אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי איזה HEATSINK ישן ואני רוצה לחבר אותו לזכרונות של כרטיס המסך או לכל מקום אחר איך אני מדביק אותו או מחבר אותו לשם ?? אני לא רוצה אילתור של סטריפים, אני רוצה שהוא ישב חזק.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, חברה אני זקוק לעזרה, כשאני מנסה לעלות את הClock של הGPU מעל 648 בתוכנה ATITOOL מופיע שהתרחשו "שגיאות" תוך כדי הרצת בדיקת היציבות . מנגד כשאני מריץ מספר לופים של 3Dmark06 לא צצים לי שום ארטיפקטים או משהו והבדיקה עוברת בצורה חלקה. עכשוו במידה והתוכנה הראשונה יותר אמינה בנוגע ליציבות אילו פעולות אני נדרש לבצע כדי להגיע לclock גבוהה יותר ללא חשש מגליצ'ים למיניהם בגדול אני רוצה להגיע למשהו כמו 675-680. הספק שלי הוא ocz 600W stealthxstream ואני גם מצרף תמונה מgpu-z בשביל שתיראו בדיוק על איזה נתונים אני עומד כרגע
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש משהו שמרגיז אותי בטרוף כל פעם שאני נכנס(בערך פעם ביום ) לפורום אני רואה 2 דפים מלאים בטופיקים ובתגובות חדשות עכשיו בכיףף הפורום פעיל וכו'.. אבל אותןןןןןןן השאלות חוזרות על עצמן וזה מתחיל להרגיז כל הזמן אותה השאלה אני יכול לספור אותה שאלה בעמוד 1 5 פעמים תגידו זה לא נמאס? לא יבוא מנהל שיתחיל להעיף על הדברים האלה?
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עשיתי סיכומים , לגבי כל מה שאני קונה , ונשאר לי עוד 100-150 ש"ח שאני יכול להוציא אותם על קירור נוסף למעבד . על מה אתם ממליצים ? ושלא יהיה רועש מדי .
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחיפושים שעשיתי הבנתי שזה PLL (clock-generator) chips = אבל מה זה אומר ? קראתי בכמה מקומות שזה ציפים שמתחממים, וחשוב ב-OC רציני לקרר אותם.... SO איפה הם נמצאים על הלוח אם ? ומה התפקיד שלהם בדיוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הבטחתי שאני יפרסם את התוצאות של הOC שעשיתי אז נתחיל: המערכת: e8500 Termaltake BigTyphoon VP EP45-DS3R HD4850 DuOrb VGA 4GB OCZ DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 Modu82+ 625W 3D aurora 570 WD500GB Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e pionner DVD המטרה העיקרית שלי בOC במעבד היא לשנות את המכפלה הגבוהה של המעבד (9.5) ל7 +- ואת התדר 333 להעלות מבלי לעשות OC ממשי, אז עשיתי כמה נסיונות: שלב ראשון- שלב שני- עכשיו עשיתי OC למעבד יצא יפה- יציבות: http://img21.imageshack.us/img21/1069/occtstable.jpg כמה באנצ'ים: עכשיו עשיתי גם OC קטן לHD 4850 שלי: (לא יודע היתה כנראה תקלה קטנה בGPU-Z ) אבל בעקרון הכל יציב ואני ממש מרוצה מהתוצאה!! מרגישים בהבד…
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה.. לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון??? ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק.. אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD4850 עם הקירור הסטנדרטי שאיתו הכרטיס שווק בהתחלה(הכי בסיסי שיש) לאחרונה שיחקתי ב GTA והמחשב נכבה עקב התחממות יתר של הכרטיס לאחר בדיקה של טמפ' הבחנתי שהכרטיס בזמן מאמץ עובד על כ 107 מעלות ובזמן מנוחה באזור ה 82-84 (מתחמם לאחר כמה דקות לטמפ הזו ללא הפעלה של תוכנות או נגיעה במחשב ) אשמח אם תמליצו לי על קירור שאוכל להחליף וכנראה גם משחה טרמית כבר על הדרך לקירור יותר טוב בתקציב של כ- 300 שח
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
HT על X3 זכרונות ללא שינוי,המתח על 1.55V. אם אני עובר את ה 2750 המחשב לא נדלק. טמפ':במנוחה 46,מאמץ 58-60.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל אני די מסתבך בביוס, לוח האם שלי הוא GA-81915pl-G קראתי את המדריך שיש פה אך כמעט כלום לא רלוונטי לביוס שלי. למשל: לא מצאתי את האפשרות EIST או הגדרת מחלק הזכרון. בביוס של גיגהבייט יש תפריט מיוחד לאוברקלוק שנקרא m.i.t אבל אני לא מתמצא בו כלכך. בקיצור אני לא רוצה לשחק יותר מדי בהגדרות כי כבר איפסתי את הביוס פעמיים היום ואני מפחד להרוס משהו. אם יש למישהו לוח אם כמו שלי או התעסק עם הביוס הזה בעבר, אני אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3.2Ghz (775( ואני מתעסק עם מוסיקה וכשאני מקליט כל הזמן אז שומעים את הרעש של המאוורר...(יש לי קירור סטוק) עכשיו, אני צריך קירור טוב למעבד אבל ממש טוב שלא יעשה רעש בכלל.. שמעתי על קירור טוב של זלמן אבל אני לא מוצא את הדגם + חנות שמוכרת אותו בישראל... מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
חשבתם על זה פעם? לעשות OC לכרטיס הרשת או הקול שלכם, בטוח שקיימת דרך אך, מה זה יתן? בכרטיס רשת מהירות גדולה יותר (במגבלות הכבל) אבל בכרטיסי קול, מה זה יתן? איכות קול יותר גבוה? צריכת פחות משאבים? אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע עליהם..
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
דלת למארז+חלון שהם כבר מרכיבים,או שאני מביא להם את הדלת שלי והם שמים בה את החלון???
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה , אני מחפש דרמל שאיתו אני אוכל לחתוך מתכת , בעצם אז המארז שלי. אני מעריך שהמארז הוא 2 מ"מ אובי. מארז סטנדרטי שקיבלתי כשקניתי את המחשב שלי לפני שנתיים. אני יודע שזה גם תלוי בראשים וכו אבל רציתי המלצה על דרמל וראשים שאיתם אי אוכל לחתוך מתכת ופלסטיק . אני יכול להוציא בסביבות ה-500 ש"ח על הדרמל או כל מכשיר אחר שאני אוכל לחתוך איתו מתכת וחומרים רכים יותר באופן קל ונוח שהתוצאות יהיו סבירות ++ תודה לעוזרים , אם אפשר אז המלצה למקום בו אוכל לקנות את הדרמל ... אזור המרכז , תל-אביב עדיף. תודה
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם יש סיבה לקנות חומר אחר ממה שמגיע עם המאווררר או שהוא בסדר גמור? המחשב עדיין לא מורכב, מחכה לכל החלקים ואז אפשר יהיה להרכיב. המעבד הגיע TRAY בלי שום דבר.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ככה התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי 4850 יש לי קירור accelero xtreme plus 2 טמפרטורת הקירור שלי לא במאמץ היא 27-30 ובמאמץ 42 gpu clock:680 memory clock:1043 כמובן שכל פעם אני מעלה 15 ומשתמש בתוכנה occt השאלה שלי עד לאיזה מעלות הכרטיס מסך שלי צריך להגיע במאמץ עם הקירור הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לא מש ידעתי לאן לשים את זה אבל זה יותר מתאים לפה כי זה נחמד אוברקלוק קטן
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10146 איפה מחברים אותו?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עד לאן אפשר לפי דעתכם לקחת את המעבד הזה? קירור היטפייפ גנרי.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בחלק האחורי של המארז, החל שהחלפתי למשטח פרספקס (למי שזכור, הייתה פה הודעה), הכנתי מקום למאוורר 120מ"מ שיוציא את החום מהמארז דרך הרדיאטור. המאוורר - מאוורר 120מ"מ, שפועל על 230V, מאוורר רצחני במיוחד, עוקף את הדלתא על בטוח....! טכניקות - על שולי המאוורר - במקום בוא הוא בא במגע עם משטח הפרספקס, הדבקתי פסי גומי/ספוג, זה ששמים על המשקוף כדי לאטום את הדלת. וזה בכדי לצמצם את הוויברציות המופקות ע"י המאוורר.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני רוצה שתעזרו לי למצוא פרטים על שני הקירורים האלה: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2FcomboCool%2Fcl-p0024tower112%2Fcl-p0024tower112.htm http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2F4in1heatpipe%2Fcl-p0071SonicTower%2Fcl-p0071.htm אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב OC ופרטים טכניים על שניהם
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש athlon 64 3200+ עם מארז Chenbro Gaming Bomb שמגיע בלי מאווררים ורציתי לדעת כמה מאווררים אתם ממליצים שאני ישים שיהיה קירור טוב ולא רועש מידי מאוורר למעבד זה אחד והשאלה עוד כמה מאווררים ואיזה אני צריך לשים במארז עצמו... תודה
-
- 13 תגובות
- 845 צפיות
-