עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שוטטתי באינטרנט ונתקלתי בתמונה הזו : מתחת למהירות של המחשב במקרה הזה 2000MHZ רשום באדום 100%... ראיתי את זה גם אצל עוד כמה אנשים גם בפורום נדמה לי.. עכשיו הבעיה היא שאצלי לא רשום 100% באדום אלא רשום 0% בירוק.. ככה : האם זה בעיה ? מה אומר ה-100% או ה0% ואיך אני מסדר את זה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by amit123,

שלום! ללא oc אני מוציא בין 8200 ל-8600 ואם oc ל-620 בליבה ו-720 לשעון אני מקבל בסביבות 9200 (הכל ב-3dmark 05)...זה בסדר? הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שינוי בביצועים במשחקים(עשיתי את ה-oc דרך הדרייבר של אומגה...),למה זה?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Electric Boom,

רשום לי בwalltime כמעט 23 שעות ובpass 76 ובerrors 0 מתי זה נגמר הבדיקה הזאת?איך זה נגמר זה נותן דו"ח כזה?ה"תוצאה" הזאת שרשמתי בסדר? אני מצטער אבל ת'שאלה שאלתי גם כחלק מתר'ד בפורום תמיכה,שכנראה לא מתאימה לשם,ואני בטוח שכאן יוכלו לענות,מצטער אבל לי זה נראה חוקי,מקסימום מנהלים תנו לי לקבל ת'תשובה הקטנה הזאת ותנעלו(אבל תשובה תושבה כן...)

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

LOL בקיץ הוא היה עולה ל90+. הוא לא אמור להשרף כבר? אני רוצה שהוא ישרף, נתתי לו 1.7V+ והזכרונות ביחס של 5:4 יעני 246\198 בתזמונים 3-4-4-8. אם אני יעשה לו OC עם זכרונות TCCC נגיד ל280FSB ביחס 1:1 הוא יחזיק? בהתחשב בזה שהוא עובד יציב לגמרי על 87C. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by shlomi8,

מאורר בצד של המחשב למעלה ישר למעבד....עדיף משרוול?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  6. יש לי מעבד p-3 733 ולוח אם MSI של VIA אפשר?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by manbot,

היה לי משעמם מאוד... ואז עלה במוחי רעיון: 1. היי יש לי מאורר מקולקל! הפרדתי את החלק שמסתובב עם הלהבים מהמנוע והדבקתי אותו כמו שתראו בתמונות למנוע שלקחתי מצעצוע ישן ו-וואלה יש לי מאורר 50מ"מ שדוחף יותר אויר מSF2 ;D במקרה השני הייתי הרבה יותר משועמם-רציתי לעשות עוד מאורר אבל יותר מקורי. אז..... לקחתי דיסק שרוט וחתכתי ממנו עם קאטר 5 חתיכות בצורת להבים של מאורר (בערך :-\ ) והדבקתי אותם למנוע של פלופי ישן בזוית של איזה 15 מעלות. ו-ואללה יש לי מאורר מאולתר לגמרי (מידות בערך כמו של 50מ"מ) שדוחף די הרבה אויר ;D ההדבקות נעשו עם גרם (!) של superglue חזק במיוחד! אם תרצו לעשות כמוני רק תזכרו-לא לבדוק אם המאורר פועל לפני שהדבק מתייבש! אני עשיתי את זה ועפה לי חתיכה מהדיסק על המסך וע…

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by sproker,

שלום כולם יש לי בעיה בכרטיס מסך יש לי מארז עם 4 מאווררים שנים מצוים אוויר שנים מכנסים זה שהוא במצב רגיל לא משחק לא כלוםלא עשיתי OC) בבקשה עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי E8400 ומשום מה יש הפרש גדול מאוד בטמפ' בין הליבות. הליבה הפחות פעילה חמה בכ- 10 מעלות מהליבה הפעילה (לא רק בפעילות של 5% כמו בתמונה גם כשהליבות היו בפעילות הליבה השניה חמה יותר למרות שהליבה הראשונה פעילה יותר). זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

יש לי AEROCOOL EXTREME http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=aerocoolext ורציתי לדעת האם החלפת המאוורר שלו בSMARTFAN2 תעזור? לא שיש לי בעיות אבל הטמפרטורות הם בערך 43~ בLOAD עם OC ו3200@2600 אני רוצה להגיע ליותר ללא בעיות טמפרטורה והמאוורר שבא עם הAEROCOOL הוא טוב אבל ממוצע. תודה על העזרה!

11. Started by HaVoC_850,

שלום קניתי לא מזמן את המעבד הזה שלמעלה ורציתי לדעת איזו משחה כדאי לי לקנות? תודה לעונים

12. Started by maphisto,

אני מצליח רק עד 149 להעלות את הבאס. מעניין מה אצלכם ??? תגידו בכלל מה קורה אצלכם בלוח.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כמה חודשים קנו לי מחשב מ-KSP, על המארז מדבקה שאם אני פותח דלת של המארז המדבקה נקרעת והאחריות תפוג, השאלה אילו אפשרויות קירור יש בלי לפתוח את המחשב? (אם בכלל) בתודה מראש, רועי.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by imac,

אני הולך לעשות למעבד שלי OC ואני מחפש מאוורר או אמצעי קירור שונים, יש הצעות?

15. אז הנה מה שהספקתי לעשות היום. לקח לי כ 5 דקות בערך, כולל פירוקים אבל שיהיה. בכל אופן, פירקתי ספק ישן של 486, והוצאתי ממנו את המאוורר 80 מ"מ. מעל המעבד (486 כבר אמרתי) הסרתי מאוורר קטן של 40 מ"מ מבין בליל החוטים מצאתי מפצל מתח לכוננים (שאני לא זוכר את שמו, למרות שברגע שאני אלחץ על שלח, אני אזכר) חיבור המאווררים לחוטים (כפי שניתן לראות) ובדיקה על פנטיום 2 ישן שעומד אצלי בסלון. כן כן הסלון שלי נראה כמו מעבדת מחשבים כרגע יש בו: 486 DX2 - יהי זכרו ברוך פנטיום 1 MMX, גם יהי זכרו ברוך. פנטיום 2 - שאני עוד מנסה לשפץ אותו ברמה מספקת כדי שיעבוד ויוכל להריץ חלונות 98, ואז הוא הולך לאח קטן של ידידה שלי. וכמובן שני המחשבים שאני עובד עליהם. מחשב ביתי - DURON 1200 ומחשב ני…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by Jenia24,

שלום, הגעתי עם ה4000X2 שלי כבר ל2700 כאשר בסטוק הוא עמד על 2100, המתח העדכני הוא 1.4, אני רוצה לדעת אם זה יהיה מסוכן לעלות אותו בעוד קצת? כי כרגע אני חושב שזה מה שתוקע לי את ההתקדמות. ועוד שאלה קטנה, יש לי לוח MA785G-US2H של חברת Gigabyte, וקראתי את המדריך להמהרת המעבד באתר ושם הוא הביא דברים שיש לכבות/לשנות בביוס כמו Spread Spectrum,CPU Thermal Throttling וכו'.. הבעיה שלא מצאתי שום דבר מזה בביוס שלי, מישהו שיש לו לוח אם של Gigabyte יכול להגיד לי איפו זה נמצא, או בכללי הגדרות טובות לביוס ל-OC? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב יש לי הרבה מאווררים אבל הם לא עושים רעש כמו המאוורר של ה 4890 שלי והוא מתחיל לעשות גם רעש מוזר אני רוצה מערכת קירור חדשה מה מומלץ היום לכרטיס הזה ??? עד 300 שקל תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אז ככה יש לי את המפרט הבא.. p4c800e deloxe 2x512 pc 3200 geil prescot 3.2 וספק של טרמלטאק 480 w buterplay או משו כזה בקיצור עשיתי oc ל-4.1 מתח 1.5500 עכשיו הבעיה שלי היא שעם אני מתקין תוכנות או משחק משחקים פתאום אני שומע את הספק שלי משנה צליל (כאילו הוא מיתאמץ יותר וכו וכו) ממה זה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה עם אתם רוצים את ההמשך של המפרט רק תגידו ילאה תודה...

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by J.a.C.k,

התוצאות שלי ב-3DMARK 2001 : האם זה טוב ל FX 5200 עם א"ק ל350 ליבה ו750 זכרונות? הכרטיס מקורר עם ICEBERQ4 כולל סינקים לזכרונות מפרט מלא ASUS A7N8X KINGMAX 256 DDR400 ALBATRON FX 5200P@350/750 ATHLON XP 1900+ VULCANo 9 אישית מאוד מרוצה מהדרעק הזה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by uzidesign,

יש לי מעבד AMD 2700 לוח : kt triton המעבד עומד כרגע על 65 מעלות ללא אוברקלוקינג, דלת פתוחה ומזגן (מהלחץ) האם זה נורמלי?? קראתי באתר הבית שהמעבד מגיע עד 85 מעלות אבל לא יודע נראה לי מפחיד!! לפני היה לי מעבד 2000 והגיע לי ל 55 מעלות מקס! אה....יש לי וולקנו 10...... נראה לכם שזה בסדר?.... HELP!!!!! ???

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by shayre789,

שלום,אשמח לקבל פרטים ממכם על הקירור NZXT Respire T40 והמעבד I7 4770K כמו:הטמפרטורות עם הקירור הזה (Idle,Full Load) לכמה אני אוכל להגיע ב OC עם הקירור הזה? *האם שווה להוסיף עוד 50 שקל לקירור Scythe Ninja 3 והאם ההפרש בינהם הוא גדול מאוד? תודה,שי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי X800 והתברר לי היום שהמאוורר הפסיק לפעול.. למישהו יש רעיון איך אני מסדר אותו ? להוציא אותו ולנקות יעזור ? אם דבר כזה לא יעזור אז אולי המלצה על גוף קירור שיהיה תחליף למאוורר הזה ... תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  23. אהלן! שאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום קיבלתי את הקירור שמעל (קישורים לקירור שמתי למטה), קיבלתי איתו קירור למעבד. 1) איזה קירור כדאי לציפסט ולכרטיס מסך שלי (מופיעים במפרט) כאשר הצנרת היא 8 (נראה לי)? 2) איך כדאי לחבר אותם גם? מעבד->כרטסי מסך ->ציפסט? 3) באתר כתוב שהצנרת היא 10/8mm מה זה אומר? מה אני אמור להזמין (יש או 1/2 או 3/8) 4) קיבלתי גם תוסף למים (צבע ורוד) - מה היחס שצריך להוסיף אותו? תודה לכולם קישורים לקירור http://www.kailon.de/Main.htm http://216.239.37.104/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php%3Faction%3Dshow%26id%3D5%26seite%3D1&prev=/language_tools http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.cas…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Kfir,

הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס, והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 ! יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה? חושבים שאפשר לעלות אותו יותר? (עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...) תודה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים