עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by carock,

מישהו יכול להמליץ לי על קירור פסיבי למעבד..Q6600

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by Demagh,

אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65048&page=1&pp=25 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by 00Amir,

בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by zolder,

אני הולך לעשות OC כבד ואני מעוניין בלוח טוב,אבל ממש טוב. לא כל כך הצלחתי להבין מה עדיף מבין השניים ומה יש לכל אחד שלשני אין אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. 1 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 2 ABIT IC7 Intel 875P האם ללוח הזה יש כרטיס רשת?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  7. חבר שלי קנה מחשב לפני בערך חצי שנה לפני כמה זמן הוא שאל אותי על עניין הקירור של המחשב שלו למה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחים אז ביקשתי ממנו להראות לי איזה קירור יש לו ו.. כמו שאתם רואים בתמונה זה כל המערכת קירור שלו!!! הספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשב ועל המעבד יש היטסינק בלי מאוורר והאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינק וחוץ מזה אין יותר מאוררים בכל המארז (שיטת קירור הכי שקטה שיש) מחכה לתגובות חחחחחח ;D

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  8. אני רוצה לשים מערכת קירור מים... בתכלס יש לי 3000 ש"ח אבל אני לא מתכנן לבזבז יותר מ-1000 אם זה אפשרי גם פחות מ-500 אז איזה מערכת קירור מים יש טובה במחירים האלה?והאם זה באמת שווה את זה?

9. קניתי בחודש אגוסוט( בשבוע-שבועיים הראשונים) את E6400. עכשיו אני רוצה לדעת באיזה תאריך הוא נוצר ואיזה סטיפנג( יש B וA כאלה דברים) כדי לדעת עד כמה הוא טוב באוברקלוק שאני לא אצפה ממנו ליותר מדי(למרות שיש לי גם זיכרונות מגבילים אבל אפשר להסתדר) ד"א אין לי את הקופסא..

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by NOVA,

Pentium4 vs. AthlonXP, Clock for Clock Comparison. לי אישית יש הרהורים נוספים.

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by yair_gobani,

שלום, יש שם נוסף לגריז טרמי כי בחנויות הם לא יודעים מה זה יאיר

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום .. יש לי מעבד PD 930 3.0 והוא מגיע ל 75-85C במנוחה!!!!!! זה טבעי או שיש בעיה ??? הכל נקי המאורר של המעבד הכל תודההה

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by croetro,

ראיתי שהגיע לנעה מחשבים את ה: COOLIT Domino A.L.C (Advanced Liquid Cooling) for ALL CPU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5056 הבנתי שזה מתאים לכל המעבדים עם אחריות של שנתיים.. שווה לקנות ? או שנקנה MUGEN 2 דרך אגב מעבד I7 920 על כמה מעלות המעבד יהיה עם המערכת הזאת ברגיעה ובעומס ..??

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני חושב מה לקנות ואני חייב להחליט עד ה-11 מה לקנות וולקנו 12 אקסטרים שמגיע אם מאורר מעולה או SLK900A או SP97 והאם ההבדל גדול?? עד כמה הוא גדול?? דרך אגב המאורר שיהיה אל ההיטסיקנים של TR הוא SF1 אם אני יקנה אחד מהם... אז מה לקנות??? :-\

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  15. זאת אומרת-לא אמורה להיות ביניהם התאמה-שאחד נקבע לפי השני?

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  16. שלום אם אתם זוכרים אז סוף סוף הצלחתי להכניס למעבד את הסנסור של ההארד קאנו עכשיו יש לי משהו מוזר שהולך לי עם הטמפ' בidle אני עם 30-35 מעלות אבל בfull יש לי 65-70 מעלות מפרט : gigabyte ga-8sr533 intel p4 2.0ghz התקשרתי לזיגזג ופבל הועיל בטובו ( תודה ! ) עזר לי והסביר לי שיש פה משהו מוזר התייעצתי איתו לגבי הוולקנו 7+ והוא אמר לי שזה לא ממש ישנה לי הוא אמר לי לעשות oc ולראות מה קורה הוא אמר שכנראה המעלות בidle יגדלו אך המעלות בfull ישארו הוא גם ציין שההארד קאנו לא מדויק ב100 אחוז כי הוא מודד את הטמפ' של האוויר ולא מהמעבד עצמו חוץ מזה אני פוחד שישרף לי המעבד בגלל ה70 מעלות! בכל זאת רציתי חוות דעת נוספת לגבי הבעיה שלי האם הבעיה היא במשחה הטרמית? האם יכול להיות שההיטסינק שלי לא…

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by Hasamba,

היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by tal249,

היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by iakovl,

מביית היוצר של casemodgod.com ו-modcomics.com

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by kostik,

תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by shuki_b,

שלום, לא מזמן ראיתי תגובות באינטרנט שOC מקצר חיים של רכיב חומרה האופן משמעותי השאלה עד כמה זה נכון. אני יודע שזה תלוי ברמת ה-OC ולכן אתן דוגמא קונקרטית: (כמובן בעלת אינטרס, עם המפרט שלי ועם OC שאני ארצה לעשות ;D) אני רוצה תשובה לכל אחד מסוגי הרכיבים OC למעבד Q6600 2.4 @3.0 (דוגמא) OC לזיכרונות (משהו סטנדרטי, תוספת של 100-200 Mhz) OC לכרטיס מסך 8000GT G92 (תוספת של כמה עשרות Mhz לשעוני הליבה והזכרונות- גם סטנדרטי) זה מאוד חשוב לי, כי בניגוד,אולי, לכמה אנשים פה שעושים OC ומחליפים מחשב כמו תחתונים, אין לי אפשרות כזאת ואני מניח שהמחשב שלי הולך לעבוד במשך 3-4 שנים טובות, ולא בא לי שילך לי איזה רכיב רק כי רציתי "מהר ועכשיו". אם תצטרכו את המפרט המדוייק בשביל לענות על השאלה, תג…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. אז ככה: מחשב: מעבד p4 2.0ghz northwood מכפלה 20 לוח אם sis 648fx-a כרטיס מסך geforce 6200 inno3d 256mb זיכרון 2x256 pc3700 ללא קירור נוסף (ג'נרי) ביוס פיניקס גירסא 6.0 אני חייב לדעת איך לעשות אוברקלוקינג למעבד,כ.מסך וזיכרון! תודה ענקית ענקית למי שיסביר לי!! מס' אייסיקיו(למי שחושב שיהיה יותק קל להסביר) 264542801

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  24. אנשים אני סובל מביצועים נמוכים במשחקים ובכלל. מזה זמן רב אני קורא על הO/C פה באתר ואתמול החלטתי גם אני רוצה אחד כזה עכשיו כתבתי כבר אתמול ההודעה אבל לא היה עונה [זה היה ב1 בלילה] עכשיו הבנתי שאפשר בעזרת הCPU COOL לעשות אובר קלוקינג בלי לשחק בחומרה גם הבנתי פחות או יותר איך עושים את בתוכנה. אי מעלה שם באפשרויות את הFBS כרגע בתוכנה אני רואה שזה נמצא ע-FSB 66MHz PCI 33.4MHz L אני רוצה להעלות את המספר עכשיו בכמה FSB אני צריך להעלות בשביל שנתחיל לדבר על מהירות מעבד משמעותית יותר ? ואם אפשר לסבר את האוזן במספרים [לדוגמא 900 MH z הטמפ' המחשבדלוק מאתמול והוא על 32 מעלות נגיד והוא מתאמץ אז זה עולה ל36 -37 לפי נתוני הטמפ' שיש לי בכמה כבר אני יכול לאמץ עוד את ה…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.