אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי לדעת מה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג ב100 שקל (יש חיה כזאת?) למעבד פנטיום 4 (פרסקוט אם זה משנה) תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני יודע שכבר חפרו את הנושאים הללו 1000 פעמים פה, אבל עשיתי חיפוש ואני לא מוצא את מה שאני צריך. אני רוצה לעשות OC קטן לעבוד על 2400-2500MHz. מה השינויים בביוס, כלומר הכיוונים שיש לעשות כדי לקבל את היציבות המירבית? אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד, בנוסף אם יש למישהו את הצירוף הנ"ל ויכול לשתף בהגדרות שלו, מה טוב. המון תודה מראש.... דא"ג, זיכרונות 1X1024 667MHz, 5-5-5-15 1.8v וכרטיס מסך 8800GTS 32MB של BFG
-
- 4 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה ..יש לי לוח ג'יגהביט M55PLUS-s3g ורציתי לשחק קצת עם הגדרות ה- OC .. אבל ראיתי שחסר משהו זה מה שרשום בחוברת CPU Frequency CPU Clock Ratio Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL Pci Clock וכו' וכו' כמו בתמונה שצילמתי את הביוס שלי .. ומה שלא ברור לי זה ..שאין לי את ההגדרות האלה שרשומות בחוברת , יש אישזהו "הגדרות מתקדמות " שאני אמור לראות בביוס שלי ? יש כפתור מיוחד שאני צריך ללחוץ כדי לראותם ? כי אני פשוט לא מבין מה הולך פה חסר לי את Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL זאת תמונה מהביוס שלי : תודה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום , רציתי לעשות OC אז קראתי את המדריך שלכם ולא כל כך הבנתי תחלק השני של ביצוע האובר קלוק קודם כל יש לי E4300 GA - 965P DS3 TWINMOS TIWSTER 2 GB 800MHZ G FORCE 8800GTS 320 BFG OC LIBERTY 400W אז מה שהבנתי זה שקודם כל אני פותח תמארז ומוצא איזשהו ג'אמפר על לוח האם ( שאין לי מושג מה זה ) למקרה שמשהו ידפק אחר כך אני עושה DISABLE ל : Spread Spectrum CPU Thermal Trottling EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology להגדיר טפמ' ל SHUTDOWN שאין לי מושג איזה טמפ' להגדיר כי לא כתוב שם למעבדי CORE2DUO או E4300... להגדיר אופציה של זכרונות ל 1:1 איפשהו... ואם יש לי אופציה בלוח שקוראים לה DRAM Bank Interleave אז להפעיל אותה.. את ההמשך לא הבנתי בכלל כי כל העקרון שמה מבוסס על מעבדי AMD …
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא ב-OC ומצב הזכרונות נמצא על AUTO (כלומר לא נגעתי בהגדרות שלהם) השאלה שלי היא כזאת, האם אני יוכל להוציא ביצועים נוספים אם אני אשנה את ההגדרות של הזכרונות או שעדיף לשאיר את זה ככה. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ CL5 2048 ואם אני צריך לשנות תגידו לי מה למספר איפה שסימנתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (ראה מפרט) יש לכם טיפים שיכולים לעזור לי למנוע צרות ? בתחשב בחומרה שיש לי וטמפ' בזמן עבודה ובזמן עצל אגב אני משתמש בכרטיס מסך המובנה ככה שלא אכפת לי מ ה X16 אני רוצה להמהיר את המעבד בתחום שמאוורר ישמור על תוחלת חיים תקינה וגם המעבד מה אתם מציעים ? בתודה מראש אביב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך וגם בדרך רציתי לראות כמה רעש הוא עושה על המקס', נכנסתי לnTune והוא לא נותן לי אפשרות לשנות את המהירות של המאוורר: http://img102.imageshack.us/img102/5586/untitledps9.jpg ובקשר ל OC אני רוצה לעשות דרך ה ATI Tools ויש שם איזה 6 עמודות, אני צריך להעלות בכולם אותו דבר? אני מדבר על זה: http://img510.imageshack.us/img510/3851/untitled2ut3.jpg תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6194 הוא חזק? אני מתכוון לשים אותו במקום המאוורר אנוכחי שלי מאחורה שיוציא אוויר, כדאי או שיש לכם המלצה על אחר, 3 פינים לשליטה על מהירויות זה הדבר הזה שאני שם במקום של הכונן והוא שולט במאוורר? והוא יאיר לי את המארז טוב אתם אומרים? אני מתלבט בצבעים. אני קונה 80MM,אינה קישור יש הבדלים בין המאווררים? כי בחלק יש הבדל במחירים ואני מחפש למה חוץ מהצבע ואני לא מוצא. http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538 מישהו פה היה לו כתום אם כן שיגיד לי איך הוא יפה מאיר עדיף צבע אחר מאווררים אחרים, ואם שקטים נכון?
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רק 3 חיבורים למאווררים בלוח אם... יש משו לעשות כדי לשים עוד כמה? זה זה יוצא אחד למעבד ו2 למארז.. הלוח אם שלי זה abit is7 e2 ובנתיים למארז יש לי מאוורר (המאוורר הישן של המעבד) שעושה רעששששש ואין לי איך לחבר אותו למארז חוץ מעם חוטים והוא רוטט כמו משוגע ועושה רעש שהוא נוגע במארז... אז גם בדרך תמליצו לי על 2 מאווררים בסביבות ה50+-
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי כאן שהעלאת מתח בלבד והשאר על אוטומטי יכול לחבל בלוח אז איזה פרמטרים לשנות מאוטומטי ? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני וחבר שלי נכנסו לוויכוח איזה קירור למעבד הוא הכי טוב שיש - ללא קשר למחיר.. חבר שלי אומר שה TUNIQ TOWER הוא הכי טוב שיש אפילו מקירורי מעבדים היותר יקרים שיש... אני כמובן חושב שזה טעות... תעזרו לי.. איזה קירור למעבד נחשב ליותר טוב מהטוניק? אם אפשר לינק.. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני הולך תכף לקנות אותו אבל הדבר הכי חשוב עוברי הוא השקט האם הוא חרישי ? אני ממש שונא רעש עד כמה הוא שקט האם אני אשמע אותו?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בעיצומו של תהליך OC למפרט בצד ימין, כמו שחלקכם יודעים.. החלטתי להעלות מתח לNB, שכרגע מוגדר בauto. הבעיה שאני לא יודע לכמה לעלות כי אני לא יודע את המתח סטוק שלו. אותו דבר לגבי שאר הרכיבים. (למעט זכרונות\מעבד) חרשתי את מונעי החיפוש ולא מצאתי שום פרט לגבי מתח הסטוק. מישהו יודע את המתחים? תודה מראש Install
-
- 13 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם:? asus commando+asus p5b delux תומכים זיכרונות 1066 mhz בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 מגה הרץ של אינטל סוקט478 ולוח אם MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) ספק כוח 350 ג'נרי וזכרון 512 גם ג'נרי טמפרטורות: מעבד בסיביבות41-42 ולוח אם בסביבות 35 השאלה שלי היא האם כדאי לי לעשות oc קטן ויציב משו כמו להגיע ל3 מגה הרץ אולי קצת יותר , אבל אני רוצה לדעת שאין הרבה סיכון אפילו בoc קטן . מה איתכם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
-
צריך להיות משהו חזק ל OC למעבד... C2D 1.8 אני צריך לשאוף איתו לאיזור ה 3.0-3.4 אפשרי? בתקציב של 300 ש"ח.. תגידו יש צורך בקירור לכונן קשייח ולזכרונות? --------------------------------------------------------------------------------------- הנתונים של המחשב שיכולים להיות חיונים בבחירת המאווררים: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 674 לוח אם : ABIT IB9 ¤ 562 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 800 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤ 1780 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 390 ספק כוח : HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN …
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אחרי המלצה פה על AC Frezer 7 הלכתי לחנות והמוכר הציע לי את זה (אמנם יקר יותר - עולה 250 שקל) מה דעתכם על המאורר הזה ? יש לי מעבד P-D 2.8 ולוח Asus P5LD2
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לאחרונה (E6420 עם לוח P5B), ואני שוקל לעשות לו OC. יש לי כמה שאלות. הורדתי SpeedFan, ויש לי כמה תהיות לגביו (תמונה מצורפת): א. הוא לא מזהה את כל ספקי הכוח (רק שלושה). ב. הוא לא מזהה את כל המאווררים (יש לי אחד על הספק, אחד על המעבד ואחד כללי על הלוח). ג. מה זה החיישן של "AUX"? האם הקריאה שלו שגויה? לא נראה לי הגיוני שהוא כל כך גבוה... ד. יש מדידה לCPU וגם לכל אחד משני המעבדים שבתוכו. איך ההפרש ביניהם כל כך גבוה (לפעמים גם 20 מעלות)? ועוד כמה שאלות לגבי torture testing: באיזה תוכנות אתם משתמשים בשביל "להתעלל" בCPU שלכם, במיוחד אחרי OC? לכמה זמן אתם מריצים אותן? ולאיזה טמפ' עדיף שהמעבד לא יגיע בזמן הטסטים האלה? אני משתמש כרגע בPRIME95 והCPU שלי עובר את…
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
שלום , יש לי Intel Pentium 4 3.00GHz ואני רוצה לתת לו בוסט קטן ולעשות לו OC. אבל אני לא יודע איך. אם מישו יוכל להגיד לי אני ישמח מאוד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הסקירות של XBIT עליה מאד התלהבתי ממנה (ביצועים מצויינים,שקט, העובדה שהיא חיצונית והעיצוב) ואני שוקל ברצינות לקנות אותה במיוחד שבעתיד אני רוצה לקנות ולהמהיר את ה - INTEL Q6600 שידוע בפליטת החום הרבה שלו ואני חושב שגם הטוניק שלי לא יסתדר איתו ב - OC, במיוחד בקיץ. מצאתי אותה פה ב - 690 ש"ח שזה נמוך בהרבה ממחירה בשאר החנויות - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=213 הנה הסקירות שלה: 1) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_19.html 2) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-coolers-roundup_11.html לפי הסקירות הבנתי שחלקים החלשים שלה הם הבלוק של המעבד והמשאבה/ות החלשה/ות שלה. יש המלצות ל…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום ... אני מנסה לעשות OC ל PD 3.0 אבל כשאני מעלה את הבאס ל220 אז המסך לא עובד אבל המחשב עובד רגיל למה זה?? איך אני יכול לפתור את זה ?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני חושב לעשות OC למחשב שלי אז חפשתי בביוס את האופציה שאפשר לשנות את המהירות ולא מצאתי הלוח שלי אסוס P5B דלוקס אז למי שיש את אותו לוח שיכול לעזור לי אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שזה בגלל שהוא מאבד יציבות אבל רואים פה אנשים שעובדים עם המחשב על 3GHZ וזה יציב להם ! ד"א זה לא מתייחס רק ל-4300 אלא לכל מעבד תותח ב- OC...
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-