אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש ברשותי מעבד E7400 שעשיתי לו OC והגעתי ל-3.93GHZ על מתח של 1.300625V כאשר אני בודק טמפ' במאמץ עם התוכנה S&M לפעמים יש לי ירידה בטמפ' קיצונית ואח''כ עליה..זה אומר שהמעבד לא יציב?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי אני ארצה לבצע אוברקלוק למעבד ה i7 920 שאני ארכוש בקרוב. על איזה קירור אתם ממליצים לי שקיים בשוק היום שהוא בעצם מבחינת הביצועים מאפשר אוברקלוק הכי גבוה מהמתחרים שלו?? תודה. רז.
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2330/a2330.asp עולה 60 שקל בksp בחיים לא ראיתי אותו במקרה גלשתי להנאתי באתר KSP ופיתאום ניתקלתי בו. מה אתם אומרים עליו? תגלית? יש למישהו ניסיון איתו? שווה משהו? אני רוצה ליבנות קירור לHDD וזה חביב ביותר :]
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
* מעבד Intel Core 2 Extreme QX9650 * קירור למעבד Zalman Reserator XT * לוח אם Intel DX38BT * זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz * כרטיס מסך evga 8800GT S.S.C 512MB - שעבר המהרה והאצה * דיסק קשיח WD 320GB sata.2 16MBX 2 * מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 * ספק כוח Zalman ZM1000-HP תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי 5850 HD של GIGABYTE ועשיתי לו OC 815 מהירות ליבה ו1175 מהירות זיכרות (ללא שינו הוולטג') זה טוב בשביל הכרטיס הזה? ב3D MARK הקרטיס עלה ל 67 מעלות MAX. ויש לי כמה שאלות לגבי MSI AB כשאני מפעיל את המחשב זה עולה בלי ההגדרות נכון? אני מפעיל את הOC רק כשאני משחק זה בסדר לשנות את מהירות הליבה כל הזמן?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברים; קיבלתי לאחרונה את ה-8800 שלי, וגילית שהמעבד שלי מגביל אותו, ולכן רציתי להתנסות באוברקלוק; המעבד שלי במצב אידיאלי הוא על 43 מעלות בקירור סטוק, האוברקלוק יבוצע על Gigabyte 945-S3 ו2 זכרונות( TWINMOS 512 כל אחד)....וכמובן, פנטיום D 915 עכשיו ניסיתי לשחק עם המכפלה, והגעתי לתדר של 3.4 אבל המערכת נכבית מייד כשאני יוצא מהביוס ברגע זה המחשב יושב על תדר של 3 ג'יגה, ולא קורה שום דבר בלתי רגיל. עריכה: אחריי שינויים קלים מסתבר שגם תדר של 3GHZ הוא יותר מדיי, ולכן נאלצתי לבטל אותו; בכל מקרה, הבנתי שהבעיה היא במחסור מתח למעבד, עכשיו השאלה היא כמה תוספת מתח עליי להוסיף? יש רשימה ארוכה מאוד של מתחים אפשריים לשינוי...
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום! כבר ביצעתי הזמנה של מחשב חדש עם מערך CF של שני כרטיסי מסך HD4870. שמעתי שהכרטיס הזה לוהט וראיתי שהרבה לוקחים לו קירור, בעוד שאני מתכנן על 2 כרטיסים טענה זאת מעוררת בי דאגה כי אני לא מתכוון לצלות סטייקים והמחשב לא מתוכנן להוות תנור חימום לחורף.. אז השאלה שלי היא האם כדאי לקחת בנוסף קירור לכרטיסי המסך, אם כן אז אזה הכי מומלצים מבחינת רעש וקירור?.. הרעש פחות חשוב כמובן. אם אפשר עם לדים ^^ המחיר לא משחק פה תפקיד. ורציתי לציין שהמארז שלי הוא Thermaltake Armor+ VH6000BWS והוא מצוייד במאורר של 23 ס"מ צדדי שלפי מה שראיתי בתמונות הוא מכוון לכרטיסי המסך. בבקשה תענו מהר כי כבר ביצעתי את ההזמנה.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ואם מברשת וצבע אז איזה סוג של צבע ואם ספריי איזה סוג של ספריי תודה!!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בדבק חם במקום משחה טרמית בשביל לחבר סינקים על הזכרונות בכרטיס מסך ?!?
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בלי עזרה בי כלום איך יפה ? מפרט : Core 2 Duo E8400 Freezer 7 Pro EP45-DS3R GIGABYTE 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition 800mhz cl4 HD 4870 512MB 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Thermaltake Armor+ MX Enermax PRO82+ 525W 3dmark vantage 8000 3Dmark 2006 = 15000 super pi = 11 sec. מנוחה 46 מעלות 100% load 57-63
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מביאים לי את המארז הנ"ל מחו"ל. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך המארז הזה? שמעתי שהוא ממש פצצה,אבל מה יש בו שהוא כל כך יקר! עם כמה מאווררים הוא בא? זה נכון שיש בו מערכת קירור מים? ואיך היא?(לי יש AMD 2000)
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בתוכנה REAL TEMP והיא: שאני מנסה לפתוח אותה היא עושה לי ERROR ורושמת לי the processor detected is not supported genuineintel intel® pentium® cpu 2.8 ghz תודה מראש נ.ב מה הTj Max האמיתית של המעבד שלי )intel pentium d 820) ?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני יודע שכולם מחפשים את זה.... http://www.beyondlogic.org/serial/serial3.htm
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חנות כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הממ סוףסוף החלטתי לעשות OC ל GF2MX 400 של הרקולס שלי. הורדתי כל מיני תוכנות אבל לא ידעתי באיזו להשתמש ובסוף החלטתי ללכת בעצתו של מישהו ולהפעיל את ה קולביטס ולעשות OC דרך הדרייברים. אחרי 2 איתחולים, פעם אחת אחרי השינויים ברגסטרי ופעם אחת כדי להפעיל אני מגיע למסך כזה, דיי מוזר והמהירויות המקסימליות הן: מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לזנוח את העניין של הדרייבירם ולהשתמש באיזה שהי תוכנה וזהו?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר שלושה מאוררים 12V למארז. אחד מקדימה תחתון מכניס אוויר (במארז אין חורים מקדימה, לחורר? או שאוויר עדיין יכנס?) אחד על הדופן מכניס אאויר על הלוח ואחד מאחור עליון ליד הספק מוציא אוויר. הבעיה היא שקיבלתי את המארז ללא מאווררים ואין לי מושג לאן לחבר את החשמל... אני ממש מפחד להגלות חוטים מהחוטים של ההארדיסקים (למרות שתאורטית לא אמורה להיות עם זה בעיה) ראיתי שיש מתאם כזה שמתאים לחיבור חשמל כמו בהHD (איך קוראים לחיבור כזה?), איפה אפשר לקנות אותו? בקיצור הצעות הערות ועזרה מאנשים שהתעסקו עם זה בעבר יתקבלו בברכה עריכה: עכשיו ראיתי נושא שנפתח לא מזמן בנושא. אין צורך להסביר בקשר לחשמל. אבל שאלה אחרת: 1. הסידור של המאווררים טוב? 2. הוספה של 3 מעבדים לא תעיק על הספ…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 512 מהזכרונות הנ"ל על לוח gigabyte s3 ומעבד e6300 כמו שהובטח לי לפני שקניתי את המערכת המעבד והלוח מחזיקים bus דל 350 בכיף ולא מזיז להם... הבעיה היא שאם אני משאיר את הזכרונות ביחס המקורי בערך ב750mhz (כשהסטוק שלהם הוא 667) הם דופקים לי ריסטרט למערכת אחרי כמה דקות של עבודה. עשיתי את הבדיקות שלי ואני משוכנע שאכן נזכרונות אם הבעייתיים. עכשיו לפי הניסיון של אחרים (ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה) הזכרונות הספציפים האלו אמורים לעבוד יפה בתדר כזה ולא לעשות פאקים.. אז למה זה קורה? יש למשיהו רעיון? *המערכת חדשה ובאחריות.
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים וראיתי שבמארז חסרים שני מאווררים. בעיקרון הם לא צריכים להיות שם ואם המשתמש רוצה, הוא יכול לקנות ולהתקין בעצמו. אני רוצה לקנות ולהתקין... אז מאוורר אחד שחסר הוא 200mm.. ואני הולך להזמין כנראה מחו"ל את הדגם הבא: (שזה אגב בדיוק הדגם של המאוורר המקורי שיש במארז) http://www.ebay.com/itm/NZXT-FN-200RB-200mm-x-30mm-Sleeved-Cable-11-Blade-Fan-/270796402150?pt=US_Computer_Case_Fans&hash=item3f0cb92de6 אם אפשר למצוא אותו בארץ ביותר זול, אשמח אם תגידו לי היכן ועכשיו לשאלה שלשמה פתחתי את האשכול- איזה מאוורר 140mm כדאי לי לקנות? להזמין מחו"ל או שניתן להשיג בארץ במחיר נורמאלי? יש עדיפות למאוורר עם LED כחול סתם כי זה יפה מקד…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-