אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
האם מגיעה משחה טרמית עם מעבדים בגרסאת BOX ו\או בגרסת TRAY ? אני כנראה יקנה ATHLON3000 עם איגלו 7200 השקט, במידה ואין משחה טרמית שבאה עם המעבד, איזה מהבאים עדיף? (אני לא אוברקלוקר) http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=317
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
ניסיתי להריץ אותו והוא העלה לי בטירוף (יחסית) את הMEMMORY CLOCK וה GPU CLOCK, האם הכיוון שהוא עושה שווה משהו? אפשר להסתמך על זה לדעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הקירור השקט של זלמן עם שני צינורות היטפייפים לבין הקירור הדנדש כשהוא עשויי כולו מנחושת אני מחפש אחרי השקט והטמפ' הנמוכה שתאפשר לי מעט OC קליל ביותר .. יש לי ניסיון מעולה עם זלמן בקירור של המעבד ואני לא רואה שום סיבה לא להמשיך איתם ואם יש לכם הצעות נוספות אשמח לשמוע . 10Q!!! הקירור מיועד ל כרטיס מסוג FX5600....
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400 והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro שני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם משחת קירור של GIGABYTE תיהיה טוב לכרטיס מסך 7800GT תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC יש לי מארז NZXT Tempest ויש מקום לרדיאטור 120mm כפול מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q אני צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד pentium 4 630 החלפתי את גוף קירור סטוק של המעבד ל- Alpine 11 Pro, אך הטמפרטוה עלתה ב3 מעלות יחסית לסטוק. נכון לעכשיו במנוחה המעבד עובד ב55 ובמאמץ בסביבות 69 ופיקים ל71. האם זה תקין? איך אפשר לדעת אם התקנתי את הגוף קירור בצורה נכונה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אם יש לי מאורר 1 אחורי במארז מה עדיף שיכניס אויר או שיוציא אויר? תודה
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הצאקרה שלי, תיק תק הרכבתי הכל ואז נפלו פני ואמרתי לעצמי "מטומטם איך לא בדקת מה העובי של המאוורר 250 מ"מ". הקיצר אין מצב להשאיר את הטוניק ואת המאורר בתוך המארז, מה שחשבתי לעשות זה להרכיב את המאוורר מחוץ למארז עד כמה זה נראה לכם יעיל ? בלי המאוורר צד (250 ממ) הטמפרטורות הן : מעבד 42-47 לוח 37 כ.מסך 35 הטמפרטורה בחדר 28 . מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מחפש קרור לכרטיס לא מעניין אותי רועש לא רועש רוצה הורדת טמפרטורה. תקציב : אין... SHOOT!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לבצע OC שלא דרך הביוס (ולחסוך את ההפעלה מחדש של המחשב ושל ווינדוס שוב ושוב)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ברשותי 8800GT עם קירור מקורי. כשקיבלתי אותו הטמפ' היתה 48-50 מעלות במנוחה. עכשיו במנוחה הטמפ' שלו היא 67!!! התוכנה לניטור כרטיס המסך שלי היא ASUS SMART DOCTOR, , כשאני מנסה להגיבא את מהיורת המאורר, לא קורה דבר. פירקתי את הקירור, והכל נראה בסדר. לא היה אבק. מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אהלן חברה אני חדש פה.... שאלה לי אליכם אני גר באמריקה עכשיו ואני רוצה לשלוח למחשב שלי בארץ מתנה ;LOL אז חשבתי לקנות לו מערכת קירור... עכשיו אני רוצה מערכת רצינית וחשבתי מים או גז או הגיל החדש הזה ששמעתי עליו... אם מישהו מכיר מערכת טובה שיכול להמליץ לי מנסיון אישי אנ יאשמח לשמוע ועוד משהו אני צריך מערכת שקטה למה המחשב נמצא בחדר של מישהו שישן...ככה שזה לא יכול להיות גנרטור רעשני... תודה מראש אחים שלי
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה מערכת קירור אתם ממליצים לי למחשב שלי ושהיה קל להרכבה. יש לי פנטיום 3 500MHZ באס 100HZ - מנהלה - למה כל הרווחים האלה ?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר שנתיים אצלי ולא חיברתי שום רכיב לאחרונה. פתאום הוא התחיל להשמיע רעש נורא מוזר (כאילו אחד המאווררים נתקע במשהו) למשך כדקה עם הדלקתו, ולאחר כדקה או מכה קטנה על המחשב הרעש מפסיק והמחשב עובד בצורה חלקה. פתחתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק עם השואב (המלצת חבר) אך הבעיה לא נפתרה . מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-