עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אז הזיכרונות שלי (Ballistix) הם עם צ'יפ של bh5 אם אני זוכר נכון... עכשיו שמעתי שלא כדאי להם יותר ממתח של 2.8 כי מעל זה אורך החיים שלהם מתקצר משמעותית... זה נכון? כי המתח נראה לי מגביל אותי מלהגיע ל300 מגה הרץ... הזיכרונות יציבים כבר זמן רב על 290 מגה הרץ בתיזמונים של 3-3-3-8 עם מתח של 2.8

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  2. יש לי פנטיום 4 (כמו שכבר ציינתי אין לי מוסג איזה) ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, אייך אני עושה את זה? ואייך אני בודק מה טפ' המעבד שלי?

• 8 תגובות
    • 518 צפיות
  3. בשום תוכנה לא רשום לי מידע על המעלות בכרטיס מסך! למה?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by Vissor,

יש לי מעבד dual core 2.8ghz האם כדאי לעשות לו overclock ..ואם כן אז עד כמה אחוז?? 10% 20% או 30%??

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. יש ברשותי כרטיס מסך מגם XFX GEFORCE 8800GTX שמתי לב שהכרטיס פולט חום בצורה אדירה....ומחמם את המארז בטרוף רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הגוף קרור שלו לאחד יותר יעיל....אם בכלל יש כאלה.....?? ???

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. שלום לכולם, אני לפני מוד די רציני למארז TT SVIKING ולפני הוספת עוד 3 מאווררים..כרגע יש לי סטנדרט אחד מכניס 12ס"מ ואחד מוציא גם 12ס"מ אני קניתי לבנתיים 3 מאווררים של AC גם 12 ס"מ והסרקולציה תלך כך: כל המאווררים בגודל 12ס"מ..אחד מכניס מקדימה,שניים מלמעלה,אחד שיבוא על הפרספקס שיוציא אוויר חם מכיוון הTT BT שיושב לי על המעבד,ואחד אחורי שיוציא אוויר גם כן..מה אתם חושבים על הסרקולציה..טובה או לא..מתוכנן גם OC רציני אז אני חושב על זה רבות..אודה לעזרה.

7. Started by mwalker03,

אני עובד לפי המדריך , אבל מסתבך קצת .. התחלתי טוב העלתי את FBS ל 205 (היה 200 במקור) , רמה אחת מעל ל 206 - המחשב נתקע . העלתי לו את המתח ברמה 1 מעל מה שיש לי והמשכתי להעלות עד 207 - זה היה בסדר והמהירות שעון היתה על 2075. כשהעלתי את ה FBS ל 209 , המחשב מגיע לוינדוס והכל עובד טוב , אך כשאני בודק ב CPU-Z משום מה המהירות ירדה ל 1937: מה אני עושה לא נכון ? המהירות לא אמורה להעלות עם העלת מהירות ה FBS ? הגעתי עם המהירות אפילו עד ל 213 , המחשב הגיע לוינדוס והכל עובד טוב - אבל ב CPU - Z אני עדיין רואה ת'מהירות על 1937 .. האם אני צריך לעשות עוד משהו ? עוד משהו קטן ... הפכתי את ה BIOS כבר ואני לא מוצא ת'אפשרות הזו של הקביעה של הזיכרון ביחס של 1:1 הדבר היחידי שיש לי הוא לבח…

• 2 תגובות
    • 404 צפיות
  8. הרצתי את ה3DMARK 06 קיבלתי 4874 (בלי אוברקלוק)זה טוב אף פעם לא השתמשתי בתוכנות האלה מפרט מעבד intel core 2 dou e6400 לוח intel westchester dG965WH הצ'יפ של הלוח intel broadwater g965 כרטיס מסך nvidia Geforce 7950 GT (של ASUS) זיכרון 2048 1GB ddr2-667 ddr2 sdram (x2 דיסק קשיח 1 160 גי'גה NTFS דיסק קשיח 2 160 גי'גה NTFS [attachment deleted by admin]

9. טוב אז ככה, כמו שהנושא מרמז אני רוצה לקנות E6600 ואני נורא רוצה לעשות לו אוברקלוקינג(גם רוצה לדעת איך אם מישהו מוכן להדריך), והייתי רוצה לדעת איזה זכרון/מערכת קירור/לוח אם לקנות שיתאימו לצרכים של האוברקלורינג בצורה אופטימלית, עכשיו קחו בחשבון שאני במסגרת תקציב של כ 4000 ש"ח אבל יכול להביא חלקים במחירי עלות יבואנים, אז אל תפחדו להציע גם רכיבים איכותיים. ;D בתודה מראש לכל מי שיתייחס אליי...

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי בעיה בעיה כבר זמן מה.. כשאני נכנס למשחקים המאווררים שלי מתחילים להרעיש כמו מסור ...והמחשב מתחיל להתחמם ... פתחתי את המחשב וראיתי שהאחד שרועש באמת הוא המאוורר של המעבד ... מישו יכול להסביר לי מה הבעיה ומה לעשות? ( אם זה שאלה מפגרת אני מצטער אני חדש בעסק .. ???)

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הקירור הזה שכבר נמצא אצלי לא מעט זמן. בקרוב אני עומד לשדרג את הלוח אם ואת המעבד לסוקט AM2 ואני רוצה להשאר עם קירור זה. בחוברת התקנה של הקירור מופיע הדרכה לסוקט 940, 939 754, 478, וLGA775. לא כתוב שום דבר על סוקט AM2, אבל בפירוט על המוצר [באתר של SCYTHE] רשום שהוא תומך מעבדי AMD 64 X2 ואת כל שאר הסדרה שתומכת בסוקט AM2. אז האם אני אוכל להשאר עם הNINJA PLUS? ד"א אני מתכוון לקנות AMD X2 4600+ אם זה משנה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. יש לי לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו הקטע הוא שהקירור שקיבלתי עם הלוח אם התחיל להרעיש אז הורדתי וקניתי את הקירור : ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014 באחד מהנקיונות של המחשב חבר שלי "הפיל" אותו ומאז די קשה לחבר אותו בחזרה(ממש אבל ממש קשה לקח לי שעה לחבר..) בקיצר לאחד שנמאס לי החזרתי את הקירור הרגיל בלי מאוורר רק תצלעות והוא על 47 מעלות השאלה פה היא האם ביגלל שהציפסט מתחמר לוקח למחשב להגיע שנייה יותר וכו... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  13. השאלה לפניכם, תודה. אגב לא מבוסס מים.

14. איזה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. מרחתי משחה טרמית על המעבד וגם על המאורר הסטוק של אינטל (השתמשתי בשל זלמן, לכן לא היה בעיה ויש שיכבה דקה) (ניקיתי את הקודמת עם אציטון) בדקתי שהמאורר יציב ,עכשיו אני פותח את המחשב הטמפ' היא 60 מעלות עכשיו שהתייצבה ל50 מעלות ונשארת בה. זה צריך להיות 35 במנוחה לפחות, מה הבעיה? יש דבר שלא עשיתי נכון? תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם...אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד על מנת לשפר ביצועי משחקים וכדומה.... היום אני הולך להזמין מפנדה גוף קירור ומשחה...הייתי רוצה המלצה על גוף שלא דורש יותר מדיי עבודה (כגון פירוק הלוח אם וכאלה) אבל עדיין שיספק תוצאות טובות... אם אפשר גם המלצה על משחה טרמית טובה שלא עושה בעיות למיניהם.... תודה לכולם :

• 11 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שאלתי אותכם שבוע שעבר בקשר ל 3dmark06 עד שאמרו לי שה 05 יותר מדוייק אז לכן החלטתי לשאול אם זה נורמלי . המעבד ללא אוברקלוק מפרט + תמונה מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  18. אני צריך קירור טוב וזול ללוח אם שלי כי הקירור של הצ'יפ נשבר לי יש לי לוח MSI Neo 4 ואני צריך קירור כי המחשב מתכבה לי מזה עוד דבר איה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה? מוכרים מוצרי מודינג ב KSP בב"ש?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by psykick,

הכותרת אומרת הכל.. וסליחה שפתחתי אשכול בפורום קירור .. פשוט אם הייתי יודע מה זה GPU אז הייתי יודע איפה לשים את זה..

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. אני עובד כרגע עם התוכנה שהייתה לי במחשב של הכרטיס מסך.. ASUS SMART DOCTOR זה מציג לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וזה עומד על סיבבות 55 מעלות בזמן מנוחה (שאני לא משחק באיזה משחק רק באנטרנט במשחק זה לפעמים מראה 70 מעלות ).. אני צריך תוכנה אחרת עם אפשר שתראה לי את הטמ"פ של במחשב כדי לבדוק עם זה באמת הטמ"פ :s05:ולא סתם מראה משהו.. עם זה לא המקום לבקשה הזאת סליחה... פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה..)

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by DXM,

לאחר עזרתו הנדיבה של יוני (להביא לי את EVERSET), גיליתי כנראה שמקור הרעש זהו המאורר של המעבד, רציתי לדעת איזה מאורר יתאים לי בתקציב של 170 ש"ח, שיהיה שקט אין תכנון לOC. המעבד:P42.8GHZ ליבת פרסקוט. שוקט 478. לוח אם: ASUSP4P800SE. (חבל שאין מחרים בסטיקי) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by T-80,

שלום רב ! יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS של GIGABYTE הטמפ' במנוחה 55 הטמפ' במאמץ 65 ומשחקים נתקעים אני רוצה להחליף קירור עליו האם מישהו מכיר קירור טוב יותר במקום גוף קירור מקורי הטמפי במחשב די נמוכות במנוחה מעבד : 23 לוח : 28 במאמץ מעבד : 26 לוח : 30

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by mwalker03,

קניתי מחשב של AMD 3800+ עם ליבה כפולה , כפי שראיתי בפורום זהו אחד המעבדים הכי טובים לעשות עליו OC. קניתי מערכת קירור טובה במיוחד בשביל זה . עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה ת' OC בפועל למחשב ? לא מצאתי שום מדריך בפורום הזה ... האם זה קשה ? כמו כן קניתי כרטיס מסך ATI 1600XT - גם עליו אני רוצה לעשות OC .. האם מספיק שאני ארים את השעון כמו בתמונה : http://www.niftyuploads.com/uploads/b72b5c147b.jpg או שצריך לעשות עוד משהו ? תודה מראש לעזורים ...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by Cupid Me,

למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by yan_ymar,

שלום יש לי מפרט: E6300 \ 965P-S3 \LIBERTY 500 \7800GT \ DDR667 512X2 CROOSAIR המחשב נקנה לפני שנה רק לוח אם ומעבד לפני חודשיים. המחשב רצ על אוברקלוק 1.86 @ 3.2 אני מעוניין להוסיף עוד 1GB RAM CROOSAIR 512X2 האם זה יפגע לי באוברקלוק? האם זה ישפר את הביצועים או יוריד אותם? האם כדאי?

• 15 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים