עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by postup,

נשבר לי התופסן של הקירור למעבד. zalman מדגם alcu7500 - בדיוק באמצע שלו, כנראה בגלל החום. מה אני יכול לעשות עכשיו? אפשר להשיג את התופסן הזה איפושהו? הרי לא יתכן שאני אקנה קרור חדש רק בגלל שהלך התופסן. אולי קיימת בכל זאת דרך אחרת לפתור את הבעיה? אני נורא נואש, אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שמעו כשאני שם מתח 1.475 בBIOS , בPC HEALTH STATUS בBIOS כתוב מתח יותר נמוך , ובCPUZ עוד יותר נמוך על איזה מתח לסמוך? ועוד שאלה מה זה ה3.3V וה12V בOCCT? וכמה מתח מקסימום למעבד E8400 ? אמרו לי לא לעבור את 1.5

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by Ronll,

אלן יש לי 4 מאווררים כאלה במארז שכבר שנה-וקצת עובדים על FULL , והם כבר לא מה שהם היו , רציתי לשאול אם אפשר לשמן אותם , והסיבה שאני שואל היא שכשקניתי אותם אני זוכר שהיה רשום שיש להם נוזל מיוחד בפנים , השאלה אם זה יפגע או יפעל בכלל?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by tomystein,

אהלן! יש לי מעבד 4 ליבות, 2.83 ג'יגה כל ליבה, והייתי שמח להעלות את התדר, לא בכמות מטורפת אלא משהו יעיל וצנוע. המפרט שלי: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power מאוורר פולט אוויר החוצה בקרבת המעבד (חלק עליון), מאוורר מכניס אוויר בחלק התחתון של המארז. שאלות: 1. לאיזו מהירות הייתם ממליצים לי להגיע בתנאים הבאים: א. אני לא רוצה להפריז בקירור (קנייה של אמצעי קירור חדשים) ב. בהתאם לרכיבים הקיימים (ספק, לוח אם...) ג. לשמור על אורך חיי החלק…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  5. יש לי את הלוח asus p5n-d ותומך ב-sli x16 ואני מעוניין להתקין שתי כרטיסים gtx 460 768mb oc של חברת gigabyte עם שתי מאווררים בעיה היא שהם יהיו צמודים אחד לשני ובנוסף לכך בחריץ pci האחרון יש לי כרטיס קול x-fi שהו די גדול שגם יחסום את האוורר לכרטיס השני מה ששמתי לב שרוב הלוחות בשוק היום עדיין בנויים ככה שיש מרחב של חריץ אחר בין שתי חריצי pci-e שתומכים sli x16 מלה זה אומר שלהרבה אנשים יש את אותו מצב , רק שלי יש גם את הכרטיס קול בנוסף אז מה לעשות ?? להמתין ל-gtx 450 ואולי יהיה יותר טוב או שיש למשהו פיטרון סביר (לא מעוניין בקירור מים זה יעשה לי בעיות אחרות )

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  6. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Regev,

דבר ראשון מה זה אוברקלוקינג, ובבקשה אל תנעלו לי את השאלה כי אני ממש מת לדעת. איך עושים זאת, אגב? ומה זה תורם? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  8. יש לי מעבד פנטיום 3 800 mhz שמעתי שאפש לעשות למעבדים האלה אוברקלוק של איזה עד פנטיום 1000, זה אפשרי?? ואם איזה מאוורר?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by yuvalkob,

היי בניתי מסך lcd שהוצאתי מאיזה מילון אלקטרוני. חיברתי אותו לפי ההוראות באתר והוא אכן עובד (תמונות ברגע שאני יחבר אותו לאיזה מעמד) עכשיו יש כמה בעיות: 1)המסך אמור לתמוך בעברית אך כאשר אני כותב בעברית באחת מהתוכנות מופיע על המסך ערבית 2)שאני מגדיר באחת התוכנות מסך לוווינאפ לא מופיע כלום (בקריסטל פרונז מופיע e11) יש לי ווינאמפ 3 אם זה משנה 3)אני לא יודע אם יש לו תאורה אחורית כלומר, יש לו 16 חיבורים מאחורה אבל במילון לא הייתה לו תאורה כמו כן יש עוד שני חיבורים של k ו a

10. =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=

11. Started by Jack_g,

איזה מבין הלוחות הנ"ל לפי דעתכם יותר טוב בין אם זה לOC ו לסצם ביצועים בעבודה רגילה משחקים וכו'? קראתי ביקורת על הביצועים שלו והוא אמור לעקוף את ABIT מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  12. ואיך הם להמהרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by moshe12,

אז ככה פתחתי תמחשב לניקוי... סידרתי חוטים, ניקיתי אבק. ראיתי מלא אבק בקירור של המעבד אז הוצאתי את כל הקירור וניקיתי את האבק... החזרתי הכל חזרה למקום כמו שהיה |(אני ילד טוב ) הדלקתי את המחשב וזה מה שקרה: זה בלי מאמץ ! המעבד E6300 הלוח אם gigabyte 965p

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. זאת אומרת-לא אמורה להיות ביניהם התאמה-שאחד נקבע לפי השני?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  15. איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  16. Started by Qball26,

אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by broke_overclocker,

יש לי עוד בעיה חראאא הלוח שלי תומך בהעברה של 4X והכ"מ שלי הוא 8X ובAGP Settings גירסת מערך השבבים אינה תואמת את ה-GPU וה-OS תמונה למטה איך אני מעדכן אותו? מפרט בחתימה שלי וסתם שמתי תמונה שלי ב3DMARK03 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by paradigm100,

שלום ולילה טוב לכולם אני מתכנן בניית מחשב ומתעניין בלוח הנ"ל ביחד עם סמפרון 2800 סטיק של 1 gb ועוד סטיק של 512 הזכרונות של סאמסונג , (לצערי אין באפשרותי להשקיע בזכרון יותר רציני ל-oc) היה למישהו איזה ניסיון עם הלוח באובר קלוקינג ? אני קורא חוות דעת דיי מנוגדות עליו באינטרנט חלק הגיעו לבאסים של 280 ויותר ואחרים בקושי עברו את ה-210 . נ.ב האם לצפות לאיזה שהם בעיות עם 1.5 גיגה בשני סטיקים ובקר הזכרון במעבד ? תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by אתל דוראל,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=546 קירור של TERMALTAKE מה דעתכם ??? נראה כבד לאלה יש למישהו ??? הרכבה קשה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  20. אז ככה...מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג במחשב הישן שלי... לא ידעתי את הסיכונים וכו'...אבל עכשיו לאחר קנייה של מחשב חדש אני מת לנסות לקרוע אותו במיוחד שיש לי אחריות!!! אז ככה...אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך...ואם אפשר לעוד משהו אז רק תאמרו... המפרט הוא ככה: מעבד: Amd64 3700+ Sandiego לוח אם: Gigabyte k8 triton Ultra9 כרטיס מסך: Leadtek Winfast PX7800 GT TDH זיכרון: 1GB*2 units of Supertalent יש לי ספק חזק של enermax 420W ול שאר הדברים....אמרו לי שאפשר להגיע בקלות ממעבד של 4000 לעוצמה של FX57 אז אולי אני יצליח להגיע ל FX53 אז לכל המעוניינים לעור אני ישמח לשמוע הצעות ולהסביר בבקשה בפירוט כי אין לי מושג באוברקלוקינג.. תודה רבותיי!

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by marosa,

חברה, מה דעתכם על תוצאה של 3156 ב- PCMARK05 ושל 3470 ב-3DMARK05 למחשב הנ"ל? AMD 3000+ venice 2x512GB corsair twinx gigabyte k8nf-9 gigabyte 6600gt W.D 80GB sata

• 12 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by PoHuisT,

Today I was at my girl house and installed some stuff Well I decided to check Pc overclocking ability : Cpu: Amd 3.0ghz Mem: 400Hz (Adata) I reached 265FSB 1:1 !!! how can it be it is 400hz mem? I think with 2.8v i can get 270 With my mem i cant get more then 230

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by CocaCola,

שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  24. השגתי לי 3 מאוורים 120mm 1. חלש לא משהו 2. חזק משרת כלשהו 3. סתם מעפן נורמלי יש לי שני חיברים בלוח למאוורים אחד תפוס למעבד ו שני הוא מאוור של שרת מה אני יכול לעשות כדי לחבר את כולם אין בעיה של ספק יש לספק כוח חיצוני של 300wats

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by ratzabi,

שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!

• 10 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים