עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד 820פנטיום D, עם גוף קירור מקורי. רניתי לו גוף קירור IGLOO5700, שמגיע כבר עם חומר תרמי עליו. 1. איך אני מנקה את החומר שנשאר דבוק על המעבד ? 2. איזה טמפ נחשבת נורמלית , בזמן מנוחה ומאמץ? (ללא OC, ועם OC). 3. באיזה טמפ זה נחשב "מסוכן" ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by Big_White,

זאת פעם שנייה שזה קורה לי בקירור של החברה הזאת וזה מתחיל להכעיס אותי נורא. הקירור בן שנתיים... אחד המאוררים הפסיק לעבוד. המאוררים לא ניתנים לפירוק ככה שנישאר רק לזרוק אותם לזבל... יש הצעות? שיהיה אסטתי בלי שיפצורים ערביים?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

אני רוצה להכין חור למאוור בחלק העליון של המארז שלי יש לכם עצות איך לעשות את זה טוב? אני לא חושב שאני אוכל להשיג דרמל והשאלה אם אפשר לקדוח במתכת עם מקדח כוס?

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  4. היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד E7400 שעשיתי לו OC והגעתי ל-3.93GHZ על מתח של 1.300625V כאשר אני בודק טמפ' במאמץ עם התוכנה S&M לפעמים יש לי ירידה בטמפ' קיצונית ואח''כ עליה..זה אומר שהמעבד לא יציב?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. היי אני ארצה לבצע אוברקלוק למעבד ה i7 920 שאני ארכוש בקרוב. על איזה קירור אתם ממליצים לי שקיים בשוק היום שהוא בעצם מבחינת הביצועים מאפשר אוברקלוק הכי גבוה מהמתחרים שלו?? תודה. רז.

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  7. -------------------------------------------------------------------------------- הא Version EVEREST v5.02.1750 Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage Lavalys - Comprehensive IT Security and Management Report Type Quick Report Computer HOME-2EF5C6D7D4 Generator MOSHE Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate 6.0.6002 (Vista Retail) Date 2009-10-18 Time 09:28 --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8720F (ISA 228h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series Chassis Intrusion Detected Yes Tempera…

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  8. שלום לכולם אני יכול להשיג דרך חבר מחירים של דילר על הגופים הבאים Thermaltake BigTyp 120 VX Thermaltake Volcano V1 Thermaltake DU ORB (CL-P0464) cpu cooler השניים האחרונים אני לא בטוח שהם נכנסים למארז,אבל בואו נצא מנקודת הנחה שכן כמו כן הומלץ לי בעבר על http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3944 שאותו אני לא יכול להשיג דרך החבר אבל הוא עדיין יותר זול מהאחרים גם אחרי "ההנחה" אני כרגע עם קירור סטוק שעומד על 55 מעלות במנוחה ולפעמים יותר..במשחקים המחשב רותח אני לא רוצה לגרום נזק איזה מהם הכי מומלץ? ואיזה הכי שקט..אני פשוט לא יכול לסבול מחשב רועש תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by aperera,

שלום לכולם. אני בונה מערכת קירור מים, ותקוע עם חיפוש אחר רדיאטור. מאחר ואני רוצה שהכל יכנס לתוך המארז, הייתי רוצה שזה לא יעבור גודל של 12X12 ס"מ. יש למישהו רעיון מאיפה להסיג משהו כזה.

10. אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Overkiller,

אהלן חברים; קיבלתי לאחרונה את ה-8800 שלי, וגילית שהמעבד שלי מגביל אותו, ולכן רציתי להתנסות באוברקלוק; המעבד שלי במצב אידיאלי הוא על 43 מעלות בקירור סטוק, האוברקלוק יבוצע על Gigabyte 945-S3 ו2 זכרונות( TWINMOS 512 כל אחד)....וכמובן, פנטיום D 915 עכשיו ניסיתי לשחק עם המכפלה, והגעתי לתדר של 3.4 אבל המערכת נכבית מייד כשאני יוצא מהביוס ברגע זה המחשב יושב על תדר של 3 ג'יגה, ולא קורה שום דבר בלתי רגיל. עריכה: אחריי שינויים קלים מסתבר שגם תדר של 3GHZ הוא יותר מדיי, ולכן נאלצתי לבטל אותו; בכל מקרה, הבנתי שהבעיה היא במחסור מתח למעבד, עכשיו השאלה היא כמה תוספת מתח עליי להוסיף? יש רשימה ארוכה מאוד של מתחים אפשריים לשינוי...

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  13. מצטער על האיכות הלא כל כך גבוהה , הנוקיה שלי היא יותר סלולרי מאשר מצלמה . אז ככה . יש את זה : הוא מגיע בלי קירור למייצבי המתח שלו . וזה רע . הדברים האלה מתחממים בטירוף . לא מתאים לי . אז ... ו .... השאלה היא מה קורה כשאני מחבר את הדבר הזה לחשמל ? הסינקים חוברו עם דבק של silver . מוליכים ... אלומיניום ... קיצרתי את כולם ואני פוחד , כי אני לא זוכר מה החיבור האחורי של מוספט עושה ולאן הוא מוביל בכלל .

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by dsane,

שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by tamir70s,

שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by galmsi,

שלום לכולם יש לי בעייה בתוכנה REAL TEMP והיא: שאני מנסה לפתוח אותה היא עושה לי ERROR ורושמת לי the processor detected is not supported genuineintel intel® pentium® cpu 2.8 ghz תודה מראש נ.ב מה הTj Max האמיתית של המעבד שלי )intel pentium d 820) ?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. כמו שהכותרת מצביעה אני מתנצל על בורותי ומקדים ואומר שלא בוצע שום ניסיון מצידי לבצע OC. הכל ברירת מחדל שם. התחלתי להוודע לבעיה כאשר הדלקתי את המחשב ושמעתי רעשים מוזרים ביותר מהמארז - זה נשמע לי כמו מאוורר אז התקנתי את Speedfan. לא ברור לי התוצאות - אנא עיזרו לי להבין מה הבעיה וכיצד אני מטפל . http://www40.brinkster.com/oronm/images/fire.gif הלוג : Win9x:NO 64Bit:NO GiveIO:YES SpeedFan:YES I/O properly initialized Linked ISA BUS at $0290 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C00 Linked nVidia nForce4 SMBUS at $1C40 Found nVidia GeForce 6600GT Linked nVidiaI2C0 SMBUS at $3D403E3F Linked nVidiaI2C1 SMBUS at $3D403637 Linked nVidiaI2C2 SMBUS at $3D405051 Scanning ISA BUS at $0…

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  19. מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by mapisto,

אהלן, קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים וראיתי שבמארז חסרים שני מאווררים. בעיקרון הם לא צריכים להיות שם ואם המשתמש רוצה, הוא יכול לקנות ולהתקין בעצמו. אני רוצה לקנות ולהתקין... אז מאוורר אחד שחסר הוא 200mm.. ואני הולך להזמין כנראה מחו"ל את הדגם הבא: (שזה אגב בדיוק הדגם של המאוורר המקורי שיש במארז) http://www.ebay.com/itm/NZXT-FN-200RB-200mm-x-30mm-Sleeved-Cable-11-Blade-Fan-/270796402150?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item3f0cb92de6 אם אפשר למצוא אותו בארץ ביותר זול, אשמח אם תגידו לי היכן ועכשיו לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול- איזה מאוורר 140mm כדאי לי לקנות? להזמין מחו"ל או שניתן להשיג בארץ במחיר נורמאלי? יש עדיפות למאוורר עם LED כחול סתם כי זה יפה מקד…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. Started by TheBlackTulip,

היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. Started by BlueSpear,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג: מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHz זכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320 *אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון. עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר... תודה על העזרה לכל מי שיעזור! …

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  24. השאלה ממש כאן למעלה המפרט מצויין בפרופיל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.