אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הגיע לארץ - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 מישהו מכיר אותו ויש לו מה לומר עליו (חוץ מזה שהוא עולה המון) ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מדבר על התחממות רבה בלי אוברקלוק(נאמר 65 מעלות למעבד). אני מבין שבסופו של דבר המחשב יקרוס, אבל השאלה האם הוא יכול להמשיך לעבוד אבל עם ירידה בביצועים? באיזה מצבים נגרם נזק בלתי הפיך לרכיב?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי 2 מאוררים אני רוצה לחבר אותם ללוח אם בשביל לקרר את המארז אבל איך אני עושה את זה אם יש רק שתי חוטים אשר יוצאים מהמאורר ? על הלוח אם יש חיבור למאוררים של 3 חוטים ולא של 2 אז איך אני בכל זאת מחבר אותם ?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איפה זה נמצא? בביוס? ותחת איזה שם? יש לי לוח ABIT AN7 והדבר היחיד שראיתי זה שאפשר לשנות את התדר של ה AGP שאצלי זה נמצא על 66MHZ זה מה שקשור לנעילת AGP? ו 66MHZ זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע אוברקלוק אני מחליף SPD מ 2:12 ל 2:10 - מעלה את התדר מ 133MHZ ל 149MHZ בבאס. מה שקורה זה שהזיכרון פועל ב 1490MHZ במקום 1600MHZ . השאלה היא - כמה זה משפיע על ביצועי הזיכרון ( כי הורדתי את המהירות ) ? אני בכוונה לא רוצה להעלות את הבאס ל 160 (160X10 =1600MHZ ) כי המעבד מתחמם לי יותר מידי (קירור אוויר). תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום יש לי המעבד הבא : 760 intel core i 5 הקירור הינו MUGEN 2 (נראה מפלצת ) הטמפרטורה כשהמחשב לא עושה כלום הינה 40 +- מעלות האם הטמפרטורה סבירה או גבוהה מידי ? ביחס לקירור וכן שהמחשב ללא מאמץ מיוחד יש לציין שזו הטמפרטורה של המעבד מאז שקניתי את המחשב (כשהמחשב ללא מאמץ ) אני שואל מיכוון שלחבר מעבד אחר עם אותו קירור ואצלו הטמפרטורה לא עוברת את ה- 25 מעלות כשהמחשב (ללא מאמץ ) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חשבתי על Zalman FSV9 אבל כשחיפשתי פה טיפה ראיתי שלכרטיס מסך כ''כ חם רצוי קירור אחר, השאלה איזה? אני כבר משתגע מהכרטיס מסך הזה, היום הוא הגיע לי ל105 מעלות כשיחקתי בCOD4, ולא רק שהוא חם אלא הוא גם מציג קווים משוגעים על המסך שמפריעים לשחק. האם קירור יעזור לכרטיס הזה, או שזה כבר אבוד?
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בשלבים אחרונים לקראת קניית מחשב חדש במיועד לעבודות עריכת וידאו, אפטר אפקטס וכו' בתדירות גבוהה מאוד, אני מתפרנס מזה. המפרט שנבחר הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V *2 כוננן SSD - עוד לא הוחלט סופית איזה קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black המחשב יעבוד 24 שעות ביממה ולכן עדיף שיהיה שקט. לא מתוכנן OC כרגע. האם…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כותרת.. חיברתי את המאוורר ל3 פינים ללוח אם.. והוא פועל רק על 930rpm למרות שבאוברקלוק עשיתי את האופציה שהמאווררים תמיד יפעלו לי על הכי גבוה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הקירור שיש לי עכשיו על המעבד הוא קירור המקורי והוא ממש רועש אז אני מחפש קירור חדש עד 200 שקל שיהיה שקט וחשוב שהוא צריך להיות גם נמוך כי זה מארז של HTPC. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?
-
- 13 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי לכולם , בביוס יש לי אפשרות או לסנכרן או להפריד בין התדירויות של ה-CPU וה-PCIE , יש גם אפשרות לנעול את ה-PCI על 33.3Hz . אם ה-PCIE לא מסונכרן למעבד (CPU,PCIE Async) המחשב לא עולה בכלל וצריך לאפס מהבטריה , אם הם מסונכרנים אני לא יכול לעבור את ה-269Hz למעבד כי ה-PCIE יעלה מ-120Hz ואז ה-SATA לא עובדים . נעילת PCI ל-33.3Hz לא משפיעה , וכל המדרגות מתח\ביצועים מבוטלות . אין שום כרטיסים בסלוטים כרגע , אני עובד על כ.מסך פנימי . עשיתי חיפוש , נתקלתי בהרבה התייחסות לנושא , אבל אפילו באתרים רציניים אף אחד לא מפרט יותר מידי על הפתרונות . מעבד Intel E2180 2GHz . לוח אם ASRock Conroe 1333-D667 R1 . ביוס מעודכן ואימפוטנטי
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.inno3d.com/products/geforce_fx/fx5900xt.html מה אתם אומרים על הכטיס מסך ככה איך הוא במצב סטוק ? מה אפשר לעשות איתו באובר ? אני יכול להשיג אותו ב400 שקל...
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי לכולם , וחג שמח. לפני יומיים פתחתי את המארז לנקות קצת אבק וחשבתי לנקות גם תסינק של המעבד, אז הוצאתי אותו מהסוקט פירקתי את המאורר וניקיתי אותו עם שואב אבק ומברשת. אחרי שהסתכלתי על התחתית שלו ראיתי שהפד טרמי שהיה עליו נמס ועכשיו איפה שהמעבד נגע בפד יש כמו "חור" ללא חומר טרמי. שמתי את הסינק בחזרה על המעבד בדיוק כפי שהיה אבל שהדלקתי את המחשב זה הראה לי שהמעבד על 60 מעלות, כשלפני זה הוא היה על 39-42. יש לי מעבד amd athlon xp2500 ולוח אם epox 8rda3i , הלוח אינו מזייף כי עידכנתי לו ביוס, וגם בביוס הוא מראה את אותה הטמפ'. הגוף קירור שברשותי הוא הרגיל שבא עם המעבד (סטוק) משהו של foxconn והוא ממש מרעיש, אז חשבתי כבר שאולי עדיף לי בכלל לקנות גוף קירור חדש מאשר לנסות ולתקן א…
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הלוח שלי אינו תומך בהעלת מתחים דרך הביוס אין לי ברירה יש דרך לעלות מתחים אוליי אם אני יצרוב ביוס חדש ללוח או דרך איזה תוכנה להעלות את המתחים כי אני דיי סגור בoc מוגבל הגעתי מ2.93 ל3.5 אבל תכלס זה כמעט ולא מורגש שינוי כל כך ואני רוצה לסחוט עוד תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1st. allow me to apologize for my awefull english, i've just installed some experminetal windows and i dont have hebrew support. just b4 i installed the windows o/s i opened my computer case just to clean the dust that got accumilated there with the vacum cleaner :> and when i touched the vid card it was so hot i removed my hand immidetally , anyways i dled gpu-z , and the gpu temp- 87 and pcb is 80 i assume that i need to replace the the fan on my card , but i never had done it before , oh and i forgot to mention the card is 9800xt 256 , i dont want to invest money on this computer since im planning to get a new one . on the other hand i dont want to kill this one …
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחפש תוכנת שליטה במאוררים המחוברים ללוח אם חוץ מספיידפאן...[התוכנה הספציפית לא פועלת עם הלוח :-\]
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-