אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי כבל Molex עכשיו אני רוצה לחבר לאחת היציאות את הלדים ... לכן חתכתי את הכבל וחספתי 2 חוטים שחורים 1 צהוב 1 אדום חיברתי את הכבל (בלי הלדים) ופאום המחשב נכבה .... הקבל מקצר ... עכשיו הלכתי קניתי חדש ... הפעם קניתי כפול יציאה אחת שהופכת לשתיים .... ואני צריך עזרה איפה לחתוך בדיוק בלי שהכבל יקצר
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי בחודש אגוסוט( בשבוע-שבועיים הראשונים) את E6400. עכשיו אני רוצה לדעת באיזה תאריך הוא נוצר ואיזה סטיפנג( יש B וA כאלה דברים) כדי לדעת עד כמה הוא טוב באוברקלוק שאני לא אצפה ממנו ליותר מדי(למרות שיש לי גם זיכרונות מגבילים אבל אפשר להסתדר) ד"א אין לי את הקופסא..
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ועוד האם שווה לקחת את Rev.b שעולה 190 או הרגיל שעולה 150 כי גם ככה אני עומד להחליף המחשב
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי E4500 לוח Mainboard : Unspecified 4CoreDual-SATA2 זה הלוח Chipset : VIA PT880 Pro זיכרונות 2GB KINGSTONE 667MHZ והגעתי כבר לבאס של 252 מקורי 200 ויש לי בעיה עם הזכרונות http://zix.co.il/viewer.php?id=256906307.JPG מה הבעיה? הרצתי גם OCCT בחרתי לזיכרון אבל לא יודע זה עדין אימץ אץ המעבד ולא היו שגיאות
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני חדש בנושאי O/C ולומד לאט לאט. ניסיתי לבצע O/C והעליתי את ה-FSB צעד אחר צעד. שהגעתי ל-FSB 220 ה-POST עבר ללא כל בעיה אבל Windows קורס במהלך האיתחול. כיוונים נוספים: מתח מעבד - 1.6v (שמעתי שלא כדאי לעבור את ה-1.65v) מתח זכרונות 2.8v מתח AGP - 1.6v תזמונים 3-4-4-8. מה גורם לאי היציבות ואיך ניתן לשפר? המערכת כרגע עובדת ב-FSB 215 תזמונים של 2-3-3-6 ו-PAT במצב Enabled מקסימלי. התקני גם קירור של Thermaktake - Spark7 והטמפרטורוץ תקינות ללא כל בעיה. כרגע היחס CPU:DDR הוא 1:1 שווה לשנות יחס ל-4:5 ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום , הלוח אם שלי הוא של גיגבייט והוא סוקט A למעבדי אי. אמ. די. עכשיו ישנם יחידות קירור שמצריכות חורים בסוקט לתושבת הגוף אצלי אין חורים והייתי מעוניין לדעת ואם כן איך אפשר לעשות אותם (בזהירות רבה כמובן )
-
- 16 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
השגתי לי 3 מאוורים 120mm 1. חלש לא משהו 2. חזק משרת כלשהו 3. סתם מעפן נורמלי יש לי שני חיברים בלוח למאוורים אחד תפוס למעבד ו שני הוא מאוור של שרת מה אני יכול לעשות כדי לחבר את כולם אין בעיה של ספק יש לספק כוח חיצוני של 300wats
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי בביוס שני אפשרויות: 1:1 3:4 מה ההבדל ביניהם? ומה עדיף לי?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 20 שעות ברצף, יש לי שני מאווררים, פנטיום 4, האם עדיף לי להכניס עוד מאוורר למארז?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כשאני שם אותה על הVGA אני יכול שהי תיגע קצת על הGPU -הכל מרוח על הליבה אבל המעבד שסביב הוא גם רגיש למשחה כמו הלוח של הכרטיס ? אני מדבר על איפה שרשום ATI כעל הליבה ועל כל מה שבתוך המגן הלבן כעל המעבד ועל איפה שהצבע האדום כעל הלוח ...
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות! בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! יש לי מעבד של אינטל E6420 ליבה כפולה 2.13 החלפתי את קרור המעבד של אינטל שהיה לי בארטיק קולינג פריזר פרו 7 בחמסין לפני כמה ימים המעבד היה ב40 מעלות במנוחה אתמול שהיה כמו היום המעבד היה ב-34 מעלות במנוחה עם הקרור של אינטל היום לאחר החלפת הקרור נשאר באותה טמפ לפי חיפוש שעשיתי בכל מיני אתרים ומדריכים,טמפ המעבד בעזרת ארטיק קולינג פרוזר פרו 7 הייתה צריכה לצנוח בלפחות 10 מעלות לעומת הקרור של אינטל למה הטמפ נשארה אותו הדבר? ההתקנה הייתה ללא בעיה,ממש קלה,הלכתי לפי המדריך בדיוק אולי אפשר לשלוט על המאוורר? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברה שלום...אני לא מבין כמה דברים... שהמעבד שלי במנוחה זה המעלות שלו..פחות או יותר http://www.siz.co.il/my.php?file=ejj4fmkzjyvm.jpg ושהוא במאמץ באמצע call of duty 4 אלו הם המעלות http://www.siz.co.il/my.php?file=yiyjmyt0zzmv.jpg מישו יכול להסביר לי מזה 3 האפשריות של הטמפרטורות מעבד שם ומה באמת הטמפרטורה האמיתית? לא הבנתי כלום משם כי במאמץ בCPU המעבד לא עולה יותר מ5 מעלות מהמנוחה אבל בCPU CORE הראשון והשני הוא עולה בהרבה מפרט e8500 עם אובר 3.8 כרטיס מסך 4870 זכרון 4 ג'יגה קירור למעבד: נינג'ה פלוס
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי חברים, טוב זה לא שלי.. זה בשביל חבר שלי שמאס ברעש הקשה שהקירור סטוק עושה לו.. יש לו פנטיום D אם אני זוכר נכון.. בכל מקרה, התושבת היא LGA775 אם אני לא טועה, עם הארבעה "ברגים" האלה שדוחפים לתושבת ומסובבים, ככה הקירור סטוק יושב על המעבד. כרגע הקירור סטוק עושה לו הרבה מאוד רעש, הוא בעיקר מתלונן על רעש ברגע שהוא פותח תוכנות/דפדפן או בקיצור - כשהוא יוצא מIDLE במחשב. עכשיו הוא מחפש רק קירור שקט למעבד! אני אציין גם, שהייתי אצלו וניסינו להחליף משחה טרמית ולנקות טוב את הגוף קירור בשביל להוריד את הטמפ' (הם עברו את ה70 בIDLE) וזה לא ממש הצליח. המאוורר נשלט ע"י הלוח אם בהתאם לחום של המעבד. (יש את החוט השחור הרביעי הזה במאוורר...) בכל מקרה, אנחנו לא ממש יודעים אם הקריאה של הטמפ' בת…
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
האם אפשר לקנות לוח בקרה ולחבר אליו מאוררים בקלות או שיש צורך באמצעים נוספים כדי שיהיה אפשר לשלוט במאוררים
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זה המודאג יש לי לוח (לא לצחוק) ASUS p4s533 ואני לא מוצא בביוס ת'אפשרות להאצת מהירות מעבד,החלטתי לעשות לו Oc כי סידרתי את הטמפרטורות הגעתי ל30 מעבד 28 לוח במנוחה אז חשבתי לנצל אותם... דרך אגב לכל המנהלים ה"נחמדים" ש"אורבים" כאן,אני מקווה שלא עשיתי איזה בעיה עם הכותרת או משהו...
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לאוסיף מאוורר צהוב=איפה שכבר יש ירוק=איפה שאני רוצה לשים! http://img377.imageshack.us/my.php?image=p22802991sj5.jpg
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה . קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות. אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש ) למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איך המוצר הזה? שווה משהו? או שעדיף את ה-SP97? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-