אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש פה מדריך להכין אבל זה קשה בשבילי מידי ואני רוצה לקנות צג LCD מוכן רק להרכיב אותו ולהשתמש בתוכנה CrystalFontz או בתוכנה אחרת שאפשר יהיה לרשום סתם לדוגמה "AVI" מבינים או שיראה איזה שיר מתנגן בווינאמפ על מה אתה ממליצים ? אם אפשר אז שיהיה אפשר לרשום בו גם בעברית לא חייב אם אין דרך וחייבים להכין ויש מישהו שמבין ויודע איך לעשות את זה ומוכן לעזור והוא מהצפון באיזור צפת-טבריה אז בבקשה שיגיד כי אני לא יודע איך עושים את זה
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כותרת.. כי כל תוכנה מראה לי משהוא אחר
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני יודע שזה עוד רחוק מאיתנו אבל בכל זאת... עכשיו חשבתי על זה שברגע ששמים מעבד 166 בלוח KT 333 צריך לשים את הFSB ל "קבע לפי חומרה " (תרגום ישיר... ) מה שאומר אי יכולת לבצע OC כי אם המהירות תשתנה היא יכולה להשתנות רק לאזור שביו 133-162. אולי החברות יוציעו עידכוני ביוס...
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
הורדתי אתמול את התוכנהPCMark2002 כשניכנסתי לsystem info ראיתי את הדבר הבא: תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול להגיע ל3.91Hz?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היום קיבלתי את צג ה LCD החדש שלי! בתוך הערכה ישנם שלושה נגדים , אחד מהם אני יודע לזהות אבל את השנים האחרים לא. צירפתי תמונות שיעזרו לנו לפתור את הבעיה: פה אנחנו רואים את שני הנגדים הגדולים בעלי שלושת הרגליים, את האפור אני יודע לזהות מכיוון שכתוב עליו : " 67WR10K 8850M1 ". את הכחול אני לא מצליח לזהות, אולי מכיוון שלא כתוב עליו או שאני לא יודע להבין מה כתוב עליו אז אנא תעזרו לי לפענך את זה: " W 203 C600 " פה אנחנו רואים את הנגד השלישי והקטן יותר, בעל שתי הרגליים, הצבעים שעליו הם : לבן, חום, זהב, זהב. הנה הוא : תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל אפשרי יש לי כונן דסקטים של מחשב נייד DF-05HF לפי מה שכתוב זה של TEAC ואני רוצה לנסות לחבר אותו למחשב רגיל אפשר לעשות את הדבר הזה בכלל? אם כן יש אתר עם הסברים או משהו על זה?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני תמיד הייתי נגד לעשות OC, אך הפעם רציתי לנסות קצת. ברשותי המערכת בנויה על מארז CM690II מעבד I5 2500 עם קירור MUGEN 2 זיכרון 8GB 4X2 לוח אם COLD LAKE ספק SS S12II 520W קשיח סמסונג F3 1TB כ.מסך GIGABYTE 6850 OC. המאוורר מכוון בSPEEDFAN, כך שהוא עולה אקספונציאלי מ45 מעלות (30%) עד ל65 מעלות (100%). התחלתי לעבוד עם OVERDRIVE שבCCC. הגעתי לכמה מצבים שעשיתי פריינטסקרינים לניתוח שלכם. כל המצבים אחרי OCCT ללא בדיקת שגיאות, DIRECTX10 ורזולוציה של 1024*768. OCCT נעשה במשך רק 5-6 דקות אחרי שראיתי שהטמפ' מתייצבות. שאלה מס' 1 אני צריך הסבר מה זה: GPU TEMPERATURE GPU TEMP #1 GPU TEMP #2 GPU TEMP #3 שאלה מס' 2שמתי לב שאם אני קובע את המאוורר ל35% הוא נהיה חירשי, אך גם שום…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי פרויקט קטן שאני מחבר שתיי מאוררים תחת מולקס אחד ומעביר בין מצב v12 7v 5v וכבוי (תחת מפסק אחד מי שרוצה לראות איך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163830.0 התכנון הוא שלי). בכל מקרה השאלה היא האם בעבודה לא תחת עומס (סרטים והורדות בלילה) המערכת שלי תעבוד בלי שני מאורריי 120 מ"מ פועלים מארז -compucase hec ci-6a19 300w!! Amd athlon 64 3200+ xfx geforce 6600gt wd 160gb sata מאורר למעבד Tr2 אין אוברקלוק בכלל. המאורר של המעבד מושך אוויר מתעלה עם כניסה בצד המארז (גם אני בניתי). זה מספיק או שאני יגרום נזק למחשב?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כאשר המעבד שלי היה בתדר סטוק המתח שהוא קיבל תמיד היה 1.325 אחרי שעשיתי אוברקלוק העלתי את המתח מ-1.325 ל-1.380 השאלות שלי הם: האם המחשב שלי מקבל כרגע מתח טוב או שהעלתי יותר מידי מתח?? בעניין הזכרונות באוברקלוק כזה היחס צריך להיות 1:1 (667mhz) או שאני צריך לקבוע את הזכרונות על 800MHZ כמו שהם באופן טבעי?? זאת אומרת כמו שמופיע לי עכשיו ב-cpuz יחס של 5:6?? השמח לתשובה מפורטת אני חושש ורוצה להיות בטוח שהמחשב יציב 100 אחוז.
