עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי אני לא ממש מבין בOC של AMD ויותר מזה אף פעם לא היה לי גם AMD. כל המחשבים שלי הם של INTEL והיתי רוצה לקבל פעם חוות דעת ואפילו לנסות..! השאלה היא אם בכלל זה שווה את הכסף והזמן מפחינת תוצאות! נכון להיום אני יודעה שהכתר שייך לINTEL.. והעניין עד כמה? והפמרט שהיתי מעוניין לרכוש עבור משחקים וסרטים בעיקר הוא: Athlon 64 5000+ 2.6GHZ 2GB 800HZ Kingston Value ו.. M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2755&ProductName=GA-M61PME-S2 או MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboar…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by ben_amitai,

הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה. הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב. קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 46 מעלות. השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by prelly,

במנוחה הוא מראה לי 42-37-39-43 במאמץ של אורטוס יש לי 50 עד 56 בארבעת הליבות ללא אוברקלוק! את הטמפרטורות בדקתי ב CORE TEMP מפרט: Quad Q6600 stepping g0 TT Eureka TT V1 על רמה מקסימלית Leadtek 8800 GTX ULTRA corsair 520hx החדר לא חם אבל גם לא ממש קר... המארז עומד על השולחן ולא על הריצפה... אולי זה בגלל הכרטיס מסך שמתחמם כמו סוס? (76 מעלות במנוחה)

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by reggeman,

יש לי מעבד Q9300 INTEL 2.5 וכרטיס מסך HD5770 1GB לוח-אם EP45-UD3L GIGABYTE ועכשיו השאלה האם כדאי לי לעשות המהרה ועד כמה אני כבר אראה הבדל בעניין ..... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  5. אני מזכיר: קירור סטוק , מארז ג'נארי בלי מאווררים. דגם המעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X2GB 800MHZ תדר מעבד : 3400MHZ @ 2660 MHZ תדר FSB : זה 425MHZ תדר זכרונות : 850MHZ מתח מעבד : 1.344V מתח זכרונות : 1.9V מכפלה: 8 יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5-18 70 מעלות מקסימום במאמץ מלא. מה אתם אומרים על ה-OC עם קירור סטוק ?

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by elrxx,

בעיה הסתדרה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. מחפש המלצות לקירור לסוקט 1156 מעבד CORE I7 860 עד 200 שח מחנות iqpc. המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש בברכת חג שמח, גלעד.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by mostwanted,

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by ThePinkPanther,

1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  10. תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by omri123,

מסרטונים שראיתי בYOUTUBE על קירור המחשב בשמן להלן קישור. שאלתי היא האם אפשר לשדרג את הרעיון ולקחת את האקווריום כמו שהוא עם השמן ו"לדחוף" למקפיא. המטרה היא שבגלל שהכל מוצף בשמן אין את בעיית העיבוי כמו שקורה בקירורים קיצוניים ובכך בעצם א. גם השמן קופא בטמפ' יותר מנוכה ממים, ב. אין בעיה של קרח שנוצר ג. הקירור הוא כללי לכל הרכיבים בין אם מעבד או כרטיס מסך. לי זה נראה יותר זול מלהשקיע תועפות במאוררים ומערכות מים. בקשר לפרקטיקה זה כבר משהו אחר. הכוונה היא שאולי סוף סוף יש אפשרות לקירור קיצוני לתווך ארוך שאינו צורך טיפול מתמיד כמו הוספת חנקן נוזלי. מה אתם אומרים? :D נ.ב שכחתי להדגיש שזה המחשב הכי שקט שקיים כיוון שאין את רעש המאווררים

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  12. מאורר של מעבד

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  13. Started by A.S.A.P,

יש ברשותי מחשב עם AXP 1600 plus ו geforce 3 ti 500, וטמפ' המארז שלי מאוד גבוהה. המארז הוא מארז midi tower דיי קטן ויש בו שני מאווררים חלשים - אחד מכניס אוויר מקדימה והשני מוציא מאחורה. ב full load המעבד יכול להגיע עד 57 מעלות בערך כשלא דולק מזגן וכשכן דולק אז עד 53 בערך, אבל כרטיס המסך במאמץ יכול להגיע עד 73 מעלות!! הכרטיס הוא של חברת אזוס ובעזרת ה smart doctor שלהם שהיא תוכנה לניטור כרטיס המסך אני יכול להוריד את הטמפ' בסביבת ווינדוס ל56 מעלות ע"י שימוש באופציית ה enable dynamic graphic cooling שמורידה את מהירות השעון של הכרטיס ל80 מגה הרץ במנוחה. אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד את הטמפ'? ??? הביאו לי מאוור של Tt שדוחף 37 cfm וחשבתי לקדוח חור בדופן המארז. קראתי את המדריך…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by liav25,

שלום, הכבלים שבמארז שלי קצת לא מסודרים ואני מרגיש שאפשר להגיע לטמפ' יותר נמוכות בלי רעש מיותר. המארז שלי מארז של EZCOOL JSP-TECH ניסיתי לחפש פה מדריכים וניסיתי לסדר קצת בעצמי ללא הצלחה אז השארתי את זה איך שזה. המארז מהצד האחורי של הלוח: המארז מהצד הקדמי של הלוח: הסידור של עכשיו הוא סידור של אייבורי, היה עוד אזיקון שחיבר את הסליבינג של הספק למסילה השמאלית של הספק אבל גזרתי את האזיקון כי הדלת מהצד האחורי לא נסגרה טוב.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  16. שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by Kenny,

היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by desheh,

ראיתי בסירס (Sears), תחת הקטגוריה של מוצרי הרוטורים הקטנים (דרמלים למיניהם), 2 מוצרים. אחד של דרמל, ואחד של קראפטסמן, באותו טווח מחירים, אך לקרפטסמן יש מהירות משתנה, ו-75 ראשים, ולדרמל יש 2 מהירויות ו40 ראשים. השאלה שלי היא, האם יש הבדל באיכות של המוצר?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  19. למעלה

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by BA,

שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

שלום. רציתי לדעת מאנשים שקנו ב ExaByteSystems האם הם אמינים ? איך שילמתם ? ותוך כמה זמן הגיע המשלוח ? ובכלל, אם אתם מרוצים. תודה.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  22. קודם כל, המעבד שלי הוא Amd Athlon 64 3200 2ghz socket 475 המארז שלי הוא compucase 6A19B המוכר. החלפתי לו את שני המאווררים לAC 120, ואת קירור הסטוק למעבד החלפתי לפני כמה זמן ל Ac שאני לא זוכר את שמו (לא הפריזר, אלא השני, 90מ"מ מאוורר) בכל אופן, הטמפ' של המעבד עומדת בד"כ על 45-55 במנוחה, ואני לא יודע מה לעשות! החלפתי לפני שבועיים גם משחה טרמית, הטמפ' ירדה ל40 אבל חזרה שוב ל50 (עכשיו היא על 53, החדר מאוורר והשעה 12 בצהריים) בהתחלה ניסיתי בלי דלת מארז, אבל זה לא עזר, אז החזרתי אותה וכרגע יש חלון קטן ליד הHD, אבל אני לא חושב שזה משפיע (זה מול הכלוב אז לא נראה לי שזרם האוויר יוצא משם) אני זוכר שפעם הטמפ' הייתה הרבה יותר נמוכה (אפילו 20-30) אבל אני כבר לא זוכר מה גרם לטמפ'…

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  23. כרגע שמתי לב לזה אתם ידעתם על זה

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by Hagaix,

http://tms.co.il/product/6677 של ארקטיק סילבר ראיתי ביקורות והם אומרות שהוא טוב מאוד, אבל כולם מ2003 מצד שני, היא 22 גרם, שזה מחיר מטורף לכזאת כמות. בעקרון אני לא חייב כמות כזו, אבל אני גם ככה מתכנן להחליף משחה טרמית לאיזה 3 מחשבים בכללי כולל כרטיס מסך בכולם, אז לא נורא אם יהיה אקסטרה. מה אתם אומרים, כדאי?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  25. את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה (45) וכן של הדיסק קשיח (32) אבל משום מה הטמפרטורה של הלוח אם נעלמה. בנוסף הורדתי תוכנה שנקראת cupid כדיי לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך(45)...אולי זה קשור? משום מה התוכנה המוזרה הזאת גם מראה לי משהו על 121 מעלות זה הגיוני? אולי מרוב חום נשרף לי הסנסור של הלוח אם? אגב, לא יודע אם זה קשור, יש לי מאוורר בצד האחורי של המארז והפכתי אותו כדיי שיוציא אוויר החוצה ומעליו יש את הספק כוח שגם מוציא אוויר החוצה.. זה בסדר או עדיף להפוך בחזרה את המאוורר כדיי שיכניס אוויר? תודה לעונים!! עדכון: זה המאוורר היחיד במארז....יש לי עוד אחד אבל אני לא יודע איך להתקין אותו כי יש לו חיבור קטן כזה כמו של המאוורר של המעבד....

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.