עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ymac,

שלום, התחדשתי לפני זמן מה בפרקטל R4, מארז מעולה ושקט. הבעיה, המאוורר שהגיע עם הCoolIT ECO קצת רועש בהשוואה לשאר המאווררים במארז וניתן לשמוע אותו בבירור. אני צריך המלצה למאוורר אחד או שניים שיתאימו לרדיאטור (זה רדיאטור דק, עם צפיפות סנפירים די גבוהה) בעלי לחץ סטטי גבוה, ואם אפשר שיתאימו בצבעים שחור לבן הבנתי שטובים הם: scythe gentle typhoon 1450RPM, Corsair SP120 Quite, Noctua NF-F12 התקציב הוא 100 ש"ח המאוורר הנוכחי הוא 1600RPM ב-PWM

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by fers,

אוקי אז יש לי היתלבטות רציתי לשתף אותכם. קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 3gb ram ddr2 800 לוח אם : g31 ms2l אוקי אז יש לי שלוש אפשרויות 1. ליקנות מעבד intel core 2 quad q9400 2.66 בלבד! 2. ליקנות מערכת קירור למעבד בסביבות ה 300-400 שקל מערכת קירור ממש טובה לעשות למעבד OC לכ 3.4-3.6ghz או יותר ניראה כבר וליקנות כרטיס מסך hd4890 1gb. 3. ליקנות תמעבד באפשרות ה1 ואחרי כמה חודשים טובים ליקנות תכרטיס באפשרות 2 או להפך אני לא ידוע מה לעשות. שתיים אם חריגה של 100-200 שקל נוספים שיש לי. מה אתם אומרים? השידרוג נועד למישחקים החדשים שאמורים לצאת ודרך אגב אם זה לא המקום המתאים כי לא ידעתי במה ליבחור תגידו לאיפה פשוט זה ניראה לי הכי קשור.

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  3. המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז.. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר. לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51.. אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות. ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד. א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד. תודה מראש. נ.ב. אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by lior51,

טוב הכל התחיל שהמחשב שלי התחיל להיתקע אז הורדתי אוורסט ובדקתי את טמפרטורת החלקים וראיתי שהכרטס מסך שלי מגיע ל 120 מעלות ושפתחתי את המחשב הכרטיס היה חם מאד והמארר שלו כמעט לא בסתובב אז הלחתי לחנות לקנתי מאוורר גדול והתקנתי אותו על הגוף קירור אבל המאוורר עצמו לא מוציא אוויר חם הטמפ' ירדה ל 100 מעלות אבל שאני מפעיל את WoW זה עושה לי בעיה כמו פה http://www.ohel-shem.com/~lior/wow.png אני מריץ את המשחק תמת לינוקס אבל זה נירא לי משנה זה נירא לי יותר קשור לכרטיס מסך כי הבעיה הזו מתחילה רק אחרי איזה 10 שניות ושאני בודק שוב את הטמפ' זה רושם לי 140-145 (במאמץ שאני משחק) עכשיו אני לא יודע עם זה היגיוני או שזה באמת הבעיה חשוב להגדיש שהכטיס מסך שלי הוא Nvidia 6600 מה אתם מציעים לי לעש…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by ofekd23,

מישהו יוכל להמליץ לי על אוורר 12 ס'מ איכותי וחזק שיוצר אבדל משמעותי בקרור לא איכפת לי עם הוא ירעיש תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by realmagic,

ראיתי שיש כמה וכמה אנשים שקנו לאחרונה היטסינק Big Typhoon. מישהו יכול לספר לי עם איזה חיבורים ללוח זה מגיע (ועדיף תמונה אם יש). למה אני שואל? כי ראיתי באתר שלהם שיש חיבורים מסוג אחר - H עבים שבכל מיני אתרים ראיתי שהם סיפור לחבר ללוח שלי כי אין מקום (תראו בתמונה). שאלתי את ABIT הם שלחו לי תמונות עם חיבורים דקים יותר (צירפתי תמונה - רק שמישהו יגיד לי אם הBT מגיע עם החיבורים האלה). [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by ghreg,

אני עים HAF 912 plus אים מישו יודע מאיפה אפשרי לרכוש פילטר נגד אבק לדלת 120 או 140 מ"מ

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. Started by sh_idan,

3000+ , רוצה לעשות לו אוברקלוק על איזה קירור אתם ממליצים, ואם אפשר ציינו גם סדר גודל של מחיר ליד הדגם תודה

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by אור כהן,

שלום צוות HWzone. ברצוני לפרסם OC שעשיתי (בדיוק כמו הOC ל2 המחשבים שכבר העלתי למאגר). הבעיה היא שהמעבד בו אני משתמש לא קיים במאגר: מעבד הIntel ATOM N280, למען האמת, לא נראה כי מופיעים אף מעבדי ATOM במאגר ההמהרה. אשמח אם תוסיפו מעבדי ATOM למאגר ההמהרה, ואם לא אז לפחות את הN280, כדי שאוכל לפרסם את הOC שעשיתי במחשבי. בברכה, אור כהן.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  10. Started by SimonSays,

מי היבואן של הקירור? במידה ואני צריך להשיג לו ברגים ותושבת איפה אני משיג את זה?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד (Athlon 64 4200x2, קירור סטוק), שהוא פשוט מסרב להגיע ל-RPM גבוה וכתוצאה מכך במשחקים כבדים המעבד מגיע לטמפ' גבוהה מדי ונכבה ניסיתי בהתחלה לשים בביוס על Smart Fan ואח"כ Manual Control עם ערכים הגיוניים כך שלפני שהוא נכבה שיגיע למקסימום מהירות, אבל פשוט מהרגע שאני מתחיל לנטר את הטמפ' וה-RPM הוא על 3500RPM, מפעיל תוכנות מאמץ כאלה ואחרות, 2 הליבות מגיעות ל-60-65 מעלות ששם כמובן אני מעדיף לעצור את התהליך, ובכל מקרה המאוורר עדיין על 3500RPM... אגב- אני יודע בוודאות שהמאוורר מגיע להרבה יותר כי הוא עבד בעבר על Athlon 64 3000+ שדווקא במעבד קריר יחסית כמו זה הוא הגיע ל-4.5-5K סיבובים לדקה.. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  12. :-[ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by dmaster1984,

אני משתמש בתוכנה SensorsView Pro 2.1 חלק מהטמפ' שהיא מודדת היא SYS מה זה?? ומה זה AUX???

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  14. יש לי קירור mugen 2 ומסיבה לא ברורה קורה לי הרבה פעמים שהמאורר שמותקן עליו מפסיק להסתובב בשלב כלשהו. אני פותח את המארז (בזמן שהמחשב עובד) ורואה את המאורר "מנסה" להסתובב, כלומר הוא עושה רבע סיבוב ונעצר, עוד רבע סיבוב ונעצר וכו".. מישהו יודע מה הסיבה או שנתקל בתופעה ? אגב, אין שם כבל או משהו כזה שמפריע לו להסתובב..

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם עוד מעט אני קונה מחשב חדש. המיפרט שלו הוא פחות או יותר כזה: 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 818 ש"ח 2 Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 721 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 681 ש"ח + 70 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,864 ש"ח 1 Audiotrak Maya 7.1 Sound Card 511 ש"ח 1 Aopen DVD 16x48 Retail + Software 197 ש"ח 1 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC 375 ש"ח 1 Sam…

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  16. כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by Holy,

http://www.ginun.com/index.php3?page=Mods/huiloboy01.htm

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by willyp,

שבוע טוב אנשים! המפרט: i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT אני מעוניין לעשות OC למעבד עד 4.0GHZ אם זה אפשרי כמובן. מצורפת תמונה של הטמפ' של המחשב - מדובר במארז LANCOOL K62 עם 4 מאווררים. קראתי דיי הרבה מדריכים ברשת ואף אחד לא באמת הסביר איך לעשות מ-א' עד ת' כמו שצריך (כי מן הסתם שיש המון סוגי לוחות ומעבדים). אשמח אם מישהו כאן מכיר את הפרוצדורה במעבד\לוח הנ"ל ויוכל לכוון אותי. הבעיה מתחילה עם המתחים, אני יודע שלזכרונות הגג הוא 1.65v אבל בכל השאר אין לי מושג, איך אני יודע כמה מתח לתת לכל דבר ומתי להעלות בלי לגרום נזק? הבנתי של-i7 920 אין כמעט בעיה להגיע ל4GHZ ברוב הלוחות, אז אנ…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. Started by amisha,

