עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Iko89,

שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by M@or,

שלום, מערכת הקירור שלי דלפה, הוחלפה, אך המשאבה בחדשה לא עובדת (תודה סי.די.לוג על השירות ה"איכותי"). לאחר קומדיית הטעויות הנ"ל, קניתי היום ביג-טייפון ב-250 ש"ח, והשתמשתי בשני הברגים של הביג-ווטר, וזה נראה שהכל יושב טוב, המעבד באיזור ה-32 מעלות כרגע. האם עדיף להשתמש ב-4 הברגים שניתנו לי עם הביג טייפון או שכל עוד זה יושב שם אז הכל טוב? הידקתי כהוגן את ההיטסינק למעבד, כדאי להיזהר ולא להדק מדי (מדי זה עד שאי אפשר לסובב עוד...)?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  3. אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  4. Started by guylederer0,

אהלן יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים +- המערכת היא Q6600 Steeping B Revision G0 - שנמצא כרגע על OC של 3.2 והמטרה להגיע ל 3.6 יציב לוח אמ גיגבייט EP43-DS3L HD4870 + Accelero S1 עם מאורר 1600 OCZ 4G 800mhz 2 הרדיסק של WD אחד 500G השני של טרבייט ספק CORSAIR 550W קירור למעבד OCZ Vendetta 2 מאורר 1600 עליו מארז של NZXT שקצר שיפצרתי והוא מסודר טוב ... הVID בCORE TEMP מראה 1.3250v והVCORE בCPUZ 1.344V (שניהם במכפלה של 9 על 366 ) עכשיו אני מריץ בדיקה ב OCCT ואני מקבל שגיאה של ליבה כלשהיא ... בזמנו ניסיתי לייצב את העניין על 3.6 אבל נאבדתי בתוך הכל ... אשמח לדעת איך לשלול את כל האפשרויות כמו זיכרון וכ'ו ולהתעסק רק ב OC למעבד ... והכי חשוב במאמץ אני לא עובר את ה 62+- מעלות ובמנוחה 48…

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by roc,

שלום יש לי מחשב 2.8GHZ NORTHWOOD 512DDR 400MHZ לוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה לי D865GLC אני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלה וכרטיס מסך FX5200 128MBIT יש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראת INTEL ACTIVE MONITOR שקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלות שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר …

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Idani26,

אהלן אני מחפש קירור של זלמן למעבד I5 בטווח מחירים של 150 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  7. איך אני יכול ליבדוק את הטמפרטורה של מחשב?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. אני לא מוצא אותו, אולי מישהוא כן יודע ?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by eranhor,

אהלן, הבעיה שלי לא קשורה ל OC אבל כן לקירור אז אני מקווה שזהו הפורום המתאים (השאלה גם מפורסמת בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה"). אז ככה: יש לי לוח אם DFI Infinfity NF570 שהחל לאחרונה להתחמם בטירוף (80 מעלות במצב idle). מסתבר שהמאוורר של הלוח (ה Northbridge fan) הלך קפוט. מבדיקה ברשת מצאתי שהתחליף המומלץ למאוורר הוא Evercool vc-re. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בארץ? מצאתי רק את ה vc-rf שהוא כנראה גדול מידי. אשמח לשמוע הערות והמלצות ממביני דבר מאחר ואני ממש לא מומחה בתחום. תודה מראש לכל העוזרים, ערן

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  10. אתם יודעים כל הקלוקים והבאסים וכל השאר... ואם אפשר אז גם הסברים מה זה כל דבר לא יזיקו בכלל...

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by isenberg,

שלום לכולם הנתונים: מעבד Pentium 4 D 805 מארז- ATX כרטיס מסך - ללא OC- ללא קירור נוכחי - המאורר שהגיע עם המעבד, הוא של אינטל. הבעיה: הטמ"פ אומנם סבירה אבל המאורר עושה רעש של סופת טורנדו מתקרבת, כאשר הוא בדר"כ על 4500 סל"ד, רק בימים קרים הוא על פחות, ואני גר בב"ש. אסטרטגיה א לקנות מאורר איכותי ושקט למעבד בלבד, חשבתי על FREEZER 7. אסטרטגיה ב להוסיף שני מאוורירים למארז, אחד יוציא אוויר והשני יכניס. יש לי עוד שני מקומות פנויים מאחורה. אם כן מה האופציה העדיפה כאשר המטרה הראשית היא רעש עבודה סביר (לא חייב שקט במיוחד) ומחיר סביר - עדיף פחות מ200 שח. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by HFDO5,

אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  13. אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  14. המהירות של המאוורר של המעבד מסתובבת ב 20000RPM ן 10000RPM משהו שלא נתקלתי בו בחיים .. והמעבד מראה 27מעלות ... למשהו יש תשובה בשבלי ? (זה מאוורר של אינטל עם הסניק שלו , והוא עבד במחשב אחר שבוע אז הוא דיי חדש ... )

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by nadavy11,

היי אני עושה אוברקלוק למעבד E2180 , שהיה בשימוש יום יומי יציב 24/7 על FSB 320 , מתח לזכרונות 1.9V , מתח למעבד 1.375 בטמפרטורה של בסביבות 57-55 במאמץ (23 שעות על blend ב orthos ) , יחס מעבד לזכרונות 1:1 . עכשיו ניסיתי להמשיך והעלתי את ה FSB ל 330 מה שהצריך גם העלת מתח למעבד ל 1.395 וכאן בעצם נמצאת הבעיה שלי , המחשב הריץ את orthos על blend במשך 4 שעות ואז עשה ריסט , אבל אני חושש מהטמפרטורה שהגיע לי כבר עד בערך 66 (שזה כבר לא מומלץ למעבד כמו שהבנתי מכאן) . עכשיו העלתי מתח לזכרונות ל 1.95 ומריץ שוב blend לראות אם יש שינוי , אבל אני חושב שאני מגיע כבר למצב בעייתי עם הטמפרטורה (ואני יודע שאפשר עוד הרבה עם המעבד והקירור שיש לי כרגע) . *חשבתי לשאול אם העלת מתח לגשר הצפוני יוכל לע…

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Demagh,

אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  17. Started by 00Amir,

בימים קרירים אלה, שוב עולה לי המחשבה והרצון לראות שוב כמה אפשר לדחוף את המערכת ב OC ... כאשר הטמפ' של המעבד מתייצבת לה על 29 מעלות, אבל עדיין קשה ללוח אם לשמור על יציאות בתדר 4.8Ghz ... מחזיר אותי לאותה מסקנה שחייבים לוח אם איכותי (יותר מה P55-UD3) ... אבל הדבר לא ימנע ממני לנסות שוב ושוב לשבור את השיא של עצמי... למרות שבתכלס אין לי סיכוי להגיע לרמת של סנדי סתם, תמיד שקר לי אני חושב על OC ... לא הזוי ??

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by shemiraz,

הכרטיס שלי טיפה רועש נדמה לי איך אני יודע מה מהירות המאוורר באחוזים או כמה rpm ? ב speedfan לא רשום לי

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  19. טוב אז ככה: קניתי כרטיס מסך GEFORCE 8800 וכמו שכולם כבר יודעים הוא מתחמם (והרבה) בדקתי במארז ואין לי דרך לקרר באמצעות מאוורר את הכרטיס משום שהוא נמצא בתחתית המארז אז בדקתי באתר קירורים לכרטיסי מסך ושם מצאתי קירור של מאווררים שמחוברים לשבב אז אמרתי למה לא נעשה את זה גם אז לקחתי שבב של כרטיס ישן ומאוורר 100MM חזק וחיברתי אותם ביחד.. והנה התוצאות: תגידו איך...

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  20. היי ברשותי המעבד הנל AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e AM2 2500MHZ 45W על הלוח GA-MA78GM-S2H בסרטי 1080P בקידוד איכותי, המחשב מפיל פריימים והסרט יוצא מסנכרון... שיחקתי קצת בהגדרות והעלתי את התדר במכפלה של 12.5 עם באס של 240, סהכ 3000 מה"צ _לעומת 2500 בסטוק) קירור של זלמן טמפ' מננוחה 42 מאמץ 60 עד כמה ניתן למתוח את המעבד הזה ומה טמפ אופטימלית? כמו כן על איזה OC אתם ממליצים? תודה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Falcon007,

הנה תמונה שממחישה את הכוונה שלי: והייכן ניתן לקנות בלוק מים לזכרון? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  22. מחפש מידע חוות דעת על שני המוצרים ותוכנות נלוות עם שווה את ההשקעה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. האם הטמפרטורות האלה נורמליות למחשב נייד? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יש ברשותי מעבד INTEL P D 930 - פרסלר 3.0 ג'יגה, העובד על טמפ' ממוצעת של 50-55 מעלות (מאמץ של 30-40 אחוז), המעבד מגיע ל - 62 מעלות במאמץ...האם עליי לדאוג?? בתודה מראש!

• 12 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים