עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by d0s,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות למעבד OC, אני קונה מחשב עוד חצי שנה ו מעוניין שמחשב ירוץ לי טיפה יותר טוב בזמ שנותר. השאלה שלי עד כמה אני יכול לעשות לו את ה OC מבלי לפגוע בו? המעבד בן ארבע שנים, פנטיום 4 - 2.4 GHZ . חשוב להגיד שאין קרור למעבד אז מה היחס של המהרת המעבד\טמפרטורה ? או שזה תלוי בכל מחשב? אני אשמח לקבל הפניות למאמרים או להסברים מפורטים שלכם פה, תודה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  2. Started by MonoMan,

אני לא יודע כ"כ הרבה על נושא הסטפינג האותיות על המעבד הן AGOIA והבנתי שזה אומר שהמעבד ניתן להמהרה די טובה המעבד הוא XP1800P שווה להשיקע באוברקלוקינג למחשב? אני משחק במשחקים כבדים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך GF4 (לא החלטתי איזה בידיוק...) יש לי זיכרון של טרנסנד 333מה"צ עם צ'יפים של סמסונג עד כמה הזיכרון יכול להגביל אותי? ושאלה אחרונה מה ההיטסינק האולטמטיבי במבחינתכם - לאוברקלוקינג לא קל?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by yam_sh,

הי מקורה? מזמן לא הגבתי פה... אז אני רוצה לצבוע תמארז שלי.... אתם יכולים להביא לי שבלונות יפות??? ועוד דבר אחד... איך אני מחבר לדים למארז?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי : Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W אני לא הכי מבין בזה רק תגידו לי מה אני באמת צריך בשביל לשמור על טמפ' טובה... ואני רוצה לעשות OC למעבד עוד מעט...

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  5. תסתכלו במפרט <<< המאוורר היחידי שעובד זה המאוורר של הזלמן ב1900 סל"ד,הסיבה שהוא היחיד היא שקט,והמחשב עובד כל הזמן הטמפ' בעומס מגיעה ל60 מעלות,טמפ' המארז 47 כדאי לעבור למעבד AXP1700+ 0.13 מיקרון? תהיה ירידה משמעותית בטמפ' ? הייתי רוצה מחשב קר, אבל הרעש מפריע לי (ועוד יש לי מפרט חם) לא, אל תגידו לי להוסיף מאוורררים, הייתי רוצה לנתק גם את זה של הזלמן :AR15: (וסתם להשכלה כללית מהן הטמפ' של intel p4 1800mhz ?)

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by shalbik,

איזה יופי! אחרי תכנון ארוך על הOCZ התברר היום כי נגמר המלאי העולמי, נגמר הייצור של הסטיקים האלה, אז נאלצתי לעבור לזכרונות אחרים. שתי החברות שהלכתי אוטומטית היו קינגסטון וקורסאייר, כשהדגמים הרלונטיים מקינגסטון הם הHyperX של PC3500 ו PC3200 . אצל קורסאייר הדגמים הם CMX512 3200C2PRO ו-CMX 512 3500C2(שמראה כבר סימני יוקרה בשמיים). מחירים תוכלו למצוא באתר [צונזר] אם זה חשוב. עכשיו, המטרה היא לעבוד עם סטיק אחד של אחד הדגמים הנל בתזמונים של 2-2-2-5 או אפילו 2-2-2-4 אם זה אפשרי - הקיצר, מעבד AMD אז כמה שהכי נמוך יותר שולט, וכל זה במהירות 400(ככה שאם מדובר ב3500 אז אני יתכנן לו dc ל400). אשמח לשמוע דעות ו/או עובדות בקשר לסטיקים הנ"ל+אפילו כתבות שמראות במפורש את התזמונים שאפשר להגי…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by wewe1,

מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הביקורת על המוצר הנ"ל השינוי הוא ענקי לאומת חוסר השימוש בו ולדעתי אפשר לבנות כזה לבד ולכן התחלתי לבנות אחד דיווח בקרוב. http://www.3dgameman.com/vr/muffled_comp/fan_mufflers/video_review.html

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by itayizra,

אני הולך לשדרג את המחשב.. ואני יודע שצריך קירוק חזק למעבד.. הנה המפרט: מעבד: (Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX ) ----- לוח אם: ‎GA-P31-S3G‎ P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E ---- זיכרון OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz ---- שאר החלקים עדיין לא החלטתי.. אני רוצה לקנות קירוק למעבד אבל שיהיה הכי זול והכי חזק שיכול להיות.. ד"א צריך מארז רחב לחלקי קירור? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Bebush,

היי לכולם אני לא ממש מבין הרבה בOC אבל דיברתי עם Nike (מנהל פורום מעבדים,לוחות אם וזכרונות) והוא הציע לי לעשות OC. כשהתחלתי את הOC (בעזרתו של Nike) היה לי קירור סטוק. (המערכת נמצאת בצד) ושמתי בבאס 300, הכל היה מצויין, טמפרטורה במאמץ הגיעה ל77 (בדקתי עם OCCT) ולא היו קריסות. אתמול קניתי קירור חדש (Mugen 2 Rev. B), העלתי את הבאס ל329, המולטיפלייר נשאר על X11, המתח של ה FSB +0.3, המתח של המעבד +1.4, מתח של הזיכרון +0.1. הרצתי OCCT, במאמץ הגיע ל49 מעלות. השלב הבא שאני וNike רוצים לעשות זה להוריד את המכפלה לX6, ולעלות את הבאס בצורה דרסטית וככה להמשיך. Nike חיפש בגוגל והוא מצא דיון של OC עם בחור שיש לו מעבד כמו שלי והוא הגיע ל4.0GHz. בנתיים העיניים נראים טוב? יש לאן ל…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. Started by paradigm100,

שלום ולילה טוב לכולם אני מתכנן בניית מחשב ומתעניין בלוח הנ"ל ביחד עם סמפרון 2800 סטיק של 1 gb ועוד סטיק של 512 הזכרונות של סאמסונג , (לצערי אין באפשרותי להשקיע בזכרון יותר רציני ל-oc) היה למישהו איזה ניסיון עם הלוח באובר קלוקינג ? אני קורא חוות דעת דיי מנוגדות עליו באינטרנט חלק הגיעו לבאסים של 280 ויותר ואחרים בקושי עברו את ה-210 . נ.ב האם לצפות לאיזה שהם בעיות עם 1.5 גיגה בשני סטיקים ובקר הזכרון במעבד ? תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  12. לאלו שלא מבינים על מה אני מדבר אני יכול לצלם לכם השרוולים האלו באים בד"כ במארזים הישנים ומורכבים על הדלת צד של המארז, פירקתי שרוול כזה ממארז של חבר והרכבתי על המעבד שלי(Q9450) והחתיכת פלסטיק הקטנה הזאת הורידה טמפ' בכ-6 מעלות במנוחה.. הבעיה היחידה שהשרוול משמש מחשב של חבר, לכן אני פונה אליכם חברי הפורום, מישהו יודע היכן אפשר לקנות שרוול כזה ?(אם לא מוכרים דברים כאלה כבר אז אולי מדריך להכין אחד כזה)

13. Started by Or ei,

אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by ben060,

המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by dor31,

למישהוא יש שיטה נוספת להורדת סינק שמודבק אם דבק טרמי חוץ מהקפאה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by yotamavi,

הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by Real_Me,

יש לי מארז VIRGO עם מאוורר יחיד בגב המארז והתברר לי שעם מארז פתוח ומאוורר חיצוני אני מצליח לשמור על טמפרטורה סבירה של מעבד ב-FULL LOAD, כ-49 מעלות במחשב AMD. במחשבה שאצליח להמהיר עוד מה שיחמם את העסק הרבה יותר חשבתי שאוכל אולי לקבל מאוורר נוסף ממישהו שמגיע מארה"ב, אחד מהמוזכרים כאן מדי פעם, אבל תהיתי אם זה נחוץ. הרי אם אסגור את המארז הטמפרטורות יקפצו ב-5 עד 6 מעלות והמאוורר החדש יתחיל מהנקודה הזו. מצד שני אם אשאיר את המארז פתוח איזו תועלת יוכל להביא המאוורר הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by NewRig,

שלום, לא מצאתי מידע בחיפוש, אז אני שואל כאן: * האם ניתן להוריד מכפלה למעבד הנ"ל? * מה המהירות המירבית שהגיעו איתו עם קירור אוויר (Bigtyphoon אם להיות יותר קונקרטי) ? תודה

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by arikbaron,

שלום הרכבתי מחשב חדש והטמפרטורת נראות לי מוזרות המחשב הורכב מעבד e 8600 על לוח גיגה 45ud3p . כרטיס מסך פליט 4870 ץקירור מעבד black knite ומשחה טרמית של ארקטיק הכל נארז במארז גיגהבייט אורורה 570 שהיה לי במחשב הקודם הטמפרטורות של המעבד בסביבות 50 בלי אוברקלוקינג והוא צונח ב10 מעלות לאחר פירוק הפנל הצידי של המארז. מה לא בסדר? תודה

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by Ariel_tangi,

אני עובד כיום עם 7900GT על 600/800 בלי בעיות ובטמפרטורות נורמליות. הייתי רוצה לדעת מהו המקסימום שמישהו הצליח לסחוט מהכרטיס הזה על קירור אויר (Zalman vf900). תודה.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by Mikey_S,

אהלן אנשים, אז אחרי שקניתי את כל החלקים והרכבתי את המחשב והכל נראה על פניו תקין ופועל, הבטתי ב BIOS והמחזה היה טיפה מדאיג. המפרט הבא: מעבד: Q6600 G0 Stepping לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R קירור מעבד: TT V1 כ. מסך: Sparkle Geforce 8800 GTS ספק: Enermax 400W מארז: Aurora 570 טמפ' המעבד תקינות (בסביבות ה28-35, כשאני מסיר את דופן המארז הטמפ' באופן טבעי יורדות במעט) טמפ' המארז (SYSTEM אם אני לא טועה) מגיעות ל 48 במקרה הטוב, ול 52-53 במקרה הפחות טוב. הם טמפ' אלה תקינות? יכול להיות שהצבת ה cooler הפוך (למרות שאני די משוכנע שלא כך הדבר) עלולות להשפיע כל כך על הטמפ'? כמו כן מצורף תצלום מסך של Everest. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by shalbik,

התזמונים המקוריים של הסטיק הם: 2-3-3-8 וזה קצת לא משו, אם מישהו יכול להגיד לי לכמה אפשר להוריד את התזמונים בלי לקרוע את הסטיק עם מתח ובלי לגרום לו נזק כלשהו.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  23. במארז הנ"ל יש מאוורר אחד שמכניס אוויר ואחד שמוציא. האם כדאי לאטום את החורים שבפאנל הצדדי, על מנת למנוע כניסה של אבק, או שזה עלול לפגוע באוורור? תודה.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  24. Started by idos100,

אוקיי יש לי hd4850 של connect 3d אם קירור של ac cooling(מאוורר יחיד). המחשב הוא חדש ונקנה לפני חודשיים. חודש לאחר הקנייה החלו אצלו רעשים מעצבנים זה היה בתדירות של כל כמה ימים בערך לא ממש מפריע אך מציק פתחתי את המחשב הבנתי שזה מהכרטיס מסך. עכשיו הרעש הגיע לתדירות של כל חצי שעה בערך!!! רעש חזק שאי אפשר להתרכז איתו. הבעיה בכרטיס היא זאת. המאוורר יושב במין עיגול עם כמה תומכים בו שמחוברים לכרטיס. עם עדיין לא הבנתם תסתכלו בתמונה (אותו דבר רק עם מאורר אחד) http://www.foxpc.co.il/UploadImages/634586_20AOC.jpg . עוד תמונה ברורה יותר http://images.hardware.info/news/force3d_accelero.jpg (אם תסתכלו טוב תראו איפה המאוורר יכול להתנגש בתומך). עכשיו הבעיה היא שהמאוור לא יושב טוב ונופל…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by asafasaf,

אני לא מצליח לעבור את ה-3... העליתי מתח להכל הכי הרבה שאפשר. המעבד הזה יכול להחזיק עד 1.3625 .. ועדיין לא עושה לי פוסט ברגע שאני מרים תבאס מעל 400.. המכפלה היא 7.5 מה עוד אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.