עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למה כי בSPEED FAN הלוח 25 מעלות ולא זז אף פעם ניכנסתי להגדרות שיניתי ל DIODE ואז הופיע טמפרטורה של 100-99 ללוח [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. השאלה בכותרת, תודה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  3. בקרור סטוק ללא מאוורר: לפני ה OC: OC עם זכרון מ-200 ל-229: OC אחרון...(פחדתי יותר אבל הכרטיס כמעט ולא התחמם!!!) זכרון : מ-200 ל- 235 CORE מ-325 ל-384 תסבירו לי בבקשה! קצת יותר על OC לכרטיס מסך דרך אגב הכרטיס 9600SE 256MB 128Bit ואם אפשר תסבירו לי להשתמש ב ATI TOOL. תודה עוד שיפור קטן:

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  4. ^^^ כשאני נוגע בו הוא באמת רותח אבל האם זה יכול להגיע ל 70??

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין לעשות לכרטיס geforce7600gs פתיחת צינורות עיבוד. השאלות שלי הן 1-האם ניתן לעשות זאת לכרטיס הזה?. 2-האם ביצוע הפעולה הזו יעלה את רמת הביצועים של כרטיס המסך בצורה נכירת, או שלא כל כך גבוה?. 3-האם צריך אמצעי קירור בשביל לפתוח לו צינורות עיבוד?. 4-אם ניתן לבצע את הפעולות האלו כיצד ניתן לבצע אותה. אין לי מושג איך לעשות את זה, אז אם מישהוא יוכל להביא לי מדריך בעניין

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  6. היי, ברשותי AC FREEZER 64 PRO המאוורר שקט מאוד גם בFULLSPEED אך לא נותן מספיק CFM בעיני האם ניתן להחליף לדעתכם את המאוורר למאוורר מתכתי או כול אחד אחר מהרשימה? http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=682309 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B81-E1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM82&affiliate=zap http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=DDF-S81-U1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap# [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך פירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקה מכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TT שרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TT הוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדלים בלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזה המאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוס ועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילב…

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  8. אז ככה הכרטיס מסך באובר כמו שרואים במפרט שלי (מה לעשות בשביל שהזקן הזה יסחוב משחקים חדשים בצורה סבירה אני חייב את האובר הזה,שיפר לי 500 נקודות ב3dmark למי שהולך להגיד שהכרטיס שלי ישן מדיי וגם אובר לא יעזור)..בכל אופן בכל המשחקים הוא פועל סבבה..רק בnfsc אחרי זמן מסויים של משחק המסך מתחיל להתמאלות בקשקושים ולאט לאט המסך 'נבלע' בהם ורק כיבוי המחשב עוזר..(זה קורה לי גם ב3dmark05 אבל רק כשאני מעלה את המהירויות שעון יותר מדיי וגם אחרי חצי דקה ולא אחרי איזה שעה כמו בnfsc)...הכרטיס פועל טוב מאוד במהירויות שבמפרט בכל המשחקים חוץ מnfsc אז בגלל זה אני מוריד בהדרגה מיהוריות שעון עד שהוא יתייצב ולא יבלגן את המסך יותר..השאלה אם זה הורס אותו לאט לאט (וגם את המחשב בגלל שאני מכבה ומדליק א…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  9. על הכרטיס מסך שלי ג'יפורס 32MB (ישן בערך משנת 2000) יש מאורר קטן, לפעמים הוא עובד ולפעמים לא. הוצאתי אותו שימנתי אותו והוא עובד, הבעיה היא שהוא עושה כל כך הרבה רעש. עכשיו הוצאתי אותו בכלל. זה יכול להזיק ? בכל זאת רוב הפעמים הוא לא עובד בכלל. אני מדליק את המחשב הוא לא פועל אחרי זה אני מכבה את המחשב מזיז אותו קצת עם היד, מפעיל את המחשב והוא עובד לאט ועוצר ומנסה להמשיך ולא יכול. שימנתי כמו שצריך כנראה צריך להחליך אותו. ושהוא פעל הוא בכלל לא קירר. הוא סתם הסתובב בלי להוציא אויר (הפכתי אותו והחזקתי ביד כדי להרגיש אם הוא מוציא אויר). אם אני אשאר ככה (ז"א בלי המאורר הקטן שהיה על הכרטיס מסך) יקרה משהו ? נ.ב פירסמתי גם בתמיכה טכנית בגלל שאני לא יודע לאן הנושא הזה שייך.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  10. כמו שאמרתי פעם ראשונה אני עושה אוברקלוק (לא מקצועי סתם עם תוכנה של ג'יגבייט) הייתי רוצה להגיע ל3.2 לפחות אני לא יודע מה להעלות וגם מופיע לי אזהרה כזאת מעצבנת מפחיד חח מה אתם מציעים יש לי קירור פשוט של arctic cooling Freezer 64 Pro מעבד Athlon 5600+ X2 2 ג'יגה זיכרון של 667MHZ ולוח GA-MA790FX-DS4 ספק של FSP 450W NOISEKILLER משו כזה העלתי תמונות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by inon007,

היי, יש ברשותי מחשב ובו המעבד E6300. בצעתי עליו OC לאחר הביצוע הליבה הגיע ל 1910 במקום 1860, בדקתי ב speedfan מה הטמפרטורה של המעבד והיא 16 מעלות עם קירור stock שלו. עד כמה אני יכול להאיץ את המעבד ואיך אני אדע באיזה שלב הוא יכול להישרף? ד"א, עד כמה ישפיע הOC על הביצועים של המחשב? תודה.

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Shonz,

תמליצו לי על קירור טוב ל-cpu שלא יעבור את ה-200 שקל יכול קצת לחרוג האם ה-beetle של thermaltake הוא קירור טוב?(לא ל-oc)

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by michael1232,

החלטתי לבדוק מעלות לא במאמץ ככה סתם אחרי שעה שהמחשב פועל סתם ואני לא מבין מה אמיתי ומה לא. תראו בעצמכם: אורסט מראה נמוך וספיד פאן מראה שהמחשב עולה באש. מה קורה כאן? ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by matankashi,

התגלתה תקלה במחשב שלי ששיחקתי במשחק המחשב נתקע ועשה ריסט לפי מה שהבנתי מהתמיכה טכנית בפורום.. זה שהכרטיס מסך שלי מגיע לטמ'פ הלא רצויות כרטיס מסך GAINWARD 7300 GT בלי מאוורר!!!! מחשב חדש..זיכרון ג'יגה ודואל כור מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  15. זה המפרט של הכרטיס שאני רוצה לנסות עליו Interface - AGP 1x Chipset - 3Dfx Voodoo Banshee Ram - IBM 16MB 100Mhz SDRAM 10ns Data Path - 128 bit RAMDAC - 250 Mhz TV-Output - NA Video Playback - MPEG-1, MPEG-2, DVD, Indeo, & Cinepak Supported Resolutions - 640 x 480 - 1920 x 1440 Supported Refresh Rates - 60 - 120 Hz והנה תמונה של הכרטיס (לחצו על הלינק) http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/Sexi-20028232526-Creative-Banshee-board-2.jpg אני רוצה להתחיל ללמוד ולהתעסק באוברקלוקינג ואת הפרויקט הראשון שלי אני רוצה לעשות על הכרטיס מסך הזה (שגם ככה הוא זרוק אצלי) רציתי לדעת אם זה בכלל שווה את ההשקעה ??? אם אני ירוויח מזה משהו ??? ואם כן ... בכמה אני יכול להעלות…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by originall,

הוחלפו לי היום הזכרונות במחשב, ובמהלך ההחלפה היה צורך לנתק את המאוורר של המעבד מאחר שהוא חסם את הסלוט הרביעי. בניסיון הראשון המהלך לא צלח והמחשב לא נדלק והשמיע צפצופים, אך לאחר הניסיון השני שבו הזכרונות הודקו כמו שצריך הוא נדלק ופועל כעת כשורה. עם זאת, אני לא בטוח שהקירור של המעבד הורכב בחזרה כמו שצריך ובכלל, שכל ארבעת המאווררים של המארז פועלים כהלכה. המחשב הוא בן למעלה מ-3 וחצי שנים ומורכב ממעבד I5 2500K (ללא המהרה), קירור Scythe Yasya, לוח אם P67A-UD3-B3, זכרונות 4X8GB, מארז Lancool K60W, ספק כוח Corsair TX 750W, כרטיס מסך HD6950 2GB ושני דיסקים קשיחים SAMSUNG 1TB Spinpoint F3 HD103SJ, Seagate Barracuda ST3000DM001 3TB. לאחר הדלקת המחשב, אלו התוצאות שמתקבלות ב-SpeedF…

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. אפשר לראות על פי הכותרת את השאלה. קיבלתי את המארז שלי עם שני מאווררים שמתחברים בחיבור מולקס לספק. רציתי לדעת יש דרך לחבר אותם לפאן באס (מערכת שליטה על מאווררים). אין לי ממש ידע בזה, אבל עד כמה שהבנתי, בגלל שיש רק 2 חוטים אין בכלל דרך לדעת את ה RPM, לא שזה משנה לי מידי, לי חשוב שיהיה אפשר לחבר את זה לפאן באס. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by lipa,

לקראת הוזלת המחירים של מרובעי ליבה ב-22 ביולי , מעניין לדעת איך המעבדים האלה ב-OC , והאם קרור אוויר טוב מספיק ל-OC במעבדים הללו ?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by hichcock,

היי אני מחפש לקנות קירור לנייד עד 400 ש"ח הנייד הוא 17 אינץ', אז חשוב שיתאים. אם יש מפצל USB זה פלוס גדול... לא חובה. יש המלצות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tktur1,

שלום... יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד מגיע ל50 עד 60 מעלות אין לי מושג מה הסיבה פעם הם היו קרובים אחד לשני אז הרחקתי אותם וירד מ65 ל50 עד 60.... קיצר עזרה עדיף לפני שהוא יהרס... תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  21. אז ככה, בסוף הסתבר לי שאבא ממש ממש קרוב לאיזו חנות מחשבים גדולה שהוא מכיר ב-NY והוא מביא לי תזכרונות ( A-DATA ) לוח ( EP-8RDA3+ ) ומעבד ( Barton 2500+ ) אז ממש קצת לפני שהוא מגיע הורדתי תאוברקלוק כי המאוורר הפריע לי באוזן ועכשיו בא לי לבדוק משהו שונה, התיזמונים הנוכחיים של הזיכרונות הג'נריים שלי הם 2.5-3-3-6 לכמה נראה לכם אני יכול להוריד אותם ללא OC? סתומרת על ההסטוק שלהם. תודה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  22. ברצוני לקנות בקר שיתמוך במאווררים של 10 - 12 וואט מאווררים 200 מ"מ. על איזה בקר אתם ממליצים? בתודה.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  24. מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by sarkise,

שמעתי פה מכה אנשים שיש מה שנקרא בקבוק לחץ אוויר, שיש בתוכו אוויר דחוס וניתן לנקות בעזרתו את המחשב. השאלה שלי היא, עד כמה הוא יעיל לניקוי אבק מהמאוורריים ומהלוח אם ובמארז, ולכמה שימושים הוא מספיק. האם הוא יעיל גם לניקוי של אבק קשה שכאילו "נדבק" לכרטיסים האנכיים ? ומה תחום המחירים שלו. תודה [:

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים