אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה. א. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי INTEL Q6600 מ 2.4 GHZ ל 3.4 לפחות, כלומר שיהיה יציב. ב. בעבר עשו לי אוברקלוק אבל הוא נהרס ולא היה יציב והמעבד נדלק בחזרה עם 2.4 GHZ. ג. אני יודע שאוברקלוק תלוי בספק כוח, שלי לצורך העניין זה 520 WAT של חברה טובה ניראה לי HEC משהו כזה וגם תלוי בזכרונות... יש לי 6 ג'יגה זיכרון DDR 2. ד. אני אשמח למדריך שיעזור לי לבצע את סעיף א'. המון תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש סט היטסינקים עבור זכרונות הכרטיס מסך, זאת במטרה לעשות אוברקלוק לזכרונות. איזה היטסינקים יתנו לי את התוצאות הכי טובות ? תודה, אלכס.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, לאחרונה כל כמה חודשים אני נתקל בבעיה הבאה במאורר של המעבד - המאורר יוצא מהקיבוע שלו בקליפסים הפלסטיים שיושבים בתוך החורים המיעדים לכך בלוח אם (מה שגורם להתחממות יתר וכיבויי מחשב). אני צריך להוציא את כל לוח האם ולקבע אותו מחדש כל פעם. האם קיימת שיטה או מכשיר לקיבוע מאורר קיים יותר מהימנה ממה שהמאורר מגיע איתו? אם לא, האם יש דגמים של מאווררים שמקובעים יותר טוב, למשל ע"י ברגים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם מסקרן אותי לדעת לכמה המקסימום שבמקסימום הגיעו בC@ עם זכרונות DDR I במהירויות ליבה\זכרון בכרטיסי המסך
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מזמין שני קירורים למחשב שלי אחד "120 ultra extreme" ואחד HR-03GT אני רוצה ממכם המלצה ל 2 מאוררים שיתנו לי הכי הרבה ביצועים ושקט אחד 120MM ואחד 92 MM תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מי מבין שניהם ויש OC בתוכנית!!! (הדגם של זלמן זה הדגם מנחושת מלאה 7000cucu למתעניים בדגם המלא)
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
באיזה מצב מבין המצבים הבאים אני אקבל ביצועים גבוהים יותר?והאם זה אפשר לינעול תבאס של הזיכרון על 200? 1. 2.
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
באיזה צורה להדביק אותם? וגם מה להביא לגשר הצפוני של ה NF7? איזה סינק להביא לו עם מאורר או משהו ותגיד מה יכולה להיות הבעיה ללא דואל המחשב יציב ב230 ועם דואל כבר לא יכול להיות שזה מקרי או בגלל החום
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות OCZ 667 GOLD 5400 4GB ספק כוח ocz modestream 520 אני לא מצליח למצוא משחה של SILVER 5 אז רציתי לדעת אם ה MX-1 מספיק טובה או שכדאי לנסות לחפש SILVER 5 בכל זאת ובכלל אם החלקים שבחרתי טובים להפעלת CROSS FIRE או שאתם ממליצים על משהו אחר זה הלוח: http://www.hwupgrade.it/immagini/msi_975_platinum.jpg הספק שהזמנתי יתאים בשבילו כולל חיבור של 2 כרטיסי מסך במקביל CF????
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P-D 2.8, עם לוח ASUS P5LD2 SE במנוחה המעמד: 50 מעלות והלוח 30, כ.מסך 55. במאמץ, מעבד 70, לוח 45, כ.מסך 85. לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי המאווררים הוחלפו בחדשים וכן בוצע ניקיון למחשב, אבל הטמפ' לא יורדת. בנוסף המאווררים רועשים מאוד בזמן עבודת המחשב. יש לי מאורר קדמי של 8 ס"מ, אחורי 10 ס"מ ועוד אחד על המעבד. כל המאווררים הם מחברה בלתי ידועה (גנרים פשוטים של 20 שקל). מבקש המלצה לאיוורור המארז בצורה טובה (מאווררים למעבד ולמארז). ראיתי את הסטיקי בנוגע למיקומים, אך אני שואל על מאווררים - איזה דגמים כדאי לקנות ואיזה סוגים. (אני כנראה אקנה מנעה מחשבים) תודה
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אין לי לא כסף לבוסטר ולא מקום (סלוטים) יש איזה שהיא דרך להוסיף מתח כמובן שדרך הביוס כבר הוספתי.. תודה, אלי.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה קרור הכי טוב לדעתכם tt tiger1 - 70nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1568 Vantec IceBerq CCB-A4C - 75nis http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199 Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler - 67nis http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS מה הכי כדי ל fx 5200 non ultra .. השתיים הראשונים זה מפדנה אני לא יודע למה זה כותב נקודות..
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום במהלך שיטוטי באינטרנט אמרתי לעצמי איך זה יכול להיות שלא המציאו איזה משהו שפותח את המכפלה לAMD בלי לאבד את האחריות וצדקתי..... יש דבר שניקרה SPEED STRIP וזה משהו שאתם שמים על פינה מסוימת בפינים של המעבד. מה שזה עושה זה מקצר שני פינים שפותחים את המיכפלה .......... אז כתבתי אימייל לחברה כבקשה לעשות סקירה ותתורגם גם לאנגלית על ידיי(אני דובר אנגלית) או מישהו שיודע אנגלית טובה כמו ARMAGEDON טוב בקיצור הינה ההודעה ששלחתי Hi I am originally from israel and i would like to review the product for the web site www.hwzone.co.il , other then the product review being in hebrew i will translate it to english and give you a link so you can put it in your web site. if you agree to …
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אפשר להגיע ל 3.4GHZ? או 3.2GHZ? חשוב לציין שאין לי מזגן בחדר של המחשב אז יכול ליהיות שזה בעיה? ואם בכל זאת אני יכול לעשות OC קטן,איפה אני עושה את זה ואיך? נכנס לביוס ועושה תוספת חשמל למעבד? ואם כן אז איך זה הולך כל זה? (לתרגם כיאילו חשמל לMHZ)
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מעבד:Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 זיכרון ראשון:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original זיכרון שני:1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original לוח אם:ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX כרטיס מסך:gigabyte 8800 gtx דיסק כשיח:זה משנה ביכלל?WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II מארז:Thermaltake ARMOR full Tower + WINDOW - BLACK ספק כח:thermaltake 550w גוף קירור למעבד:Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler לאיזה אוברקלוק (בערך)יוכלו להגיע הזיכרונות המעבד והכרטיס מסך?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי רכשתי מחשב חדש AMD ואיתו כרטיס מסך SAPPHIE X800 GTO ULTIMATE, התקנתי XP ומייד אחריו התקנתי את ה CATALIST ו TRIXXX כאשר המחשב נמצא ב כמעט 0 עבודה הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל 92 מעלות ויתר (צלציוס). מישהו יודע לאיזה מה טווח הטמפרטורה של הכרטיס ? מה הרמה המקסימלית שהכרטיס אמור להגיע ? האם הכרטיס תקול חשוב לציין הנתון הזה ללא OC וללא הרצת משחקים ULTIMATE- כלומר קירור פאסיבי ללא מאורר תודה MAT
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היום הוצאתי את גוף הקרור שלי מהמעבד,כי לנקות אבק... אחרי שהרכבתי את הכל חזרה מרחתי מישחת קירור ארקטיק2 והמאוורר שלי הוא ThermoEngine V60-4225 והמעד הוא ATHLON XP1600+ הטמפרטורה היא לא עוברת את ה 37 מעלות... זה בסדר? כי זה ניראה לי ממש קצת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי OC ל2.6 עם 10 כפול 260 ומתח 1.5 .. עכשיו הרצתי PRIME95 והמחשב פשוט קופא כזה .. נתקע בקיצור מה עשיתי לא טוב ?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אך אני "קורא" את הנתונים. למשל מה יותר טוב יותר גבוה יותר נמוך, היחס שיותר טוב וכו... בקטגוריות הבאות: FSB:DRAM (מה היחס היותר טוב? ב OC או ללא OC) CAS# LATENCY RAS# to CAS# Delay RAS# Precharge Cycle Time (tras תודה!
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהב את האתר שלכם...אני מבקר פה כל יום ורק עכשיו נרשמתי....כי אני באמת רוצה להיות חלק מהקהילה! עכשיו לשאלה שלי....יש לי מאוורר של כרטיס מסך ישן שלי (החיבור שלו הוא 3 פינים אבל ממה ממה קטנים...) עכשיו יש לו 3 חוטים ואני רוצה חבר אותו ללוח האם שלי או לספק בשביל שהוא יפעל (אני צריך אותו כי אני רוצה לבנות כמו מקום קירור לכונן הקשיח שלי...). אני רוצה לשים אותו מקדימה, אתם יודעים איפה שיש סלוט לכונן פנוי עם הפלסטיק הזה....אז שם. אתם חושבים שזה מאוורר חזק מספיק בשביל לקרר קונן קשיח? ואם המאורר לא מספיק חזק...איזה מאוורר כן יעשה את העבודה...אבל אני צריך שהוא יהיה 4 סמיטימטר...מוכרים דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז המחשב שלי הוא כזה מעבד 2800 פרסקוט לוח אם גיגהביט Gigabyte GA-8S655TX Ultra זיכרון של סמסונג pc3200 ddr 400 Wintec אז ככה העלתי את הבאס של המעבד ל215 המכפלה זה 14 וזה הגיע ל3000 אבל יחד עם זאת זה העלה את הבאס גם של הזיכרונות מ400 ל430, זה אומר 215. אבל היו בעיות זה עלה לווינדוס ופשוט פעם נתקע בברוך הבאה ושהוא עלה אז ניהיה מסך שחור החזרתי למצב הקודם כאילו ברור השאלה שלי היא אם הזיכרונות אם 400 אז אי אפשר לעלות אותם יותר נכון ? או שכן ?
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתככון למכור אותם כי אין לי מקום במארז http://img211.imageshack.us/my.php?image=3fans1jt.jpg אני עוד עייף מצמח :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-