופים מכל טסט) בהצלחה; אך כאשר אני מפעיל אובליוויון, המחשב קורס, פשוט מופיעים ארטיפקטים על כל המסך, המסך נהיה שחור, ו GAME OVER יש הצעות? כי כאמור התדרים התקבלו בRIVA TUNER, וגם בבדיקה ב3DMARK06 לא נראו בעיות. *יש לציין שלפני העלאת התדרים בצורה משמעותית, הכרטיס נבדק עם תדרים משתנים, גם גבוהים מהמקוריים (600/900, 620/950) ולא היו בעיות למיניהם.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש 3 סוגים שראיתי עד היום SPIRE שמוכרים ב32 שקל Matrix שמוכרים ב54 שקל ועתיד מחשבים שמוכרים ב80 שקל תמונה מוצרפת :-) אני רוצה לדעת עד כמה זה משמעותי, מה טוב בזה. מה רע בזה (המטרה היא לשים אותו בחריץ PCI הראשון, זאת אומרת שיזרוק רוח על הכרטיס מסך) מפרט טכני של SPIRE (של שתי האחרים לא מצאתי..) Dimensions 90x80x10 mm Bearing Sleeve-or Ball bearing Rated speed 2500 RPM Noise level 28 dBA Air flow 31.73 CFM Current A 0.15 A Life Hours Sleeve: 30.000 / Ball: 50.000
-
- 11 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הקירור השקט של זלמן עם שני צינורות היטפייפים לבין הקירור הדנדש כשהוא עשויי כולו מנחושת אני מחפש אחרי השקט והטמפ' הנמוכה שתאפשר לי מעט OC קליל ביותר .. יש לי ניסיון מעולה עם זלמן בקירור של המעבד ואני לא רואה שום סיבה לא להמשיך איתם ואם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע . 10Q!!! הקירור מיועד ל כרטיס מסוג FX5600....
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מאוורר עם לוח קירור דומה לזה http://di1.shopping.com/images1/pi/7f/9f/5f/28070958-260x260-0-0_Thermaltake+Thermaltake+TR2+M12+P4+copper+CPU+cool.jpg אשר נסגר באמצעות סוגרים כאלה http://www.geeks.com/imageshare/3/150x150/367A-soft.gif כיצד פותחים את הסוגרים האלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לפני כיומיים שמתי לב שיש ל תוכנה שבאה עם הלוח אם SMRAT6 של gigabyte ויש שם אופצייה לעשות OC "קליל" למעבד ולעלות אותו ל 2.97MHZ עשיתי זאת והכל אכן תקין בבדיקה שעשיתי עם OCCT המעבד שלי מגיע בזמן מאמץ ל62 מעלות גג .... לפני הOC הוא היה מגיע ל58-59 מעלות גג בזמן מאמץ.... ברשותי מעבד I5 760 2.8 קירור מעבד cooler master hyper tx 3 לוח אם GA-p55a-ud3 במידה שהכל תקין האם כדי לשקול לעשות OC יותר גדול?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה 8800GTS Evga והדבר הזה רותח. ברגיעה כ 66 ובזמן משחק 77-80. המחשב משמש לעבודה/משחקים/שרת ווידאו/תחנת הורדות והוא דלוק 24/7. יש זרימת אוויר יפה במארז, שאר המכלולים בטמפרטורה רגועה לגמרי. ה GF6800GT שהיה מותקן קודם, היה על 55 ברגיעה. א - יש מה להיות מודאג? ב - האם כדאי לשדרג לו את הקירור ואם כן אז מה מומלץ? ג - התקנתי Rivatuner כדי להגביר את המאוורר שלו, אבל זה נמצא כבר על 100%. התקנתי גם Ntune אבל לא מצאתי שם שליטה על מהירות המאוורר. תודה איתי
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
Nanotherm BLUE II או Nanotherm PCM+ - Thermal management solution או ARCTIC SILVER 5 תודה, זה נועד לזיכרונות ולמעבד של הגי'פורס 6800GT
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס כולל גוף קירור פאסיבי ומאוד מאסיבי בעל "צינורות חום" ניתן להרכיב על צלעותיו מאוורר 80mm פשוט ולהגביר את אפקטיביות הקירור ואת פוטנציאל האוברקלוק שלו קירור זה ממש תוכנן במלאכת מחשבת ותענוג לעבוד איתו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי , אני מתכנן לשים מחשב במזנון בסלון ולסגור אותו שם (אולי לפתוח פתח אחורי קטן לספק ). השאלה שלי , מה הדרך הטובה ביותר לקרר מחשב (P4) הסגור בארון עץ , מארז MIDI עם כונן DVD אחד ו 2 כוננים קשיחים של 160GB כל אחד. המחשב משמש כ HPTC ונשלט על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים. את התמונה הוא מעביר לטלויזיה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. באיזה קוטר אני עושה את החורים לברגים ? (לפי השבלונות) 2. האם זה יכול לפגום בסגירה של המארז ? (מארז במחשב השני במפרט )
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי תמעבד e7200 עם קירור סטוק והגעתי ל 3.6 ghz עכשיו הטמפרטורות הן במצב מנוחה 37 מעבד ו50 כל ליבה לפעמים פחות בצעתי בדיקה בocct אחרי 40 שניות זה אומר שהמעבד חם מדי והוא מגיע לשבעים מעלות אבל אני בודק באוורסט והוא על 56 והליבות על 70 אז השאלה שלי היא אם זה בודק לפי הליבות ולא לפי המעבד ? כי המעבד קר יחסית הוא לא מגיע ל60 אפילו וזה עוצר תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5W DH עכשיו החום שלו בלי מאמץ 45 ובמאמץ עובר את ה 50 רצוי לציין שהמארז שלי נקי מאבק וכבלים מסודרים אם אני יחליף את שתי הקירורים של הציפים בלוח האם יהיה שינוי חשבתי להחליף בזלמן הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה OOCT שיש עליה מדריך פה לבדוק את היציבות של האוברקלוק אחרי כמה דקות הופיע מסך כחול בו כתוב שיש לכבות את המחשב כדי למנוע נזקים. סך הכל כבר עברתי את הטמפרטורות האלה (55 מעלות בערך, אין סיכוי שזה הגיע ל-80 כדי שהתוכנה תפסיק) ולא קרה כלום, מישהו יודע למה זה קרה? יכול שהמחשב הגיע למצב מסוכן שלא קשור לטמפרטורה ובגלל זה נאלץ להכבות? תודה. (חבל שלא צילמתי את המסך הכחול, פעם הבאה )
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-