אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה מפרט ונדמה לי שהטמפרטורות מוגזמות, המפרט הוא: מעבד: intel E6550 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון: 1gb*3 800Mhz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512mb מארז: compucase 6a19b ספק: HEC 450TW-TF קירור במארז: 2 מאווררים של Arctic Cooling אחד 80MM והשני 120MM. הטמפרטורות הם: כשאני מדליק את המחשב: תמונה מס' 1. בעבודה פשוטה (אינטרנט): תמונה מס' 2. במאמץ מלא: תמונה מס' 3. ובאמצע משחק (Command And Conquer 3 Tiberium Wars) הכרטיס מסך מטפס לאזור ה 65C +-. תמונה נוספת של סידור החוטים במארז: תמונה מס' 4. רציתי לקבל בבקשה את חוות דעתכם לגבי טמפרטורת הרכיבים, וסירקולציה במארז. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב עשיתי OC ל805 .. מ133 העלתי ל166, קירור סטוק ( יום ראשון BT ) עכשיו אני מכבה ת'מחשב, מדליק אחרי שעה-שעתיים והמחשב מחזיר את הOC לDISABLED... המחשב היה על טמפ 45-47 במנוחה. ועלה ל55+- במאמץ.. מה עושים ? וכן , כן שמרתי כאשר יצאתי מהBIOS אחרי הOC
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OverClock למעבד Intel Core2Quad Q6600 ואני צריך מישהו שבאמת יודע ומוכן לשבת איתי ולעשות את זה בבקשה. הטמפ' במאמץ של Call Of Duty Black Ops רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Full Graphics היא 62 הכי הרבה ב-Core 1. אני לא יודע אם אלה נתונים טובים אבל אני צריך ממכם עזרה להגיד לי האם כדי לי לעשות OverClock והאם אני בנוי לעשות את זה. תודה, בר
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב הכל התחיל שהמחשב שלי התחיל להיתקע אז הורדתי אוורסט ובדקתי את טמפרטורת החלקים וראיתי שהכרטס מסך שלי מגיע ל 120 מעלות ושפתחתי את המחשב הכרטיס היה חם מאד והמארר שלו כמעט לא בסתובב אז הלחתי לחנות לקנתי מאוורר גדול והתקנתי אותו על הגוף קירור אבל המאוורר עצמו לא מוציא אוויר חם הטמפ' ירדה ל 100 מעלות אבל שאני מפעיל את WoW זה עושה לי בעיה כמו פה http://www.ohel-shem.com/~lior/wow.png אני מריץ את המשחק תמת לינוקס אבל זה נירא לי משנה זה נירא לי יותר קשור לכרטיס מסך כי הבעיה הזו מתחילה רק אחרי איזה 10 שניות ושאני בודק שוב את הטמפ' זה רושם לי 140-145 (במאמץ שאני משחק) עכשיו אני לא יודע עם זה היגיוני או שזה באמת הבעיה חשוב להגדיש שהכטיס מסך שלי הוא Nvidia 6600 מה אתם מציעים לי לעש…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המאורר FREEZER 7 PRO והוא עושה הרבה רעש, עכשיו השאלה שלי מה כדי לי לעשות להחליף אותו או את המארז? או עם יש דרך לעשות שהוא יהיה יותר שקט
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, חברה אני זקוק לעזרה, כשאני מנסה לעלות את הClock של הGPU מעל 648 בתוכנה ATITOOL מופיע שהתרחשו "שגיאות" תוך כדי הרצת בדיקת היציבות . מנגד כשאני מריץ מספר לופים של 3Dmark06 לא צצים לי שום ארטיפקטים או משהו והבדיקה עוברת בצורה חלקה. עכשוו במידה והתוכנה הראשונה יותר אמינה בנוגע ליציבות אילו פעולות אני נדרש לבצע כדי להגיע לclock גבוהה יותר ללא חשש מגליצ'ים למיניהם בגדול אני רוצה להגיע למשהו כמו 675-680. הספק שלי הוא ocz 600W stealthxstream ואני גם מצרף תמונה מgpu-z בשביל שתיראו בדיוק על איזה נתונים אני עומד כרגע
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך הלוח MSI X58 PRO ל- OC ? מה אתם אומרים עליו בכללי ? לא ממש הבנתי מה זה יחס 1:1 אשמח עם תסבירו לי.
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לדעת אם אפשרי לבנות קירור מים מה החומרים הדרושים ? איך בונים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מנסה להרים את הבאס מעבר ל250 ולא מצליח ב230-220 מקבל מסכים כחולים... מה הולך פה!? המכפלה על 2 מה אני אמור לעשות מישהו יכול לתת לי פרוט של הנתונים שעליי לשים - במתחים למעבד ולשאר הרכיבים? אגב זכרונות 1066OCZ 2X2GB.... לוח P35 מתסכל מאוד... רוצה כבר לשחק GTA 4 כמו שצריךךךךךךךך תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים של הסטיק הם: 2-3-3-8 וזה קצת לא משו, אם מישהו יכול להגיד לי לכמה אפשר להוריד את התזמונים בלי לקרוע את הסטיק עם מתח ובלי לגרום לו נזק כלשהו.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש qx9650 והוא רוצה לעשות oc כבד ביותר. איזה קירור כדאי לו לקחת מים,מאורר או משהו אחר? עריכה חברי שלי משוגע
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות משאבת מים רגיל (דוגמאת ALTMAN ) השאלה היא איך אני גורם לה לפעול רק בעת הדלקת המחשב? וכן האם אפשר לחבר אותה לספק ולא בקבל חשמל רגיל לשקע חשמל סטנרטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של p2 שפירקתי אותו ואני רוצה להדביק אותו על ה- צלעות הקירור של הלוח (intel d850gb) רציתי לדעת אילו דרכים יש כדי לעשות זאת??? תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. הנה עוד אחת מהשאלות המוזרות הללו.... למחשב שעתיד לעבוד באזור סגור למחצה, כאשר הטמרטורות לעתים מרקיעות שחקים לאזור ה 40 צלזיוס, האם יש צורך (להבדיל מכדאי) להתקין קירור aftermarket? המחשב המדובר עתיד לשבת לו במיאמי פלורידה, באזור הבריכה (תאמינו או לא) של בית מלון - ואמור להריץ יישומים כמו תוכנות DJ למיניהן (לא ממש מבין בזה אישית). דבר זה גורם לי גם לשאול גם - האם יש בכלל קירור שיכול להתגבר על ה ambient ו"לדחוף" את הטמפרטורה של המעבד אל מתחת לטמפרטורת הסביבה? או שאני "חי בסרט" כמו שאומרים?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לוח אם - Kn9S מעבד - Athlone X2 3800 + ספק - 450 PNR FSP זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי ) למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB . אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
היי לכולם , וחג שמח. לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי. שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42. יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'. הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן א…
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני חייב לדעת בוודאות.... so here goes nothing האם הטמפ' של המעבד כפי שמוצג לי בביוס הם האמינות ביותר? (אותם הטמפ' שמוצגות לי בביוס מוצגות לי גם ב SPEEDFAN ולכן אם כן אז אני מוצא את הSPEEDFAN התוכנה האמינה ביותר בשבילי)
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
פועל תמיד על max וזה מרעיש ומעצבן amd phenom II X4 945
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-