עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המאוורר SPIRE שהגיע עם הathlon 1.4 שלי כבר מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים. אני לא הולך לבצע overclock אי פעם ולא איכפת לי מטמפרטורה של 55 מעלות של המעבד... אני המלצה לגבי יחידת הקירור הכי שקטה שניתן להשיג בארץ. יש בכלל קירור פאסיבי למעבדים? -בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by giloman,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200408080036013630&user=gilobarca

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by gigabot,

מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. יש לי מחשב לפני 6 שנים.פתחתי אותו ואין לי שם עוד משחה טרמית.זה מסוכן? כדאי להזדרז ולהשים?

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  6. כבר סיפרתי שהפנטיום 3 שלי התקלקל וכמובן שתמיד יש מחשב רזרבי אז עכשיו יש לי (המחשב כמו שכתוב רזרבי בלבד בקרוב אני קונה AMD 2400) סלרון 800, לוח של אסוס, 384 SDRAM. הלוח הוא ASUS CUSI-M המעלות: 25 IDLE 19 LOAD 31 FULL LOAF בפנטיום 3 733 היה אוברקלוק ל 866 ולא הייה אם זה בעיה, ומשום מה בסלרון אני לא מצליח לעשות. העלתי כמה תמונות שתבינו את הביוס שלי ותגידו לי מה לעשות: (העלתי תמונות מהחלק שדרכו אני אמור להעלות את הבאס): ככה נראה כל הקטגוריה: http://forums.ort.org.il/files/30/1652413/1065610.jpg יש אפשרות לבחור את המירב 800 מגה הרץ ויש אפשרות ידנית: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/g/o/d/_/o/f/_/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212202054556858/200301072132155055…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. כי המעבד שלי לפעמים עומר את ה- 62

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אני מאמין שהכותרת די ממצה... אם יש צורך הלוח הייעודי הוא: ASUS P5QL או EP43 DS3L אני לא יודע למה תמיד הייתי מקובע על Vendetta 2 למרות שמעולם לא היה לי על מה להסתמך, כנראה איזו סקירה שראיתי מתישהו... השקט חשוב, אבל ביצועים מעל הכל. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  9. בשעה טובה קניתי מחשב וקדחתי טיפה במארז לעשות אותו מאוורר יותר ועכשיו, שניה לפני שהכל מתחבר חשבתי: ימינה? שמאלה? למעלה? לאן? הסיפור הוא כזה: יש לי מאוורר 120 אחד בצד ימין למטה על הפנל הקדמי שמכניס אוויר בציר X כלפי הדיסק הקשיח. יש לי עוד מאוורר 120 מצד שמאל למטה על הדלת שמכניס אוויר בציר Y על כרטיסי ההרחבה השונים. יש לי HD4870X2 שמוציא אוויר מהמארז ע"י המאוורר שלו. יש כמובן את המאוורר 140 של הספק TT QFAN 650W. עכשיו בא החלק שאני מתלבט בו: קירור המעבד שלי הוא Vendetta 2 שיידחוף אוויר בציר X לאן שאגיד לו. השאלה היא לאן לפי הנתונים הבאים: משמאלו של הונדטה קיים מאוורר 120 על הפאנל האחורי (נקרא לו 1) ומימין למעלה, על תקרת המארז, ממש מימין לספק יש עוד מאוורר 120 (נקרא לו 2). השא…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  10. שלום! לאחר ניקוי אבק במחשב, שמתי לב שאחד החוטים של המאוורר 120MM יצא מהמקום שלו ולא ניתן להחיזרו לשם(אפשר "להניח" אותו שם אבל אם נוגעים במחשב הוא זז ומפסיק) אז אני צריך המלצה למאוורר 120MM, כמה שיותר חזק כמה שיותר שקט וכמה שיותר זול אפשרות להתפשר קצת על הרעש לטובת חוזק אם זה שווה את זה. תודה אריאל ראיתי את המאוורר הבא עם דחיפת אוויר של 70CFM, ברעש של 19DB במחיר של 45ש"ח! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1389 שווה או לא? עריכה*** רמת הרעש של המאוורר שאני צריך להחליף כרגע זה: 16Db אשמח אם תתנו לי המלצה למאוורר אם אותה כמות רעש, אבל כמה שיותר חזק

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by aracer,

שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני שואל את זה לאחי. הוא הוריד את התוכנה מכאן http://hwzone.co.il/print/1163262102/78502/ . ומתי שעלה תדרים אחרי זה לחץ החל. אבל אחרי זה התדרים חזרו לעצמם כמו שהיו לפני הOC מדוע? ופתיחת צינורות האם זה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by 00Amir,

כאשר אני מבצע אוברקלוק אני מחליף SPD מ 2:12 ל 2:10 - מעלה את התדר מ 133MHZ ל 149MHZ בבאס. מה שקורה זה שהזיכרון פועל ב 1490MHZ במקום 1600MHZ . השאלה היא - כמה זה משפיע על ביצועי הזיכרון ( כי הורדתי את המהירות ) ? אני בכוונה לא רוצה להעלות את הבאס ל 160 (160X10 =1600MHZ ) כי המעבד מתחמם לי יותר מידי (קירור אוויר). תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. אני הולך להתקין במארז שלי 3 מאווררים 120MM (אחד בגג מוציא, אחד מקדימה מכניס ואחד על הדלת+ מאוורר 80 MM שכבר מותקן במארז). עכשיו אין לי דרמל שאני אוכל לעשות חור בעזרתו למאווררים וגם אין לי אפשרות כרגע לקנות אחד, אז רציתי לדעת אם אני אעשה מלא חורים קטנים עם מקדח במקום החור, המאוורר 120 MM יעבוד בצורה טובה? עריכה: במקום שאני אפתח תרד חדש, בבקשה תמליצו לי על משחה טובה אבל הכי זולה (שתהיה טובה) בשביל מעבד: AMD ATHALON XP 2500 BOX

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  15. http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/air.asp הוא עולה בפנדה 485 שקל - זה לא יקר ! הוא בא אם: 3 חיישני טמפרטורה מובנים במארז - מה זה אומר ? (אם אין לי על הלוח חיישנים זה עדיין יראה לי את החום ?) בקרת מהירות על המאוורר - 10 מצבים שונים מאוורר 120 מ"מ מקדימה מאוורר 80 מ"מ מאחורה כולל פילטר מקדימה כולל חיבורי USB מקדימה כפתורי נגיעה - ללא הפעלת לחץ מנגנון כיבוי אוטומטי בעת חימום יתר מה אתם אומרים ? כדאי ? זה גם מגיע תוך מקסימום 24 שעות מעת ההזמנה ד"א מה הגודל שלו ? Midi Midi Tower Full Tower ?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  16. כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by An7i,

טוב אז עשיתי קצת שיעורי בית ולמדתי פה מדריך וחצי וקראתי כמה טופיקים וזה מה שעשיתי א: זה המפרט שלי לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.192 זיכרון - corsair ddr2 duel 2048 mb dram frequency - 400.X fsb:dram 5:6 הגדרות cl - 5-5-5-12 לפי הייצרן cr - 2t קירור למעבד cooler master hyper tx2 ב: ה fsb במובן ישב על 333 בדיפולט והרמתי אותו ל 400 וגם את ה fsb start on northbrigh ל 400 כי לא עלה לי טוב בלעדי זה אחרי זה התחיל לעשות בעיות ולא לעלות והתחלתי להרים את המתח למעבד, הרמתי אותו בהתחלה ל 1.28 ולא ממש הלך ואז הרמתי ל 1.3 ורץ…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  18. טוב אז ככה, נהרס לי מאוורר הצד של המארז NZXT APOLLO כנראה דפקתי אותו באחד מהנקיונות שלי שהוצאתי את דלת המארז, לא ברור לי איך אבל הוא נהרס... הוא לא נדלק, וניסיתי חיבורים שונים בספק. אז אני צריך מאוורר צד עם לד כחול, מאוד חשוב לי השקט, והמאוורר הקודם היה מאוד מאוד שקט, בכלל לא שמעתי אותו. ועל הדרך אני חשבתי גם להוסיף מאוורר לקידמת המארז, ושוב, מאוד חשוב לי שיהיה שקט, המאוורר האחורי של האפולו שמוציא אוויר גם לא ניתן לשמיע ואני רוצה עוד אחד כזה שלא ניתן לשמוע. גודל המאווררים הוא 120, אם יש 140 טוב אז יהיה נחמד.. שמתי עין על המאווררים הבאים- עם לד: http://tms.co.il/product/4513 http://tms.co.il/product/4512 אחד מהם, כי זה יהיה יפה יותר מאור כחול רגיל בצד המארז, אני רק לא יודע…

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אני מעוניין לחבר אותו לפאנבאס על 2 מצבים אבל יש לו חיישן מהירות שמשנה את מהירות המאוורר לפי טמפ' גבוהה.. עכשיו אני חושב שזה יצור בעיות עם הפאנבאס.. אתם יכולים לומר לי אם זה יעשה בעיות, ואם כן, יש אפשרות להפטר מהחיישן או משהו שזה לא ישנה מהירות לפי טמפ' תודה.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by [NOS],

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  21. אני רוצה לחבר מאוורר שיוציא לי אוויר מתוך המארז. רציתי לדעת אם יש על הלוח אם חיבור חשמל נוסף למאוורר כזה? היכן הוא ממוקם פחות או יותר? ובאיזה תצורה? 3 או 4 פין?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Menymen,

אהלן אני רוצה לעשות אוברקלוק למערכת שלי. להלן : מעבד: Q6600 --קירור - AC7 Pro לוח: EP35-DS4 GIGBYTE זכרון: KHX1066 2*2 כ.מסך: GTS450 GIGBYTE OVERCLOCKED EDITION ספק: Seasonic 620W פעם היו כאן המון מדכים לQ6600 הבעיה שאני לא מצליח למקד את החיפוש לתחום אוברקלוק. אזס אני קצת הולך לאיבוד.. ובעבר לפני כמה שנים היו לי בעיות עם הנושא של אברקלוק, אז אשמח לטיפים ועזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  23. אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by 360er,

מה נשמע? אני חדש פה אז דבר ראשון נעים לי מאוד להיות פה, חיטטתי קצת בפורום ונראה כאילו יש פה אנשים רציניים ואני מבסוט עכשיו, עשיתי חיפוש, אני לא מאתמול בפורומים... אבל לא מצאתי מה שחיפשתי.. יש לי בוקס שסובל מה 3RLOD לפני שנה בערך שלחתי את הבוקס שלי לתיקון בגיים סטיישן ברמת השרון ( ) והחזירו לי אותו מתוקן, אבל אחרי יומיים הבעיה חזרה.. התעצבנתי, שלחתי את המכשיר בבעיטה למחסן, לא עניין אותי ששילמתי 500 שקל סתם, והדחקתי. ביום שישי, ביקרתי בבית של אמא שלי, ומצאתי את המכשיר. אמרתי לעצמי שדי, ואני מתקן אותו, כי לא יכול להיות שיש לי משהו כל כך יקר (כולל משחקים וכו') ששוכב ככה סתם. לקחתי אותו אלי הביתה, והתחלתי לנבור. רציתי לעשות את השיטה של הX CLAMP, בה מוציאים את המתכות ב…

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  25. קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:

• 3 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים