עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by X - DreaM,

הארדיסק של המחשב הישן שלי כל איזה יום-יומיים היה מתנתק סתם כשהמחשב עבד אז רציתי לנתק אותו והוצאתי את החיבור של החשמל עם החיבור חשמל של הארדיסק!!!!!!!! ועכשיו אני לא יכול להפעיל את המחשב........... (זה לא שאני לא יודע להוציא חיבורים של חשמל - ההלחמות היו שבורות ובגלל זה ההרדיסק התנתק כל הזמן) איפה אפשר לקנות חיבורים כאלה, זכר ונקבה כדי שאני יוכל לחבר את ההרדיסק וגם כמה לדים?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by Rhinoc,

שתי מאווררים לא פועלים אחד של המעבד ואחד כללי כזה הם של AC והם מחוברים טוב החיבורים לא רופפים

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by oranet,

שלום, זה עתה קניתי GTX 570 של חברת MANLI רציתי לאיזו רמת המהרה אני יכול לצפות מכרטיס כזה? איזה סיכונים אני נוטל בשעה שאני מנסה לבצע המהרה? ההמהרה עומדת כראוי במאמץ של תוכנת GPUTOOL (ATITOOL) אבל קורסת ברגע ב3DMARK EXTRME מה זה אומר? בעצם היא עומדת בכל המבחנים ( כמו HEAVEN DX11 ועוד ) חוץ מ3DMARK האם יש חשש בהעלאת מתח ע"י MSI אפטרברנר ? אם הכרטיס קורס זה אומר שהוא נהרס קצת? תדה על התשובות סליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by Flame,

i have a 120mm fan on the place where the cd's are supposed to be but i have no more slots for a fan left on my motherboard... is there another way to connect it so it will work? My PC is Intel P.4 2Ghz, mainboard -MSI MS-6545 i850 pro, bios -award modular, Bus type - dual RDRam, 16bit, real clock - 400 mhz (DDR), effective clock - 800 mhz, Bandwidth 8200 MB\s. I dont think any other specifications are needed but if yes tell me and i will answer. i want to make an overclock for about 500 mhz. the temperature of my CPU currently is 45 degress , and the mainboard is 35 degrees. my other questions.... how do i get in the bios on my computer? how do i update my bios? thanx…

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by tal249,

היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by Tony_Almeida,

אהלן חברה יש לי לוח asus p6t במארז tt soprano dx +window ומעבד core i7 920 עם קירור מקורי. המעבד על טמפ' 45 שזה סבבה והלוח כל הזמן על 56 מעלות... הכבלים מסודרים בצורה מעולה עם אזיקונים ויש מאורר 140 שמכניס אוויר ו120 שמוציא אוויר, ככה שאין בעייה של סירקולציה או חימום יתר במארז. אני לא מבין למה הלוח כלכך חם.. זה מדאיג אותי אז קראתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים עם הלוח הזה תלונננים על בעיית החימום שלו. למישהו יש רעיון איך לקרר טיפה את הלוח כי אני יודע שזה מקצר ללוח את החיים הטמפרטורה הזאת.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי WD 80GB 8MB , שנחשב שקט , אבל עדיין יש לו ויברציות כאלו...והרעש שהוא מפיק בתדר די נמוך וזה די מפריע.. קראתי פעם שמגירה היא נהדרת כדי להשקיט את ה-HD חוץ מהעובדה שקירור לא מזיק ;D אז יש לי ככה עד 200 שקל (עדיף פחות) שאני חושב להשקיע בנושא...ראיתי את ה-CoolDrive3 של CoolerMaster ב-150 ש"ח. אני לא מתעניין בנתונים כלשהם...רק שיראה טוב כשפותחים את הדלת (הקדמית) של המארז (צ'יפטק) , המארז שחור... ואמממ שישתיק את ה-HD כמה שאפשר! אני אשמח לשמוע המלצות...או מניסיון....או כל דבר אחר! בתודה , תומר.

8. Started by eladbu,

אני מעוניין להחליף את המאוורר במעבד שלי 478 פ3 איזה מאוורר אתם ממליצים? לא בא לי להחליף היטסנק וכאלה! מעוניין במאוורר חזק!יותר מהמקורי של אינטל?

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by c0git0,

המפרט: לוח אם: shuttle av18e - נותן קפיצות של 1mhz ועדכון וולטג' עד 1.825 מעבד: celeron 1100a tualatin מקרר: volcano 7+ (רעש!!!!) זיכרון: Kingston 133Mhz 256MB הכי פשוט, סטיק אחד אני לא מצליח לעלות מעבר ל 124mhz fsb - לא עובר POST לא הגיוני שזה הזיכרון כי הוא 133 המעבד לא מספיק להתחמם עד ה POST מה יכולה להיות הבעיה? (לא ש 1100a@1364Mhz זה כזה רע, אני רוצה עוד!!)

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  10. שלום אך המאווררים האלה מעבד(עד 120 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=10300 המעבד שלי זה AMD 64 הוא יתאים? ואם לא או שלא כדי מה כדי במקום? מאוורר לכרטיס מסך (עד 90 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1607&products_id=6207 יש לי 6600GT הוא יתאים?אם לא או שיש יותר טוב מה כדי במקום השקט די חשבו לי :-\

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by iyehuda,

הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  12. סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by TeaTime,

כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by dennis14,

אני החלטתי לקנות מפרט לאוברקלוק ולפי המלצה בחרתי בלוח אם הזה - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D . אז עכשיו אני מבקש המלצה למעבד (בשביל אוברקלוק) בתקציב של 1250 ש"ח וזיכרון בתקציב של 350 ש"ח ( לסטיק של 512mb) אני מבקש לא לחרוג ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by yanivno,

שלום, יש לי כרטיס ATI X1600 PRO ואני חושב שהגיע הזמן להחליף את הקירור המקורי שלו כיוון שהוא על הפנים, בערך 58 מעלות בשימוש רגיל. קראתי כל מני כתבות וביקורת על אופציות קירור לכרטיסי מסך, כולל את הכתבה המקיפה באתר. אולם ברצוני להתייעץ האם כדאי ללכת לכיוון של Zalman Fatal1ty FC-ZV9? תודה מראש יניב

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by jacobra,

?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  17. החלפתי את הקירור הג'נרי. בנוסף ,החלפתי את שני מאווררי ה-80CM . משחה טרמית היתה כבר על הקירור ובחנות אמרו לי שלא צריך להוסיף כי כבר יש. במנוחה הטמפ' היו מעבד-48 כ.מסך 52 עכשיו המעבד-46 כ.מסך 59 מה שכן,אין רעשים כבר מהמארז אבל על זה לשלם מעל 200 ש"ח? עוד דבר,אולי אני צריך לשנות את מהירות סיבוב המאוורר ב AC ? אם כן,איך עושים זאת. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by urielka,

עשיתי oc ל geforce4 mx440 270/405 @ 328/486 יש לי בעיה עם nvidia bios tool אני לא יודע איך משנים את הביוס

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, הצלחתי להמהיר את המעבד ל 3.4 (425X8ׂ), המערכת כרגע יציבה והשינוי היחידי שעשיתי במתח היה לשנות את המתח של הזיכרון מ1.8 ל 2.2 מעבר לזה אני לא יכול להתקדם, אם אני מעלה ל 3.6 הוא רושם לי שאני צריך לשנות את ה CPU CONFIGIRATION עוד דבר מוזר זה ש SPP צ'יפ עומד על 82 מעלות במנוחה (85-87) במאמץ. איך אני יכול להתקדם מכאן ? והאם 82 מעלות לצ'יפ זה מוגזם ? מפרט : intel e8200 xfx nforce 680i lt sli gigabyte hd6950 1gb pny 2gb x2 ddr2 800mhz g.skill 1gb x2 ddr2 800mhz fsp everest 700w arctic freezer pro 7 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  20. היי כולם קיבלתי את המחשב Q6600 ASUS P5KR THERMALTAKE BIG TYPHOON KINGSTONE 800MHZ 2 GB CL5 WD2500AAKS JSP-TECH 550D ENERMAX LIBERTY 400W קיצר .. יש לי מאוורר אחד מאחורה .. שלפי דעתי מוציא אוויר =] כמו שצריך להיות .. הוא דיי חלש ... אני יחליף אותו בקרוב ויוסיף אחד מקדימה ... הנה תמונות מהמערכת .. זו תמונה ראשונה כשהעבד במאמץ .. אז רואים את הגראף .. =] עוד תמונה שצילמתי שתראו מה המקסימום ומה המינימום .. יש עליות וירידות בגראף כי ניסיתי עם דלת ובלי .. אבל אחרי זה השארתי אותו משו כמו 20 דקות סגור המאוורר של הביג טייפון על המקסימום =] עכשיו שאלתי : 1. שמעתי על תוכנה prim95 .. שבודקים איתה אחרי OC .. איך עובדים איתה וכל זה .. 2. כמה להתחיל Oב למעבד בתור…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by glassmoon,

אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? אם כן איפה אני מוצא דרייבר? תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 1 456 ¤ LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 200 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 167 ¤ Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 930 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1 1150 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 382 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 1 558 ¤ Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1 716 ¤ Asus EN7600GT/2DHT Extreme PCI-e 256Mb Video Card 1 986 ¤ זהו המפרט... האם אפשר לעשות לו OC עם הרכיבים הקיימים? האם צריך לקנות רכיבים נוספים? האם OC ישפר בצורה רצינית את הביצועים?

• 15 תגובות
    • 806 צפיות
  23. עד כמה תזמוני הזיכרון משפיעים על ביצועי המחשב?(כמצויין בכותרת) בפרט ביצועי הכרטיס הגרפי (אם בכלל - ואני מניח שלא). תודה מראש!

24. Started by Or ei,

בשביל מאורר בגודל 12 ס"מ כדאי להשתמש במקדח 8 ס"מ?? או להשתמש ב12?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by eliil1,

אני מצליח לייצב אותו על 4 GHZ רק עם 1.37 וולט, לועמת 3.8 GHZ עם 1.23 וולט. האם ה200 MHZ האלה שווים את העלאת המתח הזאת ? ואגב הטמ'פ המקסימליות עם 1.23 די גבוהות אצלי .. 51 מעלות... אין לי מושג מה יש לו בזמן האחרון, הוא משתגע במצב מנוחה הוא מראה לי 47-50 מעלות לעתים תכופות =\

• 9 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.