אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני כמעט כבר קניתי את הנינג'ה ונרתעתי פתאום. יש לי לוח של אביט IC7-Max3 עם מעבד 2.6C HT. כרגע אני עם הקירור המקורי ללא משחה טרמית וללא OC. הטמפ' נעות בין 45 ל- 65 (מאמץ בקיץ). נראה לי שמשחה טרמית טובה תפטור לי את הבעיה של ההתחממות כך שאני לא בטוח אם כדאי להוציא 280 שקל על ה-HSF הזה. האם OC, על המפרט שלי עם נינג'ה, מצדיק לדעתכם 300 שקל (כלומר האם השיפור בביצועים מצדיק את ההוצאה)? ...המרטש
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם! זו הודעה ראשונה שלי בפורומים אחרי צפייה של שנים כצופה מן הצד..בעיקר בגלל שלא הייתי צריך להתייעץ לגבי משהו עקב מחשב מחורבן בן 7 שנים אם אני לא טועה שויתר עלי ואני עליו (: אבל עכשיו זה משתנה,בשעה טובה הזמנתי חלקים למחשב חדש-ואחת הטראומות שלי מהמחשב הקודם שלי (I5 750 HD4890 4GB RAM CM690 עם XP SP3 לא מתפקד בעליל למי שסקרן עד כמה המצב היה רע) היא עניין השקט: להפעיל אותו היה מקביל בערך להמראה של F-16 ואני מאוד מאוד מעוניין להימנע מהטעות הזו במחשב החדש,לכן שמתי דגש רציני על חלקים שקטים. יחד עם זאת,אני עדיין מעוניין לשמור על רמה סבירה של קירור,אני לא מחפש להקפיא משהו ואני אפילו לא מתכנן OC נכון לרגע זה (אבל לא פוסל לחלוטין אופציה בע…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
במחשב החדש שקניתי יש 2 מאוררים במארז. האנשים הטובים ב KSP לא תרחו לחבר את ה מאורר בקדמת המארז אלא רק את זה שמאחור. בלוח-אם (GA-K8NF-9) יש חיבור למאורר אחד בלבד למארז, לאן אני אמור לחבר את המאורר השני של המארז? דבר נוסף: בלוח-אם יש חיבור נוסף למאורר ללוח-אם עצמו. בניגוד לציור בחוברת שבאה עם הלוח, לא מותקן אצלי שום מאורר על הלוח-אם, רק צלעות קירור. זה תקין? אגב, אם אתם תוהים למה אני פשוט לא מחבר את המאורר השני של המארז לחיבור של המאוור של הלוח אם, זה בגלל שמספר הפינים לא תואם (2 במקום 3).
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
פעם ראיתי בגלריית המודינג שלכם משהו הניראה כמו מאוורר למעבד שעומד על הצד אתם יכולים לבדוק?להסביר לי מה זה?
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי כולם , שמי יוסי ואני חדש בפורום אני עובד בתחום ה IT סקנד הלפ דסק. אני חדש בתחום האובר קלוקינג וגם לקח לי זמן לאסוף חלקים ראויים לOC המפרט שלי הוא כך: לוח : msi x58 platinum sli קירור מעבד: קירור מים antec kuhler 620 עם מודינג של 2 מאווררים של 120mm אחד יונק ואחד דוחף. מעבד: core i7 920 @ 2.66 זכרון 3g 1066mhz gold edition ו 3g 1066 geill סה"כ 6 גיגה זכרונות טובים עם קירור עליהם ומאוורר שיפזר את החום כ.מסך : nvidia 450gts h.d:western digital 500g המעבד במנוחה 31 -34 מעלות. הרצתי בדיקת prime 95 וכל מיני בדיקות עומס והמעבד לא עובר את ה 52 מעלות במאמץ מלא. זה אחרי הבדיקה והתוצאות כמובן הכל במצב סטוק עכשיו הבעייה - אני לא מצליח לעשות אובר קלוק יש בעייה …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה OOCT שיש עליה מדריך פה לבדוק את היציבות של האוברקלוק אחרי כמה דקות הופיע מסך כחול בו כתוב שיש לכבות את המחשב כדי למנוע נזקים. סך הכל כבר עברתי את הטמפרטורות האלה (55 מעלות בערך, אין סיכוי שזה הגיע ל-80 כדי שהתוכנה תפסיק) ולא קרה כלום, מישהו יודע למה זה קרה? יכול שהמחשב הגיע למצב מסוכן שלא קשור לטמפרטורה ובגלל זה נאלץ להכבות? תודה. (חבל שלא צילמתי את המסך הכחול, פעם הבאה )
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את ה- ACCELERO S1 + ARTIC TURBO על הכרטיס הנ"ל. לרוע המזל וגם לפי קריאה ה - 8 RAMSINKS שמגיעים עם האריזה ומכילים דבק טרמי מאוד חלשים ונופלים בתזוזה המינימלית ביותר. האם מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג דבק טרמי שיחליף את הדבק שהגיע מן המפעל? או האם קיים פיתרון אחר? נכון לעכשיו יושבים על הכרטיס רק 6 מתוך ה 8 עד כמה זה באמת משמעותי? הכרטיס עומד על 42c במנוחה כאשר הוא עמד על 63c לפני כן. טרם נבדק ב 3DMARK. עזרכתם אודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........
-
- 14 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי בפורום של טכנו מישהו שמעוניין להזמין SP94 מחו"ל והחלטתי להצטרף. עכשיו נשאר רק למצוא חנות שמוכרת את המוצר הזה במחיר טוב וששולחת לארץ. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בתוכנה REAL TEMP והיא: שאני מנסה לפתוח אותה היא עושה לי ERROR ורושמת לי the processor detected is not supported genuineintel intel® pentium® cpu 2.8 ghz תודה מראש נ.ב מה הTj Max האמיתית של המעבד שלי )intel pentium d 820) ?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם מארז שיש בו קירור מים חשבתי על זה :http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000bws.asp הוא עולה 1230 בTMS ואני רוצה לדעת בערך כמה מעלות יהיה המעבד E8400 עם הקירור הזה ? האם המארז משתלם ? ומה יותר עדיף(מבחינת ביצועים):http://tms.co.il/product/4789 עם גוף קירור למעבד : http://tms.co.il/product/4815 ומאוורר למעבד : http://tms.co.il/product/5010 וגם שני מאוררים למארז : http://tms.co.il/product/1683 וכל זה יוצא : 736 ש''ח לעומת המארז של Tt שעולה 1229 עם כל הקירור +מאווררים אז מה עדיף ? מה יקרר יותר ? ומבחינת מחיר/תועלת מה עדיף ? תנו המלצות/ביקורות על המוצרים הנ''ל
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6750 עם זיכרונות 800 value select של קורסייר... בתצורה 8*450 אני על מתח 1.45 יציב... ומה שמוזר טמפרטורות סבירות ביחס לקירור סטוק: מאמץ-64(!!!) הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אייבורי מהדגמים הישנים של לפני איזה 4 שנים או יותר ורציתי לדעת אם המאוורר בדלת בצד המחשב אמור להכניס או להוציא אוויר,כרגע הוא מוציא אוויר ויכול להיות שבטעות הפכתי אותו. יש לי מאוורר אחורי שמכניס אוויר, עוד אחד מאחור שהוא של הספק כח שמכניס אוויר נראה לי, מאוורר בצד הקדמי של המחשב שפולט אוויר ושאר המאווררים של הלוח אם והכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך: leadtek px 8800GT-512MB הורדתי את התוכנה שבודקת טמפרטורה: GPU-Z.0.1.7 כאשר אני מדליק את המחשב הטמפרטורות שלי הם: PCB - 46.5c GPU-49.8 לאחר שאני משחק cod4 במשך יותר משעה הטמפ' הם: GPU- 67c PCB-63.8c וה-rpm: 883 שאני מפעיל 3dmark06 הטמפ': GPU-68c PCB-65c וה-rpm: 942 בכל אופן לדעתי הטמפרטורות נורא גבוהות,שאני מדליק תמחשב כבר ה- GPU על 49 מעלות זה הגיוני?? בכל אופן פתחתי את הפוסט כי אני חושב שהחום גורם לי לבעיות בביצועים של הכרטיס. היום למשל שחקתי cod4 במשך שעה והמשחק עבד חלק בלי שום בעיות,אבל לאחר שעה היה קטע שכאילו המשחק נמצא ב- pause של שניה וחצי ואז המשחק המשיך לרוץ חלק. בכל אופן גם ברזולוציה 1600x1200 המשחק עובד לי חלק בלי קרטועים, למרות שיש לי מסך ש…
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הקירור הפסיבי של 6600 של גיגה בייט מספיק? או שיותר כדיי להוסיף לו עוד מאורר פשוט בחיבור על סלוט אחד שיתן בוסט על הכרטיס..?
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש athlon 64 3200+ עם מארז Chenbro Gaming Bomb שמגיע בלי מאווררים ורציתי לדעת כמה מאווררים אתם ממליצים שאני ישים שיהיה קירור טוב ולא רועש מידי מאוורר למעבד זה אחד והשאלה עוד כמה מאווררים ואיזה אני צריך לשים במארז עצמו... תודה
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך Asus Radeon HD7950 3GB DDR5 עם העלת מתח גם Core Voltage, המקסימום שהתוכנה MSI Afterburner 3.0.0 Beta 10 נותנת לי בהעלת תדר ל Core Clock היא 1100Mhz. נראה לי לא הגיוני שהמקסימום OC לכרטיס מסך זה 1100Mh. איך יש לי אפשרות לעלות עוד ב Core Clock? ה OC שעשיתי יציב לגמרי! בדקתי עם OCCT ,3DMark 11 ,3DMark13 וגם שחקתי ב Far Cry 3, Metro Last Light הכל עובד חלק התקנתי גם Asus Tweak GPU ובתוכנה הזו היה לי אפשרות המקסימום ל Core Clock 1095Mhz מה אני עושה? איך יש לי אפשרות לעלות ליותר מ 1100Mhz ב Core Clock?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אני צריך מאוורר 80 mm ממש טוב במחיר של עד 90 ש"ח אפשרות רעש מקסימלית : בערך כמו הסמארט פאן 2 אז רציתי שתגידו לי איזה ממש טובים יש היום ורציתי לשאול אם אפשר לקנות מהאתר (הלינק) הזה http://www.newegg.com ואם הוא ישלח את המוצרים לישראל ואם הוא שולח כמה כסף הוא לוקח על השליחה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המאוורר הזה - כולו נחושת עם צינורות להעברת חום [כמו בלפטופים] אני חייב להגיד שהוא עושה את העבודה די טוב - אני לא עולה על 40 בשום מצב , אבל הרעש שלו נורא [אלא מה ציפיתי מדלתא] וחוץ מהבואינג הרגיל יש גם קולות חריטה מעצבנים... זה הגיע למצב שאני לא מרגיש כשאני מכבה את 5 המאווררים של המארז , פשוט לא שומעים את זה מרוב הרעש שהוא עושה ...
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שהיה לי עם הכרטיס מסך (HIS HD5770). שמתי לב שהכרטיס מרעיש בצורה מטורללת כאשר הוא מתחיל לעבוד, ישר על 100% במאוורר... אז בדקתי את הטמפרטורות והוא מגיע ל 100 מעלות תוך כמה שניות. (כאשר ב idle הוא ב 50) אז ניסיתי לנקות אותו, זה עזר בכמה מעלות אבל עדין נושק ל 100 ועובר אותו אחרי זמן מה. אז ניסיתי לשים משחה טרמית, שמתי לב שהמשחה שהייתה שם הייתה עדין רכה ולא מתפוררת, זה לא עזר. חיפשתי באינטרנט אם מישהו פתר את זה ומצאתי אחד שסיפר על זה שבעצם הקירור לא יושב טוב ובגלל זה החום גבוה, אז בדקתי ושמתי לב שבאמת אין ממש לחץ רציני על הקירור, חיפשתי דרכים להגדיל את הלחץ והבנתי שאם אני אגדיל את המרחק של הספייסירים זה יגרום ליותר לחץ על הקירור (אלו …
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, לאן אני אוכל להגיע עם זה? יש לי : AMD Athlon 64 X2 4200+ am2 Gigabyte GA-M55plus-S3G שתי Samsung 1 GB DDR2-667 ספק: 600 watt http://images.channeladvisor.com/Sell/SSProfiles/30058001/Images/LPPS600.jpg על קירור תמליצו לי בבקשה, אני מעוניין במשהו טוב עד 350 שח [אם יש דבר כזה]
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב אז ככה, נהרס לי מאוורר הצד של המארז NZXT APOLLO כנראה דפקתי אותו באחד מהנקיונות שלי שהוצאתי את דלת המארז, לא ברור לי איך אבל הוא נהרס... הוא לא נדלק, וניסיתי חיבורים שונים בספק. אז אני צריך מאוורר צד עם לד כחול, מאוד חשוב לי השקט, והמאוורר הקודם היה מאוד מאוד שקט, בכלל לא שמעתי אותו. ועל הדרך אני חשבתי גם להוסיף מאוורר לקידמת המארז, ושוב, מאוד חשוב לי שיהיה שקט, המאוורר האחורי של האפולו שמוציא אוויר גם לא ניתן לשמיע ואני רוצה עוד אחד כזה שלא ניתן לשמוע. גודל המאווררים הוא 120, אם יש 140 טוב אז יהיה נחמד.. שמתי עין על המאווררים הבאים- עם לד: http://tms.co.il/product/4513 http://tms.co.il/product/4512 אחד מהם, כי זה יהיה יפה יותר מאור כחול רגיל בצד המארז, אני רק לא יודע…
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-