אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי 5850 HD של GIGABYTE ועשיתי לו OC 815 מהירות ליבה ו1175 מהירות זיכרות (ללא שינו הוולטג') זה טוב בשביל הכרטיס הזה? ב3D MARK הקרטיס עלה ל 67 מעלות MAX. ויש לי כמה שאלות לגבי MSI AB כשאני מפעיל את המחשב זה עולה בלי ההגדרות נכון? אני מפעיל את הOC רק כשאני משחק זה בסדר לשנות את מהירות הליבה כל הזמן?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קירור שיהיה שקט,הוא ישב על המעבד I5 3470. רצוי שלא יהיה גדול מאוד כי זאת מערכת ITX. שקט ככל האפשר,עד 200 ש"ח,ורצוי לחסוך כמובן.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR ואני הולך לעשות לו OC החלקים שקניתי הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות הזכירון ויש לי כמה שאלות 1. יש עוד משהו ששכחתי לקנות? 2. איך אני מתקין את ה-CRYSTAL ORB? 3. איך אני מתקין את הקרור לצלעות? וכן קראתי במדריך האתר והם לא מפרטים שם ממש.. אני חדש בעסק הזה ואני צריך קצת יותר פירוט... ותודה..
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל- 775, P4, 3.0. המאוורר שלו הוא בסטוק, מה אתם חושבים על המאוורר האים כדאי להחליף אותו מהבעיה שהוא לא יודע לווסת את עצמו ומתאמץ כשלא צריך ולכן הוא גם מרעיש? או מהסיבה שהוא לא מספיק חזק ( יש לי כרטיס מסך 7800GT + שני כוננים )? - אני צריך שתענו לי מניסיון אישי או מידע אישי ( אבל שהידע יהיה על בטוח- עובדה ולא סתם להעריך ש... ). - אל תגידו לי לבדוק בעצמי כי אני מעדיף בנוסף עוד דעה של כמה אנשים נוספים. נ.ב: אם אני אחליף את המאוורר אני אחליף ל BigTyphoon.
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 2X2GB OCZ 800MHZ ותזמוני המקור הם 4-4-4-15 ועכשיו זה על AUTO ואחרי הOC הם 5-6-6-19 ניסיתי לעשות 5-5-5-15 וזה לא הצליח איזה תזמונים אני יכול לעשות? לא נגעתי במתח עדיין מפרט בצד תודה
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200408080036013630&user=gilobarca
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ובו הכרטיס מסך 2900PRO אני רוצה בעוד איזה חודש לעשות אוברקלוק(בינוני-רציני)כדי להגיע איתו ל2900XT ומעלה. אני רוצה קירור טוב לביצועים יותר טובים על איזה אתם ממליצים. אגב הסתכלתי על המחירים ואין לי בעיה בתקציב זאת אומרת שמה שאתם מציעים אני יקח(ללא תקציב) אם זה חשוב אז יש לי מארז NZXT APOLO כרטיס מסך 2900PRO קירור למעבדArctic Cooling Freezer 7 Pro ועוד משהו..יש לי קירור למארז Glacialtech 120mm case fan hydrodynsmic bearing 18dba 36cfm אני רוצה להוסיף עוד אחד (כניראה באותו זמן שאני קונה את הקירור לכרטיס מסך)...על איזה אתם ממליצים(שיהיה שקט,קריר,אין תקציב) תודה
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי פרויקט קטן שאני מחבר שתיי מאוררים תחת מולקס אחד ומעביר בין מצב v12 7v 5v וכבוי (תחת מפסק אחד מי שרוצה לראות איך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163830.0 התכנון הוא שלי). בכל מקרה השאלה היא האם בעבודה לא תחת עומס (סרטים והורדות בלילה) המערכת שלי תעבוד בלי שני מאורריי 120 מ"מ פועלים מארז -compucase hec ci-6a19 300w!! Amd athlon 64 3200+ xfx geforce 6600gt wd 160gb sata מאורר למעבד Tr2 אין אוברקלוק בכלל. המאורר של המעבד מושך אוויר מתעלה עם כניסה בצד המארז (גם אני בניתי). זה מספיק או שאני יגרום נזק למחשב?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מחיפושים שעשיתי הבנתי שזה PLL (clock-generator) chips = אבל מה זה אומר ? קראתי בכמה מקומות שזה ציפים שמתחממים, וחשוב ב-OC רציני לקרר אותם.... SO איפה הם נמצאים על הלוח אם ? ומה התפקיד שלהם בדיוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה פשר ההבדל בין הטמפרטורות של הליבות לבין טמפרטורת המעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות freezer 7 pro בשביל המחשב שלי. השאלה אם הוא יכנס? אם הוא יכנס ויתן ביצעוים יותר טובים מהסטוק המקורי של אינטל? (אני שואל אם הוא יכנס בכלל כי יש ליד מעבד סטוק של ציפסט והכול ממש צמוד) מפרט: intel Core 2 Duo e8200 GIGABYTE EX38-DS4 Kingston ValueRam 4 gb DDR 2 800 Seagate 320gb 7200rpm hec 500td psu 500W themaltake sopranoRS 101 vg7000BWS ------------------------------------------------ קירור: rear fun =2500+ rpm front fan = 800-1500 rpm processor FAN for intel CPU s775 (רגיל) כנירה מחליף ל freezer 7 pro עד כמה רחוק אני יכול להגיעה אם המפרט הזה??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
באתר של החברה לא רשום כלום, גם לנועה אין מושג, ואני צריך קירור לכרטיס שלי בדחיפות\ מבחינת ליבה הוא מתאים אבל קראתי שלחלק מהכרטיסים של SAPPHIRE יש רכיב כלשהו שמפריע פיזית לסיילנסר "להתלבש" על הכרטיס
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400 והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro שני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה 8800GTS Evga והדבר הזה רותח. ברגיעה כ 66 ובזמן משחק 77-80. המחשב משמש לעבודה/משחקים/שרת ווידאו/תחנת הורדות והוא דלוק 24/7. יש זרימת אוויר יפה במארז, שאר המכלולים בטמפרטורה רגועה לגמרי. ה GF6800GT שהיה מותקן קודם, היה על 55 ברגיעה. א - יש מה להיות מודאג? ב - האם כדאי לשדרג לו את הקירור ואם כן אז מה מומלץ? ג - התקנתי Rivatuner כדי להגביר את המאוורר שלו, אבל זה נמצא כבר על 100%. התקנתי גם Ntune אבל לא מצאתי שם שליטה על מהירות המאוורר. תודה איתי
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה להכין חור למאוור בחלק העליון של המארז שלי יש לכם עצות איך לעשות את זה טוב? אני לא חושב שאני אוכל להשיג דרמל והשאלה אם אפשר לקדוח במתכת עם מקדח כוס?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כל המאווררים במארז, עובדים, כולל המאוורר של המעבד עצמו. האבק במארז, נוקה. כשמפעילים את המחשב, הווינדווס עולה ובעצם המחשב יכול לעבוד דקות ספורות, אבל אז הוא מכבה את עצמו. אם מנסים להדליק שוב, הוא פועל שניות ספורות ואז מכבה את עצמו. כלומר, אולי כאשר לא מנסים להדליק אותו לאורך זמן והמחשב מתקרר, לוקח לו זמן להתחמם כאשר מדליקים אותו שוב ולכן הוא מצליח לפעול כמה דקות, עד לחימום מחדש שמכבה את המחשב? כמו כן, לאחר שהמחשב מצליח לפעול כמה דקות ומכבה את עצמו, מיד כשמנסים להפעיל אותו שוב, נרשם על הצג של המחשב cpu termal event ואז הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? מכיוון שבהפעלה הראשונה, המחשב מצליח לפעול כמה דקות(והווינדווס עולה), זה סימן שהמעבד עובד(כך אני חושב לפחות :-)). האם …
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. אני קונה מחשב חדש מTMS, המפרט שנבנה לי בפורום מפרטים הציע את המעבד הזה פלוס אוברקלוק. (האוברקלוק ייתבצע ע"י TMS ובמסגרת האחריות) המעבד : Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM קירור למעבד : Thermaltake V1 CL-P0401 מארז NZXT Nemesis Elite שכולל 3 מאוררי 12CM במהירות של 1800 סיבובים בדקה 2 מאוררי Zalman F3 120MM Case Fan למארז. פה באות כמה שאלות: 1. לאיזה רמה המעבד יכול להגיע אחרי OC? (אמרו לי בפורום מפרטים שהוא יכול להגיע לרמה של הE6750, אבל מקורות חיצוניים אמרו שזאת הגזמה) 2. מה הטמפרטורה שתיהיה לו לפני הOC, ומה הטמפרטורה שתיהיה לו לפני הOC? 3. לפי המדריך בנעוץ הטמפרטורה האופטימלית בסדרה הזאת היא בסביבות ה60, המעבד המסויים הזה שונה …
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Q6600 ועליו יש את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד, אני רוצה להחליף את הקירור במאוורר יותר רציני, יש לי פה מאוורר של ZALMAN CNPS7500-CU רציתי לדעת אם המאוורר הזה מספיק טוב למעבד הזה ואני לא עושה בו OC, המאוורר שיש לי עכשיו ה RPM שלו קצת גבוהה והוא עושה רעש חופר אשמח לחוות דעת, תודה...
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. באיזה קוטר אני עושה את החורים לברגים ? (לפי השבלונות) 2. האם זה יכול לפגום בסגירה של המארז ? (מארז במחשב השני במפרט )
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5W DH עכשיו החום שלו בלי מאמץ 45 ובמאמץ עובר את ה 50 רצוי לציין שהמארז שלי נקי מאבק וכבלים מסודרים אם אני יחליף את שתי הקירורים של הציפים בלוח האם יהיה שינוי חשבתי להחליף בזלמן הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-