אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס HD4850 עם הקירור הסטנדרטי שאיתו הכרטיס שווק בהתחלה(הכי בסיסי שיש) לאחרונה שיחקתי ב GTA והמחשב נכבה עקב התחממות יתר של הכרטיס לאחר בדיקה של טמפ' הבחנתי שהכרטיס בזמן מאמץ עובד על כ 107 מעלות ובזמן מנוחה באזור ה 82-84 (מתחמם לאחר כמה דקות לטמפ הזו ללא הפעלה של תוכנות או נגיעה במחשב ) אשמח אם תמליצו לי על קירור שאוכל להחליף וכנראה גם משחה טרמית כבר על הדרך לקירור יותר טוב בתקציב של כ- 300 שח
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הראשון : VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 FOR P4 השני : ZALMAN CNPS7000A-Cu השלישי : Thermalright AX-478 בלי מאוורר אם אפשר לדרג אותם אשמח... כאילו מהטוב ביותר לגרוע
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בדקתי בכמה תוכנות וניראה לי שהמעבד שלי נורא חם. בביוס הוא מראה 31C מעלות. ותיראו מה מראה בתמונה עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT הוא עושה בדיקה ב IDLE ולא עושה במאמץ הוא אומר שהמעבד חם מדיי CPU TOO HOT! יש לי קירור של OCZ Vaniquiser זה הגיוני שהוא ככה חם ?! בבקשה אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות משו
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מעבד PD 930 3.0 והוא מגיע ל 75-85C במנוחה!!!!!! זה טבעי או שיש בעיה ??? הכל נקי המאורר של המעבד הכל תודההה
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לאוברלוקינג וקירור... מקסימום תעבירו... קיבלתי ליום הולדת HARDCANO 12 ואני רוצה לחבר חיישן חום אחד לכרטיס מסך ! עכשיו השאלה איפה לדחוף אותו ?!?! את החיישן שחיהרתי למעבד סמתי מתחתיו, ( עלייד החיישן המקורי של הלוח... ) אבל איפה אני יכול לשים את של הכרטיס מסך שייתן קריאה מדוייקת או לפחות קרובה מאוד לחיישן המקורי שכבר יש בכרטיס מסך ?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…
-
- 13 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חיישן טמפרטורה למחשב - חיישן שיהיה קטן וניתן יהיה להרכיב כמה יחידות ממנו בתוך מחשב. כמו כן הדרישה היא שהוא לא יהיה חלק ממאוורר/בקר או משהו אחר אלא חיישן טמפרטורה בנפרד. וכמובן אני צריך שליטה על החיישן בעזרת חיבור כלשהו (למשל USB) אפשר שגם כמה חיישנים יהיו מחוברים ביחד דרך חיבור USB יחיד. חיפשתי דברים דומים ברשת וכל מה שמצאתי מגיע כחלק ממאוורר או ערכה פיזית גדולה (חשוב שיהיה חיישן קטן) אשמח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראיתי שיש אנשים שמוסיפים 2 מאווררים של 120 מ"מ לגוף הקירור של המעבד, לאן בדיוק מחברים את שניהם על לוח האם? ב- CPU FAN HEADER או ב- CHA FAN HEADERS? תמונה להמחשה: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קדום כל אני חדש פה ואני שמח שאני פה.. א. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג רק לכרטיס מסך.. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. תראו זה מפרט לגבי המחשב שלי במקצת.. מעבד של פנטיום 3 450 מגה הרץ.... שני כרטיסי זכרון של 128 כל אחד עם 133 מגה הרץ ג'י פורס 4 MX 440 64 MB לוח אם Intel 440 BX Chipset 450 MHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יעשה אובר קלוקינג לכרטיס מסך האם אני צריך לשדרג את מערכת הקירור שלי.. על הכרטיס מסך יש לי מאווררון קטן כזה.. האם שווה לעשות אובר קלוקינג !? איך עושים בכלל אובר קלוקינג לכרטיס מסך..???? ולמי שמשחק קאונטר.. זה ישפר את ה- FPS !? תודה לכל מי שעוזר !!
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי את המפרט הבא : Gigabyte Ds3l + E8400 mushkin 8000 1000mhz 15-5-5-5 2x2gb TT BigT HD4870 1024 oc edition Corsair 550W המעבד רץ ללא אובר קלוק על 28 במנוחה - 36 במאמץ. כרגע אני רץ יציב ללא אובק קלוק על : 9X333 1000mhz לזכרון לא העלאתי וולאטג' לכלום. ניסיתי לעלות ל : 8X450 ושמתי את הזכרונות ביחס של 2 , והם רצו על 900 הרץ. לא העלאתי מתחים. לא היה לי פוסט. יש לכם איזו הצעה? אם צריך לעלות מתח למשהו, תגידו לי בדיוק למה, כי אני לא סגור שאני בטוח איזה מתח שייך למעבד ואיזה לצ'יפ סט... תודה.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי די ממזמן את המחשב הזה... וקניתי במיוחד הכל שיהיה נורא שקט אבל המאוורר של המעבד משגע אותי... איזה מאוורר צריך לקנות משהו זול חחח אבל יעיל שיעשה קצת שקט בראש שלי?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Grand Kama Cross 2000 Scythe אני רוצה לקנות אתה הקירור הזה בכדי לעשות OC השאלה איך הוא ואם הוא מתאים לעשות OC ? יש לי מארז NZXT Tempest 410 Elite הקירור היכנס במארז ? תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי AMD ATHLON XP 1800+ ומודר בורד של Gigabyte שאמור לתמוך טוב ב OC . הכרטיס מסך שלי : MSI- G3 Ti200 128 MB ועשיתי לו OC של : 175Mhz---> 222 Mhz = מהירות ליבה. מהירות זיכרון : 400mhz-->444mhz. אין לי מערכת קירור מיוחדת או משהו כזה... והטמפ' של הכרטיס 55 מעלות. מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קיצור כזה עיניין .. קניתי קירור חדש zalman 9700led התקנתי הכל ויפה התחלתי לעשות OC.. מעבד שלי הוא e4400 הגעתי ל 3.2 mhz על 1.41v בבדיקת עומס מחשב קורס ... קיצור מעל 80 מעלות החום .. התחלתי לחקור את העיניין ומה מתגלה : קירור לא נוגע מספיק טוב במעבד.. http://www.selller.org/zalman.jpg 5 פעמים התקנתי מחדש... אותו סיפור.. בסוף בדקתי את המעבד לראות שהוא ישר וכו .. מתברר שהמעבד לא ממש ישר : http://www.selller.org/cpu.jpg האם זאת סיבה להחלפת מעבד על ידי אחריות? בבקשה צריך עזרה מכם ... תנו לי עצות
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחר התקנת מחשב חדש במארז אורורה ישן (של גיגהבייט), ולאר שניקיתי את המאוררים הקיימים והפילטר הקדמי, אני שומע רעש עולה ויורד מכיוון המארז. האם יש פיתרון או סידור אחר? נא ראה ציור [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הי! לא נראה לי אבל השאלה שלי בעקבות האשכול הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=94564 חשבתי שפה בטוח יוכלו לענות לי. אני שם בכינוי כמו פה... ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו כשפירסמתי לינק לאשכול בפורום אחר.. נכון?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! היום בבוקר מצאתי שמוכרים בארץ את הקירור הזה VGA Cooler Rev. 2 ICY VISION שאני רוצה לשים אותו על GTX 470. מה דעתכם על הקירור? בכמה זה יתן שיפור מקירור סטוק? האם זה יפתור גם את בעיית הרעש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מפרט: intel i5 2500 3.3 ghz ספק: seasonic psu 620 w active pfc 80 שלום, אני מתכנן לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי אני לא מחפש אוברקלוק מפלצתי אבל שיוכל לתת קצת יותר כוח כי לפי מה ששמעתי על bf 3 אני אצטרך את זה. כרגע הכרטיס עצמו הוא עם אוברקלוק מהמפעל והנתונים שלו עומדים על: core clock:780 mhz shader clock: 1560 memory clock: 1900 המחשב שלי מאוורר בצורה דיי טובה רוב הזמן הכרטיס שומר במצב מנוחה על 41-43 מעלות אני קצת חדש בעניין האוברקלוק אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ביצעתי עכשיו OC העלתי את הבאס מ199.50 ל204 (בעזרת התוכנה CLOCKGEN) אוקיי הכול טוב ויפה עשיתי בדיקת PRIME 95 למשך חצי שעה ככה והיא הייתה בסדר.... לאחר מכן הפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס עלה... נכנסתי לCPUZ וכל ההגדרות חזרו לקדמותם... כאילו הבאס חזר להיות ל199.50... למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?
-
- 14 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://img526.imageshack.us/img526/8274/35403851pp5.jpg איך המעלות של המעבד ?
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שמעו כשאני שם מתח 1.475 בBIOS , בPC HEALTH STATUS בBIOS כתוב מתח יותר נמוך , ובCPUZ עוד יותר נמוך על איזה מתח לסמוך? ועוד שאלה מה זה ה3.3V וה12V בOCCT? וכמה מתח מקסימום למעבד E8400 ? אמרו לי לא לעבור את 1.5
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מעניין איפה הגבול http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=936661&postcount=320 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-