עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by feint,

שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 2500+ ללא OC לוח MSI KT4AV הטמפרטורה של המעבד כיום היא 64 מעלות. מחפש דרכים טובות וזולות יחסית להוריד את הטמפרטורה לסביבות ה 40 מעלות. אשמח לקבל עצות,מחירים ומקומות שאפשר לרכוש מהם את הציוד הדרוש.

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by FeedMe,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by Falcon007,

הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  4. היום קיבלתי מספר חלקים חדשים למחשב שלי וביניהם את לוח האם הנ"ל של Asus וכמובן שניגשתי לתהליך ההמהרה במהרה (Pun intended) אך נתקלתי במספר אפשרויות בביוס הקשורות להמהרה אשר לא ידעתי את משמעותן ומן הסתם כצפוי חוברת ההוראות לא סיפקה שום אינפורמציה מועילה. בקיצור, אני אעריך אם מישהו יוכל לפרש את ההגדרות הנ"ל או לקשר למדריך כלשהו אשר מסביר את מהותן. - DRAM Static Read Control - Auto/Disabled/Enabled Transaction Booster - Auto/Disabled/Enabled - Clock Overcharging Mode - Auto/700mV/800mV/900mV/1000mV - CPU Voltage Reference - Auto/x0.63/x0.61/x0.59/x0.57 - CPU Voltage Damper - Auto/Disabled/Enabled - CPU PLL Voltage - Auto/1.70v - FSB Termination Voltage - Auto/1.20V/1.30V/1.…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. Started by carock,

יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)

6. שלום אני חדש כאן.. ורציתי לדעת עם באמת כדי לי לעשות OC ? זה המפרט שלי + קירור: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤ כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT 512MB DDR3 - RETAIL ¤ דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤ זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤ ספק כוח: HEC ZEPHYR 750W ¤ קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by ElemenTal,

1. המאוורר עובד ב RMP מוגבל. לא מזמן שאלתי לגבי מאוורר מארז ומאוורר המעבד שעובדים ב RPM נמוך ואמרו לי לשנות בביוס כל שזה יהיה ידני ואכן למאוורר של המעבד זה עזר אבל המאוורר של המארז לא. הוא אמור לעבוד ב 1200RPM (כמו כל שאר המאווררים) אבל הוא עובד ב 800RPM 2. בעט הדלקת המחשב אותו המאוורר נדלק כמה שניות מאוחר יותר מאשר כל שאל המאווררים במארז. 3. בעיה חדשה - לאחר ניקוי שעשיתי למאווררים, אותו המאוורר לא תמיד מצליח להדלק (להתחיל להסתובב). אני רואה שהוא מנסה להתחיל - עושה תנוע קטנה ונתקע. (לפעמים הוא כן מצליח) עזרה

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  8. מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  9. למה אני לא יכול לעבור את ה 2000 MHZ ב OC?... המחשב נתקע... במעבד AMD 64 3000+ 939 איך שאני עובר את ה 2000 וקצת נתקע המחשב...

• 15 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by CrashZone,

שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by Omerole,

AMD64 3500+ WC OCZ EL PE 2-3-2-5 1GB )512X2( ANTEC 1080+TPOWER 430 WD 160GB SATA GIGABYTE X800XL SILENTPIPE GIGABYTE GA-K8NXP-9 אני על קירור אוויר (3 מאווררים במארז,אחד על המעבד וקירור פאסיבי לכ"מ). לא חייב משהו מופרז מדי,ושלא יתחון לחלקים האוממלים ת'צורה,אני צריך לסחוב את המחשב הזה עוד שנתיים וחצי. יש המלצות לתוכנות,וקצת בבסיסי,אני לא הכי מתמצא בנושא אבל מאוד רוצה להתחיל. תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by SubX,

אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by dor31,

למישהוא יש שיטה נוספת להורדת סינק שמודבק אם דבק טרמי חוץ מהקפאה.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. למישהו יש המלצות לפיתרון קירור קונבנציונלי ל P4 Willmate SOCKET423? ( לפחות אני חושב שזה 423 ). תקציב בערך 150- שקלים חדשים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by DJO,

הממ סוףסוף החלטתי לעשות OC ל GF2MX 400 של הרקולס שלי. הורדתי כל מיני תוכנות אבל לא ידעתי באיזו להשתמש ובסוף החלטתי ללכת בעצתו של מישהו ולהפעיל את ה קולביטס ולעשות OC דרך הדרייברים. אחרי 2 איתחולים, פעם אחת אחרי השינויים ברגסטרי ופעם אחת כדי להפעיל אני מגיע למסך כזה, דיי מוזר והמהירויות המקסימליות הן: מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לזנוח את העניין של הדרייבירם ולהשתמש באיזה שהי תוכנה וזהו?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by zdeamir,

הכל מאד מפורט וברור לשם שינוי אבל... עם איזה ספק כח אתה מפעיל כל כך הרבה מאווררים? במארז פול-טאוור בדרך כלל יש ספק כח של 500 וט מה שמזכיר לי את הבדיחה על השטר החדש של 10000 שקל שיצא בקרוב- אבל לא לכל אחד יהיה. כדי להפעיל כל כך הרבה צרכני תשמל בתוך המארז חייבים ספק של 500 וט ספק חלש יותר יגרום למחשב לקרוס בשלב זה או אחר. לדעתי חשוב מאד לציין זאת. למרות הכל המאמר הוא טוב ומאיר עיניים.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by korn666,

איך אני מעלה את המטח החשמלי כי הלדים שהוספתי מפיצים אור נורא חלש (בערך 5 לדים רגילים)

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  18. קראתי בחדשות שסוף סוף מזכירים את הקירור המעולה הזה למעבד, אם כך, חשבתי לציין שאני קניתי בשבוע שעבר (טוב אמא שלי) ב New-York אחד מהקירורים היותר טובים שיצא לי להכיר ואני מעונין להמליץ עליו, שמו הוא: IHC-L71 או בשמו הנורמאלי: Fujiyama מקווה שעזרתי לכם 8). תמונות של המפלצת:

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  19. היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by voolkan,

אני רוצה לעשות לו o/c אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואני לא מוצא הסבר טוב איך לעשות את זה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by scribe,

סוף סוף לקחתי את המחשב הישן (פנטיום אחד מהמחסן בעבודה של אבא שלי לפני כמה ימים גיליתי לראשונה את כל הקטע של המודינג ו"נחשפתי" לעולם החומרה אני עכשיו יתחיל להתעלל במחשב הישן :AR15: :AR15: ללמוד כמה דברים (דרך ניסיון) אולי לעשות חלון במארז (מארז פיצפון פעם רצו לעשות את המחשב כמה שיותר קטן) למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות במחשב הישן הזה??? אני יודע שכמעט אי אפשר לעשות איתו כלום הוא שווה ל$#@ אבל אולי יש לכם רעיון? נ.ב לכל מי שרוצה לתת לי עצות בכלל למודינד מוזמן בכיף ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by igt,

קיבלתי היום את המאוורר הזה - כולו נחושת עם צינורות להעברת חום [כמו בלפטופים] אני חייב להגיד שהוא עושה את העבודה די טוב - אני לא עולה על 40 בשום מצב , אבל הרעש שלו נורא [אלא מה ציפיתי מדלתא] וחוץ מהבואינג הרגיל יש גם קולות חריטה מעצבנים... זה הגיע למצב שאני לא מרגיש כשאני מכבה את 5 המאווררים של המארז , פשוט לא שומעים את זה מרוב הרעש שהוא עושה ...

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

אני רוצה להכין חור למאוור בחלק העליון של המארז שלי יש לכם עצות איך לעשות את זה טוב? אני לא חושב שאני אוכל להשיג דרמל והשאלה אם אפשר לקדוח במתכת עם מקדח כוס?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by yoav9,

זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by KoDkOd,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב לזה הכרטיס מסך הפוך והמאוור מוציא את האוויר כלפי מטה ואוייר חם עולה למעלה אז השאלה אם האוויר החם לא חוזר לכיוון הכרטיס זה לא משפיע?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים