עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כותרת.. חיברתי את המאוורר ל3 פינים ללוח אם.. והוא פועל רק על 930rpm למרות שבאוברקלוק עשיתי את האופציה שהמאווררים תמיד יפעלו לי על הכי גבוה

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by ralf7253,

טוב אחרי הרבה זמן שלא החלפתי משחה טרמית למעבד הוא נדבק להיטסינק ואני מפחד לשבור משהו. (גם ככה הוא יצא מהתושבת בעצמו ללא הרמה של הידית בתושבת AM2) אין נזק נראה לעין. אני מרענן משחה עקב התחממות ל60 מעלות בIDLE אז וויתרתי על בדיקות מאמץ. יש רעיונות להפרדה בזהירות?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by dor31,

למישהוא יש מידע על חנות שאפשר לקנות בה נגדים לדים ומתגים לפאן באס בת"א תודה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by amirxbox,

שלום ברשותי l7vmm3 ועליו מעבד athlon 1900 xp-m שמורכב על הלוח ללא סוקט ( מולחם). יש אפשרות בביוס להעלות את מהירות הבאס אך לא את המעבד מה עושים?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by willyp,

שבוע טוב אנשים! המפרט: i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT אני מעוניין לעשות OC למעבד עד 4.0GHZ אם זה אפשרי כמובן. מצורפת תמונה של הטמפ' של המחשב - מדובר במארז LANCOOL K62 עם 4 מאווררים. קראתי דיי הרבה מדריכים ברשת ואף אחד לא באמת הסביר איך לעשות מ-א' עד ת' כמו שצריך (כי מן הסתם שיש המון סוגי לוחות ומעבדים). אשמח אם מישהו כאן מכיר את הפרוצדורה במעבד\לוח הנ"ל ויוכל לכוון אותי. הבעיה מתחילה עם המתחים, אני יודע שלזכרונות הגג הוא 1.65v אבל בכל השאר אין לי מושג, איך אני יודע כמה מתח לתת לכל דבר ומתי להעלות בלי לגרום נזק? הבנתי של-i7 920 אין כמעט בעיה להגיע ל4GHZ ברוב הלוחות, אז אנ…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by ^GunX^,

היי לכולם , וחג שמח. לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי. שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42. יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'. הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן א…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  7. SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) x (לא להתייחס לX בסוף). המחשב דלוק מהבוקר ושימש אותי היום אך ורק לגלישה באינטרנט, צפייה בפרק אחד של נמלטים, משחקון פוקר עלוב. הטמפ' של המעבד כרגע ע"פ everest היא : 45-47. טמפ' כרטיס מסך geforce 6200 128mb 64bit agp8x : 44-46 טמפ' הארד דיסק: 32 . המחשב מאוד חם יחסית למה שהוא עבד היום (שזה כלום חחח) אני יודע. אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות אם אני אשנה את המיקום שלו ואסגור דופן אחת של המארז שפתוחה כרגע... (ד.א לסגור או להשאיר פתוח?). פשוט כרגע המארז יושב בתוך נקיק קטן כזה שלוחנות מחשב, ליד הרגליים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון והדופן שלו פתוחה כבר פול זמן ואני לא מתייחס בטח הוא מלא אבק, אני אנקה מחר עם הפאן של אמא ב"נ... הכרטיס מסך שלי נר…

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. Started by NuXeR,

איפה יש חנויות לחלקים של מודינג וקיטים (עדיף מהארץ ואם לא אני צריך משלוח לארץ כמה שיותר בזול..) תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by MoonKnight,

אני רואה שכתוב לי שם מהירות השעון אבל זה אפור (אי אפשר לגעת בזה) וגם איך אני אדע מתי להפסיק?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  11. אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?

13. Started by david2k,

כותרת* אני בודק בתוכנה EVEREST תמעלות ונראה כאילו שהמעלות של הלוח אם תקוע זה על 32 תמיד רק מתי שאני מכבה תמחשב שאני הולך לישון פותח אותו המעלות 28 . אחרי שאני נכנס למשחק ויוצא המעלות נשארות כל הזמן על 32 גם שאני לא עושה כלום יש תוכנה אחרת או דרך לבדוק אתזה יותר באמינות?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

אז לא היה לי כח לחבר את ה LCD לשנאי או לMOLEX פנימי כי הLCD ישב בתוך קופסת שליטה (תמונות בדרך) אז חיברתי אותו ל USB. אם אתם יודעים איך עושים את זה יופי, אם לא הנה הסבר קצר : 1. לוקחים כבל USB חותכים אותו בצד אחד. 2. ישנם ארבע חוטים אדום, שחור, לבן , ירוק. אדום ושחור הם ה + וה - של ה 5.0V DC 3. מחברים אותם למתח ה LCD ויש לכם הספקת מתח חיצוני יציבה וטובה. בהצלחה במוד שלכם

15. Started by יניב51,

שלום לכולם... לאחר שנתיים של עבודה המאוררים במארז עשו את שלהם. יש שניים שממש צורמים באוזן, השלישי האמת יכול לתת עוד קצת אבל אם אני כבר קונה אני אחליף את כולם. אני מוכן להוציא עד 80 למאורר בשביל לקבל שקט ( וזה מה שדרוש בעיקר ). אז כאמור המחשב לא מתאמץ יותר מדיי, המפרט בצד, אשמח להמלצות. בעדיפות על חנות באיזור ראשל"צ ( KSP מבחינתי זה אידיאלי לדברים כאלו ). תודה! --- בדקתי עכשיו באתר המארז: http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=135&cl_index=1&sc_index=26&ss_index=65&g=spec המאורר העליון ( והכי מרעיש ) הוא 140 מ"מ. אם צריך בשביל משהו טוב לחרוג טיפה מהתקציב, אפשרי...

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  16. ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by 1nstall,

.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by jambo7,

קודם כול תיאור קטן העלתי את FSB מ 133 ל 141 ואני עובד עם דלתות פתוחות ומקרר את כל המחשב עם ונטילטור "14 הרעש סביר לפני שהעלתי את FSB טמפ' היתה במנוחה 41 מעלות לאחר ההעלאה הטמפ' עלתתה ל48 מעלות. פשוט מאוד מה שעשיתי היות וההיטסינק שלי פשוט ,סטנדרטי, לקחתי פס מתכת מהחלק האחורי שלמארז המחשב [ מהפסים האלה שמאחור כשמסירים אותם כשמתקינים כרטיס מסך כרטיס מסך קול ועוד הכוונה היא למתכת הנישלפת שמחוברת עם בורג לגב המארז מול הסלוטים PCI AGP ]. ניתן לקחת מתכת אחרת ועדיף נחושת בגלל מוליכות החום שלה .מספיקה חתיכה בארוך של 10 ס"מ וברוחב של 1 ס"מ. חיברתי את הפס הזה עם בורג להיטסינק בין צלעות הקירור [לחלק התחתון שקרוב למעבד ] ,כך שבצד השני הוא תלוי באוויר כמו כנף של מטוס כשהחלק הרחב…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by Qball26,

אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  20. למטרות Overclocking כמובן. הלוח הוא Abit AN7 ואני משתמש בקירור של Volcano 7+ תודה.

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by hwforcer,

E6400 @ 3520MGhz /440x8 / Voltage 1.53 idle 30c / Load 55-65c Works stable i had to raise voltage to FSB/Mainboard as well and little bit on Ram as well since i did oc to ram 800@840

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by NOVA,

הרצתי לי את MBM5 ועלו הטמפ' הבאות בחיישנים הבאים: sensor 1 - Sis 950/ITE8705F -1 - 51~52 C sensor 2 - Sis 950/ITE8705F - 2 - 42 C sensor 1 - Sis 950/ITE8705F - 3 - 41~47 C המחשב פועל כבר שמונה שעות או יותר והיה בעומס. המעבד הוא Xp2000+ ללא שום מודינג או OC. כיצד אני יודע מהי מבין הטמפ' הנ"ל היא של המעבד? של לוח האם וכו'... והם אלו טמפ' אידיאליות לAMD 2000+? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by EVGA-yuvalll22,

אז ככה אני צריך המלצה לקירור מעבד בתקציב עד 250 שח שיעשה עבודה לOC צרכים: * סוקט 1156 *קירור טוב לOC *ללא צורך פירוק מלוח אם *חנות עדיפה KSP ,אם אין אז לא חשוב איזו חנות *תקציב עד 250 שח אפשר חריגה +- תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. טוב אז ככה יש לי מעבד AMD ATHLON XP 1600 עליו מותקן וולקנו 6CU+ אני שהתקנתי אותו לא מרחתי חומר טרמי על המעבד ועל הHSF כרגע המעבד עומד על 52 מעלות השאלה היא האם זה הורס את המעבד שלא השתמשי בחומר טרמי? אמרו לי שזה פטאלי להתקין HSF ללא חומר טרמי רציתי לדעת האם אני צריך לרוץ ומיד למרוח חומר טרמי

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by roeym1504,

ישנו מדריך באתר שמסביר איך להתקין מאווררים או באיזה מקומות עדיף לשים מאוורים במחשב... תעזרו לי פליזז... ??? (אם אין תוכלו בצורה כללית להסבר איך זה הולך ...?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים