אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חייב להודות שנמאס לי. קניתי מארז ב800 ומשהו שקל -> Gigabyte Aurora 570 (קודם היה לי Raidmax Scorpio 868).. מה שמדהים שהטמפרטורות בין מארז של 380 ש"ח לבין מארז של 800 ש"ח ירדו רק ב2 מעלות! כעת, הטמפרטורות שלי: Temperatures: CPU 44 °C (111 °F) GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 56 °C (133 °F) WDC WD1600JB-00REA0 43 °C (109 °F) הטמפ' של הCPU הגיוניות ולא צריך להיבהל מהן, אני רק צריך פשוט למרוח משחה תרמית, היא לא מרוחה טוב (בדוק). עכשיו, איך אני מקרר את הכרטיס מסך הבן **** הזה? הוא על 63 (קודם היה על 65.. אבל הוא עדיין לפעמים …
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב עם הרכיבים הנ"ל פלוס זכרונות 800MHZ. כמובן שאני והוא בונים על OC. לי יש את האח הגדול של הלוח אם הזה (965P-S3) ונורא פשוט לעשות בו OC... כשניסיתי אצל חבר שלי לעשות OC אז בביוס לא ראיתי אופציה של מכפלה וגם כששיניתי את יחס הזכרונות ואת הבאס אז כשיצאתי ושמרתי הערכים לא נשמרו והתדר נשאר על 9*200... הגרסה של הביוס שלו היא 4. אולי מישהו יכול להחות אותי איך לעשות לו OC למחשב?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרטיס חדש, 8800gts 640mb התקשרתי לנע מחשבים, אמרתי להם את הכרטיס ושיש לי 60 מעלות, והם אמרו שזה קר (אפילו יותר מדי - שהם אומרים שזה טוב) לא יודע, אני מעדיף שתגידו לי מה לעשות.. לאחר ששחקתי אובליביון 4 על מקסימום גרפיקה ויום שלם של משחקים, ראיתי שמ55 מעלות הוא עלה ל 60, אבל זה בטח תוך כמה דקות של מנוחה יחזור ל55, זה בסדר לכרטיס הזה כמו שנע מחשבים אמרו לי? (המאוורר עובד)
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש עם מעבד E6600, אני יודע ב100% שאני אף פעם לא יעשה OC למעבד, אבל בכל זאת אני יודע שהקירור המקורי של המעבד הוא לפעמים רועש והוא די גרוע, לכן אני הולך לקנות את המעבד באריזת Tray. אני זקוק להמלצה לקירור שקט מאוד לE6600, בתקציב של עד 90 שקל ואין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מתכנן OC קליל (ל~3 פלוס מינוס), מחפש לוח אם בעלות מינימלית שיתן את האפשרות הזו. חשבתי על ה asrock conroe945G-DVI, אשמח להקבל הכוונה.
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי שמעו מרחתי משחה טרמית הרבה פעמים אבל הייתי שם כמות סבירה...השאלה שלי האם צריך לשים כמות כמה שיותר מינימלית אבל שתתפוס את כול שטח ציפ המעבד?או כמה שיותר דקה? או לתת כמות סבירה? מה יותר טוב...?
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 9500 או 9700 של זלמן אבל אז הבנתי שהם ככל הנראה לא מתאימים ללוח הזה. יש למישהו הצעות ששוות לרמה של הזלמנים הנ"ל? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
על כמה מעלות בממוצע עומד ה-e6600 במנוחה (קירור סטוק)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן. ברצוני לרכוש מאורר קירור ללוח הנ"ל שברשותי. חשבתי על ZALMAN לצערי באתר ZALMAN רשימת לוחות לא מעודכנת. האם יש כאן מישהו שיכול להמליץ על מאורר לו דווקא ZALMAN אותו ניתן להתקין על הלקוח, גוף קירור של צ'יפסט נמצא די קרוב למעבד. חשוב מאד שמאורר יהיה שקט, מחיר לא הבעיה! תודה!
-
- 1 תגובה
- 367 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בדיוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות ומה אני צריך בשביל להעלות לפחות ב -30% את הביצועים של הכרטיס . אין לי בעייה ממשית של סיכון כי אני מתכנן לקנות 8800 GTS . מפרט : E6300\ 2 GB קינגסטון 667 פועל בדואל צ'אנל . 945-PS3 400 W ספק של HEC
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הנל אינטל 3.0 2 זיכרונות של 512 ddr 2 Adata וכרטיס מסך 7300gs של חברה לא מוכרת הוא 128 mb בקיצור אני רוצה לעשות אובקלוק אני לא מבין בזה אבל הכרטיס לא משהו האמת והיתי רוצה ממנו יותר אז מה אתם אומרים כדאי יהיה שיפור ? וגם אני לא רוצה שישרף לי או משהו למה אני חייב אותו לחצי שנה ואחרי זה אני כבר קונה מחשב חדש אז לא אכפת לי אם החיים שלו התקצרו רק שלא ישרף בקיצור שווה לעשות אוברקלוק ואם כן תנו לי מידע איך ומה ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב המבוסס על E4300, ולהביא אותו לסביב 3GHZ. הבעיה היא שאני קונה את המחשב ב-KSP ואין להם את ה LIBERTY 400 WATT המומלץ כאן, ולא את ה Tuniq Tower/SCYTHE INFINITY. הספק שכן יש להם הוא Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W במחיר 355 ש"ח, והקירור הנורמלי היחיד שמצאתי שם הוא Artic Cooling Freezer 7 Pro. האם כדאי לי ללכת על החלקים האלו? עד כמה הספק הזה פחות טוב ל-OC ביחס לליברטי? כמו כן, לגבי המאוורר? אם אכן, החלקים האלה נחותים משמעותית, אני ילך על liberty + SCYTHE INFINITY/TUNIC tower מIQPC. מה כדאי לעשות? לא איכפת לי להשקיע עוד כמה שקלים על מנת להגיע ל-OC טוב, אבל אני די מעדיף לקנות הכל במקום אחד.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני רואה שהרבה פה מדברים על אוברקלוק והעלאת מתחים איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב למעבד שלי (קונרו 6300) נכון לעכשיו יש לי את הקירור שאינטל מביאה עם המעבד הזה ואני לא חושב שהמאוורר הזה יחזיק מעמד בקיץ כי לפי ניסיון אישי שלי במחשב קודם (פ4 2.66 ג'יגהרץ סוקט 478) המאוורר של אינטל לא החזיק לי מעמד ובגלל זה קניתי באותו הזמן זלמן 7000-CU!! חשוב לציין שאני לא עושה אובר קלוק אבל המחשב נמצא בחדר פנימי מאוד חם ובלי חלונות! אני מחפש משהו שקט וטוב בשביל להעביר את הקיץ הזה בשלום (ובלי כיבויים מפחידים של המחשב כמו שהיה לי במחשב הקודם לפני ששמתי את הזלמן!) נכון לעכשיו אני חושב יותר לכיוון זלמן 9500 או 9700 NT אבל חבר הציע לי קרור שנקרא sonic tower 120 עם אופציה למאוורר בחצי מחיר של הזלמן מה אתם אומרים על זה?? תנו הצעות חופשי נ.ב. קצת מידע על המערכ…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אין לי בלוח אם כ"כ הרבה אפשרויות... אני על קרור סטוק עד הניקוי הוא היה על 52 מעלות קבוע אחרי הניקוי והאוברקלוק במנוחה הוא 45 במאמץ 54 זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
geforce 7600 gs agp ראיתי את הטמפרטורה בתוכנה של ג'יגבייט (אולי הם טעו?)
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש ב'דביקים' איזשהו מאמר בסיסי על OC למתחילים, כזה שיסביר הכל ואפילו איך באמת עושים את זה. לא מצאתי. מישהו יכול לזרוק איזה עצם? תודה,
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כמו שאמרתי מחשב חדש לגמרי: asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 73(זה נחשב הרבה?) אז אני צריך המלצה, הכרטיס הוא geforce 7600 gs,התקציב הוא עד 150 ש"ח בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי אוגר חום- מה שגורם להתחממות יתרה של רכיבי המחשב( במיוחד לוח האם). אשמח אם תוכלו להמליץ לי אילו סוגי מאווררים כדאי לקנות והיכן למקמם ע"מ שתיהיה סרקולציה טובה במארז. (צרפתי תמונות) יש לציין כי במחשב מותקנים שני מאווררים: מאורר למארז ומאוורר להארד דיסק. להלן התמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ואני צריך לדעת איך הטמפרטורות שלו במצב מנוחה המפרט: ואלה הטמפרטורות:
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
את ההבדל במאווררים של מעבד אני מבין אבל אני לא מבין מה יכול להיות שונה במאווררים של מארז אני רוצה בסך הכול מאוורר שקט .. אז השאלה שלי זה האם כל מאווררי ה8 cm יהיו קצת רועשים כי שלי עושה רעש של רוח כזה קצת מפריע בלילה.. ואם אני קונה חדש, אז זה בסדר מה שמוכרים ב20 שקל?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-