עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום! מאוורר שיושב על המעבד,צריך לתת לו אוויר או להוציא את החום כלפי מעלה ז"א האוויר של המאוורר לאיזה כיוון? תודה!

• 5 תגובות
    • 392 צפיות
  2. Started by alex15,

שלום ... אני לא יודע מה השם של הטיימר המראה את טמפרטורה המעבד וגם השעה ווככה ... הנה תמונה למי שלא מבין .... איפה אפשר למצוא כאלו ? ןגם איך אפשר לחבר אותו ? איפה שמחברים את כפתור ההפעלה את הריסטרט את הנורות או שאיפה אנחנו שמים אותו טוב ?

• 6 תגובות
    • 411 צפיות
  3. Started by lordgod,

תמונה מצורפת. וד"א ב CORE לפעמים הטמפ' עולה ל50 או עוברת את ה50 מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 530 צפיות
  4. הייייי שלום לכולם תראו עשיתי OC והטמפרטורה שלי היא 58-60 Temperatures: Motherboard 58 °C (136 °F) CPU 41 °C (106 °F) SAMSUNG SP0822N 33 °C (91 °F) המחשב שלי הוא 2.4 גיגה הרץ והגעתי בנתיים ל 2.6 גיגה הרץ והטמפרטורה טובה??? יש לי מעבד של אינטל של נורט וורד זה השם שלו Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic MS9107C / Kobian KOB P4X266 NFSX/P4X266 WFSX/P4X266a NDSUX/P4X333 NDSX האם זה טוב?????? אה ותגידו כייצד אני מעלה גם תזיכרון ???????? לא מצאתי את זה בביוס או שבמעבד כמו שלי אני לא יכול לעלות תזיכרון זהו זה השאלה שלי תודה לעוזריםםםם.......

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. לי יש מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ Venice core המארז שלי הוא: thermaltake sviking ואני רוצה להחליף מאורר אבל אני הייתי רוצה לדעת מה גודל המאורר איך אני יכול לדעת? ועם מישהו יכול להגיד לי זה יהיה נחמד. ועם תעזרו לי לבחור מאורר אז בכלל זה יהיה נחמד =] אני רוצה לשים שתי מאוררים. איזה לשים ואיזה גודל. תבדקו מכאן: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Baz34,

צריך עזרה בבקשה למי שיש לינק טוב לתהליך OC מסודר בלוח GA-965P-DS3 אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  7. צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by Baz34,

מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by liordavid,

קניתי קירור חדש לכרטיס מסך שלי - Zalman Fatal1ty FC-ZV9 לאחר OC קטן - מעבד 621mhz זכרונות 720mhz טמפ' עפ"י ATITOOL בסטוק (לאחר הרבה זמן - יומיים עבודה): מעבד - 47 כללי - 40 :s05: האם הטמפ' תקינה ? מתי צריך להתחיל לפחד ? :s05: * מה המשחה טרמית הכי טובה ? (מחיר לא חשוב)

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

חשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php הדרישות? שיהיה 130 שלא יעבור חריגה של 20 ש"ח שזה סה"כ 150. ושיהיה שקט מאוד ובעתיד יספק אותי בOC ועוד דבר, שיתאים לסוקט LGA775 תפקידו להתלבש על קונרו E6300

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by GREATTHUNDER,

נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by shay7629,

יש לי 6800GT PCI-E של PNY , ואני מעוניין לרכוש 8600GT עם קירור פסיבי הכי זול שמצאתי (פלונטר), יש להם אותו כרטיס עם קירור אקטיבי אבל אני לא מכיר את החברה - SPARKLE יהיה לי אפשרות לקחת את הקירור מה6800GT ולהחליף עם הקירור של ה8600GT , החורים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by lordernst,

שלום אני רוצה להשקיט את המחשב שלי בגלל שהוא כרגע נורא רועש אני שמעתי על מאוור די טוב ושקט בשביל הלוח אם אבל יש לי גם מאוור בכרטיס מסך אז מה אני יכול לעשות איתו ?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  14. Started by nizzan7,

איזה פאן בס עדיף? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214#detailed http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ZM-MFC1&affiliate=zap

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by redersh,

איזה יותר טוב מבחינת קירור ושקט 7900GS

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shlomi8,

שלום לכולם...בתוכנה cpuz זה מראה לי שהמתח כל שניה קופץ מ1.36 ל1.43 זה אמור להיות ככה? אולי הספק לא יציב? http://img359.imageshack.us/img359/7051/12420547fi2.jpg

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. Started by etz,

אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  18. שלום לכולם. לא מזמן התחדשתי במחשב חדש. חשבתי על ביצוע OC קליל (עד 30%+). המפרט הוא: C2D E6300 עם קירור סטוק GB 965P S3 KINGSTON 1GX2 667MHZ BFG 8800GTS OC PSU THERMALTAKE 470W השאלות הם: המחשב שלי עובד 24/7 האם זה בעיה? האם אפשר להגיעה לOC כזה בלי להתעסק עם מתחים אלה רק עם FSB ועם זאת לשמור על טמפ' סבירה. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לשים קירור למעבד (775 slot), כאשר המארז הוא compucase a19, ולכן ה-MB יושב מאונך. גוף הקירור אם כך, ישב במאוזן. האם אין בעיה של משקל הקירור ? האם כולם שמים כככה את גופי הקירור הגדולים (סטייל BT,tuniq ודומיהם) ? כי באתר של zalman ראיתי אזהרה לגבי זה. תודה על התשובות.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  20. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי xp-120 על המעבד, ואני רוצה להוסיף עליו מאוורר 12cm טוב. המומלץ של thermalright כבר לא ממש זמין, ואשמח לדעת איזה מאוורר כדאי לקנות עבורו שיהיה גם מספיק שקט, וגם יעיל. ומה המחירים, בערך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by ארתיום,

שלום, יש לי בעיות האטת המחשב שנובעות מחימום יתר (Dell Latitude C400 עם מעבד של 1GHz). אני עשיתי בדיקת מאמץ של הרצה ב-100% ועוקב אחרי טמפרטורה היא עולה עד 90C ולאחר נקודה זו אני מקבל הודעה על אירוע בלוגים של acpi וטמפרטורה יורדת יחד עם הביצועים. מה שחשוב שהמחשב לא יוצא ממצב של ביצועים ירודים (אני מניח שעון נמוך) על אף שהטמפרמטרה ירדה לכ-50C חשוב לציין שהמאוורר ככל הנראה לא עובד - לרמות שהדרייברים מותקנים ואני מנסה להפעיל את המאוורר בכוח (על ידי פקודה מפורשת של i8kfan) הוא לא מסתובב. שאלות: - האם זה מסובך להחליף מאוורר למחשב נייד די ישן - אין אחראיות, וכמה זה עלול לעלות - האם יש אפשרות לתת פתרון קירור חוצוני - ראיתי מאווררי PCMCIA שמזרימים אוויר לתוך המחשב או משטחי קירור - …

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by frank053,

שלום לכולם. רכשתי מארז Antec 900, ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים של 120mm. עכשיו אני מתלבט בין שני סוגים: 1. מאוורר 120MM מדגם TriCool 120 מבית ANTEC (המחיר בערך 100 ש"ח ליחידה). 2. Zalman ZM-F3 (המחיר כ-35 ש"ח ליחידה). מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Xilver,

התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by shlomi8,

לפני כמה ימים הבאתי טיוניק הכל סבבה...התחלתי אוברקלוק וכנראה מרוב שאין לי סבלנות הגעתי מהר מדי ל4 ghz קיצור המחשב לא החזיק.... עכשיו אני רוצה להתחיל הכל מהתחלה כמו שצריך לפי הספר! יש פה תמונה של הביוס לפני שאני מתחיל את האובר אתם אומרים שהכל בסדר מבחינת ההגדרות? http://img227.imageshack.us/img227/6025/dscf1397wk3.jpg תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by gulmer,

שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…

• 9 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים