אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני הולך לעשות לו OC החלקים שאני הולך לקנו הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 ועכשיו אני לא יודע איזה קרור לקנות לזיכרון יש 2 אפשרויות 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 שזה גם עולה פחות 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1567 וזה כמובן עולה יותר מה ההבדל ביניהם ומה יותר כדאי לקנות? ויש עוד משהו שכחתי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שהמאוורר האחורי (והיחיד) של המארז שלי (12 ס"מ) שבק חיים. כשהפעלתי את המחשב נמדדו טמפרטורות של 50-65 מעלות ואפילו קרוב ל-70. היתה לי הרגשה שהמחשב האט את הקצב. ניגשתי לחנות/טכנאי בסביבה וביקשתי לקנות ממנו מאוורר חדש. הוא ישר אמר לי "בשביל מה אתה צריך בכלל מאוורר במארז, יש לך פנטיום 4? (כן) אתה בכלל לא צריך מאוורר במארז אם אתה לא עושה אובר-קלוקינג". אמרתי לו שהטמפרטורות הן יותר מ-60, והוא אמר שזה נורמלי לגמרי ושאם המעבד יעבור את ה-70, רק אז יש טעם שאני אביא לו את המחשב לבדיקה... אחרי שהוא גמר את הטענות, הוא נזכר להגיד לי שאין לו בכלל מאוורר כזה (גם כן מעבדה...) אחרי כמה ימים מצאתי סוף-סוף חנות שמחזיקה מאוורר מתאים (לצערי עם חיבור ישיר לספק ולא ללוח אם) וה…
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי אי6600 עכשיו הבעיה היא שהוא אמור להיות 2400ghz ומשומע שאני בודק עכשיו הוא רק על 1600 עכשיו הוא משתגע כזה הוא כאילו כמה שניות על 1600 ואז עולה ל2400 ושוב כמה שניות 1600 ואז לשניה עולה ל2400 אני באמת לא מבין את זה אף פעם לא בדקתי את זה לפני זה פעם ראשונה שאני רואה את זה השתמשתי בתוכנה אורסת + cpuz לבדוק ושניהם אותו דבר זה פגם במעבד עצמו ? זה בסדר מזה אומר בכלל למה זה ככה תודה מראש לעזורים (מי ששואל לא עשיתי לו אוברקלוק רק לכרטיס מסך עשיתי )
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לוח NEO4 פלטינום מעבד AMD3000 939 זיכרון של גייל 1G כרטיס מסך של גיגבית 6600GT מארז של טרמנתק הסופרנו ספק של טרמנטק TR2 גוף קרור למעבד טרמנטק TR2 חום המעבד 33 רגיל בעומס 38 לוח סביבות 35 כרטיס מסך 29 עומס 38 הרדיסק 33 עומס 36 זיכרונות 31 בעומס 39 העלתי את המגארץ של המעבד שומר את ההרדרות בביוס והוא לא עולה מוציא את הבטריה לכמה דקות ועולה שוב מה הבעיה? אולי יש על הלוח איזה גמפר שנועל אותו? ועם כידי לעשות אוורקלוק
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ד"א, יש כאן מישהו שהזמין מ 2CoolTek ?
-
היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני שם לב לכך שהמתח שאני קובע בביוס יורד ב 0.045V כאשר קוראים בדיקה ב cpuz למשל. הבנתי שיש דבר שקוראים לו vdrop ו vdroop, אז לפי מה שקראתי זה אומר שהלוח מעביר בתחלס מעט יותר מתח ממה שנקבע לו, אז אם אני מגדיר מתח 1.325V (שזה ה VID שלי) ובחלונות אני רואה שהמתח הוא 1.28V, מה זה אומר בעצם, שאני צריך להעלות יותר את המתח כדי לקבל את מה שהיצרן הגדיר למעבד שלי?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם לוח P35-DS4 של ג'יגבייט, מעבד q6600 ללא אוברקלוק עם קירור סטוק, וספק Enermax Liberty 500W. (המפרט המלא בצד) אני שוקל לעשות לו אוברקלוק ל3Ghz. הבנתי שזה לא אוברקלוק רציני והוא אמור להתמודד עם זה בלי בעיה. בכל זאת יש לי כמה שאלות. 1) זה אפשרי וסביר לעלות ל3Ghz בלי לשנות מתח לשום דבר? 2) אפשר לעשות את זה עם הקירור סטוק? 3) זה אפשרי לעשות OC ולהשאיר את הפונקציה של ה EIST? 4) בכלל, מהן ההגדרות שחייבים לשנות בביוס, בשביל אוברקלוק כזה, שנחשב קל? אותו דבר כמו כל אוברקלוק? 5) אני מעוניין רק להעלות את התדר של המעבד, בלי לשנות כלום בזכרונות, PCIe ושום דבר אחר, לא מבחינת מתח ולא מבחינת תדרי עבודה. זה אמור ליהיות פשוט יותר או מסובך יותר? זה אפשרי בכלל? (כי…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איזה יופי! אחרי תכנון ארוך על הOCZ התברר היום כי נגמר המלאי העולמי, נגמר הייצור של הסטיקים האלה, אז נאלצתי לעבור לזכרונות אחרים. שתי החברות שהלכתי אוטומטית היו קינגסטון וקורסאייר, כשהדגמים הרלונטיים מקינגסטון הם הHyperX של PC3500 ו PC3200 . אצל קורסאייר הדגמים הם CMX512 3200C2PRO ו-CMX 512 3500C2(שמראה כבר סימני יוקרה בשמיים). מחירים תוכלו למצוא באתר [צונזר] אם זה חשוב. עכשיו, המטרה היא לעבוד עם סטיק אחד של אחד הדגמים הנל בתזמונים של 2-2-2-5 או אפילו 2-2-2-4 אם זה אפשרי - הקיצר, מעבד AMD אז כמה שהכי נמוך יותר שולט, וכל זה במהירות 400(ככה שאם מדובר ב3500 אז אני יתכנן לו dc ל400). אשמח לשמוע דעות ו/או עובדות בקשר לסטיקים הנ"ל+אפילו כתבות שמראות במפורש את התזמונים שאפשר להגי…
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל מפרט באתר אני רואה שקירור המעבד המקורי מוסב לאחד איכותי יותר, נאמר הMUGEN II. במידה ואיני מתכוון לבצע OC למחשב שלי, האם עדיין מומלץ בצורה כ"כ קריטית להחליף את קירור המעבד המקורי שלי? המעבד המדובר במקרה הזה הינו I5 760 BOX וכרטיס המסך עתיד להיות GTX 460 (אם זה רלוונטי לעניין). תודה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טוב עשיתי OC ל805 .. מ133 העלתי ל166, קירור סטוק ( יום ראשון BT ) עכשיו אני מכבה ת'מחשב, מדליק אחרי שעה-שעתיים והמחשב מחזיר את הOC לDISABLED... המחשב היה על טמפ 45-47 במנוחה. ועלה ל55+- במאמץ.. מה עושים ? וכן , כן שמרתי כאשר יצאתי מהBIOS אחרי הOC
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
זוכרים לפני המון זמן שהיה לינק ותמונה לאתר שבוא היפאנים המטורפים הראו איך הם עושים איזה oc רצחני בערזת איזה מערכת קירור מדהימה, לא מים או אוורר משהו כזה מגניב... כשזה פועל זה נראה כמו הוריקן בתוך המחשב... למישהו יש לינק, אני לא זוכר בדיוק איך זה נראה... אני מה זה מת לראות את זה שוב
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הצלע קירור הגדולה שלי לכרטיס מסך זה צלע קירור ממערכת סטריו שפירקתי. מחשב הוא פנטיום 3 800 ללא OC בגלל שיש לי לוח של אינטל :-[ יש תאורה של לדים בתוך המארז רק שגלל הפלאש לא רואים את זה!
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם אתם מכיריo מאווררים למארז הגדולים מ- 20CM ? האם יש כאלו עם תאורה/UV/בקרת מהירות/בקרת טמפ' ?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. הנה עוד אחת מהשאלות המוזרות הללו.... למחשב שעתיד לעבוד באזור סגור למחצה, כאשר הטמרטורות לעתים מרקיעות שחקים לאזור ה 40 צלזיוס, האם יש צורך (להבדיל מכדאי) להתקין קירור aftermarket? המחשב המדובר עתיד לשבת לו במיאמי פלורידה, באזור הבריכה (תאמינו או לא) של בית מלון - ואמור להריץ יישומים כמו תוכנות DJ למיניהן (לא ממש מבין בזה אישית). דבר זה גורם לי גם לשאול גם - האם יש בכלל קירור שיכול להתגבר על ה ambient ו"לדחוף" את הטמפרטורה של המעבד אל מתחת לטמפרטורת הסביבה? או שאני "חי בסרט" כמו שאומרים?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי. אחרי ששדרגתי מאוורר למארז (noctua) וקירור חדש למעבד (Vandetta), וביצעתי Q Smart fan בביוס, כל שנשאר הוא להוריד את כמות הרעש מההארדיסק. הוא מגיע ל42 מעלות וקצת מרעיש לי. האם קיימת אפשרות לווסת את הטמפ' שלו איכשהו או שעדיף לי לחשוב על דיסק חדש ? ??? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-