אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי מארז אורורה של ג'יגהבייט ואני רוצה לשים לו מערכת קירור מים כדי לשמור על יציבות ומהירות איזה מערכת קירור מים מומלצת במחיר זול כדי שתקרר לי את כול המחשב (ולא רק את הזיכרונות או כרטיס המסך..) תודה רבה על עזרתם
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לנקות את המשחה הטרמית הישנה עם אציטון? יש איזה חומר ניקוי או משהו שאפשר לנקות איתו? משהו שיש בבית אוליי?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3.2Ghz (775( ואני מתעסק עם מוסיקה וכשאני מקליט כל הזמן אז שומעים את הרעש של המאוורר...(יש לי קירור סטוק) עכשיו, אני צריך קירור טוב למעבד אבל ממש טוב שלא יעשה רעש בכלל.. שמעתי על קירור טוב של זלמן אבל אני לא מוצא את הדגם + חנות שמוכרת אותו בישראל... מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה... תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק במחשב שלי מעבד e6600 לוח אם asus commando כרטיס מסך 8800 gts 640 mb זיכרונות של קורסייר 1GB (2X512( בתדר 800 מגה הרץ דגם xms2 עם cl 4-4-4 מארז raidmax smilodon מארז מטורף מבחינת קירור כרגע הטמפ שלי לא עוברת את ה45 מעלות במאמץ של המעבד ו37 של הלוח אם עם קירור סטוק של אינטל. בפנטיום 4 שהיה לי היה לי קירור של ג'יגה בייט ממש חזק והייתי מרוצה ממנו למרות רעש עצום שיצא ממנו(רעש לא מפריע לי) הגעתי איתו לטמפ של 27 מעלות במנוחה ו35-37 במאמץ ב4000 סיבובים לדקה ורעש של מטוס סילון. אז תזרימו חופשי המלצות...עד 350 שקל גג
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במידה ואני רוכש טוניק למחשב שלי, אני זקוק לחזק את הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הכוללת: מעבד E4400 קירור למעבד מסוג Tuniq Tower לוח GA-965P-DS3P כרטיס מסך 8600GT של גיגבייט עם קירור פאסיבי. זיכרונות G.Skill 2GBHK Dual Channel (יגיעו בשבוע הבא) מארז קומפיוקייס + ספק HEC 400ART יש לי כרגע מאוורר אחד של 120MM שהגיע עם המארז והוא מחובר בחלק האחורי של המארז מוציא אוויר, נראה לי שאני צריך עוד מאוורר אחד שיכניס אוויר למעכת (בחלק הקדמי של המארז) ואולי אפילו עוד מאוורר, יש לכם הצעה טובה שתתאים לאוברקלוק ובמקביל לא תיהיה יותר מידי רועשת ? שאלה נוספת, הטוניק טאואר הגיע עם בורר עוצמת מאוורר, אני מבין שזה נועד לאפשר לי יותר שליטה על הסיבוב במצבי עבודה שונים (משחקים כבדים, אינטרנט קל, עבודה וכ"ו...), האמת שאני לא בקטע של לשנות את המהירות במצבים ש…
-
- 11 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי NINJA PLUS ורציתי לדעת האם יציאת האוויר במאוורר שנמצא בצד צלעות הקירור אמור להוציא אוויר החוצה או לנשוף אוויר אל תוך הצלעות קירור? ושאלה נוספת, האם אפשר לחבר מאוורר נוסף בצד אחר של צלעות הקירור בנינג'ה או שזה לא יתן שום אפקט?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב ב-EVERESTהטמרטורה על 59 60 מעלות במנוחה במעבד 6700E וללוח אם 47 מעלות לוח מסוג ASUS STRIKER EXTREME יש לי קירור של זלמן ואיוורור דיי טוב במארז. האם זה בגדר הנורמה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קודם כל רציתי שתגידו לי איזה תוכנה מראה טמפ' נכונות ולא מזייפת כמו ( TAT ) אצלי והטמפ' שיש בתמונה שהם במנוחה טובות למעבד E4300 סטוק? הלוח אם לא יותר מידי חם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אהלן, שלום לכולם... יש לי בעיה... אני משחק את המשחק c&c 3 והוא כל הזמן קורס... ועוד כל מיני משחקים עושים בעיות... המון אנשים אומרים לי שכנראה הכרטיס מסך מתחמם אז הורדתי ntune וכשהמחשב לא עושה כלום שום דבר מיוחד (או שהמשחק לא פעיל באותו הרגע או רק ב alt-tab ) הוא ב 53 - 54 מעלות צליוס כשאני מעלה את המשחק מדדתי פעם אחת שכותב 64 ופעמים אחרות 61 ... הבנתי שגם על כל שנייה שעוברת הוא מתקרר ב 4-5 מעלות ... ז"א לוקח לי טיפה זמן לעשות אלט טאב... אני משתמש ב GeForce 8500 עם 256 מגהבייט זכרון (point of view) (DDRII מעבד פנטיום 3.0 אז בקיצור, מהן הטמפרטורות הנורמליות \ לא נורמליות של הכרטיס מסך הזה.... (המחשב הוא חדש חדשדש - פחות משבוע) האם יכול להיות שהחברה הרכיבה לא…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי מאוורר קידמי שמכניס ואחורי שמוציא והלוח אם נמצא לי ב49 מעלות אני מאמין שהכרטיס 8800 שנמצא בתחתית המארז הוא אחד הגורמים העיקריים להתחממות של הלוח אם (תקנו אותי אם אני טועה)מה שחשבתי לעשות זה להוסיף מאוורר ליד הכרטיס מסך בצד של המארז למטה שיוציא אוויר וככה הוא יוציא את רוב האוויר החם שהכרטיס מסך מוציא ואולי גם יוריד הטמפרטורה של הכרטיס שנמצא על 61 מעלות במנוחה כדאי? או שיש הצעות אחרות לקרר את הלוח אם וגם ההתחממות של הלוח אם היא זאת שמונעת ממני להמשיך באוברקלוק עם המעבד 4400 שבנתיים אני עומד על 2.7 ומעוניין להמשיך עד ל3 לפחות אם יש הצעות אני אשמח.תודה
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך עזרה ממממממש דחוף עשיתי OC למעבד והוא ככה פתאום נכבה אחרי שהעליתי את הפאס ל220 עכשיו הוא פועל אבל אין מסך לא עולה התמונה אבל הכל עובד ..?? אני צריך עזרה מהר איך מאפסים ביוס או משהו יש לי MSI 945P תודהה
-
- 2 תגובות
- 378 צפיות
-
-
אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חיברתי אותם ללוח אמ לחיבור של ה 3pin והם בקושי מסתובבים, נראה לי אני פוו וזה יותר חזק מה עושים? פגם בייצור או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הצ'יפסט שלי עומד על 59 מעלות מה זה לא גבוה?
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה , לפני יומיים קניתי מחשב חדש ויש לי TUNIQ TOWER ... עכשיו הקירור מכוון על HIGH וב BIOS ה RPM המקסימלי שלו מגיע ל 1100 - 960 מקסימום ועל האריזה כתוב שהוא 1000 - 2000 RPM =| מה אני יכול לעשות בשביל שהטוניק שלי יעבוד על מקסימום ( שזה כמובן גם יקרר יותר טוב ) ? ו 30 - 35 מעלות במנוחה ל E4300 זה טוב ? ( סטוק ללא אוברקלוק ) תודה =]
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לוח של אינטל P965L. קראתי בפורום שמיוחד ללוח זה והמליצו שם על PPL מסויים. העלתי FSB מ 266 ל 300 והמחשב עשה RESET. לפני הRESET ראיתי ב EVEREST שיפור של 11% במהירות של הליבה. יש לי E6600. מה יכול לגרום לRESET? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז של CHIEFTEC הנה התמונה: ברצוני להוסיף לו מאווררים(אתם תגידו לי כמה עוד צריך) כרגע יש לי מאוורר אחד של זלמן ZM-F3 120 מ"מ שמחובר על הצלעות קירור של המעבד ומאוורר של הנינג'ה פלוס שגם הוא 120 מ"מ שיושב מאחורי המארז ומוציא אוויר החוצה וכמובן מאוורר על הכרטיס המסך(XTX). אני יודע ש-2 מאווררים לא מספיק ויש לי עוד יציאות במארז שאפשר להוסיף שם מאווררים. לפי הקישור הזה - http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=3806&k_id=1&language=uk תראו את מבנה המארז שלי ותציעו לי עוד כמה מאווררים אני צריך ואיפה למקם אותם. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש להם בכלל יבואן בארץ? לפי מה שראיתי הקירור הכי חדש שלהם שמוכרים בארץ הוא לפני שנתיים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתעסק בנושא המחשבים והחומרה כבר הרבה שנים אבל נושא האוברקלוק לא היה עד היום משהו שהתעסקתי איתו בצורה רצינית. שבוע שעבר קניתי מחשב חדש אשר בניתי עפי המלצות מאנשים לחלחקים שניתן לעשות בהם אוברקלוק טוב. אז המפרט הוא כזה: מעבד: e4400 קירור מעבד: ac freezer 7 pro לוח אם: ga-965p-ds3 rev3.3 כרטיס מסך: leadtek 8800gts 320mb זכרונות: gskill 2gb 800mhz 2gbnr ספק: corsair HX520 מארז: nzxt apollo בגלל שהתחום חדש לי, הייתי מעניין לקבל כל עזרה אפשרית בנושא. מבחינת הגדרות ביוס לרכיבים כדי שאני יהיה בעל מספיק מידע לא לדפוק לי משהו. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-