עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום רב! אני לקראת קניית מחשב,אבל חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה.כרגע יש לי קירור של Zalman 7000B והוא דאי מפריע לי,למרות שהבקר נמצא במינימום. יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION,מאוורר 120 של AC מאחרוה,מאוורר מקורי שבה עם המארז קדימה וספק גם שקט. אחרי בדיקה שערכתי לפי איך שאתם ממליצים הבנתי שהבעיה היא קירור של המעבד. לכן אני רוצה כמה שיותר שקט, ומבקש המלצתכם לקירור טוב ושקט למעבד(לא מתכוון OC). אם קירור שבה במקור עם E8400 שקט -אין לי בעיה,אני לא רוצה לשלם סתם. וגם אני יודע שהכרטיס מסך שאכך, יהיה 9800GT-זה כבר המליצו לי בפורום כרטיסי מסך,רק שהם לא יודעים להגיד מה שקט ומה לא?אבקש המלצה גם בזה. מעדיף כרטיס מסך שבאה כבר שקט בלי להוסיף קירור בנפרד.מה החסרון של קירור פסיבי בכרטיס…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by guy124,

רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בדבק חם במקום משחה טרמית בשביל לחבר סינקים על הזכרונות בכרטיס מסך ?!?

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  3. כרטיס המסך שלי:Device Description PCI Express x16: nVIDIA GeForce 8800 GTS + אוברקלוק לכרטיס יש את המאוורר שלו לא משהו מיוחד שאני שמתי... וכשאני מסתכל על חום הכרטיס בeverest זה מעלות של 40 ואפילו 50 לפעמים.. ואני רואה בeveresrt שהמאוורר של הכרטיס שלי עובד רק ב60% : Field Value GPU 1498 RPM (60%) עכשיו אני רוצה לדעת אם זה בעיה במאוורר או שזה המאפיינים שלו שאפשר לשנות שיהיו על 100% תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! הנה תמונה שמראה את מצבי: http://img291.imageshack.us/my.php?image=sensorah0.png

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by guitarsuite,

שלום חבר'ה! אני מנסה לעשות אוברקלוק לחבר שלי , מעבד pentium 630 @3000 לוח אם של MSI NEO2 זיכרונות 1.5 GB 400MHZ OCZ קירור נחמד מקורי של אינטל. המחשב פשוט לא נותן לי, המכפלה זה 200X15 כשאני מעלה 3 ואז עוד אחד ועוד אחד ,אפילו רק עד 5 - 6 המחשב נתקע בפוסט. והטמפ' בסדר גמור ,מנוחה 38-40 מזה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by spybar1,

כנראה שארכוש את המפרט להלן, יש לי מספר שאלות בנוגע לקירור. 8) Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 כרטיסי קול Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤1724 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤180 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP…

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by dor100,

שלום לכולם אני חדש פה ואני מעונין לעשות אוברקלוק למערכת שלי היא: Motherboard Name Gigabyte GA-EX58-Extreme CPU Type QuadCore Intel Core i7 920 Physical Memory G Skill F3-12800CL7-2GBPI ATI Radeon HD 4870 עם אפשר מדריך בעברית תודה לכול העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by wilken,

שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה . קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות. אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש ) למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by בייגל טוסט,

http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.matbe.com%2Factualites%2F14200%2Fzalman-cnps9700-led%2F&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 ספינת הדגל החדשה של זלמן עתידה להתבסס על אותו מודל של ה9500 הישן והטוב, אך הפעם בגירסת 110 מ"מ. בהתאם לזאת, הגדלת הקירור מעלה את משקלו ל764 גרם. כמו-כן, ובהמשך לטרנד שהתחילה TT, זלמן משמיטה את התמיכה בסוקט 478 ותומכת מעתה בסוקטים 775/754/939/940/AM2 בלבד. חידוש נוסף שמביא עימו ה9700 הוא מאוורר בעל טווח מהירויות רחב יותר (1250-2800RPM לעומת 1350-2600RPM בדגם הקיים) אם כי רועש יותר מאחיו בקוטר 92 מ"מ, במהירות מינימלית ומקסימלית גם יחד. סביר להניח שהסיבה לכך היא קיומם של קירורים חרישיים רבים מבית זלמן, ולכן החברה בחרה הפעם לג…

9. אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by compman112,

שלום אני מחפש לחבר קרור למעבד+כרטיס מסך בשביל OC התקציב בסביבות 300-400 תודה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום הרבה זמן שלא הייתי פה אממ מטעמי אקוסטיקה בחדר הייתי צריך להעביר את השולחן של המחשב מול החלון ועכשיו יוצא שהשמש ממש פוגעת במחשב במאחורה שלו, הוא גם רחוק מהקיר בחצי מטר בגלל זה (הוא רחוק בכוונה) המארז זה TT SOPRANO האם זה משפיע על המחשב זה שהשמש פוגעת בו?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. שלום בפעם הראשונה אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי... זה המפרט : מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות: DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB איזה צעדים ראשונים אליי לעשות בשביל אוברקלוק?? מה הטמפרטורה שאמורה להיות למעבד בשביל לעשות זאת??

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  14. היום הפכתי כיוונים של מאווררים ואחרי החזרתי בזרה חלק...קיצר התעסקתי קצת עם הדברים ועכשיו משום מה המחשב נשמע לי יותר שקט! אני לא יודע למה :-\ כל המאווררים פועלים ואף אחד לא עצר או משהו כזה ועדיין המחשב פועל יותר בשקט! הטמפרטורות של המעבד מתנהגות קצת בצורה שונה אבל אממ אני לא יודע זה מוזר לי. הכרטיס מסך דוווקא יותר קריר. אממ גם הצ'יפסט : יש לי P4 2.8C ועליו קירור STOCK שהגיע איתו ואני מניח שרוב הרעש היה ממנו לפני כן. יש מצב שהעברתי אותו למצב יותר שקט? אם יש כזה דבר בכלל ??? הנה גם אבא שלי אמר שהמחשב יותר שקט וכמעט חצי מהרעש. אני יודע שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל עזרה בנושא זה ממש מדאיג אותי

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  15. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm לפי התנתונים הוא נראה די מרשים יש לי מעבד כמו במפרט בחתימה שלי והוא מגיע בער ל45-46 מעלות במנוחה ולא נראה לי שזה טוב יש לי מאוורר נראה לי כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5740 כרגע והוא לא מספיק לפי דעתי מה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by bad-sector,

אז ככה ! ניסיתי לקרוא איך לעשות OC למחשב כלשהו, הבנתי בערך שמדובר בVOLT 'ים ובמהירות לוח או משהו כזה, הורדתי תסיסופטסנדרה הזאת, שתגיד לי מה המעבד שלי - אבל מה עושים??? ואיך אני יודע לכמה לשנות תמתח או מה זה ה FSB??? ואל תגידו שיש איזה מדריך, כי אין פה כלום! הכל כללי מידי... תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by ElEmEnt,

יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by Yogev20,

אהלן ... קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים. לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  19. רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by thegodx,

אנשים ציתי לבדוק את מהירות הזיכרון שלי אז בדקתי בEVEREST Home Edition\aida32 ובשנהם אני רואה משהו מוזר במקום 400MHZ אני רואה 200MHZ או שפשוט אני לא מיסתקל במקום הנכון:

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by hike101,

שלום רב. יש לי מארז יש newron . מעבד intel pentium 4 2.8 בתוכנת המוניטור , מד המעלות מראה שה-proccessor zone מתחמם ומגיע ל 55-75 מעלות, בדר"כ במשחקים. חשבתי שזה עניין של אוורור אז הוספתי עוד 2 מאווררים אך מסתבר שזה לא העניין. האם למישהו יש הצעה או פיתרון ? אשמח לשמוע כל דעה בנושא. תודה.

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  22. היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. מחפש תוכנת שליטה במאוררים המחוברים ללוח אם חוץ מספיידפאן...[התוכנה הספציפית לא פועלת עם הלוח :-\]

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by max_shifrin,

שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by bigshow,

המאורר הקטן שנמצא על הלוח אם שלי מתחיל לעשות רעש חזק אפשרי לשמן אותו כמו במדריך או שכדאי כבר להחליף אותו ? :-\

• 8 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים