אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מאוורר עם לוח קירור דומה לזה http://di1.shopping.com/images1/pi/7f/9f/5f/28070958-260x260-0-0_Thermaltake+Thermaltake+TR2+M12+P4+copper+CPU+cool.jpg אשר נסגר באמצעות סוגרים כאלה http://www.geeks.com/imageshare/3/150x150/367A-soft.gif כיצד פותחים את הסוגרים האלה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה מצאתי מארז של מחשב ישן פנטיום 1 חתחתי משם חלקים וחיברתי למחשב שלי הגבהתי את המארז ב 12 סמי הרמתי את הספק גם את 4 המגירות של 5.35 הורדתי ושמתי שתי מגירות שיהיה אפשר להעניס 2 מאווררים וגם דלת צדדית עשיתי מאורר טוב אז המודינג עדין לא מוכן(60 אחוז) תנו בבקשה תגובות אם זה יפה מה אפשר עוד לשפר????? http://photos.walla.co.il/garber5
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC יש לי מארז NZXT Tempest ויש מקום לרדיאטור 120mm כפול מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q אני צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום ברשותי ארבעה סטיקים של 2GB מסוג Reaper PC-6400 של OCZ. הסטיקים מותקנים על לוח Asus Striker II Formula ועובדים בבאס 1066 על מתח של 2.1(המקסימום המותר במסגרת האחריות של OCZ) כרגע הזיכרון רץ במשך 4 שעות ואין תקלות ב Memtest, לעומת זאת דבר מטריד אחר הוא רעש נוראי שבוקע מהזיכרונות עצמם(לא ממאוורר) או מקרבת הזיכרונות. מדובר על מעין רעש "היססססס" כמו רעש שמפיקה ממטרה מתיזה. הרעש מציק מאוד למרות שכרגע אינני יודע איך הוא נשמע עם דלת המארז סגורה ובנוסף מספר חיפושים בגוגל העלו שככל הנראה מדובר בתקלה בלוח(אם כי לא מצאתי שום דבר ספציפי לגבי ה סטרייקר 2) שמצדיקה החלפה. יש לציין שהרעש אינו מופק כאשר המתח לזיכרונות נמוך מ- 1.90 וולט או כאשר הבאס שווה או נמוך מ- 800 לעומת זאת הוא מת…
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
החובבן זה אני ואני מבין ויודע את הבסיס במריחת המשחה הטרמית אבל כמו שאני יודע בכל דבר דרוש נסיון אז אולי אם אתם יכולים לתת לי כמה טיפים טובים ואזהרות כשאני מורח את המשחה הטרמית? תודה רבה רבה לכ העונים ;D
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
^השאלה למעלה, האם SCCELERO S1 מתאים ל-260GTX? האם כדאי להרכיב אותו? הכרטיס המדובר: ZOTAC 260GTX
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי תמעבד e7200 עם קירור סטוק והגעתי ל 3.6 ghz עכשיו הטמפרטורות הן במצב מנוחה 37 מעבד ו50 כל ליבה לפעמים פחות בצעתי בדיקה בocct אחרי 40 שניות זה אומר שהמעבד חם מדי והוא מגיע לשבעים מעלות אבל אני בודק באוורסט והוא על 56 והליבות על 70 אז השאלה שלי היא אם זה בודק לפי הליבות ולא לפי המעבד ? כי המעבד קר יחסית הוא לא מגיע ל60 אפילו וזה עוצר תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
קניתי מאוורר מסוג freezer 7 pro, והתקנתי אותו לsocket 775, הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד ממשיכה להיות גבוהה למרות שחיזקתי היטב את המאוור למעבד, כשאני לוחץ על המאוור חזק ומצמיד אותו למעבד אז הטמפרטורה יורדת ל 30-40 מעלות, מישהו יכול לעזור לי אם פיתרון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו....
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעית חום במחשב אני מקבל מדי פעם ריסטרטים. המפרט שלי: Intel 2.8C Asus P4S800D OCZ 2*512 -חדש התקנתי אתמול מארז ג'נרי 400 ואט טמפרטורות במנוחה: לוח אם- 38 מעלות מעבד- 45 מעלות (שניהם לפי אוורסט) הצעות לפיתרון: א. לקחת לטכנאי ב. להחליף משחה טרמית ג. לשים 2 מאוורים 80 ממ (כרגע יש לי רק ספק ומאוורר על המעבד=קרור סטוק) תודה לכולם!
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי את המארז, ויש לי מספר שאלות, בעיקר בקשר לאיוורור. המארז מגיע עם 3 מאווררי 8CM, אחד מכניס אוויר בפאנל הקדמי למטה, ושניים מוציאים אוויר מאחורה ליד היציאות של הלוח-אם. קניתי את המארז יחד עם הספק 350W של אנרמקס (למרות שיש לו כמה מודלים אין לי כוח לבדוק עכשיו איזה בדיוק, וזה גם לא משנה), שמאוורר 8CM שלו מוציא אוויר מאחורה ואחד 9.2CM נושף אוויר לתוך המארז. לא יווצר מצב של תת לחץ? גם במארז, ובעיקר בספק כוח, בעיקר אחרי שהוספתי לו את מאוורר מקדימה שמוציא אוויר מהמגירה של הHDD's, כי חשבתי שיהיה יותר חכם להוציא את האוויר החם החוצה מאשר להכניס אותו חזרה למארז. אמור להיות תת-לחץ גבוה מאד, משום שרק מאוורר אחד מכניס אוויר (הזה שבספק בעצם מסתובב על "ריק" משום שיש כבר מאוורר שמוציא…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה, אני עם AMD 2000, וזכרון יונדאי 2100, מכפלה - 12.5 FSB 145 הגעתי ל 2200 @ 1810 מגה"ז.... כל מה שעשיתי היה להעלות קצת ת FSB.... ראיתי פה באתר כל מיני דברים על להעלות מתחים ולהקטין מכפלה בשביל להגדיל FSB, מה בדיוק אפשר לעשות מכאן? ועד כמה שהבנתי הקטע עם המתח עלול לשרוף משהו? האם יש צורך להגדיר מהירות של זיכרון באופן ידני?? ומה לגבי הקטע של ההקטנת מכפלה לטובת FSB??? אודה לכם המומחים, בתודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
ge force 4 ti 4600 של inno3d לצורך בדיקה אני רוצה לעשות OC אם בכלל יהיה אפשרי (ומשתלם) לכרטיס הנ"ל שווה? סכנות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את המעבד E8400 ואת הקירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים. קניתי את הקירור הזה בשביל לעשות לו OC גדול, אז כרגע אני על 4050MHZ עם מתח של 1.55 וזה לא יציב, למה ? הטמפרטורה היא 55 במאמץ, אם אני מוריד מתח זה עוד יותר לא יציב, הורדתי את המחלק ל 1:1 והוסתי מתח 0.2+ לזיכרונות ו 0.2+ לFSB הטמפרטורה של ה NB היא 31. מה לעשות כדי לייצב את המערכת ? להעלות ל CL6 לזיכרונות ? כמה מתח אני אמור להיות כשאני עומד על 4050MHZ ?[ תודה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-