אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. החום הגיע לארצנו והגיע גם למחשב שלי. בדר"כ הטמפרטורה של המעבד שלי היא 34-38 כשאני לא משחק אלא רק בווינדוס שומע שירים במדיה פלייר וגולש וכו.. ועכשיו הטמפרטורה היא 43 מעלות, וגם המאורר של הספק משמיע לי רעשים כאילו שהוא נחנק ממש ככה. רציתי לדעת אם זה נורמלי והאם המאווררים שבמארז שלי תקינים? תודה !
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 3 פינים, וניגמר לי המקומות לחיבור מאוורר על הלוח, ואני רוצה לחבר אותו לספק... אני לא רוצה ליקנות את המתאם הזה ב 20 שקל, אני מחפש איזה קומבינה , תודה מראש. חוץ מזה שימו לב שמחר אני רשום כאן בדיוווווווק שנה ;D
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני חייב להגיד שדיי התאכזבי מהמוצר הנ"ל. היו לי כמה בעיות בהתקנתו: א.) החוטים של הUSB קצר, ככה שאני לא יכול לשים אותו בשום מקום מעבר למקום התחתון שלי במארז הFull Tower. מלבד לזה החוט בא מפוצל ל8 חוטים מזעריים ולא בא בחתיכה אחת. היה דיי מבאס לחבר את זה. ב.) משום מה הפנאל עצמו גדול מאוד. עד כדי כך גדול שהוא לא נכנס למארז. (הצלחתי להכניס אותו לברזל, אבל לפלסטיק הוא לא נכנס). הייתי צריך לשפשף את המארז שלי רק בשביל להתקין אותו. ג.) החוט של הFireWire ממש בוטל בתוך הפאנל. כל-כך בוטל שהייתי חייב להסיר אותו רק בשביל להתקין את הדיסק שלי בפנים. ד.)הדיוק של החיישן גם מאוד מפופק. אני ממש לא בטוח שהוא משקף את המציאות. בקיצור דיי התאכזבתי מTT.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אם אתם זוכרים אז סוף סוף הצלחתי להכניס למעבד את הסנסור של ההארד קאנו עכשיו יש לי משהו מוזר שהולך לי עם הטמפ' בidle אני עם 30-35 מעלות אבל בfull יש לי 65-70 מעלות מפרט : gigabyte ga-8sr533 intel p4 2.0ghz התקשרתי לזיגזג ופבל הועיל בטובו ( תודה ! ) עזר לי והסביר לי שיש פה משהו מוזר התייעצתי איתו לגבי הוולקנו 7+ והוא אמר לי שזה לא ממש ישנה לי הוא אמר לי לעשות oc ולראות מה קורה הוא אמר שכנראה המעלות בidle יגדלו אך המעלות בfull ישארו הוא גם ציין שההארד קאנו לא מדויק ב100 אחוז כי הוא מודד את הטמפ' של האוויר ולא מהמעבד עצמו חוץ מזה אני פוחד שישרף לי המעבד בגלל ה70 מעלות! בכל זאת רציתי חוות דעת נוספת לגבי הבעיה שלי האם הבעיה היא במשחה הטרמית? האם יכול להיות שההיטסינק שלי לא…
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איזה מהזבל הטרמי הבא אתם הכי ממליצים?? ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC ALUMINA ARCTIC SILVER 3
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למה הטמפרטורות כאלו גרועות אצלי?? AEROCOOL EXTREME 50 מעלות ללא מאמץ בלי OC!!! WTF?
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
??? מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
-
איזה מאורר קטלניייי ממליץץץ עלייייו בחוםםםם, או בקורררר.. התקנתי אותו הכל טוב ויפה חוץ מהרגע שאני מפעיל ת'מחשב... הוא רושם לי CPU Fan Error Prees F1 To Continue... והוא מראה לי טמפ' וRPM אבל בביוס זה מסומן באדום... מיש'ו יודע איך מבטלים את ההודעה הזאת זה משגע אותי... תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מחשב לפני 6 שנים.פתחתי אותו ואין לי שם עוד משחה טרמית.זה מסוכן? כדאי להזדרז ולהשים?
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה הטמפ' הממוצעת הרציונלית של הרכיבים הבאים? לוח אם מעבד CPU כרטיס מסך GPU הארדיסק ובמצב מקסימום עד איזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק לחומרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום חברה אתם יודעים אולי מה העובי המומלץ לבלוק של מעבד וכרטיס מסך, כאילו מה עדיף שהמתכת של הבלוק תיהיה עבה או דקה? וגם מה עדיף שעובי של הכנפיים של הרדיאטור יהיו עבים או דקים? (הכוונה לקירור מים) תודה רבה לכול העונים
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
WTF.. אני מוריד CPU-Z (פעם היה לי ממזמן) סתם,הורדתי את הגירסה החדשה לפתע אני מגלה שזה נראה לי חרא של זיכרון זה Kingston 512MB Sdram 400MHTZ ואני חושב התיזמונים 3-3-3-3... גרוע..נכון!? אני רוצה לעשות אובר קלוקינג לזיכרון..ואני מעוניין שתעזרו לי .. דרך איזה תוכנה,מה עושים ,מי מו מה ואני יודע ולוקח את האחריות על עצמי שיכול להיגרם נזק ע''י חום יתר אחריי שעושים אובר קלוק לכל רכיב .. אם זה יתחמם עד כדי קח אני יחזיר למה שזה היה.. בכל מקרה, זה המפרט: 4.2800 H-T ו512 קש,800MHTZ ASUS-P4P800 Radeon 9800SE 256MB 256BIT Palit 160GB WD 7200 8MB Buffer ,40GB Stage 2MB Buffer ספק 520W(לא זוכר איזה חברה) אבל מאוורר טוב אם שתי מאוורים .. ד''א-הנה תמונה עם התוכנה CPU-Z לג…
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי משהו כזה האים זה אפשרי ביכלל?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בכדי להרחיב את הידע שלי בנושא הקירור והחומרה עצמה, ברצוני לשאול שאלה אשר תענה לי על הרבה סימני שאלה. יש לי את השילוש הבא: AMD A64 3000 s939+ DFi Lan Party nForce4ultra זיכרונות: Twinmos speedpremium BH5 512MB X2 האם אתם יכולים להמליץ לי על היטסינקים\קירור לזיכרון עד 50 שקל, אפשרות לחריגה, אני צריך את זה כדי שהזיכרונות לא יישרפו ויהיו בטמפרטורה אופטימלית בזמן OC. ישנה עוד שאלה העומדת בפי, האם זה באמת יעשה את השינוי או שאני צריך לעשות עוד משהו. [glow=green,2,300]בתודה, כפיר שטאובר.[/glow]
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסטפינג שלי כפי שעולה מהתמונה הזאת ואיפה אני יכול למצוא תוצאות OC של אנשים עם סטפינג דומה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הכרטיס מסוג GIGABYTE 6600GT מגיע לטמפרטורה של 63 מעלות בזמן מנוחה ועובר בכיף את ה70 בזמן מאמץ.. אין ניתן להוריד את הטמפ הזאת למשהו יותר סביר? אמרו לי לקנות משחה טרמית arctic silver 5 למרוח על איזה 4 ריבועים שחורים שנמצאים על הכרטיס וזה אמור לעזור.. אז אני שואל כאן האם לעשות את זה ובכמה זה יוריד לי את הטמפ? אם לא מה אתם ממליצים? תודה..
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-