אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הזמנתי את הטוניק מפנדס והרכבתי אותו היום, קודם כל אני חייב לציין שזה היה קשההה. הבעיה היא שכשסמתי את המשחה התרמית שבאה עם המאורר זה היה סיפור מאפטרה ואני יודע שלא מרחתי אותה טוב. קיצר המעבד לפני זה היה על 60 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 46 מעלות. השאלה שלי היא אם אתם חושבים שאני יתן לבעל מקצוע למרוח את המשחה, כמה מעלות זה יוריד?
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כנראה שארכוש את המפרט להלן, יש לי מספר שאלות בנוגע לקירור. 8) Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 כרטיסי קול Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤1724 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤180 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כרגע הוא מכניס אוויר לתוך המארז(יש מאוורר 12CM בתחתית הספק שמכניס אוויר). כדאי אולי לגרום לו להוציא אוויר כדי שגם יקרר קצת את המארז? זה לא יכול לדפוק אותו? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7043 ובבקשה בבקשה בבקשה, אני יודע שהוא "ג'נרי", לא צריך להזכיר לי את זה.
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האתר ברוסית, אבל בכל זאת מצרף לינק: http://news.ferra.ru/hard/2008/08/09/80481/ [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי די ממזמן את המחשב הזה... וקניתי במיוחד הכל שיהיה נורא שקט אבל המאוורר של המעבד משגע אותי... איזה מאוורר צריך לקנות משהו זול חחח אבל יעיל שיעשה קצת שקט בראש שלי?
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! יש לי מעבד של אינטל E6420 ליבה כפולה 2.13 החלפתי את קרור המעבד של אינטל שהיה לי בארטיק קולינג פריזר פרו 7 בחמסין לפני כמה ימים המעבד היה ב40 מעלות במנוחה אתמול שהיה כמו היום המעבד היה ב-34 מעלות במנוחה עם הקרור של אינטל היום לאחר החלפת הקרור נשאר באותה טמפ לפי חיפוש שעשיתי בכל מיני אתרים ומדריכים,טמפ המעבד בעזרת ארטיק קולינג פרוזר פרו 7 הייתה צריכה לצנוח בלפחות 10 מעלות לעומת הקרור של אינטל למה הטמפ נשארה אותו הדבר? ההתקנה הייתה ללא בעיה,ממש קלה,הלכתי לפי המדריך בדיוק אולי אפשר לשלוט על המאוורר? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים כיום יחסית בזול (250-300 ש"ח) מקררים קטנים עם חיבור 12v. מה דעתכם המלומדת על להוציא מכזה את מערכת הקירור ולהתקין במארז? לא בטוח אם זה גז, פלטייה או איש קטן עם נפנף כי לא פירקתי אבל זה 1. מוציא את החום מאחורה עם מאוורר 80; 2. לוקח 80 וואט. הכוונה היא לא להצמיד למעבד/כרטיס מסך/תנור עם חיבור PCI אלא לעשות חיים קלים לקירור אוויר על CFM חלש.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התכונות של הבקר: Model number: RFC-01 Model name: Six Eyes 6 Fan Controller 6 Temperature Monitor Passive Safety Alarm Feature Build-in Safe Retractable Dial Dimensions: 148 x 42 x 100 mm / 6.3 x 3.93 x1.65 in Temperature: 6 Channels Temperature Range 0 ~ 100oC / 32 ~ 199oF Fan Channels: 6 Channels Display colors: Blue / Light Blue / Red / Purple / White Green / Apple Green DC output: 3.7V ~ 12V (± 10%) Output Amps: 1Channel MAX. 1A התכונות של המאווררים (כולם מהסוג הזה):[table][tr][td]Size 120mm x 25mm [/td][/tr][/table][table][tr][td]Operating Voltage 7V – 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td] Performance at 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td]Airflow[table][tr][td]6…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ראיתי שהגיע לנעה מחשבים את ה: COOLIT Domino A.L.C (Advanced Liquid Cooling) for ALL CPU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5056 הבנתי שזה מתאים לכל המעבדים עם אחריות של שנתיים.. שווה לקנות ? או שנקנה MUGEN 2 דרך אגב מעבד I7 920 על כמה מעלות המעבד יהיה עם המערכת הזאת ברגיעה ובעומס ..??
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיצר אני הולך לקנות/להחליף מחר מאוורר במארז. קיצר איזה אתם ממליצים לקחת? שיהיה 120MM שקט שלא שומעים אותו כמעט וטוב. תודה.
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לפי מה שהתוכנה מראה, המעבד משחק עם המכפלה שלו, מוריד/מעלה בהתאם ללא יודע מה. לא בוצע OC http://imageshack.us/photo/my-images/36/90077658.png/ זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9300 INTEL 2.5 וכרטיס מסך HD5770 1GB לוח-אם EP45-UD3L GIGABYTE ועכשיו השאלה האם כדאי לי לעשות המהרה ועד כמה אני כבר אראה הבדל בעניין ..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עד כמה תזמוני הזיכרון משפיעים על ביצועי המחשב?(כמצויין בכותרת) בפרט ביצועי הכרטיס הגרפי (אם בכלל - ואני מניח שלא). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מת לי המאוורר במארז (Antec P182, מאוורר 12 ס"מ) שהיה אחראי על קירור הכוננים הקשיחים (ויש מצב שהוא לקח איתו את אחד הכוננים כי לא תפסתי את זה בזמן). עכשיו, היות ואין לי את הזמן לנסות להציל את המאוורר ואני לא רוצה להשאיר את המחשב בלעדיו, אני פשוט רוצה לגשת לחנות ולקנות אחד אחר. אז הצצתי ברשימת הכוננים שמוכרים ב-KSP (רק כי יש סניף קרוב לעבודה שלי) והבנתי שאין לי מושג איזה מהירות מומלצת למאוורר שאחראי רק על הכוננים. אני משער (ותקנו אותי אם אני טועה) שהמהירות לא צריכה להיות גבוהה במיוחד היות והם (הכוננים) לא ממש יצרנים מאסיבים של חום (כשהמאוורר לא עבד הם הגיעו ל-65 מעלות) ואני אשמח למשהו שקט ופשוט (גם ככה המארז אטום). אז, על איזה מהירות להתכוון? אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד מ…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אני רואה בתוכנה טמפרטורות של כל חלק במחשב יענו למה שיש חיישנים מעבד כרטיס מסך וכו.. אם אפשר לעשות אובר קלוק דרכה ואם אפשר אז איך ?? תודה לכולם אוהב אותכם ! :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מאיפה אני משיג כזה? http://images.google.co.il/images?q=tbn:WXebkWo_r2YJ:www.de.tomshardware.com/motherboard/20031110/images/gigabyte_nb_fan.jpg
-
- 13 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת כיצד אם ביכלל ניתן ליפתוח עוד צינורות בכרטיס. וגם האם הקרור של הקרטיס מתאים ל-OC טוב ואם לא אז איזה קרור מומלץ מבלי לפשוט-רגל. נ.ב. יש לי קרור מעבד של זלמן שמקרר גם את כרטיס המסך+מאורר 80 רגיל מתחת לכרטיס המסך והמארז מאורר לא רע ביכלל. תודה רבה!!! אשמח לטיפים לגבי ה-OC לכרטיס זה. חג שמח!!!!
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2500 עם טמפ' טובה (המקסימום היה על 47 במאמץ כשעשיתי אוברקלוק ל3000 ) עכשיו כשאני מעלה רמה לסביבות ה3100 mhz המערכת כבר לא עולה...win xp אומר שהוא לא מוצא את הקובץ system ו98 אומר שיש בעיה באיזה קובץ מערכת לוח אם : asus p4sxg-mx תודה!
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתעניין בOC, אבל גיליתי שאין לי בלוח אם חיישני טמפרטורה. יש אפשרות לקנות חישנים בנפרד ולהצמיד אותם ללוח? וכמה זה צריך לעלות?
-
- 10 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני חושב מה לקנות ואני חייב להחליט עד ה-11 מה לקנות וולקנו 12 אקסטרים שמגיע אם מאורר מעולה או SLK900A או SP97 והאם ההבדל גדול?? עד כמה הוא גדול?? דרך אגב המאורר שיהיה אל ההיטסיקנים של TR הוא SF1 אם אני יקנה אחד מהם... אז מה לקנות??? :-\
-
החלפתי עכשיו ספק אחרי שהקודם פשוט כנראה נשרף (האחים שלי משאירים לפעמים את המחשב דלוק הרבה זמן ולאחרונה המאוורר של הספק התחיל לעשות רעשים מחרידים), ואני מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנטר את המהירות של המאוורר. יש לי לוח a7v600-x של ASUS ואני משתמש בתוכנת asus probe המצורפת אליו, ומשום מה הוא לא מזהה את המהירות של המאוורר. דהיינו, הוא מזהה את המהירות מאוורר של המעבד, אבל לא של הספק. בדקתי, ואין שום ג'מפר קשור או חיבור נוסף לספק על הלוח. יש למישהו הצעות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית אבל לא יודע איזה arctic silver3 מספיק טוב וכדאי?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה תוספת ביצועים קטנה, אז יש לי כלים לעשות OC- השאלה היא כמה? הוא פועל עכשיו ב166.9 לליבה ולזיכרון(זאת המהירות הרגילה). כמה אני יכול לעשות בלי לפגוע בו, אבל לשפר קצת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-