חברה זוכרים שביקשתי ממכם למצוא לי איזה מוד או ביוס שייתן לי את האופציה ליותר מתח לזכרנות ?? ובכן מצאתי!!!!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=13402&perpage=25&highlight=p4c800%20vmem&pagenumber=1

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. קניתי היום מארז... לינק-p://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6079 הוא הגיעה עם 3 מאווררים...כל הכבוד שהם מוארים ומסתובבים להם, אבל הם בכלל לא מאווררים! יעני לא מותנים בכלל רוח. כאילו מסתובבים סתם!!! ואין להם חיישנים או משהו כזה ככה שזה לא קשור לטמפרטורה מה הבעיה פה??

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום, אני מרכיב מחשב חדש שאני מעוניין שיהיה שקט יחסית. לכן אני כנראה אלך על הפרקטל R3. התכנון הוא מערך CF של 6870 ולכן אני הייתי רוצה לדעת איזה קירור להציב בו. אני מעוניין בהמלצה לקירור מעבד 2500K ל - OC של 4.1 בערך כהתחלה וכן איזה מאווררים (אם יש צורך בכלל..) כדאי להוסיף למארז (שמגיע עם 2 מאווררים בלבד - 1. קדימה 2. אחורה) מבלי לאבד יותר מדי את אלמנט השקט. תודה.

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  22. קיבלתי היום וולקנו 7 + החשמל של הוולקנו מאוד מוזר ולא ברור לי יש שלוש שקעים, אחד גדול לבן שיש לו רק אדום ושחור ואחד קטן שמתחבר ללוח אם שיש לו רק חוט צהוב ועוד אחד שיוצא מהמאוורר וגם אמור להתחבר ללוח אם, ולא יוצא מהמפסק מהירויות כמו הקודמים. למה הם משמשים?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Swed,

שלום אני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אחרי שאני רואה פה שאנשים לא מפחדים ומגיעים לתוצאות מאוד יפות וטובות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ולאט לאט כדי שהכל יהיה ברור.. ומה אני צריך בדיוק לשנות ומה לעשות... אני לא מצפה לעבור את ה-3.00GHz למרות שאני יכול יותר...הקירור שיש לי הוא 8700 של זלמן.. עכשיו זה המפרט שלי Q6600 P35C-DS3R 2 GIGA 800MHz G.Skill עכשיו אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ומה לעשות בדיוק אני מאוד יודע לו על זה.. כי אני לא יודע במדוייק מה עושים אני יודע בערך ובגלל שאני יודע בערך אני לא רוצה לעשות שטויות... תודה על הקשבה וההבנה... אני יודע שיש מדריך באתר אבל מעדיף שמישהו יסביר לי תודה. !

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by Animor,

שלום, קניתי אתמול את ה-CM 690, אשר מגיע עם 3 מאווררים: Front :120 mm Blue LED fan x 1, 1200 rpm, 21 dBA, Rear : 120 mm standard fan, 1200 rpm, 21 dBA, Top : 120 or 140 mm fan x 2 (optional), Bottom : 120 mm fan x 1 (optional), Left: 120mm fan x 2 (one is optional)-up to 140mm fans הבעיה היא שהמאווררים האלה רועשים מדי עבורי. רק לצורך השוואה, ה-BIG TYPHOON VX שלי מוציא16DBA 21DBA זה כמעט פי 2 רעש מ-16DBA. לכן, אני מעוניין להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר. לא אכפת לי אם הם יהיו קצת פחות יעילים ממה שהגיע עם המארז, אבל חשוב לי שהם יהיו שקטים ושלא יתפרקו אחרי חודשיים. 1. מה כיוון המאווררים הנוכחיים (אויר פנימה או אויר החוצה)? 2. האם ניתן לקנות מאוורר עם פילטר נגד אבק? 3. ה…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by hagai,

ד"א, יש כאן מישהו שהזמין מ 2CoolTek ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים