עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by yakir4u,

הרכבתי עכשיו את הפרקטל 4 הוא מגיע עם שני מאווררים ולי יש בלוח אם רק שתי יציאות חשמל למאווררים אחת של המעבד ואחד נוסף מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את המאוורר הנוסף המפרט המלא בצד <<

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. קדום כל אני חדש פה ואני שמח שאני פה.. א. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג רק לכרטיס מסך.. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. תראו זה מפרט לגבי המחשב שלי במקצת.. מעבד של פנטיום 3 450 מגה הרץ.... שני כרטיסי זכרון של 128 כל אחד עם 133 מגה הרץ ג'י פורס 4 MX 440 64 MB לוח אם Intel 440 BX Chipset 450 MHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יעשה אובר קלוקינג לכרטיס מסך האם אני צריך לשדרג את מערכת הקירור שלי.. על הכרטיס מסך יש לי מאווררון קטן כזה.. האם שווה לעשות אובר קלוקינג !? איך עושים בכלל אובר קלוקינג לכרטיס מסך..???? ולמי שמשחק קאונטר.. זה ישפר את ה- FPS !? תודה לכל מי שעוזר !!

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  4. אהלן, הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21. מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג. גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0 שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק! מה עושים מפה?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  5. סוף סוף שמתי את ה-BT.. שמח וטוב לב הלכתי לביוס לבדוק מה השתפר בטמפרטורה.. ובכן ירידה של כמעט 10 מעלות מהמאוורר הקודם.. אך משום מה המהירות RPM שרשומה שם ב- Cpu fan מתחילה מ-1000 ומשהו ויורדת לאט לאט עד שהיא מגיעה ל-0 RPM... אך המאוורר עצמו עדיין מסתובב!!... אז הלכתי לאוורסט ולהפתעתי גיליתי שהמאוורר של ה-BT אכן מסתובב לו ב-534 RPM.. איך הביוס התחיל לזייף לי? נ.ב. ראיתי באתר של MSI על איזה עדכון ביוס לצ'יפ של החיישן Winbond.. לא יודע אם זה יפתור את הבעיה כי לא רשום שם מה בדיוק הם עדכנו..

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by Guy30,

יש לי מחשב פשוט ודי בסיסי.. core 2 duo, 2 ג'יגה זיכרון וכ'ו.. והמארז הבסיסי. השימושים שלי למחשב זה מוזיקה, אינטרנט ומדי פעם סרטים. הדבר שמפריע לי זה הרעש- אני רוצה כמה שיותר להשתיק אותו. אני מחפש קירור מים בעד 500 שקל בקנייה מהארץ. ועד כמה זה יפחית את כמות הרעש ? תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  7. למעלה

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  8. יש לי מחשב דיי ישן שזה המיפרט שלו לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 זיכרון-1GB RAM דיסק קשיח 250GB ספק כח 350W כרטיס מסך OB NVIDIA 6100 ניסיתי לקרא פה קצת בסטיקי אבל לא הבנתי כלום מאיפה אני מתחיל הורדתי RIVA TUNER או משו כזה איך אני רואה טמפרטורות? איך אני יכול לשחק עם המתח ועד כמה אפשר-אני מאמין שאמור להיות איזה סטיקי שמדבר על רק שאני לא מכיר אותו....

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by Tony_Almeida,

אהלן חברה יש לי לוח asus p6t במארז tt soprano dx +window ומעבד core i7 920 עם קירור מקורי. המעבד על טמפ' 45 שזה סבבה והלוח כל הזמן על 56 מעלות... הכבלים מסודרים בצורה מעולה עם אזיקונים ויש מאורר 140 שמכניס אוויר ו120 שמוציא אוויר, ככה שאין בעייה של סירקולציה או חימום יתר במארז. אני לא מבין למה הלוח כלכך חם.. זה מדאיג אותי אז קראתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים עם הלוח הזה תלונננים על בעיית החימום שלו. למישהו יש רעיון איך לקרר טיפה את הלוח כי אני יודע שזה מקצר ללוח את החיים הטמפרטורה הזאת.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by desert,

שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by Or ei,

איזה מגירה זולה (עד 200) ויעילה בקרור ? לכונן הנ"ל ?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by Jenia24,

מה כל אחד מהם עושה? ותגידו איך המעבד שלי בשילוב עם הלוח אם ל-OC אני לא מצליח להביא אותו מעל ל2.31GHZ , יש לך טיפים?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  13. היי חברים, טוב זה לא שלי.. זה בשביל חבר שלי שמאס ברעש הקשה שהקירור סטוק עושה לו.. יש לו פנטיום D אם אני זוכר נכון.. בכל מקרה, התושבת היא LGA775 אם אני לא טועה, עם הארבעה "ברגים" האלה שדוחפים לתושבת ומסובבים, ככה הקירור סטוק יושב על המעבד. כרגע הקירור סטוק עושה לו הרבה מאוד רעש, הוא בעיקר מתלונן על רעש ברגע שהוא פותח תוכנות/דפדפן או בקיצור - כשהוא יוצא מIDLE במחשב. עכשיו הוא מחפש רק קירור שקט למעבד! אני אציין גם, שהייתי אצלו וניסינו להחליף משחה טרמית ולנקות טוב את הגוף קירור בשביל להוריד את הטמפ' (הם עברו את ה70 בIDLE) וזה לא ממש הצליח. המאוורר נשלט ע"י הלוח אם בהתאם לחום של המעבד. (יש את החוט השחור הרביעי הזה במאוורר...) בכל מקרה, אנחנו לא ממש יודעים אם הקריאה של הטמפ' בת…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by yoav9,

חשבתי על רעיון נחמד, נכון יש מעבד? ועליו שמים hsf, והמאוורר לוקח אוויר, ובעיה היא שלפעמים הוא לוקח אוויר חם, נכון? אז למה לא לשים בדלת, מעל המעבד עוד מאוורר, שידחוף אוויר על הHsf, יכול לצאת oWNz!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by nadavy11,

היי אני עושה אוברקלוק למעבד E2180 , שהיה בשימוש יום יומי יציב 24/7 על FSB 320 , מתח לזכרונות 1.9V , מתח למעבד 1.375 בטמפרטורה של בסביבות 57-55 במאמץ (23 שעות על blend ב orthos ) , יחס מעבד לזכרונות 1:1 . עכשיו ניסיתי להמשיך והעלתי את ה FSB ל 330 מה שהצריך גם העלת מתח למעבד ל 1.395 וכאן בעצם נמצאת הבעיה שלי , המחשב הריץ את orthos על blend במשך 4 שעות ואז עשה ריסט , אבל אני חושש מהטמפרטורה שהגיע לי כבר עד בערך 66 (שזה כבר לא מומלץ למעבד כמו שהבנתי מכאן) . עכשיו העלתי מתח לזכרונות ל 1.95 ומריץ שוב blend לראות אם יש שינוי , אבל אני חושב שאני מגיע כבר למצב בעייתי עם הטמפרטורה (ואני יודע שאפשר עוד הרבה עם המעבד והקירור שיש לי כרגע) . *חשבתי לשאול אם העלת מתח לגשר הצפוני יוכל לע…

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by jfgjh54,

http://img526.imageshack.us/img526/8274/35403851pp5.jpg איך המעלות של המעבד ?

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by maayan,

כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by DeadlYAciD,

+40 מעלות ב idle הגיוני?! שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה עם המעבד שלי המעלות שלו גבוהות מהממוצע בוא נגדיר את זה ככה... ניסיתי להחליף ספק כוח אבל זה לא עזר סידרתי את החוטים טוב יותר וזה ירד במעלה... שמתי מאוורר מכניס ואחד מוציא :-\ אוקיי אז ככה הנה מפרט: Processor(s): Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz P4N (Northwood) Pentium System Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. ( Model : SiS-645 GA - 8SRX ) המעלות ב idle: 40-44 זה נע מדיי פעם... הנה תמונות של המארז מבפנים: המארז מבפנים בכלליות (ניתן לראות את החוטים..): המאוורר של המעבד והמאוורר שמוציא אוויר: מאוורר שתלוי על אחד הכרטיסים מופנה לכיוון המעבד ולמעלה (בתקווה למשהו טוב...): מאוורר שמכניס אוו…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by spybar1,

שלום חברים, נראה שארכוש מחשב עם הרכיבים להלן. קיים סיכוי שארכוש ב-TMS. הבנתי שהם לעיתים עושים OC קל בחינם. מעולם לא עשיתי OC, ואיני בקיא בתחום. : 1) מה הם עושים בדיוק? 2) מה המשמעות מבחינת ביצועים? 3) האם כדאי לעשות? 4) האם זה לא פוגע באופן מסויים באחריות? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XM…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום אני מחפש את הקירור הכי טוב שיש בארץ למעבד C2D כי אני הולך לעשות למעבד OC אז אני אין לי הגבלת כסף אז תגידו לי איזה הכי טוב שיש !!!

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. חבר שלי קנה מחשב לפני בערך חצי שנה לפני כמה זמן הוא שאל אותי על עניין הקירור של המחשב שלו למה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחים אז ביקשתי ממנו להראות לי איזה קירור יש לו ו.. כמו שאתם רואים בתמונה זה כל המערכת קירור שלו!!! הספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשב ועל המעבד יש היטסינק בלי מאוורר והאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינק וחוץ מזה אין יותר מאוררים בכל המארז (שיטת קירור הכי שקטה שיש) מחכה לתגובות חחחחחח ;D

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by Danix60,

אז ככה יש לי כרטיס מסך Geforce 9600GT 512 MB INNO3D ואני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך תקציב : 130 חריגה של 20 שקל קירור למעבד מוכן להשקיע 150-250 AMD Phenom 9600 X4 BlackEdition QuadCore 2.3GHz@2.6GHz לי כרגע יש את זה :

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by broke_overclocker,

יש לי עוד בעיה חראאא הלוח שלי תומך בהעברה של 4X והכ"מ שלי הוא 8X ובAGP Settings גירסת מערך השבבים אינה תואמת את ה-GPU וה-OS תמונה למטה איך אני מעדכן אותו? מפרט בחתימה שלי וסתם שמתי תמונה שלי ב3DMARK03 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by _אור_,

רצתי לדעת אם אתם מקירים עוד אתרים בעיברית שעוסקים במודינג?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by Harel007,

בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration

• 13 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים