אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הוא על fsb 133\33 ועל מכפלה 15 עכשיו אם אני מעלה את המכפלה ל 22.5 זה לא עושה כלום לפי מה שהבנתי (מבחינת הרס) ואז אני עושה 133 כפול 22.5 וזה המהירות של המעבד נכון?
-
- 16 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בנתיים הורדתי קצת את האוברקלוק בתקופת הקיץ,וגם כי אני לא רוצה להוריד מהחיים של המעבד,אבל רק עכשיו שמתי לב שבמקום שהזכרון יעלה מ200 ומעלה (הוא 400MHZ) הוא יורד,ללא האוברקלוק הוא עובד ב150 MHZ,למה? הנה תמונה שקצת תסביר יותר למה אני מתכוון: עוד משהו,הזיכרונות המצויינים של הPDP שלי,הצלחתי להגיע איתם מ2.5-3-3-8 ל2.5-3-3-5 באובר קלוק! ועברתי איתם בדיקה של הMEMTEST והם עובדים מעולה,יכול להיות שזה מה שקשור לעובדה שהם עובדים בפחות MHZ? ודבר קטנטן אחרון,הPAT הזה שמופעל,איך מכבים אותו? תודה רבה לעונים :-*
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני כבר יודע כמעט הכל על המחשב, כל בעיה שלא הייתה קשורה למה שציינתי הצלחתי לסדר... אבל למשל נתנו לי עכשיו מחשב שהבנתי (לפי בדיקה בביוס) שהטמפרטורה היא 70 (ואני מציין שזה רק בביוס) אבל כמו שאמרתי אין לי נסיון בהוצאה הרכבה של הסינק והמאוורר לכן אני לא רוצה להתעסק בזה.. זה הדבר האחרון שנשאר לי לדעת כדי לסדר כל כמעט כל בעיה...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עכשיו התקנתי את התוכנה CPUCOOL והמעבד שלי פשוט רותח 60 מעלות...האם המחשב יוכל לחיות ככה(זה מה שאני מעדיף). או שאם אני ישאיר אותו ככה אני מסתכן בשריפת המעבד...
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת A64 ולעשות לה גם OC כרגע יש לי בארטון 2500 עם OC דיי גבוהה אבל נשבר לי כבר מקירור אוורי כל הזמן רעש והמון מאווררים אז החלטתי לקנות מערכת מים. לפי מיטב ידיעתי ישנן מערכות פנימיות וישנן חיצוניות מבחינתי זה לא ממש משנה איזו מערכת העיקר שהיא תהיה בטוחה ותתן ביצועים טובים יותר מגופי קירור של THERMALRIGHT למשל ה SP למינהם. התקציב לא יותר מ800 שקלים אבל עדיף כמה שיותר פחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המאוורר הזה - כולו נחושת עם צינורות להעברת חום [כמו בלפטופים] אני חייב להגיד שהוא עושה את העבודה די טוב - אני לא עולה על 40 בשום מצב , אבל הרעש שלו נורא [אלא מה ציפיתי מדלתא] וחוץ מהבואינג הרגיל יש גם קולות חריטה מעצבנים... זה הגיע למצב שאני לא מרגיש כשאני מכבה את 5 המאווררים של המארז , פשוט לא שומעים את זה מרוב הרעש שהוא עושה ...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להכין חור למאוור בחלק העליון של המארז שלי יש לכם עצות איך לעשות את זה טוב? אני לא חושב שאני אוכל להשיג דרמל והשאלה אם אפשר לקדוח במתכת עם מקדח כוס?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש למשהו את הדגבר הזה שניתן בעזרתו להכין חור עגול למאוורר במארז (לשימוש במקדחה) ?? כי אצלי החום חוגג יש לי AX478 DELTA ולאחר שעה של משחק יש לי ממש סעונה במערז! הוא חום מאוד!!! כל הענין הזה! אני רוצה לעשות חור אחד למלא וחור אחד בצד ולחבר מאוורר 80/60mm בכל חור! בבקשה לכל מי שיש ויש לו אפשרות להקפיץ לי את זה לחיפה! אני מאוד אשמח :-) בדרך כלל נראה לי שלדבר הזה קוראים "מקדח כוס" תודה מראש רומן
-
היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1538735\\ yay!!!!!! :smile1: :smile1:
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה OOCT שיש עליה מדריך פה לבדוק את היציבות של האוברקלוק אחרי כמה דקות הופיע מסך כחול בו כתוב שיש לכבות את המחשב כדי למנוע נזקים. סך הכל כבר עברתי את הטמפרטורות האלה (55 מעלות בערך, אין סיכוי שזה הגיע ל-80 כדי שהתוכנה תפסיק) ולא קרה כלום, מישהו יודע למה זה קרה? יכול שהמחשב הגיע למצב מסוכן שלא קשור לטמפרטורה ובגלל זה נאלץ להכבות? תודה. (חבל שלא צילמתי את המסך הכחול, פעם הבאה )
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לפני כיומיים שמתי לב שיש ל תוכנה שבאה עם הלוח אם SMRAT6 של gigabyte ויש שם אופצייה לעשות OC "קליל" למעבד ולעלות אותו ל 2.97MHZ עשיתי זאת והכל אכן תקין בבדיקה שעשיתי עם OCCT המעבד שלי מגיע בזמן מאמץ ל62 מעלות גג .... לפני הOC הוא היה מגיע ל58-59 מעלות גג בזמן מאמץ.... ברשותי מעבד I5 760 2.8 קירור מעבד cooler master hyper tx 3 לוח אם GA-p55a-ud3 במידה שהכל תקין האם כדי לשקול לעשות OC יותר גדול?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שנתיים של עבודה המאוררים במארז עשו את שלהם. יש שניים שממש צורמים באוזן, השלישי האמת יכול לתת עוד קצת אבל אם אני כבר קונה אני אחליף את כולם. אני מוכן להוציא עד 80 למאורר בשביל לקבל שקט ( וזה מה שדרוש בעיקר ). אז כאמור המחשב לא מתאמץ יותר מדיי, המפרט בצד, אשמח להמלצות. בעדיפות על חנות באיזור ראשל"צ ( KSP מבחינתי זה אידיאלי לדברים כאלו ). תודה! --- בדקתי עכשיו באתר המארז: http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=135&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=65&g=spec המאורר העליון ( והכי מרעיש ) הוא 140 מ"מ. אם צריך בשביל משהו טוב לחרוג טיפה מהתקציב, אפשרי...
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח: לוח Intel BOXDX58SO ומעבד Intel Core i7 920 אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל? בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי שאלה... האם ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO הוא מקרר טוב? ביחס למחירו הוא טוב? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC יש לי מארז NZXT Tempest ויש מקום לרדיאטור 120mm כפול מעבד Q9550 לוח אם ASUS P5Q אני צריך המלצות
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-