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר). אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? נ.ב פירסמתי גם בתמיכה טכנית בגלל שאני לא יודע לאן הנושא הזה שייך.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האלן אנשים.. אני אל בדיוק רוצה לצבוע את כל המארז אלה אני רוצה לעשות לו על הגג ציור של להבה.. עכשיו אני לא רוצה אותה בצבע אחיד אלה של מעברים של צהוב לאדום..(אני מקווה שאתם מבינים למה כוונתי!) עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה מדויקית וחדה ביותר! יש לי כבר צורה עכשיו אני צריך רק לדעת איזה צבע\ספריי אני צריך לקנות בשביל זה??? מישהו יכול ללהמליץ לי בבקשה?? ואיך אני עושה את המעברים בין צהוב לאדום?? תודה!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מנסה להרים את הבאס מעבר ל250 ולא מצליח ב230-220 מקבל מסכים כחולים... מה הולך פה!? המכפלה על 2 מה אני אמור לעשות מישהו יכול לתת לי פרוט של הנתונים שעליי לשים - במתחים למעבד ולשאר הרכיבים? אגב זכרונות 1066OCZ 2X2GB.... לוח P35 מתסכל מאוד... רוצה כבר לשחק GTA 4 כמו שצריךךךךךךךך תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור חדש לכרטיס 88GT שלי כי עם הסטוק הוא עומד על 90 במאמץ שהמאווררים על 90% אז אני מעדיף לקנות קירור חדש כבר... אני לא עושה OC. האם ה-Twin Turbo הוא האפשרות הכי טובה? (של AC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חבר'ה קניתי לפני שבועיים בערך Leadtek 6800GT אחת הסיבות שקניתי דווקא אותו היא בגלל גוף הקירור הענק שיש לו... אך לאור הבעיות האחרונות של פריזים במשחקים שונים ומסכים כחולים שהובילו אותי כניראה למסקנה שיש בעיית חום בכרטיס לאחר משחק קצר בBF2 מתחילים פריזים מעצבנים מאוד אחרי שיצאתי מהמשחק ובדקתי את הטמפרטורה היא היתה על 66c ! כל זה ללא שום OC אחרי ששמתי את האצבע על ההיט סינק הוא היה ממש רותח והמאוורר כאילו שלא עבד היה ממש קשה לראות אם הוא עובד בכלל מה עוד שכאשר העמדתי מאוורר גדול מול המארז הפריזים כמעט נעלמו איך אני יכול לבדוק בדיוק מה הטמפ' הכי גבוהה שהכרטיס מגיע ? מה הטמפ' שנחשבת כבר לא בריאה לכרטיס ? האם יש איזה שהיא דרך אולי בדריוור לשנות את המאפיינים של המא…
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום הקירור שיש לי עכשיו על המעבד הוא קירור המקורי והוא ממש רועש אז אני מחפש קירור חדש עד 200 שקל שיהיה שקט וחשוב שהוא צריך להיות גם נמוך כי זה מארז של HTPC. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מסרטונים שראיתי בYOUTUBE על קירור המחשב בשמן להלן קישור. שאלתי היא האם אפשר לשדרג את הרעיון ולקחת את האקווריום כמו שהוא עם השמן ו"לדחוף" למקפיא. המטרה היא שבגלל שהכל מוצף בשמן אין את בעיית העיבוי כמו שקורה בקירורים קיצוניים ובכך בעצם א. גם השמן קופא בטמפ' יותר מנוכה ממים, ב. אין בעיה של קרח שנוצר ג. הקירור הוא כללי לכל הרכיבים בין אם מעבד או כרטיס מסך. לי זה נראה יותר זול מלהשקיע תועפות במאוררים ומערכות מים. בקשר לפרקטיקה זה כבר משהו אחר. הכוונה היא שאולי סוף סוף יש אפשרות לקירור קיצוני לתווך ארוך שאינו צורך טיפול מתמיד כמו הוספת חנקן נוזלי. מה אתם אומרים? :D נ.ב שכחתי להדגיש שזה המחשב הכי שקט שקיים כיוון שאין את רעש המאווררים
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד! איך אני יודע עם אני יכול להישאר איתו ל-5 שנים (סתם דוגמה)? ובלילות להשאיר דלוק! ושום דבר לא יהרס למשך עבודה רציפה!
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-