אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=546 קירור של TERMALTAKE מה דעתכם ??? נראה כבד לאלה יש למישהו ??? הרכבה קשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אל איזה קירור אתם ממליצים למעבד חשבתי על ה- ZALMAN CNPS5100-Cu אני יודע שהוא מתאים ל-AMD אבל למעבדי AMD ו-P3 יש את אותו הסוקט.(תקנו אותי אם אני טועה) התקציב שלי הוא עד -100 ש"ח. אני מתכנן OC דיי כבד.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בו נתחיל מזה שאני משפצ'ר לי מארז...עכשיו יש לי מקדחה חזקה ואני רוצה לעשות חורים למאווררים עגולים מדויקים אתם מכירים את המקדחים האלה שעושים עיגולים?! עם כן זה טוב למארזים של חצי-אלומיניום אני רוצה לקנות כזה כדי לעשות לי עיגולים.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך שאתם יכולים לראות אצלי במפרט בצד והמעבד עושה לי צוואר בקבוק ענק אני מעוננין להוציא ממנו את המיץ ובשביל זה אני מתייעץ איתכם על מאוורר שיביא את הכי הרבה ביצועים במסגרת התקציב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 9600GT 512 MB INNO3D ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך תקציב : 130 חריגה של 20 שקל קירור למעבד מוכן להשקיע 150-250 AMD Phenom 9600 X4 BlackEdition QuadCore 2.3GHz@2.6GHz לי כרגע יש את זה :
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אז ככה פתחתי תמחשב לניקוי... סידרתי חוטים, ניקיתי אבק. ראיתי מלא אבק בקירור של המעבד אז הוצאתי את כל הקירור וניקיתי את האבק... החזרתי הכל חזרה למקום כמו שהיה |(אני ילד טוב ) הדלקתי את המחשב וזה מה שקרה: זה בלי מאמץ ! המעבד E6300 הלוח אם gigabyte 965p
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חשבתי על Zalman FSV9 אבל כשחיפשתי פה טיפה ראיתי שלכרטיס מסך כ''כ חם רצוי קירור אחר, השאלה איזה? אני כבר משתגע מהכרטיס מסך הזה, היום הוא הגיע לי ל105 מעלות כשיחקתי בCOD4, ולא רק שהוא חם אלא הוא גם מציג קווים משוגעים על המסך שמפריעים לשחק. האם קירור יעזור לכרטיס הזה, או שזה כבר אבוד?
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
במארז הנ"ל יש מאוורר אחד שמכניס אוויר ואחד שמוציא. האם כדאי לאטום את החורים שבפאנל הצדדי, על מנת למנוע כניסה של אבק, או שזה עלול לפגוע באוורור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
יש לי מעבד e4500 ואני לא מצליח לעבור את 2.95 והמתח ששמתי הוא 1.47 ולפי מה שהבנתי המתח הזה גבוה מידי אנשים אחרים מצליחים לעשות עם המעבד הזה 3.2 עם מתח בהרבה יותר נמוך משלי מה יכולה ליהיות הבעיה מפרט: HD 4850 לוח אם gigbyte 965 hec win 550w 3GB ram תמונה איך ניראה הביוס שלי תגידו מה לתקן הנה http://www.siz.co.il/my.php?i=dontj5gzleum.jpg
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפני כמה זמן גיליתי שהמאוורר האחורי (והיחיד) של המארז שלי (12 ס"מ) שבק חיים. כשהפעלתי את המחשב נמדדו טמפרטורות של 50-65 מעלות ואפילו קרוב ל-70. היתה לי הרגשה שהמחשב האט את הקצב. ניגשתי לחנות/טכנאי בסביבה וביקשתי לקנות ממנו מאוורר חדש. הוא ישר אמר לי "בשביל מה אתה צריך בכלל מאוורר במארז, יש לך פנטיום 4? (כן) אתה בכלל לא צריך מאוורר במארז אם אתה לא עושה אובר-קלוקינג". אמרתי לו שהטמפרטורות הן יותר מ-60, והוא אמר שזה נורמלי לגמרי ושאם המעבד יעבור את ה-70, רק אז יש טעם שאני אביא לו את המחשב לבדיקה... אחרי שהוא גמר את הטענות, הוא נזכר להגיד לי שאין לו בכלל מאוורר כזה (גם כן מעבדה...) אחרי כמה ימים מצאתי סוף-סוף חנות שמחזיקה מאוורר מתאים (לצערי עם חיבור ישיר לספק ולא ללוח אם) וה…
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל שנראה כך: הועבר למחשב חדש שבניתי, ויושב בתוך מארז P183. למרות שהמארז אמור להיות שקט, יש רעש חזק למד שנגרם מהאוויר שהמאוורר דוחף (במנוחה). יש לי אפילו את הרושם שהרעש חזק יותר ממה שהיה ב- HEC 6A. אשמח להמלצות לקירור שקט שיעשה את העבודה בכרטיס הספציפי. 150 ש"ח מאמין שיספיקו, מוכן לחרוג במעט. (במחיר גבוה יותר כבר משתלם לי למכור את הכרטיס ולקנות אחד חזק יותר).
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם. השאיפה היא ביצועים טובים יותר בשעת משחקים כבדים. אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... עשיתי את בדיקת מעלות בתוכנה ATITOOL והממצאים הם כלהלן: במצב רגיל 67 מעלות ובמצב של מאמץ ע"י בדיקת הארטיפקטים זה התייצב על 86 מעלות. מה עליי לעשות כדי לשפר ביצועים בעת משחקים כבדים? הבנתי שאפשר להעלות את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ואז להמהיר את כרטיס המסך, נכון הדבר? אם כן, איך עושים את זה? ואם לא, מה בכל זאת באפשרותי לעשות כדי לשפר את הביצועים, תוך שמירה על יציבות המערכת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט <<< המאוורר היחידי שעובד זה המאוורר של הזלמן ב1900 סל"ד,הסיבה שהוא היחיד היא שקט,והמחשב עובד כל הזמן הטמפ' בעומס מגיעה ל60 מעלות,טמפ' המארז 47 כדאי לעבור למעבד AXP1700+ 0.13 מיקרון? תהיה ירידה משמעותית בטמפ' ? הייתי רוצה מחשב קר, אבל הרעש מפריע לי (ועוד יש לי מפרט חם) לא, אל תגידו לי להוסיף מאוורררים, הייתי רוצה לנתק גם את זה של הזלמן :AR15: (וסתם להשכלה כללית מהן הטמפ' של intel p4 1800mhz ?)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איזה יופי! אחרי תכנון ארוך על הOCZ התברר היום כי נגמר המלאי העולמי, נגמר הייצור של הסטיקים האלה, אז נאלצתי לעבור לזכרונות אחרים. שתי החברות שהלכתי אוטומטית היו קינגסטון וקורסאייר, כשהדגמים הרלונטיים מקינגסטון הם הHyperX של PC3500 ו PC3200 . אצל קורסאייר הדגמים הם CMX512 3200C2PRO ו-CMX 512 3500C2(שמראה כבר סימני יוקרה בשמיים). מחירים תוכלו למצוא באתר [צונזר] אם זה חשוב. עכשיו, המטרה היא לעבוד עם סטיק אחד של אחד הדגמים הנל בתזמונים של 2-2-2-5 או אפילו 2-2-2-4 אם זה אפשרי - הקיצר, מעבד AMD אז כמה שהכי נמוך יותר שולט, וכל זה במהירות 400(ככה שאם מדובר ב3500 אז אני יתכנן לו dc ל400). אשמח לשמוע דעות ו/או עובדות בקשר לסטיקים הנ"ל+אפילו כתבות שמראות במפורש את התזמונים שאפשר להגי…
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב.. ואני יודע שצריך קירוק חזק למעבד.. הנה המפרט: מעבד: (Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX ) ----- לוח אם: GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E ---- זיכרון OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz ---- שאר החלקים עדיין לא החלטתי.. אני רוצה לקנות קירוק למעבד אבל שיהיה הכי זול והכי חזק שיכול להיות.. ד"א צריך מארז רחב לחלקי קירור? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא ממש מבין הרבה בOC אבל דיברתי עם Nike (מנהל פורום מעבדים,לוחות אם וזכרונות) והוא הציע לי לעשות OC. כשהתחלתי את הOC (בעזרתו של Nike) היה לי קירור סטוק. (המערכת נמצאת בצד) ושמתי בבאס 300, הכל היה מצויין, טמפרטורה במאמץ הגיעה ל77 (בדקתי עם OCCT) ולא היו קריסות. אתמול קניתי קירור חדש (Mugen 2 Rev. B), העלתי את הבאס ל329, המולטיפלייר נשאר על X11, המתח של ה FSB +0.3, המתח של המעבד +1.4, מתח של הזיכרון +0.1. הרצתי OCCT, במאמץ הגיע ל49 מעלות. השלב הבא שאני וNike רוצים לעשות זה להוריד את המכפלה לX6, ולעלות את הבאס בצורה דרסטית וככה להמשיך. Nike חיפש בגוגל והוא מצא דיון של OC עם בחור שיש לו מעבד כמו שלי והוא הגיע ל4.0GHz. בנתיים העיניים נראים טוב? יש לאן ל…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
קראתי את מה שיש בפורום וגם במקומות אחרים, אבל אני עדיין לא סגור על זה? וגם שמתי לב שמחקו את ההשוואת קירור לכ. מסך.... אני משער שמעדכנים את זה עכשיו... לכן אני אשאל, מה הקירור הכי טוב לכ. המסך שלי? 9600XT כמובן. אני מעוניין לעשות לו OC עד שאני אשדרג את המחשב גרוטאה שלי... ;D תודה מראש... כמו כן אני אשמח לדעת מה הטמפ' המשוערת שלו ללא OC עם איוורור סטנדרטי ותקין?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאנשים שיש את הX3 710, מה הOC הכי גדול שהגעתם אליו? ואם אפשר גם פרטים(דהיינו לוח, STEPPING,VOLTAGE וכדומה..). אני הגעתי ל 3.31GHZ מ2.6 וזה גם כשהליבה הרביעית נפתחה דרך הACC. לוח: GIGABYTE GA-MA790X-UD3P.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הלוח קצת ישן אבל עובד כמו שצריך... המאורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש והחלטתי שאני מפרק אותו כדי לשמן (ובדיוק כמו AC הם עשו מאורר שלא מתפרק) בסוף הוא נשבר לי איזה תחליף יש לדבר הזה? של טרמלייט אני חושב אבל אני לא מוצא את הדגם.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-