עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. -------------------------------------------------------------------------------- עדיין חברים יקרים לא עניתם לי על שתי שאלות 1- האם להוסיף 100 שקל ולעשות כאילו המרה למעבד 2000 במקום ה1900 שווה? אני יודע שחנויות רבות לא מסכימות לזה 2- למה אני נתקע ב148 באס למען השם אני לא מבין זה מחרפן אותי אני לא ישן בלילה מרוב עצבים זיכרון קניתי במיוחד pc2700 xtreme ddr 333 אין מצב שהוא תוקע אותי ב148 לוח של גיגה בייט דגם 7vrxp ver 1/1 שאני יודע שהלוח הזה מגיע ל160 בכיף ואני חושב נתקע ב166 דבר שלישי אין לי שום כרטיס שיכול אולי לעצור תאובר קלוק כרטיס רשת יש לי מובנה יש לי רק על הpci כרטיס קול של קריאטיב 5.1 שאני לא מאמין שהוא יכול לעצור אותי ועל הa-g-p יש לי את הכרטיס מסך asus 8200t ti 20…

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  3. זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל. הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו. לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולו או כל דבר אחר שתציעו לי! :-\ *שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם היום קניתי את זלמן 6000 והוא ממש לא כמו שרשום אליו שהוא טוב והמחשב עובד לי על 60 מעלות וזה ממש גרוע למאורר הזה רציתי לשאול מה אתם ממליצים אני חייב את העזרה שלכם כי אני לא יודע מה לקחת אה דרך אגב זאות הרשימה שיש בחנות הזאות Thermaltake Smart Case Fan Thermaltake Volcano 8 Thermaltake Volcano 10 Thermaltake Volcano 11+ Spire Falconrock II וכמובן את המאורר המאפן שלי זלמן בדיוק השם מתאים לא חברה אני צריך ממש עזרה :-[

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by crak100,

שלום רב. שיחקתי היום ברשת mw2 וסתם החלטתי לבדוק תוכנה שעלתה כאן כמה פעמים REALTEMP הרצתי אותה תוך כדי משחק והתוצאות שקיבלתי נראות הזויות ,בגלל שאני לא כל-כך מבין בקירור אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר (מצורפת תמונה) נ.ב-אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד i7-2600k מאינטל כ"כ -במידה ואכן ישנה בעיית קירור אשמח אם תתנו המלצה לקירור טוב וחשוב מאוד מאוד מאוד שקט שיתאים לי ללוח dp67bg תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו שבוע מצויין

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  6. שלום, אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל לראות איתה את הטמפרטורה של המעבד של המחשב שלי... תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  7. במהלך השבוע הזה אני אמור לקבל את המעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 ואני מתכנן להוציא ממנו את המיץ כמה שאפשר, כך שאני צריך המלצה למאוורר, מה שחשוב לי זה שהמאוורר יהיה גדול (120 מ"מ לדעתי) ושקט עד כמה שאפשר עם אפשרות שליטה על מהירות הסיבוב שלו. אני אצטרך גם היטסינק טוב למאוורר הזה, הבנתי שהיום Thermalright מייצרים את ההיטסינקים הכי טובים, לא? אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. דבר נוסף, אני מתכנן אוברקלוק גם לכרטיס מסך GTX285 וגם בשבילו אני צריך את המלצתכם לקירור אוויר יעיל ושקט. מפרט: 1: מעבד/processor INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX 2: לוח אם/Mother Board ASUS P6T SE 3: כרטיס מסך/Grapgic Card GIGABYTE 1GB GTX285 PCX 4: דיסק קשיח/Hard Drive Western Digital 1TB 32MB S…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by jtannous,

הבעיה היא עם OC אני מנסה לעשות OC עד 265 בFSB שזה 3.97GHZ במעבד שלי (P4 3.0GHZ) אז רציתי לעשות ל 4GHZ שזה 267 MHZ בFSB אבל כשאני נכנס לביוס ואני לוחץ + על הFSB כשהוא 265 MHZ הוא פשוט לא עולה (הFSB) הוא נשאר 265MHZ. מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. הנני עומד להיות בעל מחשב E6400 לוחGB 965P S3 וזיכרונות של 1G GSKILL 800 CL5(בר אופצית החלפה נכון להיות לאותו חברה 533 CL4) וקרור של TUNIQ120 אני מעוניין להגיע לליטנסי כמה שיותר נמוך (מחשב שמיועד לעבודה להקלטות וסאונד) השאלה איזה זיכרון יתן לי את התמורה הזאת- מבין ה2 שציינתי למעלה.(הבנתי שלהמהיר את המעבד לבאס 440 יתן לי יחס 1:1..אבל אני טיפה לא בעסקי הOC..ולכן זה יקשה עלי טיפה- אלא אם זה ממש פשוט לשנות את הבאס..כי הבנתי שאין התעסקות במתחים...אז לקרור שלום) יחס (להמהיר זיכרון ל1066) 2:1 יתן לי את הלייטנסי הנכסף גם כן?

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  11. ב IDLE 60-70, במאמץ 80-90. 1: האם יכול להיות בגלל שיש לי ספק 400W של CODEGEN כמו שהטכנאי טוען(ואם כן, נניח ואני אקנה ספק 500W BRAND האם זה ישפר לי את הביצועים בגדול? 2: האם רצוי שאני אחבר איזה כבל מולקס לכרטיס או משהו בסגנון? תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by tintin,

יש לי p4 2.8c abit ai7 adata 512X2 ddr 500 powercolor x800 pro והמחשב פתוח עם מאוורר גדול עליו. הכרטיס גרפי אפילו לא היה על OC פעם אחת.... הוא מגיע לי לפעמים ל 60 מעלות!!! ויש מלא סימנים!!! בלי OC...!! המעבד הוא בדרך כלל על 45 מעלות ובמאמץ אפילו 54 בלי OC SYS על 31 מעלות ו 38 בעומס... אין לי מושג מזה SYS , אולי לוח אם? PWM שגם אין לי מושג מזה על 35 ולפעמים 41 במאמץ.. וזה כשהמארז פתוח.. למה זה קורה??? המארז הוא גנרי וספק הכח הוא של 350W של BEST POWER שזה די גנרי.. למה זה קורה???

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by yanivganor,

האם המאוורר המרשים והמפלצתי הזה לא יכול לעשות נזק ללוח האם ? יש לו מומנט אדיר ואם הוא לא מורכב בדיוק במקביל ללוח, הוא יכול לעשות נזקים, לא? גם המשקל העצמי שלו לא נמוך בכלל. מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  14. רציתי לקנות את ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro, אבל נאמר לי בחנות ממנה קניתי שאין להם גופי קירור נוספים כאלה במלאי, והיבואן הפסיק לייבא אותם. יש לכם המלצה לגוף קירור אחר? תקציב: עד 300 ש"ח לא מתכנן OC.

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  15. מה אמורה להיות טמ"פ של אינטל 2.4 במנוחה ובעומס ומה אמורה לךהיות מהירות המאורר ? נראה לי שהטמ"פ גבוהה מידי והסל"ד נמוך מידי איך אני יכול לשפר את שניהם ?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  16. מלבד PSTRIP.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב לחדר...עם המארז הזה Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני צריך פאנל שליטה טוב על המאווררים כי בכול זאת זה החדר שלי ואני רוצה שקט לפעמים....אז משהו טוב מבחיר סביר...עד 200 שקל..

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by yiftahorad,

איך עושים אוברקלוקינג בכלליות? דרך הביוס? ואם כן, אז איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

http://up95.siz.co.il/up3/mtmezy0wyziz.jpg ככה זה נראה בMIT הCPU CLOCK RATIO בסטוק מוגדר על 13.5 ובגלל שזה פעם ראשונה שלי אני לא כל כך מבין אני שמתי בהתחלה 222X13.5 ובכל השאר לא נגעתי , המחשב עלה הטמפרטורות בסדר אבל OCCT מפסיק לאחר שניה , ORTHOS בBLEND מפסיק תוך שניה אבל בבדיקה של הCPU בלבד בORTHOS הכל בסדר , מה שרציתי לדעת זה מה וכמה להגדיר לפי התמונה תודה רבה מראש ואם החסרתי פרטים נא להגיד לי

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  20. מעבד Q9550 לוח ASUS P5Q PRO PC POWER&COOLING 750W לא אכפת לי מרעש כי הGTX295 גם ככה חופר לי... תודה

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. שלום לכולם, אני די חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איזו תוכנה יותר טובה/אמינה בבדיקת יציבות בOC? ORTHOS , PRIME95 או OCCT, ואיזה סוג בדיקה צריך לבחור לבדיקת יציבות המערכת אחרי הOC ? 1. SMALL FFT 2.LARGE FFT 3. BLEND 4. STRESS CPU ? כי עשיתי OC ל E6750 ל- 3GHZ והרצתי את ORTHOS במשך 4 וחצי שעות בבדיקה של BLEND וזה לא מצא שום שגיעות, האם זה אומר שהOC שלי בסדר? 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings. 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings.

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  22. Started by karpad,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור כפר סבא חנות שמוכרת מאוורר טנדרבלייד 120 מ"מ עם לדים כחולים? תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. הי! לא נראה לי אבל השאלה שלי בעקבות האשכול הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=94564 חשבתי שפה בטוח יוכלו לענות לי. אני שם בכינוי כמו פה... ולא נראה לי שעברתי על חוק כלשהו כשפירסמתי לינק לאשכול בפורום אחר.. נכון?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. כרגע הוא מכניס אוויר לתוך המארז(יש מאוורר 12CM בתחתית הספק שמכניס אוויר). כדאי אולי לגרום לו להוציא אוויר כדי שגם יקרר קצת את המארז? זה לא יכול לדפוק אותו? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7043 ובבקשה בבקשה בבקשה, אני יודע שהוא "ג'נרי", לא צריך להזכיר לי את זה.

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  25. היי חברים, טוב זה לא שלי.. זה בשביל חבר שלי שמאס ברעש הקשה שהקירור סטוק עושה לו.. יש לו פנטיום D אם אני זוכר נכון.. בכל מקרה, התושבת היא LGA775 אם אני לא טועה, עם הארבעה "ברגים" האלה שדוחפים לתושבת ומסובבים, ככה הקירור סטוק יושב על המעבד. כרגע הקירור סטוק עושה לו הרבה מאוד רעש, הוא בעיקר מתלונן על רעש ברגע שהוא פותח תוכנות/דפדפן או בקיצור - כשהוא יוצא מIDLE במחשב. עכשיו הוא מחפש רק קירור שקט למעבד! אני אציין גם, שהייתי אצלו וניסינו להחליף משחה טרמית ולנקות טוב את הגוף קירור בשביל להוריד את הטמפ' (הם עברו את ה70 בIDLE) וזה לא ממש הצליח. המאוורר נשלט ע"י הלוח אם בהתאם לחום של המעבד. (יש את החוט השחור הרביעי הזה במאוורר...) בכל מקרה, אנחנו לא ממש יודעים אם הקריאה של הטמפ' בת…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים