אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב , לבן דוד שלי יש מעבד של אינטל , כפול ליבה , המאוורר סטוק של אינטל ממש ממש מרעיש , הסברתי לו שצריך לקנות מאוורר חדש.. האם המאוורר הנ"ל : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=3943 , ייכנס למארז ג'נרי כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IB9 , וברשותי 4*512 DDR2 533MHZ לא מצאתי בהגדרות אפשרות למחלקים , הצלחתי להגיע לבאס 333 , והמחשב למרבה הפלא יציב, אבל נראה לי שלזכרונות 533 זה מאמץ קריטי, ואני חייב למצא (אם אפשר בכלל) אפשרות למחלקים אשמח לתשובה אם מישהו יודע בוודאות שיש ,או אין אפשרות למחלקים בלוח אם הזה.
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הקירור הזה למשהו יותר טוב איזה מודינג אפשר לעשות לו
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
סתם לשתף אתכם במצבו של מחשב שפתחתי אחרי שלא ניקו אותו המון המון זמן. כמויות מסיביות של אבק ומקרוב וזה ילדים למה תמיד צריך לנקות את עצמכם...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה טמפ' אופטימלית במנוחה לכל אחד מהרכיבים? מעבד intel dual core 2.80 geforce EN7300GT SILENT HDD WD 250 giga אגב צריך להתחשב בעובדה שכבר קיץ, מה ההפרשים ב+ ?
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני לא מכיר את הביוס של הAsus Commando וזקוק לעזרה בהתחלת OC למעבד... תודה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות לו עוד 2 מאווררי 90mm מקדימה. מה אתם מציעים מפה:http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans ואם אין פה משהו טוב, אז ממקום אחר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות את המארז NZXT ZERO ואני מעוניין להוסיף לו בקר, השאלה היא איזה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב של אבא שלי, מובר בפנטיום 3 ישן אבל נראה שהלוח אם שלו חדיש יחסית למעבד כזה ולא רע, משהו של אסוס. כשמשנים את תדר ה-FSB אי אפשר כמובן לנעול את תדרי ה-PCI וה-AGP ורציתי לדעת איזו השפעה עלולה להיות אם אני אעלה אותם? אמנם המקסימום שאפשר להגיע הוא 40 מה"צ אם אני לא טועה שזה בסה"כ 7 מה"צ מעל התדר הרגיל אבל הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להרוס שם משהו.
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני כבר די סגור על המפרט... הלוח הוא p5n-e sli ועל פי מה שקראתי ישנה בעייה מסויימת להרכיב עליו את ה-tuniq tower. יש למישהו ניסיון עם הלוח? אם אכן ישנה בעייה הייתי רוצה לדעת על קירור אלטרנטיבי למעבד באותו טווח מחירים (250), כמובן שיהיה הקירור הטוב ביותר! תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם המאווררים THEMALTAKE GOLDEN ORB II ו-SCYTHE NINJA PLUS טובים יותר מ-BLUE ORB II SILENT 149MM ואם כן אז באיזה מאוור לבחור?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בדיון הקודם שפתחתי, אני רוצה להוריד את הטמפרטורה, ויש סיכוי טוב שאני אעשה OC. עכשיו השאלה היא איזו מבין 3 האפשרויות הבאות היא הטובה ביותר (יש לי מארז ג'נרי): א. לקנות פשוט מארז חדש וטוב כמו האפולו ב. לקנות קירור טוב ב250 בערך למעבד בלבד, כי הרי הOC מעלה את הטמפרטורה של המעבד ג. לקנות מארז לא ג'נרי ב250 ש"ח בערך (יש משהו ב230 של COMPUSE או איך שלא קוראים להם, נראה לי שזה לא ג'נרי) בתוספת קירור טוב למעבד ובנוסף, איך הלוח אם הזה לOC? Gigabyte GA-M55S-S3 יש לי AMD 4800+ ו8800GTS 320MB עם 2GB 800 MHZ וליברטי 400W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6840
-
- 12 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. לפני שבועיים קניתי מחשב חדש אבל הוא עדיין לא עובד כי אין לי ספק בכל מקרה, תהיתי אם כדאי לי להוסיף לו עוד שני ג'יגה זכרון בנוסף לשני הסטיקים שיש לי כרגע, זאת כדי להבטיח את העבודה השוטפת עם ווינדוז ויסטה. הכוונה היא להוסיף שני סטיקים זהים לשניים הקיימים והם: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ הדאגה היחידה שלי היא שהדבר יגרע בביצועי הOC של הE6600... האם הדבר נכון או לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
42 זה תקין ? ובתוכנת EVEREST הוא מראה לי טמפ' של הארדיסק 1, יש לי עוד הארדיסק ...איך אני מאפשר הצגת הטמפ' של ההארדיסק השני גם ?! תודה.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
תשימו לב טוב למהירות הזכרונות בכרטיס מסך .... התוכנה אומרת שמהירות מקורית 275MHZ והמהירות העדכנית היא כרגע 199MHZ לא מבין בדיוק איך זה קרה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא Intel E4300 ASRock 4CoreDual-VSTA (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) 2048 M - G Skill F2-5400PHU1-1GBNT*2 NVIDIA GeForce4 Ti 4400 (128 MB) אני מצליח להעלות את ה FSB עד ל 300 מעבר לזה המחשב נתקע באתחול ויש בצד ימין למטה את הקוד 6B38 אני עובד עם ה TUNIQ, בנוסף האם זה נכון שהכי מומלץ לעבוד ב 1:1 ? לפי הספר של הלוח הוא יודע לעבוד ב FSB של 90 - 340 אני מנסה להגיע ל 333 וזה לא כ"כ הולך. יש מצב להפעיל אחריות על דבר כזה במידה והלוח הוא המגביל ?
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מעבד: Intel Pentium 4, 3000 MHz והטמפרטורה הממוצעת שלי היא בין 75-95 (95!!!!) מה לעשות ...... האם זה פוגעה במהירות של המחשב בזמן פעולה?(דברים לא עולים מהר וכאלה)
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אילו תוכנות אני צריך כדי לבדוק יציבות אחרי OC איך משתמשים בהם ומאיפה משיגים? כולל תוכנות מאמץ וטמפ' גם אם למישהו יש רעיונות לMOD לטוניק אני אשמח!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו מכייוון שהמחשב של אחים שלי (סוקט 478) פשוט "חופר" לי במוח....ואני לא מגזים...הוא במרתף ברגע זה ואני שומע אותו עד לחדר שלי ואני בקומה העליונה של הבית..אז שלוש שאלות על קירור: 1) האם הוא שקט? (חשוב מאוד מאוד) 2)איך הרמת קירור שלו? 3) (חשוב!!) האם הוא בא עם מדבקה טרמית או שצריך לקנות משחה בניפרד ולימרוח?
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1. יש לי מארז 3D AORURA 570 בו 3 מאווררים (1מכניס ו2 מוציאים) והאמת הם מאוד חלשים ואני מעוניין להחליף אותם למאווררים יותר חזקים אך שקטים מאוד ואני מחפש המלצה אבל רק מ נועה מחשבים 2. אלה הם הטמפרטורות של הכרטים מסך שלי (LEADTEK 8800 GTS) במנוחה האם כדאי להחליף אותו לקירור יותר טוב ? 3. במארז יש לי את שלושת המאוררים המקוריים של המארז ואת קירור המעבד TUNIQ TOWER ואת מאורר הספק( ENERMX LIBRETY 400W) ואת קירור הכרטיס מסך (LEADTEK 8800 GTS) ויש רעש הנובע מהמחשב אך אני לא יודע מאיזה קירור איך אני יכול לדעת??
-
- 10 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4400 לוח אם 965p-ds3 rev3.3 זכרונות של טווינמוס 2 ג'יגה 800 וקרור טוניק עשיתי 1:1 ביטלתי את מה שצריך עשיתי קפיצות של 20 והעלתי מ240 ל260 המחשב קרס הטמפרטורה של המעבד מעולה ככה שזה לא זה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שעוצרת אותי?? בבקשה תענו כי זה הורג אותי
-
- 10 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום... אני בור בחומרה של המחשב ובטח שבאוברקלוקינג(אפילו קשה לי לבטא את זה LOL) הבעיה במחשב שלי הוא מתחמם יותר מידי (מגיע ל52-53 מעלות) אני לא יודע מה לעשות או מה לקנות... אני לא מחפש יותר מידי פלצנו ורק פיתרון שיקרר את המחשב שלי אגב סליחה על הבורות. קולר.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-