עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. * מעבד Intel Core 2 Extreme QX9650 * קירור למעבד Zalman Reserator XT * לוח אם Intel DX38BT * זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz * כרטיס מסך evga 8800GT S.S.C 512MB - שעבר המהרה והאצה * דיסק קשיח WD 320GB sata.2 16MBX 2 * מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 * ספק כוח Zalman ZM1000-HP תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  2. היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  3. חיברתי מאורר למעבד אך הכבל שהגיע עם המאורר הוא עם 3 פינים. חיברתי את הכבל ל CPU_FAN שעל הלוח האם שיש לו תכלס 4 פינים (זכר) אך אחד לא מחובר מפני שכמו שאמרתי לכבל של המאורר יש מקום רק ל 3. אני מנסה לשלוט על המהירות דרך speedfan אבל הוא לא מצליח, הוא מראה לי את הסל"ד של המאורר החדש אבל כשאני משנה את המהירות באחוזים כלום לא משתנה. יש דרך לשלוט על מהירות המאורר לכבל עם 3 פינים בכל זאת ? נאמר לי פה פעם שכן..

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by avivlevy,

לא צריך שיהיו עם לידים(אורות) אחד להחנסה ואחד להוצאה התקציב עד 70 שקל שנהם

• 16 תגובות
    • 794 צפיות
  5. למטרות Overclocking כמובן. הלוח הוא Abit AN7 ואני משתמש בקירור של Volcano 7+ תודה.

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by gladiator1105,

בלי עזרה בי כלום איך יפה ? מפרט : ‏Core 2 Duo E8400 ‏Freezer 7 Pro ‏EP45-DS3R GIGABYTE ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ 800mhz cl4 ‏HD 4870 512MB ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏Thermaltake Armor+ MX Enermax ‏PRO82+ 525W 3dmark vantage 8000 3Dmark 2006 = 15000 super pi = 11 sec. מנוחה 46 מעלות 100% load 57-63

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  7. הקירור עושה בעיות ואני לא מיתכוון להחליף כרטיס בזמן הקרוב...אז על איזה קירור אתם ממליצים לי..?! משו שיהיה טוב ולא יותר מ150-200 שקל!

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  8. ברשותי כרטיס מסך: leadtek px 8800GT-512MB הורדתי את התוכנה שבודקת טמפרטורה: GPU-Z.0.1.7 כאשר אני מדליק את המחשב הטמפרטורות שלי הם: PCB - 46.5c GPU-49.8 לאחר שאני משחק cod4 במשך יותר משעה הטמפ' הם: GPU- 67c PCB-63.8c וה-rpm: 883 שאני מפעיל 3dmark06 הטמפ': GPU-68c PCB-65c וה-rpm: 942 בכל אופן לדעתי הטמפרטורות נורא גבוהות,שאני מדליק תמחשב כבר ה- GPU על 49 מעלות זה הגיוני?? בכל אופן פתחתי את הפוסט כי אני חושב שהחום גורם לי לבעיות בביצועים של הכרטיס. היום למשל שחקתי cod4 במשך שעה והמשחק עבד חלק בלי שום בעיות,אבל לאחר שעה היה קטע שכאילו המשחק נמצא ב- pause של שניה וחצי ואז המשחק המשיך לרוץ חלק. בכל אופן גם ברזולוציה 1600x1200 המשחק עובד לי חלק בלי קרטועים, למרות שיש לי מסך ש…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  9. שלום לכם. נרשמתי רק אתמול ורשמתי בפורום מודינג ועיצוב-והופתעתי לגלות את ידע המדהים של המשתמשים כאן. אז שאלה פרמטיבית לי אליכם האם רצוי לעשות אורבקלוק למעבד פנטיום 4 3.0? יש ברשותי קירור ביגטייפון והמעבד במנוחה כ35 מעלות ובעבודה ובחום הזהה לטמפ החדר היא כ41-42 גג. אם המאוורר האחורי על מהירות מירבית-בעבודה הוא על 34 מעלות!!! כן כן אתם רואים נכון. במידה ואחליף את מאוורר הביגטייפון שלי ל120 מ"מ של טרמלטייק סמארטפן-ואקרר אותו כמו שצריך לחצי מיום מלבד הלילה שאני ישן ולא ירעיש בחדר-הוא יתחמם מאוד? עלול להישרף? איפה צריך להתחיל ואיפה צריך להפסיק? עם איזו תוכנה עושים את כל זה? מה צריך לדעת קודם בשביל זה בכדי לא להרוס את המעבד או כל רכיב שרוצים לשפרו? תודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש את המאוורר שבכותרת והוא בא עם פוטנציומטר, אני לא רוצה להשתמש בפוטנציומטר עקב בעיות של נוחות וילד קטן שיכול לשחק עם זה, האם ניתן להפעילו ללא הפוטנציומטר ולתת ללוח האם לשלוט על הסל"ד שלו - יש לי אופציה בלוח האם לשלוט על המהירויות של המאוורר ע"פ קביעת טווחי מתחים בהתאם לטמפרטורות.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by edoson,

אני מתכנן לחבר שלושה מאוררים 12V למארז. אחד מקדימה תחתון מכניס אוויר (במארז אין חורים מקדימה, לחורר? או שאוויר עדיין יכנס?) אחד על הדופן מכניס אאויר על הלוח ואחד מאחור עליון ליד הספק מוציא אוויר. הבעיה היא שקיבלתי את המארז ללא מאווררים ואין לי מושג לאן לחבר את החשמל... אני ממש מפחד להגלות חוטים מהחוטים של ההארדיסקים (למרות שתאורטית לא אמורה להיות עם זה בעיה) ראיתי שיש מתאם כזה שמתאים לחיבור חשמל כמו בהHD (איך קוראים לחיבור כזה?), איפה אפשר לקנות אותו? בקיצור הצעות הערות ועזרה מאנשים שהתעסקו עם זה בעבר יתקבלו בברכה עריכה: עכשיו ראיתי נושא שנפתח לא מזמן בנושא. אין צורך להסביר בקשר לחשמל. אבל שאלה אחרת: 1. הסידור של המאווררים טוב? 2. הוספה של 3 מעבדים לא תעיק על הספ…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  12. יש לי שני סטיקים של 512 מהזכרונות הנ"ל על לוח gigabyte s3 ומעבד e6300 כמו שהובטח לי לפני שקניתי את המערכת המעבד והלוח מחזיקים bus דל 350 בכיף ולא מזיז להם... הבעיה היא שאם אני משאיר את הזכרונות ביחס המקורי בערך ב750mhz (כשהסטוק שלהם הוא 667) הם דופקים לי ריסטרט למערכת אחרי כמה דקות של עבודה. עשיתי את הבדיקות שלי ואני משוכנע שאכן נזכרונות אם הבעייתיים. עכשיו לפי הניסיון של אחרים (ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה) הזכרונות הספציפים האלו אמורים לעבוד יפה בתדר כזה ולא לעשות פאקים.. אז למה זה קורה? יש למשיהו רעיון? *המערכת חדשה ובאחריות.

• 14 תגובות
    • 794 צפיות
  13. ברה אם אתם מכירים גוף זה אתם יכולים בבקשה לספר לי עליו?ולהסביר למה הוא גומר את זאלמן?

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  14. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שהיה לי עם הכרטיס מסך (HIS HD5770). שמתי לב שהכרטיס מרעיש בצורה מטורללת כאשר הוא מתחיל לעבוד, ישר על 100% במאוורר... אז בדקתי את הטמפרטורות והוא מגיע ל 100 מעלות תוך כמה שניות. (כאשר ב idle הוא ב 50) אז ניסיתי לנקות אותו, זה עזר בכמה מעלות אבל עדין נושק ל 100 ועובר אותו אחרי זמן מה. אז ניסיתי לשים משחה טרמית, שמתי לב שהמשחה שהייתה שם הייתה עדין רכה ולא מתפוררת, זה לא עזר. חיפשתי באינטרנט אם מישהו פתר את זה ומצאתי אחד שסיפר על זה שבעצם הקירור לא יושב טוב ובגלל זה החום גבוה, אז בדקתי ושמתי לב שבאמת אין ממש לחץ רציני על הקירור, חיפשתי דרכים להגדיל את הלחץ והבנתי שאם אני אגדיל את המרחק של הספייסירים זה יגרום ליותר לחץ על הקירור (אלו …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אני עומד לקנות מחשב חדש עם מעבד I5 750 כרגע אני חושב על שני קירורים למעבד הזה: Scythe דגם Kabuto SCKBT-1000 או Scythe דגם Zipang SCZP-1000 האם שניהם ברמה מספיק טובה למעבד שכזה ונחשבים לשקטים(שזה חשוב לי)? שאלה נוספת - אני מתכוון לקנות מארז של COOLERMASTER CM590 שבאים עימו שני מאווררים. האם ניתן להסתפק בהם ועדיין לשמור על רמת קור סבירה ועל שקט? תודה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by sh_idan,

3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by Bogy,

שלום לכולם, אחרי שהחלטתי שהמחשב רועש מידי, פינקתי אותו באיוורור חדש, וחשבתי שעל הדרך נעשה גם קצת OC. אציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למערכת, ואני (עדיין) לא הכי מתמצא בתחום. אז הממצאים בינתיים: FSB של 240 - המחשב מסרב לעלות (נתקע עוד לפני שמתחיל לעלות הWIN). FSB של 235 - המחשב עולה ונתקע אחרי הLoading של WIN. כשאני מעלה את המתח ב0.25 ל1.425 - עולה אבל לא יציב ונתקע. FSB של 230 - עם מתח רגיל (1.4) עולה אבל נתקע בבנצ'מארקים. עם מתח של 1.425 - יציב, מגיע לחום של 43 במאמץ. סה"כ זה לא שיפור משמעותי, והייתי רוצה להגיע ליותר. עצות/טיפים איך להמשיך? לוח אם - Gigabyte GA-K8NS-939, קיימים 2 זוגות של זכרונות (בתמונה בהמשך יש צילום של כל זוג), מעבד AMD Athlon 64 3000+. מפרט המחש…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by _אור_,

רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by ElEmEnt,

<אין פירסום חינם./>

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by DrStyle,

הוספתי קצת לממורי וזה מוצא ריבועים כאלה אבל זה לא מסמן את זה כארטיפקטים להמשיך? לעצור פה? להוריד OC? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by DJ_Yaniv,

צריך תוכנה ל OC לכרטיס מסך HD4870

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by danieln9,

לכו לhttp://photos.walla.co.il/danieln9 http://photos.walla.co.il/danieln9

• 8 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.