עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aracer,

שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  2. זה מה שיש לי: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL לא בא לי כל כך לשחוט את המעבד שלי אז אולי כדאי לחכות לחורף? OK,אז לזה הגעתי. טמפ' - 48 במאמץ. מתח למעבד - 1.7 מתח לזכרונות - 2.8 תיזמונים שמתי קצת גבוהים נראה לי - 6 4 4 2 אני יכול עוד אבל הימים עכשיו חמים אז עוד כמה שבועות אני אתן לו עוד כי לא בא לי לשחוט את המעבד. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 801 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  4. האם אתם מכיריo מאווררים למארז הגדולים מ- 20CM ? האם יש כאלו עם תאורה/UV/בקרת מהירות/בקרת טמפ' ?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by MoSQuiTo,

מצאתי ספק כוח ח-ד-ש אבל שהקופסא שלו עקומה... (אולי בגלל זה זרקו את הספק ואז כבר אפשר לסדר משהו....) איך אני יכול לבדוק אם הספק הזה עובד....

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4816 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by dino,

אני בקרוב מאוד מאוד, קונה מחשב חדש, ואף פעם לא היה לא איזה מארז כמו האנרמקס וכל המארזים הגדולים והנוחים, שווה בכלל להשקיע או שזה בזבוז? אז ככה זה מה שאני רוצה לקנות: Chiftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver+ window + ENERMAX 350W שווה ב-970ש"ח? ואל תגידו שהחלון המוכן לי יפה, כי לדעתי הוא יפה מאוד, ראיתי אותו בגלרייה של האתר, והוא יפה מאוד, יש אותו להרבה אנשים.

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

הגומי בצורת H או בצורת U לחלון המארז. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה???

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by erezMASTER,

שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by Snirs69,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד+לוח אם+זכרונות חדשים ורציתי לעשות להם OC. המעבד הוא Intel Q6600 2.4, הלוח אם הוא Gigabyte GA-P35C-DS3R, זכרונות של Corsair 667MHz 4GB. קראתי את המדריך באתר ולא ממש הצלחתי להבין איפה נמצאים כמה פונקצויות שצריך לבטל/להפעיל. בנוסף, אני לא יודע איך אני עושה שהיחס של fsb:dram יהיה 1:1. הצלחתי לעשות OC כך שהמהירות תיהיה 2.7 (300X9) ללא הוספת מתח והמערכת יציבה. כשניסיתי להעלות עוד (אני רוצה להגיע ל335X9) אז הביוס שיחזר את עצמו. אני אישית חושב שזה קשור לזכרונות אבל אני לא בטוח. לכן הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה בOC הזה כדי שאני אצליח להגיע למהירות שאני רוצה. בתודה מראש, שניר. =]

• 11 תגובות
    • 801 צפיות
  11. https://www.amazon.com/dp/B09VH14935?tag=thetechnoti03-20&th=1&psc=1&geniuslink=true 300 וואט ? קטן עליו ... עריכה: המממ עם קורט מלח. למעבדי AMD זה לא. ב - INTEL המצב טוב בהרבה. שורה תחתונה - מלך ? בספק. אחד הנסיכים ? יש מצב ...

12. ואיך הם להמהרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. כמעט כל סרט שאני מנסה לראות, הוא נתקע מסיבה שונה, בשני תוכנות שונות. חום מעבד עומד על 67, יכול להיות שזה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by danielbr,

התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by aracer,

שלום, עשיתי עכשיו בדיקה מה המצב של המחשב שאני במשחק יחסית כבד וזה מה שקיבלתי בחום: שאלה ראשונה איך אני יכול לדעת מזה TEMP1? שאלה שניה הטמפרטורות של הליבות הם בסדר? רק רציתי לציין זה לאחר רק כמה דקות משחק אני חושב בין 5-10 דקות..

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by pro,

לא הבנתי עדיין מה המשחה הזאת עושה?

17. כמו שכתוב בכותרת לא מצליח לייצב ועד שאני מצליח לייצב (במתח גבוה בלבד 1.3750) אני מקבל תוצאה של 1400 ב-3DMARK (שכרגע אני מקבל על התדר הנוכחי 1850) זה ממש מבאס אותי... אני בתקווה להגיע ל-4GHZ יש לי אפשרות לשנות את המכפלה בין 12-14 וכך אולי תתנו לי רעיונות לקומבינציות שונות לתדר... כרגע אני 14X265=3.7 במתח 1.3455 אני חושב שאני על המתח הזה אני לא בטוח אני אבדוק ויחזור לפה עוד פעם עם תשובה(כאשר הסטוק הוא 1.3250) בביוס נתתי מתח +0.1 בכולם חוץ מבזיכרון כי אין טעם הם לא OC (תקנו אותי אם אני טועה כי אני במחלק 1:1 ככה שאני על 530 ואני יכול עד 533 בלי OC) הטמפ': 43-46 מעלות במנוחה במאמץ: 55-60 מעלות תודה לכל העוזרים מחכה לתשובות

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by flatout,

כשה עשיתי oc למעבד אז הגעתי ל- 2.24 GH והיה כתוב לי amd athlon xp 3200 אבל כשהעלתי ל-2.31 המחשב עלה הכל עבד טוב אבל כשה ניכנסתי ליבדוק הוא כתב לי רק AMD Athlon האים זה אומר שיש בעיה כל שהי או שזה לא משנה

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  19. עוד לפני שאני מתחיל באובר קלוק רציני יש לי כמה שאלות ששאלתי בט'רד סופר פי ואמרו לי פתוח נושא חדש. שאלות: עד כמה המעבד מסוגל עם טיוניק טאוור? איזה מתח צריך לכל תדר? עד איזה תדר הזיכרונות G.skill 4GBPQ CL5 800 Mhz מסוגלים להגיע? תוצאות מירביות בנתיים: http://img60.imageshack.us/img60/158/411ghzaa6.jpg על המתח שבתמונה שיחקתי COH ומהחשב קרס.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  20. אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by motiq,

פועל תמיד על max וזה מרעיש ומעצבן amd phenom II X4 945

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by rommie,

איזה יום מרגיז, הזמנתי את כל הדברים שהייתי צריך (כרטיס מסך חדש, ספק כוח חדש, מאווררים למארז וכמובן קירור למעבד בשביל אוברקלוק רציני) וכמובן משהו חייב להשתבש, לאחר יום שלם של קריאת סקרים הגעתי למסקנה המוצר שאני צריך זה OCZ Vendetta 2 ולכן פניתי אל האינטרנט לרכוש אותו. לאחר שביצעתי הזמנה בIQPC התברר לי באדיבות מלאה שהמוזר אזל מהמלאי ולא יגיע בזמן הקרוב. אמרתי אוקי ולא התייאשתי וחיפשתי מקום נוסף לקנות את הקירור המבוקש, לכן פניתי לאתר Cobra-PC ולאחר כ6 שעות לאחר ההזמנה התברר לי שגם שם לא ניתן לרכוש את הקירור כלל (למה אתם מפרסמים דברים שאין לכם?!) לכן אני דיי מיואש ואבקש את עזרתכם או לאתר OCZ Vendetta 2 או קירור בעל יכולות/גודל/רעש דומים במחיר של 200 ש"ח שיביאו את המעבד ש…

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

בSpecs באתר שלהם לא רשום Core 2 Quad. בFreezer 7 Pro כן רשום, אבל הוא יותר רועש.. תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  24. הקירור נקרא Accelero S1 Rev. 2, קירור שקט מאוד, לא עושה רעש כלל במצב רגיל, ובמצב של עבודה מקסימלית גם כן בקושי עושה רעש (0.1sone) - פחות מ20 דציבלים. הקירור יעיל מאוד ולדוגמא שמו את כרטיס המסך X1950PRo שהקירור סטוק שלו מחזיק את הכרטיס על 67 מעלות, לעומת זאת, הקירור הנ"ל מחזיק את הכרטיס על 63 מעלות, ועל טורבו (שככה"נ מדובר במצב עבודה מקסימלית) מוריד את הכרטיס לטמפ' של 49 מעלות. מה שיותר חשוב, הוא המחיר של הקירור, שעולה 26 דולר, כלומר בסביבות ה130-150 שקל אצלנו לתמונות ומידע מפרט יותר http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by GZA3,

אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.