אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...הלך לו הקרור של המחשב שלו(למעבד)והוא צריך קרור חדש+היטסינק... המעבד שלו הוא Socket 478 וסוג הלוח אם זה:MSI P4MAM-V MS-6787 v2.0 תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בערך אחד מחברי הפורום הציג פה את המפרט שלו ושם קישור של האתר ממנו רנה את המחשב מי שיודע על מה מדובר בבקשה שישלח את האתר המדובר?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני עושה לחבר שלי מפרט מבוסס I5 750 ואני מתלבט אם לשים לו קירור יותר חזק מהסטוק . הOC יהיה TURBO MOD שלפי מה שהבנתי הוא 3.2 GHZ , אני רוצה להיות בטוח שהטמפרטורות יהיו בסדר ... תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב מיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366? אני יודע שהמיוגן 2 מציע ביצועי קירור עדיפים אבל השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי? מבחינת הפרמטרים האחרים הם דיי שווים כמעט אותו מחיר עיצוב די דומה (בלוק עם היט פייפים) משקל פחות או יותר אותו דבר אז מה שנשאר זה ההבדל (אם יש) בביצועים ותאימות הסוקטים המחשב שיש לי הוא דיי חדש קניתי אותו לפני שנה בערך ולהיום הוא מספיק ויותר אז השידרוג הבא לא ממש יהיה קרוב אז יכול להיות שהתאימות לא הכי אמורה להשפיע מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מסרטונים שראיתי בYOUTUBE על קירור המחשב בשמן להלן קישור. שאלתי היא האם אפשר לשדרג את הרעיון ולקחת את האקווריום כמו שהוא עם השמן ו"לדחוף" למקפיא. המטרה היא שבגלל שהכל מוצף בשמן אין את בעיית העיבוי כמו שקורה בקירורים קיצוניים ובכך בעצם א. גם השמן קופא בטמפ' יותר מנוכה ממים, ב. אין בעיה של קרח שנוצר ג. הקירור הוא כללי לכל הרכיבים בין אם מעבד או כרטיס מסך. לי זה נראה יותר זול מלהשקיע תועפות במאוררים ומערכות מים. בקשר לפרקטיקה זה כבר משהו אחר. הכוונה היא שאולי סוף סוף יש אפשרות לקירור קיצוני לתווך ארוך שאינו צורך טיפול מתמיד כמו הוספת חנקן נוזלי. מה אתם אומרים? :D נ.ב שכחתי להדגיש שזה המחשב הכי שקט שקיים כיוון שאין את רעש המאווררים
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום רב! אני לקראת קניית מחשב,אבל חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה.כרגע יש לי קירור של Zalman 7000B והוא דאי מפריע לי,למרות שהבקר נמצא במינימום. יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION,מאוורר 120 של AC מאחרוה,מאוורר מקורי שבה עם המארז קדימה וספק גם שקט. אחרי בדיקה שערכתי לפי איך שאתם ממליצים הבנתי שהבעיה היא קירור של המעבד. לכן אני רוצה כמה שיותר שקט, ומבקש המלצתכם לקירור טוב ושקט למעבד(לא מתכוון OC). אם קירור שבה במקור עם E8400 שקט -אין לי בעיה,אני לא רוצה לשלם סתם. וגם אני יודע שהכרטיס מסך שאכך, יהיה 9800GT-זה כבר המליצו לי בפורום כרטיסי מסך,רק שהם לא יודעים להגיד מה שקט ומה לא?אבקש המלצה גם בזה. מעדיף כרטיס מסך שבאה כבר שקט בלי להוסיף קירור בנפרד.מה החסרון של קירור פסיבי בכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הכרטיס שלי טיפה רועש נדמה לי איך אני יודע מה מהירות המאוורר באחוזים או כמה rpm ? ב speedfan לא רשום לי
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המלצותכם בבקשה על מאוורר 120 ממ כלשהו עם לד כחול בעל יחס טוב של שקט לעוצמה. תודה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני עם E7400 כרגע על 3.85 אבל כשאני מעלה ל4 או אפילו ל3.90 פתאום יש מסכים כחולים וב4 המחשב קופא ומתכבה מה הבעיה ? ספק 500W ג'נרי לוחGA-G31-S2C קירור COOLER MASTER HYPER N520
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי לוח asus p6t במארז tt soprano dx +window ומעבד core i7 920 עם קירור מקורי. המעבד על טמפ' 45 שזה סבבה והלוח כל הזמן על 56 מעלות... הכבלים מסודרים בצורה מעולה עם אזיקונים ויש מאורר 140 שמכניס אוויר ו120 שמוציא אוויר, ככה שאין בעייה של סירקולציה או חימום יתר במארז. אני לא מבין למה הלוח כלכך חם.. זה מדאיג אותי אז קראתי בגוגל וראיתי שעוד אנשים עם הלוח הזה תלונננים על בעיית החימום שלו. למישהו יש רעיון איך לקרר טיפה את הלוח כי אני יודע שזה מקצר ללוח את החיים הטמפרטורה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס Sapphire ATI Radeon HD5770 הגירסה הראשונה. קניתי את הכרטיס לפני כמה חודשים, עובד מעולה, כמובן התחלתי לעשות לו OC. הגעתי ל960/1350, הכרטיס יציב אבל בבטיחות הוא יכול לעבור עוד עם הליבה, אבל הבעיה שלי, שאני פשוט לא יכול. כל oc utility שניסיתי פשוט לא ממשיכה אחרי 960. התחלתי לחפש בכל מיני פורומים ומצאתי שזאת הגבלה של Sapphire. ומישהו אמר את הדבר הבא: "I use MSI Afterburner with the 5770 flashed to the ASUS BIOS, I can hit 990 / 1400 with a 1.200v" ועל פי מה שמצאתי, הכרטיסים של ASUS מוגבלים עד ל1200MHZ לליבה. החלק המודגש בשחור, מה זה אומר? איך אני עושה את זה? זה יכול לפגוע במשהו? יש דרך לעקוף את המגבלה מבלי לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
דיברתי עם הבעלים, והוא טוען שבזכותי הוא מקבל ה-מ-ו-ן פניות מישראל, (כי אני מצאתי אותו ופירסמתי אותו כאן ) אז שכנעתי אותו להוסיף לרשימת הארצות שהוא עושה אליהן משלוח את ישראל, מה שאומר שאתם לא צריכים לשלוח לו מייל בשביל לסדר משלוח לישראל! אני לא יודע אם זה פרסום חינם, אבל האתר מוכר לדים מצויינים (קיבלתי כבר את החבילה שלי.. ;D ) במחיר עוד יותר מצויין (לד לבן/כחול/אדום/ירוק של 5000MCD עולה 0.5$!!), וכתובת האתר היא: www.ExaByteSystems.com
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אנשים אני סובל מביצועים נמוכים במשחקים ובכלל. מזה זמן רב אני קורא על הO/C פה באתר ואתמול החלטתי גם אני רוצה אחד כזה עכשיו כתבתי כבר אתמול ההודעה אבל לא היה עונה [זה היה ב1 בלילה] עכשיו הבנתי שאפשר בעזרת הCPU COOL לעשות אובר קלוקינג בלי לשחק בחומרה גם הבנתי פחות או יותר איך עושים את בתוכנה. אי מעלה שם באפשרויות את הFBS כרגע בתוכנה אני רואה שזה נמצא ע-FSB 66MHz PCI 33.4MHz L אני רוצה להעלות את המספר עכשיו בכמה FSB אני צריך להעלות בשביל שנתחיל לדבר על מהירות מעבד משמעותית יותר ? ואם אפשר לסבר את האוזן במספרים [לדוגמא 900 MH z הטמפ' המחשבדלוק מאתמול והוא על 32 מעלות נגיד והוא מתאמץ אז זה עולה ל36 -37 לפי נתוני הטמפ' שיש לי בכמה כבר אני יכול לאמץ עוד את ה…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חנויות online עדיפות כי אני מאזור חיפה ואני לא מגיע למרכז יותר מדי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את המאוורר המעפן של הרדאון 9600 פרו שלי לאיזה אייסברג 4 נחמד את האייסברג אני בטוח שלא תהיה לי בעיה להרכיב עכשיו השאלה זה איך אני מפרק את המאוורר שבא עם הרדאון בלי לשבור אותו לחתיכות? חיפשתי מדריכים באתר ובעוד כמה אתרים ולא מצאתי כלום
-
- 12 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב תראה אני רוצה שתגידו לי איך בדיוק אני צריך לסדר מאווררים וכמה בדיוק ואיזה גדלים איפה והאם האוורר מוציא אוויר או מכניס ואם א]שר גם תמונות. תודה לעוזרים ואגב אני הולך לעשות OC בגלל זה אני צריך הכל
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-