עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי שלום... אני בדיוק עובר חדר ונמאס לי מהרעש שהמחשב שלי עושה... יש לי מארז FULL TOWER זה של CHIEFTECK קוראים לו DRAGON אני חושב... בכל מקרה יש לי 3 דיסקים קשיחים... 3 מאווררים GENERIC 80MM מקדימה מכניסים אוויר. 2 מאווררים GENERIC מאחורה שמוציאים אוויר... המעבד שלי כולל מאוור של AERO COOL שאני לא זוכר איזה דגם. אחד יפה עם תאורה בכל מקרה זה מעבד PENTIUM 4 2.66 . כרטיס מסך RADEON 9800 PRO של SAPPIERE או איך שלא רושמים את זה... חוץ מזה הלוח שלי מיוחד מאוד... GIGABYTE 8INXP לוח ישן אבל מאוד טוב... כולל שני מאווררים עליו... המחשב כולל גם 1 צורב רגיל YAMAHA F1 אחד DVD PIONEER ואחד DVD רגיל. כרטיס קול SOUND BLASTER LIVE 5.1 PLATIUM. ספק של ANTEC נראה לי 420W. מה עושים? איך אנ…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אני צריך עזרה באוברקלוק למעבד פנטיום 4 , פרסקוט , דגם 530 . כבר הגעתי לOC של 3.0ghz@4.2ghz .. תמונה: http://i12.tinypic.com/448qazp.jpg המכפלה שלי היא 15x200 בסטוק . הצלחתי להגיע על ל-280x15 ... כשאני נותן לו תדר של 290 הוא כבר מתחיל לעשות בעיות , איך שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי Searching Image Bios From Hard Disk... ולא עושה כלום....כבר ניסתי מתח של 1.6 עדיין עושה בעיות (בסטוק הוא 1.38) ונתתי +0.4 מתח לDDR2 וגם נעלתי את המכפלה של הPCIE ל-100 . המערכת שאיתה אני עובד: Gigabyte DS4 965P - מעודכן לביוס הכי חדש. G.Skill 512*2 Kit DDR2 PC6400 800MHZ Pentium 4 530 Prescott 3.0 ghz TT BigTyphon 160g SATA II WD IDE WD 80G Enermax ELT400AWT 7900GS Leadtek

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by MegA^Mf,

המפרט עומד בחתימה שלי הדבר היחיד שנראה לי יקרוס זה הספק המעפן X: ולוח אם מטומטם... הקירור אצלי דיי טוב בשיא הוא מגיע ל33 ובלילה יכול להגיע בשקט ל25... http://img122.echo.cx/img122/9184/dscn00158ju.jpg עכשיו זה אם אני אצליח זה יהיה משמעותי ? מומלץ לי בכלל עם לוח אם וספק שכאלה? ובדרך בבקשה מדריך לביצוע OC או הסבר בקטנה... ומשעמום הרצתי Prime 95 הגיע עד 32 והתחיל שוב מחדש...מה התוכנה הזאת בודקת בכלל? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  4. Started by blue,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק כח לא רועש ? (שבא בלי מאוורר אלא רק עם צלעות קירור כדי להוציא את החום) אני לא יודע אם זה כבר הגיע לארץ ???

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  5. אז ככה בוא נתחיל יש לי מארז כזה נקרא :AeroCool AeroEngine II-BBP תשימו לב שבחלון יש מקום לעוד 2 מאווררים אני צריך המלצה ל 2 מאווררים יחסית זולים שקטים וטובים שזה יכול להיות מאווררים של Arctic Cooling‎ העיקר שיהיו טובים החרבה לא משנה לי העיקר שיהיו שקטים וזולים וטובים כמובן לא סתם חשוב גודל של 12 ס"מ תקציב 100 שקל מKSP בבקשה ...

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  6. השאלה בכותרת.. יש לי הזדמנות לקנות אחד במחיר הזה.. חדש דנדש.. שווה?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by Frequency,

אני צריך המלצה למאוורר טוב [כדאי שגם לא ירעיש] , המאוורר צריך להיות פשוט [50 שקל ככה] ואני צריך אותו בשביל המארז. הגודל שלו צריך להיות 80 מ"מ [זה הגודל שיש לי בדופן שהוא עם חורים]. תסבירו לי גם כמה RPM צריך\מומלץ, מה זה בדיוק הרעשים כאילו איך זה נמדד, הזריקה של האוויר מהמאוורר ומה שחשוב לדעת.. ראיתי שיש מאווררים שאפשר להחליף בהם מצבים [מצב שקט ורגיל\מהיר] איך אני עושה את זה? יש לי פה כמה שהיתלבטתי ביניהם: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2889 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14554 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11446 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15345 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9543&Ca…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by doraam,

תראו אני רוצה לעשות OC למעבד הזה , ויש לי קירור סטוק , אני יכול להגיע ל3GHZ עם סטוק ? עכשיו זה על 2.6GHZ. ואני מעלה רק תדר לא מעלה שום מתח!

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by eyal00,

יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC. מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC. עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by Yehazkel,

שלום אני רוצה בבקשה למי שיש מדריך לעשות הארה למארז באמצעות לדים בעברית כי פשוט יש לי לדים אני רוצה לעשות הארה ואין לי מושג פשוט איך. תודה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by IGk,

צריך עזרה בבחירה של קרור לכרטיס X800GTO AGP עם אוברקלוק מתלבט בין: זלמן VF700CU ב-170 ש"ח זלמן VF900CU או זלמן FATAL1TY FS-V7 ועם מישהו יכול לתת לי דגם של ספק כח טוב וחזק עד 300 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  12. אני הולך להתקין במארז שלי 3 מאווררים 120MM (אחד בגג מוציא, אחד מקדימה מכניס ואחד על הדלת+ מאוורר 80 MM שכבר מותקן במארז). עכשיו אין לי דרמל שאני אוכל לעשות חור בעזרתו למאווררים וגם אין לי אפשרות כרגע לקנות אחד, אז רציתי לדעת אם אני אעשה מלא חורים קטנים עם מקדח במקום החור, המאוורר 120 MM יעבוד בצורה טובה? עריכה: במקום שאני אפתח תרד חדש, בבקשה תמליצו לי על משחה טובה אבל הכי זולה (שתהיה טובה) בשביל מעבד: AMD ATHALON XP 2500 BOX

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Bear Cub,

איך אפשר לדעת אם צריך קירור למעבד? Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מה לגבי המעבד הזה? *לא יודע למה אבל יש לי הרגשה ששאלתי שאלה מטופשת*... : תודה.

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by KL-xXx,

שלום לכולם! יש לי שאלה פשוטה: איך נכון להרכיב את המאווררים של המארז עם הכנסת אוויר פנימה או הוצאת אוויר החוצה? כמה שאני שואל אנשים תמיד יש דעות שונות

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  15. היי לכולם, אני קונה מחשב חדש, כשהדגש הוא על שקט, עם מעבד core2due. אני מתלבט בין שני גופי קירור למעבד: 1. Scythe MINE Rev.B 2.Scythe NINJA PLUS Rev.B איזה מהשניים כדאי? גם מבחינת שקט וגם מבחינת יכולות קירור?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  16. כישעמום יומי נכנסתי לביוס והתחלתי לשחק (את רוב הפונקציות שם אני יודע) ראיתי במדריך לOC שאפשר לשנות את מהירות המעבד דרך הביוס אז שניתי עשיתי ריסטארט ופיתאום הפלא ופלא יש לי 784 מגהרז מקודם היו לי 700 אבל מה עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוינדוס לא עולה אז פתחתי את מחשבי הקט והחלפתי את מיקומו של אחד הג'אמפרים והכל חזר לקדמותו עכשיו השאלה היא איך מגביר את זה(מהירות) מבלי שהמחשב הקט שלי יתקע ?? נ.ב יש לי מאורר אחד שעל הלוח אם אני מתכנן ליקנות עוד 2 אבל איזה ?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by fantom134,

קראתי באתר אחד שהמעבד הנ"ל הוא טוב בשביל המהרה, אני לא הכי מבין עדיין בתחום של המחשב חוץ מידע בסיסי ולכן אני גם עומד לבקש מאבא שלי שילווה אותי בתהליך אך לפני אני בכללי רוצה לדעת יותר ממכם בנושא. לוח אם: asrock 939nf4g-sata2 מעבד (שוב): amd anthlon 64 3500+ (2.2ghz) socket 939 אבא שלי ציין שהמעבד הוא לא באמת 2.2ghz, הלוח אם רק תומך ב 1ghz אז... לא יודע זכרון: 2GB RAM אם חסרים נתונים, תגידו לי בקשה ואני אוסיף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  18. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלןם לכולם! השבוע חבר שידרג את המחשב, הבאתי לו חלקים בדיוק כמו שלי (זיכרון מעבד ולוח) ורציתי לעשות לו OC של 4 GHZ עם הגדרות כמו שלי אבל INTEL BURN TEST נופל אחרי טסט חמישי או שישי בד"כ. אם מישהו יכול להמליץ מה אפשר לשנות בהגדרות שזה יעבוד אני אשמח. את ההגדרות לOC שלי העתקתי מאיזה פורום וזה עבד ואני עברתי 30 טסטים בIBT על הכי גבוה. הינה ההגדרות: MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Robust Graphics Booster .............: Auto CPU Clock Ratio .....................: 8 Fine CPU Clock Ratio.................: .5 CPU Frequency .......................: 4.01 (472x8.5) Clock Chip Control Standard Clock Control CPU Host Clock Control...............: Enabled CPU Host Frequency (Mhz) ..…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by korn666,

איך אני מעלה את המטח החשמלי כי הלדים שהוספתי מפיצים אור נורא חלש (בערך 5 לדים רגילים)

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  21. טוב, אין לי מושג באובר קלוק, אני מודה. יש לי את הכרטיס מסך הזה והבנתי מכל מני דיונים שקראתי פה שאם עושים לו OC הוא נותן עוד כמעט 60% בביצועים.. טיפה מלחיץ אותי להתעסק עם משהו שאני לא מכיר אבל אני חייב.... : מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? איך אני בודק לו טמפ' אחר כך שלא ישרף לי או משהו.... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by gshhar,

איך הסטפטינג הזה?

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by guy94,

יש לי את המאורר הבא, כפי שהוא מופיע בתמונה... רציתי לדעת האם יש לכם רעיונות מה לעשות איתו ?! האם יש אפשרות לקרר איתו משהו ? או שחבל על הזמן..... (את האמת אני אפילו לא זוכר מאיפה המאוורר הזה...)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... אז ככה אחרי כמה חישובים וקומבינות החלטתי שבמקום לקנ…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים