עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT X2 Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E ?Deskstar 80GB Sata II? Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS ?HEC 480W ACE (SILENT)? ?LG 52x32x52 לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם קירור סטוק, ולאיזה עם סוניק טאוור (שבדרך). מעוניין באוברקלוקינג למעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם. להזכירכם - במארז מאווררים קדמי ואחורי של 12 ס"מ וצדדי של 9.

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  2. פשוטו כמשמעו, ראיתי שיש אותו בפנדה והמחיר לא כל כך מהווה כאן פקטור, מה גם שלפי הסקירות השונות הוא פשוט מעולה. ה8800 שלי פשוט לוהט אז לא נראה לי שיש כאן כל כך ברירה אלא להחליף HSF אבל אני צריך לדעת שזה הכי טוב שיש ולשמוע דעות של אנשים שיש להם אותו ולדעת איך הוא. דבר נוסף הוא ההתקנה, פשוטה או לא? צריך לקנות בנוסף גם גריז תרמי? ובנוגע למאוורר, על איזה 92 אפשר להמליץ לי? ואם כבר פתחתי דיון אני די רוצה להחליף את המאוורר של הטוניק למאוורר יותר חזק, יש המלצות?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by arikam,

טוב אחרי שקראתי קצת אתמול והיום החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק ל e4600 שיש לי והעלתי את ה FSB ל250 , את הזכרונות שלי שמתי ביחס 5:8 כדי לשמור על תדר העבודה המקורי שלהם, וואלה נראה לי שזה בסדר ככה, אני מעדיף שמישהו יאשר לי שזה באמת סבבה ככה ואז אני אוכל להתחיל עם בדיקה של יציבות מצורפות כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by redead,

כרגע יש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro על המעבד AMD 4200 939 שלי וני כנראה עובר לQ9400 .. אני מבין שהקירור הזה לא יתאים לי כבר נכון? האם שווה להשקיע בקניית קירור חדש או להסתפק במקורי שיגיע עם המעבד? לא מתבצע OC ..

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by giloman,

אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. בשעה טובה קניתי מחשב וקדחתי טיפה במארז לעשות אותו מאוורר יותר ועכשיו, שניה לפני שהכל מתחבר חשבתי: ימינה? שמאלה? למעלה? לאן? הסיפור הוא כזה: יש לי מאוורר 120 אחד בצד ימין למטה על הפנל הקדמי שמכניס אוויר בציר X כלפי הדיסק הקשיח. יש לי עוד מאוורר 120 מצד שמאל למטה על הדלת שמכניס אוויר בציר Y על כרטיסי ההרחבה השונים. יש לי HD4870X2 שמוציא אוויר מהמארז ע"י המאוורר שלו. יש כמובן את המאוורר 140 של הספק TT QFAN 650W. עכשיו בא החלק שאני מתלבט בו: קירור המעבד שלי הוא Vendetta 2 שיידחוף אוויר בציר X לאן שאגיד לו. השאלה היא לאן לפי הנתונים הבאים: משמאלו של הונדטה קיים מאוורר 120 על הפאנל האחורי (נקרא לו 1) ומימין למעלה, על תקרת המארז, ממש מימין לספק יש עוד מאוורר 120 (נקרא לו 2). השא…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by ZigZag,

בא לי לעשות לו OC זמני, סתם להתנסות קצת ולראות כמה הוא משפר בבנצ'ים ;D, באיזו הדרגה לעשות ? עם NVMAX זה טוב נכון ? איזו תוכנה מודדת את הטמפ' של הכרטיס מסך? רוב תודות

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. למי שיש לוח כזה שידבר איתי בבקשה באיסיקיו 7712733 יש לי הצעה מעניינת.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. בזמן האחרון שמתי לב שהמעבד שלי סובל מהתחממות רצינית יותר מתמיד בשעת עבודה בתוכנות או משחקים כבדים (כ-70 מעלות) הבנתי כבר שעשיתי טעות שלא רכשתי גוף קירור כאשר קניתי את המחשב, והחלטתי להקציב כ-200 ש"ח לקירור איכותי ושקט. אני לא בקיא בנושא הקירור ולכן אני צריך את העזרה המלאה שלכם שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by A.Iniesta,

איך מרכיבים מאוור בפנטיום 2 ?? וכמה מאווררים אני יכול להרכיב שם??

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by blanco,

שלום לכולם. יש לי מאורר 12 ס"מ בן שבוע בערך , בהתחלה ראיתי שהו משנה מהירות לבד מ 1500 סל"ד על ל 3500 סל"ד . עכשיו שאני בודק המאורר לא עובר את ה 2300 סל"ד והמחשב שלי חם ,הכרטים מסך רותח! (גיפורס 5500) עוד שאלה קטנה בבקשה .....מה זה בדיוק אוברקלוק??? למה הכוונה? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by KoM,

הפעם זה היה תורה של המקדלת, אמנם אני לא עובד איתה, אבל עכשיו אולי אני אתחיל, הנה צבעתי אותה כמו כל מה שזז אצלי ;D מדריך קטן בקרוב... כן כן, זאת ה-ספה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. http://www.cpuidle.de/downloads.php אני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by -ox-,

640Mb DDR 2700 זו המערכת שלי על לוח זול של ג'יגהבייט GA-7N400-L מבוסס nforce2 לאחר שנשרף לי לוח מעבד ספק וכמעט כרטיס מסך, החלטתי ללמוד קצת על התחום של קירור ו OC לאחרונה. שמתי 2 מאוררים גדולים אחד מכניס אוויר מלמעלה אחד מוציא מאחורה , סידרתי כבלים לזרימת אוויר טובה . קניתי את ה Temaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP שעובד ב2500RPM לא בכוונה לעשות OC אלה בכוונה לשמור על טמפ' יחסית נמוכה אך אני לא מצליח לרדת מ 50-54 מעלות ולפעמים גם 56-57 אחרי מאמץ. טמפ, מארז נמצאת במצב רגיל על 40-43 שזה גם דיי חם. בסופו של דבר נשארתי עם אותה טמפ' גם לאחר קניית גוף קירור ב 165 ש"ח . עכשיו מה שנראה לי שיכול להיות זה שהמשחה שהשתמשתי בה היא אותה משחה שקיבלתי עם ה volcano ויכול…

15. Started by taotao,

שלום לכולם, אני נמצא בתהליך עדכון קטן של המערכת קירור מים שלי (החלפת מיכל/צנרת וכו), ו"על הדרך" הזמנתי גם את ההקירור הנ"ל של TR. הנה כמה תמונות. אריזה הקירור עצמו אביזרים הסרה של הקירור מה8800GT של BFG. זום על הליבה והזיכרון, לזכות BFG יהמר שהם לא חסכו במשחה הטרמית, שהגיעה לכל מקום בליבה. התקנה של קירור הזיכרון, שלמרות הפאד הטרמי ה"דק", נדבקו כמו שצריך. התקנה של הקירור עצמו היא די פשוט, הברגה של 4 מוטת אל הבסיס של הקירור, משם לכרטיס מסך, ונעילה עם ברגים בחלקו האחורי. קצת על העובי של הקירור ;D זהו בגדול, לצערי אני תקוע בלי מיכל, ולכן עצרתי את פרויקט עד שהוא יגיע בהמשך, תמונות נוספות, טמפ' וכו אני אעדכן בהמשך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי ;D AMD64 3200+ | EPoX 8kda3+ | CORSAIR 512MB*2 433MHZ DDR C2 BH5 | Albatron 6800GT | WD 120 SATA | Tt PurePower 420watt APFC ואני רוצה לשנות את התזמונים של הזכרונות ל2-2-2-5 ול400MHZ עם אפשר. ( ראה תמונות למטה.. ) הטכנאי שהרכיב את המחשב שלי שם לי את הזכרונות על 2-3-3-8 ועל 200MHZ. אז עם מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לשנות את התזמונים? ואיך לשנות את המהירות, Frequeny, עם אפשר כי אמרו לי שיש בעיה בהרצה של 2 זכרונות זהים על 400MHZ? ואיזה סיכונים כרוכים בזה (האם הם יכולים להשרף או שזה פשוט גורם לאי יציבות ואתחול המערכת )? ועם מישהו יודע אולי עד כמה מתח אני יכול לתת לזכרונות לפני שפגה האחריות עם בכלל אני צריך לשנות מתח.. ( כי אני לא מוצ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי הלוח שלי הוא GA-7VM400M-RZ GIGABYE , והמאוור של המעבד הפסיק לעבוד. אני מחפש המלצה למאוור קטן וזול, כיוון שלוח האם הזה הוא קטן ולכן רק מאווררים קטנים יכולים להכנס בין הקבלים שלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

אחרי שהתקנתי את EVEREST הוא הראה לי שהטמפרטורה ב GPU היא 59 זה סביר? ומה זה GPU? יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7600 GS עם קירור אורגינלי.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by gmpc,

שלום לכולם, יש לי לוח יחסית מעפן P5VD2, מעבד CORE2DUO 4300 1.8 יחד עם זאת יש לי קירור ARCTICCOOLING FREEZER + ספק CORSAIR 550 אז ככה שנראה לי שיש מצב ל OC. העניין הוא שאני ממש לא יודע איך ומפחד לשרוף את הבית :-) - מישהו יוכל לעזור לי בבקשה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  20. למפרט הזה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 ואיך הקירור פה? יש מה לשפר? (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA)

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  21. http://hw.metku.net/index.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. amd 64 3200+ epox8kda3j הספק הואantec truepower 430 זה ממש מוזר בביוס אני רואה שאני על 1.550 (בתצוגה של הפוסט אני על 1.59 אבל לא משנה) ובווינדוס זה מראה לי (באברסט ובcpuz) שאני על 3.0 VCORE ?! מה הולך פה? גם באברסט זה מראה לי שה12V שלי על 10 ושטויות כאלה מה שלא הגיוני כי אז כבר היה קורס לי המחשב ממזמן (המעבד בidle על 40 C קירור סטוק ככה שאין מצב שאני על 3 VCORE) מישהו יכול לעזור? אולי הבעיה בלוח ואני צריך להחזירו? גם בכלליות יש לי בעיה בOC לעבור את ה215 באס שממש לא אמור להיות לי newcastle adata vitesta 512X2 500mhz gf 8600 GT

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by Simply,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני וחבר שלי הידוע בכינוי Casp3r (אתם לא מכירים) השתעמננו והחלטנו לצבוע את המארזים שלנו! דומה למה שקרה שהשתעממנו ועכשינו אתר מעריצים לדמות מהסרט זולנדר: www.jacobim.tk http://kiss.to/jacobim בכל מקרה צבענו את המארזים שלנו בשחור, ועל זה בצדדים אנחנו הולכים להשתמש בשבלונות ולכתוב MegaDeth בפונט המיוחד שלהם Iron Maiden בפונט המיוחד שלהם ולמעלה אני כותב Mugatu ועמית (קאספר) כותב Jacobim בצדדים באדום ולמעלה בכסף כמובן שתיעדנו את כל מה שעשינו בתמונות, ואיך שנפתח אותם ישר נסרוק אותם ונראה לכם אותם יש לכם למה לצפות תיכנסו לאתר שלנו obey my dog נ.ב. גליתי היום שהכלבה שלי היא מגזע נדיר שיש חוץ ממנה עוד 3 בארץ קוראים לגזע מלינווה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום.. שני מודולים של CORSAIR כמו הקיימים אך שהיו במתח אחר(2.20V) נשרפו ובמקומם הוספתי זוג זכרונות של סמסונג. הם נקלטו בלי בעיה והמחשב רץ יפה..אבל רציתי לדעת אם כדאי להשאיר את כל ההגדרות שבביוס על AUTO .. או שכדאי להגדיר בצורה נפרדת תזמונים וטווח תדרים..מצרף שתי תמונות נפרדות שמראות את הנתונים של הזכרונות.. לוח אם של אסוס-P5E DELUX... ושאלה נוספת היא אם זוג נוסף כמו הCORSAIR יתן ביצועים משמעותיים מבחינת ההבדל..? או שעדיף להשאיר את הרביעיה הנוכחית עם 4G זכרון כולל.. שאולי יש לו יתרון מהצד האחר..תודה

• 2 תגובות
    • 9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים