אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
=-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום ברשותי l7vmm3 ועליו מעבד athlon 1900 xp-m שמורכב על הלוח ללא סוקט ( מולחם). יש אפשרות בביוס להעלות את מהירות הבאס אך לא את המעבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד איזו תוכנה שתראה את הטמפרטורות?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד! איך אני יודע עם אני יכול להישאר איתו ל-5 שנים (סתם דוגמה)? ובלילות להשאיר דלוק! ושום דבר לא יהרס למשך עבודה רציפה!
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את המארז הג'נרי של ב6A21 COMPUCASE כי שלי ממש רועש והטמפ' שלו גבוהות (הטמפ' מערכת שלי גבוהה מהטמפ' של המעבד ב10 מעלות בערך) חשבתי לעשות קצת מודינג, אבל ראיתי שזה יותר זול אם אני פשוט מחליף מארז ואז גם זה יהיה קצת שקט יותר. עכשיו הטמפ' CPU שלי היא 25 מעלות במנוחה, 52 במאמץ (PRESCOTT 2.8 478) טמפ' מערכת- 36 במנוחה ו42 במאמץ אז יש לי כמה שאלות: 1-אפשר להחליף את הלוח אם שהמעבד עדיין מורכב עליו?, כי להרכיב את המעבד זה סיבוך והקירור שלו עוד יותר. 2-כמה זה עולה בד"כ לקחת רכיבים ממחשב אחד ולהעביר אותם למארז אחר בחנות מחשבים ממצועת? (אני קונה מKSP בד"כ) 3-זה בכלל הגיוני שהטמפ' מערכת יותר גבוהה מהטמפ' מעבד שלי? (לפי EVEREST וCORECENTER) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשמנמך את מהירות המעבד ? יש לי מחשב שמותקן בו המעבד הנ"ל והוא משמש רק לאינטרנט/אופיס. המעבד מגיע במנוחה לטמפרטורות של 50-60 מעלות, ובמאמץ מגיע גם ל-70-80 מעלות. היות וכל השימוש בו הוא לכלום ושומדבר חשבתי לאפשר (לפחות בעונה החמה) לאפשר לו קרירות מסויימת באמצעות הפחתת העומס עליו. ניסיתי להבין איך אפשר לבצע אנדרקלוק באמצעות SPEEDFAN, לא הצלחתי לעבור את המכשול של בחירת לוח האם - שלי M61 . אולי באמצעות תוכנה אחרת ?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן (3 שנים) c2d 6320 1.8GHZ בכל אופן לפני שנה בערך, עשיתי לו אוברקלוק עם תוכנה של Asus (לא זוכר את שמה האמת), זה ממש אוברקלוק בצורה מאוד פשוטה, ופחות מקצועית, והעלתי אותו ממש בקטנה ל-2.2 אני רואה בעזרת CPUZ שאכן יש אוברקלוק, אבל יש משחקים לדוגמא שדורשים 2.0GHZ, ודרך המשחק\התקייה אפשר לראות כאילו איך המשחק יעבוד על המחשב, אז עדיין רשום שיש לי 1.8, יכול להיות שזה לא מזהה או משהו? או שזה סתם? (לא שיש הבדלים כאלה גדולים בין 1.8\2.2) מאז האוברקלוק, החלפתי לווינדוס 7, ואני לא בטוח שהתוכנה הזאת עובדת על המערכת הזאת, יש תוכנה, או דרך אחרת "לבטל" את האוברקלוק? ובנוסף, האם לפני שאני מחליף מעבד כאן במחשב (C2D פשוט מהיר יותר) האם זה הכרחי "לבטל" את האוברקלוק? או שזה ישתנה…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
חבר שלי מזמין מחשב סטנדרטי כולל הכל מפנדה ואחת הדילמות שעומדות בפניו זה בחירת אחד מהמארזים הבאים: Enermax FS-710-B 350 הידוע Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350Watt שכולל : "שלוש שנים אחריות יצרן. יציאות USB ו FIRE WIRE בקידמת המארז מסנן מקדימה לאבק 3 מאווררי ANTEC כולל אחד בדלת. צבע אפור מטאלי מדהים! דלת ללא ברגים + נעילה." Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + Window + Tsunami 350W כולל 3 מאוררים וחלון מובנה בצד הדלת. כולם כמעט ממש אותו מחיר ...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
*עדכון נוסף, ראו תגובה הבאה* שלום חברים, כזכור לחלקכם, לפני כחודשיים פרסמתי מחשבון אוברקלוק פשוט למערכות AMD. לאחרונה יצא לי לשבת עליו עוד קצת ולשפר אותו כך שיהיה ידידותי ונוח יותר לשימוש. הכל עובד בצורת תיבות בחירה נוחות, עם ערכים רלוונטיים בכל שדה בחירה. נוספה תמיכה מלאה בפלטפורמות K10 וזכרונות DDR1-2-3, כך שהמחשבון תומך כעת בכל מערכת AMD מודרנית. המחשבון חופשי לשימוש ולהפצה, בתנאי שניתן הקרדיט הראוי. המחשבון מוצע כמו שהוא ללא שום התחייבות מצידי, והשימוש הוא על אחריות המשתמש בלבד. אם המערכת שלכם נשרפת וחושבת שהיא אינטל, חבל תמונה: http://i44.tinypic.com/2i6x02.jpg לינק להורדה: http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2009/5/27/2…
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כשניסיתי להריץ את 3DMARK עם 151 FSB, זה זרק אותו לדסקטופ אחרי כמה מבחנים, ולפעמים גם נתן דסקטופ שחור כזה. כשהורדתי ל149 זה עובד יציב. זאת הבעיה? זה יכול להיות כזה קריטי?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מאנשים שקנו ב ExaByteSystems האם הם אמינים ? איך שילמתם ? ותוך כמה זמן הגיע המשלוח ? ובכלל, אם אתם מרוצים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חיפשתי COLDBUG בפורומים ומצאתי 4 ת'רדים שמכילים אותו - אף אחד לא ממש מסביר מה זה... הבנתי שמעבדים מסויימים לא עובדים בטמפ' נמוכות. האם זה נכון? ממה שאני מבין, המוליכות של רכיבים עולה ככל שהטמפרטורה יורדת... אז איך זה יכול להיות? בריחת זרם ממקומות שלא אמורים להיות מוליכים? או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב אני דיי חדש פה ומצטער מראש על חוסר היידע.. ברשותי מחשב : amd xp 2600 ram 512 3d card : g force 3 ti והפעלתי את התוכנה והתוכנה מראה לי 3 סוגי טמפרטורות אחד - 6 מעלות temp 1 HDo - 43 מעלות שלישית temp 2 - 55 מעלות האם זה נורמלי חום כזה?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי הוא ABIT P35 Pro + Q6600 G0. הקירור הוא Tuniq 120 mm והמחשב רץ כרגע ב 2.7GHz 1. הורדתי והתקנתי 2.05 TAT. הקובץ הוא 03/14/2007 01:01 AM 3,475,764 tat.exe בכל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה של ווינדוס. איפה אני טועה? 2. האם uGuro של ABIT אכן מדויק בבדיקת הטמפרטורה של הפרוססור? הטמפרטורה המוצגת לי היא 35 מעלות (עם קופסה פתוחה) כאשר שום דבר לא רץ ו 37 מעלות כאשר אני מריץ SuperPI במשך 3 דקות (50% עומס). זה פשוט נראה לי הרבה יותר מדי טוב...
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
**קראתי ביקורות על ה- sentry 2 של nzxt ולא התלהבתי: בהירות צג חלש. מסך מגע באיכות ירודה. אי אפשר לכבות את הצג(בלילה ... ) שליטה על קצת מאווררים. מספק מתח נמוך. איזה בקר מאווררים ייתן ל את התמורה טובה ביותר ? אם אפשר מ- KSP או
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
חברה, מה דעתכם על תוצאה של 3156 ב- PCMARK05 ושל 3470 ב-3DMARK05 למחשב הנ"ל? AMD 3000+ venice 2x512GB corsair twinx gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt W.D 80GB sata
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איפה אפשר בארץ לקנות חלקים למערכת קירור מים ? משאבה מאגר מים רדיאטור וכולי וכולי
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
- 2 followers
-
-
הנה המפרט שלי Pentium D 920 2.8ghz 64bit dual core ASUS P5N32 SLI DELUXE Leadtek Nvidia 6800GS TwinMos 2gb DDR2 לפי מה שאני מבין המחשב הזה די חזק, ואין לי מושג למה ה 3DMARK 06 זוחל אצלי בכל הטסטים בכלל בבדיקה של ה CPU הוא על 1 FPS כמעט ונתקע מישהו נתקל בזה?!!?
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! בקרוב כל החלקים יגיעו והמערכת החדשה תורכב ותושלם. אני מתכנן OC ורציתי לשאול ככה לפני שהמחשב מוכן לכמה אוכל להגיע איתו, המפרט כזה: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם: Asrock Extreme4 זיכרון: Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX לכמה אוכל להגיע עם הציוד הזה מבלי להתעסק במתחים וכדומה, OC פשוט.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי 7600GT של לידטק, הכרטיס ב45 מעלות בזמן מנוחה, עם קירור סטוק. שווה לי לעשות OC ? כמה מעלות זה חם מידי בישביל מנוחה? עד כמה אני יכול להגיע איתו? [ עד איזה רמה של כרטיס אחר.. ] תודה אגב- צריך מדריך קטן לOC עם RIVA TUNER
-
- 14 תגובות
- 796 צפיות
-