אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא כזו אני עשיתי אוברקלול למעבד מ - 2.66 ל - 2.80 ב - BIOS הוא מראה לי שהמעבד עובד על 2.80 והכל טוב אבל כשאני נכנס לתוכנות כמו cpuz ו - cpuid ו - everest הוא מראה לי כאילו המעבד עובד על 2.66 עכשיו השאלה היא כזו יכול ליהיות שהתוכנות לא עובדות עם הצי'פ סט הזה כי בתוכנה cpuz הוא מראה לי שהוא רואה שיש לי צי'פ סט של 650isli מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלול עם הלוח הזה xfx nforce 750i sli אם כן אשמח לתגובה כי עשיתי הכל לפי הספר כמו שאומרים וזה לא פעם ראשונה שאני עושה אוברקלול ללוח אם אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי בתודה אורן יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PRIMUM 64BIT [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את המעבד הנ''ל הקירור הוא Big Typhhon הרגיל לא VX. הטמפ' של המעבד לפי SpeedFan 35C ו40C לפי SpeedFAn: Temp1 - 45C temp2 - 36 temp3 (-2C) 250GB - 51C בוער 250GB system - 56C בוער מה אני אמור לדעת לפני המהרה, אאשמח לכל השלבים ואז ארשום שלב שלב בהתקדמות פה שתאשרו שהכל בסדר. המארז הוא CM690 מאורר קדמי מכניס אחורי מוצייא עליון מוציא צדדי אמצעי מכניס. כל המאאוורים הם של AC. תודה
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39735 ובקשר לצינורות מצאתי פה לינק http://www.raptor-mods.co.uk/index.php?article&id=867 רציתי לשאול אם זה מתאים לכרטיס שלי ובכלל איפה אפשר לבדוק כמה צינורות פתוחים יש ? וסתם ניסיתי לעשות OC דרך ATI TOOL רשמתי לו שימצא את המקסימום יצא ככה : במקור 475/450 מקסימום 513/531 זכרונות/ליבה בהתאם. מישהו יכול להסביר טיפה בהרחבה על הנושא אם אפשר .
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC לnorthwood שלי..שהוא סטוק 2.6 עכשיו הוא 3.4 על קירור סטוק במנוחה 35 מעלות..מאמץ 45.. הסטפינג הוא D1..למישהוא יש מידע על הסטפינג הזה ? טוב לא טוב..? תמונה.... http://img72.imageshack.us/my.php?image=18ou2.jpg אפשר להרים אותו עוד טיפה למעלה ל3.6? עם קירור סטוק כמובן..או שעדיף כבר BT ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד e8400 וזיכרונות 800mhz, התדר המקורי של המעבד הוא 3.00GHZ וה bus הוא 333, אם אני מגדיל את ה bus ל 400 אז התדר של המעבד יעלה ל 3.60GHZ ואז גם אצטרך לשנות את היחס של הזיכרונות (SPD) ל 2 כדי שהם יעבדו בתדר המקורי שלהם 800mhz (יש לי לוח אם Gigabyte ex38-ds4). עכשיו, אם אני יעבור את ה bus מעל 400 אז גם הזיכרונות יברו את התדר המקורי שלהם 800mhz. 1. בכמה ניתן לעבור את התדר של הזיכרונות? 2. והאם זה אומר שכדי לעבור מעל תדר 3.60GHZ למעבד חייב להחליף זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה דיי פשוט לעשות את זה... קחו בקבוק מלא במים תשברו מרקר ותוציאו את הספוג מתוכו שימו אותו במים ותנו לו שעה ככה... יוצא מגניב אבל איך אפשר לעשות שזה יהיה עם בועות כאלה שמים לב שזה עם בועות? איך ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לכם שאני יצטרך להעלות את הCORE וולטג' יותר מ +0.100 ? אני מתכוון להעלות את הבאס ל133, אני שואל את השאלה הזאת כי לפי החופרת של הגיגה בייט אין אפשרות ליותר מכך, תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
הורדתי ATITool v0.26 עכשיו עשיתי את הבדיקות של התוכנה עד כמה אני יכול למתוח את ה Core וה Memory אחרי 15 דקות.. התיאשתי והפסקתי אותו אחרי שהוא התייצב.. עכשיו הבעיה האמיתית שלי היא שעשיתי פרופיל חדש, כולל את הטווחים החדשים, לחצתי על הכפתור Set Clock מה שאני מנחש שמכניס את ההגדרות לתוקף. אבל, כשהסתכלתי ב CPUz בשביל לודאות את השינויים.. שום דבר לא השתנה... דבר שני - אני צריך תוכנה מוכחת כטובה ל-OC למעבד דרך מערכת ההפעלה ופשוטה.. שלא צריכה את הדרם של הלוח-אם שלי - הוא 99.9% שלא יהיה ברשימה. :s05: בתודה ר-ב-ה מראש, Coldwar
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש עד 700 ש"ח מאוורר שיתן לי ביצועים ושקט +OC האם יש גם טבלה שנותנת את הביצועים שלהם ?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, איכשהו המעבד שלי הומהר ל 3Ghz והזכרונות ל 1333Mhz. עכשיו ווינדוס מסרב לעלות ומודיע על שגיאות. איך אפשר לבטל את זה? או ריסט ל CMOS? הלוח אם שלי זה gigabyte p55a ud3 rev 1.0 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מאוורים סטנדרטים במארז - החוצה ופנימה המחשב שלי מאוד התחמם אבל ממש ממש מאוד אז יש לי מזגן בחדר ליד ויש קיר משותף אז עשינו שם כזה מעבר למזגן ואז הוא יוצא גם בחדר שלי בקיצור שמתי את המחשב ממש מול היציאה של המזגן והוא קר כמו קרח!!!!! עשיתי טוב? או שהייתי צריך להשאיר תמחשב בלי מזגן ולהוסיף מאווררים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות חתיכת אלומניום בגודל של 13x13 ס"מ או 14x14 ס"מ ובעובי של 1-2 מ"מ. כמה זה אמור לעלות ואיפה אני קונה את זה? דרך אגב, יש מתכת אחרת שאפשרי לקנות ושהיא קלה יותר לחתיכה אבל שלא תתפרק לי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן של 200MHZ AMD 3500+ ל 2400MHZ בקיצור לאחר שהחזרתי הכל הוא נשאר לי על 2226MHZ .. עכשיו במקרה של נזק אז האחריות תוסר נכון ? בביוס ה FSP על 200 באברסט רשום 11 * 206 ככה זה צריך להיות ? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בתמונה הנ"ל רשום כי השיפור במהירות הבאס הוא 227% אך הבאס עלה מ133 ל 217 אם 133 זה 100 אחוז אז לפי ערך משולש 217 זה 163 אחוז. שזה שיפור של 63 אחוז. אז מה הטעות שלי פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני קובע על המערכת הנ"ל מחלקים ל1:1 המעבד מופיע לי לדוגמא על באס של 410 והזיכרונות על DDR2-830 כאשר במקור הקיט אמור להיות על 1000, איך אני עושה זאת??האם להגביע מחלקים ל1:1:25 ששם הזיכרונות כן הופכים להיות לDDR-1000 או שלהשאיר את הזיכרונות בקשר ישיר עם המעבד??? הקיט הוא GSKILL 4GB DDR2-1000 PC2-8000. מה עושים על מנת להינות מכל הספק ותפוקת הזיכרונות??האם להשאיר את המעבד על באס של 410-415 ולהגביע את המחלקים או להשאיר אותם כך??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים שהכרטיסים בהם היו מתחממים p2 p3 הכנסתי מאורר כמו שבספק כוח לכל מחשב בתוך המארז מדיוק במרכז קדחתי חור קטן והגבעתי את המאורר פתר לי המון בעיות של התחממות כרטיסים והרד דיסק שהיה רותח בהתחלה מומלץ בחום לעשות כמוני יפתור לכם הרבה בעיות.. שלכם זוהר ידיד טוב :saint:
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיזה גדלים של מאווררים כדאי לי לשים במארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ובאיזה צורה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר בדיקה, במצב מנוחה - טמפ' הכרטיס היא 70 מעלות! הכרטיס (בתמונה) אינו מגיע עם מאוורר, המאווררים היחידים שיש לי במחשב (שהוא חדש אגב וגם הכרטיס בערך כחודשיים אצלי) זה על המעבד, המאוורר הפנימי הזה שיש בכל מחשב והמאוורר של הספק כוח כמובן. עדכון דרייברים גם לא ממש עזר, הטמפ' עדיין 70 מעלות במצב מנוחה (ואין תוכניות גרפיות שפועלות ברקע). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיית חימום הזאת של הכרטיס ?! [attachment deleted by admin]
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-