אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=44b63a570aa7bba79a147a3ca3c52d8d&threadid=297449&perpage=15&pagenumber=1 והמחיר ב-NEWEGG בסביבות ה-100$.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד Q9770 ואני מחפש גוף קירור שקט ולא שוקל יותר מ600 גרם לא מתכנן לעשות אוברקלוק אשמח להצעות יניב
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS זיכרון: Kingston 1G DDR2 667Mhz x2 מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8800 GTS. קניתי אותו עם OC גבוה מאוד.. (EVGA ACS3 Editon) דיסק קשיח: Maxtor 6V200E0 (200 GB, 7200 RPM, SATA-II) מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm מעולה ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN כמו שאתם יודעים, המעבד שלי מגיע עם תדר נמוך מאוד, ואני מעוניין להעלות אותו. הבעיה המרכזית היא שאין לי קירור למעבד, ולוח אם שתומך ב-OC. האם כדאי לי לקנות לוח אם חדש לא של אינטל (ואיזה?), וקרור כמו הטוניק, על מנת לבצע OC טוב למעבד? ואולי גם לזיכרונות? זו השקעה גדולה בשבילי, של 500-1200 ש"ח ואפילו הרבה יותר, בקני…
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שמעתי שהזכרונות של - winbond טובים ויש את קורסייר שהם הכי טובים אבל יקרים השאלה היא האם זה שווה את ההבדל או שיש חברה אחרת טובה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
ראיתי שיש אנשים שמוסיפים 2 מאווררים של 120 מ"מ לגוף הקירור של המעבד, לאן בדיוק מחברים את שניהם על לוח האם? ב- CPU FAN HEADER או ב- CHA FAN HEADERS? תמונה להמחשה: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני חדש בנושאי O/C ולומד לאט לאט. ניסיתי לבצע O/C והעליתי את ה-FSB צעד אחר צעד. שהגעתי ל-FSB 220 ה-POST עבר ללא כל בעיה אבל Windows קורס במהלך האיתחול. כיוונים נוספים: מתח מעבד - 1.6v (שמעתי שלא כדאי לעבור את ה-1.65v) מתח זכרונות 2.8v מתח AGP - 1.6v תזמונים 3-4-4-8. מה גורם לאי היציבות ואיך ניתן לשפר? המערכת כרגע עובדת ב-FSB 215 תזמונים של 2-3-3-6 ו-PAT במצב Enabled מקסימלי. התקני גם קירור של Thermaktake - Spark7 והטמפרטורוץ תקינות ללא כל בעיה. כרגע היחס CPU:DDR הוא 1:1 שווה לשנות יחס ל-4:5 ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז כככה עשיתי לא מזמן oc לamd 2600 mobile למהירות של 200*11.5=2300mhz זיכרון מושיקן 3200 הגירסה הכחולה ולוח של גיגה בייט 7N400-L1 עכשיו יש לי כרגע ולקנו 11+ והמעלות של המעבד שלי הם 53 במנוחה ובעבודה מעל 55,ואני ממש עצור ולא יכול להמשיך בשוםoc אז רציתי את דעתכם בבחירה לאיזה גוף קירור טוב אתם ממלצים מבין השלושה Thermalright SLK-700 for AMD או Thermalright ALX-800 for AMD Reviews או Thermalright SLK-900A for AMD אני רוצה שיהיה לי הבדל משמעותי אה ולכול אילו לפני שישאלו יש לי משחה טובה ארטיק סילבר 5 ומארז מאורר בצורה סבירה ביותר
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אם כן, יש המלצות??.. מה דעתכם על: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=
-
- 13 תגובות
- 820 צפיות
-
-
i have a 120mm fan on the place where the cd's are supposed to be but i have no more slots for a fan left on my motherboard... is there another way to connect it so it will work? My PC is Intel P.4 2Ghz, mainboard -MSI MS-6545 i850 pro, bios -award modular, Bus type - dual RDRam, 16bit, real clock - 400 mhz (DDR), effective clock - 800 mhz, Bandwidth 8200 MB\s. I dont think any other specifications are needed but if yes tell me and i will answer. i want to make an overclock for about 500 mhz. the temperature of my CPU currently is 45 degress , and the mainboard is 35 degrees. my other questions.... how do i get in the bios on my computer? how do i update my bios? thanx…
-
- 12 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי לוח asus p6t במארז tt soprano dx +window ומעבד core i7 920 עם קירור מקורי. המעבד על טמפ' 45 שזה סבבה והלוח כל הזמן על 56 מעלות... הכבלים מסודרים בצורה מעולה עם אזיקונים ויש מאורר 140 שמכניס אוויר ו120 שמוציא אוויר, ככה שאין בעייה של סירקולציה או חימום יתר במארז. אני לא מבין למה הלוח כלכך חם.. זה מדאיג אותי אז קראתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים עם הלוח הזה תלונננים על בעיית החימום שלו. למישהו יש רעיון איך לקרר טיפה את הלוח כי אני יודע שזה מקצר ללוח את החיים הטמפרטורה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ראיתי שפה בפורום ממליצים על טמפ' של 80 מעלות לכרטיס מסך הזה, עכשיו האם זאת הטמפ' המקסימלית שאליה הכרטיס צריך להגיע? (הכרטיס שלי עובד במצב רגיל בלי עומס יתר בסביבות ה-68 מעלות ובמשחקים הוא עובר את ה-90(~93) ונוצרת בעיה של קווים שחורים ותקיע של המשחק.) מקמה בקורות שקראתי על גופי קרור בדקתי את ה- ZALMAN VF900-Cu הוא נשמע ממש טוב אבל פה בפורום ראיתי שאנשים אומרים שטמפ' הזכרונות בכרטיס שלהם עם הקרור הזה עומדת על 70 מעלות אבל ה-GPU סביב ה-50 במצב מנוחה. האם זה בגלל הקרור הפאסיבי שבה עם הדגם הזה או שזאת בעיה ספציפית של אותו המשתמש? לגבי ההמלצה, אני צריך שהיא תהיה מחנות עם סניף בחיפה/קריות כגון: TMS, פנדה, נעה, איוורי וכול דבר אחר. נ.ב הכרטיס לא באוברקלוק ואף פעם לה היה.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אז ככה...הלך לו הקרור של המחשב שלו(למעבד)והוא צריך קרור חדש+היטסינק... המעבד שלו הוא Socket 478 וסוג הלוח אם זה:MSI P4MAM-V MS-6787 v2.0 תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו את התוכנה וכשהיא אמרה לי לעשות ריסטרט עשיתי ואחרי זה המחשב לא עלה.. ראיתי את השולחן עבודה אבל העכבר לה הגיב וגם המקלדת לא... ואז עשיתי ריסט ובמסך הכחול של הסריקה הוא נתקע שוב לפני שהסריקה התחילה אז הייתי צריך לפתוח את המחשב במצב בטוח ואז למחוק את הקבצים שההתקנה הכניסה... ואז הכל עובד... מה עלשות?
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היום קניתי והתקנתי את FREEZER 7 PRO, אני 100% בטוח שזה יושב טוב. בכל מקרה, הרצתי את system stability test של everest, המעבד הגיע ל48 מעלות. התחלתי לשחק בGRAW ושאני יצאתי מהמשחק ראיתי 84 מעלות, יכול להיות שהחישן נידפק?או שמשהו באמת לא בסדר? נגעתי בצלע קירור וזה לא מרגיש 80 בכלל! עכשיו 5 דקות אחרי, החישן אומר אותה טמפרטורה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי ברשותי המעבד הנל AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e AM2 2500MHZ 45W על הלוח GA-MA78GM-S2H בסרטי 1080P בקידוד איכותי, המחשב מפיל פריימים והסרט יוצא מסנכרון... שיחקתי קצת בהגדרות והעלתי את התדר במכפלה של 12.5 עם באס של 240, סהכ 3000 מה"צ _לעומת 2500 בסטוק) קירור של זלמן טמפ' מננוחה 42 מאמץ 60 עד כמה ניתן למתוח את המעבד הזה ומה טמפ אופטימלית? כמו כן על איזה OC אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז CM690 שיהיו 120mm, כרגע אני רוצה לקנות את Thermaltake Thunderblade 120 mm, והשאלה שלי היא האם הוא נחשב מאוורר טוב? או שיש יותר טובים במחיר של 60-70 שקל ליחידה?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי. אני מתכוון לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם א' או לוח אם ב' זכרונות למעבד וללוח מן הסתם זה מתאים, אבל רציתי לשאול האם לא תהיה לי בעייה למקם את הזכרונות (ה-Heat Pipes של שני הרכיבים לא ייפגשו?) ואם אני ארצה לקנות עוד זוג זכרונות כזה, האם אוכל להשתמש בסלוטים השניים שפנויים (קראתי באיזשהו פורום מחו"ל שלמישהו היו בעיות עם הדבר והיה ניתן להשתמש רק ב-Dual Channel ה"רחוק")? שאלה אחרונה: אני יכול להרכיב אותו איך שבא לי? ז"א להרכיב אותו בצורה אחת ולהחליט אחרי דקה לההרכיב אותו 90 מעלות לצד אחר (רבע סיבוב)? זה תופס? תלוי בלוח? תודה!
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי P4 2.6 על לוח IC7 של אביט. בינתיים הכל עובד חלק... השאלה שלי זה אם אמורה היתה להיות משחה טרמית יחד עם המעבד או שאני צריך לקנות אותה בנפרד, אני בכל אופן לא מצאתי שום דבר בקופסא. בבדיקה עם MBM הטמפ' נעה בין 48-58 לא הספקתי בינתים לאמץ את המחשב יותר מידי, הטמפ' נראית לכם תקנית ? השאלה בכל אופן היא אם משחה טרמית היא חובה או רק אמצעי ביטחון (אני לא מתכנן שום OC בזמן הקרוב).
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צריך עזרה בפתיחת מכפלה של xp2400 כמה שיותר מהר >ודה!!!
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-