אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
הזמנתי את שניהם כחלק ממפרט חדש מ Iqpc וקיבלתי הודעה מהחנות בזמן הרכבת המחשב שיש בעיית התאמה של ה Tuniq עם מאורר הצד של ה Lexa , עם המלצה לפרק את המאורר ולהתקין אותו במקביל על המאורר האחורי. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי 2 מאווררי AC , המומלצים בשל היותם שקטים וחזקים (Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake) המאווררים שהיו לי במארז הם 120mm שהגיעו איתו. 0.30A , שהורדתי אותם ב SpeedFan ל10%/15% (15% מכניס אוויר, 10% מוציא אוויר) לפני שהרכבתי את המאווררים החדשים, אטמתי את החדר והקלטתי את המחשב ממרחק 1 מטר וממרחק 5 ס"מ עם המאווררים הישנים. המאווררים החדשים הם 0.13A (חלשים יותר מבחינת צריכת זרם) ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם דרך SpeedFan :-\ חיברתי את המאווררים החדשים והקלטתי בדיוק מאותם מקומות. לצערי, הרעש גדול פי 2 או 3. אמנם הטמפ' של הרכיבים ירדה ב5-10 מעלות לכל רכיב (4 HD / מעבד / לוח) , אך הרעש בלתי נסבל לידיעה, אורן.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לשלוט על המאוורר של ה-NINJA PLUS הוא כל הזמן באותו המהירות. האם אני יכול לשנות לו את החיבור על הלוח אם מ-CPUFAN לחיבור אחר כדי שהוא יעבוד מהר יותר? במקרה ואין לנושא של הנינג'ה פתרון, אולי תמליצו לי על פתרון לקירור נוסף? אולי לחבר עוד מאוורר על הקירור של הנינגה או כל דבר אחר. (כרגע המעבד שלי נמצא ב-OC של 3000MHZ וכשאני מריץ TAT הוא מגיע ל-72 מעלות ואז אחרי זמן מסויים הוא עושה RESTART למחשב, בלי OC המעבד נמצא על 57 מעלות במאמץ)
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה: עד השבוע שעבר המאוורר של המעבד היה מאוורר סטוק פשוט של אסוס. הטמפ' של המעבד הייתה באיזור 60-65 במנוחה.. ביום שישי קניתי את ה 9500 והתקנתי אותו, אבל מסיבה כלשהיא נדפק לי הלוח (D945PSN) והמחשב היה מושבת בסופ"ש... אתמול שדרגתי את הלוח ל D965LT (למה נשארתי באינטל? יש לי הנחה על לוחות אינטל בחנות מסוימת) ועל הדרך הוספתי עוד 1G זיכרון... ;D פירמטתי והתקנתי הכל מחדש, א-ב-ל עכשיו בלוח החדש אני לא מקבל קריאה של טמפ' מאף תוכנה חוץ מהתוכנה של אינטל, שמדווחת על.... נכון, 60-65 במנוחה.... הביוס עודכן, ווידאתי אינספור פעמים שהגוף קירור יושב טוב על המעבד, השתמשתי בארקטיק סילבר לפי המדריך, אני כבר לא יודע מה לעשות... המאווררים מסודרים אצלי כך שמאוורר 120 מכניס אוויר מקדימה, ומאו…
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי קצת בפורום מידע קונקרטי לגבי מערכות קירור מים ולא ממש מצאתי תשובות למה שרציתי: 1. לאיזה מערכות מומלץ להוסיף קירור מים? 2. איזה מערכות קירור הם המומלצות ביותר ( עד עכשיו נתקלתי רק בטרמלטק)? 3. מה היתרונות ולאיזה טמפ' זה מוריד את הרכיבים? אם יש כבר תרד בנושא אמח אם תפנו אותי לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי את המשחה הזאת ואני רוצה לשים אותה על ה-CPU מישהו מכיר אותה או יכול להמליץ על השימוש בה? http://www.spirecoolers.com/main/product_acc_detail.asp?ProdID=459
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בינתיים אחרי שמכרתי את ה7600GT ועד שאחסוך ל8800GTS , אני משחק בקקה עם 7100GS PCI-E ,TURBOCACHE 128MB up to 512 הכרטיס בSTOCK עובד על 350\1000 עם קירור פאסיבי , התקנתי עליו מאורר ועשיתי עליו OC ל465\1650 כל זאת והוא לא עובד את ה55 מעלות במאמץ. הכרטיס מוציא ב 3DMARK03 1350@2450 מעבר לתדר המצויין הכרטיס נחלש ומוציא פחות ב3DMARK ,ואם אני מגזים אז גם יש ארטאפקטים. השאלה שלי היא האם יש דרך להוציא מהגרוטאה הזאת יותר? איך מעלים מתחים? עושים FLASH? חיפשתי ולא מצאתי אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
כנראה בעית חום יתר, ה-E4300 שלי נמצא ב-OC FSB 337 בכפולות 9X CPU V1.42 דרך התוכנה TAT הוא מראה לי שהוא מגיע ל-72 מעלות, האם זה נורמלי? (לפני כמה ימים קניתי את המחשב ושמו לי משחה טרמית, כנראה הם שמו כמו הפנים שלהם כי ב-TAT הראה לי 77 מעלות, אבל היום כששמתי משחה חדשה ירדו לי 5 מעלות ל-72) יש לי מאוורר נינג'ה פלוס ומשום מה אני לא יכול להשתלט על המהירות שלו, הוא כל הזמן באותה המהירות. ניסיתי את ההגדרות דרך הביוס וגם דרך התוכנה SPEEDFUN ואין שינוי. ?!
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום =] אם אני מחבר את המאוורר שלי דרך מולקס במשחב, הAI שיש ללוח שלי יתקפד? או שזה פועל רק כאשר אני מחבר אותו ללוח. ואם זה לא פועל בעזרת המולקס, אני אוכל לחבר אותו ללוח ולהפריד אותו מהמולקס בלי שום חשש שהוא לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי 8800 בי אף ג'י או סי 2 ואחרי שאני משחק הרבה זמן הוא מתחיל קצת לקרטע בגלל התחממות,יש מצב שהמאוורר לא פועל על מאה אחוז?
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חבר'ס, ממצב? התחלתי לשחק עכשיו ב Command & Conquer 3 Tiberium Wars והייתי ממש שמח לשחק בו בהגדרות גראפיקה שהן לא ה DEFAULTS בלי שהוא יהיה איטי(כשמתי הכל על מקסימום הוא ניהיה איטי מאוד...) הנה המפרט של המחשב שלי, אשמח לעזרה AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM אני לא יודע איך לברר מה הלוח אם שלי אבל אני יודע שהוא של EPOX, אני גם לא יודע איך לברר דגם יותר מדוייק של המעבד, הזיכרון, והכ.מסך, אז אם יש איזה תוכנה כזאת או מקום להסתכל במחשב שהוא לא המנהל התקנים אז תגידו שאני אוכל לתת מידע יותר מדוייק. תודה מראש, עופר
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום עם איזה לוח אוכל להגיע עם ה E4300 שלי ל FSB של 333M בהתחשב[ במפרט ] הקיים
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המחשב הוא E4300 עם 2 ג'יגה בייט זכרון 800MHZ כרגע המחשב נמצא ב-OC של 3000 MHZ ספק כוח 470WAT של THERMALTAKE אני רוצה שתייעצו לי איך להגיע איתו ל-3400MHZ כך נראה הביוס כרגע, מה אפשר לשפר?
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עוד OC ל BUS להגדיל את ה MHZ אבל הזיכרון לא נותן לי אני צריך להוריד מכפלה כי יש לי מסכים כחולים ... אני כרגע ב228 ב BUS זאת אומרת שאני על DDR450.... איך אני מוריד מכפלה לזיכרון אני לא מוצא שם ב BIOS תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
פתחתי תמארז שמתי מאוורר וזהו חח מעבד P4 מסריח מלפני בערך 4 שנים... דאגתי שכל המאוורים במארז יוציאו אוויר, ופתחתי את המארז גם מצידו השני, כך שלא מצטבר אוויר חם בכלל בתוך המארז... אתם לא חייבים להגיב לאשכול הדפוק הזה!
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב בOC 4300 או 4400? או שיש יותר טובים ומשתלמים מהם בoc תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ראו תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: abit - AX8 amd athelon 64bit 3.2 1giga ram ddr2 evga gforce 7600gs קניתי את החלקים הנ"ל לפני כ 8 חודשים והחום של הכ.מסך עמד על 54~57 לא הוספתי לו שום אמצעי קירור נוספים (רק המאוור המקורי נישאר), עם הזמן החום עלה ולפני מספר ימים הגיע ל75~77 כמעט 80! שמתי לב לשינוי לרעה בביצועים, הנחתי שזה בגלל האבק אז שאבתי את כל האבק מהמאוורר ומהכרטיס עצמו, למרות זאת החום נישאר על 65~68 אני בטוח שהוא ימשיך לעלות.... חשבתי לקנות תמאוורר הזה Model Accelero X1 Application NVIDIA 6800 series NVIDIA 7800 series (just PCIe) NVIDIA 7900 GTX, GTO not compatible to most 7900 GT boards Please check your board with the height restriction drawing to assure …
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אין לי ידע ב OC.. אני רוצה לקבל תוצאות יותר טובות מהכרטיס מסך ואחד מהפרמטרים הוא לעלות את המהירות שלו.. כרגע 128M... הכרטיס של ASUS אם זה משנה מה הסיכונים ב OC ואיך עושים את זה, האם זה מסובך ועדיף שמישהו בעל ניסיון יעשה את זה? האם יש אחריות אחרי שעושים OC ? אם לא, ישנה דרך להסתיר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
-
-
עד לאן אפשר לפי דעתכם לקחת את המעבד הזה? קירור היטפייפ גנרי.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בחיפושי אחרי עוד מאורר למארז כי הלוח קצת חם ראיתי קירור לזכרונות וזה חדש לי אני אשמח לקבל מידע טיפים וידע מהתנסות שלכם ובכלל האם זה השפיע מהרגע ששמתם נ.ב אני חשבתי להוסיף עוד 80X80 למארז יש לי 3D ARURA
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע בתחום, אני זקוק לאנשים שבאמת מבינים בתחום ימליצו: 1. איך בודקים טמפ' במחשב ? (מעבד, לוח אם, ציפסט, זכרונות וכו'). 2. האם ישנו קירור למעבד ללא מאוורר ? 3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (מעבד E6420), וחשוב לי שיהיה שקט מאוד מאוד לאורך זמן, התקציב חופשי, אבל לא להמריא לשחקים... ואגב אני לא עושה O.C איזה מארז ? איזה קירור לחלקים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אין לי עדיין פתרון לבעיה הזו: ??? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261589.0 אז אני מנסה גם בפורום זה. בקיצור, יש לי מארז FIC ICE Cube VL67 שקניתי לפני 3 שנים. המאורר האחורי התקלקל. זה לא מאורר סטנדרטי אלא מאורר מאוזן מלבני שנקרא Cross Flow. אין לי מושג איך להשיג כזה חדש. http://www.chiefly-choice.com.tw/DCB13898-SPECIFICATION-DATA.htm http://www.firingsquad.com/media/hirez.asp?file=/hardware/fic_ice_cube_vl67/images/09.jpg כבר בדקתי את ה Cross Flow Fan של CoolerMaster לא מתאים. זה 336 מ"מ במקום 138 מ"מ. המאורר המקורי הוא בגודל 40X45X138 . הקופסא מאוד קטנה (SFF) אז אין הרבה מקום להכניס משהו יותר גדול. אם יש מארז של שלושה או ארבעה מאוררים קטנים (40 מ"מ) זה עשוי…
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-