אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המפרט בצד... יש לי ליד המעבד מין רצועות נחושת כאלה אין לי מושג מה זה... נראה לי גשר צפוני...(אני צודק?) זה רותח...אני לא יכול לגעת בזה יותר משניה... מה עושים במצב כזה? אני לא יודע מה יכנס לי שם כי יש לי ביגטייפון...
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ד"א, יש כאן מישהו שהזמין מ 2CoolTek ?
-
כמו שהכותרת אומרת מחפש קרור לכרטיס לא מעניין אותי רועש לא רועש רוצה הורדת טמפרטורה. תקציב : אין... SHOOT!
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אז אחרי שעשיתי חלון במארז.... הוספתי כמה מאווררים למארז.... החלטתי שאני יבנה לעצמי מארז שקוף!!! *באיזה דבק אתם מציעים להיתשמש להדבקת הפלסטיק??? (רק לא סיליקון)! *העם הטמפרטורה במארז פלסטיק תיהיה שונה מיזו של מארז מאלומניום עם אותה כמות מאווררים ואותו מיקום? *מישהו מהפורום עשה אי פעם מודינג כזה????? תודה לכל העונים.... :)
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ני…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2.8D והוא במנוחה מגיע ל51 מעלות (בערך על 46 בממוצע)האם זה בסדר? יש לי גם GF6600GT והוא אצלי על 58 בממוצע ניסיתי לנקות תמארז וזה הוריד ב2 מעלות
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של דוד שלי P4 1.7 (אני יודע ) בקיצור הוא עגלה רצינית כשלעצמו השאלה אם ניתן לעשות לו איזה OC נחמד ? יש לו קירור סטוק (שאני זוכר שהקירור של אינטל מספיק למעבדים האלה), לוח אם MSI 645 ULTRA עם צ'יפסט של SIS וזכרונות השד יודע איזה... יש איזה דרך לעשות OC בטוח ללא מתחים (אולי רק מתח למעבד)? כי אני ממש לא זוכר איך עושים OC למעבדים האלה אז אני אשמח לקבל עזרה... אני לא זוכר מה ההגבלים של המתחים (כאילו לאן אסור להגיע) ומה צריך להעלות חוץ מ FSB, איך עושים מחלקים בלוחות הישנים וכל הדברים... בקיצור - תמיכה זריזה ומהירה אודה לכם אם תעזרו בהקדם כי אני צריך להחזיר לו את זה עוד היום ואני רוצה להפתיע אותו קצת... (לא מצפה ל 3000MHZ אבל אפילו שיפור קטן יהיה נחמד...) …
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מאווררים של 120mm אחד למטרת קירור מארז Antec Sonata 3 והשני לקירור המעבד בשילוב עם ThermalRight Ultima 90. האחד הוא Xilence Case Fan 120mm והשני הוא Nexus Real Silent Case Fan 120mm. על פני נראה שה-Nexus מציע פתרון שקט יותר (שזה יותר חשוב לי) אבל בחנות המליצו לי יותר על ה-Xilence. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2008 בשעה 10:13:53 הבעיה נפתרה אחרי חיפוש מעמיק באינטרנט. מסתבר שיש, כמו תמיד, יותר מדעה אחת בנושא.אבל בסופו של דבר מסתבר שה-Xilence יותר שקט ויותר יעיל! אם מישהו מתלבט בנושא קנו Xilence! ;D יום טוב לכולם.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
טוב עשיתי OC ל805 .. מ133 העלתי ל166, קירור סטוק ( יום ראשון BT ) עכשיו אני מכבה ת'מחשב, מדליק אחרי שעה-שעתיים והמחשב מחזיר את הOC לDISABLED... המחשב היה על טמפ 45-47 במנוחה. ועלה ל55+- במאמץ.. מה עושים ? וכן , כן שמרתי כאשר יצאתי מהBIOS אחרי הOC
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, יש לי את הקירור הזה למעבד: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6288 כרטיס מסך: SPARKLE 260GTX ללא אוברקלוק מעבד: E8400 @ 3000Mhz, 3450Mhz לא נגעתי במתחים, זה עדיין על 1.125 אבל זה יציב מארז Thermaltake Soprano שני 12CM, אחד קדימה ואחד אחורה ומאוורר 92MM בחלון צד אלה הטמפ' במנוחה: מעבד 42 מעלות כרטיס מסך 52 מעלות טמפ' במאמץ: מעבד 50-54 מעלות כרטיס מסך: 78-84 תלוי במשחק אלו הם טמפ' סבירות? גבוהות מדי? לאיזה טמפ' זה אמור להגיע ברגיל? אם גבוהה מדי איך אפשר לפתור הבעיות? ד"א הקירור למעבד הוא אחד המפלצות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך: leadtek px 8800GT-512MB הורדתי את התוכנה שבודקת טמפרטורה: GPU-Z.0.1.7 כאשר אני מדליק את המחשב הטמפרטורות שלי הם: PCB - 46.5c GPU-49.8 לאחר שאני משחק cod4 במשך יותר משעה הטמפ' הם: GPU- 67c PCB-63.8c וה-rpm: 883 שאני מפעיל 3dmark06 הטמפ': GPU-68c PCB-65c וה-rpm: 942 בכל אופן לדעתי הטמפרטורות נורא גבוהות,שאני מדליק תמחשב כבר ה- GPU על 49 מעלות זה הגיוני?? בכל אופן פתחתי את הפוסט כי אני חושב שהחום גורם לי לבעיות בביצועים של הכרטיס. היום למשל שחקתי cod4 במשך שעה והמשחק עבד חלק בלי שום בעיות,אבל לאחר שעה היה קטע שכאילו המשחק נמצא ב- pause של שניה וחצי ואז המשחק המשיך לרוץ חלק. בכל אופן גם ברזולוציה 1600x1200 המשחק עובד לי חלק בלי קרטועים, למרות שיש לי מסך ש…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לבנות מחשב מבוסס I5, עם 4870, לא מתוכנן OC. על המעבד אני אשים קירור NINJA. המארז יהיה ANTEC SOLO שלהבנתי מגיע ללא מאווררי יניקה קדמיים (יש מקום לשניים של 92 מ"מ) כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט. לאור הנ"ל האם אני צריך להוסיף מאוורר 92 מ"מ מקדימה? אחד או שניים? איזה מאווררים כאלו מומלצים שגם יהיו שקטים? תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי אנשים! אני פונה אליכם בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408779.0 שפתחתי בעקבות בעיות בכרטיס המסך. הגענו שם למסקנה שכנראה יש צורך להפעיל את חיישן הטמפ' בכרטיס המסך. אם אתם יכולים תכנסו לדיון (לעמוד השני, בעיקר) ותגידו מה אתם חושבים/ממליצים תודה! עריכה: קראתי קצת בפורום והגעתי לאתר הזה: http://www.techpowerup.com/vgabios/982/Powercolor.X1950Pro.256.061212.html הורדתי את הביוס המתאים אבל, אבוי! אני לא יכול לשמור את הביוס הנוכחי(בטענה ש"bios reading not supported on this device") , ואני לא חושב שיעזור שאני אצרוב את הביוס החדש סתם ככה.
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שהיה לי עם הכרטיס מסך (HIS HD5770). שמתי לב שהכרטיס מרעיש בצורה מטורללת כאשר הוא מתחיל לעבוד, ישר על 100% במאוורר... אז בדקתי את הטמפרטורות והוא מגיע ל 100 מעלות תוך כמה שניות. (כאשר ב idle הוא ב 50) אז ניסיתי לנקות אותו, זה עזר בכמה מעלות אבל עדין נושק ל 100 ועובר אותו אחרי זמן מה. אז ניסיתי לשים משחה טרמית, שמתי לב שהמשחה שהייתה שם הייתה עדין רכה ולא מתפוררת, זה לא עזר. חיפשתי באינטרנט אם מישהו פתר את זה ומצאתי אחד שסיפר על זה שבעצם הקירור לא יושב טוב ובגלל זה החום גבוה, אז בדקתי ושמתי לב שבאמת אין ממש לחץ רציני על הקירור, חיפשתי דרכים להגדיל את הלחץ והבנתי שאם אני אגדיל את המרחק של הספייסירים זה יגרום ליותר לחץ על הקירור (אלו …
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
קניתי TT Big typhoon ואחרי שהרכבתי אותו גיליתי שהוא לא נכנס לי למארז !!! גם אם איכשהו אני אצליח לדחוס אותו פנימה אז יישאר רווח של מילימטר בערך בין המאוורר שלו לדלת המארז, מה שמבטיח איוורור גרוע. חוץ מהבאסה שלא יסכימו להחליף לי אותו ושהלך כנראה הכסף, האם יש המלצות לגוף קירור טוב ושקט שלא יהיה כזה גדול ? אני לא מתכנן אוברקלוק משמעותי. תודה
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
one question i got motherboard GIGABYTE G7-VRXP for AMD and i think it crashes with my vga.. i need to somerthing to fix it and dunno how.. someone told me something with the Metah Hashmali second question i got delta fan in the SLK 600 and it makes damn noise.. is there a way to make it little slower to make no noise?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים.... אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה. יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות... כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה. אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי יש לי את הכרטיס הנ"ל והגעתי איתו בC@ ממהירויות סטוק של 500\400 למהירויות 615\450 ואם אני מעלה ליותר מ615 בזכרון\458 בליבה המחשב עושה ריסט אני רוצה לעלות איתו עוד כי ראיתי שעם כרטיסים כגון ה6200\6600 אחרים הגיעו למהירויות של 800\500 ו700\500 האם ישנה דך אחרת לעלות את התדרים מעבר למקובל? הנה דוגמא למישהו שהעלה את המהירויות http://people.overclockers.ru/SAaMm
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי E4300 STOCK GA 965P DS3 8800GTS 320 והלוח אם שלי במנוחה על 50 מעלות.. זה נורמאלי? כי אני רוצה לעשות OC למעבד ואני מפחד . תודה
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-