אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני וחבר שלי לקחנו GigaByte 7900GT של החבר שלי (NightShadow באתר) וחבר שלי הרכיב עליו Zalman VF700 Alcu (קירור מעולה) והתחלנו באוברקלוק ואמרנו בהתחלה יהיה יפה אם רק נגיע לביצועיו של ה-7950GT כאשר הקלוקים המקוריים של ה-7900GT הם 660@450 ושל ה7950GT הם: 700@550 הכל היה טוב סה"ב אחרי הOC הזה היה שינוי של 4-6 מעלות ואחרי זה ראינו שהולך חלק והמשכנו הכל בעזרת ה-ATI tool ובדקנו ארטיפקטים והכל היה סבבה אין בעיות המשכנו בOC והגענו ל-800@590 למי שלא הבין הגענו לממורי קלוק של ה-7900GTX!! :smile1: (הקלוקים המקוריים של ה-GTX הם 800@650) ובעצם המטרה הבאה שלנו היא להגיע ל-7900GTX בביצועיו... שיפורים מ-OC: NFS carbon 5-8 FPS 3Dmark06@stock 1280*1024 score: 4200 3Dmark06@590/880 1…
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
וואלה לא נשמע לי הגיוני.. קונים מעבד ב100 שקל והופכים אותו למהירות של מעבד ב2000 שקל?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤813 לוח אם: ASUS P5B ¤703 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2326 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2087 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤389 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤210 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK ¤826 מארז: ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm FAN w/o PSU ¤437 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤628 קרור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV.2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER ¤264 קרור למא…
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300. חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות: - את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים. - אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] . - על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למ…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה את הקירור CALIBRE של SPARKLE אבל על כרטיס אחר, אבל הבנתי שהוא לא נמכר לבד, מישהו יכול לחדש לי ולתת מקום שניתן להשיג אותו? תחלופות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי ספק של Hec שהגיעה עפ המארז של קומפיטקס והוא די רועש,מה אני צריך להוסיף כדי שהוא יהיייה שקט כמה שאפשר?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד OPTERON 170 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל 2500, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני עושה את זה בביוס. יש לי לוח אם DFI L P UD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מעוניין להליף את המאוררים שבמחשב שלי ובמקומם לשים קירור אויר. ההחלפה היא למטרות ראש שקט בלבד נמאס כבר מהראש של המאוררים אין ברצוני לעשות OC לפחות עד שתיגמר לי האחריות אז יש איזה מערכת קירור מים פשוט להרכבה ושקטה (ולא יקרה) ? שאלה נהוספת, אם אני יחבר אותה באופן עצמאי יכולים לבטל לי את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני עושה\מתאמן על FX5200 אבל אני לא מבין אני מישתמש בתוכנהATITOOL וכשאני עושה SAVE אז זה נתקה קודם יוצא שלח "דיוח" ואז אם אני עושה שלח הוא נתקה..... ואם לא הוא פשות יוצא....... אז מה לעשות..... נ.ב עזבו אותכם על לא שווה לעשות אני רק מתאמן עלב .......
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
קטע מכתבה שפורסמה "מבחנים שונים שערכה החברה למערכת הקירור החדשה, הראו כי בהרצת תוכנת 3DMark06, שנחשבת למאמץ לא קטן לכרטיס במבחנים מסוימים, טמפרטורת הכרטיס לא עלתה על 53 מעלות צלסיוס, וזאת לעומת מערכות קירור האוויר למיניהם שעוברות בקלות את ה-80 מעלות צלסיוס. בעקבות הטמפרטורות הנמוכות, אנשי החברה ביצעו המהרה לזיכרון ולליבת הכרטיס, והצליחו להגיע לתדר מדהים של 950MHz לליבה ו- 980MHz לזיכרון, כאשר תדרי הסטוק הם 740MHz לליבה ו-825MHz לזיכרון. דבר זה אפשר ל-HD 2900XT להגיע לתוצאה יפה של 20163 נקודות במבחני ה-3DMark06. אותו הכרטיס, בעל קירור אוויר רגיל וללא המהרה מקבל רק כ-17400 נקודות, שכן יכולת ההמרה נפגעת בגלל המחסור בקירור"-אם אני לא טועה שיא עולם?! :s05: אני חושב שהR650 יצ…
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הדגם הזה שיצרתי טוב מבחינת מיקום הרכיבים במארז עצמו. אם המארז לא יתחממם יתר על המידה, בהתחשב בזה שיש בו רק 2 מאווררים והם של הספק. 1 מכניס אוויר לספק. 2 מוציא אוויר מהספק. המערכת מעבד + כרטיס מסך אולי גם ציפסט אם צריך יקוררו ע"י מערכת קירור מים חיצונית symphony המארז עצמו בנוי מפרספקס בעובי 100 מ"מ עם פתח יחיד ליציאת אוויר מהספק. רק רציתי לדעת עם התכנון סבבה ואם לא יהיה יותר מידי חם בפנים. מקרא דגם: מרובע הירוק: ספק 400W המרובע התכלת: 80giga HDD WD המרובע הורוד : DVD המרובע האדום: Control Panel הפלטה הורודה שמתחברת אליה פלטה כחולה : לוח אם שאליו מאונך כרטיס מסך. אוקי ועכשיו ל תומונות: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הרבה זמן לא הייתי בפורום הזה אבל עכשיו קורבן חדש נפל לידיים שלי המפרט פה בצד וממבט ראשון אפשר לראות למה הוא מתוכנן אבל אני צריך קצת עזרה להתחיל קודם כל על איזה מתחים מתחילים כי הכל בביוס כרגע על AUTO וככה לא עושים OC אז אני צריך מתחים של המעבד זכרון גשר צפוני דרומי הכל בקיצור כל המתחים שניתן לקבוע ידנית מאיפה להתחיל??
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
בחיים לא עדכנתי את הביוס שלי ואני רוצה לדעת אם זה יעזור לי ב-OC כי כרגע אין לי אפשרויות כמו שלרוב יש פה (להגדיר מתח לזכרונות וכו') עדכון הביוס פותח אפשרויות חדשות? מזה עושה בכללי? ובמה זה יכול לעזור? תודה, אריאל
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
E6300 P5LD2-SE TWINMOS 667 - CL 5 512X2 ספק שהגיע עם המארז שלי Soprano - TR2 420W קירור סטוק למעבד לכרטיס מסך יש לי גם כן שאלה, זה הכרטיס מסך של ג'יגה בייט עם קירור פאסיבי (או אקטיבי [מה שהוא לא עם המאווררים]) עד איפה אוכל להגיע עם המערכת הזאת? ועם הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי אבל אין לי מושג איך ??? ??? עברתי על המדריכים שיש באתר ועל מדריכים במקומות אחרים אבל הם לא ממש ברורים ואין תמונות מסך של מה ואיך לשנות את ההספק והחשמל. עכשיו זה לא שאני ממש לא יודע איך לעשות את אני פשוט לא יודע לעשות את כל החישובים שצריך לעשות בשביל לברר באיזה חלק אני צריך להוסיף ו להוריד את המתח בביוס. אם מישהו מכיר מדריך יחסית פשוט שמסביר איך עושים את זה אני מאוד אשמח. מה שמוזר זה שלעשות אוברקלוק לכ.גרפי היה ממש פשוט מכיוון שהשתמשתי בתוכנה, למה אין תוכנה שעושה את זה גם למעבד לא ממש הבנתי.. ואם מישהו מכי את המאוורר שיש לי שמח לקבל דיעות.. תודה!!
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום מאוורר של AC של 12 ס"מ דגם AF12025 ויש לו חיבור 3 פינים שחיברתי לכניסה בלוח אם שכתוב NB FAN ואני עדיין לא מצליח לשנות את מהירות המאוורר ב SPEED FAN , עזרה מישהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
מזה מכפלה של מעבד,באס של מעבד ולמה אומרים ש400 בבאס זה הכי גבוהה(הבאס לא אמור להיות 1066 לדוגמא בC2D)? והאם זה משנה באיזה שבוע או משהו כזה המעבד יוצר? קיצר אפשר כמה שיותר מידע על זה כי מהמדריך באתר ממש לא הבנתי ומה גם הוא נעשה על AMD ואני מתכנן לעשות OC לE660. תודה לכל העוזרים חחח קצת חפרתי...
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
טוב תקשיבו לפני הרבה זמן (בסביבות שנה) המחשב שלי היה שקט.... אז הכנסתי את ה7600GT שלי וידעתי שהוא יהיה רועש - והוא באמת היה כזה , עד שלפני בערך חודש וחצי התקנתי לו קירור שקט (VF900 של זלמן) וציפיתי סוף סוף שקצת שקט , אז זהו שלא! :'( גילתי שאמנם עד שהכנסתי את הכ.מ היה שקט אבל כנראה שעוד כמה דברים (מעבד) התחילו להרעיש מאז והשאלה שלי היא כזו: אם אני יפעל לפני המדריך באתר ינקה את המשחה תרמית מהמעבד, ישים חדשה (שאריות מהכ.מ) וישמן את המאוורר שלו הוא סוף סוף יהיה בשקט או שזה כנראה לא יעזור ואני יצטרך לקנות קירור חדש (Alpine - צריך קורס באסטרופיזיקה כדי להרכיב אותו כמו שצריך ) ?? תודה לעוזרים!! נ.ב למי שרוצה לדעת המעבד זה פנטיום 4 פרסקוט 775
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
Tuniq Tower לתושבת 478 למעבד P4 3GHz כמו שאמרתי התקציב שלי הוא 250 אני יכול לחרוג קצת.. מה שאני צריך עכשיו זה מקום שאני יכול לקנות אותו.. אני מעדייף לעשות את זה בהזמנה... מישהו מכיר אתר כזה שעושה הזמנות.. ואם כן ויש אתר כזה והוא לא מוכר את זה,אשמח לשמוע איזה קירורים הוא מוכר..
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
שלום, לא פעם שמעתי בדיונים על אבורקלוק שצריך לנעול את המתח לPCIE, מז"א? מה זה מגביל? מה זה מוסיף? ובאיזה שלב אני צריך להעלות מתח למעבד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום =] אני צריך קירור למעבד עד 200 שקל וגם משחה טרמית, ככל הנראה אני זה שירכיב את הברדק =] מעבד E6300 כנראה שמתוכנן OC ושקט לא ממש חשוב
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מדובר במעבד פנטיום 4 3GHz תושבת 478 המטרה של הקירור היא בעצם לקרר את המעבד ואפילו לעשות לו אוברקלוק קטן.. לגבי הרעש לא ממש אכפת לי.. המחשב כבר מספיק טחון מאוררים ואני חושב שלא ישמעו אותו ברעש הקיים כבר תודה רבה למציעים
-
- 4 תגובות
- 392 צפיות
-