אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוורר במעבד שלי 478 פ3 איזה מאוורר אתם ממליצים? לא בא לי להחליף היטסנק וכאלה! מעוניין במאוורר חזק!יותר מהמקורי של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי! לא נראה לי אבל השאלה שלי בעקבות האשכול הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=94564 חשבתי שפה בטוח יוכלו לענות לי. אני שם בכינוי כמו פה... ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו כשפירסמתי לינק לאשכול בפורום אחר.. נכון?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב כבר בערך 5 שנים,והבעיה היא במעבד: פנטיום 4 - 2.80GHz, סוקט 478, פרסקוט. הוא נמצא בחום מתמיד, ועם כמה חלונות ie של ynet וHW, ועוד תוכנה קטנה או 2 (בהחלט לא מאמץ גדול מידי), הוא הגיע היום ל- 77 מעלות! אני מבין שהמצב מאוד מסוכן, ואני רוצה להחליף את הקירור שלו, כרגע אני עם קירור הסטוק. מצורפת תמונה של cpu-z, everest, ותוכנה שהגיעה עם הלוח אם שלי - core center. הדגשים בבחירת הקירור החדש: - שלא יהיה מסובך מידי להרכיב את הקירור (למרות שבגדול אני די חושב שאני אסתדר עם רובם) - עד 150 ש"ח - עדיף עם משחה טרמית מובנת, אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת... - אני לא מתכנן שום oc, למקרה שהיה ספק. 1. מצאתי כמה קירורים מעניינים: Scythe: Kama Cross Samur…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות לוח בקרה ולחבר אליו מאוררים בקלות או שיש צורך באמצעים נוספים כדי שיהיה אפשר לשלוט במאוררים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב לסלון - בעל מארז קטן (נכנס בו לוח MICRO ATX) שניתקתי ממנו את כל המאוורררים (הרעישו מאוד) המעבד הוא INTEL E2140 -הבעיה שהוא מתחמם והמאוורר המקורי של אינטל מרעיש מתלבט כרגע בין : Freezer 7 Pro -AC ZALMAN-CNPS7500 TT-Blue Orb II Silent התקציב 150 (למרות שה-ZALMAN עולה יותר) יש למישו הצעה אחרת? בשמחה...
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז CM690 שיהיו 120mm, כרגע אני רוצה לקנות את Thermaltake Thunderblade 120 mm, והשאלה שלי היא האם הוא נחשב מאוורר טוב? או שיש יותר טובים במחיר של 60-70 שקל ליחידה?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם א' או לוח אם ב' זכרונות למעבד וללוח מן הסתם זה מתאים, אבל רציתי לשאול האם לא תהיה לי בעייה למקם את הזכרונות (ה-Heat Pipes של שני הרכיבים לא ייפגשו?) ואם אני ארצה לקנות עוד זוג זכרונות כזה, האם אוכל להשתמש בסלוטים השניים שפנויים (קראתי באיזשהו פורום מחו"ל שלמישהו היו בעיות עם הדבר והיה ניתן להשתמש רק ב-Dual Channel ה"רחוק")? שאלה אחרונה: אני יכול להרכיב אותו איך שבא לי? ז"א להרכיב אותו בצורה אחת ולהחליט אחרי דקה לההרכיב אותו 90 מעלות לצד אחר (רבע סיבוב)? זה תופס? תלוי בלוח? תודה!
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב תראה אני רוצה שתגידו לי איך בדיוק אני צריך לסדר מאווררים וכמה בדיוק ואיזה גדלים איפה והאם האוורר מוציא אוויר או מכניס ואם א]שר גם תמונות. תודה לעוזרים ואגב אני הולך לעשות OC בגלל זה אני צריך הכל
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות את המעבד מעל 2100mhz שאני מנסה הוא נתקע ולא עולה עשיתי oc למערכת העלתי את המהירות מ-166 ל- 200mhz במכפלה של 10.5 ואין לי בעיות חום זה מה שקיבלתי-http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=1Z4U6KM7YI2S33THKF2AT43VIL שאני מנסה לעלות את המכפלה המחשב נתקע המעבד הוא- Athlon XP 2500 amd ולח האם הוא 8rda3i של-epox זה הלוח http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=412 באחד הנסיום באתר ראיתי שזה אפשרי http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=424 [1] מה אני צריך לעשות כדי להגיע לנתונים כאלה? [2] למה אני לא מצליח להעלות את המהירות מעל 200mhz ? אני חדש בזה אז הסברים יעזרו ותודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בדקתי עם כמה תוכנות איזה מעבד קבלתי והמעבד שברשותי לפי מה שהתוכנות מציגות הוא AXP1800 0.13MICRON Thoroughbred-B, דבר ראשון אני רוצה לשאול אם קיים באמת AXP1800 שהוא Tbred-B, או שיכול להיות שזו טעות של התוכנה? והדבר השני שרציתי לדעת אם יש מצב לעשות אוברקלוק טוב למעבד הזה עם לוח GIGABYTE GA-7VAX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני בערך חצי שנה לפני כמה זמן הוא שאל אותי על עניין הקירור של המחשב שלו למה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחים אז ביקשתי ממנו להראות לי איזה קירור יש לו ו.. כמו שאתם רואים בתמונה זה כל המערכת קירור שלו!!! הספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשב ועל המעבד יש היטסינק בלי מאוורר והאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינק וחוץ מזה אין יותר מאוררים בכל המארז (שיטת קירור הכי שקטה שיש) מחכה לתגובות חחחחחח ;D
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, קניתי שני מאווררי מארז (12025) וקירור מעבד (Freezer 7 Pro) של AC. יש לי כמה שאלות: 1. במפרט של מאווררי המארז באתר של AC (כאן: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=81&data=2&disc=), כתוב שיש להם חיבור של 3 פינים. במציאות יש רק חיבור של 2 פינים. אני לא מבין את המפרט, או שיש כאן איזושהי תקלה? 2. עם הקירור של המעבד לא הגיעה שום משחה. ככה זה אמור להיות? מרכיבים אותו כמו שהוא? חוץ מזה, יש עוד משהו שאני צריך לדעת על ההרכבה של גוף הקירור הזה? תודה
-
- 16 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מעבד (930) Pentium 4 - 3Ghz Dual Core וקירור של Big Typhoon הבעיה היא עם הטמפרטורות שאני לא יודע אם זה נורמלי במצב נורמלי הטמפרטורה עומדת על 55 ובמאמץ יכול להגיע ל 60 או 61 פירקתי את הקירור והרכבתי אותו מחדש הברגתי חזק את הברגים כך שהBT לא יכול לזוז אם מנסים להזיזו שמתי שכבה דקה של המשכה הטרמית שהגיעה עם ה BT וזאת התוצאה . זה נורמלי למעבד ??
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היום נסעתי לזיגזג לקנות את הטרמלטייק ביג טייפון. הרכבתי, החסרתי פעימה בזמן שהמחשב עולה, בסוף הוא עלה הקירור העצום הזה הוריד לי 15 מעלות מאמץ! ישר שמתי את המחשב על 3.75GHZ המעלות היו איזה 63 מאמץ שזה מעולה (לוח ABIT IC7 שהוא ידוע בזה שהוא מזייף למעלה בטמפרטורה) כמובן יציב כמו בטון, אחריי זה שמתי 260 באס שזה יוצא 3.9GHZ, המעלות במאמץ הגיעו ל65 בערך, עוד פעם, כלום! וקצת לתמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק של מעבד Q6600 לקירור אחר. מדובר על ליבת Kentsfield מעטפת הספק של 105W. הדגש הוא על שקט, ולא מתוכנן OC. חשבתי על AC Freezer 7 pro rev 2 יש משהו יותר משתלם בטווח מחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הוא נותן לי אפשרות לכוון אותו לפרמטרים הבאים: 266 200 333 400 וגם auto למה לכוון אותו?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
לפי התוכנה של הלוח (DS3) - הוא לא מתחמם מעל 38 מעלות. אבל כשאני נוגע בגוף קירור לו (סטוק) הוא חם מאוד, ולפי אינטואיציה כנראה יותר מ-38 (אלא אם הטמפרטורה של הצ'יפ עצמו נמוכה מהטמפרטורה של גוף הקירור. תגידו לי אתם). אני קונה קירור למעבד כדי לבדוק אם הוא יכול להגיע יותר רחוק (כי כרגע בבאס 420 הוא מתחמם מאוד, עד ל-65). אבל ייתכן שמה שעוצר אותי זה הצ'יפסט (ואז אצטרך להגדיר מתח). אמרו לי לשים מאוורר מולו, ויש לי מקום על המארז (6A21), אבל אמרו לי פעם שלהוסיף מאוורר צידי זה לא עוזר בכלל. מה דעכם? והאם יש קירור מומלץ לצ'יפסט, שקל להתקין? (הסטוק זה קירור פסיבי HEATSINK, בצבע זהב).
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
220 באס ועוד עם הזיכרון הכי פשוט pc 2700 333 מישהו יכול להסביר לי תעניין ובסנדרה 3000
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-