אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשחק קצת עם OC דרך רייזן מאסטר ולמרות ש5 ליבות מקבלות את ההמהרה מצוין ליבה 6 אצלי פשוט תקועה על 3360 לא משנה מה אני שם, מישהו אולי נתקל בתופעה הדיי מוזרה הזאת? מצורפת תמונה מרייזן מסטר בזמן הרצה של cinebench הטמפרטורות היו מתחת ל75 אם זה משנה(למרות שהליבה ככה כל זמן שיש עומס גם לפני שהטמפרטורה עולה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשרי או צריך ספק יותר גדול?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי כחודש התקנתי את nTune והגדרתי OC. אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך כדי להתקין אותו מחדש, אך אחרי ההתקנה נעלמו לי האפשרויות של ה- nTune בלוח הבקרה של NVIDIA, וגם אחרי שהתקנתי את nTune מחדש אחרי התקנת הדרייבר אין לי את ההגדרות. הבעיה החמורה היא שהכרטיס שלי עדיין נמצא ב OC אך מכוון שהאפשרויות של ה nTune לא קיימות אז אין לי יכולת להוריד את ה OC או לפחות להגביר את מהירות המאוורר ולכן במהלך משחק המחשב נתקע. כשאני לוחץ על קיצור הדרך של NVIDIA Monitor בשולחן עבודה הוא מציג לי שהכרטיס ב OC של: GPU core 3D: MHz 648, GPU memory: MHz972 ושטמפרטורת הכרטיס מגיעה ל 70 מעלות ויותר!! ברשותי כרטיס מסך 8800GTS 512MB. מה עושים? איך להחזיר את האפשרויות של nTune?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד 3200 של amd אני בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג ואני לא יודע אם אני יעשה והשאלה שלי מתי כדאי וצריך לקנות קירור מיוחד למעבד במקום המאוורר שהוא מגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המליצו לי על וולקנו 9 בגלל שסביבת העבודה שלי דיי חמה, אבל עכשיו יצאו וולקנו חדשים, אז מה עכשיו אתם ממליצים? עדיין עליו?
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קיבלתי לפני יומיים את הזכרונות הנל מ logicpc ואני לא רואה עליהם שום זכר לזה שהם מציפים של BH5 המספר הסידורי על הציפים הוא TMD7608F8E50B
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך 7900GT שמתחמם יותר מידיי, והקיץ שלנו רק עוזר לו בכך, הייתי רוצה בבקשה המלצה לקירור בשבילו במחיר לא יותר מידיי גבוהה. תודה
-
- 7 תגובות
- 450 צפיות
-
-
ציוד: AMD Phenom II X4 B55 (X2 555 unlocked) Asus M4A89GTD pro/usb3 CM 550W GX CM 690II Advanced Sapphire Radeon 5870 HD 1GB GDDR5 G.Skill 1333MHz 9-9-9-24 4GB 1 stick 1.5v הגעתי לתדר 4.33GHZ עם המעבד אחרי שהעלתי את הVCORE ל1.6, המעבד בקושי הגיע ל50C בעזרת קירור ממש חזק (Scythe Mugen 2 REV B), אני מנסה להגיע ל4.4 והגעתי לשם אבל קשה לי לייצב את המעבד, אני יודע שזה חייב להיות באחת מהגדרות המתחים (NT, HT, CPU-NB, CPU-HT) או משחק בBUS, אבל ככה או ככה יש למעבד 4.4 וטיפה יותר, אני רוצה להתייעץ אולי אתם יודעים איפה זה נמצא, זה פעם ראשונה שלי על AMD וOVERCLOCK (ופתיחת ליבות אם מדברים) ונראה לי שהצלחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוולקנו 11, דעתי: המוצר הנ"ל הוא בסה"כ וולקנו 7+, עם Smart Case Fan 2. מה שבעצם הופך אותו למושלם, כי אין לו את הסינק אלומיניום המסריח של הוולקנו 9, ויש לו את הסינק נחושת המצויין של הוולקנו 7+, אני מאמין שיהיו שיצועים טובים... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm ---------------------------------------------------------------------------------- המוצר השני שאני רוצה לדבר עליו, הוא בעצם המארז החדש שלהם! אני כמעט בטוח שכל המודרים כבר שמעו על מארזי ה-Xaser II של Tt, אשר הם בעצם היו הגרסא שלהם למארז של צ'יפטק/צ'מינג/אנטק/השם יודע. הפעם, הם הוציאו גרסא מדהימה של אותו מארז (Xaser III), אשר לפי דעתי לא מזכירה בגרוש את את המארזים הקיטצ'יים האלו (אמרתי כבר, ציפ…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בוקר טוב, בשעה טובה קיבלתי את שאר הרכיבים שהזמנתי (לוח אסוס A7N8X דלוקס, 2X WINBOND 256MB, VANTEC AEROFLOW), והתקנתי אותם במערכת יחד עם ה T-Bred B 1700 שלי. מה הטמפרטורה במצב מנוחה ותחת עומס שאתם מקבלים עם אותו מעבד (ללא המהרה) ואותו פתרון קרור? במצב מנוחה הוא נותן לי כ-35 מעלות, ותחת עומס בינוני-גבוה 44 מעלות. בנוסף לכך, עד כמה אמינה הקריאה של המתחים? המתח למעבד נראה כ 1.66 וולט למרות שהוא אמור להיות 1.6 בלבד. (שאר המתחים - 3V =3.3, 5V =4.8, 12V = 13). יש לי הרגשה שאני צריך להחליף ספק. בכל מקרה, ההתקנה של חלונות 2000 נתקעת, לאחר שהוא טוען את הדרייברים ואומר Starting Windows 2000 (לפני ההתקנה), ייתכן שהמערכת קורסת תחת עומס בגלל הספק? ניסיתי להוריד את התדר של הזיכרון ו המע…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
??? כי קראתי שרשמו פה לנקות עם טרמפנטין או טינר או WD ואחר כך עם האלכוהול וזה מוזר לפי מה שאמרו לי צריך רק חתיכת נייר וזהו אז רציתי לדעת מה באמת עושים ועם אפשר הוכחות
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מחפש בלוק קירור נורמאלי למעבד I7, חשוב שלא יהיה יקר במיוחד. כבר התייאשתי מלחפש...
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שלי זה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר) מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגולים עטפתי באיסולירבנד ירוק ועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפנים גם שניתי את המיקום של המאווררים שלי היו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסום ועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסום אז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטור את המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיק רצ…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המעבד במחשב החדש [הבא] שלי הוא E6300 לוח אם ג'יגה בייט GA 965 S3 כ. מסך 8800GTS ראוי לציין כי אני לא מבינה בקירור בכלל בכלל ולכן אני שואלת כאן. האם המפרט [החלקי] הזה דורש קירור למעבד? המחשב משמש למשחקים כבדים, הורדות למיניהן, וגלישה באינטרנט [כולל תוכנות צ'ט]. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קרור - על הכל כבר שמענו מקרור פסיבי ועד קרור בחנקן אבל מישהו ידע על זה ?! vortex cooling : קרור ע"י אוויר בלחץ גבוה מאוד טמ'פ אפשרית עד כ 50- רוצים כזה ?
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מדבר עם המאורר שבא על ה-SK7, אני יודע שה-SF2 יותר טוב מהקולרמאסטר אבל השאלה עד כמה ? אני כ"כ אוהב את הלדים שלו
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ה MBM שלי שזו גירסא 5.3.0.0 אומר שהמתח של ה VCORE הוא 1.8-1.82 זה זז בעיקרון כל כמה זמן והבביוס אני הגדרתי שזה יהיה 1.85V והמד של הביוס שמראה מתחים מראה 1.83-1.84 מי לכל הרוחות צודק אני לא יודע. ולמי ממכם הלוחות גם עושים UNDERVOLTING? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם יש לי איזה HEATSINK ישן ואני רוצה לחבר אותו לזכרונות של כרטיס המסך או לכל מקום אחר איך אני מדביק אותו או מחבר אותו לשם ?? אני לא רוצה אילתור של סטריפים, אני רוצה שהוא ישב חזק.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בניתי לאחי מחשב Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 945¤ Gigabyte GA-P35-DS3L 459¤ Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 194¤ Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 1163¤ מהחנות TMS . החנות עושה OC למעבד חינם אז איזה קירור מומלץ ? משהו ב200 שח והאם זה מספיק לOC מכובד?
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני ) והמלצה לקירור של כונן קשיח דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
איזה קירור על בסיס מאוורר לא מים הייתם מציעים לי למעבד QUAD 9450
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ב CCC 5.13 היה אפשר לעשות OC... הורדתי 6.1 ואין לי שם את האפשרות הזאת שם.. מישהו יודע למה??
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כמה HTT ? אני עושה בירור בשביל חבר שלי ...
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי 180 שקל ........ בצד והחלטתי שאני יקדיש הכל למודינג עכשיו בקטע של איורר מארז יש לי כמה מאוורים של 80 חשבתי אולי לעשים איזה גוף קירור טוב שיתן לי ביצועים טובים המערכת שלי היא P.4 2.4 B 533 MHZ הטמפרטורה לא במאמץ היא 45-42 במאמץ אין לי מושג טוב אז מה כדי לי לקנות ? טוב קבלו את המחשב שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album91 תיצעו לי מה שווה לעשות לעשים קטודה ירוקה הוא ? גוף קירור הוא תלוי רק שיכנס בתקציב תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
צריך להוסיף עוד משהו או לשנות כדי שיהיה במחשה הזה קירור מספיק טוב לאוברקלוק{למעבד ולכרטיס מסך}? אפשר גם לעשות אוברקלוק לזיכרון? אם כן אז צריך להוסיף משהו? התקציב עומד על 4000-4200 ש"ח. זה המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 525.43 ] 1 CPU Cooling : Aerocool Extreme CPU Cooler for P-IV/AMD [ ¤ 158.04 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-