עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Omerole,

הוא נראה מצוין,למישהו יש מושג מתי הוא ינחת בארץ הקודש?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by original,

אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט מTMS שיתאים לV3 של THERMALTAKE בעלות סבירה של כמה עשרות שקלים, על מה אתם ממליצים מכאן http://tms.co.il/cat/498 ?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by MoMo-P,

אם אני בטמפ' 45-48 ללא מאמץ ובמאמץ מגיע ל-58 זה בסדר ?? או שהמקסימום המומלץ הוא 55 ?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  4. מצב לא נעים בכלל!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CaRTeR,

שלום. עשיתי חלון במארז ועכשיו אני רוצה לעשות חור למאוור עכשיו יש לי בעיה קטנה והיא אני רוצה לעשות את החור למאוור בחלק מסוים שיש שם חורים קטנים של איוור ואני חושש שאם אני אעלה על זה עם מקדח כוס זה יזוז לי ואני אפגע במארז. יש לי מארז כמו באחד האלבומים באתר אז לקחתי את התמונה משמה כבר: http://www.hwzone.co.il/gallery/album51/aac אפשר לראות את ה3 ריבועים של חריצים לאוורור אני רוצה לשים את המאוור בריבוע האמצעי. מאוור 80 מ"מ קולר מאסטר לד ירוק + גריל בחיתוך לייזר. מה כדאי לי לעשות בשביל לעשות את החור ?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by a_nuke,

באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  7. היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עבור חבר שלי מעבד אינטל E6300 עם הקירור המקורי והביזיוני לוח גיגהבייט G31M-ES2L 2 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4850 של ספיר 512 מ"ב הארדיסק 500 ג"ב של היטאצ'י ספק כח 500 וואט FSP עם מאוורר 12 ס"מ ו-Active PFC מצ"ב תמונה של המחשב. כמובן שאין פה שום דבר מיוחד מלבד העובדה שהמחשב נקנה במחיר מגוחך של 2020 שקל כולל מארז מיקרו וצורב LG. במארז הגיעו שני מאווררים 80 מ"מ שהוצאו ובמקומם שמתי מאוורר 92 מ"מ שפורק ממחשב דל ישן שיש בו דיודה ששולטת על המהירות לפי הטמפרטורה. התקנתי XP וישר ניגשתי למלאכת האוברקלוק, במכה ראשונה העליתי את הFSB ל-333 מה"צ, המחשב עלה וגם רץ חצי שעה של אורתוס כשהזכרון ב-500 מה"צ. מרשים בהתחשב שמדובר בזכרון CEON ללא צלע קרור …

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by prince amir,

יש ברשותי כלי DREMEL ומצורף לו כמה ראשי חיתוך הבעיה שראשים אלו נגמרים מאוד מהר. כיצד צריך לעבוד עם הכלי הזה כדי לקבל תוצאות טובות ???. ולא לגמור את הראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Enable,

בדקתי בתוכנה OCCT את המעבד והכרטיס מסך ושתיהם מגיעים לטמפ ממש גבוהות, החלפתי לשתיהם משחה טרמית ואין זה לא עוזר המעבד מגיע ל 70 מעלות ואז זה מפסיק-E8400 והכרטיס מסך מגיע לי 96 מעלות ואז אני הפסקתי אותו -9800GT אין OC ויש להם את הקירור שהם באים איתו יש משהו שאפשר לעשות? או להחליף קירור?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  10. יש לי מעבד 733 intel והלוח אם שלי הוא via vt82c596

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by someone,

אני מנסה לשנות דרך הBIOS של הלוח אם שלי (7VRXP) את הFSB נראה לי (זה עומד עכשיו על 133) ומשום מה מיד לאחר שאני עובר את ה142 המחשב לא עולה, למה זה?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  12. חשבתי על זה הרגע, אומנם יש בעיה עם משקל.. אבל אני בטוח שעם XP90 או 120 זה לא צריך לה יות בעיה, שני מאוררים שקטים וPVC קל ביותר ואני מניח שהבעיה תעלם על הנייר זה אמור לתת שיפור, בפועל? אני לא יודע.. לא ניסיתי ;D ירוק זה לוח אם, אפור זה היטסינק, שחור זה הגוף PVC או כל דבר אחר שיפצל, וכתום זה מאוררים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by jj516,

מה המאוורר הכי טוב שאני יכול לקחת ל AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח M של GIGABITE 7VTXE ?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by בייגל טוסט,

לפני כמה דקות כיביתי את המחשב כדי לעשות קצת סדר בכבלים, וכשנגעתי במוספטים של הכרטיס-מסך כמעט חטפתי כוויה :-X מה שמאוד הפתיע אותי כי אני רגיל לטמפ' נמוכה משאר הרכיבים במחשב. ניקיתי אבק ביסודיות ופיניתי כבלים מיותרים, אח"כ מדדתי את טמפ' הכרטיס תחת עומס כבד (ATI Tool 3D View). הליבה נשארה יציבה על 47-48 מעלות במשך חצי שעה, אבל כמו שחששתי, המוספטים זינקו תוך זמן קצר לטמפ' של 61 מעלות אני מפחד שאם אני לא אעשה משהו בקרוב, הקיץ יהרוג לי את ה6800GT :'( ולכן אני זקוק לפתרון הזול ביותר שיצנן את המוספטים של הכרטיס האיזור הבעייתי מוקף בעיגול אדום:

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  15. איזה כרטיס מסך יותר טוב לאחר OC ?? ה-7900GT או ה - X1800GTO2 . ומה המחירים הכי זולים של שניהם?

• 7 תגובות
    • 502 צפיות
  16. אני עומד לקנות השבוע את המארז Cm690 המדובר, לאחר סקירות רבות. ה3 מאווררים שבאים איתו הבנתי שהם לא הכי שקטים. כרגע יש לי מאורר של AC120MM ועוד אחד AC80MM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=5060 המארז יכלול 4 כוננים קשיחים את הכרטיס מסך HD2900PRO ואת הקרור BigTyphoon (לא VX) ד''א, אני צריך המלצה גם למאוורר חלופי יעיל ושקט יותר מהמאוורר שעל הBigTyphhon. תןדה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by BeNzZy-BoY,

אחרי שגיליתי שהמכפלה שלי לא נעולה איפסתי את האובר קלוק שהיה לי (2500@3200) והתחלתי בחדש עם מכפלה פתוחה.. דבר ראשון רציתי לראות עם המעבד יציב על 166X12 והוא היה יציב.. לאט לאט התחלתי לעלות עוד ועוד עד שהגעתי למצב הזה באס - 190 מכפלה 12 ------------- 12X190 = 2290~ כמו כן העלתי את המתח לציפסט ל- 1.7 ואת המתח למעבד עד 1.85 ! לא העלתי יותר כי בתוכנה שאני משתמש בה - nf7vcore מעל למתח הזה יש כבר סימן כחול כזה של אזהרה את פחדתי לעלות יותר... הזיכרונות שלי עובדים על תיזמונים 6-3-3-2.5.. בדקתי יציבות בפריים למשך איזה 11 שעות הכל היה יציב ועם טמפ' טובות .. יותר מזה אני פשוט לא מצליח לקבל.. העלתי ל195 המחשב עשה פוסט עלה והכול הפעלתי פריים אחרי 2 בדיקות הוא נפל הפעלתי ש…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by InFecT[0]r,

מה הקירור הכי טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by 00Amir,

האם בכלל אפשרי לשנות את ה BUS בסנדי ברידג'? מה יקרה אם ירימו מ 100MHZ ל 110MHZ ואז יכפילו ב 50?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. האם הטמפרטורת במחשב שלי הן נורמליות ?.. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by SaXtoR,

שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת) המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?) הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  22. עד כמה תוספת בלוק לכ.מסך, הורידה לכם מביצועי הקירור למעבד? תודה.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by shar00750,

כמו שהבטחתי , שיא ישראלי חדש (שברתי את השיא הקודם שלי) ב-SUPERPI . מעבד מאוד מוצלח 7700K על קרח יבש בתדר 6120mhz (עם 2 ליבות) ותוצאת SUPERPI של 5.912 שניות . כמו כן מריץ מבחני CINEBENCH R15 / 11.5 בתדר 5800mhz לכל הליבות.

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Cilay,

שבת שלום . כבר הגעתי ל4097 עשיתי חצי שעה בדיקה עם ORTHOS ו SP2004 לא הייתה בעיה , העלתי ל4197 ואז עשה שגיאה אחרי כמה שניות , התחלתי להוריד ורק ב3897 לא הייתה בעיה , מאז אני לא מצליח לעלות חזרה מעל מה שיש עכשיו . המעבד על מתח של 1.45 , עומד על 43 מעלות במנוחה ו57 ככה בבדיקות , נעלתי את ה PCI-E ל100 , את הגשר הצפוני ל1.25 , והזכרונות על AUTO . יש לכם רעיון מה הבעיה ? וקיבלתי 13700 ב3DMARK06 זה טוב ? הנה תמונה : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=376675264.JPG

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by maor5,

אני הוצאתי הרבה מאווררים מספקים שאני לא משתמש עכשיו נגמר לי כבר כל המקומות של ה cpu fan :'( שאלתי איך אני מתקין מאוורר שהוצאתי מספק במולקוס(איך שלא כותבים את זה) תודה לכל מי שיעזור!!!!!! וזה דחוףףףף אשששששששש תודה!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים