אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה! אני מנסה לעשות אוברקלוק לחבר שלי , מעבד pentium 630 @3000 לוח אם של MSI NEO2 זיכרונות 1.5 GB 400MHZ OCZ קירור נחמד מקורי של אינטל. המחשב פשוט לא נותן לי, המכפלה זה 200X15 כשאני מעלה 3 ואז עוד אחד ועוד אחד ,אפילו רק עד 5 - 6 המחשב נתקע בפוסט. והטמפ' בסדר גמור ,מנוחה 38-40 מזה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי מתחממם ררררצח (67 מעלות בפעולה וזה אינטל בלי OC!!!!!), עיגלתי IDE, סידרתי קבלים ויש לי מאורר אחד שהשגתי ממחשב מקולקל (80 ממ') ורציתי לדעת איפה ניתן למקם אותו לקיררור מירבי... (אני מוכן להשקיע השקעה נוספת של עד 150 שח' על מאוררים נוספים וכדומה) המטרה שלי זה להגיע מתחת ל55 במאמץ. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבנתי שניתן לעשות ל Q9500 אוברקלוקינג אפשר הסבר איך ניתן לעשות זאת ?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם. נרשמתי רק אתמול ורשמתי בפורום מודינג ועיצוב-והופתעתי לגלות את ידע המדהים של המשתמשים כאן. אז שאלה פרמטיבית לי אליכם האם רצוי לעשות אורבקלוק למעבד פנטיום 4 3.0? יש ברשותי קירור ביגטייפון והמעבד במנוחה כ35 מעלות ובעבודה ובחום הזהה לטמפ החדר היא כ41-42 גג. אם המאוורר האחורי על מהירות מירבית-בעבודה הוא על 34 מעלות!!! כן כן אתם רואים נכון. במידה ואחליף את מאוורר הביגטייפון שלי ל120 מ"מ של טרמלטייק סמארטפן-ואקרר אותו כמו שצריך לחצי מיום מלבד הלילה שאני ישן ולא ירעיש בחדר-הוא יתחמם מאוד? עלול להישרף? איפה צריך להתחיל ואיפה צריך להפסיק? עם איזו תוכנה עושים את כל זה? מה צריך לדעת קודם בשביל זה בכדי לא להרוס את המעבד או כל רכיב שרוצים לשפרו? תודה רבה מראש .
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי ואני רוצה לדאוג לאקסטרה קירור למארז.. אני לא בטוח שזה מה שיעזור לי אז אני הולך לשמור על האריזות המקוריות טוב מאוד כדי שאני אוכל להחזיר. לא יודע כמה זה צריך לעלות.. אני מוכן למתוח את זה עד 400 ש"ח לשניהם ביחד. תוכלו להמליץ לי על מאווררים טובים למארזים ולכרטיסי מסך ולתת לי קישור למקום שמוכרים אותם (עדיף בזול, מן הסתם)?
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תראו עד אתמול המחשב שלי היה בטמפרטורות מאוד גבוהות לפני עשר דקות פתחתי תמארז שלי אחרי שנתיים שלא פתחתי אותו ופשוט ניקיתי תמארז ואת הפאן עכשיו אני השארתי תמארז שלי פתוח עשר דקות ופתחתי תמחשב והוספתי לזה מאוורר חיצוני משלי הוא במרחק עשר סניטמטר מהמארז מהחלק הפתוח עכשיו פתחתי תתוכנה Everest Home Edition וצילמתי תמונת מסך של הטמפרטורות שלי אני רוצה שתגידו לי האם הטמפרטורות הם בקנה מידה נכון ואם הם לא בקנה מידה נכון מה לעשות כדי שהם יהיו בקנה מידה נכון
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות לכרטיס מסך צלעות קירור,אין לי ידע רב כל כך (והמדריכים כאן בילבלו אותי) אז אני רוצה לשאול כך 1)האם צריך להשתמש במשחה טרמית להדבקת הצלעות או שלא? 2)האם ניתן להסיר את המשחה הטרמית שלא ידעו שחיברתי צלעות ושלא יתנו לי אחריות? תודה לכולם אשמח אם תענו בהקדם כי אני קונה היום. עריכה: נתקלתי בעוד שאלות 1)לפי המדריך באתר יש גם פדים טרמים ואני קונה את המוצר הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1942477585.htm אז הוא יגיע עם הפדים? והאם הם ישאירו סימן שיהרוס את האחריות?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 אני לא יודע איך לחבר מאווררים, כלומר איזה מאוור לאיזה כניסה. אז ככה יש לי בלוח חיבורים ל 3 מאווררים.. CPU FAN SYS_FAN NB_FAN המאווררים שיש לי הם. 2 מאווררים של 12 ס"מ מאוורר 1 למעבד וזהו.. משהו יודע מה זה החיבור הזה NB_FAN? יש לו חיבור ל 2 פינים ולא ל 3 כמו SYS_FAN
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ אותו והוא העלה לי בטירוף (יחסית) את הMEMMORY CLOCK וה GPU CLOCK, האם הכיוון שהוא עושה שווה משהו? אפשר להסתמך על זה לדעתכם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, המפרט הבסיסי של המחשב שלי הוא זה: AMD Athlon XP 2500+(Barton) 512MB DDR3200 TwinMos RAM MSI K7N2 Delta-L MoBo(with latest BIOS version) Volcano 9 Smart&Silent Compucase 6A19 Case ניסיתי לעשות Overclocking למחשב. העליתי את מהירות ה- FSB מ- 166MHz ל- 200MHz, עשיתי סינכרון של 1:1 בין הזיכרון ל- FSB והעליתי את המתח המגיע למעבד ל- 1.75V. המחשב עלה כמו שצריך והגיע לחלונות, והחלטתי להריץ את Prime95 לבדיקה. שמתי את המאוורר על המהירות הגבוהה ביותר שלו(5000RPM) והרצתי את התוכנה על האפשרות השנייה(חום גבוה ובדיקה אינטנסיבית של המעבד). לאחר כ-4 דקות המחשב נתקע. במשך כל הפעולה של Prime95 עקבתי אחר הטמפ' דרך התוכנה של MSI הנקראת PC Alert. לפי התוכנה, המחשב נתקע כאשר המעבד הגיע…
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה ? אני לא יודע איזה ליבה יש לי אבל זכרונות יש לי של הינקס כמו שלו f - 28 עכשיו הנה המפרט -------------------------- amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w act…
-
- 12 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מעבד 820פנטיום D, עם גוף קירור מקורי. רניתי לו גוף קירור IGLOO5700, שמגיע כבר עם חומר תרמי עליו. 1. איך אני מנקה את החומר שנשאר דבוק על המעבד ? 2. איזה טמפ נחשבת נורמלית , בזמן מנוחה ומאמץ? (ללא OC, ועם OC). 3. באיזה טמפ זה נחשב "מסוכן" ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC יש לי מארז NZXT Tempest ויש מקום לרדיאטור 120mm כפול מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q אני צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הכל מאד מפורט וברור לשם שינוי אבל... עם איזה ספק כח אתה מפעיל כל כך הרבה מאווררים? במארז פול-טאוור בדרך כלל יש ספק כח של 500 וט מה שמזכיר לי את הבדיחה על השטר החדש של 10000 שקל שיצא בקרוב- אבל לא לכל אחד יהיה. כדי להפעיל כל כך הרבה צרכני תשמל בתוך המארז חייבים ספק של 500 וט ספק חלש יותר יגרום למחשב לקרוס בשלב זה או אחר. לדעתי חשוב מאד לציין זאת. למרות הכל המאמר הוא טוב ומאיר עיניים.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זאת פעם שנייה שזה קורה לי בקירור של החברה הזאת וזה מתחיל להכעיס אותי נורא. הקירור בן שנתיים... אחד המאוררים הפסיק לעבוד. המאוררים לא ניתנים לפירוק ככה שנישאר רק לזרוק אותם לזבל... יש הצעות? שיהיה אסטתי בלי שיפצורים ערביים?
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2500K עם קירור מוגן 2 בחנות הרכיבו לי את המאוורר של גוף הקירור בחלק התחתון שלו, ככה שיוצא שהוא שואב את האוויר החם של הכרטיס מסך כדאי להזיז את המאוורר לצד של קדמת המארז? ואם כן, איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 4mx440 והייתי רוצה לעשות לו אובר קלוגינג יותר מימה שיש לו עכשיו איך אני יכול לעשות את זה אולי יש דרך לעלות את המתח או משהו ודרך אגב יש איזהו מוד או תוכנה שתגרום לגיפורס שלי להפעיל משחקים כמו נסיך הפרסי החדש deus ex2 וכו כאלא שדורשים מצללי פיקסלים (pixel shaders)? (ליבה-360 זיכרונות -486)
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום המערכת מעבד E2180 לוח גיגה בייט P35-DS3L קירור פריזר 7 זיכרונות gskill 800mhz 2gb PK ספק 400W TRT של HEC בקיצור שמתי את תדר ה PCI על 100 העליתי באס ל 300 (שהבנתי שממש לא גבוה ליכולות של הלוח והמעבד) מכפיל זיכרון על 2.5 כלומר תדר 750 טמפרטורות אני באמת לא יודע כי לא יודע איך בודקים גם מאמץ וגם טמפרטורות יחד אבל מאמין שלא גבוהות יש קירור טוב (מארז P182 עם עוד מאוורר לכיוון הכרטיס מסך) ה ORTHOS קורס אחרי שעה וכמה דקות ואלו השורות האחרונות של הלוג 1:FATAL ERROR: Rounding was 0.48828125, expected less than 0.4 1:Hardware failure detected, consult stress.txt file יכול להיות שצריך לעלות מתח למעבד כל כך מוקדם? ואם כן כמה לעלות ואם לא מה עוד יכול להיות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש שתי מאוררים בגודל 200 ממ,ברצוני שהמאוררים יהיו חזקים כלומר מוציאים אוויר בצורה מעולה, שהיו שקטים ומחברה מוכרת,איזה אפשרויות עומדות בפני מבחינה זו?המטרה של שתי המאוררים היא להוציא אויר מה ההבדל העקרוני של מאורר במהירות גבוהה ואיכותי?לבין מאורר במהירות נמוכה ואיכותי כאשר שניהם כמעט עולים אותו סכום?אני רוצה מאורר בגדול שיהיה מהיר אבל שקט או שעדיף פחות מהיר למשל 700 RPM אבל שקט? עד כמה יש הבדל בין מאורר מהיר לפחות מהיר? ובנוסף באיזה מהירות מומלץ שיהיה המאורר האחורי של הכונן שמוציא אויר,זאת אומרת מה המהירות הכי "איכותית" שמומלצת למערכת חמה יחסית?במקרה שלי מאורר בגודל 140,ואיזה מאורר וסוג מומלץ למאורר בגודל כזה ובאיזה מהירות? בתודה. : ובנוסף האים המאורר הזה מומלץ …
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-