עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  2. יש לי מחשב לפני 6 שנים.פתחתי אותו ואין לי שם עוד משחה טרמית.זה מסוכן? כדאי להזדרז ולהשים?

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by avihayn,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש בקרוב מאוד כרטיס מסך GeForce 7950 GX2 של XFX. אחרי חיפוש ארוך לא הצלחתי למצוא פיתרון קירור שתומך רשמית בכרטיס, פרט לפיתרון מוזר של חברת EGVA שמגיע עם הכרטיס שהם מייצרים, מישהו מכיר אולי פיתרון קירור כלשהו שכן תומך ? לא ממש משנה כרגע אם זה מבוסס מים או לא .... האם מוצר שתומך ב7900GT/GTX יתאים? תודה

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. לאלו שלא מבינים על מה אני מדבר אני יכול לצלם לכם השרוולים האלו באים בד"כ במארזים הישנים ומורכבים על הדלת צד של המארז, פירקתי שרוול כזה ממארז של חבר והרכבתי על המעבד שלי(Q9450) והחתיכת פלסטיק הקטנה הזאת הורידה טמפ' בכ-6 מעלות במנוחה.. הבעיה היחידה שהשרוול משמש מחשב של חבר, לכן אני פונה אליכם חברי הפורום, מישהו יודע היכן אפשר לקנות שרוול כזה ?(אם לא מוכרים דברים כאלה כבר אז אולי מדריך להכין אחד כזה)

6. Started by yotamavi,

הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. הוא הוריד לי את הטמפרטורה של ה- AMD T-Bird שלי ב- 32 מעלות!!!

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Danix60,

אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 9600GT 512 MB INNO3D ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך תקציב : 130 חריגה של 20 שקל קירור למעבד מוכן להשקיע 150-250 AMD Phenom 9600 X4 BlackEdition QuadCore 2.3GHz@2.6GHz לי כרגע יש את זה :

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by stingeR-,

הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by pro,

האם יש חברה שמתעסקת רק אם מארזים והאם אפשר לתת לי תמונות של מארזים ומחיר תודה רבה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by saarhadad,

הלוח שלי אינו תומך בהעלת מתחים דרך הביוס אין לי ברירה יש דרך לעלות מתחים אוליי אם אני יצרוב ביוס חדש ללוח או דרך איזה תוכנה להעלות את המתחים כי אני דיי סגור בoc מוגבל הגעתי מ2.93 ל3.5 אבל תכלס זה כמעט ולא מורגש שינוי כל כך ואני רוצה לסחוט עוד תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת לאן בערך לכוון, ועם איזה ערכים כדאי לשחק. תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by arikbaron,

מבקש המלצות לקרור למעבד athlon 3800 64*2 socket am2 המחיר -עד 300 פחות או יותר תודה

14. נתחיל במאוורר - המאוורר הנ"ל הוא Smart Fan 2000-5500rpm triple blades בנוסף למד טמפ' יש שליטה ידנית. משום מה אני לא מצליח להוריד את המהירות שלו עם הזחלן, גם ב- MAX וגם ב- MIN הוא רועש ביותר ונדמה שאין שינוי במהירות שלו. לפי המפרט של TT ב- MIN הוא 21dBa וב- MAX הוא 48dBa, נראה כאילו הוא עובד רק ב- MAX והרעש שלו כמו מכסחת דשא (מה שכן הוא כל הזמן מנסה להמריא במצב הזה ;D). האם זה בעיה אצלי/המאוורר? המאווררים מחוברים למארז בסדר הזה - Silent Cat למעלה מוציא אויר, Generic מאחור מוציא אויר וה- Street Fighter אמור להתמקם בחלון השמאלי למטה מקדימה - מכניס אויר (מעבר להם יש מאוורר+צלעות סטוק של INTEL על המעבד, וכמובן מאוורר לספק). הכוונה שלי שרוב הזמן ה- SF יעבוד ב- MIN וכאשר המחשב ב…

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by idofr,

משהו בסיסי, אין לי יותר מידי כסף, ניראה לי 150 ככה יהיה סביר לא? אני מחפש משהו שיהיה קצת יותר טוב מהסטוק, לא צריך משהו מטורף אבל - האם בתקציה הזה יהיה לי שווב בכלל להוציא את הכסף או שכבר עדיף להשאר עם הסטוק? תודה רבה, שבוע מצוין

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

בSpecs באתר שלהם לא רשום Core 2 Quad. בFreezer 7 Pro כן רשום, אבל הוא יותר רועש.. תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. הקירור נקרא Accelero S1 Rev. 2, קירור שקט מאוד, לא עושה רעש כלל במצב רגיל, ובמצב של עבודה מקסימלית גם כן בקושי עושה רעש (0.1sone) - פחות מ20 דציבלים. הקירור יעיל מאוד ולדוגמא שמו את כרטיס המסך X1950PRo שהקירור סטוק שלו מחזיק את הכרטיס על 67 מעלות, לעומת זאת, הקירור הנ"ל מחזיק את הכרטיס על 63 מעלות, ועל טורבו (שככה"נ מדובר במצב עבודה מקסימלית) מוריד את הכרטיס לטמפ' של 49 מעלות. מה שיותר חשוב, הוא המחיר של הקירור, שעולה 26 דולר, כלומר בסביבות ה130-150 שקל אצלנו לתמונות ומידע מפרט יותר http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=147

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by fers,

בדקתי אם אני יכול לבצע oc מעבד בעזרת התוכנה OCCT linepack : http://up192.siz.co.il/up1/mhdbnzzlhzjl.png http://up192.siz.co.il/up3/5nmzodqdwwzm.png http://up196.siz.co.il/up3/zhhvjwlzdmjt.png http://up198.siz.co.il/up3/k4votyne22mw.png http://up193.siz.co.il/up1/krnd2zzhhcto.png http://up198.siz.co.il/up3/uzgz0ugwmnzj.png http://up197.siz.co.il/up3/jgynmz5zg2yn.png חשוב : בזמן הבדיקה היה רשום בתוכנה למעלה 100 אחוז שימוש ב cpu . בדקתי ב intel והעמבד יכול להגיע עד ל 74 מעלות בזמן מאמץ. מה אתם אומרים.? אם לא טוב איזה מערכת קירור אתם ממליצים..?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  19. שלום, יש לי מעבד intel E6300 1.86Ghz וכיוון שאני לא חושב שאני יצליח לעשות OC למעבד אז חשבתי אולי חנויות יכולות לעשות לי תמורת תשלום.. מישהו יודע אם tms,iqpc,foxpc,skypc או כאלה עושים?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by itayizra,

אני הולך לשדרג את המחשב.. ואני יודע שצריך קירוק חזק למעבד.. הנה המפרט: מעבד: (Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX ) ----- לוח אם: ‎GA-P31-S3G‎ P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E ---- זיכרון OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz ---- שאר החלקים עדיין לא החלטתי.. אני רוצה לקנות קירוק למעבד אבל שיהיה הכי זול והכי חזק שיכול להיות.. ד"א צריך מארז רחב לחלקי קירור? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס GF4 MX של Inno3d (אני יודע שהחברה לא משו). אם אני לא טועה הכרטיס הוא SE למרות שהדרייבר ושאר התוכנות מזהות אותו כMX רגיל. אני חושב ככה כי המהיריות שלו הן: ליבה -250. זכרון -332. יש לי קובץ REG שבעזרתו אני מוסיף ערך OC לדרייבר של NVIDIA ובאמצעותו אני יכול להעלות את הליבה והזכרון. כמה אני יכול להעלות לזכרון ולליבה בלי סיכון גדול מידי? לא יודע אם זה קשור אבל הנה הטמפ' של המחשב במנוחה: לוח -32 33. מעבד - 35-38, אם יש מזגן אז 33. ולשאלה - האם הGF4 MX שלי הוא 128Bits? הגיוני? הזה מידע עליו מאוורסט: Memory Bus Properties: Bus Type DDR Bus Width 128-bit Real Clock …

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by paradigm100,

שלום ולילה טוב לכולם אני מתכנן בניית מחשב ומתעניין בלוח הנ"ל ביחד עם סמפרון 2800 סטיק של 1 gb ועוד סטיק של 512 הזכרונות של סאמסונג , (לצערי אין באפשרותי להשקיע בזכרון יותר רציני ל-oc) היה למישהו איזה ניסיון עם הלוח באובר קלוקינג ? אני קורא חוות דעת דיי מנוגדות עליו באינטרנט חלק הגיעו לבאסים של 280 ויותר ואחרים בקושי עברו את ה-210 . נ.ב האם לצפות לאיזה שהם בעיות עם 1.5 גיגה בשני סטיקים ובקר הזכרון במעבד ? תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by SuBeX,

קראתי את מה שיש בפורום וגם במקומות אחרים, אבל אני עדיין לא סגור על זה? וגם שמתי לב שמחקו את ההשוואת קירור לכ. מסך.... אני משער שמעדכנים את זה עכשיו... לכן אני אשאל, מה הקירור הכי טוב לכ. המסך שלי? 9600XT כמובן. אני מעוניין לעשות לו OC עד שאני אשדרג את המחשב גרוטאה שלי... ;D תודה מראש... כמו כן אני אשמח לדעת מה הטמפ' המשוערת שלו ללא OC עם איוורור סטנדרטי ותקין?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והתחלתי מהסטוק 900/500 , תוצאת סטוק 2935 , אוקיי אז ככה התחלתי העלתי את הליבה ל550 והעלתי את הזכרונות ל910 910/550 וקיבלתי 3028 , אוקיי המשכתי ל 920/550 קיבלתי 3042 ראיתי זה יציב , המשכתי ל 930/550 וקיבלתי 3044 לא משהו כלכך אבל בכל זאת , המשכתי ל940/550 קיבלתי 3053 , המשכתי ל 950/550 וקיבלתי תוצאה יותר נמוכה מהקודם ב4 נקודות קיבלתי 3049 , בכל זאת המשכתי , אח"כ עשיתי 955/550 קיבלתי 3088 , העלתי ל960/550 וקיבלתי 3066 שזה ירידה,אז ירדתי עוד פעם ל955/550 וקיבלתי 3064 שזה דיי מוזר כי שעשיתי את הבדיקה קיבלתי 3088 , אבל המשכתי 965/550 וקיבלתי 3094 שזה דיי נחמד,אז העלתי ל970/660 וקיבלתי 3015 . אז הורדתי ל965/550 , אז מה אתה מציעים לעשות ? בגלל מה א…

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  25. אהלן, מאחר וקניתי את הכרטיס מסך שאתם יכולים לראות אצלי במפרט בצד והמעבד עושה לי צוואר בקבוק ענק אני מעוננין להוציא ממנו את המיץ ובשביל זה אני מתייעץ איתכם על מאוורר שיביא את הכי הרבה ביצועים במסגרת התקציב. תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.