אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מעניין איפה הגבול http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=936661&postcount=320 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9300 INTEL 2.5 וכרטיס מסך HD5770 1GB לוח-אם EP45-UD3L GIGABYTE ועכשיו השאלה האם כדאי לי לעשות המהרה ועד כמה אני כבר אראה הבדל בעניין ..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איזה מהזבל הטרמי הבא אתם הכי ממליצים?? ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC ALUMINA ARCTIC SILVER 3
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תמונות מסיבה כלשהי זה שם את התמונות החדשות באמצע קצת בלאגן תסתדרו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
ברשותי המעבד הנ''ל והייתי מעוניין לדעת האם שווה לי להגיע איתו ל-3GHZ והאם זה ייתן לי הבדל בביצועים שיהיו מורגשים בכלל?? כרגע המעבד בסטוק והוא עובד במחינתי כמו טיל השאלה היא האם הרוח והצילצולים של כל מי שועשה אוברקלוק באמת שווים את ההקרבה ואת הסיכוי להרוס תמעבד ולקצר את חייו?? בכל אופן לאחר קריאת המדריך באתר אני עדיין מתקשה להבין איך להתחיל בביצוע האוברקלוק ואיך למצוא את כל הפונקציות בביוס בכדי לשנות את האפשרויות הרצויות שצריך לשנות. בעבר פתחתי פה נושא על אותו עזרה בביצוע האוברקלוק אבל לא היה לי זמן לעשות את מה שאמרו לי לפי מה שכתוב לי כדי להגיע ל-3GHZ אני צריך לעשות את הפעולה הבאה בביוס: CPU Host Clock Control - Enable CPU Host Frequency - 333Mhz PCI Express Frequency - …
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם AXP 1600 plus ו geforce 3 ti 500, וטמפ' המארז שלי מאוד גבוהה. המארז הוא מארז midi tower דיי קטן ויש בו שני מאווררים חלשים - אחד מכניס אוויר מקדימה והשני מוציא מאחורה. ב full load המעבד יכול להגיע עד 57 מעלות בערך כשלא דולק מזגן וכשכן דולק אז עד 53 בערך, אבל כרטיס המסך במאמץ יכול להגיע עד 73 מעלות!! הכרטיס הוא של חברת אזוס ובעזרת ה smart doctor שלהם שהיא תוכנה לניטור כרטיס המסך אני יכול להוריד את הטמפ' בסביבת ווינדוס ל56 מעלות ע"י שימוש באופציית ה enable dynamic graphic cooling שמורידה את מהירות השעון של הכרטיס ל80 מגה הרץ במנוחה. אז השאלה שלי היא איך אפשר להוריד את הטמפ'? ??? הביאו לי מאוור של Tt שדוחף 37 cfm וחשבתי לקדוח חור בדופן המארז. קראתי את המדריך…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) x (לא להתייחס לX בסוף). המחשב דלוק מהבוקר ושימש אותי היום אך ורק לגלישה באינטרנט, צפייה בפרק אחד של נמלטים, משחקון פוקר עלוב. הטמפ' של המעבד כרגע ע"פ everest היא : 45-47. טמפ' כרטיס מסך geforce 6200 128mb 64bit agp8x : 44-46 טמפ' הארד דיסק: 32 . המחשב מאוד חם יחסית למה שהוא עבד היום (שזה כלום חחח) אני יודע. אבל אני מאמין שזה יכול להשתנות אם אני אשנה את המיקום שלו ואסגור דופן אחת של המארז שפתוחה כרגע... (ד.א לסגור או להשאיר פתוח?). פשוט כרגע המארז יושב בתוך נקיק קטן כזה שלוחנות מחשב, ליד הרגליים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון והדופן שלו פתוחה כבר פול זמן ואני לא מתייחס בטח הוא מלא אבק, אני אנקה מחר עם הפאן של אמא ב"נ... הכרטיס מסך שלי נר…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם במציאת גוף קירור לכרטיס מסך הנל הצעות לחנויות יתקבלו בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
את האמת לא הייתי בטוח כל כך איפה למקם את זה אבל שיהיה... אז ככה יש לי היטסינק די גדול שהייתי רוצה למקם על הכרטיס מסך שלי , אבל אני לא יודע איך אני יוכל להחזיק אותו כמו שצריך...לפי מה שהבנתי הרבה אנשים לא יודעים איזה דרך הכי טובה לעשות את זה. מי שמכיר דרכים טובות ובטוחות שירשום כאן. תודה , חלב
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק קירור על מים או על גז אבל אני לא יודע איך לבנות אני צריך תמונות של הבלוק מבפנים ומהחוץ ובאיזה גדלים לבנות את החורים וכול מה שצריך תודה אנשים
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תקציב: 120-130 ש"ח דגם מעבד: intel pentim D 805 אם אני לא טועה לוח אם: (על מנת שנדע אם הלוח אם שלכם בכלל תומך ב-OC ויש טעם לקנות קירור). לא רלוונטי, סוקט 775 שימושים: מהם השימושים שלכם בקירור חדש? (קירור למעבד חם או שמתוכנן ביצוע אוברקלוק?) קירור למעבד חם האם יש חשיבות לשקט בקירור? כמה רעש מפריע מ1-10? 2-3 לא כלכך מפריע מארז שברשותך: אם אינכם יודעים מהו דגם המארז, תוכלו לצלם לנו אותו מבפנים ומכמה זוויות גם מבחוץ? לא רלוונטי אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP הערות נוספות: אני צריך קירור למעבד בעל סוקט 775, המעבד בעל צריכה של 90W ולכן הוא מתחמם נורא.. הוא מגיע לבערך 50-60 מעלות בלי שום שימוש מיוחד - אינטרנט, מתחמם ונתקע..תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
טוב.אם עשוים VMODE למה צריך לשדרג ביוס? למה חייבים לעשות מהVMODE העלת מתח ולא מהביוס שזה יותר בטוח? צריך לעשות את שנהם ביחד? מישהוא יכול להסביר לי את זה לכתוב בקצרה מ ביוס עושה? אני רוצה לעשות OC גדול ל 4850 שלי.הוא ממש קר. 37C במנוחה במאמץ מלא 48C אם 700/1300. אני רוצה להביא אותו ל 800/1300 או אפילו 850/1300 במתח הזיכרונות אני לא רוצה לגעת. יש לי עוד שאלה.נגיד אני מתקין ביוס על הכרטיס.ואני מעביר אותו למחשב אחר.עדין היה את הביוס החדש,או הישן?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי משהו כזה האים זה אפשרי ביכלל?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי שאלה... אני רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד שלי, ובנתיים נראה לי שאני הלך על ה-: TT BT. הוא כמובן בגודל של- 120MM שזה טוב ( שקט יותר ), אבל זה יכול לעורר לי בעיה קטנה: במארז שלי וגם ככל הנראה במארז החדש שאני נתכוון לקנות יש / יהיה איירדאקט בגודל של 80mm שיוביל למאוורר של המעבד. זה לא יצור בעיות בגלל שהאיירדאקט קטן? האיירדאקט יעזור בכלל למרות שהוא קטן מידי? או שעדיף כבר לא לשים איירדאקט?
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תקשיבו המעבד שלי P4 1.6A עם מאורר של ינטל עם סילבר גריסס והכל עם לוח EPOX 4SDA SIS645 עכשיו אני נסיתי עכשיו להעלות ל 1.75A והחום קפץ בביוס מ 49 ל 59 כל הזמן וכך גם אצל חבר שלי עם הלוח הזה והמעבד הזה אצלו גם ב 58/55 C מעלות! מה זה מצביעה שבלוח הזה יש מדד חום לא טוב?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
טוף... מפרט ניתן לראות מצד ימין. החלטתי לעשות אוברקלוק למעבד עם קירור סטוק בהנחה שבכל זאת אפשר להוציא ממנו משהו. העלתי את ה-HTT ל-205, הרצתי את Prime95 לכחצי שעה ואז העלתי שוב בחמש וחזרתי על הבדיקה. כשניסיתי להעלות בעוד חמש, ה-BIOS לא הגיב ועשה ריסט כל 10 שניות. ניסיתי להוריד את מהירות הזיכרון ל-2/1.88(CPU/11) ולהעלות את ה-HTT ל-211 וזה עבד עד שהפעלתי מחדש את המחשב. הביוס שוב עה ריסטים. ניסיתי גם להוריד את ה-HT(למרות שלא אמורה להיות לזה השפעה במהירות כזו נמוכה) אך לא הייתה לזה שום השפעה. הביוס שלי מעודכן ומתח המעבד הוא 1.4-1.45. אי-אפשר לשנותו משום מה(לוח צולע). לא עברתי את 55 המעלות בבדיקות כך שזה נראה לי דיי מוזר. החשד שלי שהלוח פשוט גרוע -.-' כרגע אני 210MHz ללא מחלקים…
-
- 14 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי כ.מסך GTX260 ZOTAC, מעבד: E8400, ומארז CM 690, המחשב תמיד היה חם ואני מאמין שזה בגלל הכ.מסך מכיון שהנחיר פליטה שלו רותח. המחשב נורא חם כשאני נוגע בו ואפילו ליד המאווררים הוא חם. חשוב גם לציין שלאחרונה קיבלתי ירידות FPS במשחק GTA IV לאחר שכל משחק עד היום כולל המשחק הזה לא סבלו משום ירידה ולו הקטנה ביותר. האם יש קשר להתחממות המחשב? ברצוני לדעת האם כדאי להחליף/להוסיף כמה מאוורים? אם כן, אשמח לשמוע המלצותיכם. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לבדיקת טמפרטורות רכיבי המחשב השונים וכמו כן איך אני יכול לדעת האם המאווררים עובדים כראוי? תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-