אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לקירור הכי טוב שיש לסוקט AM2 עד 600 שקל. עשיתי חיפוש וכל ההצעות היו די ישנות - הרבה השתנה מאז. היה תרד אחד שאני המלצתי למישהוא על ה-BT אבל הרבה ממליצים על אחרים. אשמח להצעות, בתודה מראש, MuTaTiO.
-
- 16 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הלוח מאוד מסובך לOC (אני יודע) ואני מבקש עזרה מאיפה להתחיל (הלוח נקנה כיד שניה "חדש" במחיר מצחיק) ואני לא יודע מאיפה להתחיל. קראתי את המאמר לOC אך בביוס שלי כל השמות שונים ועוד מלא אפשרויות שאין במאמר. על המעבד מותקן BT שהטמפרטורה שלו 45 מעלות ללא מאמץ. (לא יודע כמה זה טוב) שיניתי בביוס את הזכרונות ל 4 4 4 12 כמו שרשום על הזכרונות. לפני זה היה בביוס 5 5 5 15. זה בסדר מה שעשיתי? עשיתי OC לכרטיס מסך 7600GT 256MB DDR3 והוא הוציא לי ב3DMARK05 תוצאה של 6900. המעבד עכשיו על 640 והזכרון על 1550 (אני בטוח שאפשר עוד) ללא OC היה 5950. את כל חלקי המחשב יש במפרט בצד. אם צריך עוד פרטים רק תגידו... תודה מראש על העזרה!
-
- 12 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב פנטיום 4 סוקט 478 1024K מטמון 32ביט (ליפניי שנתיים) היה לו קירור סטוק של אינטל הוא לא עשה את העבודה אז באיבורי מחשבים נתנו לי מאוורר של אינטל שכל הזמן היה על 5000 סל"ד לא זוכר את הטמפרטורות הוא עשה רעש אז קניתי קרור זלמן עם ווסט מהירות הבעיה הטמפרטורה גבוהה עכשיו שאני כותב הודעה הטמפרטורה היא 57 מעלות זה טוב לא טוב וגם אני יכול לעשות OC זה טוב ביגלל החום אמרו לי משהוא פרסקוט משהוא כזה שזה מחמם את המחשב בבקשה לא להתעצל אני רוצה תגובות יש כאן את האנשים המומחים אתם יכולים לעזור לי תענו פליז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה ואז בסוף הוצג לי סיכום...זה אומר שהכל טוב ואין קפיצות במתחים?
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לעשות את ה-OC שלי שמתי לב שבכל פעם שאני מכבה המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן או שאני עושה ריסט הביוס נועל ה-CLOCK RATIO כאילו מחזיר את המעבד שלי לבמצב AUTO לבאס 266 במקום 333... מישהו יודע מה הבעיה????
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שאלה עקרונית, אין איתו בעיה של "כיווניות האוויר"? אני מניח שבתור מאוורר שישב על היט סינק בעל מרווחים גדולים, אין בעיה. בפינוי אוויר דרך רווחים האם לא חצי מהאוויר מעדיף להישאר בלחץ נמוך ולברוח לצדדים?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הקודם שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=253795.0 החלטתי לקנות קירור חדש למעבד. פרטי המעבד הם: ואני רוצה לעשות אובר קלוק קטן. הלוח אם הוא ABIT-AA8 השקט ממש לא חשוב לי.... אני מחפש בתקציב של מקסימום 150(אבל מקסימום!!). כמה אפשרויות שראיתי, אבל אם אתם מכירים יותר טובים תנו לינק בבקשה.: http://www.m-and-j.co.il/Product.asp?Pid=ICT-D925P-GP&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he י[glow=green,2,300]ש לו 80CFM[/glow] http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=238 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=RR-LIE-L9E1-GP&Cat2Cat1ID=156&Cat2ID=683&aff=Zap〈=he …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עזרה דחוף! הפלסטיק שבצלעות קירור של המעבד נשבר! עכשיו המעבד יושב על 3 והוא חםםם! מה עושים! ??? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? הסבר: נכון כשמחברים את הצלעות קירור ללוח, אז צריך ללחוץ על 4 ה"ברגים" האלה. כל "בורג" כזה מורכב מ 2 פינים שנלחצים בלחץ מתחת ללוח וכך שומרים עליו מהודק. אצלי נשבר פין אחד מצד אחד, והמחשב המחשב יושב על 3 צדדים עם טמפ' של 41-55 יחסית במצב מנוחה...(כמו עכשיו) מה עושים!?? אפשר לקנות רק פין כזה מבלי להחליף את כל הצלעות? :bash: :s05: ??? --הוא מגיע ל55 רק במאמץ-- טמפ' ממוצעת היא 45-48
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם המהרה של הזיכרונות הללו? עקב 2 מודולים של זיכרון TwinMOS Speed Premium PC3500 אני נאלץ ככל הנראה להחליף את כל הארבעה עקב זיכרון תקול והפסקת הייצור של הזיכרונות הללו מצד TwinMOS
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי פה בבית גוף קירור ישן של AC לסוקט A אבל אני לא יכול להשתמש בו כי אני כמובן עם אינטל אבל גם כי הפלסטיק שהמאוורר יושב אתו על ההיטסינק שבור כך שבעצם הכל חסר תועלת. עם המאוורר עצמו (שהוא עדין תקין לגמרי) מגיע חיישן טמפ' שהיה תקוע בתוך היטסינק ובעצם היה שולט על מהירות הסיבוב, אז השאלה שלי בעצם היא כזאת: האם מישהו יודע אם אני יכול איכשהו להשתמש בחיישן למטרה אחרת? האם מכירים דרך לקרוא את המידע מהחיישן? מאוד הייתי שמח להשתמש בו לבדוק את טמפ' כרטיס המסך, לדוגמה, כי אין לו חיישן. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 405 צפיות
-
-
השם המלא של הספק- LC-B400ATX זה ספק של 400W. את הספק הביאו לי מKSP כחלק מהאחריות לאחר שהקודם נשרף.... בדקתי באינטרנט וטווח המחירים שלו בין 100-150. אני רוצה לעשות למעבד OC....זה אפשרי מבלי לסכן את המערכת/מעבד????
-
- 11 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זקוק לעזרה דיי דחופה , ב-ZAP הלכתי ממש לאיבוד כיוון שיש אין-סוף מאווררי 120 למארזים, יש לי מארז CM CENTURION 532 ואני צריך המלצה בבקשה למאוור (מוציא) איכותי ושקט בעל ביצועים גבוהים ,( יופי ממש לא חשוב גם לא תאורה ) תודה מראש למתייחסים
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
שלי עובדים עכשיו ככה: 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) ואני יכול לשנות להם לככה: @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR) לא מתוכנן OC. אבל הבנתי שכשהזיכרונות עובדים ב 533 אז זה תדר טבעי וזה יותר מהיר. האם כדי? אם כן, איך אני יכול לבדוק ביצועים לפני ואחרי?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לנו פה מאורר 80 שקט שעובד אם 230V מאורר 80 גנרי 12v מאורר 92 שקט +- מאורר 92 חזק 12v [90CFM] +- מאורר 100 סאן אייס חזק מאוד 12v מאורר 120סאנאון חזק מאוד 230V מאורר 120 קומאייר חזק מאוד 12v מאורר 120 סאן אייס חזק מאוד 12v שאני מיתכוון חזק מאוד זה ביסיבות ה120-140 CFM ועוד כמה היטסינקים...... כמה לדעתכם שווה החבילה?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איזה לדעתכם הטוב ביותר ? אם זה מבחינת ביצועים, רעש והתקנה... וכמובן תחשבו על מטרה לאוברקלוק ולאלו שאוהבים שקט ולאלו שפחות יאללה תנו בחוות דעת
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל בבקשה המלצה לקירור לכרטיס מסך XFX 6600 GT AGP. המאוורר הנוכחי שלי מרעיש מאוד, וכל נסיון לנקותו לא הועיל. אשמח לקבל המלצה למאוורר/קירור אחר לכרטיס הנ"ל, מעוניין בכרטיס הכי זול שיש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
[table][tr][td] אני חושב לקנות abit NF-M2 nView ביקורות: techFEAR hardCOREware.net Virtual-Hideout [/td] [td][/td][/tr][/table] ולשים עליו AMD Athlon 64 4800+ X2. עד כאן הכל ברור לי. מה שלא ברור לי, זה האם אפשר להשתמש בזכרונות 1000MHz? אני שואל, כי שמתי לב שב- BIOS אפשר לבחור עד 800. אני הייתי רוצה לעשות כזה דבר: [table][tr][td][/td][td]SPD[/td][td]OC[/td][/tr] [tr][td]CPU clock:[/td][td]200[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Multiplier:[/td][td]12[/td][td]10[/td][/tr] [tr][td]CPU speed:[/td][td]2400[/td][td]2500[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]Memory clock:[/td][td]250[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Bandwidth:[/td][td]2000[/td][td]2000[/td][/tr…
-
- 10 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אם עשיתי אובר קלוק קטן וכשהעליתי את ווינדוס הוא עשה לי מסך כחול כזה.. מה עשיתי לא נכון? ד"א החזרתי את ההגדרות הישנות.
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-