אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ראשית אני לא יודע באיזה נושא לשים אז תשים את זה בנושא מתאים מנהלים. שנית, sisoft sandra: ה Burn-in-wizard, צריך להזהר או משהו כי כתובות שם הזהרות אני לאי ודע אם זה בטוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ביי באס, וכבר קניתי את רוב הרכיבים, אבל השירטוטים שמצאתי לא בדיוק מתאימים לי. :-\ אני רוצה לעשות 6 מתגים בביי באס, 5 יהיו תלת מצביים (12v/off/7v), ואחד יהיה דו מצבי (12v/7v). בלי שום מתג כיבוי ראשי כדי למנוע מצב שאני יכבה את המאוורר של המעבד (הדו מצבי). כמו כן אני רוצה לעשות שימוש בלדים דו צבעיים. השרטוט שיש לי כרגע הוא זה: מישהו יכול לערוך לי את זה ככה שאני יוכל לעשות מה שרציתי, או אולי לתת לי לינק למדריך לבניית ביי באס דומה? ??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כי יש משהו מוזר אם אני נגיד מעלה את הבאס ל150 מהביוס הוא לא עולה בכלל הווינדוס אבל אם אני כבר בווינדוס ומעלה את הבאס ל150 הוא עובד ונתקע אחרי כמה שניות אז מה לפי דעתכם ההבדל
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מבקש המלצה לקירור כ. מסך 8800GT, כרגע מקורר ע"י TT DUORB שלאחרונה אחד המאוררים התחיל להרעיש.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הבעיה כזאת שיש לי פריזר אקסטרים שוכב בבית ממש חדש אבל הוא הגירסה הראשונה ויש לי מחשב חדש עכשיו איפה אני יכול לקנות את הקליפס הזה ללוח כמו שיש בגירסה השניה (בדקתי זה מתאים ב 100%) מישהו מכיר חנות או מישהו פרטי אפילו שיכול למכור לי את הקליפס הזה ? פשוט חבל קירור של 200 שקל שוכב לו תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
-
הוא נותן לי אפשרות לכוון אותו לפרמטרים הבאים: 266 200 333 400 וגם auto למה לכוון אותו?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
תמונות מסיבה כלשהי זה שם את התמונות החדשות באמצע קצת בלאגן תסתדרו תגובות?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
=-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1)הNFORCE שלי פותח לי את המכפלה של ה1700 שלי,האם הוא יפתח גם של 2500 בארטון? 2)מה הBUS הבארטון?200 או 166?
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מישהו מצא פקודות מעניינות לתוכנה CrystalFontz? או בכלל .. תשפכו דוגמאות של קומבינציות מענינות שעשיתם תודה :-*
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, 1. האם ישנם כבלים מאריכים או התקן אחר (4-5 מטר) לעכבר, מקלדת מסך וכ"ו כדי שאוכל להוציא את המחשב מהחדר ולהמשיך לעבוד כרגיל? 2. יש למשהו לינק לתוכנה למדידת החום במעבד AMD? 3. מהוא החום המקסימלי שמעבד AMD2000 מסוגל לעמוד בו? 4. הצעה אחרת למניעת או הקטנת רעש המאוורים - תתקבל בברכה. תודה, שלומי
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, אני הגעתי עכשיו באוברקלוק אוטומטי [ זאת אומרת העלתי באחוזים ], ל-320FSB, מה שאומר 2240 MHZ..... נאמר לי שעם מערכת כמו שלי, אפשר להגיע הרבה יותר רחוק, השאלה שלי היא כזאת, עכשיו עם האובר האוטומטי, הזכרונות שלי על 400 באס, שזה אומר 800MHZ, אם אני את המהירות שלהם לבאס של 200, זה אומר 400MHZ, אני יוכל להגיע יותר רחוק? ומה בדבר המתח? לאן אני צריך להרים את המתח, אני מפחד לשרוף משו...
-
- 15 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי קירור של NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ואני מעוניין להחליף בקירור מים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2956 מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני חייב לדעת בוודאות.... so here goes nothing האם הטמפ' של המעבד כפי שמוצג לי בביוס הם האמינות ביותר? (אותם הטמפ' שמוצגות לי בביוס מוצגות לי גם ב SPEEDFAN ולכן אם כן אז אני מוצא את הSPEEDFAN התוכנה האמינה ביותר בשבילי)
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? ABIT NF7 AMD XP 1700 dut3c jiuhb 0303xpmw 512DDR - 2x256 twinmos 400MHZ XpertVision RADEON 8500LE COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 200*10 בOC...
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שמעתי שהזכרונות של - winbond טובים ויש את קורסייר שהם הכי טובים אבל יקרים השאלה היא האם זה שווה את ההבדל או שיש חברה אחרת טובה?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה יש לי barton 2500 עם aeroflow השתמשתי במישחה שבא עם המאוור אבל אני לא מרוצה מהצועים וחשבתי שזה ביגלל המישחה אז אני רוצה ליקנות אחרת איזה ליקנות ??? כאילו לא משנה לי הכסף העיקר שיהיה הטוב ביותר ואם אפשר אז גם מאיפה ליקנות תודה מראש 8) וחתימה טובה 8)
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים,אחד 2700 ואחד 2100 ->אחד על 333 אחד על 266. הם עובדים על תזמונים לא רעים כרגע(לא מעודכן אני אבדוק בביוס ויעדכן). האם כשאוריד את הסטיק האיטי(256 מגה) אני אקבל חוץ מבוסט של 333 גם שיפור בתזמונים?... במעבד על 533 ד"א
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם כן, יש המלצות??.. מה דעתכם על: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב ישן... פנטיום 2 mmx 350mhz אני רוצה קצט להשתעשע איתו, ולכן רציתי לשאול עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו אחרי אוברקלוקינג? ועוד שאלה, איך אני יכול לעשות לו את האוברקלוקינג, דרך הBIOS אין אפשרות כזו.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי על המעבד CAK II 38 אני רוצה לקנות מאורר לkt333 ואין לי מושג מאיפה אני משיג מאורר בגודל הזה! המעלות שלו מגיעות ל40-44 תודה!
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-