אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתחיל לנסות את העניינים עם המעבד הזה , ה OC האחרון היה מאוד מספק - E2180 @ 3.4GHZ , לא המקסימום אבל בסדר גמור . עריכה : עכשיו עם ה Q9550 יש לי בעיה שראיתי שהמכפלה היא לא 8.5 אלא 6-8 (מ CPU-Z) , אני יודע שהמעבד עובד על 8.5 אבל אין לי אפשרות לשנות את המכפלה , מכירים את התופעה במקרה ? (לוח אם Abit IP35) חוץ מזה אני מחפש את האופציה לקבוע את מהירות המכפלה שלא תשתנה , אני זוכר שיש אופתיה לבטל את הפחתת המכפלה בזמן מנוחה , תוכלו להגיד לי מה אני צריך לעשות ? חוץ מזה , אני אוהב להשתמש ב ORTHOS , אבל היא טובה גם למרובע ליבות ? אני משתמש עם פריים95 . המשך יום נעים , נדב .
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אז השגתי CNC ועכשו אני צריך שני דברים מכם חבריי המודרים P: אני רוצה לדעת איפה אני קונה COPPER כמה זה עולה בערך? ואני רוצה אם אפשר את התוכניות של ה WHITE WATER או כל בלוק טוב אחר (אבל חובה 2 יציאות מיים) תוכניות זה אומר גובה עומק חריטה גובה בלוק כללי וכו למה בעצם אני לא מעצב לעצמי? כי א) אין לי נסיון בזה ב) אני לא בונה את זה לבד ג) אם אני כבר עושה עם ראוטר למה לא משהו מקצועי? למה אני פשוט לא מזמין? כי זה סיפור.. משלוח בנק והכל וגם נראה לי שככה יצא לי יותר זול - וגם אני יכול להגיד שהכנתי לבד ;D
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
איזה קירור ייתן ביצועים טובים יותר? [h=1]Noctua NH-U14S או ZALMAN CNPS12X ?[/h]תודה לעונים!!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחרי שעידכנתי את הביוס לגרסת F8 אני לא מוצא איפה נועלים את תדר הPCI מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD 6400 X2 AM2 3.2GHZ לוח אם אסוס M2A -MVP ספק 550W CHIFTEAC 4 GIGA RAM האם המעבד שלי יכול להגיע ל כיוון ה 3.6 GHZ הבנתי שהוא קצת בעייתי בגלל שהמכפלה שלו סגורה. על פי מי שמכר לי אותו או ששטויות וניתן לעשות לו O.C סביר תודה רבה עידן
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
או קיי אני רוצה לקנות מאוור למעבד שלי יש לי מעבד P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) או קיי עכשיו חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדד שהמאוורר יהיה שקט ככל שאפשר או קיי עכשיו התקציב שלי עד 200 ש"ח אם תוכלו לעזור לי מאודדדדדדדדדדדדדד אני אשמח (ואם תוכלו להשים לי קישור לחנות בכלל) אני מאוד יודה לכם נ.ב או קיי חוץ מהמאוורר הזה Thermaltake silentTower למה אין לי אפשרות בשבילו
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, רכשתי את המארז Stacker 830 SE שיהיה פה מוכן ויחכה עד נובמבר שאני ירכיב מחשב חדש. אני מעוניין כנראה ללכת על תושבת 1366 ואני יקנה כנראה את ה i7 920 אלא אם כן Amd תוציא משהו חדש ומשתלם יותר בחודשיים הקרובים למרות שלא נראה לי. לא משנה לעניין הנושא - הסטקר שלי קצת מגביל אותי בגלל החלון צד של המאווררים בבחירת קירור למעבד בגודל רגיל, הגדולים בכלל לא יכנסו ללא הוצאתו ורציתי לדעת אם יש איזשהו קירור טוב מאוד עד מצוין [ אוויר כמובן ] במחיר שפוי שנחשב קטן יחסית לגדלים הסטנדרטים. אם אפשר להיות ממש ממש ספציפי אז שלא יעלה על 14 סנטימטר בגובהו על מנת שלא יפריע לחלון צד שלי. אשמח לשמוע אם יש דבר כזה בשוק, וכמובן בחנויות בישראל.. במקרה הכי גרוע אני פשוט מוריד את הפלסטיק בצד של …
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לא ישמש לOC ורק דרוש שקט אני בוחר שניהם מתצורת L כי חשוב לי השקט את ה12L ARCTICFAN אני אוכל לחבר רק מאחור,בגלל המבנה שלו ומקדימה אחבר את ה12025L או שאולי עדיף כבר לקנות שני 12025L כקדמי ואחורי?מה דעתכם?הם באותו המחיר
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב נתחיל בזה שהקירור לציפס'ט של ה-DFI שלי הוא קודם כול לא כזה מוצלח ושנית הוא קודח.... אני אישית רגיש לרעש ומנסה לשלב במחשב שלי את הגישה של קירור אפקטיבי במינימום רעש. מארז שקט של ANTEC 3700 QBE ,גוף קירור XP-120 ,שני מאווררים של TT SMART CASE נשלטים ישנית,והקירור החדש לצ'יפסט של זלמן ZM-NB47J ,קודם כול הוריד לי 5 מעלות אצלי היה תמיד ב IDILE 45 מעלות ועכשיו זה סביב ה 39-40 והבונוס הענק: השקט!!! לא שומעים כלום תודה לאל. הקיצר ממולץ בחום,עולה 50 ש"ח . [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם... איזה קירור לקנות למחשב החדש? Antec P180 לוח P5B-DELUXE CONOREE E6300 יש קירור (אוויר כן?) שאפשר להגיד עליו שהוא הכי טוב או שזה עניין של טעם בין המובילים?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אפשר דגמים והמלצות? אני פשוט קראתי בפורומים, ואומרים שם שקירור הסטוק של המעבדים לא טוב כמו של סוקט 1366. תודה
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני סמתי את המעבד על 240MHZ ואת הזיכרון במצב המקורי של 165 MHZ בגלל שזיכרון גורם לבעיות יציבות למישהוא יש רעיונות איך למנוע את זה?
-
תמליצו לי על משאבה לקירור מים (לא טבולה-הכוונה היא שהצינורות יכולים להתחבר אליה ישירות) שגם לא תעשה הרבה רעש ועדיף שתקבל את החשמל שלה מהמחשב
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הקרור (הרועש מאד) שיש לי בכרטיס למשהו שקט. ראיתי שיש את ZALMAN VF700 ובאתר שלהם כתוב שX1600 נתמכים. האם זה אומר שכל כרטיס עם הצ'יפסט הזה נתמך או שצריך לבדוק את זה ספיציפית עם הכרטיס שלי ? יש המלצות אחרות על מאווררים? אני מחפש משהו שקט בטווח של עד 200 שקל. לא כל כך אכפת לי מOC. ואגב סתם אזהרה: לכרטיס הזה של ASUS יש מאוורר מהגהנום - הרעש שלו יותר חזק מכל יתר המאוורים במחשב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב עשיתי קצת חקירה ב everest וגיליתי את הטמפ' הבאות : Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) Aux 54 °C (129 °F) GPU 67 °C (153 °F) WDC WD3200AAKS-00VYA0 47 °C (117 °F) מפרט : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤ 660 1 קשיחים למחשבים שול…
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את הקירור היפה של הזלמן לכרטיס מסך ( alcu700) ואחרי הרכבה קצרה והרבה ציפיה עשיתי היום oc. אבל מה? העלתי קצת ב Oc וכבר הatitool משתגעת לי ואומרת לי כל 5 שניות שיש ארטיפקט וגם שאני מנסה להריץ 3dshow זה פשוט נתקע לגמרי. הכרטיס כרגע על 310\600 ( כרטיס gf 4 ti 4200) וזה מוזר כי עם הקירור סטוק הגעתי ל 270\560. ומה הקטע המוזר עוד יותר? שבמשחקים הכל עובד חלק רק בatitool הכל נתקע. אולי זה בגלל שניסיתי על המשחק call of duty ( הראשון) שלא כל כך מאמץ את המחשב? אבל קשה לי להאמין שהatitool מאמץ כל כך את הכרטיס הגרפי. ועוד משהו מוזר...הטמפרטורה מאוד נמוכה! נכון שאין לי סנסור אבל שאני שם את היד ליד הכרטיס בכלל לא נפלט חום , וההיטסינקס של הזלמן קרים לגמרי! וגם ה…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קבלתי ה-AMD החדש והיה שווה את כל ההמתנה המעצבנת. לכל מי שחשש שיעשקוני אני שמח לבשר שלא זאת בלבד שקבלתי את כל מה שרציתי אלא שכבונוס בלתי צפוי ולא משולם הגיע מעבד 1700 במקום 1600 ו-H+ במקום H ל-GA VTX אני בשלבים של בדיקות ומבחנים והשאלה שכרגע הכי דחוף לי לשאול היא זו: ניכר שמץ של ריח חריכה מן המחשב. אמר לי הטכנאי בחנות שזה דבר טבעי בכל מערכת חדשה שיחלוף תוך ימים מספר. האמנם? הטמפרטורה בביוס, ללא מאמץ, עולה עם פתיחת המחשב מ-38 מעלות ל-46 אחר כמה דקות ואני במישור החוף החם. עם MBM עוד לא ממש הבנתי איך לעבוד כי יש אופציות שונות שנותנות טמפרטורות שונות כך שלא ברור מה קורה במאמץ.אני קורא את ה-HELP ומקווה שיתבהר. ועוד שאלה קטנה : האם עבודה עם מחשב לא סגור מ…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל ניסיתי לתת לו בראש אבל נעצרתי רק ב 3.75 במתח של 1.56 מישהו יודע מה יכולות המעבד הזה באוברקלוק (או שיש לו וניסה ) תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
איפה כדאי למקם מאווררים כדי לקרר את המארז הכי טוב? יש לי מארז עם פוטנציאל לעוד מאוורר אחד, מקדימה.(על המחשב יש מאוורר אחד מאחורה, איפה שלכולם יש.) אך הייתי רוצה להתקין עוד מאווררים. עם איזה מכשירים אפשר לעשות חורים ולסדר מקומות למאווררים נוספים?
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה הפניה לתוכנה שמציגה את הטמפ' של כרטיס מסך ? העדיפות לתוכנה עבור לינוקס, ועבור כרטיס GeForce fx5500
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני עומד להרכיב את המחשב הבא.. כרטיס מסך- GIGABYTE GeForce 9500 GT 512MB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI מעבד-Intel Core 2 Duo E8500 זיכרון - CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 לוח אם - ASUS P5Q LGA 775 Intel P45 רציתי לשאול- איזה קירור הכי מומלץ- אשמח לדגמים ספצפים.. תודה רבה. הפורום עזר לי רבות בהחלטות- כמות הידע שיש פה- מדהימה.
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך X800GTO של HIS. לאחרונה הכרטיס התחיל להרעיש. הרעש לא מאוד חזק אבל זה כן מפריע לי. אני מתלבט איך לפתור את הבעיה בדרך הנכונה ביותר. אני מתלבט אם כדאי לי להשקיע בקירור חדש ושקט לכרטיס או לקנות כבר כרטיס חדש. שימו לב, אני כבר לא משחק במשחקים, אני כן רואה סרטים. אני חושב שאולי היום עדיף לי לקנות כרטיס חדש ויחסית זול מאשר להשקיע בקירור חדש. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-