אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אני די חדש בקטע החלפתי מאוורר לכרטיס מסך שלי ובאוורסט לא רואים את הטמפרטורה שלו (של ה GPU) אז או שאני לא יודע איפה לחפש ... או שמשהו מוזר פה ... כרטיס המסך radeon 9200SE ... אני יודע שהוא לא משהו (: אודה לכל עזרה, גם אם תוכלו להמליץ על תוכנה אחרת לניטור טמפרטורת ה GPU
-
- 11 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם AXP 1600 plus ו geforce 3 ti 500, וטמפ' המארז שלי מאוד גבוהה. המארז הוא מארז midi tower דיי קטן ויש בו שני מאווררים חלשים - אחד מכניס אוויר מקדימה והשני מוציא מאחורה. ב full load המעבד יכול להגיע עד 57 מעלות בערך כשלא דולק מזגן וכשכן דולק אז עד 53 בערך, אבל כרטיס המסך במאמץ יכול להגיע עד 73 מעלות!! הכרטיס הוא של חברת אזוס ובעזרת ה smart doctor שלהם שהיא תוכנה לניטור כרטיס המסך אני יכול להוריד את הטמפ' בסביבת ווינדוס ל56 מעלות ע"י שימוש באופציית ה enable dynamic graphic cooling שמורידה את מהירות השעון של הכרטיס ל80 מגה הרץ במנוחה. אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד את הטמפ'? ??? הביאו לי מאוור של Tt שדוחף 37 cfm וחשבתי לקדוח חור בדופן המארז. קראתי את המדריך…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) x (לא להתייחס לX בסוף). המחשב דלוק מהבוקר ושימש אותי היום אך ורק לגלישה באינטרנט, צפייה בפרק אחד של נמלטים, משחקון פוקר עלוב. הטמפ' של המעבד כרגע ע"פ everest היא : 45-47. טמפ' כרטיס מסך geforce 6200 128mb 64bit agp8x : 44-46 טמפ' הארד דיסק: 32 . המחשב מאוד חם יחסית למה שהוא עבד היום (שזה כלום חחח) אני יודע. אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות אם אני אשנה את המיקום שלו ואסגור דופן אחת של המארז שפתוחה כרגע... (ד.א לסגור או להשאיר פתוח?). פשוט כרגע המארז יושב בתוך נקיק קטן כזה שלוחנות מחשב, ליד הרגליים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון והדופן שלו פתוחה כבר פול זמן ואני לא מתייחס בטח הוא מלא אבק, אני אנקה מחר עם הפאן של אמא ב"נ... הכרטיס מסך שלי נר…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם במציאת גוף קירור לכרטיס מסך הנל הצעות לחנויות יתקבלו בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש 80ממ שב7V או 5V יהיה שקט לחלוטין! אני רק רוצה להכניס אותו לספק כוח ככה שלא צריך שיהיה חזק במיוחד אבל חשוב שיהיה שקט לחלוטין! כמובן שדרוש 80ממ בצורה סטנדרטית (מרובע) ועדיפות למאורר עם מהירות קבועה ולא בעל פוטנציומטר. בנוסף למי שיש ניסיון עם הקירור לכרטיס מסך של זלמן (VF700), האם על מינימום (מוצהר 18.5) הוא שקט מאוד או שלגמרי אי אפשר לשמוע אותו? ושוב, חשוב מאוד מבעלי ניסיון שיש להם את המאוררים האלה, כי לקרוא מפרט יבש ו"לנחש" מה עדיף, גם אני יכול... רב תודות (:
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti
-
- 13 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
גיליתי היום על הדבר הזה שנקרא VM ותהיתי אם יש מדריכים בעברית לכל העסק מצאתי כמה באנגלית אבל האתרים קרטעו והתמונות לא עלו וההסברים היו לא משהו אז אם אתם יודעים על מדריכים שכאלה תנו לינק פה בבקשה במיוחד אם הם לכרטיסי מסך תודה
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כי אני חושב לקנות קירור לכרטיס, ולעשות אוברקלוק מ675 מגהרץ ליבה ל800 ומ972 ל1000 זיכרוןן... -האם זה שווה? -איזה קירור יתאים לי? -הספק שלי יחזיק גם קירור וגם OC לכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חבר שלי מזמין מחשב סטנדרטי כולל הכל מפנדה ואחת הדילמות שעומדות בפניו זה בחירת אחד מהמארזים הבאים: Enermax FS-710-B 350 הידוע Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350Watt שכולל : "שלוש שנים אחריות יצרן. יציאות USB ו FIRE WIRE בקידמת המארז מסנן מקדימה לאבק 3 מאווררי ANTEC כולל אחד בדלת. צבע אפור מטאלי מדהים! דלת ללא ברגים + נעילה." Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + Window + Tsunami 350W כולל 3 מאוררים וחלון מובנה בצד הדלת. כולם כמעט ממש אותו מחיר ...
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לאחר התקנת מחשב חדש במארז אורורה ישן (של גיגהבייט), ולאר שניקיתי את המאוררים הקיימים והפילטר הקדמי, אני שומע רעש עולה ויורד מכיוון המארז. האם יש פיתרון או סידור אחר? נא ראה ציור [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://img188.imageshack.us/i/64243314.jpg/ טמפרטואות^ הלוח אם שלי הוא ASUS M4A78-EM זכרונות OCZ MEMORY DDR2 2GB 1066 MHZ כמות 2 איך הם לOC ?ד"א שווה לעבוד קצת עם המעבד ואז לבוא לחנות להוסיף קצת כסף ולקחת משהו אחר ?(יש לי עד 3 חודשים) לקחת למשל ת550 או 710 ..
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2500 עם טמפ' טובה (המקסימום היה על 47 במאמץ כשעשיתי אוברקלוק ל3000 ) עכשיו כשאני מעלה רמה לסביבות ה3100 mhz המערכת כבר לא עולה...win xp אומר שהוא לא מוצא את הקובץ system ו98 אומר שיש בעיה באיזה קובץ מערכת לוח אם : asus p4sxg-mx תודה!
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
הדבר הכי חשוב לי זה שהמאוור יעבוד עד 2K RPM +- ולא פחות כמה שפחות במחיר(סביבות ה30 שקל) ולא כל קח חשוב השקט כי לפי הניסיון שלי כל המאווררים שקטים כשהם מתחת ל50 אחוז ומרעישים כשמעל(חוץ מהיקרים זה כבר לא עונה על הדרישות שלי.) תודה.
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מאנשים שקנו ב ExaByteSystems האם הם אמינים ? איך שילמתם ? ותוך כמה זמן הגיע המשלוח ? ובכלל, אם אתם מרוצים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מפרט: intel i5 2500 3.3 ghz ספק: seasonic psu 620 w active pfc 80 שלום, אני מתכנן לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אני לא מחפש אוברקלוק מפלצתי אבל שיוכל לתת קצת יותר כוח כי לפי מה ששמעתי על bf 3 אני אצטרך את זה. כרגע הכרטיס עצמו הוא עם אוברקלוק מהמפעל והנתונים שלו עומדים על: core clock:780 mhz shader clock: 1560 memory clock: 1900 המחשב שלי מאוורר בצורה דיי טובה רוב הזמן הכרטיס שומר במצב מנוחה על 41-43 מעלות אני קצת חדש בעניין האוברקלוק אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6677 של ארקטיק סילבר ראיתי ביקורות והם אומרות שהוא טוב מאוד, אבל כולם מ2003 מצד שני, היא 22 גרם, שזה מחיר מטורף לכזאת כמות. בעקרון אני לא חייב כמות כזו, אבל אני גם ככה מתכנן להחליף משחה טרמית לאיזה 3 מחשבים בכללי כולל כרטיס מסך בכולם, אז לא נורא אם יהיה אקסטרה. מה אתם אומרים, כדאי?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד Pentium P4 3Ghz (תושבת 775). הם די ידועים כזוללי אנרגיה ורציתי להוריד לו מהירות ומתח, שירוץ כמה שיותר קריר (וזול...) במצב רגיל הוא רץ עם מהירות 3Ghz עם מכפלה x15 סגורה. עם FSB 200. המערכת מבוססת זכרון DDR2 533Mhz על לוח אם GA-8I925X, לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1831 הצלחתי לרדת ל-160 FSB מה שנתן לי 2.4Ghz הורדתי גם מתח ל-1.150V מ-1.325V (אני חושב שזה היה המקורי, לא משנה אבל - אם חשוב אפשר לבדוק) אם אני רוצה להוריד עוד וולט או הרץ המחשב קורס חזק... (צריך לאפס ביוס כדי להחיות אותו). אני לא מתעסק עם OC והידע שלי בנושא די דל, מה אפשר לעשות כדי לרדת נמוך יותר? (המטרה שלי 2.0Ghz) הנה כל …
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הגיע לארץ - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15009 מישהו מכיר אותו ויש לו מה לומר עליו (חוץ מזה שהוא עולה המון) ?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-