אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לשפר את הקירור במארז שלי. עכשיו יש לי קירורו סטוק על המעבד ומאווררים ג'נרים 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ו 80מ"מ בחלון שמכניס אוויר. המעבד שלי הוא על 57 מעלות בערך כרגע... יש לי מעבד AMD 2400+ יש לי 300 שקל בערך לשנות ולהחליך מאווררים וכל זה. יש לי דרמ ואני מתכנן מודינג אז אין לי בעייה להכניס מאווררים בכל מקום במארז ע"י קדיחת חור למאוורר אתם יכולים לעזור לי בזה... איזה מאווררים לקחת? איפה לשים אותם? וכל זה... תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) תודה מראש, גיא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל במודינג קטן ומעוניין להחליף את הנורה האדומה במארז שמתחברת ללוח ומראה את מצנ הHD ב"לד" אפשר הדרכה צריך נגדים איזה לד ? מה מי מו .... תודה, יאיר
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שבדקתי כמה אופציות הכי נראתה לי החלפת הקירור של ה7950GX2 בשל TT... אם עכשיו הטמפרטורה על 80-70 בכמה הטמפרטורה אמורה לרדת? יש דרכים חלופיות שיעזרו לי יותר שלא יעלו יותר מהדרך של החלפת המאוורר כדאי בכלל מאוור שלTT?? יש יותר טובים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם; כאמור בכותרת החלפתי את המאוורר שבא עם הפריזר 7 שלי במאוורר 120 מ"מ של ארקטיק קולינג, חיברתי את הקירור עם אזיקונים. ההתלבטות שלי הייתה לאן לחבר את חיבור החשמל של המאוורר, מכיוון שהחיבור נראה דיי דומה לחיבור של המאורר למעבד, אך בעל מקום ל3 פינים ולא ל4. האם ניתן לחבר אותו ליציאה של הקירור למעבד ובכך לגרום לו להסתובב במהירות משתנה, או להשאירו במקום המתאים לו (נכון לעכשיו מחובר לSYS FAN)? קישור לאתר של AC: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=101 תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הזמנתי 2 טרמומטרים אבל החיישן שלהם הוא די גדול (מתאים למדידת טמפרטורת מים או טמפרוטה כללית של המארז) עכשיו מצאתי את הדבר הבאה. http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=46_173&products_id=24296 האם ניתן פשוט להוציא בהלחמה את החיישנים הישנים ולהלחים את אלה? כי הם יותר מתאימים לי לשימושים ( פלטייר 150 וואט ו400 וואט )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd barton 2600 וקירור TT SF 2+SK7 לוח epox 8rda+ rev 2.1 כרגע אני עם 512 של 2700 די חרא זיכרונות שגם עושים לי בעיות לפעמים ומתנגשים של סאמסונג ושל טראנסנד. אם אני אחליף ל-512 של-A-DATA או חברה אחרת משהו זול אבל גם טוב, אוכל להגיע למשהו נחמד באוברקלוק? למה אוכל להגיע? והאם שווה את השידרוג הזה...?
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
בן דוד שלי עשה לי אוברקלוק למעבד ולזכרונות, תראו כאן את המהירויות: http://img141.imageshack.us/img141/4162/untitledin3.jpg תראו שהסטיק של ה 512 מוריד לכולם את המהירות ל 266mhz, אז אני מתכוון להחליף אותו ב 256 עם מהירות של 333mhz ככה שיהיה לי ג'יגה וחצי במהירות של 333mhz. אבל אני לא יודע אם המהירות תשתנה אחרי האוברקלוק... מה יקרה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש לי את המארז XASER 3,המאווררים שבאים עם המארז ממש חלשים. חשבתי להחליף את כל ה-7 ל-SF2,כדאי לי? בכמה זה יוריד את הטמפ' כי עכשיו שלי נעות סביב ה-60(AND 2000).
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן ולאחרונה יותר רועש מהרגיל, כל הרכיבים בסדר ואני נוהג לנקות אותו מספר פעמים בשנה. חשבתי לעשות לו ניעור עם חידוש המשחה הטרמית והחלפת המאוורר. רציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה מאוורר בוחרים, נראה שיש מבחר די גדול, שההבדל העיקרי הוא קוטר המאוורר ומס' הסיבובים לפרק זמן... האם ההבדלים באמת משנים או שאפשר ללכת על דגם פשוט בראש שקט? המחשב לא דורש קרור מיוחד (OC או משהו כזה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר מקרר קטן שפעם קיבלתי מקוקה קולה (לפני משהו כמו 4-5שנים) והמאוורר שלו התחיל לעשות רעש בזמן האחרון עכשיו אני רוצה להחליף לו מאוורר הגודל של המאוורר הוא 120MM ופתחתי לראות עם כתוב על המאוורר הקיים את הנתונים שלו וכתוב שם רק את הדברים הבאים : YAHENG BRUSHLESS DC FAN YD1225MS DC12V 3W YAHENG ELECTRONIC CO.LTD זה כל מה שכתוב שם. עכשיו אני חשבתי לקחת מאוורר 120MM של נוקאוטה שאני יודע שהם ממש שקטים וגם די חזקים אבל אני ל איודע עם הוא מספיק חזק. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן המאוור ב-R9500PRO מתוצרת ATI שלי נדפק. אני רוצה פתרון זול ופשוט, עם דגש על זול. אם אפשר, הייתי רוצה להחליף רק את המאוורר ולא לגעת בגוף הקירור. תודה מראש, דוד הנה התמונה:
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד אינטל בסוקט 775 והמאוורר של הקירור המקורי שלו הלך. האם יש אפשרות לקנות רק מאוורר בלי הצלעות קירור כדי להחליף אותו? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי משתמש בקירור scythe ninja 3 על מעבד phenom II x6 Six Core 1055T ורוצה להחליף לו את המאוורר לאחד מואר עם לדים... הבעיה שהמאוורר של המעבד מגיע עם 4 חוטים והמאווררים הרגילים שיש בחנויות הם 3 חוטים .... האם אפשר להרכיב כזה מאוורר על הקירור? מה יקרה אם אחבר בכל זאת את המאוורר עם החוט החסר?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן יש לי בן שנה וחצי עם מארז די סטנדרטי מ KSP. הבעיה היא שהמאוורר שזורק את האוויר החוצה (8" אם אני לא טועה) מרעיש כמו קומקום לפני הרתחה. השימוש שלי הוא סטנדרטי, לא צריך OC. המאוורר הוא Thermaltake smartfun של Everflow (מקווה שדייקתי בפרטים ולא כתבתי שטויות) אם חסרים נתונים אנא שאלו מה לעשות? דרך אגב, ביצעתי ניקיון פנימי וזה לא עוזר, הוא פשוט מרעיש מהרגע הראשון גם כשהמחשב היה חדש.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
[הת'רד המקורי נפתח בטעות בפורום כרטיסי מסך, האחראיים יכולים בבקשה לסגור אותו] המאוורר מרעיש מאד והכרטיס אומנם ישן (אך עושה את העבודה איכשהו), כך שחשבתי להחליף את המאוורר עצמו ולהישאר עם הצלעות המקוריות. איזה מאוורר אני צריך (קוטר, RTM / CFM, סוג המאוורר)? והאם זה אפשרי? [או אולי למישהו יש כרטיס דומה מקולקל עם קירור מתאים תקין למסירה?]. תמונה של הכרטיס: http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/14-122-009-03.jpg תודה, ריפר.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי AC Freezer 64 Pro חדש שקניתי לא מזמן והמאוורר שלו מרעיש. המארז כולו נקי מאבק ולשמן את המאוורר נראה לי מיותר כי הוא חדש. אני לא מצליח להוריד את מהירות המאוורר באמצעות speedfan , נראה לי שלוח האם שלי ישן מידי וכנראה שאין את האופציה הזו. (ראו מפרט מחשב) האם ישנם מאווררים שקטים שאפשר לחבר ל Heat Sink במקום המאוורר המקורי??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את הקירור, ויש לי בצד עוד מאוורר P12 שנראה ככה: ועוד מאוורר P14 שנראה ככה: כדאי לי לשים בקירור שני מאווררי P14? או ליתר דיוק, איזה סידור מאווררים כדאי לשים בקירור? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המאוור שאני מקבל עם THERMALRIGHT 120 בסוקט 1366 ברשימה הנ"ל מופיעים מחליפים פוטנציאלים http://www.scythe-usa.com/support/support_temp/002/fan_spec.html יש כמה שנראים לי כמו : http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html או זה http://www.scythe-usa.com/product/acc/022/dfs1238_detail.html או אך הרעש שלהם גבוהה האם יש למישהו מאוורר חלופי שנותן הספק דחיפת אויר כמו כאן עם רעש נמוך ???
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקיי אז מה אנחנו צריכים? 4 אזיקונים מאוורר 9ס"מ קירור סטוק של אינטל מפרקים את הקירור סטוק של אינטל מעיפים את החרא הרועש הזה: אז נישאר לנו רק הסינק אז שמים את המאוורר 9 ס"מ על הסינק ככה: מחזיקים חזק אם האזיקונים את המאוור את הסוקט ככה שיש לחץ ונגיעה מושלמת ככה זה צריך לצאת: זה כמות האבק שהוצאתי מהמחשב הבוקר טמפ אחרי השידרוג יש להזכיר שהמישחה שיש המעבד היא גינרית מסריחה שהורדתי ככה שיש ממש טיפה של מישחה טרמית על הסינק מימה שנישאר אני יודע שזה לא אפקטיבי... טמפ: אני חולה אז תגובות אנשים! אם כמה אנשים פה לא היו משגעים לי את השכל בישביל זה עוד הייתי ממשיך להיות במיטה אבל בכל זאת
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הלך לי המאוורר על מה אתם ממליצים? האם ניתן לקחת כל SILENCER או יש משהו יעודי (הייתי רוצה אם אני משקיע הרבה משהו שאולי יעבור לכרטיס הבא שלי). האם הוא 3 פינים או 4? מה יש לכם עוד להמליץ. בקירור מים אני לא משקיע....
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-