עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MAOR,

אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  2. =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-= יש לי מעבד 550 זיכרון 256 ויש לי איוורור מאוד חזק במחשב ואני רוצה לעשות לו O/C אז תביאו לי תוכנה לינק משהו שם בשביל לעשות O/C למעבד =-=-=-=-=-=-בבקשה תעזרו -=-=--=-=-=-=-=

3. רציתי לדעת אם לפי דעתכם כדאי לי לעשות OC ? אני מתכוון למעבד ולזכרונות . (הכרטיס מסך כבר ב-OC הכי כבד שהוא יכול לסחוב). ולאילו מהירויות של מעבד וזכרונות אתם חושבים (בערך , אני יודע שאתם לא יודעים בדיוק , אני רק צריך הערכה פרועה) שאני יכול להגיע ? את המפרט שלי ניתן לראות מימין.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  5. הנושא עלה במקור פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411505.0 אבל החלטתי לפתוח שרשור חדש פה כי זה כבר לא קשור. זה המצב: הצ'יפסט מתחמם מאד, גם במנוחה, ברמה שאי אפשר להשאיר עליו את האצבע ליותר מרבע שניה בלי להשרף. לפי כל מיני תוכנות שבדקתי הטמפ' היא 48-9 רוב הזמן ולא ממש משתנה במאמץ. על פי הבנתי מקצת חפירה באינטרנט הסנסור של הלוח נמצא בין שני הסלוטים של הכרטיסי מסך ולכן הוא תמיד מראה שהוא חם מדי (מותקן 9800GTX שיושב במנוחה על 60-65 בד"כ). ובכל מקרה, ההיט סינק של הצ'יפסט יותר חם מ-50 מעלות להרגשתי - פשוט חם מדי למגע. הרבה יותר חם מהכרטיס מסך נגיד (כשנוגעים זה מרגיש הרבה יותר חם, תכלס אין לי מושג מה באמת ההבדל בטמפ' שם). בגדול הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להתק…

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  6. ואיך הם להמהרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by Torn,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי את הכרטיס הנ"ל (יד 2) במחיר של 450 שקל. כמובן שיש עליו עוד אחריות של שנתיים! בכל מקרה שמעתי הרבה ביקורות טובות על יכולות הOC של כרטיסים שמבוססים על הצ'יפסט 7900GS. אז צפיתי לאיזה OC נחמד. בכל מקרה הצלחתי להגיע עם הכרטיס לתדרים של 600 לליבה ו1800 לזיכרון, לדעתי זה OC מדהים בהתחשב בעובדה שהמהירויות שלו בסטוק הם 430 על 1300, וכמובן שכל זה על קירור סטוק. יש לי שאלה בנוגע לנזקי OC לטווח הארוך, אני יודע שכרטיסי מסך בניגוד לזיכרונות/מעבדים אלו רכיבים שיכולים להיהרס! ולמרות שיש לי אחריות, לא ממש בא לי להתחיל את התהליך המייגע של לבכות לחנות. השאלה היא, בהנחה שיש לי ספק טוב, ושהטמפ' במאמץ לא עוברות את ה70 מעלות, אין שום סכנה בביצוע OC כזה לכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by dwking3,

שלום לא מזמן עשיתי oc למעבד שלי dual croe e 5200 מ 2.5 hgz ל 3.5 ghz. אני רוצה להכניס זיכרון חדש מאותו סוג של הישנים ( ddr2) האם תווצר בעיה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  9. Started by slider,

האם אמורות להיות לי בעיות להעלות את ה FSB ל 533 ?

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by Imbernir,

דבר ראשון אני קונה : AMD Athlon 64 3500+ 512K (939) 1GB kit (512MBX2) PC3700 466MHz Dual Channel DDR SAMSUNG MSI K8N Neo2 Platinum nForce3 Ultra Athlon 64(FX) Skt939 Radeon x800xt pe כבר קניתי דבר שני: חוץ מהthermalright 120 יש עוד מערכות קירור אוויר ל 939? ואם כן אז בבקשה תכתבו איזה..ומה שווה..

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by Ghtm,

אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  12. יש לי שתי סטיקים,אחד 2700 ואחד 2100 ->אחד על 333 אחד על 266. הם עובדים על תזמונים לא רעים כרגע(לא מעודכן אני אבדוק בביוס ויעדכן). האם כשאוריד את הסטיק האיטי(256 מגה) אני אקבל חוץ מבוסט של 333 גם שיפור בתזמונים?... במעבד על 533 ד"א

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by Kriz,

הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by Milk-Inc,

אז מה כל הקטע במארז הזה השקט שלו?! הוא מתחמם , הוא לא משהו מיוחד ואני לא חושב ששקט עדיף על קירור טוב...

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  16. בפנדה מוכרים אחד כזה בתוספת פאנל כסף, עם כפטור שמשנה את הבהירות של המסך ב450 שקל בערך חשבתי לעצמי נגיד בגלל הכפטור ובגלל הפאנל הם הוסיפו איזה 150 שקל מעל המחירון אז מסך LCD עם 2 שורות ותאורה עולה בערך 300 שקל? נראה לי של "סופר בוהן" יש כזה מסך (LCD תאורה עם 2 שורות..)

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  17. והמעבד לא באוברקלוק תודה

• 18 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by -AirZone-,

שלום לכולם... אחרי שיחה עם חבר שלי הגעתי למסקנה שOC ממש לא יזיק לי ובעצם יעזור לי מאוד קודם כל הנה המפרט של הדברים שאני רוצה לעשות להם OC (קניתי את המחשב לפני כמעט שנה בחופש הגדול): Athlon XP2000+ - לצערי יש לי את ה PALO ולא את הTbred אז יש לי תנור.. LeadTek GF4 TI4400 - לא חסר קירור לחיה הזאת 2 זכרונות של 256DDR PC2700 יענו 512DDR - בהתחלה חשבתי שזה KINGSTON אבל שהסתכלתי על הציפים ראיתי את השם TEAM..יש לכם מושג מי הם ? GA - 7VRXP - אני ברוב טיפשותי קניתי PC2700 במקום PC2100 כי ראיתי שהוא תומך בKT33 אבל הBUS של לוח האם - 267.80MHZ DDR זאת אומרת אני לא יכול להשתמש בפונטציאל של הכרטיסי הזכרון שלי.. עכשיו אני רוצה לעשות OC ללוח האם שלי שיגיע ל333DDR ואני מקווה לעבו…

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  19. אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by gil_k,

רציתי לדעת מה זה ה Smart Fan בביוס. כי איפשהו פה רשמו (לפי מה שהבנתי) שזה משתיק את המאוורר. כדאי להפעיל את זה? אצלי זה על אוטומטי עכשיו נראה לי. ומה זה בכלל? ???

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by dbx22,

כל האנשים פה בפורום שמגיעים עם מעבדי אינטל 2.4C ל3500 מגהרצים באיזה קירור הם משתמשים?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  22. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

LMAO!

23. היי ברשותי המעבד הנל AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e AM2 2500MHZ 45W על הלוח GA-MA78GM-S2H בסרטי 1080P בקידוד איכותי, המחשב מפיל פריימים והסרט יוצא מסנכרון... שיחקתי קצת בהגדרות והעלתי את התדר במכפלה של 12.5 עם באס של 240, סהכ 3000 מה"צ _לעומת 2500 בסטוק) קירור של זלמן טמפ' מננוחה 42 מאמץ 60 עד כמה ניתן למתוח את המעבד הזה ומה טמפ אופטימלית? כמו כן על איזה OC אתם ממליצים? תודה

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by ORrrr,

ראשית אני לא יודע באיזה נושא לשים אז תשים את זה בנושא מתאים מנהלים. שנית, sisoft sandra: ה Burn-in-wizard, צריך להזהר או משהו כי כתובות שם הזהרות אני לאי ודע אם זה בטוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by pro.surfer,

שלום לכולם ביצאתי OC מוצלח לכרטיס מסך HD4870 512MB הגעתי לתדרים של 790 ו 1000 ורואים טוב עבר את כול הבדיקות אבל הניקוד ב 3DMARK06 ירד ככל שהעלתי את המתחים ממבחן למבחן מה זה אומר ? ולמה אני יכול להגיע ב MEMORY רק עד 790 אין לי אפשרות בסקאלה ליותר

• 12 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים