עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kibub,

היי תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Baz34,

הייתי מעוניין לשאול לגבי ה- sunbeam tuniq , האם ההרכבה שלו מבוצעת כאשר הלוח עדין מפורק מהמארז (מארז ללא מגש פריק) ורק אז מרכיבים את הלוח למארז או שההיפך הוא הנכון , קודם הלוח ולאחר מכן מחברים את מקרר. (יש איזה שהיא פחית שנצמדת לגב הלוח) אשמח מאוד אם למישהו יש לינק טוב לתהליך ההרכבה של המפזר חום הנ"ל

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  3. האם אפשר להחליף רק את המאורר או שצריך להחליף את כל הספק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by the_lighting,

תציעו לי בבקשה מאווררים שיחליפו את מה שיש במארז p-150! צריך שהם יהיו כמה שיותר שקטים וחזקים!

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  6. שלום!אני חדש פה אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות של בור כששום משחק עובד , המאוררים סבבה לא מרעישים כשאני נכנס למשחקים ...הם מתחילים להרעיש... בדקתי ומצאתי שהרועש היחיד הוא זה של המעבד מישו יוכל להסביר לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by tomerzhr,

כמה עולה הכי זול?

• 5 תגובות
    • 436 צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום לכם, קניתי לפני כמה שנים מחשב שבא איתו קירור ל NorthBridge, המאוורר עשה רעשים בלתי ניסבלים וניתקתי אותו. לאחר שנה בערך החלטתי להחזיר אותו וחיברתי חזרה לחיבור שלו בלוח אם, והמאוורר לא מסתובב בעת ההפעלה של המחשב אלא רק אם אני ניכנס ל SpeedFan (והמאוורר מוגדר שם לפעילות 100%) מוריד את זה ל0% ומכוון שוב ל 100% ואז המאוורר נדלק, המאוורר מתחיל להסתובב מהר ומסתובב על 3500RPM ולאחר כמה דקות זה יורד לסביבות ה900RPM ולא מסתובב מהר יותר! אין לי מושג מה לעשות, איך להחזיר אותו לפעילות תקינה, אני מיואש ואשמח מאוד לעזרה. איך אפשר לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 479 צפיות
  9. Started by dany_tab,

היי, אני צריך בלוק קירור מים ל AM2, אני מאוד יודה למי שיביא לי קישור למקום שמוכרים או למוצר הספציפי

10. Started by morangal555,

מתלבט האם לקנות אותו כעיקרון יש ליX1300 שהרעש שלו משגע אותי ראו קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252917.0 והחלטתי להחליף לו את הקירור הדבר היחידי שמצאתי שמתאים לו הוא הARCTIC COOLING Accelero S2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7236 השאלה שלי האם משהו יכול להמליץ לי על משהוא אחר יותר זול ממנו כי זה דיי יקר להשקיע על קירור לכרטיס כזה סכום או להזמין ממקום אחר זול יותר תודה מראש עריכה מצאתי גם את AeroCool VM-101 fanless VGA card cooler איך הוא ? רשום שהוא מתאים לכל הכרטיסים השאלה האם זה עדכני כי הוא דיי ישן

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by Lol10k,

יש איזו תוכנה?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  12. Started by shlomi8,

המרדיך הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ תקף גם לגבי הטיוניק...כי הוא נראה קצת ישן...ומה הקטע של למרוח משחה על הגוף קירור ואז לנקות אותה? ???

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by the hero,

אני משתמש בתוכנה דרך הווינדוס, לא בביוס. רציתי לשאול-האם יש עוד משו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה OC? ויש לי עוד שאלה אחרונה: יש לי מעבד P4 530 3.0GHz (אפשר לראות את שאר הפרטים במפרט) עם קירור סטוק. עד כמה אוכל להעלות אותו מבלי שזה ייפגע בו?(גם בעתיד הרחוק) (אתמול סתם ניסיתי לדקה, והגעתי ל 3800Hz אבל פחדתי להמשיך להעלות)

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  14. המחשב שלי די מספק אותי ומכיוון שהכרטיס מסך לשי (ATI X300SE) קצת צולע ואין לי כסף לכרטיס מסך חדש אז החלטתי לנסות שוב פעם לעשות לו אובר קלוק קטן בשביל לסחוט ממנו קצת ביצועים. פתחתי את המארז ניקיתי אבק הוספתי מאווררים + שתמי 2 מאווררי 80 mm אחד מעל הכרטיס ואחד מתחת לכרטיס ששניהם זורקים עליו אוויר. אז יש לידרייברים של אומגה אפשר להשתמש בהם יש להם AutoOverclock או שיש ATItool או תוגנות אחרות... עם מה לעבוד ואם יש טיפים אני אשמח. נ.ב. בלי הערות מיותרות של "כרטיס עלוב לא מריץ שום דבר אל תתאמץ, תחליף" , וזה משום שאין ל יכסף מיותר לכרטיס חדש. חוץ מזהי הכרטיס הזה הריץ יפה עד היום כל משחק שהבאתי לו (סדרת TW החדשים שבהם, HL2, DOOM3, ריפאבליק קומנדו, DOW:DC, NWN2) זה מריץ יפה מאוד עם …

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by DDYB,

ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  16. Started by TAsraf,

יש לי כרטיס מסך X1900GT של Sapphire עכשיו במנוחה הכרטיס על 67 מעלות (לפני שבוע זה היה רק 58) ואני משחק במשחקים (שיחקתי במשחק מ2000) זה עולה ל75+ לא מזמן שמתי את המאוורר כל הזמן ב100% ניצול עכשיו ביטלתי את זה לפני יומיים אני לא יודע אם זה השפיעה... מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by סופגי,

האם אפשרי לעשות OC ללוח שנתקעתי איתו? Intel DQ965GF ? אשמח אם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  18. Started by frogman,

האם אפשר לבדוק יציבות עם memtest גם מעל מהערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by Baz34,

במארז שלי למאוורר הקידמי השואב יש תעלת אויר (חלל בין מבנה המתכת לכיסוי הקידמי של עשוי פלסטיק של המארז) המובילה לפתח בתחתית המארז, האם זו הצורה היעילה ביותר לעבודה שלו או שכדאי לבצע מודינג כלשהוא לשפר את יניקת האויר שלו ? אשמח להמלצות נוספות לגבי מאווררים (120,80) שקטים ואכותיים (עדיף מ-SKY-PC , אבל לא בהכרח) תודה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by gal2229,

http://pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa כי יש לי מאווררים רק עם מולקס(4 פינים)... או שיש פאן באסים אחרים שמתחברים במולקס? תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by the hero,

בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  24. יש לי מודל פלטייה בגודל 30X30 ואני רוצה לשים אותו על המעבד שלי אבל אני צריך גומי אטימה ואיך שהו לדוח אותו לצעלות קירור עם מאוורר עליהם מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by nizzan7,

הנה סרטוט של המארז לפני ואחרי שינוי הסירקולציה. עוד לא עשיתי את האחרי האם כדי? חשוב לציין שקירור של המעבד מוחלף אבל זה לא חשוב אבל שני המאווררים של השמונים (האחוריים) מוחלפים לשקטים וחזקים יותר ונוסף מאוורר 120 חדש מול הכרטיס מסך. האם המאוורר שמול כרטיס המסך צריך להיות 80 או 120? האם זה ישפיע לטובה או לרעה על הטמפרטורה ועל זרימת האויר? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים