עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! האם יש מצב שהורדת מתח המעבד גורמת להורדה בביצועי המעבד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by amisha,

חברה זוכרים שביקשתי ממכם למצוא לי איזה מוד או ביוס שייתן לי את האופציה ליותר מתח לזכרנות ?? ובכן מצאתי!!!!!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=13402&perpage=25&highlight=p4c800%20vmem&pagenumber=1

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. זאת אומרת-לא אמורה להיות ביניהם התאמה-שאחד נקבע לפי השני?

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  4. המחשב הבא:מוצרים מוזמנים [table][tr] [td]מק"ט[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td]C2500KBS[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪1125 [/td][/tr] [tr] [td]GZ68MXUD2HB3[/td] [td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪702 [/td][/tr] [tr] [td]RC-932-KKN1-GP[/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td] 1 [/td] [td] ₪599 [/td][/tr] [tr] [td]K4G1333[/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td] [td] 2 [/td] [td] ₪208 [/td][/tr] [tr] [td]HD103SJ[/td] [td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. Started by esaly,

האם הBT מתאים למעבדי ה775 PENTIUM D?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  6. שלום. שבוע שעבר שידרגתי את המחשב. המפרט הוא כזה : athlon 64 3000 msi platinium nforce 3 הקירור שהורכב על המעבד הוא ZALMAN CNPS7000B-Cu . הורדתי את התוכנה Motherboard monitoring ( MBM , ולהפתעתי הטמפרטורות היו גבוהות למדי. 50 מעלות + הייתה הטמפרטורה על המעבד. והטמפרטורה במארז הייתה 47. איך זה יכול להיות שעם קירור כזה איכותי הטמרפטורה במעבד כל כך גבוהה ? האם היה צריך להתקין גוף קירור מתחת למאוורר ? אני ממש לא מבין בנושא הקירור, אז אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה. אם הפתרון הוא לקנות קירור יותר איכותי וטיפה רועש, אז אין בעיה. אבל שלא יהיה רועש מידי כי נמאס לי מהרעש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  7. Started by comrex.,

דבר ראשון אני חדש בכל הנושא .. אז תיהיו עדינים איתי ... amd phenom II X4 955 3.2 - מעבד asus crosshair IV formula - לוח אם gtx 470 - כרטיס מסך יש לי קירור של sychte mugen rev2 והמחשב בא עם 4 מאווררים .. הוספתי עוד 2 אחד למטה אחד למעלה רציתי לדעת האם הקירור הזה יספיק ? ואם מישהו יכול לתת לי מדריך מקוצר איך לעשות OC ל 3.8 או אם אפשר לסחוב עוד למעלה בשמחה .. תודה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by Kiwovo,

אני רוצה לקנות קירור אוויר מתאים .. איזה קירור מומלץ? אני לא רוצה לעשות OC (נדמה לי שהמעבד שלי לא מתאים לOC). הלוח אם שלי הוא P8P67 עם מארז Dokker Midi Tower תודה!

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by Dj_Infernal,

חבר שלי מזמין מחשב סטנדרטי כולל הכל מפנדה ואחת הדילמות שעומדות בפניו זה בחירת אחד מהמארזים הבאים: Enermax FS-710-B 350 הידוע Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350Watt שכולל : "שלוש שנים אחריות יצרן. יציאות USB ו FIRE WIRE בקידמת המארז מסנן מקדימה לאבק 3 מאווררי ANTEC כולל אחד בדלת. צבע אפור מטאלי מדהים! דלת ללא ברגים + נעילה." Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + Window + Tsunami 350W כולל 3 מאוררים וחלון מובנה בצד הדלת. כולם כמעט ממש אותו מחיר ...

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. אני באופן אישי הייתי קצת בשוק מהמחירים של המארזים החדשים אם עוד לא ראיתם אז המחיר נע בין1000 ל2000+ ש"ח (בלי ספק !)

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by kfirusa,

שלום! ראשית אני מתנצל מראש אם זה לא המקום שהייתי אמור לכתוב הודעה זו.. שנית, אני מצרף לפה לינק של החומרה שיש לי במחשב כולל טמפרטורה (עפי EVEREST ), אני די מפחד לא מכיר את הנושא, יתרה מכך אף פעם גם לא ניסיתי, יש לי 4 מאוורים במחשב. אשמח אם אוכל לקבל ליווי אישי והדרכה. תודה מראש כפיר.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  12. http://img188.imageshack.us/i/64243314.jpg/ טמפרטואות^ הלוח אם שלי הוא ASUS M4A78-EM זכרונות OCZ MEMORY DDR2 2GB 1066 MHZ כמות 2 איך הם לOC ?ד"א שווה לעבוד קצת עם המעבד ואז לבוא לחנות להוסיף קצת כסף ולקחת משהו אחר ?(יש לי עד 3 חודשים) לקחת למשל ת550 או 710 ..

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by carock,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by Hagaix,

http://tms.co.il/product/6677 של ארקטיק סילבר ראיתי ביקורות והם אומרות שהוא טוב מאוד, אבל כולם מ2003 מצד שני, היא 22 גרם, שזה מחיר מטורף לכזאת כמות. בעקרון אני לא חייב כמות כזו, אבל אני גם ככה מתכנן להחליף משחה טרמית לאיזה 3 מחשבים בכללי כולל כרטיס מסך בכולם, אז לא נורא אם יהיה אקסטרה. מה אתם אומרים, כדאי?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  15. הקיץ הגיע, ואיתו גם חלומות ישנים עם אבק של שנים... אני רוצה לבנות מערכת קירור מים למעבד, ורק לו, בצורה יחסית תקציבית (אני לא הולך לשים פה אלפי שקלים). הרעיון זה לבנות מערכת חיצונית, שתתלבש על גג ה 3daurora שלי, הכוונה בתוך מארז פרספקס שאני אבנה. מכיוון שאין לי כוח להתרוצץ בפירוקיות בת"א ואילתורים שאני לא יודע כמה זמן הם יחזיקו, חשבתי לקחת את : http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3855. קראתי כמה ביקורות, ועושה רושם נחמד+ , יחסית למערכת "ארוזה" וממתוגת. השאלה שלי האם אני ארגיש הבדל משמעותי בטמפ'? עכשיו המעבד (Q9450) נמצא בטווח 35+- (IDLE), ואם קירור יחסית מעפן (V1 של tr). הסיבה שזה נראה לי כדאי, היא בעיקר בגלל הרדיאטור ומיכל המים, אני יודע שהצנרת יחסית צרה …

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by spike_staff,

שלום לכולם! בזמן אחרון יש לי בעיה עם המשאבה של קירור מים. כשאני מפעיל את המחשב המשאבה לא מתחילה לעבוד, ואני שומע רעש מוזר (מן קליקים כאילה) שבאים מהמשאבה. אם אני פותח את המארז ונותן למשאבה שני כאפות היא ישר מתחילה לעבוד, כמו שצריך. המשאבה בשימוש קצת פחות משנתיים ומאז שהרכבתי את המערכת לא נגעתי בה. אשמח להמלצות לטיפול בבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  17. שלום! בקרוב כל החלקים יגיעו והמערכת החדשה תורכב ותושלם. אני מתכנן OC ורציתי לשאול ככה לפני שהמחשב מוכן לכמה אוכל להגיע איתו, המפרט כזה: מעבד:Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ לוח אם: Asrock Extreme4 זיכרון: Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB SSD: של כרוסיאר אחד 120 אחד 60. כרטיס מסך: זוג כרטיסים 6950 2GB פתוחים ל 6970 וכרטיס פיזיקה 460GTX 1GB. מארז: NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX לכמה אוכל להגיע עם הציוד הזה מבלי להתעסק במתחים וכדומה, OC פשוט.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  18. אז ככה בוא נתחיל יש לי מארז כזה נקרא :AeroCool AeroEngine II-BBP תשימו לב שבחלון יש מקום לעוד 2 מאווררים אני צריך המלצה ל 2 מאווררים יחסית זולים שקטים וטובים שזה יכול להיות מאווררים של Arctic Cooling‎ העיקר שיהיו טובים החרבה לא משנה לי העיקר שיהיו שקטים וזולים וטובים כמובן לא סתם חשוב גודל של 12 ס"מ תקציב 100 שקל מKSP בבקשה ...

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  19. לילה טוב לכולם.. הבעיה עצמה קיימת הרבה זמן, פשוט לא יכול לכתוב פה מחוסר זמן.. אז ככה, המפרט המלא המצא בצד ימין. כרגע המעבד עובד על 360*9 עם 1.5375V... לאחר חיפוש ברשת הבנתי שזה מתח מאוד גבוה למהירות הזאת... הטמפ' בסדר גמור, 50 מעלות אחרי תשע שעות של מאמץ. אבל עדיין אני חושד שיש פה בעיה כלשהי. ניסיתי להוריד מתח, אבל לא מצליח להגיע ליציבות.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? או אולי יש משהו אחר שאני צריך להגדיר בביוס? בעיקרון התיכנון שלי היה להגיע ל400*9, ראיתי המון אנשים שמגיעים למצב הזה, ואני לא רואה סיבה שעם רכיבים כמו שלי אני לא אגיע.. *ד"א, כל פעם שהעלתי 5mhz הייתי חייב להעלות 0.015V, אחרת לא הייתי מגיע ליציבות.. תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by InFecT[0]r,

משהו יכול לכתוב פה לגודמה (1M) מחשב עם ביצואים נורמלים בין 45 שניות ל 60 ומחשב איטי כאילו זה בין 60 ל דקה ו 30 ואלה יש מצב כזה? או שהשאלה שלי טיפשית?

21. Started by h4438,

יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לעשות לו OC המפרט שלו הוא כזה : MB : ASUS CUV4X CPU : P3 667 ->5*133FSB Voodoo 5 5500 הטמרטורה במחשב שלי במנוחה על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 32 C SENSOR 2 : 33C הטמרטורה במחשב שלי אחרי מאמץ כבד על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 37 C SENSOR 2 : 52C עד כמה אני יכול להעלות את המירות FSB ? העלתי אותה בינתים דרך הBIOS ל 140*5 וטמפרטורה במנוחה עלתה בממוצע במעלה שתיים..

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by Yaron-Cohen,

שאלה הסמפרון אמור להיות עם FSB של 1600...נכון?? ובOC ממומלץ להישאר באיזור הזה??.. הלוח בעיקרון יכול לעשות 2000...זה לא מחייב שהמעבד יכול?. כי יש מצב שזה מה שמגביל אותי...כי אני ב278 ועל X4 (כלומר 1112) ועוד שאלה אם כבר פתחתי פה הודעה... יש מצב שמה שעוד מגביל אותי זה המתח של המעבד..?...הוא על 1.450 (מוגדר ככה בביוס)....בCPUz הוא קפיצות של בין 1.472 לבין 1.488 נורמלי? אם אפשר לענות לי על כל חמשת השאלות...(חפשו את הסימני שאלה) תודה רבה (אם יש טעויות כתיב זה לא שאני טיפש זה כי השעה 4 תתחשבו.)

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  23. שלום , עשיתי לאחרונה OC ל-E8400 אבל הוא לא מראה לי במערכת הפעלה שישנו אוברקלוק ולאחר עשיתי OC ל-E8400 נכנסתי לביוס כדי לאמת שלא אבד , עשיתי ל3.6 עכשיו אני רואה בביוס שזה 3.6 ובתוכנה Cpu-Z אני רואה שזה 3600Mhz אבל רק במאמץ כלומר שפועל משחק או סרט HD , אין לי בעיה של קירור. שאלה 1 : למה הוא לא מראה לי את האוברקלוק במערכת הפעלה? שאלה 2 : למה הוא מראה לי את האוברקלוק בתוכנה , רק במאמץ של המעבד?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  25. הייי בדיוק אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי SUMA PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB הוא הגיע במהירות של 250/550 השתמשתי ב RIVA TUNER ושם באפשרויות של LOW LEVEL SYSTEM SETTINGS העלתי ל 286/599 איך אני בודק בעזרת תוכנה חיצונית מה מהירות הכרטיס כרגע??? דרך אגב הכרטיס בא עם גוף קירור עליו והיטסינקים על הזיכרונות משני הצדדים ממש פצצה שאלה נוספת היא האם צריבת ביוס לכרטיס עם המהירות החדשה תביא שיפור יותר גדול כמו שרשום בכתבה באתר ואם כן אז אם איזה תוכנה אני יכול להוציא את הביוס מתוך הכרטיס שלי ולערוך אותו ואז לצרוב אותו לכרטיס??? תודה לכל העונים שמשקיעים מזמנם כדי לעזור לי

• 5 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים