עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ori_ab,

בהתקף שדרוג המחשב שלי והמלחמה ברעש החלפתי את מאוורר 120 המ"מ של המארז שלי (גנרי, 2000RPM) במאוורר 120מ"מ של Arctic Cooling עם בקרת PWM וגם FREEZER PRO 7 למעבד. ל-AC יש מפצל PWM כך שניתן לשלוט על מס' מאווררים ביחד באמצעות תוכנה/BIOS. הבעיה היא שניתן לחבר אותו רק בכיוון אחד - הוצאת אוויר. הייתי רוצה לחבר עוד מאוורר עם בקרת PWM מקדימה, יש דגם כזה של AC אבל לא מצאתי אותו בארץ. מישהו יכול להמליץ מנסיון על מאוורר 120 מ"מ (שקט!) עם בקרת PWM תודה והמלצה חמה על המאוורר של AC שבנוסף לכל הוא גם זול מאוד.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by freezer claw,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם המאוורר של המעבד - הוא עושה רעשים! אז אני לא ממש בור בכל נושא המחשבים (הייתי פעם תומך טכני באיזה פורום -ויסטה פורום .. מכירים ?) בכל מקרה פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק , הרעש כמו שבדקתי לא הגיע מספק הכוח , הוא ללא ספק יצא ממאוור המעבד .. אז מה שניסיתי לעשות זה לשמן את כל העסק , אבל אז נתקלתי בבעיה , הסרתי את המדבקה שמאחוריה מסתתר הציר שאני אמור לשמן , אבל מסתבר שהמאוורר הותקן הפוך (ככה הוא בא) ואין שום אפשרות להוציא אותו משם . המאוורר בנוי כך : רק שאצלי אין ברגים (רק עיגולים שחורים) ובצד שמאל יש ידית כזאת של נעילת המאוורר ( הרמתי אותה אך עדיין כל העסק לא זז!) ניסיתי להכניס את השמן עם קשית מיוחדת בלי לסובב את המאוורר אבל עדיין יש רעש..…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  3. והמאוורר הוא: AeroCool Xtreme Turbine 120 mm 90 cfm 32 dba יש לו יחס של 2.8 זרימת אויר/רעש שלא נדבר על איך הוא נראה כי הוא פשוט פצצתי, דרך אגב אני כבר הולך להזמין 4 כאלו לא פחות ולא יותר כי מה לעשות בארץ לא ניתן להשיג אותו ואם מישהו מוצא שיגיד לי בבקשה כי הוא חשוב לי... ;D מה תגידו על זה? לינק: http://www.aerocool.us/p-accessory/xtreme%20turbine/xtreme%20turbine.htm

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by צפיחית בדבש,

המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?

5. כרטיס המסך שלי:Device Description PCI Express x16: nVIDIA GeForce 8800 GTS + אוברקלוק לכרטיס יש את המאוורר שלו לא משהו מיוחד שאני שמתי... וכשאני מסתכל על חום הכרטיס בeverest זה מעלות של 40 ואפילו 50 לפעמים.. ואני רואה בeveresrt שהמאוורר של הכרטיס שלי עובד רק ב60% : Field Value GPU 1498 RPM (60%) עכשיו אני רוצה לדעת אם זה בעיה במאוורר או שזה המאפיינים שלו שאפשר לשנות שיהיו על 100% תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! הנה תמונה שמראה את מצבי: http://img291.imageshack.us/my.php?image=sensorah0.png

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  6. אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  7. אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  8. כרגע הוא מכניס אוויר לתוך המארז(יש מאוורר 12CM בתחתית הספק שמכניס אוויר). כדאי אולי לגרום לו להוציא אוויר כדי שגם יקרר קצת את המארז? זה לא יכול לדפוק אותו? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7043 ובבקשה בבקשה בבקשה, אני יודע שהוא "ג'נרי", לא צריך להזכיר לי את זה.

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Wreckovski,

אני לא מבין את זה! זה ייתכן? הרי שזאת תושבת 754 רגילה לחלוטין!!! למה לעזאזל הוא לא עולה? כ"כ בניתי עליו! יש סיכוי שמישהו משתמש בלוח הזה ויש לו XP120? או אולי שמעתם? או אולי אתם יודעים איפה לחפש? אלוהים אדירים, אני לא רוצה להאמין שזה אפשרי! אה-הא, הבנתי, Gigabyte מכניסים פלסטיק כלשהו מתחת ללוח אם... ואני צריך להחליף אותו באחד סנטדרטי איפה אני משיג? איך אני מחליף? זה שוטטה את זה בכלל? או שאני קונה XP90 במקום?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by imac,

קיבלתי לידי :asthanos: Pentium 4 - 1715 MHz והגעתי לביינתים ל- 1802 מג"ה : האם כדאי לי להמשיך? הטמפרטורות - CPU - 47 Mobo - 30

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by The_Byter,

חלון זכוכית למארז !

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by Shadowman,

שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס.. יש לי לוח של אסוס.... p4s333 עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים.... למישהוא יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  14. יש לי מעבד A64 +3000 עם קירור סטוק. אם אני יוסיף עוד מאורר 120/80 מ"מ על המאורר הקיים שעל המעבד זה יעזור? זה יוריד את הטמפ'? והשאלה הכי חשוב: זה לא יעשה נזק כלשהו נכון?

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  15. זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל. הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו. לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולו או כל דבר אחר שתציעו לי! :-\ *שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK

• 11 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by MetallicaRulez,

יש לי מעבד athlon amd 1300 לוח אם Gigabyte GA-7IXE4 על המעבד יש את המאוורר שהיה עליו תמיד...(שבא עם המחשב) אז ככה... הבעיה שלי היא שהמעבד שלי מתחמם בזמן מנוחה עד 70 מעלות ולוח האם עד ל 40. הדלת של המארז תמיד פתוחה.. האם זה נורמאלי שהמעבד והלוח יתחממו עד כדי כך??? ומה ניתן לעשות בכדי שלא יתחמם כל כך.? תודה.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by crak100,

שלום רב. שיחקתי היום ברשת mw2 וסתם החלטתי לבדוק תוכנה שעלתה כאן כמה פעמים REALTEMP הרצתי אותה תוך כדי משחק והתוצאות שקיבלתי נראות הזויות ,בגלל שאני לא כל-כך מבין בקירור אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר (מצורפת תמונה) נ.ב-אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד i7-2600k מאינטל כ"כ -במידה ואכן ישנה בעיית קירור אשמח אם תתנו המלצה לקירור טוב וחשוב מאוד מאוד מאוד שקט שיתאים לי ללוח dp67bg תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו שבוע מצויין

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by avishaiar17,

שלום לכם.. אני ממש לפני אוברקלוק, רציתי להבין כמה דברים אחרונים לפני שאני מתחיל..בכמה אני מעלה בוולטים ובאיזה תדירות לא הבנתי את הנושא הזה.. לגבי עוד משהו הסתבכתי..אני מעלה 10 MHZ כל פעם בבאס נכון??? ראיתי שאמרו שצריך לעלות גם את ה- FSB הלוח שלי תומך עד 1600 אבל המעבד הינו 1066 מה עושים לגבי זה?? מעלים גם ב- FSB במקביל עם הבאס?? תסבירו בבקשה שאני יוכל להבין יותר לעומק.. אני יכול לשנות את התזמונים של הזכרונות בלי קשר לאוברקלוק שאני הולך לבצע למעבד..?? אין קשר ביניהם נכון?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. התכונות של הבקר: Model number: RFC-01 Model name: Six Eyes 6 Fan Controller 6 Temperature Monitor Passive Safety Alarm Feature Build-in Safe Retractable Dial Dimensions: 148 x 42 x 100 mm / 6.3 x 3.93 x1.65 in Temperature: 6 Channels Temperature Range 0 ~ 100oC / 32 ~ 199oF Fan Channels: 6 Channels Display colors: Blue / Light Blue / Red / Purple / White Green / Apple Green DC output: 3.7V ~ 12V (± 10%) Output Amps: 1Channel MAX. 1A התכונות של המאווררים (כולם מהסוג הזה):[table][tr][td]Size 120mm x 25mm [/td][/tr][/table][table][tr][td]Operating Voltage 7V – 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td] Performance at 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td]Airflow[table][tr][td]6…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  20. מישהו מצא פקודות מעניינות לתוכנה CrystalFontz? או בכלל .. תשפכו דוגמאות של קומבינציות מענינות שעשיתם תודה :-*

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by shayccc,

שלום לכולם ברשותי p4 3.0 . המעבד מתחמם ומגיע ל 60 מעלות במנוחה. ככל שנהיה יותר קיץ הסתכלתי על החום שלו שעולה בהדרגה. איך אפשר להוריד את הטמפ'? אשמח לקבל מידע לגבי המאוורים שבסצנת הקירור.(הוצאה/הכנסה וכדו'). מצורף תמונות. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 822 צפיות
  22. יש לי פנטיום 4 1500 ומאורר אחד על המעבד ועוד 3 גדולים במחשב איזו טמפרטורה אמורה להיות לי במאמץ ובהדלקת המחשב?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  23. זה המעבד: AMD ATHALON XP 2500+ אני עומד לבצע OC למעבד, כבר הבנתי איך עושים (הסבירו לי אתמול). עכשיו, אני יודע שבמעבדים נעולים אי אפשר לשנות את הנתון הזה בביוס: X- Multiplier Factor X11.0 הוא נתון קבוע למעבד נעול ואי אפשר לשנות אותו לפי מה שהבנתי. אבל אני במעבד שלי כן הצלחתי לשנות אותו, שיניתי אותו ל-13, אבל כמובן לא שמרתי את ההגדרות (כי עדיין לא קניתי היטסינק טוב ואין לי איוורור ממש טוב במארז, אני רק בדקתי איזה הגדרות יש בביוס). אז אם אני הצלחתי לשנות אותו, זאת אומרת שהמעבד שלי לא נעול? (אל תשכחו שאני לא עשיתי שמירת הגדרות, פשוט יצאתי מביוס אחרי זה מבלי לשמור שום דבר). ועוד משהו: שמעתם פעם על מישהו שנשרף לו המעבד בגלל שהוא העלה את המהירות של המעבד מ-1830MHZ ל-1950MHZ? …

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  24. יש ברשותי מעבד 1.5 GHZ סוקט 423 ורצית לנקות את צלעות הקירור שלו (הן מלאות אבק ומטונפות) אבל קשה מאד להוציא אותם יש לי לוח אם GARIBALDI ויש שלושה קליפסים בכל צד, לא רצית למשוך אותם בכוח מחשש שיגרם נזק כלשהו למעבד, אז אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך להוציא אותו?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  25. התקנתי את הגוף קירור Accelero Twin Turbo PRO לכרטיס מסך (HD5850) והטמפרטורה ירדה בלפחות 10-15 מעלות ויותר שקט .. לגבי VDDC מה הטמפ' המומלצת לזה? כרגע זה על 34-35 בIDLE ואיזה 70-80 במשחקים ..

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.