אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למהירות של הזיכרונות והליבה של הכרטיס שלי, אני מנסה להעלות את המהירות דרך הלשוניה של הclock frequencies באפשרויות של הכרטיס אני משנה את המהירות עושה את ה test settings מאשר וסוגר את החלון אבל כל פעם שאני יפתח מחדש את החלון אני רואה שהמהירויות חזרו למצב רגיל. למה??? ועוד משהו למה אחרי שאני משנה את המהירות של הזיכרונות המחשב נתקע בtest settings ? אה יש לי GF4 440 MX ו-DX9 ו את הדטניטור 41.09
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב עשיתי OC ל805 .. מ133 העלתי ל166, קירור סטוק ( יום ראשון BT ) עכשיו אני מכבה ת'מחשב, מדליק אחרי שעה-שעתיים והמחשב מחזיר את הOC לDISABLED... המחשב היה על טמפ 45-47 במנוחה. ועלה ל55+- במאמץ.. מה עושים ? וכן , כן שמרתי כאשר יצאתי מהBIOS אחרי הOC
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכולם אני מתכנן בניית מחשב ומתעניין בלוח הנ"ל ביחד עם סמפרון 2800 סטיק של 1 gb ועוד סטיק של 512 הזכרונות של סאמסונג , (לצערי אין באפשרותי להשקיע בזכרון יותר רציני ל-oc) היה למישהו איזה ניסיון עם הלוח באובר קלוקינג ? אני קורא חוות דעת דיי מנוגדות עליו באינטרנט חלק הגיעו לבאסים של 280 ויותר ואחרים בקושי עברו את ה-210 . נ.ב האם לצפות לאיזה שהם בעיות עם 1.5 גיגה בשני סטיקים ובקר הזכרון במעבד ? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי פרויקט קטן שאני מחבר שתיי מאוררים תחת מולקס אחד ומעביר בין מצב v12 7v 5v וכבוי (תחת מפסק אחד מי שרוצה לראות איך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163830.0 התכנון הוא שלי). בכל מקרה השאלה היא האם בעבודה לא תחת עומס (סרטים והורדות בלילה) המערכת שלי תעבוד בלי שני מאורריי 120 מ"מ פועלים מארז -compucase hec ci-6a19 300w!! Amd athlon 64 3200+ xfx geforce 6600gt wd 160gb sata מאורר למעבד Tr2 אין אוברקלוק בכלל. המאורר של המעבד מושך אוויר מתעלה עם כניסה בצד המארז (גם אני בניתי). זה מספיק או שאני יגרום נזק למחשב?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית למעבד ...איזה מהבאים אתם ממליצים לי? Coolermaster HTK-001 Thermal Grease או Nanotherm Blue 2 Thermal Grease או Coolermaster PTK-001 Thermal Grease ?? (http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm)
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כותרת.. חיברתי את המאוורר ל3 פינים ללוח אם.. והוא פועל רק על 930rpm למרות שבאוברקלוק עשיתי את האופציה שהמאווררים תמיד יפעלו לי על הכי גבוה
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא מצליח לפי המדריך שדניאל כתב בסטיקי - השינוי של האחוזים לא עובד לוח אם - ASUS MAXIMUS מאוורר SILENX (מחובר עם 3 פינים) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי חברים אני לא חושב שהעוצמה של המאורר שעל המארז שלי הכי חזקה כי יש ל שלוש שלבים יש לי מארז אנטק סונטה 3 אני מעוניין להגביר את המאוורר שלה להכי חזק איך אני עושה את זה? ד''א המאוורר זה אנטק טרי קולר 120MM
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
התוכנה מראה לי 4 חיישני טמפרטורה מעבד, מעבד גרפי, הארד דיסק, מערכת, וAUX. הבעיה היא שאני לא יודע מה זה AUX והוא תמיד על 120 מעלות. הלוח אם שלי זה ASUS P5W-HD.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה חום המעבד שלי,אז הורדתי 2 תוכנות: 1)AIDA 32 2)Motherboard Monitor 5 משום מה כל אחת מהתוכנות מראה לי משהו אחר לגמרי ה AIDA מראה לי 32 בעוד ש MBM מראה לי 50 . משהו יודע איזו אחת מדוייקת יותר ? או אולי תוכנה אחרת שהיא נותנת נתונים נכונים בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
כשה עשיתי oc למעבד אז הגעתי ל- 2.24 GH והיה כתוב לי amd athlon xp 3200 אבל כשהעלתי ל-2.31 המחשב עלה הכל עבד טוב אבל כשה ניכנסתי ליבדוק הוא כתב לי רק AMD Athlon האים זה אומר שיש בעיה כל שהי או שזה לא משנה
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1.7 עם לוח אם ג'יגבייט GA-8ST800 לא זוכר איזה זכרונות... הצלחתי להגיע איתו 2.09 ג'יגהרץ ב123 מגהרץ בבאס (100 זה הנורמלי) ניסיתי לעבור את המהירות הזאת אך המחשב לא נותן לי מה אני יכול לעשות? (כבר ניסיתי לעלות את המתח של המעבד והזכרונות למקסימום)
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ABIT NF7 AMD XP 1700 dut3c jiuhb 0303xpmw 512DDR - 2x256 twinmos 400MHZ XpertVision RADEON 8500LE COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 200*10 בOC...
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי. עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4) יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר. חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי. מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות: חשבתי על ה- Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות. או COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ב…
-
- 14 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום תקציב שלי עד 1000 ש"ח אני מעוניין לקנות קירור מים רציני. איזה חברה ומה כדי לי לקחת מערכת הקירור מים. ראיתי באתר גולדטופ. Zalman Reserator XT Liquid Cooling Silver זה יקר בכלל עלה 2400-2100 ש"ח מה מיוחד בו נראה לי שזה ביזבוז.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם לוח P35-DS4 של ג'יגבייט, מעבד q6600 ללא אוברקלוק עם קירור סטוק, וספק Enermax Liberty 500W. (המפרט המלא בצד) אני שוקל לעשות לו אוברקלוק ל3Ghz. הבנתי שזה לא אוברקלוק רציני והוא אמור להתמודד עם זה בלי בעיה. בכל זאת יש לי כמה שאלות. 1) זה אפשרי וסביר לעלות ל3Ghz בלי לשנות מתח לשום דבר? 2) אפשר לעשות את זה עם הקירור סטוק? 3) זה אפשרי לעשות OC ולהשאיר את הפונקציה של ה EIST? 4) בכלל, מהן ההגדרות שחייבים לשנות בביוס, בשביל אוברקלוק כזה, שנחשב קל? אותו דבר כמו כל אוברקלוק? 5) אני מעוניין רק להעלות את התדר של המעבד, בלי לשנות כלום בזכרונות, PCIe ושום דבר אחר, לא מבחינת מתח ולא מבחינת תדרי עבודה. זה אמור ליהיות פשוט יותר או מסובך יותר? זה אפשרי בכלל? (כי…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-