אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא מזמן קניתי כרטיס מסך של gigabyte- Gerorce 6600 gt. התקנתי משחק חדש (GTA) ובאמצע המשחק המחשב עשה ריסט לעצמו (כנראה שיש לו איזה הגנה עצמית). בהתחלה לא הבנתי מה קרה ופתחתי את המכסה מנוע של המחשב שלי ולהפתעתי הכרטיס מסך היה ממש רותח (שנגעתי זה היה כמו לגוע בכוס עם מים רותחים- אני מאמין שזה היה בסביבות ה80 מעלות ומעלה) לכרטיס שלי אין מאוורר אלא גוף קירור יחסית ענק. חשוב לי לציין כי עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool ובאמת יש לי שינוי של כמעט 20 מעלות במעבד, ו12 מעלות בחלל המארז ובלוח האם (הלכתי לפי מצב ארבע--> ראו בתמונה). אבל עדיין הכרטיס מסך רותח. אודה לכם אם תיתנו לי פיתרון או רעיון. ועוד שאלה קטנה.. אני רוצה לקנות משחה תרמי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חם היום. המארז פתוח בניגוד לבדר"כ הכ.מ מגיע ל 63 מעלות במנוחה כשלרוב מגיע ל50-45 במנוחה. המעבד ב40, במנוחה. בחדר שלי יש כרגע 30 מעלות ככה ניראה מפנים: מבחינת מאוררים יש 120 אחד שמכניס אוויר מקידמה, 80 אחד מלמעלה, 120*2 מאחורה, ועוד אחד של 80 שזורק אוויר על הכ.מ לשאלות: אני שוקל להחליף את הfreezer 7 , כדאי? (עם תקציב של 250 שקל) מאוורים, חשבתי על אלה בתור מוציאים, (ואת הנוחכים לשים שיזרקו אוויר על הכ.מ) איך הם? פאנל שליטה, שוקל לקנות את זה, אם אני יחבר את הקירור של המעבד עם חיבור Y, יהיה אפשר לשלוט עליו עם הפאנל? (ואיפה אפשר להשיג כבל כזה?) ובהנחה שאבק אין, מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ?! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נכנסתי לסנסור באוורסט כדי לראות מעלות וזה מה שהוא מראה לי: לא רשום לי כמה מעלות ה CPU.... כנ"ל גם לגביי ה GPU מה אתם ממליצים לי לעשות? והאם הנתונים שרשומים שמה הם טובים? תודה,
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
כמו שרואים התמונה הטמפ' של הכרטיס מסך 238- זהו כרטיס מסך חדש - GF7300GS איך אני מסדר את זה? http://img187.imageshack.us/img187/6393/64500154yc7.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
80 גיגא 7200 סאטא ותודה
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן 6600 והלך לי המאוורר בקיצור הוא על 100+ מעלות קבוע אני מפחד שיישרף יש איזה פתרון זמני או משהו שאני יכול לעשות כרגע לקרר אותו???
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
יש לי 380 ש"ח ביד, ואני כבר שבועיים מתלבט מה לקנות בהם. בהתחלה רציתי לקנות וולקנו 12, אבל אז שיניתי את דעתי ורציתי לקנות שני מאווררי לדים וקטודה והיום שוב שיניתי את דעתי ואני הולך לקנות מארז COMUCASE 6A19. יש לי עכשיו שני מאווררים 120MM במארז הנוכחי שיש לי, והמארז החדש יבוא עם מאוורר 120MM. אז יהיו לי שלושה מאווררים 120MM: דלת-מכניס; מאחורה-מוציא; מקדימה-מכניס. עכשיו אין לי מספיק כסף לקנות עוד מאוורר 120MM שאני אמקם אותו על הגג. יש לי בבית 4 מאווררים 80MM, אבל כבר למדתי שמאווררים 80MM (לא כולם כמובן) די רועשים, אז אני לא מעוניין שיהיה שום מאוורר 80MM במארז החדש אז בעצם אני אתקע ואני לא אוכל למקם מאוורר על הגג (לפחות עד שאני אוכל לחסוך עוד כסף ולקנות עוד מאוורר 120MM). רצי…
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המפרט למטה התחתון בלי מאמץ 35 קירור סטוק... מאמץ זה קידוד סרט !
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה עשיתי אוברקלוק עכשיו המעבד שלי והאוברקלוק שעשיתי במפרט הטמפ' במנוחה 31-32 ובמאמץ 35-37 זה בסדר כי אני עם קירור סטוק TR2
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני חייב לדעת בוודאות.... so here goes nothing האם הטמפ' של המעבד כפי שמוצג לי בביוס הם האמינות ביותר? (אותם הטמפ' שמוצגות לי בביוס מוצגות לי גם ב SPEEDFAN ולכן אם כן אז אני מוצא את הSPEEDFAN התוכנה האמינה ביותר בשבילי)
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם זה תקין?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Sapphire 9800 Pro 128Mb /256Bit ועשיתי לו אוברקלוק ל 390/360 -קירור רגיל של ספיר(הגדולים יותר כמו בתמונה ) יש לי חיישן של המארז- (Thermaltake XaserIII Lanfire VM2000A) החיישן יושב על היתסינק ומראה על טמפ' של 41 מעלות , במשחקים הוא לא עושה בעיות , השאלה היא האם זה טמפ סבירה ? (הטמפ' ללא אוברקלוק היא בערך 38 מעלות) , והאם אפשר לעלות את האוברקלוק ליותר תודה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מדדתי רק במנוחה http://img398.imageshack.us/img398/5554/untitled8wq.jpg הנה המפרט http://img398.imageshack.us/img398/9162/3dcomp0rm.jpg מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדלקתי מזגן קצת עכשיו קר בחדר כמו בחורף אפילו בחורף יותר קר והגעתי לטמפ' האלה אני מת שיחזור החורף ככה שהיה אפשר לעשות OC והמחשב ישאר קר הנה תמונה http://img503.imageshack.us/img503/315/tempof9.jpg קירור למעבד Ultra 120 extreme +mx2 לכרטיס מסך AC S1+2 Scythe 120MM מארז Cm690
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב דיי ישן, פנטיום 4 1500, אני לא יודע איזה מעבד זה אם זה פרסקוט... הטמפ' שלי במנוחה כשהחדר בשיא החום הוא על 44-46 ובשיא המאמץ הוא על 49.5-50 הטמפ' האלה בסדר ? ולפי מה אני יודע איזה סוג של מעבד יש לי? עוד שאלה...אפשר לעשות oc למעבד 1500? :s05: תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה הפרטים שיש לי בחתימה לא כל כך מעודכנים. הנה הפרטים המעודכנים : AXP2600M @ 230X11|1.75V PQI PC3200 400MHZ@460|2.5-3-3|2.8V NF7-SL vmodd ככה,עד עכשיו בחורף המעבד שלי הגיע במאמץ ל 42 מעלות ככה עם SP97,מאורר 92מ"מ עובד על המקסימום קבוע (3000RMP) היום הוא עומד לי במנוחה על 43 מעלות,ובאמץ מירבי אחריי שעתיים שפריים רץ רצוף הוא מגיע למקס' של 54 מעלות. אבל לא למעבד אני דואג..אני יותר דואג ללוח,בחורף הוא לא עבר את ה 30 מעלות,עכשיו הוא כבר מגיע לי ל 37/38 ואני זוכר שקיץ שעבר הוא לא עבר את ה 35 =\\ ועוד החלפתי לו את הקירור ל Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM מה דעתכם? צריך לשפר את המעלות של הלוח לא? או שזה בסדר...פשוט כל החורף זה לא כל כך עניין אותי אבל עכשיו לקר…
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הנה התוצאות שלי. לפי דעתי תוצאות גבוהות מדי. ד"א מה זה CORE 0 CORE 1 CORE? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בדקתי בEVEREST והטמפרוטורה של הכ"מ שלי היא 60 מעלות, אני צריך לדאוג מזה? אם לא אז מאיזה טמפרוטורה אני צריך לדאוג?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הלוח אם היא 40 - 42 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ עולה לסביבות ה48 -50 כנל גם לגבי המעבד רק שהוא עולה לטמפ' בסביבות ה 52 , ישנם 5 מאווררים אחד נמצא בפנל הקדמי למטה - מכניס אוויר , אחד נמצא מתחת לספק מכניס אוויר , 2 מאווררים על המעבד אחד מכניס אוויר ואחד מוציא ומאוורר על הכרטיס ה"גרפי" , המערכת אינה מצויה בO/C מאחר ואין אפשרות בלוח האם לשחק עם המכפלה או תדר הFSB , האם אני צריך להתכונן להפרד מהמערכת הזאת בקרוב או שניתן להציל אותה ? :worried: אודה לכם על תשובות מפורטות ככל שניתן .
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
http://img298.imageshack.us/my.php?image=10pg1.jpg
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המעבד שלי ,e8400,ב3.6ghz ושאני עושה בדיקה של prime95 הוא מגיע למקסימום של 61 מעלות בReal Temps - זה גבוה מדי?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-