אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי מקורה? מזמן לא הגבתי פה... אז אני רוצה לצבוע תמארז שלי.... אתם יכולים להביא לי שבלונות יפות??? ועוד דבר אחד... איך אני מחבר לדים למארז?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=Seviews&file=index&req=showcontent&id=29&page=3 מישהו יודע איפה ניתן להשיג את חומר הפלא הזה???? תראו איך הוא מול ה 3! ב5 פחות מ ה 3!!! וואו מכובד!!
-
- 12 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בו נתחיל מזה שאני משפצ'ר לי מארז...עכשיו יש לי מקדחה חזקה ואני רוצה לעשות חורים למאווררים עגולים מדויקים אתם מכירים את המקדחים האלה שעושים עיגולים?! עם כן זה טוב למארזים של חצי-אלומיניום אני רוצה לקנות כזה כדי לעשות לי עיגולים.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב חדש והטמפרטורת נראות לי מוזרות המחשב הורכב מעבד e 8600 על לוח גיגה 45ud3p . כרטיס מסך פליט 4870 ץקירור מעבד black knite ומשחה טרמית של ארקטיק הכל נארז במארז גיגהבייט אורורה 570 שהיה לי במחשב הקודם הטמפרטורות של המעבד בסביבות 50 בלי אוברקלוקינג והוא צונח ב10 מעלות לאחר פירוק הפנל הצידי של המארז. מה לא בסדר? תודה
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה יום מרגיז, הזמנתי את כל הדברים שהייתי צריך (כרטיס מסך חדש, ספק כוח חדש, מאווררים למארז וכמובן קירור למעבד בשביל אוברקלוק רציני) וכמובן משהו חייב להשתבש, לאחר יום שלם של קריאת סקרים הגעתי למסקנה המוצר שאני צריך זה OCZ Vendetta 2 ולכן פניתי אל האינטרנט לרכוש אותו. לאחר שביצעתי הזמנה בIQPC התברר לי באדיבות מלאה שהמוזר אזל מהמלאי ולא יגיע בזמן הקרוב. אמרתי אוקי ולא התייאשתי וחיפשתי מקום נוסף לקנות את הקירור המבוקש, לכן פניתי לאתר Cobra-PC ולאחר כ6 שעות לאחר ההזמנה התברר לי שגם שם לא ניתן לרכוש את הקירור כלל (למה אתם מפרסמים דברים שאין לכם?!) לכן אני דיי מיואש ואבקש את עזרתכם או לאתר OCZ Vendetta 2 או קירור בעל יכולות/גודל/רעש דומים במחיר של 200 ש"ח שיביאו את המעבד ש…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הלוח קצת ישן אבל עובד כמו שצריך... המאורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש והחלטתי שאני מפרק אותו כדי לשמן (ובדיוק כמו AC הם עשו מאורר שלא מתפרק) בסוף הוא נשבר לי איזה תחליף יש לדבר הזה? של טרמלייט אני חושב אבל אני לא מוצא את הדגם.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי היתלבטות רציתי לשתף אותכם. קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 3gb ram ddr2 800 לוח אם : g31 ms2l אוקי אז יש לי שלוש אפשרויות 1. ליקנות מעבד intel core 2 quad q9400 2.66 בלבד! 2. ליקנות מערכת קירור למעבד בסביבות ה 300-400 שקל מערכת קירור ממש טובה לעשות למעבד OC לכ 3.4-3.6ghz או יותר ניראה כבר וליקנות כרטיס מסך hd4890 1gb. 3. ליקנות תמעבד באפשרות ה1 ואחרי כמה חודשים טובים ליקנות תכרטיס באפשרות 2 או להפך אני לא ידוע מה לעשות. שתיים אם חריגה של 100-200 שקל נוספים שיש לי. מה אתם אומרים? השידרוג נועד למישחקים החדשים שאמורים לצאת ודרך אגב אם זה לא המקום המתאים כי לא ידעתי במה ליבחור תגידו לאיפה פשוט זה ניראה לי הכי קשור.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום הקירור שיש לי עכשיו על המעבד הוא קירור המקורי והוא ממש רועש אז אני מחפש קירור חדש עד 200 שקל שיהיה שקט וחשוב שהוא צריך להיות גם נמוך כי זה מארז של HTPC. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברשותי כאמור גוף קירור Zalman 7700cu עם המפרט בצד. לאחרונה יש לי בעיית התחממות של המעבד עד ל-50c במנוחה יחסית ויש 2 בעיות שאני חושד בהן: 1. משחה טרמית לא טובה שמרחתי (ג'נרית). 2. המשטח שבא במגע עם המעבד לא מבריק וזה יכול להיות עקב התיישנות של החומר (נחושת), סוג של חלודה או משהו. בקשר למשחה אז אקנה Arctic silver או משהו בסגנון. אבל המשטח מגע קצת מדאיג אותי - רציתי לשאול איזה עוד אפשרויות יש לי מלבד Lapping כי מעולם לא עשיתי את זה ונראה לי סתם אהרוס אותו, אולי יש משהו בבית שאפשר להשתמש? אלכוהול? ספריי מגעים? חומצת לימון? (עובד על קומקום חשמלי )
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6677 של ארקטיק סילבר ראיתי ביקורות והם אומרות שהוא טוב מאוד, אבל כולם מ2003 מצד שני, היא 22 גרם, שזה מחיר מטורף לכזאת כמות. בעקרון אני לא חייב כמות כזו, אבל אני גם ככה מתכנן להחליף משחה טרמית לאיזה 3 מחשבים בכללי כולל כרטיס מסך בכולם, אז לא נורא אם יהיה אקסטרה. מה אתם אומרים, כדאי?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
וגיליתי שהמאוורר פועל בעזרת אלקטרומגנט שמסובב חתיכת ברזל בתוך האלקטרומגנט שמסובבת את הכנפיים והרבה פה טוענים ששימון של המאוורר יפסיק את הרעש ואני שואל את עצמי לאן בדיוק צריך להגיע השמן במאוורר? לשמן את המגנטיות ? מה בדיוק השמן אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המדריך האחרון שעשו ממש לא מזמן OC על מעבד 2500K רציתי לשאול אם באמת הכלים שהראו שם זה כל הכלים לOC ברמה כזאת סביבות 4.5-4.7 בתור אחד שלא עשה OC ^^ ומתחנן OC במחשב בחדש רציתי לדעת האם זה באמת כזה פשוט שינו כמה אופציות ל off/on ומשחק עם המתח ?תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב כמה בעיות ה BIOS התאפס לי לגמרי והלך הפרופילים של ה 2500K שהגיע ל O.C של 4.3 מישהו יכול לעזור לי לעשות אוברקלוק עם מדריך או וידאו , כל משהו שיהיה בצורה מובנת ושלא יסכן את חיי המעבד ושאר הרכיבים
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם יש סיבה לקנות חומר אחר ממה שמגיע עם המאווררר או שהוא בסדר גמור? המחשב עדיין לא מורכב, מחכה לכל החלקים ואז אפשר יהיה להרכיב. המעבד הגיע TRAY בלי שום דבר.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני יודע שכאשר מבצעים Overclock לחומרה אז אין יותר אחריות אבל: נאמר ואני משתמש בתוכנה של nVidia- nTune יורד האחריות? אני כמעט בטוח שלא אבל עדיין... ושאלה שניה: נאמר ועשיתי Overclock למעבד ולאחר מכן החזרתי, הFSB חזר לנורמלי של החברה, האם יש אחריות? או שאפילו אם לשניה אחת המעבד שלי היה Overclocked אז אין לי אחריות? שאלה שלישית: נאמר ועשיתי Overclock האם ישנה דרך לדעת האם או בכמה חיי המעבד / החומרה שלה נעשה Overclock יתקצר (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מנסה להרים את הבאס מעבר ל250 ולא מצליח ב230-220 מקבל מסכים כחולים... מה הולך פה!? המכפלה על 2 מה אני אמור לעשות מישהו יכול לתת לי פרוט של הנתונים שעליי לשים - במתחים למעבד ולשאר הרכיבים? אגב זכרונות 1066OCZ 2X2GB.... לוח P35 מתסכל מאוד... רוצה כבר לשחק GTA 4 כמו שצריךךךךךךךך תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי כרטיס חדש יחסית מKSP נקנה לפני כחודשיים, והוא לא מפסיק לרסט את המחשב בניגון סרטים ומשחקים. לאחר בדיקה קצרה ב-OCCT (ז"א 2 דקות) עולה הכרטיס מטמפ' של 54C ב-Idle בהדרגתיות יעילה ל87C ומרסט. המאוורר מוגדר ידנית על 50% וגם זה המון לטעמי לפי הרעש. האם הטמפ' הנ"ל היא הגיונית? האם 87C אמור בכלל לרסט? ראיתי פה אנשים שכרטיסי ה-4xxx שלהם סוחבים עד ל-100C. תודה!
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- הא Version EVEREST v5.02.1750 Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage Lavalys - Comprehensive IT Security and Management Report Type Quick Report Computer HOME-2EF5C6D7D4 Generator MOSHE Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate 6.0.6002 (Vista Retail) Date 2009-10-18 Time 09:28 --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8720F (ISA 228h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series Chassis Intrusion Detected Yes Tempera…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי אני ארצה לבצע אוברקלוק למעבד ה i7 920 שאני ארכוש בקרוב. על איזה קירור אתם ממליצים לי שקיים בשוק היום שהוא בעצם מבחינת הביצועים מאפשר אוברקלוק הכי גבוה מהמתחרים שלו?? תודה. רז.
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי כבר שנתיים אצלי ולא חיברתי שום רכיב לאחרונה. פתאום הוא התחיל להשמיע רעש נורא מוזר (כאילו אחד המאווררים נתקע במשהו) למשך כדקה עם הדלקתו, ולאחר כדקה או מכה קטנה על המחשב הרעש מפסיק והמחשב עובד בצורה חלקה. פתחתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק עם השואב (המלצת חבר) אך הבעיה לא נפתרה . מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום. הנה עוד אחת מהשאלות המוזרות הללו.... למחשב שעתיד לעבוד באזור סגור למחצה, כאשר הטמרטורות לעתים מרקיעות שחקים לאזור ה 40 צלזיוס, האם יש צורך (להבדיל מכדאי) להתקין קירור aftermarket? המחשב המדובר עתיד לשבת לו במיאמי פלורידה, באזור הבריכה (תאמינו או לא) של בית מלון - ואמור להריץ יישומים כמו תוכנות DJ למיניהן (לא ממש מבין בזה אישית). דבר זה גורם לי גם לשאול גם - האם יש בכלל קירור שיכול להתגבר על ה ambient ו"לדחוף" את הטמפרטורה של המעבד אל מתחת לטמפרטורת הסביבה? או שאני "חי בסרט" כמו שאומרים?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת לא מצליח לייצב ועד שאני מצליח לייצב (במתח גבוה בלבד 1.3750) אני מקבל תוצאה של 1400 ב-3DMARK (שכרגע אני מקבל על התדר הנוכחי 1850) זה ממש מבאס אותי... אני בתקווה להגיע ל-4GHZ יש לי אפשרות לשנות את המכפלה בין 12-14 וכך אולי תתנו לי רעיונות לקומבינציות שונות לתדר... כרגע אני 14X265=3.7 במתח 1.3455 אני חושב שאני על המתח הזה אני לא בטוח אני אבדוק ויחזור לפה עוד פעם עם תשובה(כאשר הסטוק הוא 1.3250) בביוס נתתי מתח +0.1 בכולם חוץ מבזיכרון כי אין טעם הם לא OC (תקנו אותי אם אני טועה כי אני במחלק 1:1 ככה שאני על 530 ואני יכול עד 533 בלי OC) הטמפ': 43-46 מעלות במנוחה במאמץ: 55-60 מעלות תודה לכל העוזרים מחכה לתשובות
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-