עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by blinkybill,

אני מנסה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל אני די מסתבך בביוס, לוח האם שלי הוא GA-81915pl-G קראתי את המדריך שיש פה אך כמעט כלום לא רלוונטי לביוס שלי. למשל: לא מצאתי את האפשרות EIST או הגדרת מחלק הזכרון. בביוס של גיגהבייט יש תפריט מיוחד לאוברקלוק שנקרא m.i.t אבל אני לא מתמצא בו כלכך. בקיצור אני לא רוצה לשחק יותר מדי בהגדרות כי כבר איפסתי את הביוס פעמיים היום ואני מפחד להרוס משהו. אם יש למישהו לוח אם כמו שלי או התעסק עם הביוס הזה בעבר, אני אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by Swed,

שלום אני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אחרי שאני רואה פה שאנשים לא מפחדים ומגיעים לתוצאות מאוד יפות וטובות... הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ולאט לאט כדי שהכל יהיה ברור.. ומה אני צריך בדיוק לשנות ומה לעשות... אני לא מצפה לעבור את ה-3.00GHz למרות שאני יכול יותר...הקירור שיש לי הוא 8700 של זלמן.. עכשיו זה המפרט שלי Q6600 P35C-DS3R 2 GIGA 800MHz G.Skill עכשיו אם מישהו יכול להסביר לי שלב שלב ומה לעשות בדיוק אני מאוד יודע לו על זה.. כי אני לא יודע במדוייק מה עושים אני יודע בערך ובגלל שאני יודע בערך אני לא רוצה לעשות שטויות... תודה על הקשבה וההבנה... אני יודע שיש מדריך באתר אבל מעדיף שמישהו יסביר לי תודה. !

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Snirs69,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד+לוח אם+זכרונות חדשים ורציתי לעשות להם OC. המעבד הוא Intel Q6600 2.4, הלוח אם הוא Gigabyte GA-P35C-DS3R, זכרונות של Corsair 667MHz 4GB. קראתי את המדריך באתר ולא ממש הצלחתי להבין איפה נמצאים כמה פונקצויות שצריך לבטל/להפעיל. בנוסף, אני לא יודע איך אני עושה שהיחס של fsb:dram יהיה 1:1. הצלחתי לעשות OC כך שהמהירות תיהיה 2.7 (300X9) ללא הוספת מתח והמערכת יציבה. כשניסיתי להעלות עוד (אני רוצה להגיע ל335X9) אז הביוס שיחזר את עצמו. אני אישית חושב שזה קשור לזכרונות אבל אני לא בטוח. לכן הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה בOC הזה כדי שאני אצליח להגיע למהירות שאני רוצה. בתודה מראש, שניר. =]

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום לחבר שלי יש qx9650 והוא רוצה לעשות oc כבד ביותר. איזה קירור כדאי לו לקחת מים,מאורר או משהו אחר? עריכה חברי שלי משוגע

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by oceans68,

יש לי Q6600 - עם אוורור אוריגינל של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- - Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE 019 ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by ben060,

המערכת שלי בצד ימין אני צריך הסבר איך לבטל את הגבלת המטח שהמעבד מקבל בזמן מנוחה כלומר אני רוצה שיעבוד תמיד על 1.86 כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק. אם איזה תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק ולבדוק יציבות?

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by gladiator1105,

בלי עזרה בי כלום איך יפה ? מפרט : ‏Core 2 Duo E8400 ‏Freezer 7 Pro ‏EP45-DS3R GIGABYTE ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ 800mhz cl4 ‏HD 4870 512MB ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏Thermaltake Armor+ MX Enermax ‏PRO82+ 525W 3dmark vantage 8000 3Dmark 2006 = 15000 super pi = 11 sec. מנוחה 46 מעלות 100% load 57-63

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  8. אני מעוניין לעבוד על השולחני ע"י התחברות מהנייד ,כיצד אפשר להתחבר ,יש משהו מיוחד שמאפשר להתחבר בצורה כזו אם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by maCr0T,

חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  10. היי קניתי את Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes ואני רוצה לעשות לו אוברקלואק כדי שיגיע לרמה של TI4600 ולמי שלא ידע הוא מסוגל לפחות לפי הביקורת כאן http://www.digit-life.com/articles/sumati4200/index.html יש שם תמונה שמראה שהם שמו מאורר ליד הכרטיס איך הם תלו אותו ככה גם אני רוצה לעשות את זה תשובות כנות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by MonoMan,

אני לא יודע כ"כ הרבה על נושא הסטפינג האותיות על המעבד הן AGOIA והבנתי שזה אומר שהמעבד ניתן להמהרה די טובה המעבד הוא XP1800P שווה להשיקע באוברקלוקינג למחשב? אני משחק במשחקים כבדים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך GF4 (לא החלטתי איזה בידיוק...) יש לי זיכרון של טרנסנד 333מה"צ עם צ'יפים של סמסונג עד כמה הזיכרון יכול להגביל אותי? ושאלה אחרונה מה ההיטסינק האולטמטיבי במבחינתכם - לאוברקלוקינג לא קל?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. מאיפה אני יכול להסיג את החומר המוליך ששמים על ה L1 כדי לפתוח את המחפלה? החומר ששמים על המפשיר אדים במכונית כאשר אחד מהחוטים ניקרע נישיתי לחפש בהרבה מקומות ואמרו לי שאין להם וחלקם צחקו עלי

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  13. Started by igt,

איך ניתן לשנות מכפלה של PCI אם בלוח שלי אין 1ל5 דיבידר - המכפלה היא 1/4 - MSI Kt3Ultra @ 147fsb 1800+

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by SOLIDUS SNAKE,

ראיתי את הביקורת על המוצר הנ"ל השינוי הוא ענקי לאומת חוסר השימוש בו ולדעתי אפשר לבנות כזה לבד ולכן התחלתי לבנות אחד דיווח בקרוב. http://www.3dgameman.com/vr/muffled_comp/fan_mufflers/video_review.html

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  16. א. חבר שלי עובד במוסך והוא יכול להביא לי רדיאטור משומש אפילו של פיאסטה בשביל המערכת זה מתאים כזה דבר??? זה גדול גדול או בקטנה כמו של הזה במדריך באתר? ב. אני קונה משאבה מחנות דגים אתם אני לא יודע איך לעזעזל אני עושה את החיבורים בין הפיות של המוצרים לבין הכבלים מבלי שתיהיה נזילה אנה ממכם כל חלק שאתם אומרים שצריך להביא תמונה כי אני ממשששש לא מבין בזה! ג. מה אני יעשה אם הפייה של הראדיאטור תיהיה יותר גדולה מזה של המשאבה אפשר לחבר כזה דבר ביחד בכלל? תודה רבה לעוזים!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by arnoNz,

תנו שמות של רדיאטורים לקירור מים משהו איכותי אבל או לפחות איך יודעים אם ראדיטור הוא טוב (נגיד אם קונים ממוסך או משהוא) תודה... ותגידו מישהו פה פעם הכין בעצמו בלוק יש טיפים צורת שטויות וכאלה (משתמש ב cnc של אבא של atomix)

18. שלום לכולם. קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL ומשחה טרמית ArcticSilver 5 . עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו) הוא 1.56 או משהו דומה. נ.ב החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Acejin,

שלום לכולם, אחרי שעדכנתי את הביוס בהצלחה, התחלתי לעשות OC והגעתי לתדר של 3.0MHZ. נתונים: מעבד E7200 2.53MHZ, קירור סטוק. טמפרטורות: מנוחה - 25/28 מעלות (Realtemp) מאמץ - 52 מעלות. ד"א, בזמן הבדיקות ב-OCCT, הבדיקות במאמץ עמדו על 56 מעלות. איזו תוכנה יותר אמינה בכל מה שקשור לטמפרטורות? שאלות: 1. אני יכול להמשיך ב-OC אפילו שאני נמצא עם קירור סטוק? 2. היחס של הזכרונות עומד על 1:1, והזכרונות בתדר של 640, אני רוצה לדעת אם זה בסדר שאני אעלה את היחס ל-2.5 כדי לקבל את התדר המקורי 800MHZ. זכרונות: PI Black G.SKILL DDR2 PC2 6400 CL4 4GB Kit 3. לא שיניתי מתחים, ורציתי לדעת אם יש שינויים שאני צריך לבצע אחרי שסיימתי את ה-OC? 4. אני מתכנן לעשות גם OC לכ.מסך, זה אמור להשפיע…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. הוא החל להרעיש לכדקה מרגע הדלקת המחשב, פירקתי אותו, ניקיתי כמו שצריך. עכשיו יש זרימת אויר טובה אבל יש רעש מסוג חדש, הוא אמנם חלש, אבל אני לא מבין מה יכול להיות המקור שלו.

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  21. חבר'ה קניתי כרטיס מסך של XFX ATI HD4870 1G עכשיו שאלה הטמפרטורה של הכטיס נעה בין 72 - 75 מעלות זה בסדר? או שצריך להוסיף קירור? והאם זה קשור לספק כוח? יכול להיות שהוא חלש מידי? בבקשה חבר'ה מזל לא באלי שילך לי הכטיס.. תודה מראש באמת תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by idos100,

אוקיי יש לי hd4850 של connect 3d אם קירור של ac cooling(מאוורר יחיד). המחשב הוא חדש ונקנה לפני חודשיים. חודש לאחר הקנייה החלו אצלו רעשים מעצבנים זה היה בתדירות של כל כמה ימים בערך לא ממש מפריע אך מציק פתחתי את המחשב הבנתי שזה מהכרטיס מסך. עכשיו הרעש הגיע לתדירות של כל חצי שעה בערך!!! רעש חזק שאי אפשר להתרכז איתו. הבעיה בכרטיס היא זאת. המאוורר יושב במין עיגול עם כמה תומכים בו שמחוברים לכרטיס. עם עדיין לא הבנתם תסתכלו בתמונה (אותו דבר רק עם מאורר אחד) http://www.foxpc.co.il/UploadImages/634586_20AOC.jpg . עוד תמונה ברורה יותר http://images.hardware.info/news/force3d_accelero.jpg (אם תסתכלו טוב תראו איפה המאוורר יכול להתנגש בתומך). עכשיו הבעיה היא שהמאוור לא יושב טוב ונופל…

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  23. יש את המקום של המאוור מאחור כמו שרואים שזה מאוור 12сm, ויש גם את הדר כמו צינור שיש לו פתח על הצד של המארז ששואב את האוויר החם מהמעבד , עכשיו במקום של המאוור 12сm , מה לדעתם אני צריך מאוור שדוחף אוויר או מאוור שמוציא אוויר? זה המארז שלי

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by MagnuM_47,

יש לי מעבד Q6600 עם מאורר סטנדרטי של המעבד INTEL משום מה מדי פעם הוא מפסיק ואחרי חצי דקה - דקה הוא חוזר לעבוד. זה פתאום קרה לי, שנה שלמה הוא עבד מצויין. יש למישהו רעיונות? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 773 צפיות
  25. המון גופי קרור חדשים נכנסו לחנויות בתקופה האחרונה.. ניהיה סלט אחד גדול. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים