אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
תישמעו בזמן האחרון המאורר עושה המון רעש [כמו טרקטור],ואני לא יודע מה הבעיה ניקיתי אותו שימנתי מה לא,קיצר מה יקרה עם אני ידליק EMULE ויכבה מאורר של כרטיס מסך ולא יגע בו?
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז סגיטה ויש לו שלושה מאוררים ששנים מהם גדולים (120) אם אני לא טועה והם עושים דיי הרבה רעש.קשה להשאיר את המחשב דולק בלילה. אני צריך המלצה לפאנל מאוררים שיהיה אפשר לשלוט על המהירות שלהם ,ואין צורך בצד LCD כי יש פאנל קדמי למארז ככה שבמילא לא יראו אותו, וגם בטח יש יותר זול בלי אז בכלל טוב. בעיקרון יש שלושה מאוררים אבל אם אין משהו בתקציב אז גם שליטה על 2 זה בסדר. מצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6218#detailed איך הפאנל הזה? לא מצאתי משהו ביותר זול.יש עוד המלצות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
+40 מעלות ב idle הגיוני?! שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה עם המעבד שלי המעלות שלו גבוהות מהממוצע בוא נגדיר את זה ככה... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל זה לא עזר סידרתי את החוטים טוב יותר וזה ירד במעלה... שמתי מאוורר מכניס ואחד מוציא :-\ אוקיי אז ככה הנה מפרט: Processor(s): Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz P4N (Northwood) Pentium System Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. ( Model : SiS-645 GA - 8SRX ) המעלות ב idle: 40-44 זה נע מדיי פעם... הנה תמונות של המארז מבפנים: המארז מבפנים בכלליות (ניתן לראות את החוטים..): המאוורר של המעבד והמאוורר שמוציא אוויר: מאוורר שתלוי על אחד הכרטיסים מופנה לכיוון המעבד ולמעלה (בתקווה למשהו טוב...): מאוורר שמכניס אוו…
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?
-
- 13 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ PRESARIO CQ61 עכשיו הבעיה היא שבזמן האחרון המחשב ממש חם, ברמה כזו שאם שמים אותו על הברכיים אפשר לעבוד איתו 5 דקות עד שהברכיים נמסות, המחשב מגיע לטמ'פ הגבוהות אפילו כאשר המחשב לא פעיל ונמצא במצב שינה, בנוסף מס' פעמים בזמן ששיחקתי במשחקים כמו PES 2011 או THE WITCHER המחשב פשוט נכבה אוטומטית לאחר חמש דקות משחק עכשיו רציתי לדעת האם במקרה הזה יש צורך ואולי מומלץ לקנות משטח קירור ללפטופ? ואם כדאי לקנות אני גם אשמח להמלצה על אחד תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז אחרי שקניתי את כל החלקים והרכבתי את המחשב והכל נראה על פניו תקין ופועל, הבטתי ב BIOS והמחזה היה טיפה מדאיג. המפרט הבא: מעבד: Q6600 G0 Stepping לוח אם: Gigabyte P35C-DS3R קירור מעבד: TT V1 כ. מסך: Sparkle Geforce 8800 GTS ספק: Enermax 400W מארז: Aurora 570 טמפ' המעבד תקינות (בסביבות ה28-35, כשאני מסיר את דופן המארז הטמפ' באופן טבעי יורדות במעט) טמפ' המארז (SYSTEM אם אני לא טועה) מגיעות ל 48 במקרה הטוב, ול 52-53 במקרה הפחות טוב. הם טמפ' אלה תקינות? יכול להיות שהצבת ה cooler הפוך (למרות שאני די משוכנע שלא כך הדבר) עלולות להשפיע כל כך על הטמפ'? כמו כן מצורף תצלום מסך של Everest. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מאוורר לסוקט AM2. לא מחפש משהו מעבר ל70 שקלים לצורך העניין. (אני לוקח בחשבון שאני אפרד מהמעבד (Athlon) עוד שנה וחצי-שנתיים) בחנות שאני מחפש בה יש את הקירור של OCZ במלאי במאה ש"ח. הוא עולה מעט יותר מהקירור של ארקטיק (70 ש"ח). האם זה מצדיק את המחיר? הOCZ יעשה את העבודה ? אין לי כוח להזמין ולחכות אז אני שוקל לקחת כבר את הOCZ. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בשלבים אחרונים לקראת קניית מחשב חדש במיועד לעבודות עריכת וידאו, אפטר אפקטס וכו' בתדירות גבוהה מאוד, אני מתפרנס מזה. המפרט שנבחר הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V *2 כוננן SSD - עוד לא הוחלט סופית איזה קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black המחשב יעבוד 24 שעות ביממה ולכן עדיף שיהיה שקט. לא מתוכנן OC כרגע. האם…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי פה קצת מידע עליו http://www.blackanddecker.com/ProductGuide/ProductDetail.aspx?PID=2937 אבל אם משהו יכול לתת לי חוות דעת או משהו אני אודה לו או אפילו איזה מקום באינטרנט שמראה על זה קצת מידע........
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דבק חם יכול להיות דבר אלטרנטיבי במקום דבק טרמי או שזה ממש ממש ממש גרוע?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מעבד e4500 ואני לא מצליח לעבור את 2.95 והמתח ששמתי הוא 1.47 ולפי מה שהבנתי המתח הזה גבוה מידי אנשים אחרים מצליחים לעשות עם המעבד הזה 3.2 עם מתח בהרבה יותר נמוך משלי מה יכולה ליהיות הבעיה מפרט: HD 4850 לוח אם gigbyte 965 hec win 550w 3GB ram תמונה איך ניראה הביוס שלי תגידו מה לתקן הנה http://www.siz.co.il/my.php?i=dontj5gzleum.jpg
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני די חדש פה ולא כ"כ מתמצא בכל החוקים ובכל הדברים אז אם יהיה בעייה אני יתקן. אני רוצה לעשות oc למעבד שלי ורציתי לדעת איך לעשות את זה, מההתחלה ועד הסוף. זה מבטל לי את האחריות אם אני עושה את זה? זה המעבד שלי: יש לי לוח אם ep45-ds3 וזה הקירור למעבד שלי: Arctic Cooling Freezer Extreme והמארז CM690 עם 3 מאוררים ( אחד מקדימה, אחד בצד, וחד מאחורה) וספק כח VX550W תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי אחד של samsung 2700 256MB DDR ואחד של GEIL256MB 3200DDR ערכתי והוספתי... מעבד axp2400 לוח epox8rda+
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות לו קצת את הMHZ יש לי במחשב: לוח אם K9NGM MSI מעבד ATHLON 64 3200+ זיכרון 256 533 MHZ כרטיס מסך 6100 GEFORCE (מובנה) אני עוד כמה ימים הולך ליקנות זיכרון שזה הכי דחוף לי.. ולעניין אני רוצה לעלות את הMHZ של המעבד בלי לפגוע ברכיבים אחרים כמו הזיכרון או הלוח אם וגם לעלות בלי שיהיה סיכון... הטמפ' של המעבד שלי 30-35 (מנוחה מאמץ) חיפשתי בביוס אפשרויות ואין לי כל מיני טיימינג וכל זה אפשר לעשות משהו עם הדרייבר של NVIDIA? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי אתמול מעבד intel 5200, הוא בא עם קירור glacialtech Igloo 5058 אני חשבתי שיביאו לי קירור מקורי של אינטל ולא את החרטא הזה, שהוא עם רק 3 חוטים ומסתובב על 2700 RPM ועושה רעש (אמנם רעש יחסית חלש, אבל יש למה לשאוף..) אבל אני שם לב שיש לקירור הזה יתרון, והוא שהמאוורר שלו מתחבר עם 4 ברגים רגילים ובעצם אפשר להחליף אותו (תראו פה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2299&page=2) השאלה היא אם כל מאוורר 8 סנטימטר יתאים? אני לא מבין גדול בקירורים. ואין ולא יהיה OC כמובן (הייתי קונה משהו יותר גדול אם הייתי מעוניין). האם אפשר להחליף למאוורר pwm של AC, אחד מאלה למשל: http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=3_46 בלי לדאוג? יש פרמטרים שצריך לברר במאוור…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן... הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? אמורה להיות בעיה? תודה לעונים.. אגב, רציתי להגיד, אתם פשוט אחלה. יש לכם סבלנות לענות ולעזור.. נדירים מקומות כמו אלו.. עריכה: יכול להיות שטעיתי וזה צריך להיות באוברקולקינג וקירור?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, קראתי באתר כמה מאמרים וביקורות בנושא פתרונות קירור למעבד אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני צריך פתרון קירור כלשהו למעבד (בלי המהרה, עובד רגיל) שפשוט יקרר קצת יותר מהמאוורר שמגיע עם המעבד של אינטל. יש לי מעבד INTEL 2.8 HT FSB800 והוא די מתחמם. האם יש משהו בסביבות ה 50 - 150 שקל שיכול לעזור בקירור המעבד? תודה.
-
- 14 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחפש תוכנת שליטה במאוררים המחוברים ללוח אם חוץ מספיידפאן...[התוכנה הספציפית לא פועלת עם הלוח :-\]
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה , אני מחפש דרמל שאיתו אני אוכל לחתוך מתכת , בעצם אז המארז שלי. אני מעריך שהמארז הוא 2 מ"מ אובי. מארז סטנדרטי שקיבלתי כשקניתי את המחשב שלי לפני שנתיים. אני יודע שזה גם תלוי בראשים וכו אבל רציתי המלצה על דרמל וראשים שאיתם אי אוכל לחתוך מתכת ופלסטיק . אני יכול להוציא בסביבות ה-500 ש"ח על הדרמל או כל מכשיר אחר שאני אוכל לחתוך איתו מתכת וחומרים רכים יותר באופן קל ונוח שהתוצאות יהיו סבירות ++ תודה לעוזרים , אם אפשר אז המלצה למקום בו אוכל לקנות את הדרמל ... אזור המרכז , תל-אביב עדיף. תודה
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות מחשב חדש השבוע, מעבד i5 2500k זיכרון G.Skill ares 2x4GB 1600Mhz וכרטיס מסך hd7850 הקירור למעבד הוא: Arctic cooling freezer 7 pro rev. 2 הלוח אם שבתכנון הוא: Gigabyte Z68AP-D3 כמו כן בתכנון יש גם אוברקלוק חביב+ השאלה שלי היא האם הלוח אם יהווה פלטפורמה טובה ל-oc? זה לא מהלוחות היקרים, לכן אינני בטוח.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-