אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבוע מpch מחשב שכולל את הזכרונות של גייל 3700 1gb ultra low latency ועשיתי היום חיפוש פה באתר וראיתי שחלק אומרים שהם לא טובים או לא טובים כל כך למרות שלא פירטו אליהם אז מה אתם אומרים להשאיר תהזמנה או להתקשר אליהם לשנות כי זה חשוב לי ואני רוצה אוברקלוק חזק ואני רוצה שיהיה ג'יגה זיכרון בערך ב1700 שקל אבל אם זה ממש משמעותי וצריך להוסיף קצת אז אוסיף אגב הזמנתי גם לוח של אביט ic7 אם זה משנה תודה
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב שמעו אנשים המצב שלי די קשה, הזמנתי מאורר מנועה מחשבים מהסוג הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1728 יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtak GF6600TD 256MB, לא GT! ומהדגם של AGP. עכשיו שמתי לב רק עכשיו באתר שלהם שזה מתאים לכרטיסים מסוג PCIe...השאלה שלי אם זה עדיין יתאים או שצריך להחליף? המשלוח שלי עדיין בדואר לא הלכתי להביא אותו. אם הוא לא מתאים, מישהו יכול להגיד לי איזה קירור מתאים לכרטיס שלי?! בדקתי את כל הקירורים אף אחד לא מתאים לשלי! עזרה בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הזמנתי את המאווררים האלה THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926 2 כאלה לקחתי אחד לקדימה במארז שאמור לקרר את הכוננים הקשיחים והשני לאחורה שמוציא את כל האוויר החם. רציתי לדעת אם לפי הנתונים שלו הוא מהיר או איטי? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1580
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני אמור בשבוע הבא בע"ה לקבל את החלקים ולהרכיב תמחשב ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי להמהרה שלו ולהתייעץ במה כדאי או לא כדאי לגעת במערכת המפרט: AMD 3000+ venice 939(stock cooling) GigaByte K8N51GMF-9 6100 O\B TwinMos 512MB 400 Mhz Compucase CI-6A19+HEC 300w אלו הם החלקים הרלוונטיים לא? ד"א אני מתכנן בעוד מתישהו להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך(יש יציאת PCI-e) אז מאיפה להתחיל בכלל? והאם אפשר לראות שיפור משמעותי במפרט שכזה שיהיה לי בכלל כדאי לעשות OC? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני מעוניין בקירור מים ממש טוב וחזק, עכשיו לא איכפת לי אם זה ערכה קנויה ומוכנה!! או ערכה בחלקים שאני יבנה!! אני רוצה שזה יתן לי תוצאה כמה שיותר אפקטיבית!!! צריך המלצה על מערכת קירור!! וגם הסבר מה חשוב ומה פחות חשוב במערכת קירור מים!!
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המעבד e2180. הקירור שיש לי כבר הוא BT. האם אני מקבל משחה טרמית עם המעבד? איך אני עושה אוברקלוק למעבד כמו שצריך? עם BT לאן המעבד יכול להגיע? (הלוח- P35 DS3L וזכרונות corsair 2X1024 CL800) אם איזה תוכנות אני בודק נקודות למחשב ( כל מה שמפרסמים פה וכו'). תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הקירור שהזמנתי הוא: Zalman Vga Cooler VF700-AlCu הוא ישב על ה: Powercolor Readon 9550 איך הוא חברה?!
-
- 5 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הזמנתי קירור ZALMAN VF700 AlCu VGA COOLER מהאתר www.,יש לי כמה שאלות 1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן? (כמה האחוז אלכוהול צריך?) 2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף? 3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים? 4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה? 5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? כי אין לי עוד כסף גם למשחה חדשה. 6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?,אם לא שמתי טוב את המשחה אני צריך לנקות ולשים שוב?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
epox 8rda+ amd athlon 1.7gh 0.13 micron volcano 9 twinmos 256 ddr 400mhg radeon 9100 64 mb ddr case super tower atx צרפתי עוד שני מאוררים למארז...
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
והיא מכילה ציוד רב למודינג: -10 לדים כחולים חזקים מאוד - 5000MCD -10 לדים אדומים חזקים מאוד - 6000MCD -10 לדים ירוקים חזקים מאוד - 5000MCD -5 לדים לבנים חזקים מאוד מאוד - 9000MCD (כן, כן, אני יודע!!) -צינור גלילי מגניבי כזה, לעיגול כבלים -סקוטש דו-צדדי.. כמה נראה לכם שכל זה עלה לי? הכותרת נערכה בגלל מנהל עצבני, והודעה פרטית שלא הגיעה למקומה הראוי! נ.ב, לא קוראים לי deshehs, קוראים לי desheh, כמו דשא!
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חבר שלי החליט להשתגע קצת ועשה ניסוי, מדהים לראות שהוא הצליח. הוא פתח את הדלת של המארז ושם לידה מאוורר ביתי (גדול כזה, שולחני) המאורר על HIGH מקרר בני אדם לקור כלבים. הוא שם את זה והוא טוען שהמחשב שלו מהיר יותר. מה אתם חושבים על זה? רעיון טוב וחכם או דפוק? יכול להזיק לרכיבים? לא שקט נכון..?
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים נדמה היה שבשורת האוברקלוק חזרה אל השווקים הנמוכים יותר עם האפשרות להמהרת מעבדים שלא מסוג K. אך אינטל שמה לזה סוף ומסבירה מדוע מאז הדור השני של מעבדי ה-Core, אי שם לפני 5 שנים, האוברקלוק הפך לנחלתם של השואפים לכך בלבד, כשכל הדגמים למעט אלו הממותגים באות K בדגמם אינם מאפשרים העלאה של המכפלה או תדר הבסיס – מה שנכון כלפי מעבדי ה-K גם כן, לפחות עד הדור הנוכחי. בדור ה-Skylake באינטל בחרו להחזיר את היכולת לשנות גם את תדר הבסיס של המעבד (בקפיצות תדר קטנות ומדודות ליציבות מירבית), כפי שהיה נפוץ בעבר, עבור דגמי ה-K בלבד, על מנת לאפשר שילוב יחד עם הגדלת המכפלה לקבל ביצועי המהרה מיטביים. עם זאת, לאחרונה התעוררנו לבשורה: יצרניות לוחות האם מצאו דרך לאפשר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בעל כרטיס מסך חביב (אבל לא משהו) VisionTek GeFroce4 Mx440...לא מי יודע מה אבל מה שמוזר זה שלכרטיס הזה במקור אין איורור יש רק מגן חום קטן....כזה...הקיץ בא ומשום מה כל כמה זמן המחשב היה נתקע לחלוטין ולא הבנתי למה פתחתי את המארז ולהפתעתי הכרטיס מסך לוהט בחום שאי אפשר לגעת אפילו בדפנות שלו...אובכן לא מצאתי חומרים ביתיים לאלתר קירור צילצלתי אל הטכנאי התותח שלי והוא אמר לי שהוא יארגן לי משהו הבאתי לו את המחשב וכעבור כמה דקות הוא התקין לי את הדבר הכי תותח שראיתי בחיים שאפשר לעשות לכרטיס מסך (בקטע של קירור) הוא התקין מאורר ענק למעבדים פשוט מאורר ראשי היטסיינק הייתי מראה לכם תמונה עם הייתי יכול בכל אופן המאורר פועל בצורה מדהימה והביצועים אלו בכמה וכמה אחוזים...דבר נפלא …
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוקינג למעבד, כדי לבדוק יציבות הרצתי את טוסט 10 שעות והכל עבד, לא תקיעות לא ריסט אבל משום מה 3DMARK לא רצה לעלות, אפשר לחשוב שהתוכנה המסכנה המעצבנת הזאת בודקת ביצועי מעבד אינטנסיבים, כנראה זה מה שהיא החליטה לעשות בקיצור זה עוד לא נורא.. איך שהוא הצלחתי להגניב בנצ' עד הסוף אז. אבל בואו שמעו שנייה.. אורך בדיקה ב 3DMARK 01 אורכת כ-10 דקות נכון? עוד לפני שנכנסתי אליה, בדקתי בטוסט את המעבד על 100 אחוז למשך 10 דקות בדיוק, נתתי מנוחה קצת למעבד והרצתי את 3DMARK 01 שלא סיים אפילו 3 דקות לא מעצבן? שברתי 3 מקשים במקלדת, ואת הכפתור הימני בעכבר מעצבים מחקתי את התוכנה ושמתי רקע של 3DMARK עם איקס האם 3DMARK היא התוכנה האולטיבטיבית לבדיקת יציבות מעבד? ??? גם לכם זה קורה?!
-
- 6 תגובות
- 473 צפיות
-
-
למרות שהשינוי בטמפ' לא קיצוני, אחרי הכל כאן זו ישראל ולא מזרח סיביר אך בכל זאל יש שינוי, וניהיה קר, ובלילות ובבקרים כבר מרגישים את זה. הגיע הזמן לפתוח את האייקון של סנדרה שהעלה אבק בפינת הדסקטופ במהלך הקיץ, מרוב ייאוש לראות את הטמפ' עולות ועולות ולקוות לקצת בשורות טובות ! למרות שרובנו בילינו את רוב הקיץ עם מזגן (או שזה רק אני ?!) לפעמים קשה להבדיל, אבל אם נזכרים באותם רגעים חמים, שאפשר לקבל חום מלראות את המעבד ב-57 מעלות במאמץ אז השינוי ניכר בהחלט. אמנם אני לא גר בפסגת החרמון, או אפילו בירושלים,אלא במרכז הארץ אבל יש ירידה, וגדולה יחסית. ירידה של כ-5-6 מעלות (!) למעבד במאמץ, ו-4-5 מעלות (!) ללוח. אז, כיצד השפיעו הטמפ' של החורף על המערכת שלכם ? עריכה - התלבטתי אם לשים את זה…
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז רשמית החורף הגיע איך יודעים זאת ??? טמפ' מעבד צונחת בהדרגתיות מ29C ל22C לכל מי שרוצה להשוות טמפ' ומעניין אותו על כמה טמפ' יושבים מחשבים עם חומרה דומה לשלו מוזמן לכתוב את סוג המעבד ולציין את הטמפ' שלו היום ומלפני חודש וכמובן סוג הקירור כולל מארז נתחיל עם שלי AMD 3200+ VENICE CORE ללא OC ירידה מ29C ל22C מאוורר סטוק של SPIRE מארז גנרי שעבר שידרוג לשני מאווררי 120 גנריים אחד בגג ואחד בדופן +מוד ל3 דרגות מהירות
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הוספתי היום עוד כ- 2 ג'יגה זכרון, סה"כ 4 מודולים של 1 גי'גה, לוינדואוס ויסטה אולטימייט. הקטעהוא, שאני הייתי זקוק מן הסתם בטח קודם כל לבטל את ה- OC על מנת שהמערכת תעלה, לאחר מכן, ניסיתי להחזיר את ה- OC כמו שהיה וכו', המערכת לא עולה, הבנתי שישנה בעיה מסויימת כאשר ישנם 4 מודולים של זכרונות? אלו הם זכרונות של KINGSTON DDR2 800 CL5. מסוגלים להגיע דרך אגב גם לכ- 870 ללא כל בעיה, זכרונות איכותיים אפשר להגיד. אם אוכל לדעת , מה פשר העניין עם הזכרונות שכעת איני יכול להחזיר את ה- OC? או שזהו המחיר שצריך לשלם למעבד בהוספת עוד זכרון RAM ? תודה על הייעוץ והעזרה. המפרט העדכני נמצא בצד, כל הדרייבירם העדכניים ביותר נמצאים ללוח אם וכו', כמו כן, משתמש במערכת ויסטה עם SP1 . (כמובן שכעת,…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לפני שבוע עשיתי oc ואז החזרתי אותו לסטוק כי לא היה לי זמן להמשיך האם אני יכול להתחיל ישר מאיפה שהיגעתי או שאני חייב להעלות לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יודע שאם מסירים את קירור הסטוק מכרטיס מסך האחריות מתבטלת. נגיד והחלפתי את הסטוק בקירור אחר ופתאום אני רוצה לממש את האחריות, אני אוכל להחזיר את הקירור המקורי וזה לא יהיה מורגש? עד כמה הסרת הקירור מורגשת ונראית?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אוקי ככה חבר'ה..היום התקנתי את החיישן של הפנל של הemerex שמתי חיישן על המעבד..כמובן הורדתי את ההיט-סינק שמתי את החישן על הליבה..ועליו את ההיט סינק.. עכשיו זה פועל מצויין..הפנל מראה לי טמפרטורות של 25-40 כמו שצריך.. עכשיו נכנסתי לביוס סתם לראות את החיישן שקבלתי עם המחשב..כי לפני הפנל שקניתי היה לי חיישן של המעבד.. שהראה בביוס את הטמפרטורה..(למרות שהוצאתי את ההיטסינק אז לא ראיתי חיישן..יכול להיות ששמו אותו במקום אחר..).. אז רציתי לראות כמה החיישן שקבלתי עם המחשב אומר לעומת הפנל..נכנסתי לביוס וחשכו עייני!! 77 מעלות על המעבד!! וזה פשוט שיקרי לגמרי אין סיכוי!! חשבתי בהתחלה שלא חברתי טוב את ההיטסינק בחזרה אבל ההיטסינק היה קר וממש לא חם! נגעתי בו..והפנל הראה טמפרטורה…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי, עוד אשכול הוולקנו 7 שלי עבר שיפוצים מסויימים כדי שאוכל לשים את הספייר הורדתי את המאוורר של הוולקנו שנושא חיישן ואת גוש המתכת הקטן, אבל ל א זאת השאלה השאלה שלי היא: האם אפשר איכשהו לקחת את החיישן שעל הוולקנו ולהוציא אותו מהמאוורר בעדינות שהמאוורר והחיישן לא יהרסו ואז איכשהו להרכיב אותו על הכרטיס מסך? יש אפשרות? כדי שאני אוכל לראות את הטמפרטורה שמה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-