אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
האמת שאני לא בטוח אם זה בכלל הכרטיס מסך אבל סביר להניח שזה שכן בשום משחק אחר זה לא קורה לי . שם המחשק C&C3 - גרפיקה על המקסימום ... ( אני משחק עם ה SHADER לבינוני לפי התמיכה של EA בשביל שלא יקרוס לי המשחק .. ) אחרי רבע שעה של משחק ( לפעמים הרבה פחות ) מופיע מסך כחול ( לא של הווינדוס ) ריק - ללא תוכן , ואני שומע את המחשב עושה רעש כאילו עשו לו ריסט . ( מעין רעש של הדלקה כזה ... ) ספק - 400W - ישן מאוד יחסית ! אני כמובן חושש שזה הספק אבל אולי זוהי בעיה אחרת , אז לפני שאני מתחיל אני מעדיף לשאול ולעלות ספקולציות ... הנה המערכת : AMD Athlon 64 venice core 3000+ (OC 267BUS X9 ==2400MHZ ATI X800 AGP XL WITH NO OC ! LG DVDRW 2x512 Geil 400DDR SATA 250 WD 16MB Ca…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד ולעשות לו אוברקלוק... עכשיו השאלה שלי היא אם אני אכן יעשה לו זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? החלקים של המחשב שלי מספיק טובים לאוברקוק? או שאולי כדי פשוט לחכות איזה שנה ככה ולקנות מחשב חדש פשוט(כי המחשב שלי בן שנה...לא נעים לבקש מההורים עוד אחד כל כך מהר חח)
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤963 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 מחיר: ¤690 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK מחיר: ¤1276 אני רוצה לקנות את הרכיבים האלו למחשב הבא שלי! רציתי לדעת אם הם טובים לOC? ורציתי הסבר פעם אחת ולתמיד למה ה4300 יותר טוב לOC מה6300?? הסבר פשוט! האם הזכרונות מתאים לOC ונחוצים? ותסבירו לי בבקשה איך עושים OC ספציפית למערכת זו? תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xsreviews.co.uk/reviews/cpu-coolers/thermaltake-max-orb גוף קירור מצוין למחשבי HTPC
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי מחשב עם מעבד E4300 וביצעתי לו OC נחמד בעזרת הזכרונות הישנים שלי של 667MHZ (לא המהרתי אותם) אני על 2.9GHz כבר חודשים והכל עובד יופי ואפילו חושב שאני יכול למתוח את המחשב יותר אבל מעדיף להשאיר את זה ככה. לפני כחודשיים טמפרטורת המעבד במנוחה לפי coretemp הייתה 23-25 מעלות ובמאמץ 50-55 מעלות. לאחרונה היו מספר ימים מאד חמים והמצב כרגע הוא שבמנוחה אני מקבל 27-29 מעלות ובמאמץ אני מקבל 65-67 לפי coretemp. ב - TAT המספרים גבוהים בהרבה. אני משתמש ב - tuniq tower. שאלותי: 1. האם הטמפרטורות שהצגתי סבירות למעבד E4300 ב - OC כזה? 2. ישנו הבדל משמעותי של 10 מעלות במאמץ בין ליבה אחת לליבה שניה. מה זה אומר? האם זה תקין? ראוי לציין שאין לי נפילות או קריסות והכל…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה בלי להרוס את המחשב? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת למה לא רשום לי בביוס את המכפלה של המעבד. 2)רשום ש fsb 200, א אמור להיות רשום שם htt ? 3)רציתי לדעת האם מהירות השעון של amd 4800 היא 2.5? אם כן ואני מעלה את ה fsb ב 10 זה אומר שיש לי amd 4800 ? למרות שאני יודע שהשיפור הוא כמעט אפסי תודה חג שמח מועדים לשמחה זמנים וחגים לששון עריכה לוח http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=521292
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ונתקעתי עם ה OC שלו למרות שאני חושב שאפשר להמשיך איתו עוד. המפרט המלא שלי בפרופיל אבל בקיצור Intel Core 2 Duo e6300 gigabyte 965p ga-ds3 (Bios F10) 2x twinmos 1024mb 667mhz Antec Sonata 2 - 450w PSU Arctic Cooling Freezer 7 pro עכשיו, כרגע אני רץ על 420FSB מה שנותן לי 2940mhz על 1:1 עם הזיכרונות, והעלתי רק את המתח של הזיכרונות ב 0.1v בתזמונים 5-5-5-15 הטמפרטורה במנוחה של המעבד היא 35, במאמץ כמעט מגיע ל 55 ואני , הציפסט על 42 במנוחה ובמאמץ וכרגע המחשב יציב (6 שעות של prime95 בלי תקלות) עכשיו, ברגע שאני מנסה להעלות עוד את ה FSB המחשב לא עולה בכלל, ניסיתי להעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד וזה לא שינה כלום. יש למישהו הצעות\הע…
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן P4 Preskott 3GHz 478 ואני צריך למצוא עבורו קירור. מבחר ל-478 היום די מוגבל, מוצרים חדשים מגיעים ללא תמיכה ל-478. סה"כ ראיתי ZALMAN 7000AL-CU שהוא כנראה לא רע אבל קצת ישן ולא זול ו- ThermalTake (ThermalRock) Silent Torch RC-PM0020 ב-160 ש"ח ב-goldtop.co.il שאין על קירור הזה שום מידע חוץ מנתונים טכניים. עזרו לי לבחור משהו טוב במחיר סביר כדי לקרר מעבד שלפעמימ מגיע עד 80 מעלות.
-
- 13 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כידוע זהו מעבד 2.4 עשיתי לו אובר 20% כיצד אפשר לבדוק שהוא אכן יכול לעבוד בעת הצורך ב2.88 כי בזמן שאין עומס הוא עובד רגיל 2.4 וגם מתי ואולי דוגמה לתוכנות עבודה שמעמיסות את המעבד כמו עיבוד וידאו וכד' אם אפשר לקבל איזה מהם יעמיס כדי שאוכל לראות איך העומס משפיע אם בכלל על המהירות תודה למשיבים מערכת לוח אסוס p5b זכרון 2 גיגה 800 נ.ב האם צריך תוספות שינויים לסטוק כי הטמפ' של המעבד באובר היא 51-52 מעלות בתוכנה של אסוס, ב-tat כל ליבה 46 מעלות למי להאמין ובכלל האם זו טמפ' גבוהה ? זהו בנתיים
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
על איזה אתם ממליצים? אני רוצה לקנות מאוורים עם לדים בצבע כחול כדי שיצא אור כחול כזה מהמארז לפחות 4 מאווררים :] זה מתאים כמאוורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15757 או שזה קשור למשהו אחר במחשב
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אוברקלוק כרגע 2.6MHZ לא עושה בעיות מיותרות עם קירור ז'נרי האם המאוור בלינק איכותי ? חיפשתי גם התאמה ללוח האם שלי ולא מצאתי. http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=31 מהו המאוור /גוף קירור המשתלם ביותר ל AM2? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אין לי שום נסיון קודם ב-OC, אבל קראתי את המדריכים, והחלטתי שאני רוצה להמהיר את המערכת (מפרט בצד). עכשיו, אני לא בטוח עד כמה אני רוצה להתעסק בהגדרות ב-BIOS וכאלה, אז השאלה שלי היא האם -tuning האוטומטי של nTune מספיק אמין? מישהו ניסה אותו?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
האם לאחר מריחת המשחה הטרמית עדיף: לחכות קצת שההיטסינק והליבה עם המשחה הטרמית מפורדים ואז לחבר אותם (ואם כן כמה זמן) או ישר לאחר מריחת המשחה להחזיר הכל למקום ולהפעיל את המחשב (חדש בתחום אז אם זו שאלה שנראית לכם פשוטה נא לא לזלזל ;] ) תגובות יתקבלו בשמחה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה זיכרונות עדיך לי לקנות בכדיי שיהיה אובקלוק יותר מוצלח? ואם אפשר להסביר לי מה עושה כל אופציה בשינוי התיזמונים בזיכרונות בלוח P5BDELUX זה הדבר היחיד שעוצר אותי?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מארז של Thermaltake עם מאוור אחורי שמוצאי אוויר יש הכנה מקדימה למאוור נוסף השאלה אם כדאי לקנות מאוורר 120 של Thermaltake או חברה אחרת וכמה זה יעזור באמת להורדת טמפ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהחלפתי את הקירור שלי ראיתי שהמעבד שלי הוא מסטפינג L633 A828 כל מה שהיה כתוב: SL95A MALAY Intel E6300 /06 L633 A828 עכשיו ראיתי שמישהו באיזה אתר הגיע עם המעבד ל 3.6 על קירור רגיל (אוויר) עם אותו ספינג.. האם זה נחשב לסטפינג טוב..? יש איזה אתר שמרכז את העניין הזה..? בראל.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABITE ואני רוצה לבנות קירור מים ללוח ולמעבד אני צריך מידות לחיבור שלהם ללוח (מרחק בין החורים) תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לבדוק מהי הטמפ' המקסימלית שהכרטיס מגיע אליה ביום חם שכזה.. עוד סטיה שכזו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי מ1.86 ל2.21 עכשיו הבעיה שאם אני מסתכל בCPU-Z על תדר המעבד זה מראה עדיין 1.86 אבל את הBUS כתוב שזה כן העלה ל316 בקייצור למה אני מדבר הרבה? SCREEN SHOOT יעזור פה: http://pic4me.net/upload/1175885372-Array50.JPG
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום.. אני מעונין להרכיב בלוק קירור פאסיבי ל CHIPSET , עדיפות לבלוק עשוי נחושת. איזה אתם ממליצים? תכלס אני יכול פשוט לקחת אחד מגופי הקירור סטוק הקטנים שזרוקים אצלי במגירה אך אם יש בלוק יעודי זה יכול להיות יותר נחמד. אני גם מתלבט האם להדביק את הבלוק ל CHIPSET בדבק דו צדדי טרמי (שלדעתי לא כזה מוליך חום כמו שצריך) או לעשות שימוש בשילוב של דבק טרמי ומשחה טרמית באמצע הצ'יפ להולכת חום טובה יותר. אודה לכל עצה / אינפורמציה thanks TWOZ
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במשאבה חזקה אך שקטה!!! יש מספר משאבות שראיתי אך איני יודע כמה רעש הם עושות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה בין האפשרויות או בהמלצה על נוספות תודה. האפשרויות שמצאתי: Asetek WaterChill Xtreme Integrated Pump : http://www.frozencpu.com/products/2134/ex-pmp-34/Asetek_WaterChill_Xtreme_Integrated_Pump_Reservoir_03-L-1254.html?tl=g30c107s154 Hydor SELTZ L 35 : http://www.frozencpu.com/products/2127/ex-pmp-21/Hydor_SELTZ_L_35_II_Water_Pump_450_GPH.html?tl=g30c107s154 Swiftech MCP655 12 VDC Pump
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-