עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. Started by oooz,

יש ברשותי לוח: לוח Intel BOXDX58SO ומעבד Intel Core i7 920 אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל? בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by A-L-o-n,

יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אני רוצה לעשות OC יש לי מארז NZXT Tempest ויש מקום לרדיאטור 120mm כפול מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q אני צריך המלצות

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by yanir127,

אוקיי. יש לי Q9400 על מהירות 3.1 במקום 2.66,מתח די נמוך-1.28 אני חושב,קירור סטוק,ספק FSP 300W. על 388FSB.השאלה שלי אם אני יכול לעלות ל3.15 או קצת יותר ל3.2 בלי לשרוף את המעבד? המעבד מגיע במאמץ ל40-55 מעלות לכל ליבה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by לוח שנה,

קישור

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by eranSH,

השתמשתי בתוכנה OOCT שיש עליה מדריך פה לבדוק את היציבות של האוברקלוק אחרי כמה דקות הופיע מסך כחול בו כתוב שיש לכבות את המחשב כדי למנוע נזקים. סך הכל כבר עברתי את הטמפרטורות האלה (55 מעלות בערך, אין סיכוי שזה הגיע ל-80 כדי שהתוכנה תפסיק) ולא קרה כלום, מישהו יודע למה זה קרה? יכול שהמחשב הגיע למצב מסוכן שלא קשור לטמפרטורה ובגלל זה נאלץ להכבות? תודה. (חבל שלא צילמתי את המסך הכחול, פעם הבאה )

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שהיה לי עם הכרטיס מסך (HIS HD5770). שמתי לב שהכרטיס מרעיש בצורה מטורללת כאשר הוא מתחיל לעבוד, ישר על 100% במאוורר... אז בדקתי את הטמפרטורות והוא מגיע ל 100 מעלות תוך כמה שניות. (כאשר ב idle הוא ב 50) אז ניסיתי לנקות אותו, זה עזר בכמה מעלות אבל עדין נושק ל 100 ועובר אותו אחרי זמן מה. אז ניסיתי לשים משחה טרמית, שמתי לב שהמשחה שהייתה שם הייתה עדין רכה ולא מתפוררת, זה לא עזר. חיפשתי באינטרנט אם מישהו פתר את זה ומצאתי אחד שסיפר על זה שבעצם הקירור לא יושב טוב ובגלל זה החום גבוה, אז בדקתי ושמתי לב שבאמת אין ממש לחץ רציני על הקירור, חיפשתי דרכים להגדיל את הלחץ והבנתי שאם אני אגדיל את המרחק של הספייסירים זה יגרום ליותר לחץ על הקירור (אלו …

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  9. מה פשר ההבדל בין הטמפרטורות של הליבות לבין טמפרטורת המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. קניתי מאוורר מסוג freezer 7 pro, והתקנתי אותו לsocket 775, הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד ממשיכה להיות גבוהה למרות שחיזקתי היטב את המאוור למעבד, כשאני לוחץ על המאוור חזק ומצמיד אותו למעבד אז הטמפרטורה יורדת ל 30-40 מעלות, מישהו יכול לעזור לי אם פיתרון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו....

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by CraXeD,

יש לי E8400 על לוח P5K3 , עכשיו המעבד נמצא @ 3600Mhz ואני רוצה לדעת מה המתחים המומלצים בשביל המעבד הזה. מה הטווחים המומלצים בשביל המעבד הזה?

• 13 תגובות
    • 762 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש לעונים, לאחרונה רכשתי את גוף הקירור הבא: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/046/scnj2100-detail.html מחנות שלא אנקוב בשמה, מתחיל ב-K נגמר ב-P. רכשתי אותו כי עלתה טענה מצד המוכר שאפשר להשתמש בו כקירור פאסיבי. יש לי כרגע Arctic Cooler Freezer 7 pro, שמרעיש נורא(שומר את המעבד ב-50 מעלות בממוצע) ואני כבר רוצה קירור פאסיבי. יש לי מארז של Compucas 6A19 עם שני מאוררים של 120 מ"מ, הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. בימי הקיץ הללו אני גם משאיר את המארז פתוח. עד כמה אפקטיבי יהיה להשתמש גוף קירור הזה כפאסיבי? (אגב, אחד השיקולים הנוספים להשתמש בו כפאסיבי הוא שכאקטיבי, הוא פשוט לא נכנס לי במארז ).

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by MoshikoY,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD ATHLON 64 X2 4400+ עכשיו בתקופת הקיץ חם לו בבית, ואני צריך פתרון קירור טוב יותר כי המחשב נכבה לסירוגין. המחשב לשימוש בייתי בלבד, ללא גרפיקה ואוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצה לפתרון קירור שקט, לא יקר במיוחד ושיעשה את העבודה תודה, מושיקו

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by mapisto,

אהלן, קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים וראיתי שבמארז חסרים שני מאווררים. בעיקרון הם לא צריכים להיות שם ואם המשתמש רוצה, הוא יכול לקנות ולהתקין בעצמו. אני רוצה לקנות ולהתקין... אז מאוורר אחד שחסר הוא 200mm.. ואני הולך להזמין כנראה מחו"ל את הדגם הבא: (שזה אגב בדיוק הדגם של המאוורר המקורי שיש במארז) http://www.ebay.com/itm/NZXT-FN-200RB-200mm-x-30mm-Sleeved-Cable-11-Blade-Fan-/270796402150?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item3f0cb92de6 אם אפשר למצוא אותו בארץ ביותר זול, אשמח אם תגידו לי היכן ועכשיו לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול- איזה מאוורר 140mm כדאי לי לקנות? להזמין מחו"ל או שניתן להשיג בארץ במחיר נורמאלי? יש עדיפות למאוורר עם LED כחול סתם כי זה יפה מקד…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by pidres,

ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. כאשר כבר קיימת משחה על גוף הקרור, (למשל על FREEZER EXTEME) האם צריך לשים משחה גם על המעבד ? האם זה בגדר חובה/מומלץ/רצוי/מיותר/ממש מיותר/מזיק/נראה לי שהבנתם... ? תודה!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Lanzar,

אני מריץ עכשיו את התוכנה ( מחממת את המעבד הרבה יותר מפריים ! ) ורציתי לדעת אם היא בודקת רק מעבד או יציבות כללית ( מעבד, לוח,זכרון ) תודה עריכה, עוד שאלה, במידה והמחשב מחזיק את השעה בדיקה, זה אומר שהוא יציב לחלוטין ? או ש... נאמר קרייסיס במשך כמה שעות טובות עלול להוציא את המערכת מיציבות....?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by redti,

הפעלתי את הauto tune בati overdrive והוא קבע לי אוברקלוק אוטומטי די מטורף.. 1158 לזכרונות 690 לליבה המאורר על 80% קצת מרעיש אבל אפשר לסבול את זה זה עבור HD4850 SAPPHIRE הגרסת stock במאמץ של 96% הזכרונות מגיעים ל78 מעלות והליבה ל76 בערך ? במנוחה הזכרונות על 52 מעלות והליבה 48 להשאיר את ההגדרות האלה או שקצת מסוכן? אתם מכירים תוכנה או שיודעים על פונקציה בלוח אם שאני יכול לעשות שהמאורר יפעל על 80% אוטומטית כאשר הכרטיס עובר את 65 מעלות?

19. Started by openta75,

בס"ד יש לי מעבד E8400 INTEL רציתי לדעת מה ה-TJ MAX שלו בשביל לבדוק טמפרטורה ומה הטמפרטורה המקסימלית שלו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. וזה בכלל אפשרי?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by swisaman,

היי, אני מחפש קירור שיהיה שקט,הוא ישב על המעבד I5 3470. רצוי שלא יהיה גדול מאוד כי זאת מערכת ITX. שקט ככל האפשר,עד 200 ש"ח,ורצוי לחסוך כמובן.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. אז ככה מצאתי מארז של מחשב ישן פנטיום 1 חתחתי משם חלקים וחיברתי למחשב שלי הגבהתי את המארז ב 12 סמי הרמתי את הספק גם את 4 המגירות של 5.35 הורדתי ושמתי שתי מגירות שיהיה אפשר להעניס 2 מאווררים וגם דלת צדדית עשיתי מאורר טוב אז המודינג עדין לא מוכן(60 אחוז) תנו בבקשה תגובות אם זה יפה מה אפשר עוד לשפר????? http://photos.walla.co.il/garber5

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  23. יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  24. היי חברה מה המצב.... תאמינו או לא עשיתי מוד לוודוו והגברתי את המתח לליבה והוא התייצב על 200 MHZ שזה מדהים כשלעצמו.... איך עשיתי??? חיברתי לרכיב בקרת מתח לרגל הראשונה טרימר שזה בעצם פוטנציומטר איכותי ורגיש ואת הצד השני שלו חיברתי לאדמה הרגל הראשונה היא בעצם הסנסור של המתח החוזר כלומר אם אני מקצר אותה טיפה אני מגברי את מתח היציאה עד שהם שווים למרות שמכיוון שיש איבוד מתח מהרגל של החישה ביחס ישר המתח שיוצא לליבה טיפה יותר גבוה. עכשיו מה שאני מנסה לעשות זה להכניס יותר מתח לזיכרונות העניין הוא שאני לא מצליח למצוא את ה DATASHEET של הרכיב בקרת מתח.... מישהו ראה אולי איפשהו מוד דומה לשלי שהגבירו את המתח לזיכרונות? יש תמונה לוקח לה זמן לעלות..... >

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by 1nstall,

היי אני צריך מאוורר 80 mm ממש טוב במחיר של עד 90 ש"ח אפשרות רעש מקסימלית : בערך כמו הסמארט פאן 2 אז רציתי שתגידו לי איזה ממש טובים יש היום ורציתי לשאול אם אפשר לקנות מהאתר (הלינק) הזה http://www.newegg.com ואם הוא ישלח את המוצרים לישראל ואם הוא שולח כמה כסף הוא לוקח על השליחה

• 7 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים