אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן (: טוב אני אעשה את זה מהר, ככה סתם במארז (compucase 6a19) עם מאוורר 120מ"מ שמוציא אוויר מאחורה יש לי את הטמפ' האלו: מעבד: 38, לוח אם: 39 (נראה לי שאוורסט קוראת אותם הפוך), ליבת כרטיס מסך: 50+- ובסביבה 40 בערך, עכשיו, פתחתי את המארז כדי לראות את הסידור המחורבן שקיבלתי עם המחשב. ועכשיו, אחרי שהדלקתי את המחשב הטמפ היו: מעבד: 34, לוח.א: 35, ליבה: 45 וסביבה 38. עכשיו לשאלה: האם הטמפ' צנחו מפני שנכנס אוויר קר למארז? כי כמו שציינתי אין שום מאוורר שמכניס אוויר (כדי לי להוסיף אחד?). הגעתי למסקנה הזאת כי אחרי בערך חצי שעה-שעה הטמפ' חזרו למס' הנורמליים למעלה. ובנוסף, אני מפחד לגעת בכל החיבורים והמולקסים (כדי לסדר אותם), יש סיכוי שאם אני אבקש בחברה שקניתי את המחשב שיסדרו את החוט…
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי לוח של K8 ללא פלטה אחורית...איך אני מתקין את הBT?. צריך לפרק את כל הלוח בשביל זה?
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ישלי מאוור אחד של 120 ועוד מאוור אחד של המעבד... אני רוצה להוסיף עוד אחד של 120 או 80 עכשיו,יש לי ספק 300 W האם הוא מספיק בשביל זה??!? ???
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OverClock למעבד Intel Core2Quad Q6600 ואני צריך מישהו שבאמת יודע ומוכן לשבת איתי ולעשות את זה בבקשה. הטמפ' במאמץ של Call Of Duty Black Ops רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Full Graphics היא 62 הכי הרבה ב-Core 1. אני לא יודע אם אלה נתונים טובים אבל אני צריך ממכם עזרה להגיד לי האם כדי לי לעשות OverClock והאם אני בנוי לעשות את זה. תודה, בר
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לפני זמן מה בפרקטל R4, מארז מעולה ושקט. הבעיה, המאוורר שהגיע עם הCoolIT ECO קצת רועש בהשוואה לשאר המאווררים במארז וניתן לשמוע אותו בבירור. אני צריך המלצה למאוורר אחד או שניים שיתאימו לרדיאטור (זה רדיאטור דק, עם צפיפות סנפירים די גבוהה) בעלי לחץ סטטי גבוה, ואם אפשר שיתאימו בצבעים שחור לבן הבנתי שטובים הם: scythe gentle typhoon 1450RPM, Corsair SP120 Quite, Noctua NF-F12 התקציב הוא 100 ש"ח המאוורר הנוכחי הוא 1600RPM ב-PWM
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
אני עים HAF 912 plus אים מישו יודע מאיפה אפשרי לרכוש פילטר נגד אבק לדלת 120 או 140 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני צריך עזרה באוברקלוק למעבד פנטיום 4 , פרסקוט , דגם 530 . כבר הגעתי לOC של 3.0ghz@4.2ghz .. תמונה: http://i12.tinypic.com/448qazp.jpg המכפלה שלי היא 15x200 בסטוק . הצלחתי להגיע על ל-280x15 ... כשאני נותן לו תדר של 290 הוא כבר מתחיל לעשות בעיות , איך שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי Searching Image Bios From Hard Disk... ולא עושה כלום....כבר ניסתי מתח של 1.6 עדיין עושה בעיות (בסטוק הוא 1.38) ונתתי +0.4 מתח לDDR2 וגם נעלתי את המכפלה של הPCIE ל-100 . המערכת שאיתה אני עובד: Gigabyte DS4 965P - מעודכן לביוס הכי חדש. G.Skill 512*2 Kit DDR2 PC6400 800MHZ Pentium 4 530 Prescott 3.0 ghz TT BigTyphon 160g SATA II WD IDE WD 80G Enermax ELT400AWT 7900GS Leadtek
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מזכיר: קירור סטוק , מארז ג'נארי בלי מאווררים. דגם המעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X2GB 800MHZ תדר מעבד : 3400MHZ @ 2660 MHZ תדר FSB : זה 425MHZ תדר זכרונות : 850MHZ מתח מעבד : 1.344V מתח זכרונות : 1.9V מכפלה: 8 יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5-18 70 מעלות מקסימום במאמץ מלא. מה אתם אומרים על ה-OC עם קירור סטוק ?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
השאלה ממש כאן למעלה המפרט מצויין בפרופיל.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה קניתי לפני שבועיים בערך Leadtek 6800GT אחת הסיבות שקניתי דווקא אותו היא בגלל גוף הקירור הענק שיש לו... אך לאור הבעיות האחרונות של פריזים במשחקים שונים ומסכים כחולים שהובילו אותי כניראה למסקנה שיש בעיית חום בכרטיס לאחר משחק קצר בBF2 מתחילים פריזים מעצבנים מאוד אחרי שיצאתי מהמשחק ובדקתי את הטמפרטורה היא היתה על 66c ! כל זה ללא שום OC אחרי ששמתי את האצבע על ההיט סינק הוא היה ממש רותח והמאוורר כאילו שלא עבד היה ממש קשה לראות אם הוא עובד בכלל מה עוד שכאשר העמדתי מאוורר גדול מול המארז הפריזים כמעט נעלמו איך אני יכול לבדוק בדיוק מה הטמפ' הכי גבוהה שהכרטיס מגיע ? מה הטמפ' שנחשבת כבר לא בריאה לכרטיס ? האם יש איזה שהיא דרך אולי בדריוור לשנות את המאפיינים של המא…
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה קורה חברים?? :xyxthumbs: אז כך בימים אלה אני מבצע הזמנה מדנגר דאן וחשבתי עם כבר אז גם לקנות איזה פלטייה טובה לכרטיס מסך שלי 6800 אולטרה (בחתימה) נכון לעכשיו הוא מקרור עם קרור מיים והליבה עומדת על 38 במנוחה ו44 במאמץ באובר קלוק ל 493 וזיכרון 1440!! עכשיו אני רוצה לקנות פלטייה ויש לי כמה שאלות: 1. הבנתי שיש בעיה עם ה6800 אולטרה בטמפרטורות נמוכות אפשר לדעת באיזה טמפרטורות מדובר? 2. איזה פלטייה תהיה הכי טובה בשביל הכרטיס הזה? אני רוצה שיהיה באיזה 15-20 מעלות! חשמל לא חסר פה וגם לא הספוגים לאיטום מה שחסר לי זה איזה פלטיה כדי לי לקנות? העם 172 תהיהי חזקה מדיי?? ועם כן אז מה כדי? השמח לתגובות!! יחיאל
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת לא מצליח לייצב ועד שאני מצליח לייצב (במתח גבוה בלבד 1.3750) אני מקבל תוצאה של 1400 ב-3DMARK (שכרגע אני מקבל על התדר הנוכחי 1850) זה ממש מבאס אותי... אני בתקווה להגיע ל-4GHZ יש לי אפשרות לשנות את המכפלה בין 12-14 וכך אולי תתנו לי רעיונות לקומבינציות שונות לתדר... כרגע אני 14X265=3.7 במתח 1.3455 אני חושב שאני על המתח הזה אני לא בטוח אני אבדוק ויחזור לפה עוד פעם עם תשובה(כאשר הסטוק הוא 1.3250) בביוס נתתי מתח +0.1 בכולם חוץ מבזיכרון כי אין טעם הם לא OC (תקנו אותי אם אני טועה כי אני במחלק 1:1 ככה שאני על 530 ואני יכול עד 533 בלי OC) הטמפ': 43-46 מעלות במנוחה במאמץ: 55-60 מעלות תודה לכל העוזרים מחכה לתשובות
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי היום מארז... לינק-p://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6079 הוא הגיעה עם 3 מאווררים...כל הכבוד שהם מוארים ומסתובבים להם, אבל הם בכלל לא מאווררים! יעני לא מותנים בכלל רוח. כאילו מסתובבים סתם!!! ואין להם חיישנים או משהו כזה ככה שזה לא קשור לטמפרטורה מה הבעיה פה??
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה מהמעבדים יותר טוב לאובר קלוק בהנחה שאני פותח להם את המכפלות הגבוהות יותר ?? אם למישהו יש מדריך לפתיחת המכפלה של AMD 2100 אז הוא מוזמן לתת פה לינק למדריך האם הלוח epox 8rga פותח את המכפלה של ה-2100 ?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC למעבד Q6600 (כרגע עומד על 3.5G כאשר TUNIQ מחזיק אותו במאמץ על כ-65 מעלות...הבנתי במשפחת מעבדים אלו הקו האדום עומד על 80 כיוון שה-TJAN עומד על 100 מעלות). אני מנסה להריץ בדיקות יציבות בעזרת PRIME95 שתי שאלות ברשותכם: 1. כאשר הבדיקה רצה אני רואה את 4 הליבות עולות רק עד 25% כאשר TORTURE TEST מאופשר במצב הכי קשה. האם הגיוני? 2. כמה זמן נדרש לתת לבדיקה על מנת לקבוע יציבות טובה למערכת תודה חמתייחסים..
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, מזה זמן מה המאוורר של ספק הכוח משמיע מידי פעם רעשים חזקים, זה כרגיל עובר תוך כחצי דקה אבל מן הסתם מציק למדי. בהתחלה חשבתי שמדובר באבק אבל נראה שזו לא הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך? חשבתי לנתק את המאוורר אבל אני חושש להתחממות יתר, מה דעתכם? אני לא משוכנע מה ההספק שלו אבל כתוב עליו שהוא עוצב לפנטיום 4 או AMD K7/8. אני עובד על מערכת בת כמה שנים המבוססת על AMD ATHLON XP2500. אודה לעזרתכם, דני
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-