אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הקירור של הכרטיס מסך שלי הרוס ניקיתי אותו כבר כמה פעמים וכלום לא עוזר אז ניראה לי שאני יקנה לו קירור חדש השאלה אם בשביל כרטיס ג'יפה 4 128 מגה שווה להשקיע בקירור כבד יחסית כמו זה או שאני יקנה כזה דבר פשוט הקטע שאני יודע שמצד אחד לא שווה להשקיע הרבה על הכרטיס הזה כי הרבה לא יצא ממנו... אבל מצד שני אני פוחד לקנות תפשוט ולהיות מאוכזב או שהוא לא יעשה תעבודה ואני יצטרך לקנות עוד משהו ואז כבר יבזבז סתם.. אז תעזרו לי לבחור ליפני שהכרטיס נשרף (אני שם תיד על המאוורר וזה חם אני לא יכול להשאיר אותה הרבה עליו מרוב החום)
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את הקירור של המעבד וקצת הולך לאיבוד בין כל הדגמים... המעבד הוא I5 4460, שימושים די בסיסיים אבל גם קצת גיימינג מדי פעם, תקציב של 150~ ש"ח. רעש חשוב, אבל לא בקטע קריטי. המארז שלי הוא Gigabyte GZ-X7. ראיתי כחלק מהשיטוטים שלי את הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=31664 כמה זה באמת מציאה? והאם הוא בכלל יתאים למארז שלי? נראה לי קצת גבולי. ועוד שאלה על הדרך: אני גם רוצה להוסיף מאוורר 120mm למארז (כרגע יש לי רק אחד מאחורה), יש סיבה להשקיע יותר מבמאוורר בסיסי של אנטק/ארקטיק? תודה מראש על כל עזרה שהיא.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי R9600XT ולאחר OC הכרטסי די קר אז אמרו לי (מתן CRASH ZONE) שיכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מתח.. אז רציתי לבדוק כמה הוא מקבל.. וכמה הוא צריך לקבל אז יש איזה תוכנה או שמהו שעושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן חברים=) היום לתדהמתי כשפתחתי את המארז גיליתי שהמאוורר של הכ.מ לא עובד והמעבד שלו רותחחח.. רציתי לשאול אם עדיין מייצרים איזשהו קירור לכרטיס שלי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום חברה אתם יודעים אולי מה העובי המומלץ לבלוק של מעבד וכרטיס מסך, כאילו מה עדיף שהמתכת של הבלוק תיהיה עבה או דקה? וגם מה עדיף שעובי של הכנפיים של הרדיאטור יהיו עבים או דקים? (הכוונה לקירור מים) תודה רבה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות את המאוורר ממכניס למוציא , כי ההגיון אומר שהאוויר החם עולה למעלה וצריך להוציאו נראה שזה משפר כמה מעלות בלוח וטיפה במעבד , האם זה משנה אם אני ישאיר על מוציא אוויר?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמאוורר כזה: שזה CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler, מסתובב במהירות של עד 3500RPM לעומת המאוורר המסכן שלי שבא אם המארז שלפי התוכנה aida 32 מסתובב ב-4561RPM?!?!
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאלתי גם בפורום לוחות-זכרונות-מעבדים אבל אולי מישהו כאן יודע: מישהו שמע על זכרונות CEON? ביקשתי MUSHKIN וקיבלתי CEON. המוכר אמר שהוא מוכן להחליף לי (אין להם זכרונות 800 אחרים אבל מקסימום אני אוריד ל-533 ואקנה בחו"ל)... בכל מקרה אני מתכנן להאיץ את הזכרונות ל-840. בפורומים באנגלית המליצו לנסות את הזכרונות בכל מקרה ולראות אם הם מגיעים או לא. כלומר, יכול להיות שנפלתי דווקא על מוצר שיוצר באופן טוב. אם הם לא יצליחו להגיע אני אחליף! השאלה היא - אם הם כן יצליחו להגיע, האם בכל מקרה כדאי להחליף או "להסתפק" בזה שהזכרונות כן הצליחו להגיע לרמה הזו ולשמוח כל כך? האם זכרונות מאשקין יכולים להגיע ליותר? (כלומר, האם 840 לזכרונות 800 זה מכובד?)
-
- 39 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש מאוורר שקט למארז HEC 6A19 גודל המאוורר 120 מ"מ. מה דעתכם על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9839 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8430 תקציב: עד 100 ש"ח. המון תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Ok i helped a friend build a computer, and we used this CPU cooling: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2031 and this case: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=2681 only one 120mm fan int he back of it and a slot for one in the front..b ut he didn't buy a front fan on the first boot, the CPU's temp was 15 degrees, and it slowly rised to around 18.. that's when i closed the bios menu.. and i havn't checked whatt he temp was later on but is that normal for a first boot or did he just get himself really amazing cooling?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה, נפתח יפה בשלום וניגש לעניין תראו אני בעל מעבל 1.8 p4 northwood ואני מריץ אותו @ 2.0. אבורקלוק קלוש, ואחר ולא בא לי להסתבך עם רכישת מאוורר חדש או קירור זה או אחר. (בקיצור כל הפרטים הנחוצים ראה מפרט.. ) בכל מקרה אני לא חש שיפור בביצועים עם בכלל, ועליית הטמפרטורה אינה משמעותית ? ה 200 MHZ האלו בכלל יכולים לעשות את ההבדל ? ואם כן איך אני יכול לראות זאת ? ומה בעצם המיטב שאני יכול להוציא מהמעבד הזה אם בכלל :-\ מרחף לו עם סימן שאלה על הראש בעודו מזמזם בכנפייו, חוזה והוזה על תהייה מדוע ולמה, חותם בזאת את הודעתו איש הזבוב
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
DS3 בבאס 360... 38 מנוחה, 40 במאמץ. הגיוני? E6400 ב-2.88... 44 במנוחה, 50 במאמץ. קירור סטוק. הגיוני? פרסמתי כבר שהוא מתחמם עד ל-65 ב-3.36 במאמץ, אבל זה בגלל הקירור סטוק אני מניח. בכמה יוריד אותו הנינג'ה? כי אני מתכנן על 450 באס (כלומר 3.6), אבל כדי להצליח אני צריך שיפור של לפחות 10 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות קירור יותר חזק מ הספארק 7 + אני לא יודע מה לקחת קירור אויר או מים אני רוצה לעשות OC רציני אני רוצה גם קירור שקט מה אתם ממלצים בקירור אויר למעבד אני שם את Thermalright CPU Cooler for Intel Socket 478 אני לא יודע רק איזה SF לשים למעלה?? ולמארז אני לוקח 4 SF יש מארז של THERMALTAKE עם שליטה על 4 FNS בקירור מים אין לי ממש מושג צריך המלצה על משהו טוב לא משנה המחיר רק שלא יעשה רעש אני צריך שהקירור יקרר את המעבד והגשר הצפוני ואולי גם את הכרטיס מסך 9800XT זהו אני מקווה שלא הגזמתי עם הבקשות שלי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
עריכה: אני מוסיף שאלה - אם אני מעלה את הבאס של המעבד מ 266 ל 400 , כמה זה ישפיע על החום והאם הקירור סטוק יספיק לעניין הזה? בנוסף (כבר שאלתי את זה פה אבל לא קיבלתי תשובה החלטית) - האם הOC יבטל אחריות והאם בכלל הם יכולים לדעת שעשיתי OC ? הודעה מקורית: מה דעתכם על ההיטסינק שמגיע עם ה ?Core2 Duo E6300 רועש ? מעפאן ? בסדר ? ככה-ככה ? עושה את העבודה? אני לא חושב שאני הולך לעשות אוברקלוקינג... אבל בכל זאת, אולי אני ארים קצת FSB... האם הקירור המקורי מספיק בשביל זה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7n400 pro 2 v2 ושמעתי שגיגהבייט לפעמים מודדים את הטמפ' של המעבד עצמו ולא של הליבה. בכל מקרה , יש לי מעבד amd athlon xp 3000 barton והסנסור מראה לי שהוא על 60 מעלות, רציתי פשוט לדעת אם הוא מראה לי את הטמפ של המעבד כולו או של הליבה... ואם זה בסדר.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מסך GTX 470 אני רוצה להחליף את קירור הסטוק, איזה קירור מומלץ ? וכן אני מתכנן OC... תודה שי
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומעוניין לראשונה לנסות להמהיר אותו. הבעיה היא שאין לי שום רקע באוברקלוקינג ולכן מספר שאלות עקרוניות (שאולי יראו טיפשיות אבל חייבים להתחיל מאיפשהו): 1) בהנחה שיש לי את הרכיבים המתאימים האם ניתן לעשות אוברקלוק (נניח למעבד ולכרטיס המסך) -נניח למהירות שפויה ולא מטורפץ- ולהשאיר את הרכיבים פועלים כך כדרך קבע גם ללא שום קירור נוסף? או שכל המהרה מעבר למהירויות המקוריות מחוייבת בהגברת אמצעי הקירור? 2) האם ניתן בכלל לבצע המהרה על ידי תוכנה בלבד או שהכל מצריך התעסקות עם החומרה? 3) אם כן איזה תוכנות מומלצות לשינוי המהירות והשגחה על הטמפרטורות 4) במה הכי חשוב להשקיע בקניה של מערכת כשאני יודע שאני הולך לעשות לה אובקלוק (שוב, לא בטרוף..) 5) איפה זה מתחיל להיות מסוכן? 6…
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
מצטער שאני מנג'ס עם זה, אני פשוט רוצה לסיים עם הבנייה לפני שאני חוזר לבסיס... אלו שתי אופציות...רק שלאף אחת מהחנויות שאני מכיר יש אותן...אני מניח שבד"כ מזמינים את זה מחו"ל...? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1316 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 אם תוכלו לתת לי לינקים שלמקומות שיש בהן את הבלוקים במלאי זמין אני מאוד אשמח תודה רבה שחר
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לבדוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות למחשב ושהוא יעבוד? יש לי P4 2.4 עם שני מאווררים רגילים. אחד מאחורה למטעה והשני מהצד באמצע ושניהם מוציאים אוויר
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני קונה AMD 2.5 ואני רוצה לקנות גם מאוורר אני לא מתכוון לעשות OC רק מהלינק הבא http://www.skak.co.il/Trader/Products.aspx?loc=CPUFAN&DRID=CPUFAN קיבלתי המלצה על ה Spire FridgeRock With Temp Control For Socket A גג עד 100 שקל
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, 1. המפרט בצד, עשיתי למעבד OC עד ל- ~3.4GHZ, במתח של 1.38VCORE.כשהעליתי אותו ל- 3.6, עשה לי ריסטרטים/מסכים כחולים, ככה שהחלטתי להעלות מתח ל- NB. העליתי לו מ- 1.100 ל- 1.160, וכלום לא קרה, עדיין לא עלה. רציתי לשאול למה זה קרה, אני עכשיו עם קירור סטוק ו- 62 מעלות במאמץ (על 3.4 והמתח שציינתי). למה כשהעליתי כל כך הרבה ל- NB עדיין לא עלה ב- 3.6? פחדתי להעלות עוד ל- NB כי אני לא מבין במתחים ל-NB, ופחדתי להרוס משהו. אם אפשר לקבל קצת מידע על שאלתי וכמה המתח המירבי/מומלץ ל- NB, אשמח מאוד. 2. דבר נוסף שרציתי לשאול, כמה המתח המירבי המומלץ למעבד הזה וכמה הטמפ' המקסימלית? לא הצלחתי למצוא מידע מהימן (סטייל האתר של AMD) ברשת, רק שמועות אפשר לקרוא לזה, בפורומים... לילה טוב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו זה נכון ש ZEROtherm Nirvana NV120 Premium יותר טוב מ Thermalright Ultra - 120 eXtreme ? ראיתי הרבה אנשים שאמרו שה ZEROtherm Nirvana NV120 Premium הקירור הכי טוב בעולם! אז באתי לישאול אתכם ZEROtherm Nirvana NV120 Premium Thermalright Ultra - 120 eXtreme
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-