אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בOC שביצעתי במערכת שלי בעיקר כדי לעזור לאלה שרוצים לקנות מחשב עם חלקים זולים ולעשות OC איכותי. אז ככה, המפרט שלי הוא: מעבד core2 duo e6300 לוח אם gigabyte 965p-s3 זיכרונות TWINMOS 667 ג'יגה אחד כפול שני סטיקים ספק כוח ג'נרי 500W חלקים שלא קשורים לOC: דיסק קשיח 320GB 16MB CACHE כרטיס מסך X1950PRO SAPPHIRE. קירור עם AMD OPTERON, עם קצת MODDING הוא נכנס (: המערכת כעת באוברקלוק לבאס 470. הזיכרונות פועלים על 940MHZ (סטוק 667MHZ), במתח של 2.1V, ובתזמונים של 4-5-5-15 (לילה שלם של memtest ללא שיגאות). המעבד פועל על 3290MHZ (סטוק 1860MHZ), במתח של 1.25V, טמפ במנוחה ~27 מעלות, טמפ במאמץ ~38 מעלות (DUAL PRIME95). סופר פאי: 17 שניות. [attachment deleted by…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגמים: THERMALTAKE TMG: ND1/2 AT1/2 לכרטיסי מסך. ו - THERMALTAKE TMG: A1, I1, THERMALTAKE MAX ORB, THERMALTAKE V1 למעבדים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 6320 ל4300 תכננתי כבר לקנות את ה4300 אבל אמרו לי שהוא יגיע לי מקסימום ל330 משהו כזה... נשמע לי הגיוני כי המהירות באס שלו היא 200 לוח אם: ga-965p-ds3 זכרונות: Twinmos 2GB 800 המטרה שלי היא להגיע לבאס 400 בעיקר בשביל יחס 1:1 השאלה אם זה בכלל שווה את זה או שעדיף את ה4300 בזול יותר אבל שיגיע גם לתדר מהיר יותר..?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
ראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
איך הטמפרטורה הזאת : למעבד amd Dual core 4.2 939 43 - 45 מעלות במנוחה .. במאמאץ 55-60
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
-
-
חבר'ה היום קיבלתי את ה E4300 שלי... הנה תמונות מ CPUZ וEVEREST אני משתמש בינתיים בקירור סטוק, שיהייה לי השוואת טמפ' אח"כ שאני יתקין את ה פריזר 7 שלי אם תשימו לב בתמונה השלישית רשום שהמעבד הוא Engineering Sample יש מצב??? או שזה פאק באוורסט?? עוד משהו שמטריד אותי, ביטלתי את ה EIST בביוס והמעבד עדיין יורד למכפלה 6 במנוחה, מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס הזה שמעתי שאפשר להגיע איתו למהירויות נחמדות... עכשיו אי אפשר לעשות לו אוברקלוק גם אפילו של מגה הרץ אחד גם בתוכנה של ריוה טיונר הזאת, אמרו לי שזה מנעילה של הביוס של הכרטיס... הכרטיס הוא מחברה של INNOVISION. יש אפשרות לבטל זאת אם כך?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
ראיתי דיון דומה למטה, של E6400 מול E4300, אבל השאלה שלי קצת שונה. אני קונה מחשב חדש (יותר בכיוון של שדרוג) בקרוב: Gigabyte GA-965P-DS3 Rev3.3 OCZ Premium Edition 2GB Kit 800MHz CL 4-5-4-12 Inno3D Geforce 8600GT זה הבסיס. אני לא סגור על המעבד עדיין. כמו שאתם רואים, המערכת שאני קונה מתאימה ל-OC לא רע בכלל (הזכרונות היו יכולים להיות קצת יותר טובים). חשבתי לקנות בהתחלה את ה6420 בגלל 4MB Cach ובגלל שהוא בעל ביצועי OC לא רעים בכלל, אבל מאחר ול-E44 יש מכפלה 10, יהיה הרבה יותר קל להמהיר אותו. הביקורת היחידה שקיימת עכשיו ל-E4400 לא משבחת במיוחד את ביצועי ה-OC שלו. ייתכן מאוד שהם פשוט נפלו על מעבד פחות טוב (הרי זה משתנה בין מעבד למעבד). הביקורת: http://www.neoseeker.com/resourcelin…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום קירור לChipset, הייתה בו מדבקה תרמית שאיתה מחברים אותו למחשב. מסיבות שאינני רוצה להיכנס אליהם, המדבקה נהרסה והורדתי אותה. אילתרתי באופן זמני משהו שיחזיק את הקירור כמו שצריך אך צריך למצוא פתרון לטווח הארוך. עם מה אני יכול לחבר את הקירור לצ'יפסט? מוכרים מדבקות תרמיות? דבק תרמי? כמה זה עולה ומאיפה ניתן להשיג, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי רכשתי מארז צ'יפטק מאש ויש אפשרות להוסיף 4 מאווררים 92 בצדדים (2 לקשיחים ו 2 בצד מול המעבד וה כ.מסך) ואחד 120 מאחור. מה הסדור הטוב ביותר הכנסה\הוצאה של האוויר כך שהתוצאה תהיה אופטימלית? תודה
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש
-
- 4 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מדובר על הפאנל השואתי הזה: הייתי מעוניין לשמוע כמה זמן עבר אצלכם עד שהוא התחיל להתחרפן ולצפצף מעצמו (זה חייב להגיע בשלב כלשהו).... לפי דעתי הבעיה היא לא בחוטים\מגעים אלא בברזלים המטונפים שיושבים בתוך המיכל מים, נראה לי שהם מתלכלכים איכשהו ועם הזמן ה"ניטור" שלהם לא הכי מדוייק... ניסיתי לשפשף באגרסיביות את הברזלים הללו עם סקוצ' אבל כנראה שזה לא מספיק מסיבי וזה החזיק לחודש גג. אולי צריך לנסות עם נייר שיוף או משהו... בכל מקרה זה ממש מטריד, כולה עברה חצי שנה מאז הקניה של הפאנל! דמטטטטטטט טרמלטקקקקקקקק!! מקוללים תהיו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אם אני יעשה OC למעבד שלי, זה ישפר לי את הביצועים במשחקים?או שזה רק הכרטיס מסך? (Pentium 4 3.0 GHZ) *קירור סטוק *השאר במפרט
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם לפרק היטסינק מקורי של AMD 4200+ אמור להיות כל כך קשה (אני פשוט לא מצליח לפרק אותו, האבסורד הוא שאני הרכבתי אותו), האם יש איזשהו טריק או מדריך שמסביר את זה בפרוטרוט ואם אפשר המלצה לאחד יותר טוב, אני מצאתי את זה: FREEZER-64-PRO Arctic Cooling ועוד שאלונת, בלוח אם שלי יש מקומות רק ל3 חיבורי חשמל למאווררים אבל במארז יש מקום לפחות ל3 (בלוח אחד תפוס ע"י המאוורר של המעבד ואחד עי המאוורר של המארז, זא שיש מקום בלוח רק לעוד אחד) השאלה היא האם יש דרך לחבר עוד מאווררים במארז ללא חיבור ללוח אם?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אחרי הרבה כאבי ראש ועבודה לא קלה.. יש לנו 570 מסודר להכנות לקראת OC עצבני !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב הנוכחי יש לי AMD 2500 והיו לי ויש לי בעיות קירור נוראיות. הגעתי למצב שהמחשב שלי פתוח ועומד מולו מאוורר ריצפה בכדי שלא יקרוס. בגלל זה אני רוצה לדעת האם הקירור שמגיע עם ה 4800 יהיה מספק או שעדיף לקנות קירור בנוסף?
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקחת פשוט את גירסת הXXX שלXFX בעוד כ60 ש'ח סה"כ..או לקחת את הLeadtek ב60 שח פחות ולעשות לו oc שיגיע לXXX. השאלה היא האם בעצם אצליח להגיע לתדר גבוה כמו הXXX או גבוה יותר עם הלידטק.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר. בקיצור יש לי בעיה באובר קלוק אז ככה.(המפרט של המחשב שלי בקובץ המצורף ששמתי) העלית את הבאס למעבד מ 100 באס ל 170 באס,(כאשר המעבד היה בתדר של 1150 מגה הרץ ל 1960 מגה הרץ), עכשיו אני מנסה להעלות את הבאס עוד והמחשב ניתקע לי בעליית המחשב. אז השאלה שלי היא, בייחס לזיכרונות והרכיבים שלי במחשב כמה להעלות את המתח לזיכרונות ? , או אם זה גם למעבד? (בוולט!) בתודה אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 379 צפיות
-
-
היום הגענו למסקנות נחרצות שה Tuniq הוא ללא ספק אחד מהקירורים הטובים ביותר שיש למעבדים כיום, אבל... ואבל גדול... אחרי בדיקה מקיפה, מסתבר שיש לו יריב שטוב ממנו ! והוא נקרא Cooler Master GeminII, לפי אתרי סקירות כמו X-Bit שערכו מבדקים, ה Cooler Master GeminII שמצויד עם 2 מאווררים של 120 (שצריך לרכוש בנפרד) עדיף בכמה רמות ומאפשר OC בטוח יותר, יתרון נוסף שלו על הטוניק היא האפשרות להתקין את הקירור על לוחות AM2, עם היתרונות מגיעים גם חסרונות... מה לעשות.. אי אפשר בלעדיהם... הגישה אל הסלוטים של הזכרונות לא ניתנים לגישה לאחר ההתקנה שלו, אבל בנינו... מי מחליף כל יומיים זכרון ? ואם התפוקה של GeminII טוב משל ה Tuniq... אז אפשר להכתיר את GeminII כקירור אוויר הטוב ביותר לכל הסוקט…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מלא.... מה מהם אני מחבר למאוורר?
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב לOC שיחזיק 400FSB עם E6600 וTWINMOS 800MHZ [לא טויסטר, הVALUE] ועם קירור NINJA PLUS? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
נדפק לי המאוורר של המעבד. הוא היה מקורי של אינטל (מפרט בצד) ואני מעוניין שתמליצו לי על מאוורר חדש וטוב יותר לסוקט 478. עכשיו... אני מוכן לקבל הצעות בקשר לזה רק מהחברות הברות: THERMALTAKE קול מאסטר. אל תשאלו למה ואיך, אני פשוט מתעיניין בהם בלבד. אני מוכן להשקיע עד 200 ¤ אך אני מוכן לחרוג מעת בשביל איכות אני גם נורא מתלבט בין הדגמים האלה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10666 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8235 בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-