עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ratzabi,

שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by KF,

שלום ביצעתי עכשיו OC העלתי את הבאס מ199.50 ל204 (בעזרת התוכנה CLOCKGEN) אוקיי הכול טוב ויפה עשיתי בדיקת PRIME 95 למשך חצי שעה ככה והיא הייתה בסדר.... לאחר מכן הפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס עלה... נכנסתי לCPUZ וכל ההגדרות חזרו לקדמותם... כאילו הבאס חזר להיות ל199.50... למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  3. את האמת לא הייתי בטוח כל כך איפה למקם את זה אבל שיהיה... אז ככה יש לי היטסינק די גדול שהייתי רוצה למקם על הכרטיס מסך שלי , אבל אני לא יודע איך אני יוכל להחזיק אותו כמו שצריך...לפי מה שהבנתי הרבה אנשים לא יודעים איזה דרך הכי טובה לעשות את זה. מי שמכיר דרכים טובות ובטוחות שירשום כאן. תודה , חלב

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by cpus,

הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by ALE-XtaZi,

היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by integral,

טוב, הגיעו ל 20 שניות. מתי ירדו מתחת? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  7. השאלה בכותרת. אני מגיע עם המעבד עד בערך 2.8GHZ יציב עם קירור סטוק. זה אומר שיש לו פוטנציאל לעוד, או שהוא כבר בגבול היכולת שלו? איך ניתן לדעת? תודה לעוזרים, עמית

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אמממ... שלום. לאחרונה חשבתי על להריץ את המעבד שלי קצת בגלל ש"התלהבתי" מהאוברקלוקר'ס הגדולים שיש לכם פה באתר... בעקרון, המחשב שלי מספיק לי ביותר, אך בכל זאת אני מעוניין לשפר ולהאיץ אותו עוד כמה שאפשר. רכיבי המחשב הם ככה: Asus P4S800D Intel 2.8 HT עם היחידת קירור המקורית של אינטל שבאה עליו Radeon 9600 256mb 256X2 (=512) MB DDR NCP ספק ג'נרי 480W עם מאוורר הוצאת אוויר. ובנוסף קיבלתי את המחשב גם עם מאוורר 8' (נראה לי, לא בטוח. איך אני בודק בדיוק?) שמוציא אוויר. המאוורר יושב בצד האחורי העליון של המארז. מלבד אלה אני בעצמי הוספתי עוד מאוורר בחלק הקדמי התחתון שמכניס אוויר (אותו מאוורר כמו האחורי, אבל דיי ישן, ככה שאני מניח שהוא פחות טוב ממנו). אני אציין כמה דברים: *במחשב הזה אני …

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  9. איזה סינקים עדיף להשים על הזיכרונות שפונים למעלה (למטה יהיה לי סיילנסר) אז 4 סינקים נשארים פנויים, בתמונה אפשר לראות שיש 4 כאלה ו4 כאלה, אז מה עדיף הן מבחינת יופי והן מבחינת ביצועים תודה מראש, אלי.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by luXi,

שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה אנשים על קירור שקט למעבד. אבל לא שמתי לב שבחרתי דיל מסויים שהמעבד בא עם מאוורר של טרמלטייק. הנה הפרטים על הדיל: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64. עכשיו השאלה היא כזאת: האם עדיף לקנות את הדיל הזה או לקנות מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray שעלותו היא 809 ש"ח ולהוסיף עליו את הגוף קירור של זלמן - Zalman CNPS7700-Cu Cooler for PIV/AMD :s05: דיל: 869 ש"ח מעבד + קירור של זלמן: 1078 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים/ות.

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by megastorm,

שלום רב אני דיי חדש פה ומצטער מראש על חוסר היידע.. ברשותי מחשב : amd xp 2600 ram 512 3d card : g force 3 ti והפעלתי את התוכנה והתוכנה מראה לי 3 סוגי טמפרטורות אחד - 6 מעלות temp 1 HDo - 43 מעלות שלישית temp 2 - 55 מעלות האם זה נורמלי חום כזה?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  12. אני מנסה עכשיו לבצע בדיקה למעבד עם התוכנה SP2004 וכמעט אחרי חצי דקה או פחות למעבד #1 ישר אני מקבל שגיאה Type: Small FFTs - stress CPU Min: 8 Max: 64 InPlace: Yes Mem: 8 Time: 15 CPU: 3330MHz FSB: 333MHz [333MHz x 10.0 est.] 26/01/2008 21:05 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 800000 Lucas-Lehmer iterations of M172031 using 8K FFT length. FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שלמעבד #0 הוא הצליח להחזיק יותר מ10 דקות.. עכשיו, אני יודע ש10 דקות זה לא מספיק אבל מצד שני איך זה יכול להיות שמעבד אחד מצליח להחזיק יותר מ10 דקות בעוד שהשני ישר עושה שגיאה אחרי פחות מחצי דקה..? ובמשחקים (גם כבדים וגם קלים…

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by benma,

מהו המאוורר הטוב ביותר מבחינת יחס בין ביצועים למחיר עבור המעבד E2160. אני לא עושה OC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  14. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  15. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L זכרון פנימי : Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W אני לא הכי מבין בזה רק תגידו לי מה אני באמת צריך בשביל לשמור על טמפ' טובה... ואני רוצה לעשות OC למעבד עוד מעט...

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by mostwanted,

טוב אז אמרו לי להשתמש במחלקים לזכרונות כדי שהם לא יושפעו מהOC המפרט שלי בצד ימין והשאלה איך ניראת האפשרות הזאת בביוס ומה אני צריך לשנות כי המעבד שלי על OC של 230X9 ולכן הזכרונות גם על באס 230 והם אמורים לפעול על 200 אז זה די דחוף מה לעשות ואיך?

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by iyehuda,

בעבר קניתי מחשב מנועה מחשבים סמפרון 3000 בסוקט 939 וקיבלתי את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 היום אני רוצה לשדרג ל מעבד X2 3800 DUAL CORE ואני לא בטוח שהמאווורר יספיק :s05: הבעיה שזה מאוורר עם ברגים בנועה פשוט פירקו את מתקן המאוורר מסביב לסוקט ביקשתי מנועה מספר פעמים לשלוח לי הבטיחו לי מספר פעמים אך לשווא 2 שאלות : 1.האם המאוורר יספיק למעבדי כפולי ליבה 2.איפו ניתן להשיג מאוורר איכותי עם ברגים

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  18. מחפש תוכנת שליטה במאוררים המחוברים ללוח אם חוץ מספיידפאן...[התוכנה הספציפית לא פועלת עם הלוח :-\]

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  19. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm לפי התנתונים הוא נראה די מרשים יש לי מעבד כמו במפרט בחתימה שלי והוא מגיע בער ל45-46 מעלות במנוחה ולא נראה לי שזה טוב יש לי מאוורר נראה לי כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5740 כרגע והוא לא מספיק לפי דעתי מה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by hwforcer,

E6400 @ 3520MGhz /440x8 / Voltage 1.53 idle 30c / Load 55-65c Works stable i had to raise voltage to FSB/Mainboard as well and little bit on Ram as well since i did oc to ram 800@840

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by h4438,

יש לי מחשב ישן בבית שאני רוצה לעשות לו OC המפרט שלו הוא כזה : MB : ASUS CUV4X CPU : P3 667 ->5*133FSB Voodoo 5 5500 הטמרטורה במחשב שלי במנוחה על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 32 C SENSOR 2 : 33C הטמרטורה במחשב שלי אחרי מאמץ כבד על פי MBM 5 היא : SENSOR 1 : 37 C SENSOR 2 : 52C עד כמה אני יכול להעלות את המירות FSB ? העלתי אותה בינתים דרך הBIOS ל 140*5 וטמפרטורה במנוחה עלתה בממוצע במעלה שתיים..

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by VooDoo3,

חג חנוכה שמח לכולם , בהפעלת המחשב , בשורה שבה מוצג המעבד כתוב לי : Intel Pentium III 800EB Mh'z מה אומרות האותיות EB בסמוך למהירות המעבד ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by NOVA,

Pentium4 vs. AthlonXP, Clock for Clock Comparison. לי אישית יש הרהורים נוספים.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  24. שלום, יש לי מעבד Pentium 3 667Mhz עם Heatsink אך ללא מאורר. המאורר של הספק מופנה קצת לכיוון ה Heatsink של המעבד אבל אני לא חושב שהוא משפיע על הקירור של המעבד. (יש לי מחשב של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו כזה ידע על מה אני מדבר) שאלה ראשונה: איך אני יכול לעשות Overclocking למעבד שלי ללא החלפת ה- Heatsink או הוספת מאורר? (אני אשמח אם תפרטו בדיוק איך אני יכול לעשות את זה Step by Step). שאלה שניה: אני חושב לעשות חור למאורר במארז שלי, איזה מאורר כדי לי לקנות שהוא גם זול אבל גם ישפיע בצורה ניכרת על ביצועי המחשב? בתודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  25. רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?

• 14 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים