עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iakovl,

מביית היוצר של casemodgod.com ו-modcomics.com

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by kostik,

תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by eladbu,

אני מעוניין להחליף את המאוורר במעבד שלי 478 פ3 איזה מאוורר אתם ממליצים? לא בא לי להחליף היטסנק וכאלה! מעוניין במאוורר חזק!יותר מהמקורי של אינטל?

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  4. אהלן. כרגע ברשותי זלמן 9500 שאני מוכן לבעוט אותו מהחלון. רועש מאד ותמיד על סל"ד 2600. בכל מקרה, עשיתי OC קטן למעבד מ-3.16 ל-3.45 GHZ. אני רציתי את הקירור Mugen2 או Vendetta של OCZ. מסתבר שזה לא מתאים ללוח אם שלי בגלל שיש לי זכרונות עם פרופיל גבוה והם קרובים מדי למעבד. הלוח אם שלי הוא Gigabyte EX-38 DS4 אפשר לראות תמונה בלינק הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2754#ov מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב בסדר גודל של Mugen2 אבל עם סיכוי טוב יותר שיתאים ללוח אם שלי? חשוב כמובן שיהיה כמה שיותר שקט ויותר מקרר. תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  5. שלום לכולם. החום הגיע לארצנו והגיע גם למחשב שלי. בדר"כ הטמפרטורה של המעבד שלי היא 34-38 כשאני לא משחק אלא רק בווינדוס שומע שירים במדיה פלייר וגולש וכו.. ועכשיו הטמפרטורה היא 43 מעלות, וגם המאורר של הספק משמיע לי רעשים כאילו שהוא נחנק ממש ככה. רציתי לדעת אם זה נורמלי והאם המאווררים שבמארז שלי תקינים? תודה !

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by roey somech,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של radeon 6870 oc של גיג'ה ביט עם 3 מאוררים , עשיתי לו בדיקת מאמץ באמצעות התוכנה OCCT של חצי שעה, הכ. מסך היה ב99 אחוז מאמץ (בדקתי באמצעות תוכנה של הכרטיס מסך קטאליסט), בכל אופן הוא הגיע לטמפ' 78 כתוב באתר שלהם שצריך להזהר כשהכרטיס המסך מגיע ל110 מעלות שזה קרוב מאוד למקסימום יכולת שלו . אז אני מניח שהמצב תקין אבל בכל זאת חשוב לי לוודא! האם הטמפ' תקינה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by gilbar10,

מפרט: intel i5 2500 3.3 ghz ספק: seasonic psu 620 w active pfc 80 שלום, אני מתכנן לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אני לא מחפש אוברקלוק מפלצתי אבל שיוכל לתת קצת יותר כוח כי לפי מה ששמעתי על bf 3 אני אצטרך את זה. כרגע הכרטיס עצמו הוא עם אוברקלוק מהמפעל והנתונים שלו עומדים על: core clock:780 mhz shader clock: 1560 memory clock: 1900 המחשב שלי מאוורר בצורה דיי טובה רוב הזמן הכרטיס שומר במצב מנוחה על 41-43 מעלות אני קצת חדש בעניין האוברקלוק אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  8. המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  9. היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  10. את הטמפרטורה של המעבד הוא מראה (45) וכן של הדיסק קשיח (32) אבל משום מה הטמפרטורה של הלוח אם נעלמה. בנוסף הורדתי תוכנה שנקראת cupid כדיי לראות מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך(45)...אולי זה קשור? משום מה התוכנה המוזרה הזאת גם מראה לי משהו על 121 מעלות זה הגיוני? אולי מרוב חום נשרף לי הסנסור של הלוח אם? אגב, לא יודע אם זה קשור, יש לי מאוורר בצד האחורי של המארז והפכתי אותו כדיי שיוציא אוויר החוצה ומעליו יש את הספק כוח שגם מוציא אוויר החוצה.. זה בסדר או עדיף להפוך בחזרה את המאוורר כדיי שיכניס אוויר? תודה לעונים!! עדכון: זה המאוורר היחיד במארז....יש לי עוד אחד אבל אני לא יודע איך להתקין אותו כי יש לו חיבור קטן כזה כמו של המאוורר של המעבד....

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by Xenomorph,

יש לי Athlon XP1800 עם לוח Asus A7V333. הטמפ' במנוחה: מעבד - 56-58 לוח - 30-33 הטמפ' גבוהות לכן הוספתי מאוורר מאחורה שיוציא אוויר חם, אולם הקיץ מתקרב ואני יודע שזה לא יספיק... חשבתי להוסיף עוד מאוורר וגם אולי להחליף את ה-HSF, יש לי את זה שקיבלתי עם המחשב... אני צריך המלצות: איזה HSF כדאי לקנות (לא יקר מדי) ואיפה להוסיף עוד מאוורר (קדימה\בצד\למעלה)?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by nahum8,

הטמפרטורות מעצבנות אותי לחלוטין! ניקיתי את המחשב לפני שלושה ימים, אין אבק, יש 3 מאווררים (SCYTH S-FLEX) אחד למעלה, אחד מאחור (שניהם מוציאים) ועוד אחד מקדימה שמכניס. קירור מעבד - TT V1 עם מאוורר צד שלישי שהרכבתי לו לבד (מודינג קטן שהוריד עוד 4 מעלות לערך). 4890 עם קירור סטוק (כרגע, אני עוד מחפש היטסינקים לזכרונות ולVRM, יש לי את ה S1 שעוד לא מורכב). 4890 עובד על 100% מאוור והטמפ' שלו 55 מעלות בIDLE! לא יאמן! לוח אם, רותח! מעבד, עוד יותר! אשמח לשמוע הצעות לעניין! -כמו כן, רציתי לשאול אם כדאי להחליף מארז, יש לי כרגע GB TRITON שבו המחשב מורכב, ויש לי עוד מארז חדש TAGAN TWIN ENGINE, ואין לי מושג אפ כדאי להרכיב בו את החלקים.

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by AloNs01,

אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז CM690 שיהיו 120mm, כרגע אני רוצה לקנות את Thermaltake Thunderblade 120 mm, והשאלה שלי היא האם הוא נחשב מאוורר טוב? או שיש יותר טובים במחיר של 60-70 שקל ליחידה?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by jacobra,

?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by chmmr,

אם יש לי איזה HEATSINK ישן ואני רוצה לחבר אותו לזכרונות של כרטיס המסך או לכל מקום אחר איך אני מדביק אותו או מחבר אותו לשם ?? אני לא רוצה אילתור של סטריפים, אני רוצה שהוא ישב חזק.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by Athlon-WINGS,

אני מתכוון להחליף את המאוורר הישן שלי והמרעיש הזה מה AMD Athlon 1200. אני צריך המלצה על מאורר הכי שקט, והכי מקרר ל 1200 מגה הרץ...

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. אם אני מעלה מעל 4.1 אז המחשב לא מגיע לביוס, עושה ריסט בלי הפסקה עד שאני לא עושה ריסט לביוס. 28-29 מעלות במנוחה, 65 במאמץ בפריים 95. בביוס המתח על 1.400 והזכרונות על 2.00. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  19. החלפתי את הקירור הג'נרי. בנוסף ,החלפתי את שני מאווררי ה-80CM . משחה טרמית היתה כבר על הקירור ובחנות אמרו לי שלא צריך להוסיף כי כבר יש. במנוחה הטמפ' היו מעבד-48 כ.מסך 52 עכשיו המעבד-46 כ.מסך 59 מה שכן,אין רעשים כבר מהמארז אבל על זה לשלם מעל 200 ש"ח? עוד דבר,אולי אני צריך לשנות את מהירות סיבוב המאוורר ב AC ? אם כן,איך עושים זאת. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  20. אפשר למצוא תקירור הזה בארץ? לפי מה שהבנתי זה קירור בשביל הכרטיס מסך שלי. לא ספציפית. אבל לכרטסים החדשים ואשמח שמישהו ימליץ לי על קירור טוב לכרטיס עם אפשר מKSP עם לא מחנות אחרת דרך אגב הכרטיס זה GTX570

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  21. אוקיי אני רוצה להאיץ את ה2.4C שלי, הוא כרגע על 200 באס כמו כן גם הזיכרון. כרגע הטמפ' אצלי במנוחה הם 43-47 בימים חמים ואולי גם 48, הזמנתי SP94+אנרמקם 92 מ"מ עם ארקטיק סילבר 5, ואני רוצה להאיץ את המעבד למשהו כמו 3200 או 3000 ולהשאיר אותו 24/7 אם זה יהיה אפשרי, אם יהיה יציב ואם תהיה טמפ' הגיונית. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, בשביל להאיץ ל3200 אני צריך לעלות את הבאס ל270, אני כנראה ישתמש במחלק 5:4 כי יש לי זיכרון 400 מה"צ מה שאומר באס 200 אז זה ייצא שהמעבד יהיהי על 270 והזיכרון על 216 (יחס 5:4 כפי שציינתי) , האם 270 למעבד זה הרבה מדי בשביל להשאיר 24/7 כי חבר שלי אמר לי שהמעבד לא יוכל להחזיק את זה, וגם זה ישחק אותו מהר מאוד. מה אתם אומרים הרבה מדי 270? ללכת על 250 ככה? אגב, יש לי…

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by Jack_g,

איזה מבין הלוחות הנ"ל לפי דעתכם יותר טוב בין אם זה לOC ו לסצם ביצועים בעבודה רגילה משחקים וכו'? קראתי ביקורת על הביצועים שלו והוא אמור לעקוף את ABIT מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  23. קניתי בחודש אגוסוט( בשבוע-שבועיים הראשונים) את E6400. עכשיו אני רוצה לדעת באיזה תאריך הוא נוצר ואיזה סטיפנג( יש B וA כאלה דברים) כדי לדעת עד כמה הוא טוב באוברקלוק שאני לא אצפה ממנו ליותר מדי(למרות שיש לי גם זיכרונות מגבילים אבל אפשר להסתדר) ד"א אין לי את הקופסא..

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by eshel107,

אני מעונין לדעת כיצד אם ביכלל ניתן ליפתוח עוד צינורות בכרטיס. וגם האם הקרור של הקרטיס מתאים ל-OC טוב ואם לא אז איזה קרור מומלץ מבלי לפשוט-רגל. נ.ב. יש לי קרור מעבד של זלמן שמקרר גם את כרטיס המסך+מאורר 80 רגיל מתחת לכרטיס המסך והמארז מאורר לא רע ביכלל. תודה רבה!!! אשמח לטיפים לגבי ה-OC לכרטיס זה. חג שמח!!!!

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by hike101,

שלום רב. יש לי מארז יש newron . מעבד intel pentium 4 2.8 בתוכנת המוניטור , מד המעלות מראה שה-proccessor zone מתחמם ומגיע ל 55-75 מעלות, בדר"כ במשחקים. חשבתי שזה עניין של אוורור אז הוספתי עוד 2 מאווררים אך מסתבר שזה לא העניין. האם למישהו יש הצעה או פיתרון ? אשמח לשמוע כל דעה בנושא. תודה.

• 11 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים