עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Riddler,

הי, יש לי E6600 מחובר ל OCZ Vendatta 2 Heatsink , על גבי Asus P5B. הזכרון הנוכחי שלי הוא Kingston 2*512 4-4-4-12, על 800MHz. כרגע אני ב OC קטן (מעבד ב 3.0GHZ) ובינתיים הזכרון מתפקד יופי. אני רוצה לקנות עוד RAM, ומתלבט מה עדיף מבחינת ביצועים ועמידות ל OC. ראיתי את ה OCZ Platinum Rev.2 ואת OCZ Reaper, שניהם ב -220 ש"ח ל 2x1GB. אחד מהם עדיף על פני השני? בביקורת שקראתי נאמר כי הקירור של ה Reaper לא עוזר בכלום, וחוץ מיופי אין משהו מיוחד בזכרון הזה. תודה!

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by SeaMonster,

היחלטתי לעשות OC ל 8600GTS שלי עם איזו תוכנה עדיף להישתמש? RivaTuner או ATITools?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tom123,

הוצאתי מסך TFT של מחשב נייד האם יש אפשרות להרכיב אותו למחשב שלי? יש בוא כזאת כניסה ל- 25 פינים ועוד יחידה נפרדת של החשמל העלתי תמונות http://photos.walla.co.il/wqq

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אני רוצה לדעת איך היציאה הזאת עובדת?? ואיך אפשר לחבר עליה מכשירים שיחסכו לי גם חיבור למחשב וגם לשקע??? בבקשה אני מאוד סקרן

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Overshot,

1. אנחנו רגילים באגזוז של המחשב שלנו יש שכבה אחת של מאווררים, זה או 2 + ספק, או מאוורר אחד וספק. מה יקרה אם אני יחבר 2 מאווררים כפי שמצויין באיור?(מאורר למאוורר) : זה ישפר את זרימת האוויר נכון? 2. למה במארזים יש את החורים האלה שמתנגדים לזרימה מאחורי המחשב? מה יקרה אם פשוט לגזור אותם? ככה בערך :

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by waizman,

אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  8. שלום לכולם. אני חדש פה, והתרשמתי שעדיף ללמוד כאן מאשר במככלה, אז...שנתחיל? יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 AGP על מחשב Celleron 500 האם יש אפשרות לעשות לכרטיס הזה אוברקלוקינג? ואם כן, איזה נזקים יכולים להיגרם לו, אם בכלל? ואם כבר אני עושה, מה אני צריך לדעת? (סליחה על הבורות). אני עדיין לא יודע אם אני מקבל תגובה לאימייל או לכאן, אבל אני אשמח לקבל אותה ככה או ככה, איך שלא יהיה. תודה.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by BG,

שלום לכם! ברשותי נמצא כרטיס גרפי מסוג Geforce 6200, קישור לדף פירוט: http://tinyurl.com/maxb3 לפני זמן מה המאוורר של הכרטיס התחיל להרעיש באופן בלתי סביר. פירקתי את המאוורר מהכרטיס ושימנתי אותו עם שמן מכונות,כפי שראיתי במספר מדריכים באינטרנט. אך משום מה, הדבר רק הגדיל את כמות הרעש. ניסיתי לשמן עוד פעם, אך זה לא עזר. (יש לציין, ששימנתי הרבה מאווררים אחרים של מחשבים, ובכולם זה דווקא עזר). לאחר ניגוב השמן הרעש ירד מעט, אך המאוורר עדיין רועש. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by ernieball,

שלום אני חדש פה כמו ששמתם לב..חח שלחו אותי לפה מפורום אחר... אני עורך סרטים בבית (מקצועי) ויש לי בעייה קטנה המחשב מתחמם מאוד והוא נתקע הרבה פעמיים (המחשב מוקדש רק לעריכה,אין עליו אינטרנט והתוכנות מקוריות). הכרטיס עריכה מתחמם מאוד והוא זה שגורם לתקיעת המחשב... מישהו יכול לעזור? איך אפשר לקרר אותו?? אם זה יעזור אז הנה המפרט הטכני שלו: P4 1700MHZ לוח אם ASUS P4S333(עם כרטיס מסך,רשת וקול מובנים) 512DDRAM 80GB IBM אלה בגדול הפרטים החשובים... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

Scythe‎ Ninja 3 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10681 Scythe‎ Mugen II Rev.b http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9371 Scythe‎ Yasya http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=9968 מה כדאי לשקט מקסימלי ומינימום טמפרטורות ? מארז LAN C00L K60B לוח ASUS P7P55-M (עוד לא סגור על הלוח...) מעבד Core i5 760

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הי, הומלץ לי על קירור למעבד zalman CNPS9500 האם הוא טוב? יש מומלץ יותר בסדר גודל זה? והאם הוא מתאים ללוח לוח gigabyte p35-ds4 ? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by E_XeQuit,

קניתי לפני שלושה חודשים את ה HD4850 בגרסא הפשוטה ועקב תקלה בכרטיס הוא הוחלף לגרסא מיוחדת עם מאוורר של Zalman. רציתי לדעת איך אני יכול לקבוע את המהירות סיבוב במאוורר של הכרטיס החדש ? הוא עושה רעש ממש חזק ואני ישן ליד המחשב וזה ממש בלתי נסבל. כל שאר המפרט בצד. תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש מעבד AMD AXP 1700+ ולעזות לו OC יש לי כיום כרטיס מסך של צ'יינטק TI 4200 האלה היא איזה לוח לקנות כדי לקבל OC ולהנות מביצועים טובים ויציבים במשחקים חדשים ( כמו C&C GENEGALS ו UNREAL 2003 ) האם לקנות: 8K9A2+ KT400 או : 8RDA+ וכמו כן אילו זיכרונות לקנות DDR333 או DDR 400 ושל איזה חברה? ( זיכרונות DDR400 של סמסונג נחשבים לטובים עבור OC ? ) בתודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by Pro modder,

היי חברה. המעבד של 3.2 יושב על טמפרטורה של 38 מעלות. כמה אתם ממליצים להעלות אותו? או מה הטמפרטורה המומלצת למקס OC שאני יכול לעשות? הינה המפרט שלו .. JUST IN CASE... Processor Name Intel® Pentium® 4 processor 640 supporting Hyper-Threading Technology? Architecture 90 nm , LGA775 Cache 2MB L2 Clock Speed 3,20 GHz Front Side Bus 800 MHz

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by morbidangel,

שלום לכולם, אני קצת חדש בתחום, קראתי הרבה בפורום וחיפשתי מדריכים ופורומים אחרים בגוגל ולא קיבלתי תשובות מספקות. ברשותי מעבד ישן AMD 2800 לוח אם Epox 8HDA5J זכרון 1.5GB כרטיס מסך Sapphire HDy3650 DDR3 512 הורדתי ATITOOL 0.27 וכרגע התדרים הדיפולטיים הם: Core 722MHZ ו-Memory 693MHZ. קראתי שמישהו הצליח להעלות ל-CORE: 850Mhz MEM: 990Mhz. כשהעלתי את הcore ל-830 וMEM ל-900, בדיקת הארטיפקטים לא העלתה בעיה אבל כששמרתי ועשיתי Set Clock המסך די נתקע והחליף צבעים. א. איך אני אמור לבדוק באיזה תדרים הכרטיס יציב? ב. לא ראיתי אפשרות לקבוע את אחוזי המאוורר. למישהו יש עצות? תודה!

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT של LEADTEK עם הקרור האורגינלי הרגיל שמגיע עם הכרטיס. לאחרונה (שלושה שבועות בערך) המאוורר של הכרטיס מסך עושה רעש מטריד לסירוגין והטמפ' של הכרטיס לפי everest היא מעל 80 ללא מאמץ!!!! ניקיתי את המאוורר וכלום, הרעש לא מפסיק וגם הטמפ' לא משתנות. מה לעשות? איפה קונים כזה גוף קרור? או אפילו יותר טוב במחיר נורמלי?

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  18. שלום חבר'ה, רציתי לדעת אם קריאת המתח של המעבד בp35c-ds3r בביוס ב pc health היא אמיתית? לדוגמא שמתי במעבד 1.55 אבל ב pc-health זה רושם 1.47 לדוגמא. זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שאלה בכותרת.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  20. צילום של הלוח: זה המפרט שלי: מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme ultra 120. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan (בדקתי את הגרסה שקיבלתי ומדובר בצ'יפים של מיקרון D9 D9GMH) SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window Arctic Cooling MX-2 זאת תמונה לאן המעבד הגיע בשיא (לא יציב כמובן): הבעיה מתחילה שאני מנסה לייצב את האוברקלוק בתוכנות שבודקות עומס (orthos , occt , prime95 , s&m) אני רגיל לעבוד עם …

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by Crash5,

יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה להכין חלון בדלת. נתחיל מזה שאני מצטער מאוד שלא קניתי את המארז כבר עם חלון את החלון ככל הנראה לא אוכל להכין בעצמי מכיוון שאני חסר ניסיון ואין לי את הכלים המתאימים. רציתי לעשות חלון אצל זיגזג חלון אבל משום מה הם לא עושים חלונות בשלב זה, מוזר. האם תוכלו לייעץ כיצד לעשות את החלון מלבד הכנה עצמית? האם יש מישהו מראשל"צ שמוכן לעזור לי הכנת החלון ? אני מוכן לשלם אם יהיה צורך. מקווה שתוכלו לעזור לי :saint:

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  22. השאלה שלי אם אפשר במקום לקנות איזה קירור עצבני (ביג טייפון זלמן אקספי120) לקנות מאוורר חזק לשים אותו על ההיטסינק הקיים? אם יש ואפשרי איזה מאוורר אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by julbo,

היום בצהריים עבדתי על משהו עם סוג של סקוטש' ועליתי על משהו. הוא יכול לשמש אחלה של פילטר אבק. כמובן שלא מדובר על הסוג הצבאי אלה משהו אחר. הוא די נושם אבל הוא לא יתן לאבק להיכנס. ואפשר לשטוף אותו וכשהוא יתייבש הוא יהיה כמו חדש. מישהו מבין אותי או שיצאתי חומוס

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  24. לפני כמה זמן שמעתי קולות של מאוורר גוסס מתוך המחשב שלי. אז פתחתי את המחשב, וראיתי שאיזה קבל מתנגש במאוורר, אז הזזתי אותו, הבעיה הזאת סודרה. אבל פתאום, בזמן שאני בא להחזיר את הדלת של המארז למקום, שמתי לב למשהו מוזר: אחד מהסינקים של הזכרונות של הכרטסי מסך שלי(GF6600GT של אלבטרון) פשוט נפל. התנתק לו מהזכרונות אליהם היה מחובר, ונח לו על רצפת המארז. בדקתי אם עדיין יש עליו את הדבק הזה, ומסתבר שהיה עליו אותו, אז לתומי פשוט הצמדתי את ההיט-סינק לזכרונות, סגרתי את המחשב, והמשכתי בחיי. לפני כמה דקות החלטתי לראות אם ההיט-סינק הסורר נשאר במקומו, ומסתבר שלא... מה שאני בעצם מבקש, הוא פתרון כלשהו להדבקת ההיט-סינק למקומו בצורה איכותית בעזרת אמצעים ביתיים, כי כרגע אין לי זמן ללכת לקנות דבק…

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by ido-nava,

אוקי, יש לי את המחשב הבא: Gigabyte GA-K8N Pro SLI AMD Athlon 3500+ 939 + TT BIG TYPHOON CORASIR 1024MB 400MHZ CL 2.5 (512X2) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit HEC 480V טמפרטורות כרגע: מעבד: 22 מעלות, 1.38V ציפסט של הלוח 69 מעלות מארז 25 מעלות כרטיס מסך 37 מעלות מהירות סיבוב של המאווררים: מאוורר מעבד: 1298 RPM מאורר מארז 1308 RPM מאורר ספק: 1592 RPM עכשיו רציתי לדעת כאשר אני יתחיל בOC, האם יש סיכונים שיכולים לקרות לחלקים ? האם האחריות תפוג (גם כאשר אני יחזיר את המהירות לנורמה) ? והשאלה הכי חשובה בכמה זה יכול לעזור לי במשחקים וכו' ?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים