אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי קירור של NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ואני מעוניין להחליף בקירור מים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2956 מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הצלחתי להוציא 3200MHZ עם OC במעבד E4300 ככה זה נראה: הנתונים: 350MHZ FSB במכפלת 9X CPU V. 146250 המעבד במצב IDLE נמצא בטמפרטורה של 42 מעלות.(על פי CORE TEMP 0.95) כשהרצתי S&M במצב הרצה הטמפרטורה היתה 66-62 מעלות ואז המחשב עשה לי RESTART(על פי CORE TEMP 0.95) בביוס מכוון אצלי שחום המעבד יהיה עד 66. מה אתם מייעצים, לעלות את הגנת המעבד ל-70 בביוס או כל פתרון אחר ...?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, טוב, אז ככה, לפני שאני מוציא אלפי שקלים על מערכת חדשה, החלטתי לנסות למצות את המערכת הקיימת (מפרט בצד). כהתחלה, החלטתי לבצע OC למעבד. המטרה שלי היא סביב ה 3.4 (ראיתי כאן באתר שהרבה הצליחו להגיע לזה עם מערכת פחות או יותר כמו שלי) לכן המהרתי את הבאס ל 230 מה שאמור לתת תוספת של 15% למעבד, בחישוב פשוט 3000*15%=3450. את מהירות ה RAM השארתי על 400MHz = DRAM FREQ. התוצאה, באיתחול אני מקבל את המסך של safe mode של ווינדוס שאומר ששיניתי משהו בחומרה (מה אתה אומר...). אני בוחר הפעלה ב normal mode אך ווינדוס מסרב לעלות, פשוט מרסט את עצמו. חום המעבד מצביע על 47 מעלות שזה בסדר גמור, שנים עבדתי עם חום כזה עד שהבנתי שהטכנאי שהרכיב לי את המערכת נתן 0.1V offset תוספת, למה? לא יודע. ברגע…
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
הטמפ' הנוכחית למעבד הזה: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ מנוחה- 46 מעלות מאמץ - 52 מעלות 1.האם הטמפ' נורמליות ,הפריזר לא אמור להפוך את המעבד לקריר יותר? המעבד חדש+משחה טרמית של זלמן. 2.האם יש אפשרות להעלות את ה RPM והאם זה בכלל יועיל? 3.מתכוון לעשות OC בקרוב ,כמה אני מוגבל ? החדר לא ממוזג כרגע (עם מיזוג הטמפ' צונחות ל 39 ) תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויר אחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חם חיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקונים ולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות
-
- 15 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי טרנספורמר והוא פשוט רועש! בדקתי ומה שרועש במערכת שלי הם: 2 מאוררים 80 מ"מ שבחלון. מאורר 120 מ"מ אחורי. והגוף קירור של הכרטיס מסך. עכשיו את הקירור של הכרטיס מסך אני לא הולך להחליף כי אני עוד כמה חודשים כנראה יחליף כרטיס מסך ואז סתם קניתי את הקירור. אז מה שאני צריך זה 2 מאוררים 80 ואחד 120. הדרישות שלי זה שהם יהיו שקטים ואם אפשר שהיו מוארים עם לדים או רגישים לuv אבל שהיו עדיין שקטים.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב דיי חדש אני חושב שהוא אצלי משהו כמו ארבעה חודשים. עכשיו המאוור שלו התחיל לעשות רעש נורא חזק כמו איזה טרקטור עכשיו הייתי בחנות והוא ניקה לי את המחשב ואמר עם הבעיה תחזור תבוא יום ראשון נחליף לך.. אז המחשב לא הפסיק לעשות רעש אז אני צריך המלצה למאוור טוב שלא ירעיש לי ושלא ייהרס אחרי כמה חודשים... (כי ראיתי את המאוור שיש לו בחנות אני לא יודע עם הוא טוב) הנה המפרט שלי: מעבד אינטל 6300 זיכרון 512X2 667MHZ של חברת סאון או משהו כזה כ. מסך GeForce 7600 GT 256 MB לוח אם MSI 965 והספק כח אין לי מושג איזה חברה אבל זה גאנר כי זה שמכר לי אותו אמר זה ספק טוב ובינתיים הוא לא עושה בעיות אני לא יודע מה החברה אבל זה 400W אז איזה מאורר הכי מתאים למפרט כזה? (המחיר לא משנה…
-
- 5 תגובות
- 441 צפיות
-
-
http://img524.imageshack.us/img524/4216/untitled3cp1.jpg נראה לכם הגיוני? אולי הביוס לא מוגדר טוב.... תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במצב IDLE אני מקבל 38-39 מעלות ובזמן מאמץ כאשר הרצתי S&M הגעתי ל-61 מעלות בתדירות לא רציפה. את הטמפרטורה בדקתי על ידי התוכנה CORE TEMP 0.95 הגעתי ל-3100GHZ האם הטמפרטורה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם.. הבעיה עצמה קיימת הרבה זמן, פשוט לא יכול לכתוב פה מחוסר זמן.. אז ככה, המפרט המלא המצא בצד ימין. כרגע המעבד עובד על 360*9 עם 1.5375V... לאחר חיפוש ברשת הבנתי שזה מתח מאוד גבוה למהירות הזאת... הטמפ' בסדר גמור, 50 מעלות אחרי תשע שעות של מאמץ. אבל עדיין אני חושד שיש פה בעיה כלשהי. ניסיתי להוריד מתח, אבל לא מצליח להגיע ליציבות.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? או אולי יש משהו אחר שאני צריך להגדיר בביוס? בעיקרון התיכנון שלי היה להגיע ל400*9, ראיתי המון אנשים שמגיעים למצב הזה, ואני לא רואה סיבה שעם רכיבים כמו שלי אני לא אגיע.. *ד"א, כל פעם שהעלתי 5mhz הייתי חייב להעלות 0.015V, אחרת לא הייתי מגיע ליציבות.. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר לשימוש את המחשב הישן שלי, השימושים שיהיו במחשב הם שימושים בסיסיים (אינטרנט ואופיס לכל היותר, אולי גם תוכנה בשם סיוון שלא צורכת משאבים גדולים בכלל). לפי מה שאני זוכר היתה כנראה בעיה עם המאוורר של המעבד (כנראה הוא לא קירר כמו שצריך כי המחשב כל הזמן כבה). המעבד הוא AMD athlon 1700+ עם לוח של ג'יגה בייט, המאוורר שלו הוא לא המראוורר של הסטוק. על איזה מאורר אתם ממליצים? (כל מה שראיתי בזאפ התאים רק למעבדי אינטל). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני זקוק לקירור לכרטיס המסך GeForce 7900GT. לא למטרות OC, אלא לקירור בלבד (כרגע הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות ומעלה במאמץ). קראתי באתר ביקורות טובות על ה-crystal orb, אך האם הוא יתאים לסדרה 7? מה ההמלצות שלכם? בתקציב של עד 100 שקל.
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מאורר 120MM שקט וטוב אבל אני יכול לקנות רק ב IQPC :{ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: OCZ 1066 1Gx2 כרטיס מסך: V.CARD: EVGA 8800 GTX AC3 version כ. קשיחים: HD: 150 GB WD Raptors 10K RPM צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: EnermaX 620W קירור: ZALMAN 9700 קניתי אותו עם OC ל- 3.6 אבל זה נראה לי מוגזם אתמול גם הוא הגיע לי ל-70 מעלות עם איזה משחק בלי גרפיקה יותר מדי מסובכת ונתקע וגם במנוחה הוא סביב הטמפרטורה הזאת .... אז שאלתי- האם למעבד הזה באמת האוברקלוק קצת מוגזם? יכול להיות גם שהוא מתחמם יותר בגלל שיש GTX במארז שהוא על 60+- מעלות והוא מחמם אותו אבל אין הרבה מה לעשות כבר הרכבתי ע…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P-D 2.8, עם לוח ASUS P5LD2 SE במנוחה המעמד: 50 מעלות והלוח 30, כ.מסך 55. במאמץ, מעבד 70, לוח 45, כ.מסך 85. לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי המאווררים הוחלפו בחדשים וכן בוצע ניקיון למחשב, אבל הטמפ' לא יורדת. בנוסף המאווררים רועשים מאוד בזמן עבודת המחשב. יש לי מאורר קדמי של 8 ס"מ, אחורי 10 ס"מ ועוד אחד על המעבד. כל המאווררים הם מחברה בלתי ידועה (גנרים פשוטים של 20 שקל). מבקש המלצה לאיוורור המארז בצורה טובה (מאווררים למעבד ולמארז). ראיתי את הסטיקי בנוגע למיקומים, אך אני שואל על מאווררים - איזה דגמים כדאי לקנות ואיזה סוגים. (אני כנראה אקנה מנעה מחשבים) תודה
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש באופן דחוף גוף קירור ל7800GT, שיבוא עם משחה טרמית טובה יש לי 150 שקל, מה הדבר הכי טוב שאפשר ל מצוא? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לעבור את ה-2600MHZ ניסיתי על 333FSB X9 והמחשב עושה לי כל הזמן RESTART אחר כך ירדתי ל-333FSB X8 ואני על 2600MHZ הVULTAGE שלי הוא על 1.36 מוגדר ככה בBIOS מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר? כמו כן עוד שאלה.. בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלות cpu#1 42 מעלות מה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלות כי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגיד תודה
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב דיי חדש אני חושב שהוא אצלי משהו כמו ארבעה חודשים. עכשיו המאוור שלו התחיל לעשות רעש נורא חזק כמו איזה טרקטור עכשיו הייתי בחנות והוא ניקה לי את המחשב ואמר עם הבעיה תחזור תבוא יום ראשון נחליף לך.. אז המחשב לא הפסיק לעשות רעש אז אני צריך המלצה למאוור טוב שלא ירעיש לי ושלא ייהרס אחרי כמה חודשים... הנה המפרט שלי: מעבד אינטל 6300 זיכרון 512X2 667MHZ של חברת סאון או משהו כזה כ. מסך GeForce 7600 GT 256 MB לוח אם MSI 965 והספק כח אין לי מושג איזה חברה אבל זה גאנר כי זה שמכר לי אותו אמר זה ספק טוב ובינתיים הוא לא עושה בעיות אני לא יודע מה החברה אבל זה 400W אז איזה מאורר הכי מתאים למפרט כזה? (המחיר לא משנה אבל שלא יהיה הכי יקר שיש) ועוד בעיה שהמחשב עושה שאין לי…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי PRESCOTT P4 3Ghz, על לוח ASUS P4P800SE (זה Socket 478). הטמפרטורה הייתה 60 במנוחה אז שמתי את ה Big Typhoon. בהתחלה זה היה ממש טוב - הטמפרטורה ירדה ל 28 מעלות. אבל לאט לאט (חודשים) היא החלה לעלות - עכשיו היא כבר אזור ה 45 מעלות. פעם אחת היא אפילו עלתה ל -90 ואז הדקתי עוד יותר את המאוורר והיא ירדה שוב. והגרוע מכל - פעם בכמה חדשים המחשב לא עולה. אני מדליק אותו, יש מתח נוריות הכל, אבל אין תגובה - אפילו לא המסך של ה BIOS (זה לא ספק - החלפתי ל liberty400). אז אני מזיז קצת את המאוור, מהדק אותו, מוציא את כל החומרה האפשרית, מנסה הכל, ופתאום הוא חוזר לחיים. ממש לא ברור מה הסיבה לכל זה (גם לא נראה לי הזכרונות - ניסיתי להוציא את כל ה DIMMים, להשאר אחד אחד, סלוט ס…
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מעבד E4300 (לא עבר OC,מאוורר סטוק) והטמפרטורות בו הם כאלה: במנוחה: SPEED FAN - מראה על 45 מעלות CORE TEMP- מראה על 65 מעלות TAT - מראה על 68-70 מעלות במאמץ: SPEED FAN- מראה על 83-85 CORE TEMP- מראה על 97-100 משהו שראיתי לפני כמה זמן הוא שהמאוורר הגיא לטמפ' של 20 מעלות במנוחה ואז גם ראיתי בSPEED FAN שFan1 עובד. כרגע אני רואה שרק Fan3 פועל. ניראה לי שהבעיה היא היא שFan1 לא עובד ואם הוא יעבוד אז הטמפרטורות יהיו תקינות. מישהו יודע אולי מה לעשות אולי הבעיה היא במשהו בביוס??
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
kingston KVR667D2N5\1G - זיכרונות DD2 מאוד זולים שנמכרים כרגע בין 180 ל 200 ש"ח לגיגה. שווה לדווח איך הם מסתדרים באוברקלוק חזק (של המערכת) ולאן הן מגיעים, בעיקר מה שנמכר בארץ. למרות שהם משתמשים בכל מיני צ'יפים בסדרת הVALUE כמו הייניקס Y5, מיקרון D9 , צ'יפים שרשום עליהם KINGSTON שאין לי מושג מהם ועוד , עדיין שווה לראות איך מתפקדים אלו שנמכרים בארץ. אני קראתי על בעייה איתם על לוח NF4 ULTRA עם X2 AM2 , בעייה באוברקלוק כמובן. הנה לינקים שמתארים את זה (הראשון ביקורת מעולה על אוברקלוק של BRISBANE): http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=139353 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=143929 בשני אפשר לראות שהזיכרון ממש הגביל אותו באוברקלוק של המעבד לא …
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-