עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתמליצו לי קירור למעבד AMD Athlon 64 2800 משהוא שיעבוד טוב במחיר סימלי זה די דחוף ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by MoonKnight,

אני רואה שכתוב לי שם מהירות השעון אבל זה אפור (אי אפשר לגעת בזה) וגם איך אני אדע מתי להפסיק?

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by arikbaron,

מבקש המלצות לקרור למעבד athlon 3800 64*2 socket am2 המחיר -עד 300 פחות או יותר תודה

5. Started by mtao21,

שלום אני מתכוון להזמין מערכת קירור מוכנה יעניי באתר יש חבילה קירור מוכנה יש 2 סוגים מה עדיף לי לקחת http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_972&products_id=33549 או http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_946&products_id=33430 אני צריך תשובה דחופה כי אני עומד להזמין אך קשה לי להחליט מה עדיף לקחת אחד מהם ותודה !

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by יניב51,

שלום לכולם... לאחר שנתיים של עבודה המאוררים במארז עשו את שלהם. יש שניים שממש צורמים באוזן, השלישי האמת יכול לתת עוד קצת אבל אם אני כבר קונה אני אחליף את כולם. אני מוכן להוציא עד 80 למאורר בשביל לקבל שקט ( וזה מה שדרוש בעיקר ). אז כאמור המחשב לא מתאמץ יותר מדיי, המפרט בצד, אשמח להמלצות. בעדיפות על חנות באיזור ראשל"צ ( KSP מבחינתי זה אידיאלי לדברים כאלו ). תודה! --- בדקתי עכשיו באתר המארז: http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=135&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=65&g=spec המאורר העליון ( והכי מרעיש ) הוא 140 מ"מ. אם צריך בשביל משהו טוב לחרוג טיפה מהתקציב, אפשרי...

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי מעבד AMD2000 וולקנו 7 פלוס. הטמפ' של המעבד במנוחה הייתה 55 מעלות בערך וייעצתם לי לפרק את המאוורר ולראות אם מרחו משחה טוב. אז פירקתי את המאוורר וראיתי שיש משחה מסביב לליבה ולא עליה אז תיארתי לעצמי שכשהרכיבו את המאוורר אז טיפה צריך לשחק איתו לפני שהוא נתפס בחלק התחתון אז המשחה נמרחה בצידי הליבה,מכיוון שאין לי משחה אז הצלחתי למרוח טיפה על הליבה וגם מהצד של המאוורר איפה שנוצר ריבוע(של הליבה) והטמפ' עמדה על כ-10 מעלות פחות(כ-44 מעלות בערך). השאלה שלי היא (מכיוון שאני די חדש בעסק) מה הייתה הבעיה? האם ההשערה שלי נכונה? האם המשחה אמורה הייתה להיות על הליבה והאם הטמפ' עכשיו נורמליות?(יש לי רק מאוורר אחד במארז 120מ"מ ומחר אנ ארכיב עוד אחד דומה מקדימה)

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by mtao21,

שלום תקציב שלי עד 1000 ש"ח אני מעוניין לקנות קירור מים רציני. איזה חברה ומה כדי לי לקחת מערכת הקירור מים. ראיתי באתר גולדטופ. Zalman Reserator XT Liquid Cooling Silver זה יקר בכלל עלה 2400-2100 ש"ח מה מיוחד בו נראה לי שזה ביזבוז.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by firebug,

אוקי אז אחרי נקיון טוב של המחשב היום ראיתי שהליבות שלי עלו איזה 5 מעלות כשכל שאר הרחיבים רק ירדו במעלות חשוב לציין שזה במצב מנוחה במצב מעמץ הליבות הם על 45-7 מעלות וכל זה כשהמזגן בחדר מופעל על 22 מעלות אני לא בדקתי את המעלות כשהמזגן לא מופעל.. עכשיו מישהו אמר לי שיכול להיות שזה החיישן חום נדפק או שבטעות נגעתי בו ועכשיו הוא מביא נתונים שגויים של הליבות אבל גם אם זה נכון איך אני יכול לבדוק שזאת באמת הבעיה? האם יש פיתרון אם הבעיה היא שהליבות פשוט מתחממות? תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שלום ! יש ברשותי כרטיס מסך G-force ti 4200 By Asus ואני מעוניין לעשות בו אוברקוקלינג... ויש לי כמה שאלות... האם מספיק המאוור שעליו !? (השאלות האלו מופנות למי שעשה כבר) בכמה זה שיפר את מהירות הכרטיס !? מה התוצאה שהגעת לאחר האוברקולקינג ב3 די מארק? באיזה שיטה השתמשת !? אני אשמח לקבל המלצות וכ'ו לא רק בנושא של הכרטיס מסך אלא גם של המעבד המאעפן שלי אם בכלל שווה לעשות איתו משהו... בתודה מראש Lir@n

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by MOFRA,

יש לי סלרון 2.8D והוא במנוחה מגיע ל51 מעלות (בערך על 46 בממוצע)האם זה בסדר? יש לי גם GF6600GT והוא אצלי על 58 בממוצע ניסיתי לנקות תמארז וזה הוריד ב2 מעלות

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by ccc,

זה או זה Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm או זה: Thermaltake Mini Tiger 1 Active Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd1930121427.htm או זה: Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm או זה Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-23819526.htm או המלצה אחרת שלכם... מטרה: מקסימום אוברקלוקינג

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by bad-sector,

יש לי פה מחשב של דוד שלי P4 1.7 (אני יודע ) בקיצור הוא עגלה רצינית כשלעצמו השאלה אם ניתן לעשות לו איזה OC נחמד ? יש לו קירור סטוק (שאני זוכר שהקירור של אינטל מספיק למעבדים האלה), לוח אם MSI 645 ULTRA עם צ'יפסט של SIS וזכרונות השד יודע איזה... יש איזה דרך לעשות OC בטוח ללא מתחים (אולי רק מתח למעבד)? כי אני ממש לא זוכר איך עושים OC למעבדים האלה אז אני אשמח לקבל עזרה... אני לא זוכר מה ההגבלים של המתחים (כאילו לאן אסור להגיע) ומה צריך להעלות חוץ מ FSB, איך עושים מחלקים בלוחות הישנים וכל הדברים... בקיצור - תמיכה זריזה ומהירה אודה לכם אם תעזרו בהקדם כי אני צריך להחזיר לו את זה עוד היום ואני רוצה להפתיע אותו קצת... (לא מצפה ל 3000MHZ אבל אפילו שיפור קטן יהיה נחמד...) …

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  15. תסתכלו במפרט <<< המאוורר היחידי שעובד זה המאוורר של הזלמן ב1900 סל"ד,הסיבה שהוא היחיד היא שקט,והמחשב עובד כל הזמן הטמפ' בעומס מגיעה ל60 מעלות,טמפ' המארז 47 כדאי לעבור למעבד AXP1700+ 0.13 מיקרון? תהיה ירידה משמעותית בטמפ' ? הייתי רוצה מחשב קר, אבל הרעש מפריע לי (ועוד יש לי מפרט חם) לא, אל תגידו לי להוסיף מאוורררים, הייתי רוצה לנתק גם את זה של הזלמן :AR15: (וסתם להשכלה כללית מהן הטמפ' של intel p4 1800mhz ?)

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  16. זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by eSLC,

אל איזה קירור אתם ממליצים למעבד חשבתי על ה- ZALMAN CNPS5100-Cu אני יודע שהוא מתאים ל-AMD אבל למעבדי AMD ו-P3 יש את אותו הסוקט.(תקנו אותי אם אני טועה) התקציב שלי הוא עד -100 ש"ח. אני מתכנן OC דיי כבד.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by itayizra,

אני הולך לשדרג את המחשב.. ואני יודע שצריך קירוק חזק למעבד.. הנה המפרט: מעבד: (Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX ) ----- לוח אם: ‎GA-P31-S3G‎ P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E ---- זיכרון OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz ---- שאר החלקים עדיין לא החלטתי.. אני רוצה לקנות קירוק למעבד אבל שיהיה הכי זול והכי חזק שיכול להיות.. ד"א צריך מארז רחב לחלקי קירור? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  19. והתשובה היא לא! חחח עד כמה שאני ניסיתי כמובן. טוב, אז בואו נתחיל בכך שאתם לא צריכים לומר לי שהזכרונות האלה מעפנים וזה פשוט ביזבוז של המחשב שלי :-[, אבל אין מה לעשות, וברגע שאני אחסוך מספיק אני אקנה לעצמי זוג TwinMos SP 433 BH5. ולענייננו. אז יש לי את הזכרונות המצ'וקמקים האלה, שרצים בתזמונים של 3-3-3-8 ובמתח יצרן מומלץ של 2.6V. כשקיבלתי את המחשב, כל הזמן היו מסכים כחולים, ופשוט לא הבנתי למה! עבר חודש עד שהבנתי שזה הקטע של ה CPC. מאז אני מנסה לגרום לזכרונות האלה לעבוד ב 1T, ואני פשוט - לא מצליח. בעבודה ב SINGLE CHANNEL הם עובדים ב 1T בלי בעיה ותיזמונים של 2.5-3-3-6. כשמנסים לעבור ל 1T ב DC, מסך WELCOME של ה WIN הוא הדבר היחיד שאני מספיק לראות לפני הכיתובים הלבנים על גב…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by Ymac,

שלום, התחדשתי לפני זמן מה בפרקטל R4, מארז מעולה ושקט. הבעיה, המאוורר שהגיע עם הCoolIT ECO קצת רועש בהשוואה לשאר המאווררים במארז וניתן לשמוע אותו בבירור. אני צריך המלצה למאוורר אחד או שניים שיתאימו לרדיאטור (זה רדיאטור דק, עם צפיפות סנפירים די גבוהה) בעלי לחץ סטטי גבוה, ואם אפשר שיתאימו בצבעים שחור לבן הבנתי שטובים הם: scythe gentle typhoon 1450RPM, Corsair SP120 Quite, Noctua NF-F12 התקציב הוא 100 ש"ח המאוורר הנוכחי הוא 1600RPM ב-PWM

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. אני גר בבת ים ויש לי אוטו. התשלום הוא 100 שקל. מישהו מעוניין? 0524000732 או בפרטי

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by TheBlackTulip,

היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by unknowledgeable,

ערב טוב לכולם, חברה אני זקוק לעזרה, כשאני מנסה לעלות את הClock של הGPU מעל 648 בתוכנה ATITOOL מופיע שהתרחשו "שגיאות" תוך כדי הרצת בדיקת היציבות . מנגד כשאני מריץ מספר לופים של 3Dmark06 לא צצים לי שום ארטיפקטים או משהו והבדיקה עוברת בצורה חלקה. עכשוו במידה והתוכנה הראשונה יותר אמינה בנוגע ליציבות אילו פעולות אני נדרש לבצע כדי להגיע לclock גבוהה יותר ללא חשש מגליצ'ים למיניהם בגדול אני רוצה להגיע למשהו כמו 675-680. הספק שלי הוא ocz 600W stealthxstream ואני גם מצרף תמונה מgpu-z בשביל שתיראו בדיוק על איזה נתונים אני עומד כרגע

• 9 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים