עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, לאחר שה PREEZER 7 PRO שלי הלך לעולמו שילשום (על ידי האח המפגר שלי )... החלטתי שהגיעה הזמן לקנות קירור מעבד באמת אבל באמת איכותי. עכשיו, יש לי E6600 + ASUS P5B DELUXE (עם ספק ANTEC איכותי והכל) שאני מעוניין לעשות לו OC עצבני ללפחות 3.6-8 GHZ עם הקירור החדש (עם ה PREEZER הגעתי ל3.4) יש לי תקציב של עד 300 ש"ח. אם חריגה של 50 גג עם זה באמת שווה את המחיר. חשוב לי בקירור שיקרר טוב נאטו, הרעש והיופי בכלל לא חשובים לי. מכיוון שאין את ה TUNIQ במלאי וכנראה לא יהיה בזמן הקרוב, חשבתי על שלושת האלטרנטיבות הבאות: חשבתי על ה- Thermaltake BigTyp 120 VX שעולה 285 ש"ח - קראתי עליו קצת, והוא קיבל הרבה המלצות חמות. או COOLER MASTER Hyper 6 plus ב320 ש"ח שגם הוא קיבל ב…

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by asaf_azar,

אני חדש בנושא הOC. מישהו כמוני יכול ללמוד לבצע OC עצבני במעט זמן? והאם שווה לחכות לQUADCORE שיירד ואז שהוא ייחלש(עוד הרבה זמן) אני אעשה לו OC או שלקחת עכשיו מעבד C2D לדוגמת הE4300 ולעשות OC משוגע? ואם זה יהיה קל?

• 1 תגובה
    • 361 צפיות
  3. היי ושלום ברצוני לדעת :8800gts 320 מה התוכנה המומלצת לאוברקלוק? ואם יש הגדרות מומלצות אשמח לדעת ה BFG משתוקק לדהור קדימה.................[br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 13:00:23 ניסיתי להוסיף את ממשק האובקלוק של nvidia רק משום מה הוא לא מופיע?מערכת הפעלה ויסטה מישהו יודע מדוע? Coolbits

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  4. Started by mazoneli,

יש לי את ה tuniq ואני רוצה להפעיל אותו ללא המאוורר, ההפרש טמפרטורה הוא 2-5 מעלות ללא המאוורר האם יש סיבה לדאגה ? E4300. 1.8@2.4 המארז מאוורר היטב הלוח ושאר רכיבי המערכת לא עוברים את טמפרטורת הסביבה ביותר מ 7 - 10 מעלות.

• 4 תגובות
    • 433 צפיות
  5. Started by Oranili,

האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  6. שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  7. טוב הגעתי מ- AMD Athlon 2500+ XP 1.8GHZ ל- 2800+ @ 2.1GHZ אני כרגע על 196BUS אבל שאני מעלה יותר (201 למשל) המחשב קופא אחרי שהוא עולה לווינדווס ואני חייב לעשות ריסט לא העליתי מתחים לשומדבר חוץ מזה ששמתי את הזכרונות על האפשרות של ה-166MHZ אם אני שם על משהו אחר כמו 133/200MHZ המחשב לא עולה יש איזה משהו שמגביל אותי ולמה אני לא יכול להמשיך ב-OC?

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  8. Started by Oranili,

אני רוצה לעשות OC ל BUS איך אני מוריד מכפלה לזיכרון ? לוח : GApVMT-9 Nforce 430

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  9. יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב? השתמשתי ב Riviatuner סימנתי V בכל הצינורות יש עוד משו שצריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  10. כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של הכרטיס מסך..

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  11. עוד שבוע קונה מחשב חדש ורוצה לנסות לעשות אובר ממש פיצי למחשב הנוכחי כדי לראות רק אם זה אפשרי ואם זה באמת משהו שאולי יעניין אותי במחשב החדש המחשב הוא כזה ואני נותן מידע רנדומלי שכתוב בcpu-z אז אם חלק מהמידע לא הכרחי אל תתעצבנו,נכון אני נוב. p4 core 1400 multiplier x 14.0 buss speed 99.7 rated fsb 398.8 לוח אם: intel i850 rev a2 southbridge= 82801ba (ich2) sensor= 5b5b זיכרון rdram 256 pc800-45 (400 mhz) samsung channels dual frequency 398.8 mhz fsb:dram 1:1 total cas 10 clocks row to column 9 clocks 4X64 כרטיס מסך fx5200 חשבו לציין המחשב עובר לאחי אז אני לא רוצה לשרוף בו כלום או משהו פשוט תמיד סיקרן אותי אם אפשר לעשות בו אובר למשהו? יש הצעות למה לעשות? חשבתי אולי קצת למ…

• 7 תגובות
    • 523 צפיות
  12. כבר קראתי את המדריך להמהרת המעבד אך לדעתי הוא כוללני מידי ולא מדגימים שם המהרה לכמה מעבדים שונים (בכל אופן לא למעבד שלי). המערכת שלי: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower (כרגע במהירות 1500 RPM אפשר להגביר עד 2200 RPM). לוח אם GA-965P-DS3P (הדגם הכולל כניסת FireWire). זיכרונות G.Skill 2gb מסוג BHK במהירות 800 MHZ (מחוברים בדואל צאנל). כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . יש לי ידע בסיסי באוברקלוקינג אך במחשב החדש יש הרבה הגדרות שאינני יודע איך להכין אותם לפני ביצוע האוברקלוקינג, מקריאת המאמר אני מבין שלפעמים מומלץ להוריד את המהירות המקסימלית שאלייה הגענו באורקלוקינג על מנת להגיע ליחס מעבד\ז…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Oranili,

פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432

• 13 תגובות
    • 581 צפיות
  14. איזה קירור אוויר לציפסט הכי טוב?והכי מישתלם כי יש לי ds3 שהציפ שלו עומד על 65 ?

• 11 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by nizzan7,

האחריות שלי נגמרת עוד חודש אז אני רוצה לעשות OC. לכמה לדעתכם אני יכול להגיע עם המפרט שלי (בצד)? הקירור TT BT. הטמפ' כיום בערך 38 במנוחה ובבדיקה של שעה בS&M הגיעה להכי גבוהה 54.7 זה נורמלי? כמה אני יכול להגיע בלי לסכן את המערכת?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  16. Started by IlanF,

בכרטיס מסך שלי יש קירור פסיבי, אבל הוא כנראה לא מספיק טוב, הכרטיס מגיע לטמפרטורות מעל 60 מעלות. יש דרך להוריד את הטמפ'? אפשר להוסיף מאוורר? אם כן איפה אפשר לקנות מאוור מספיק טוב במחיר זול? ד"א יש לי 3 מאווררים במחשב ולא כמו שבEVEREST בתמונה שמראה אחד. הכרטיס זה nvidia, gainward, geforce 8500GT 512MB

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by matvey99,

יש לי במארז 2 מאווררים , אחד שתמחבר ללוח האם ואחד ישירות לספק וכשאני נכנס ל SPEEDFAN אני לא מצליח לשנות כלום... זה כותב לי 100% בכולם ולא משנה מה אני עושה זה לא משתנה . תודה.

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  18. לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by spon83,

שלום אני רוצה לקנות מאווררים למארז שלי, יחס CMF לDBI הכי יעיל כלומר גבוהה. מה אתם אומרים על אלה? SUNBEAM SILENT UV LED FAN 120MM BLUE http://www.sunbeamtech.com/index-2.html מחיר 55 ARCTIC COOLING AF12025 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81 מחיר 40 ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=84&data=2&disc= מחיר 50 המחירים מנועה מחשבים אשמח לקבל תגובות/הצעות אחרות

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  20. המהרתי את המחשב מ 1.8 2.4 כשאני מוסיפ וממהיר ל 2.7 באמצעות EASYTUNE כרטיס הרשת המובנה מפסיק לעבוד יש למישהו רעיון איך לסדר ? [attachment deleted by admin]

21. Started by D-j-d,

שלום, אני מחפש לי פאנל עם תצוגת טמפרטורה.. שיהיה בו תאורה אחורית כדי שאוכל לראות אותו דרך פלסטיק שחור שקוף שכזה.. או בקיצור שיתאים למארז: NZXT Apollo כדי שיראה ככה בערך: http://techgage.com/reviews/nzxt/apollo/mediapanel.jpg מקווה שהבנתם אותי =] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. איזו משחה עדיף? ARCTIC COOLING MX-1 או Arctic Silver 5

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. אז ככה ... יש לי בעיה לעשות OC למעבד שלי... בגלל שאני לא מוצא בביוס המסכן הזה איפה לשנות את ההספק...=\ ושום תוכנה לא תומכת בלוח אם .... ובכרטיס מסך שום תוכנה לא שומרת לי את ההגדרות =\ זה המפרט... מעבד - Intel Core 2 Due E6420 לוח אם - Gigabyte GA-965GM-S2 כרטיס מסך - Gigabyte 7600GT Silent pipe עכשיו המעבד עובד לי על 29 מעלות - לפני היה 33-34 והכרטיס על 41 מעלות - לפני היה 50 *אני מדבר במצב שהוא לא עובד * את הקירור לכרטיס מסך עשיתי לבד בקרוב מדריך =] יש למישו משו להמליץ?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. אחרי שחיכיתי הרבה זמן לtuniq tower 120 ושוב הוא לא הגיע לארץ, אני מחפש קירור אחר. אני מחפש קירור שקט, שיקרר טוב אבל (שלא כמו בtower) גם שיהיה קל מספיק שיהיה אפשר להסיע את המחשב בלי שיהיה צורך לפרק את הקירור כול פעם. מתוכנן OC קל לsocket 775 מארז stacker 810 תודה מראש עריכה: איך הZalman 7700 cu? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. מחפש HSF עבור מעבד AMD X2 3800 בתקציב על עד 150. מגבלות: 1. לא מעבר לגובה של 12.5 ס"מ 2. כמובן שקט ככל שניתן 3. ללא הרכבה של עוגנים נוספים מעבר לתושבת הלוח המקורית. 4. לא מתוכנן OC אשמח להצעות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים