אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היה לי אחד שהתקלקל (לא נשרף P: ), קיבלתי חדש שגם נפתחו לו כל הצינורות, אבל אני לא יכול לעשות OC! ניסיתי לסגור את הצינורות ולנסות לעשות אבל לא הלך. מה שקורה זה שהמחשב קורס אחרי כמה שניות במשחק אם זה OC ממש קל (20 מגה הרץ), ביותר מזה המסך מתחיל להבהב יותר ויותר מהר עד שאני כבר לא רואה את הווינדוס בכלל... ואז צריך למחוק את הדרייברים ולהתקינם מחדש עצות מישהו? תודה מראש (כמובן שזה לא הספק כי הרי עם הקודם הצלחתי).
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך להחליף מאוורר למעבד (פנטיום 3). אם אני לא טועה זה 50 מ"מ. איפה אפשר לקנות? (רוב החנויות מפרסמות רק 80 או 120)
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום... עשיתי OC למעבד שלי ויש לי כמה שאלות. כרגע ה FSB הוא על 440 והמתח של המעבד הוא - 1.31 ותוך כדי המעבד עובר בדיקת יציבות ב - OCCT, עכשיו הטמפ' במאמץ נעה בין 58 - 64 שרוב הזמן הטמפ' היא - 60, עם קפיצות קטנות ל - 61,62,63,64 ... והמתח של הזיכרונות הוא 2.00, עכשיו רציתי לשאול אם הטמפ' בסדר.. כי אני לא רוצה שהמעבד יישרף או שייגרם נזק כלשהו... תודה לעזורים...
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה זמן שלא החלפתי משחה טרמית למעבד הוא נדבק להיטסינק ואני מפחד לשבור משהו. (גם ככה הוא יצא מהתושבת בעצמו ללא הרמה של הידית בתושבת AM2) אין נזק נראה לעין. אני מרענן משחה עקב התחממות ל60 מעלות בIDLE אז וויתרתי על בדיקות מאמץ. יש רעיונות להפרדה בזהירות?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר שיוציא לי אוויר מתוך המארז. רציתי לדעת אם יש על הלוח אם חיבור חשמל נוסף למאוורר כזה? היכן הוא ממוקם פחות או יותר? ובאיזה תצורה? 3 או 4 פין?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להחליף קירור ואני מתלבט בין ה- Freezer 7 Pro ל- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan מה בידיוק ההדבל לא הבנתי ... מישהו יוכל לעזור לי פה ? בקיצור מה הכי כדי לי לקחת מבין שתיהם...
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רציתי שתמליצו לי קירור למעבד AMD Athlon 64 2800 משהוא שיעבוד טוב במחיר סימלי זה די דחוף ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הצאקרה שלי, תיק תק הרכבתי הכל ואז נפלו פני ואמרתי לעצמי "מטומטם איך לא בדקת מה העובי של המאוורר 250 מ"מ". הקיצר אין מצב להשאיר את הטוניק ואת המאורר בתוך המארז, מה שחשבתי לעשות זה להרכיב את המאוורר מחוץ למארז עד כמה זה נראה לכם יעיל ? בלי המאוורר צד (250 ממ) הטמפרטורות הן : מעבד 42-47 לוח 37 כ.מסך 35 הטמפרטורה בחדר 28 . מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת מחפש קרור לכרטיס לא מעניין אותי רועש לא רועש רוצה הורדת טמפרטורה. תקציב : אין... SHOOT!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני שם לב לכך שהמתח שאני קובע בביוס יורד ב 0.045V כאשר קוראים בדיקה ב cpuz למשל. הבנתי שיש דבר שקוראים לו vdrop ו vdroop, אז לפי מה שקראתי זה אומר שהלוח מעביר בתחלס מעט יותר מתח ממה שנקבע לו, אז אם אני מגדיר מתח 1.325V (שזה ה VID שלי) ובחלונות אני רואה שהמתח הוא 1.28V, מה זה אומר בעצם, שאני צריך להעלות יותר את המתח כדי לקבל את מה שהיצרן הגדיר למעבד שלי?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן חברים, ניגש לעיניין, ניסיתי לעשות OC למעבד שלי (מהירויות סטוק: 266*9=2400). המטרה בגדול הייתה להגיע ל3.2GHZ, כאשר אני מוריד מכפלה מ-9 ל-8 ומעלה את הFSB ל400MHZ כדי שיעבוד עם הזכרונות ביחס של 1:1. הצלחתי להגיע ל375Mhz ל-FSB עם מכפלה 8. אחרי זה ניסיתי ישר ללכת על 400, והלך לי הלוח אם, שהייתי צריך להחליף. בדקתי את הסטפינג של המעבד, והוא אמור להגיע להרבה יותר מזה. מה לא עשיתי נכון שגמר לי את הלוח אם? יכול להיות שסתם הלוח אם היה פגום ואני יכול להמשיך להעלות? מה הצעדים הבאים שלי כדי לעשות אוברקלוק כמו שצריך? האם כיוונתי גבוה מדי למרות שהמעבד יכול יותר? תודה מראש. נספחים: 1. קירור - Arctic Freezer 7 Pro, טמפ' למעבדים בזמן מנוחה כ38 מעלות בממוצע. 2. כל מבדקי המאמץ שעשיתי אז …
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
AMD64 3500+ WC OCZ EL PE 2-3-2-5 1GB )512X2( ANTEC 1080+TPOWER 430 WD 160GB SATA GIGABYTE X800XL SILENTPIPE GIGABYTE GA-K8NXP-9 אני על קירור אוויר (3 מאווררים במארז,אחד על המעבד וקירור פאסיבי לכ"מ). לא חייב משהו מופרז מדי,ושלא יתחון לחלקים האוממלים ת'צורה,אני צריך לסחוב את המחשב הזה עוד שנתיים וחצי. יש המלצות לתוכנות,וקצת בבסיסי,אני לא הכי מתמצא בנושא אבל מאוד רוצה להתחיל. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי שנים שלא ביקרתי פה הגיע הזמן למחשב חדש ואיתו כמה שאלות. הרכבתי מחשב עם המארז ANTEC Eleven Hundred . שמתי לב שיש בו המון פתחים אופציונליים למאווררים והשאלות הן כדלקמן? האם אני חייב SMART FEN בכדי לשלוט במהירות סיבוב שלהם? האם אפשר לחבר מאוורר פשוט לבקר שליטה במאווררים מדגם NZXT Sentry 2 ? ועל אילו מאווררים אתם ממליצים בגודל 120, שקטים ולא יקרים?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
ישנו מדריך באתר שמסביר איך להתקין מאווררים או באיזה מקומות עדיף לשים מאוורים במחשב... תעזרו לי פליזז... ??? (אם אין תוכלו בצורה כללית להסבר איך זה הולך ...?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מביאים לי את המארז הנ"ל מחו"ל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך המארז הזה? שמעתי שהוא ממש פצצה,אבל מה יש בו שהוא כל כך יקר! עם כמה מאווררים הוא בא? זה נכון שיש בו מערכת קירור מים? ואיך היא?(לי יש AMD 2000)
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אז ככה. אני כבר הרבה זמן מנסה להחליט על איזה קירור כדאי ללכת. ברור לי שזה יהיה קירור מים השאלה היא של איזו חברה. הרעיון האחרון שלי היה לעשות קומבינה של כמה רכיבים מ EMP כמו רדיאטור עם מאוורר של אנרמקס ומשאבת קיקןצ 1048+ בלוקי קירור של waterchill מסדרת ה antarctica שלהם ובלוקי קירור הרגילים שלהם ל ציפ ו כ.מסך אחר כך פשות חשבתי שאני יקנה את המערכת השלמה מ pandas שעולה 2200 ש"ח עם צנרת 1/2" שנותנת יותר ביצועים. אך לאחרונה נתקלתי בכמה ביקורות של עוד חברה שמייצרת מערכות קירור איכותיות swiftech. כל הביקורות שיבחו את האיכות והביצועים היוצאים מן הכלל של הבלוקי קירור שלהם ולרוב אלה היו דגמים יותר ישנים של החברה. כשהגעתי לאתר שלהם: (www.swiftnets.com) ראיתי שהם הוציאו דגם חדש …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר שנתיים אצלי ולא חיברתי שום רכיב לאחרונה. פתאום הוא התחיל להשמיע רעש נורא מוזר (כאילו אחד המאווררים נתקע במשהו) למשך כדקה עם הדלקתו, ולאחר כדקה או מכה קטנה על המחשב הרעש מפסיק והמחשב עובד בצורה חלקה. פתחתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק עם השואב (המלצת חבר) אך הבעיה לא נפתרה . מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ברשותי מעבד E6750 עם זיכרונות 800 value select של קורסייר... בתצורה 8*450 אני על מתח 1.45 יציב... ומה שמוזר טמפרטורות סבירות ביחס לקירור סטוק: מאמץ-64(!!!) הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקי אני בודק בתוכנה הכי חדשה שנקראת Sisoft Sandra 2005 Rs2a מה שזה לא יהיה (הכי חדשה הכוונה הכי מעודכנת לעת עתה) אז תראו. הטמפרטורות נמצאות אי שם באזור התחתון. השאלה שלי היא כדלהלן: כתוב שה60 מעלות הם של הספק (יש לי ThermalTake PurePower 480W שחור כזה יפה..) עכשיו בביוס כתוב שה60 מעלות זה מעבד. חשוד לי .. למה? כי אני יותר מאמין לSandra כי : שאני נוגע בספק מאחורה,איפה שהמאורר הוא ממש חם! חם בצורה רצחנית. אין בעיות מתחים טובים וכו. תמיד זה היה ככה. עכשיו שאני נוגע בהיטסינק של המעבד..הוא לא כזה חם,אז עוד אני יכול להאמין ש39 מעלות זה מעבד...השאלה שלי היא : מה אתם אומרים?? (אני לא מהמבינים הגדולים בתחום) תודה מראש. SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technolo…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הקירור הפסיבי של 6600 של גיגה בייט מספיק? או שיותר כדיי להוסיף לו עוד מאורר פשוט בחיבור על סלוט אחד שיתן בוסט על הכרטיס..?
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-