אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה, במחשב עם מעבד פנטיום 4 3GHZ נהרס הקירור, אז קניתי את הקירור המקורי של אינטל LGA 775. הרכבתי אותו, הכל עבד טוב ויפה. רק שמאוחר יותר כשאני מדליק את המחשב, הוא נתקע לדקה על מסך האפשרויות של הלוח אם, ואז המחשב נכבה. אני מניח שהמעבד מגיע לטמפ' גבוהה מידיי ומכבה את עצמו אוטומטית. את הקירור הרכבתי כמו שצריך ווידאתי שזה לא זז. קודם זה עבד מצויין, עכשיו זה מסרב לעבוד. מה הבעייה לעזאזל?
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את קירור הסטוק של אינטל בקירור של ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי הכול כמו שצריך ניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד חיברתי כמו שצריך אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה מאוד 73 מעלות במנוחה לגמרי. יש לציין שמקודם שהיה לי קירור סטוק אז הטמפרטורה עמדה על ממוצע של 63 במנוחה. עוד משהו מוזר זה שעכשיו שהפריזר מחובר אז בSPEED FAN וEVEREST הRPM של המעבד הוא על 12025 ובתדירות גבוהה המהירות משתנה. משהו פה מוזר לגמרי ואין לי מושג מה. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הסתכלתי באתר וחיפשתי ראיתי את כל המדריכים גגם שבאתר ובמדריכים לא כתוב את החלק המעשי של האוברקלוק רק איך לקרר ולא כתוב איך לעשות מישהו יכול לתת לי קישור למקום שמסבירים את החלק המעשי או שייסביר לי אפילו באיזה תוכנה ואיך משתמשים בה (במדריך באתר יש תוכנות לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל לא הבנתי איך אני עובד איתן) תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דוד שלי נחת אתמול אז אני צריך עזרה אייך כדי לסדר את הלופים במארז לופ ראשון היה רידאטור X3 מעבד בלוק של הלוח מיכל משאבה לופ שני רידאטור כרטיס מסך מיכל משאבה החשב רק אני צריך לחשוב איפה הכול יכנס מה את אומרים קצת תמונות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אחרי שבוע של ציפייה המשלוח מפרוזן סי.פי.יו הגיע! המערכת מיועדת למעבד 3.00GHz Prescott (שהולך להקרע בOC !!!) - צנרת 1/2 אינץ'. ניגש לתמונות.. (מצטער על האיכות - אין לי כרגע מצלמה, צולם בפלאפון) רדיאטור - CoolingWorks CoolRad-22T Dual http://img257.imageshack.us/my.php?image=radiatorlx1.jpg בלוק למעבד - Swiftech Apogee http://img168.imageshack.us/my.php?image=cpublockrv0.jpg מיכל מים - Swiftech http://img326.imageshack.us/my.php?image=reservoirrx8.jpg צנרת 3 מטר, 1/2 אינץ' http://img168.imageshack.us/my.php?image=tubemc6.jpg נוזל קירור - אמריקן איגל (מים ירוקים לרכב) http://img357.imageshack.us/my.php?image=greenwaternw4.jpg מאווררים לרדיאטו…
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השוע הגיע החבילה התחלתי להרכיב אני לקראת סיים בנתים קצת תמונות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי את המארז Sunbeam Transformer עכשיו הוא מגיע עם שני מאוורים בצד מאוור למעלה אחד גדול מאחורה ויש עוד מקום לאחד מקדימה עכשיו יש רעש של טרקטור ואני רוצה להשאיר אותו פתוח בלילה יש תוכנה שיש אפשרות להוריד את מהירות המאוורים הללו? או פאן בס?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. החלתי משחה טרמית חדשה. אבל בלית ברירה, הייתי חייב לנתק את ה HS מהמעבד. האם במקרה כזה יש להחיל מחדש משחה טרמית? או שלהחזיר בחזרה זה בסדר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, החנות שממנה רכשתי את המחשב עשתה לי OC על פי בקשתי. אבל ציפתי שעם הקירור מוגן 2, ועם זכרונות 1600, ולוח אם 870-UD3 אני לא אוגבל אחרי 350 מגה הרץ. החנות לא העלתה מתחים, כי לפי מה ששמתי לב המתחים עמדו על 1.3V. ניסיתי לעלות את המתחים ב 0.25V למעבד ובמקביל להעלות את המכפלה מ 15.5 ל 16 אבל אחרי 10 דקות בבדיקת מאמץ המחשב קרס והיה מסך כחול. מה אני עושה לא בסדר? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי היום את מעבד AMD 2500 BARTON+ ב- pch... קראתי את הכתבה ב- isramods בנוגע לחסימה שיש על המעבדים החדשים של הברטון 2500 שמגבילה את יכולת האובר קלוק הגבוהה של המעבד הזה... בכתבה היתה רשימה של מלא קודים כאלה של מעבדים והם חולקו לכאלה שיש עליהם חסימה וכאלה שאין עליהם.. הסתכלתי על הקוד הזה של המעבד שלי והוא בכלל לא הופיע ברשימה ! מה זה אומר שיש עליו חסימה או לא ? הנה הקוד : AQYFA 03405 שאלתי בחנות את המוכר אם הוא יכול לאמר לי אם יש על המעבד הזה חסימה או לא אבל הדבר היחיד שהוא הסביר לי זה מה אומר כל מספר על הקוד הזה 03 אומר שהמעבד יוצר בשנת 2003 40 אומר שהמעבד יוצר בשבוע הרביעי של שנת 2003 אני מקווה שלא אמרו לי שוב סתם שטויות... אז בקשר לשאלה שלי.…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני מחפש מאורר+הטסיינק לדיורן 1300 שיוריד לי הכי הרבה מעלות בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הטוניק. אתמול אני בא להתקין אותו ולא קולט מה קורה פה. אני אמור להתקין אותו בעזרת פלטת ה H אני עושה את זה ומגלה בכלל שאין לי חורים מתאימים. הנה דוגמא: [התמונה היא ללא הטוניק, אלה פשוט הH הוא באותו מקום איפה שהוא צריך להיות על הטוניק..] http://i14.tinypic.com/40e3djt.jpg והנה עוד אחת: http://i13.tinypic.com/311mnm1.jpg יש רעיונות? חוץ מהקליפ של zalman שלא מצאתי בישראל?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל58 מעלות. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו יש לי AMD 3200 939 עם קירור זלמן 7000b-alcu והטמפ היא 70 מעלות האר פי אם הוא 1834 והסתכלתי באתר של זלמן ורשום 2500 והסוייצ' מכוון על מקסימום אז: 1. הטמפ נורמלית? 2. למה הזלמן לא עובד כמו שצריך?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 8500GT לא עשיתי לו OC וגם המארז שלי מאורר טוב אפילו מצוין אין שום ליכלוך על הכרטיס הכרטיס הוא די חדש... האם הטמפ הם בסדר? טמפ של הכרטיס במנוחה היא 54 מעלות טמפ של הכרטיס במאמץ היא 80-85 מעלות אגב הצלעות של הכרטיס הם בכיון ריצפה כך והאוור החם לא עלה למלה בגלל שהכרטיס "הפוך" אז פשוט לשים מאוור על האזיקונים על הכרטיס וזהוא נכון?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הטפמ שלו 67 מעלות במאמץ ,לא מזמן מרחתי משחה חדשה של EZCOOL על הציפסט ובכל זאת זה לא עזר ,והציפסט ממש רותח כאשר אני נוגע בו אפילו לא במאמץ ,במצב אגיל הטמפ היא 67 מעלות ,יש משהו שניתן לעשות בנידון ?להחליף משחה טרמית או משהו ? יש לי 120 מכניס 120 מוציא ...עוד 120 ממ על הטוניק ,ועוד 120 על הכרטיס מסך . לוח אם :GIGABYTE DS3L מעבד :Q6600@3.0 כל המתחים במצב סטוק .
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
ראו תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הטמפ' לא גבוהות מידי, ושווה כבר לרדת קצת באוברקלוק (שמתי לב שהמחשב מתחמם יותר ממה שהיה לפני חודשיים שלושה) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב אינטל ,מעבד dual d 930'3000 nhz טמפ' 65-85 בין המעבדים הראשונים של ליבה כפולה לוח אם qd 965 של אינטל טמפ' 65-75 ich-81 mch -63-65 cpu coolung fan --1766 prosesor fan 1031-1018 הטמפ' ללא מאמץ( רק באתר שלכם כרגע,) יש 3 מאוורים,1 בחזית 2,מאחור האם זה תקין? מה נראה לא תקין המעבד ואו הלוח ואו שניהם? תודה נ.ב. כאשר החום עולה אני חש את זה בבעית גלישה איטית ביותר
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תגידו הטמפ' האלו סבירות??? System: 36 CPU: 54 AUX: 42 HD0: 52 Temp1: 42 Core 0: 52 Core 1: 51 Core: 59 הטמפ' האלו הם בזמן מאמץ בינוני בערך.. והינה המפרט שלי: Intel Core 2 Due E6300 1.86Ghz Abit IB9 (TWINMOS DDR2 667Mhz 512MB (2X WD160GB (8mb) 7200RPM SATA2 Point Of View 7600GS 256MB DDR2 NEC DVD RW X18 COMPUCASE 6A21 No PSU JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 24pin Retial אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אחרי התקנת 2 מאווררים AC דגם : Arctic Fan AF12025 PWM 120mm לפני : אחרי:
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת את תחומי הטמפ' במנוחה ובמאמץ שנחשבים סבירים לכרטיס הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.
-
- 8 תגובות
- 510 צפיות
-
-
החלפתי היום מארז חדש.AMMO 533 מאוד מבסוט ממנו,ההרכבה עברה ממש יפה יחסית לראשונה. הטמפ' השתנו לטובה. במנוחה: מעבד-36-40 הארדיסק- 32-35 כרטיס מסך-49-53 הבעיה היא שהמאוורר שהרכבתי מאחורה של TT 120MM קצת מרעיש לי ואני רוצה לדעת שני דברים: 1.איך אני מחליש לו את המהירות? ניסיתי דרך תוכנת SPEEDFA אבל אני רואה שם נתונים מוזרים (תמונה) דרך הביוס אולי? ואם כן לאיזו מהירות להוריד. 1.א. מה זה ה-20 מעלות שמופיע בתוכנה? 2.האם יש מאוורר 120MM צבעוני שקט יותר במחיר נורמלי? המאוורר שמגיע עם המארז ממש חרישי (COOLERMASTER) איפה אני משיג עוד מאוורר כזה? המידע היחיד מהאתר לגבי המאוורר הינו-One 120x120x25mm front fan 1200rpm, 22dBA תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-