עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SaXtoR,

WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…

• 13 תגובות
    • 785 צפיות
  2. עשיתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי משהו כזה האים זה אפשרי ביכלל?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by Shape.,

בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by shaynet,

רציתי לדעת מה הסטפינג שלי כפי שעולה מהתמונה הזאת ואיפה אני יכול למצוא תוצאות OC של אנשים עם סטפינג דומה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  5. אלה הדגמים שמצאתי : 478 ARCTIC COOLING Super Silent Ultra http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=2111&Cat2Cat1ID=5188&Cat2ID=10254&aff=zap http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=13588 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=AC-SS4U&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=246&aff=Zap CNPS7000B-Al OEM 478 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=21418&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168&aff=Zap וגם זה : http://www.getit.co.il/Group/41604/ ומצאתי גם את זה : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=CNPS7000BAlCuoe&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=168 יש עוד אופציות ? אני רוצה שהמאוורר יהיה שקט ויקרר מעולה עם הכנה ל- OC עם פרסקוט …

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by danielhasan,

בדקתי בכמה תוכנות וניראה לי שהמעבד שלי נורא חם. בביוס הוא מראה 31C מעלות. ותיראו מה מראה בתמונה עכשיו עשיתי בדיקה עם OCCT הוא עושה בדיקה ב IDLE ולא עושה במאמץ הוא אומר שהמעבד חם מדיי CPU TOO HOT! יש לי קירור של OCZ Vaniquiser זה הגיוני שהוא ככה חם ?! בבקשה אני רוצה לדעת האם אפשר לעשות משו

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by Gil28,

לאיזה מהירות ניתן להגיע עם המעבד הנ"ל (בערך) עם קירור סטוק ולכמה אפשר עם e4400? תודה!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by oron_s,

שלום אני רוצה לעשות overclocking למחשב שלי. המפרט הוא: מעבד e6600 לוח אם gigabyte 965p-ds4 כרטיס מסך ati x1900 xt 256 mb קודם כל אני רוצה להחליף את הזכרונות שלי (2X512 667mhz) למשהו יותר טוב שגם מתאים לאוברקלוקינג. אני רוצה קירור יותר טוב למעבד ולכרטיס מסך (ולמארז?). האוברקלוקינג שאני מתכנן הוא בינוני (אני דיי חדש בעסק) אבל עדיף שיהיה אופציה לאוברקלוקינג יותר רציני בהמשך אחרי שאני אשתפשף קצת. אשמח להמלצות

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  9. היי כולם קיבלתי את המחשב Q6600 ASUS P5KR THERMALTAKE BIG TYPHOON KINGSTONE 800MHZ 2 GB CL5 WD2500AAKS JSP-TECH 550D ENERMAX LIBERTY 400W קיצר .. יש לי מאוורר אחד מאחורה .. שלפי דעתי מוציא אוויר =] כמו שצריך להיות .. הוא דיי חלש ... אני יחליף אותו בקרוב ויוסיף אחד מקדימה ... הנה תמונות מהמערכת .. זו תמונה ראשונה כשהעבד במאמץ .. אז רואים את הגראף .. =] עוד תמונה שצילמתי שתראו מה המקסימום ומה המינימום .. יש עליות וירידות בגראף כי ניסיתי עם דלת ובלי .. אבל אחרי זה השארתי אותו משו כמו 20 דקות סגור המאוורר של הביג טייפון על המקסימום =] עכשיו שאלתי : 1. שמעתי על תוכנה prim95 .. שבודקים איתה אחרי OC .. איך עובדים איתה וכל זה .. 2. כמה להתחיל Oב למעבד בתור…

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות את הערכה הנ"ל מחו"ל ומחפש מישהו שיוכל לעזור לו להרכיב את זה. יש תמורה לאגרה יש מתעניינים? כי אני זוכר רק את ליאור CUPRA (פגשתי אותו פעם כשהיה עובד ב LOGIC PC) שהיה מלך הנושאים האלה ונעלם משום מה. גם הייתה איזו חנות שפעם הייתה מוכרת את זה בארץ EPM או משהו כזה ???

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by giliboy,

Vantec 7015 או GlobalWin P4 Cooler? מה יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

סתם שתדעו.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by Hasamba,

היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by bad-sector,

מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by chris_u16,

למה הטמפרטורות כאלו גרועות אצלי?? AEROCOOL EXTREME 50 מעלות ללא מאמץ בלי OC!!! WTF?

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  17. אהלן חברס בעוד מספר ימים (אני מקווה) אני מקבל את המחשב החדש שלי שיגיע עם המארז השחור של קומפיוקייס (תמונה בסוף) עכשיו ככה , בתור היותי חובב כדורסל מושבע תכננתי לבצע רעיון מקורי וליצור דוגמא של הסמל של Air Jordan הרעיון הוא לבצע חיתוך ולהוסיף נורית אדומה ע"מ לגרום לסמל להיות בולט. העזרה שאני זקוק לה - א) כיצד מבצעים את החיתוך (איזה מכשיר) ב) באיזה חומר שקוף משתמשים כדי למלא את החלל שנוצר והיכן משיגים אותו בקיצור מה שאני שואל זה איך עושים את המודינג הזה של חיתוך המחשב ומהו החומר השקוף הזה ששמים במקום שעשיתי בו את החור והיכן משיגים אותו בנוסף רציתי לדעת מה דתעכם על הרעיון המארז ד"א

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by The_Byter,

חלון זכוכית למארז !

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות?? אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא... אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם.... בינתיים חשבתי על הדברים הבאים: קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by BA,

שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by maphisto,

לפני יומיים הורדתי את RIVA TUNER במקום התוכנה ש MSI לעשות את האובר קלוק! (מזכיר G3 TI200 ) אחרי שהצלחתי לעלות בעזרת הMSI למהירות גבוהה רציתי עוד!!! בRIVA יש שתי אפשרוית להאיץ את הדרייבר או את החומרה (התוכנה לא ממליצה לעשות גם וגם). אני כרגע במהירות הרבה יותר נמוכה ממה שכבר הגעתי 220\470 לעומת 260-270\520-510 אז אני שואל מה עדיף לעשות ב RIVA אובר לדרייבר או לחומרה? בחומרה הוא נותן אפשרות להעלות עוד. אני משתמש ב 23.12 גרסת דרייבר. משהו ממש התעסק עם התוכנה שהוא יודע איך להוציא יותר ! אני רוצה ללמוד על התוכנה היא נראת רצינית מאד. כמו תמיד הודעה זו תשמיד את עצמה אחרי 3 ימים ! תודה לכל העונים יום טוב ושקט לכולנו :smoke:

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by yair_gobani,

שלום, יש שם נוסף לגריז טרמי כי בחנויות הם לא יודעים מה זה יאיר

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  23. יש לי על המעבד CAK II 38 אני רוצה לקנות מאורר לkt333 ואין לי מושג מאיפה אני משיג מאורר בגודל הזה! המעלות שלו מגיעות ל40-44 תודה!

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. האם הוא מגיע עם הבלוקים זאת אומרת שאתה קונה את כל החבילה והאם בשלב מאוחר יותר ניתן להוסיף בלוקים לכרטיס מסך נגיד ולדיסק הקשיח?

• 13 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים