אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן, סגרתי OC לE8400 על 3600mhz, ומשהו מאד מוזר קרה לאחרונה. שמתי לב שבמשחקים המחשב מאט יחסית לפעם. והסתכלתי בCPU-Z everest וpcwizard וראיתי שאין OC, והוא חזר ל3000mhz. אז חזרתי לביוס, וההגדרות היו שם על 3600. מישהו יכול לעזור. אני עוד מעט יעלה תמונות. תודה מראש המפרט שלי: e8400 ga-p35-ds3l 2X2gb G.skill 2gb cl5 crosshair vx 450W 8800GTX 768mb
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כנראה ארכוש את הכרטיס ALBATRON 8800GT 512MB +ZALMAN Cooling, האם הקירור שמגיע איתו הוא מרעיש, או סביר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי אני די חדש בכל הקטע הזה ורציתי לדעת מה זה OC? ואני ידוע שזכרונות קשורים לזה... אז מישהו יכול להסביר לי בכללי את כל המידע הזה או לתת לי לינק להודעה אולי שהייתה בנושא הזה ומה זה עושה וכולי... תודה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אם כן תוכלו לכתוב לי את המפרט שלו והאם הוא יותר טוב מהאנרמקס 350?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורומים שה big typhoon הוא אחד הקירורים המומלצים (אם לא הכי...) והוא שקט יחסית לביצועים. אני קונה מחשב שחשוב לי שיהיה שקט. למישהו יש ניסיון עם ה ביג טייפון? עד כמה הוא רועש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בערך אחד מחברי הפורום הציג פה את המפרט שלו ושם קישור של האתר ממנו רנה את המחשב מי שיודע על מה מדובר בבקשה שישלח את האתר המדובר?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 מאווררים - 1 מקדימה בחלק התחתון 80 מכניס ואחד מאחורה איפושהו ליד הספק גם 80MM מוציא. המחשב שלי מגיע לטמפ' מטורפות והגעתי למסכנה שאני צריך להוסיף מאווררים, אבל המארז שלי מאוד בעייתי ולכן פניתי אליכם. מכירים את המארזים עם פאנל מפלסטיק למעלה וידית? יש לי מארז כזה ולצערי בגלל הידית שמכסה את כל פאנל הפלסטיק העבה אני לא יכול להוסיף שם מאוורר. עוד כמה דברים שמפריעים: - אני לא יכול להחליף את המאווררים הקיימים שלי ב 120mm מהסיבה שיש שם הכנה רק ל80 ואין מקום ל 120. - בדלת (זאת שכשפותחים אותה יש גישה לכל הרכיבים) יש לי הכנה למאוורר 80. - אין לי עוד הכנות למאווררים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לתכנן את סידור המאווררים במארז בצורה הכי טובה שתאפשר קירור טוב של …
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד Q9770 ואני מחפש גוף קירור שקט ולא שוקל יותר מ600 גרם לא מתכנן לעשות אוברקלוק אשמח להצעות יניב
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6600gt של gigabyte ואני רוצה לצרוב לו ביוס 1 . איך אני עושה את זה 2 . אם אפשר לצרוב לו ביוס של 6800 או 6600u בקיצור ביוס של כרטיס יותר חזק ואם זה ישפיע על הכרטיס לטובה תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי השוואה של שתי המשחות הללו? אני רוצה לדעת מי יותר טובה ומשתלמת, אפילו אם תתנו לי רשימה של יתרונות וחסרונות והמלצה זה יהיה גם טוב... מבחינת מחיר הmx 1 עולה 25 שקל וה as5 עולה 40 שקל אז מה יותר שווה?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
רציתי לקנות את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro, אבל נאמר לי בחנות ממנה קניתי שאין להם גופי קירור נוספים כאלה במלאי, והיבואן הפסיק לייבא אותם. יש לכם המלצה לגוף קירור אחר? תקציב: עד 300 ש"ח לא מתכנן OC.
-
- 12 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום! אתמול הרכבתי מחשב למשחקים, והיום עשיתי OC למעבד, אני רק רוצה לדעת אם הכל תקין. המפרט: E2160 GYGABITE GA-G33-DS3R CORSAIR VALUE DDR2 667 CL5 1GB X2 GYGABITE 8800GTS 512 G92 אז ככה - הורדתי את היחס ל 1:1 והעליתי את ה FSB ל 333 (ע"מ שלא לעשות OC לזכרונות, זה הגבול שלי כרגע) טמפ' במנוחה - מעבד - 40 (אבל בגלל הטכנולוגיעה של INTEL זה אוטומטית יורד למכפלה 6 במנוחה) כ.מסך - 62 המאורר של המעבד רץ על 2000 RPM. קודם כל - האם הכל תקין כרגע? דבר שני והרבסה יותר חשוב - איך אני עושה בדיקת מאמץ הכי מטורפת שיש, ע"מ לבדוק יציבות מערכת? ודבר אחרון - האם צריך להעלות מתח למעבד (כרגע על ברירת מחדל - AUTO) ,או שבזה שהמערכת עלתה ל VISTA זה מספיק כדי לדעת שאין צורך? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חג חנוכה שמח לכולם , בהפעלת המחשב , בשורה שבה מוצג המעבד כתוב לי : Intel Pentium III 800EB Mh'z מה אומרות האותיות EB בסמוך למהירות המעבד ?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC אבל שום דבר יציב :-( ה- FSB שלי על 133 והמכפלה נעולה על 5.5 מה שאומר שיש לי 733 MHz כל עוד אני מעלה FSB המחשב לא יציב, אם הוינדוס עולה אז הוא מתרסק בפעולה הראשונה ולפעמים המחשב בכלל לא נדלק! הנה המפרט שלי: P3 733 asus cuv4x 256 mb sdr WINDOWS XP PRO ולא נראה לי שצריך עוד מידע תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני קורא פה לעיתים תכופות חלק שאומרים כי יש להעלות את ה- FSB ולהוריד את המכפלה ויש כאלו שאומרים אחרת... (הפוך) כדי לעשות OverClocking... לפי דעתי שכאשר מתוכנן ה- CPU אז מוודאים כי הרוחב סרט שהוא דורש בעבודה מאומצת מול הזיכרונות הוא הרוחב סרט שנקבע בסופו של דבר ל- FSB... (פלוס מקדם ביטחון לשאר הסדרה) על מנת שלא יווצר צוואר בקבוק ביציאה מה-CPU לכיוון ה- NorthBridge. כך שאין טעם להעלות את ה- FSB ולהשאיר את המעבד באותו תדר, כי אם העלנו את הרוחב סרט הפוטנציאלי מבלי שיהיה מי שישתמש בו - זה טיפשי ! דבר נוסף המחזק זאת - כאשר מוציאים לשוק מעבד חזק יותר (עד גבול הסדרה) מעלים רק את התדר לליבה ומשאירים את ה- FSB כמו שהיה במעבד הקודם באותה סדרה... מה שזה אומר זה שהרוחב סרט שמכתיב ה…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים,אחד 2700 ואחד 2100 ->אחד על 333 אחד על 266. הם עובדים על תזמונים לא רעים כרגע(לא מעודכן אני אבדוק בביוס ויעדכן). האם כשאוריד את הסטיק האיטי(256 מגה) אני אקבל חוץ מבוסט של 333 גם שיפור בתזמונים?... במעבד על 533 ד"א
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השאלה למעלה. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-