אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מנהלים שלום - עשיתי חיפוש מקיף ולצערי לא מצאתי על כמה DBA עומד הקירור הזה , גם באתר החברה לא מצאתי ! אשמח לשמוע תגובות בעלות נסיון עד כמה הקירור הזה שקט ... כרגע יש לי p4 - 3ghz ht רגיל לגמריי ... בעיקרון אני מעוניין בקירור שהדגש הוא שקט לגמריי - לא אכפת לי גם להשקיע את ה 300 שקל רק שיהיה ממש ממש חרישי , עכשיו התיכנון העתידי הוא להעביר את הקירור למחשב חדש ככה שהקירור צריך להיות מספיק גם לq9550 לפחות (כמובן שבLGA775). לא מעוניין בOC ... תודה רבה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, יש שם נוסף לגריז טרמי כי בחנויות הם לא יודעים מה זה יאיר
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מעבד PD 930 3.0 והוא מגיע ל 75-85C במנוחה!!!!!! זה טבעי או שיש בעיה ??? הכל נקי המאורר של המעבד הכל תודההה
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 מאווררים - 1 מקדימה בחלק התחתון 80 מכניס ואחד מאחורה איפושהו ליד הספק גם 80MM מוציא. המחשב שלי מגיע לטמפ' מטורפות והגעתי למסכנה שאני צריך להוסיף מאווררים, אבל המארז שלי מאוד בעייתי ולכן פניתי אליכם. מכירים את המארזים עם פאנל מפלסטיק למעלה וידית? יש לי מארז כזה ולצערי בגלל הידית שמכסה את כל פאנל הפלסטיק העבה אני לא יכול להוסיף שם מאוורר. עוד כמה דברים שמפריעים: - אני לא יכול להחליף את המאווררים הקיימים שלי ב 120mm מהסיבה שיש שם הכנה רק ל80 ואין מקום ל 120. - בדלת (זאת שכשפותחים אותה יש גישה לכל הרכיבים) יש לי הכנה למאוורר 80. - אין לי עוד הכנות למאווררים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לתכנן את סידור המאווררים במארז בצורה הכי טובה שתאפשר קירור טוב של …
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד Q9770 ואני מחפש גוף קירור שקט ולא שוקל יותר מ600 גרם לא מתכנן לעשות אוברקלוק אשמח להצעות יניב
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המארז שלי מסודר עכשיו ככה: מאוורר 120MM אחד בצד האחורי ממש מתחת לספק כח מכניס אוויר (אבל הוא עושה רעש אז כנראה הוא יוצא אבל קודם אני ישמן אותו יראה אם זה יעבור) מאורר 120MM אחד בדלת מוציא אוויר הוא יושב בערך איפה שהמעבד עכשיו הזמנתי AC FREEZRE PRO 7 ואיתו ביחד הזמנתי את הקיט הזה http://tms.co.il/product/5340 הרעיון שלי הוא כזה תגידו אם הוא נשמע לכם טוב להוריד את המאוורר הקיים שעל הדלת שיכניס אוויר ממתחת להארד דיסקים (הוא לא יכניס אוויר אבל הוא יעשה סירקולציה בפנים ) לסובב את המאוור שמאחורה שיוציא אוויר ואת שתיי המאווררים הסקסים החדשים לשים על הדלת אחד מכניס ואחד מוציא מה דעתכם זה יתן לי סירקולציה טובה??
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
את האמת לא הייתי בטוח כל כך איפה למקם את זה אבל שיהיה... אז ככה יש לי היטסינק די גדול שהייתי רוצה למקם על הכרטיס מסך שלי , אבל אני לא יודע איך אני יוכל להחזיק אותו כמו שצריך...לפי מה שהבנתי הרבה אנשים לא יודעים איזה דרך הכי טובה לעשות את זה. מי שמכיר דרכים טובות ובטוחות שירשום כאן. תודה , חלב
-
- 14 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שמעתי שהזכרונות של - winbond טובים ויש את קורסייר שהם הכי טובים אבל יקרים השאלה היא האם זה שווה את ההבדל או שיש חברה אחרת טובה?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן (3 שנים) c2d 6320 1.8GHZ בכל אופן לפני שנה בערך, עשיתי לו אוברקלוק עם תוכנה של Asus (לא זוכר את שמה האמת), זה ממש אוברקלוק בצורה מאוד פשוטה, ופחות מקצועית, והעלתי אותו ממש בקטנה ל-2.2 אני רואה בעזרת CPUZ שאכן יש אוברקלוק, אבל יש משחקים לדוגמא שדורשים 2.0GHZ, ודרך המשחק\התקייה אפשר לראות כאילו איך המשחק יעבוד על המחשב, אז עדיין רשום שיש לי 1.8, יכול להיות שזה לא מזהה או משהו? או שזה סתם? (לא שיש הבדלים כאלה גדולים בין 1.8\2.2) מאז האוברקלוק, החלפתי לווינדוס 7, ואני לא בטוח שהתוכנה הזאת עובדת על המערכת הזאת, יש תוכנה, או דרך אחרת "לבטל" את האוברקלוק? ובנוסף, האם לפני שאני מחליף מעבד כאן במחשב (C2D פשוט מהיר יותר) האם זה הכרחי "לבטל" את האוברקלוק? או שזה ישתנה…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה המקום הנכון אם לא אני ממש מתנצל! בקיצור, בתוכנה שבדקתי ראיתי שהטמפ' של המעבד היא 48-50 מעלות במנוחה והמהירות של המאוורר שעליו היא 2721 אני חושב שזה ביחידות מידה של RPM חשבתי שזה יותר מדי ואני לא ממש יודע כמה זה במאמץ, אני חושב שהרבה יותר.. אני רוצה להגביר את מהירות המאורר כי ראיתי פה אנשים עם טמפ' ממש נמוכות ומהירות מאורר משהו בסגנון 6000 גם אם אני לא אוכל להגיע כל כך רחוק, מישהו מוכן להסביר לי איך להגביר את המהירות של המאורר? זה המאוורר המקורי של אינטל שבא יחד עם המחשב, לא החלפתי.. מעבד: Inter Pentium 4 Northwood mPGA-478 voltage: 1.4xx-1.5xx תודות רבות!
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי. 5 - 10 דקות אחרי שאני מדליק את המחשב, הRPM של המאוורר של המעבד קופץ ל 4700 והרעש בלתי נסבל (מידי פעם 4200). טמפרטורת המעבד היא 56 במנוחה, במאמץ היא מגיע ל 67 וזה מדאיג. שבוע שעבר ניקיתי את המחשב יסודית - הוצאתי את כל המאווררים וניקיתי, ניקיתי הכל הכל הכל ואין גרגר אבק. והמאווררים מחוברים טוב מאוד וכולם עובדים כמו שצריך, רק חזק מידי. ולא, לא נגעתי בהגדרה כלשהי. יש לי לוח מבוסס צ'פסט i975X של אינטל, ומעבד P-D, 2.8GHZ בלי אוברקלוק. אני בודק טמפרטורות עם SPEEDFAN ו EVEREST, שניהם מראים את אותה התוצאה. ובכלל, בביוס זה מראה לי גבוה יותר - 60 במנוחה... למה זה קופץ ככה?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים שמחוברים לקירור של המעבד (מוגן 2). אחד מהם מחובר עם 4 פינים ועליו אין בעיה לשלוט במהירות שלו (דרך ספידפן) אבל השני שהזמנתי (לא מזמן) הגיע עם כבל של שלושה פינים ! האם אני יכול לשלוט במהירות שלו בכל זאת דרך speedfan ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חברס פעם ראשונה שלי... אז ככה יש לי פה: p5q deluxe e2180 gskill 1000MHZ TRUE 120 אני לא ממש מצליח לעבור את ה2500 MHZ ואני שואף לסחוט כל MHZ שאני יכול מהמערכת אנא עיזרו לי לנצל את המפרט עד הסוף
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים ? אני בונה על OC ל- 3 GHZ .... על מעבד AMD athlone 3800+ X64 X2 2GHZ אני כרגע עובד על מאוורר סטוק והגעתי ל- OC של - 2.6 .. אני צריך משהו שיקרר למעבד את האמא .. אם יש צורך גם א תסבא וסבתא .. אבל שיעשהשם קפוא !! בבקשה לא לחרוג כי המקסימום תקציב זה 170 אבל אם יש משהו יותר וב ב- 200 אז גם הוא יבוא בברכה
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.cpuidle.de/downloads.php אני עם 3 ג'יגה @ 3.4 נורת' ווד ועם קירור סטוק והמעבד לא עובר את ה47 כדי שהתוכנה תוריד טמ''פ תכנסו ללשונית START UP ותסמנו את OPTIMIZE CPU\CHIPSET ו את RUN ON WINDOWS START UP ושיעברו ה30 יום אז רק תתקינו את התוכנה עוד פעם ....
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם א' או לוח אם ב' זכרונות למעבד וללוח מן הסתם זה מתאים, אבל רציתי לשאול האם לא תהיה לי בעייה למקם את הזכרונות (ה-Heat Pipes של שני הרכיבים לא ייפגשו?) ואם אני ארצה לקנות עוד זוג זכרונות כזה, האם אוכל להשתמש בסלוטים השניים שפנויים (קראתי באיזשהו פורום מחו"ל שלמישהו היו בעיות עם הדבר והיה ניתן להשתמש רק ב-Dual Channel ה"רחוק")? שאלה אחרונה: אני יכול להרכיב אותו איך שבא לי? ז"א להרכיב אותו בצורה אחת ולהחליט אחרי דקה לההרכיב אותו 90 מעלות לצד אחר (רבע סיבוב)? זה תופס? תלוי בלוח? תודה!
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ה-Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro for PIV/AMD לא מופיע בדרוג אצלכם (בדביק: אמצעי קירור מומלצים). איך הוא מבחינת ביצועים ורעש? הוא עדיף על ALX-800? אם ה-ALX-800 עדיף, על איזה מאוורר אתם ממליצים עבורו?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-