אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי אותו לוח רק כרטיס ASUS 7800GTX אבל רציתי לדעת פרטים על הקרור הזה.. ואם ניתן להשיג בכלל בארץ.... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הבאתי לאח שלי במקום ה 9600PRO שלו 9800XT... עכשיו אני רוצה להחליף לו קירור... היה לי פעם כרטיס דומה עם הקירור של זלמן זה עם השני היט פייפסים ( לא זוכר את הדגם ) והוא היה טוב מאוד !! השאלה אם יש קירור טוב יותר מהזלמן בפחות או יותר אותו סכום ?? אם אפשר השוואות אז בכלל יהיה סבבה נ.ב אני שואל כי אני לא כל כך מעדיף את הזלמן כי הוא מכוער מאוד ! וחשוב לי שהכרטיס יראה נורמאלי... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם המפרט הזה.. AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX GIGABYTE GA-M59SLI-S5 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory יש למישהו המלצה למערכת קירור למחשב כזה? אין בעיית תקציב, רק רוצה משהו שמתאים לצורכים של המחשב...
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שיחזרתי בביוס את האוברקלוק ש tms עשו לי והטמפ עלתה ל 53 במנונה ו 78 במאמץ ולפני זה היא היתה 32-35 במנוחה .. מה אפשר לעשות והאם המעבד ינזק בכזאת טמפ' עוד משהו יש לי מארז cm690 עם 2 מאווררים רק מאחורה וקדימה כמה מאווררים להוסיף ואיך שתהייה סירקולציה טובה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מארז ודלת מול התושבת של המעבד, יש מן קונוס כזה שמעביר אל המעבד אוויר, רציתי לדעת האם מאוורר חיצוני או פנימי שיזרוק אוויר פנימה, יגרום לקירור נוסף והקלה על המעבד? תודה.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראשית כל, אני חייב לציין שנדפקתי לגמרי... סה"כ רציתי מאוורר נוסף מקדימה במארז... המארז CM 370 (אחד מאוורר 12 של CM מאחורה) עם SS430 היה שקט כל כך... קניתי CM 14 1000 RPM- הרעיש לי.... החליפו לי ל scyth slipstream 14- מרעיש לי..... אני חושב על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12179 שבא עם בקר. אני פוחד שאם אשים 800 RPM זה לא יתן תפוקה מספקת בקיץ. ראיתי את זה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1369-%D7%91%D7%A7%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-3-%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D-GELID הסבר יתקבל בברכה... הם כותבים…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ספק של HEC 400 ואני לא מצליח לעשות אובר מעל 400MHZ יכול להיות שזה הספק מה שמגביל אותי???? תודה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שנקנה לפני שנתיים (בגיבור מחשבים ז"ל) שעושה צרות בימים חמים (לצערי זה רוב ימות השנה). המפרט מצויין למטה. המחשב הוא ללא אוברקלוקינג!! בתקופת הקיץ וגם בימים חמים בשאר השנה המחשב לעתים נכבה סתם ככה לאחר זמן לא ברור של עבוד (לעתים לאחר 5 דקות, לעתים לאחר יום שלם). לאחר שהמחשב נכבה הוא לא מסכים לעשות boot מושלם. ליתר דיוק הוא נדלק, שומעים את המאווררים עובדים קשה קשה (בעיקר המאוורר של כרטיס המסך) וזה ככה נמשך לאורך זמן רב בלי שקורה שום דבר. לפעמים לאחר הרבה הרבה דקות אני פתאום שומע שני צפצופים מהמחשב (ציון שככה"נ אמור להגיד שלוח האם לא מזהה כרטיס מסך מחובר למחשב). המחשב מסכים לחזור ולעבוד כמו שצריך רק לאחר מנוחה של בין 10 דקות לחצי שעה. וגם אז הוא נתון לאותה הסכנ…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כאשר אני עושה oc לכרטיס מסך, איזה פרמטר עדיף לי להעלות לקבלת תוספת גדולה יותר בביצועים, הליבה או הזיכרון?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם שאתה עושה אוברקלוק המהירות שאתה מגיע אליה זה כמו אם היית קונה רכיב חדש כזה או לא? אני יסביר את עצמי בדוגמא.. נגיד שעם מעבד P4 3.O GHZ הגעת בOC ל 3.4 GHZ האם המהירות שהושגה היא רק על הנייר או שממש מרגישים הבדל במהירות כאילו יש לך עכשיו מעבד חדש של 3.4 בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היתה לי פה אתמול בעיה אבל זה בעיה במחשב אחר.. המעבד הוא על 128 מעלות, האם זה נרמלי? לדעתי ממש לא.. אני רוצה לשמוע את דעתכם פשוט.. 128 מעלות C !!! גם ב SPEED FAN וגם בHWiNFO32
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב, יש לי מארז של JNC שאפשר למקם בו 4 מאווררים 80 מ"מ (2 מאחורה ו-2 מקדימה), מאוורר אחד 120 מ"מ בגג ומאוורר נוסף 120 מ"מ אני יכול למקם אותו בדלת מול המעבד (אין לו מקום אבל אני אעשה לו). עכשיו, כמות המאווררים והמיקום שלהם יעשו לי סירולקציית אוויר טובה, אבל המעבד עדיין ישאר בטמפ' של 40 במאמץ בטח בגלל שכרגע מורכב עליו הסינק המקורי שלו (שהוא על הפנים דרך אגב). אז כדי להוריד עוד יותר את טמפ' המעבד אני חלטתי לקנות מאוורר למעבד SLK-700, רציתי לקנות וולקנו 12 אבל ראיתי בהודעה מסויימת היום מישהו שאמר שהמאוורר הזה למעבד יתן ביצועים טובים יותר מהוולקנו 12. אז רציתי לדעת, שילוב של כל המאווררים האלה ביחד באותו מחשב (גם מאווררים רגילים וגם מאוורר המעבד) יעשו כמות רעש מאוד מאוד גדולה…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת לעבוד עם המעבד הנ"ל ואיזה קירור אתם\אתן ממליצים\ממליצות לי לשים על המעבד בשביל שלא ימות לי...?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, המפרט הוא: AMD 1800+, Geforce 3 Ti200, DDR 266 MHz, FSB 133MHz, AGP BUS 66MHz מפרט מלא יותר ב-http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm שאלתי היא, כשאני מעלה את קצב ה- FSB מ-133 ומעלה, האם אני צריך גם לשנות את ה BUS של ה- AGP? ואם כן, אך אני עושה זאת?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב אז אני הולך למרוח חומר טרמי על המעבד שלי בתקווה שזה יוריד כמה טמפ אחר כך אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד שלי AMD ATHLON 1600 מ1.4 ל1.68 הדרך הטובה היא פשוט להעלות את הFSB?? ועוד שאלה בקשר לחומר הטרמי צריך לחכות עד שהוא יתייבש? אני הולך למרוח NANOTHERM
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ויום טוב. המטרה שלי באובר קלוק היא להגיע לאוברקלוק 3 GHZ יציב ! פרטים ענייניים : מעבד : Amd Athlon 3800 + X2 64 BIT במקור עובד על 2000 MHZ אשר נמצא כרגע ב- OC על 289 ( FSB ) זתומרת 2889 MHZ . ( יציב ) לוח אם Abit KN9S אני אבדוק עכשיו מה קורה ב- 2900 ( 290 FSB ) אך זכור לי שלא הצלחתי לייצב . - 4.75 V זיכרונות על 2.10\2.5 V ועובדים על 5-5-4-15 להלן מספר שאלות [ואשמח לעצות בלי קשר לשאלות ] : ה- HyperTransfomer ( משו כזה ) הבנתי זה הגשר הצפונ, האם להעלות לו מתח ? הצלחתי להגיע לOC של 295 FSB ( משמע 2950 ) אך ללא ספר לא ראיתי יציבות באופר ולכן התחלתי "מהאזור הבטוח" - אובר ל- 2889 . מה אוכל לעשות כדי ליעל את האובר קלוק ?? ניסיתי כמה ניסויים בביוס על …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס הוא 8800GTX החלפתי לו קירור לDUO ORB למרות שהמעלות לא השתנו מי יודע מה ( 50 בערך במנוחה ו70 במאמץ). היום פתחתי את המחשב ובגלל השעמום החלטתי לעשות קצת סדר במארז, פירקתי את הקירור של הכ.מסך והחלפתי מישכה טרמית בחדשה, יש לי של קולר מאסטר במזרק כזה.. עכשיו גם עשיתי מוד קטן ומהצד הוספתי 3 מאוורים של 80מ''מ מחוברים ביחד כך שיצא מן פלטה אחת ארוכה של 3 מאווררים וחיברתי את הכל מהצד כך שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך, בפועל יצא שזה זורק אוויר גם על הכ.קול עכשיו פתחתי את הריבה טיונר ובדקתי מעלות וזה הראה לי שבמנוחה יש לי 46 מעלות אבל במאמץ זה 87!! כמעט 90 מעלות!! יכול להיות? אין לי מזגן והמחשב עומד ליד החלון והוא פתוח, אני מאמין שיש לי 25 מעלות בחדר אם ככה, (+\- מספר …
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי במצב סטוק, אני רוצה להתחיל OC ולעשות את זה איתכם שלב, שלב.. יש לי קירור סטוק, זיכרונות 1024*2 667MHZ 5-5-5-15 איזה אפשרויות אני צריך לכבות לפני תחילת הOC? (יש את כל האפשרויות בביוס של הורדת המכפלה כשהוא ללא מאמץ או חום, או משהו כזה.. ) תודה לכם יאלללה נראה לאיפה נגיע, אני אופטימי ;D *ד"א הגירסה של הביוס שלי היא F4 צריך לעדכן?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני עדיין נמצא בתהליך והיום אחרי עוד לילה מוצלח של פריים95 החלטתי לעלות את הרף עוד קצת. מ 240 ל 245FSB אם עד עכשיו הכל עבר דיי חלק הרי שעכשיו שמתי לב למשהו דיי מדאיג. זה מה שיוצא בסוף בדיקת ה OCCT. האם זה מסוכן? אולי צריך לעלות את המתח עוד קצת? מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש המלצה לפיתרון קירור שקט שיעשה את העבודה (לא למטרות oc - לפחות לא עצבניות). יש למישהו ניסיון עם Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 ?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמישהו חולה הוא לוקח מדחום ובודק מעלות אם אני אקח את החיישן וישים אותו מתחת ללשון למשל שאני חולה זה יחשמל אותי או משהו ? ;D השאלה תקפה להארד קנו ולכל מוצר עם חיישנים, זאת יכולה להיות דרך קלה לבדוק טמפ' האם זה בטוח?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו ...כאשר אני באובר קלוק... (הכל יציב אגב בדקתי עם כל התוכנות ניטור ל OC )כאשר אני באובר קלוק אמנם מספר הפריימים במשחקים מראה על יותר ו3DMARK גם אבל הביצועים פחותים מאשר אני מבטל את האובר קלוק (מעבד AMD 3000) רואים את זה בעיניים בבירור ! בעיקר ב FPS כמו QUAKE 4 BF2 FEAR ! ...התזוזה נהיית יותר איטית ,שוב,בניגוד לזה שבמספרים עצמם (ה FPS) יותר גבוה . איך זה הגיוני הדבר הזה ? כרגע ביטלתי את האובר קלוק עד שאני יבין איך זה הגיוני ...
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-