עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mephisto,

לכל המומחים בפורום, אני מעוניין לבצע OC על מעבד AMD XP 2600, throughbred core. Board: Abit nf7-s האם החומרה הזאת מתאימה לביצוע OC, אם לא מה מומלץ יותר. אשמח לכל תשובה בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  2. נראה כי כל קפיצה מעל 325 FSB לא נותנת BOOT העלתי מתח ל1.56!!!! וכלום למה הוא לא נותן לעלות ל1333 FSB אני כרגע על 2.9 1.31 על גירסה ישנה B3 אבל חברה מה הולך פה? מישהו ?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by TC,

שלום לכולם אני בעל לוח IS7-E שעליו מורכב P4 3.0C עם SLK800U וSF2 שפועל הכי מהר (רעששששש) המארז פתוח עכשיו ויש מאורר תקרה בחדר ..... בהתחלה שהרכבתי את ההיטסינק שמתי AS3 על המעבד וגם על ההיטסינק ... שכבה טיפלה עבה ... היה מינמום IDLE 46 .. (בזמן שה SF2 פועל הכי מהר) אמרו לי לדלל את השכבה .... דיללתי ונהיה יותר גרוע .. 48 IDLE .... אז ניקיתי את ההיטסינק והמעבד ושמתי את המשחה שבאה עם ה SLK800 (לבנה . טיפה דביקה ..) ועכשיו המעבד על 48 IDLE .. בPART LOAD 52-54 ועוד לא ניסיתי FULL LOAD . ואני ממש לא רוצה לנסות הSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת) ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירור רעיונות משיהו ????? זה דחוף .... אני לא ממש …

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום לכולם, אני די חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איזו תוכנה יותר טובה/אמינה בבדיקת יציבות בOC? ORTHOS , PRIME95 או OCCT, ואיזה סוג בדיקה צריך לבחור לבדיקת יציבות המערכת אחרי הOC ? 1. SMALL FFT 2.LARGE FFT 3. BLEND 4. STRESS CPU ? כי עשיתי OC ל E6750 ל- 3GHZ והרצתי את ORTHOS במשך 4 וחצי שעות בבדיקה של BLEND וזה לא מצא שום שגיעות, האם זה אומר שהOC שלי בסדר? 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings. 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by TapUdi,

יש לי מארז Enermax 3181 עם 2 מאווררים גנרים 80 מ"מ מאוור ג'נרי 120 מ"מ מאוורר SF2 וקירור למעבד Volcano 11+ המחשב גם ככה מאוד רועש אז אני מעדיף להשאיר את המאווררים במהירויות נמוכות דבר שגרם לי למחשב לקרוס פעם אחת.. אז עכשיו העברתי את המאווררים למהירות מרסימום טמפ' המערת היא 30-33 וטמפ' המחשב היא 46-50 זה נראה לי גבוה מדי לכמות כזו של מאוורים שעובדים על המקסימום(רק על 2 מאווררים אני יכול לשלוט אחד על המעבד ועל הסמארט פאן) אם למישהו יש פתרון מה אני יכול לעשות אולי דרך לגרום למאווררים האחרים לעבוד טוב יותר או משהו אחר?

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  6. חברים אני צריך את עזרתכם. השאיפה היא ביצועים טובים יותר בשעת משחקים כבדים. אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... עשיתי את בדיקת מעלות בתוכנה ATITOOL והממצאים הם כלהלן: במצב רגיל 67 מעלות ובמצב של מאמץ ע"י בדיקת הארטיפקטים זה התייצב על 86 מעלות. מה עליי לעשות כדי לשפר ביצועים בעת משחקים כבדים? הבנתי שאפשר להעלות את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ואז להמהיר את כרטיס המסך, נכון הדבר? אם כן, איך עושים את זה? ואם לא, מה בכל זאת באפשרותי לעשות כדי לשפר את הביצועים, תוך שמירה על יציבות המערכת? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by LinkTree,

שלום שלום, יש לי מארז שחור והכוננים שלי (שהעברתי מהמחשב הישן) הם לבנים ותאמת זה די מכוער - השאלה היא איך אפשר לצבוע אותה - או לקנות פלסטיק בצבע אחר .. אם אתם מכירים איזה מדריך או משהו אשמח !!! תודה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by rk666,

כי לא מצאתי בביוס וזה נראה לי מה שגורם למערכת לקרוס (הוינדוז עובר לPIO ) עם אני עובר FSB מסויים (140)

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! היום בבוקר מצאתי שמוכרים בארץ את הקירור הזה VGA Cooler Rev. 2 ICY VISION שאני רוצה לשים אותו על GTX 470. מה דעתכם על הקירור? בכמה זה יתן שיפור מקירור סטוק? האם זה יפתור גם את בעיית הרעש? תודה.

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by adihadas,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בקשר ל-OC בסמפרון 2800 המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד סמפרון AMD 2800 + מאוורר AMD מקורי שבא איו יחד לוח אם MSI k7n2 delta2 lsr עם ציפסט NFORCE 2 ultra 400 זכרון DDR 400MHZ 512MB המארז -2 מאוררי כניסה בחזית ושתי מאוררי יציאה (לא כולל מאוורר הספק כוח) GEforce fx 5700LE 256 MB DDR 400 128bit של STLAB להלן מספר שאלות שגיבשתי תוך קריאת הודעות בפורומים: 1. האם יש צורך להוריד את הזכרונות ל333 MHZ לפני ביצוע OC 2. האם יש להשתמש בקירור שונה (כרגע 38 מעלות - טמפ' מעבד) 3. מה עדיף להעלות את המכפלה (אם אפשר) או את הFSB (כרגע על 166) 4. עד כמה ניתן להעלות את הFSB של המחשב והאם כדאי להוריד את היחס זיכרון מעבד... 5. אני פתוח להצעות בעניין ה -OC ... וגם אשמח לד…

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה לדעת מה הוא ה RPM המקסימלי של המאוורר של AMD 2500 המקורי. תודה.

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  12. המהירות של המאוורר של המעבד מסתובבת ב 20000RPM ן 10000RPM משהו שלא נתקלתי בו בחיים .. והמעבד מראה 27מעלות ... למשהו יש תשובה בשבלי ? (זה מאוורר של אינטל עם הסניק שלו , והוא עבד במחשב אחר שבוע אז הוא דיי חדש ... )

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by ace_low,

ערב טוב. אני די חדש בעניין ה-OC וניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך מסוג NVODIA RIVA TNT2 Model64/Model 64Pro בעזרת ה-Omega driver KX 1.4523a. אני מקבל בשתי צורות הבדיקה שתי תוצאות סותרות: הראשונה ע"י תוכנה אני מצליח להעלות ל180 גם מהירות מעבד וגם מהירות זיכרון (מתחיל ב125 ו-143 בהתאמה) ולאחר בדיקה ע"י תוכנה לא נמצאות בעיות וע"פ התוכנה ניתן להעלות עוד את המהירות. הבעיה מתחילה בבדיקה ע"פ DirectX 7. שם כבר במהירות הראשונה (ברירת המחדל של הכרטיס) הוא מוצא באיזור ה-70000 artifacts, ומבקש להוריד את המהירויות מתחת לברירת המחדל. לפי מה מומלץ לעבוד במקרה זה? אני לא רוצה לעבוד כרגע עם תוכנות לOC (אני מקבל מחשב חדש בשבוע הקרוב ואני לא רוצה לשפץ את הכרטיס הנוכחי, בכרטיס הבא אולי). תודה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  14. לכל מי שידע איך לעזור לי אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by itsik2525,

Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by tom123,

למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  17. אם אני מעלה מעל 4.1 אז המחשב לא מגיע לביוס, עושה ריסט בלי הפסקה עד שאני לא עושה ריסט לביוס. 28-29 מעלות במנוחה, 65 במאמץ בפריים 95. בביוס המתח על 1.400 והזכרונות על 2.00. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  18. החלפתי את הקירור הג'נרי. בנוסף ,החלפתי את שני מאווררי ה-80CM . משחה טרמית היתה כבר על הקירור ובחנות אמרו לי שלא צריך להוסיף כי כבר יש. במנוחה הטמפ' היו מעבד-48 כ.מסך 52 עכשיו המעבד-46 כ.מסך 59 מה שכן,אין רעשים כבר מהמארז אבל על זה לשלם מעל 200 ש"ח? עוד דבר,אולי אני צריך לשנות את מהירות סיבוב המאוורר ב AC ? אם כן,איך עושים זאת. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  19. 220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by AMITOC,

אני רוצה לקנות מארז חדש (המארז הקודם קטנטן) אני מחפש מארז גדול אבל לא יותר מידי אבל שיאפשר לי לקרר את המחשב כמו שצריך בקיצור אני מחפש מארז במחיר של עד 300 לא כולל ספק בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  21. Started by NOVA,

Pentium4 vs. AthlonXP, Clock for Clock Comparison. לי אישית יש הרהורים נוספים.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by Iko89,

שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  23. גם עם הזלמן VF700 הטמפ' לא משהו אז חשבתי לעשות לו איזה מוד בגב הכרטיס יש את המאווררים האלה שמוצאים אוויר מהמארז http://www.overclockers.com.au/techstuff/r_slotc1/ או אלה שבאים מהצד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4304 http://www.2cooltek.com/archives/2coolpc.html עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף מאוורר שיוצר את החום של הכרטיס מחוץ למארז ? http://akasa.ru/i/z/images/21116325050.jpg או שיזרוק עליו אוויר ? ואם כן מתחתיו או מהצד ?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  24. היי וחג שמח, אמש עזרתם לי בבעיית הציפצופים, והנני מודה לכולכם על כך,כעת נוצרה בעיה נוספת ,חום המעבד עומד קבוע על 70 מעלות, מאוורר המעבד פועל,מאוורר ספק הכוח פועל.מה הבעיה ומה הוא הפתרון? המעבד הוא 1.4 אינטל פנטיום 4 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים