אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
העם התוכנה משפרת את הביצועים ? מהיא עושה בדקיו ?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]האם זה אפשרי לעשות oc למודם אם כן [/glow] איך? למה? איזה?... נו אתם יודעים פשוט ולעיניין!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של ThermalTake אפשר ליראות HSFים חדשים הנקראים Venus Series... מה הם אני לא יודע... מה זה K8 שלו הם יועדו... אני לא יודע... עושים כבר HSFים ל-Hammer או משהו???
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ולמה אני צריך סבון ומים ??? והאם זה בכלל נייר זכוכית או משהו אחר ?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי מעבד 1700 אצל הדובים, מסתבר שקיבלתי מעבד טיפ טיפה ישן (שבוע 40 2002). כדאי להשקיע מאמץ ולנסות להחליף אותו, או שהביצועים של ה JIUCB הישנים סבירים (כ 2000 MHZ)? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה ATI TOOL 0.25BETA בשביל לבדוק ארטיפקטים ולהפתעתי התוכנה תומכת בכרטיסי NVIDIA ואופציות הטמ"פ והC@ פתוחות http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 שווה עוגיה
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לאוסיף מאוורר צהוב=איפה שכבר יש ירוק=איפה שאני רוצה לשים! http://img377.imageshack.us/my.php?image=p22802991sj5.jpg
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן חברה.... אני מבקש עזרה לבניית מערכת קירור מים למעבד+ כרטיס מסך (ללא צ'יפסט) תכף תבינו למה..! בניתי לי מפרט מחשב ורציתי לקרר אותו במערכת מים חזקה מספיק ומכוון שאין ניסיון עם קירור מים פניתי אליכם בתקווה שתעזרו לי המפרט הוא: ספק CORSAIR HX1000W מעבד INTEL I7 920 (היעד שלי הוא OC של 4.0GHZ) בטפמרטורה נורמלית לוח אם GIGABYTE X58-EXTREME ומכיוון שיש לו בלוק מים לצ'יפסט אז אין לי צורך בעוד אחד (תקנו אותי אם אני טועה) זיכרונות OCZ 6 GB(3*2GB) 1600MHZ CL 8 דיסק קשיח SEAGATE 1000GB כרטיס מסך מתלבט בין ATI 4870X2 לבין GTX295 (מה עדיף?) ויש טעם לחכות לכרטיס חדש יותר (DIRECTX 11)? תקציב למערכת מים עד 2300 ש"ח אשר תהיה מסוגלת לקרר מערכת שלמה של מעבד וכרטיס מסך וצ'יפסט אני רוצה ר…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה SPEEDFAN אך מכיוון שאני רוצה שבהפעלת המחשב התוכנה תיפתח אוטמטתי, ול-SPEEDFAN לוקח איזה 5 דקות עד שהוא נפתח והוא מעט בצורה מוגזמת את הפעלת המחשב. אז הייתי רוצה כמה שמות שיתנו לי לשלוט על המאוורר של המעבד. תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נניח והקירור הוא TRUE Black עם 2 מאווררי 120mm והלוח הוא צ'יפסט P45 איכותי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המעבד Intel P4 2.6 שלי (לא Prescott) עובד ללא עומס על 50 מעלות. עם עומס של UT2004 הוא קופץ ל71. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה ההבדל בין קירור אקטיבי לקירור פאסיבי.....????
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קראתי כמה מאמרים וזה מה שהיה כתוב "fsb הוא רבע מתדר הבאס"לצורך העניין אצלי הבאס הוא 533 ו הfsb הוא 133. האם זה נכון?כי ב cpu z הוא רושם את זה הפוך,באס 133 וfsb 533. עוד שאלה לגבי המשוואה של מהירות המעבד איך זה הולך fsbכפול מכפלה? או באס כפול מכפלה? אני יודע שאצלי זה 133 כפול 20,אבל הכל אצלי מבולבל כי ראיתי מאמר אחד שאומר שfsb זה רבע מתדר הבאס וראיתי מאמר אחד שזה הפוך. ודבר אחרון עם מישהוא יכול להביא לי מאמר על יחסים כי הנושא לא נקלט לי בראש,זה נוראה קשה. תודה. עריכה:עוד שאלה אחת קטנה,עם אני עושה oc למעבד,אוטומטית נוצא oc ללוח?ועם כן מה עולה בלוח? ואחרונה מה הקרור אויר הכי טוב בעולם חוץ מ tt?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי 8800GT ואני רוצה להחליף לו את הקירור בגלל שהוא עובד על טמפרטורות ממש גבוהות: מנוחה: 70, מאמץ: 105... יש למישהו קירור טוב להציע? (אני שוקל אולי לעשות OC על הדרך)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד זה ולא מוצא מדריכים ספציפיים למעבד חלש זה... אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה עצות או מדריכים בנושא זה תודה באמת לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, המערכת קירור של המעבד שלי Intel 3.06 Bus 533 לא מחזיקה מעמד ומשאירה את המחשב שלי על 60 טמפ' . אני צריך עזרה קטנה בנוגע לקניית מערכת קירור בתקציב בסך 180 ש"ח בערך שיחזיק לי את המחשב על טמפרטורה נמוכה ככל האפשר ואם אפשר שיהיה דיי שקט.. אני חושב שהמעבד שלי הוא על סוקט 478 משהו כזה.. עידכון: כיוון שמערכות קירור של זלמן חורגות מהתקציב שלי (עד 200 ש"ח) ראיתי 2 מערכות קירור של ThermalTake ורציתי לדעת איזו מהן כדאי לקחת אם כדאי לקחת אותם ביכלל: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 תודה רבה ויום טוב לכולם..
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
היי ברשותי המעבד הנל AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e AM2 2500MHZ 45W על הלוח GA-MA78GM-S2H בסרטי 1080P בקידוד איכותי, המחשב מפיל פריימים והסרט יוצא מסנכרון... שיחקתי קצת בהגדרות והעלתי את התדר במכפלה של 12.5 עם באס של 240, סהכ 3000 מה"צ _לעומת 2500 בסטוק) קירור של זלמן טמפ' מננוחה 42 מאמץ 60 עד כמה ניתן למתוח את המעבד הזה ומה טמפ אופטימלית? כמו כן על איזה OC אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לקירור טוב לכרטיס והכי חשוב שיהיה שקט כי המאוורר של הכרטיס קודח לי במוח כל הלילה מה עוד שעשיתי לו אוברקלוקינג ושמתי אותו שיעבוד כל הזמן התקציב שלי משהו בסביבות 150 תודה!
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם! אני מתכנן לעשות מוד לדלת שלי בקרוב.. ואני רוצה לשים בדלת מאוורר 120. זה המארז שלי (מצטער על האיכות. אין לי דיגיטלית ואני צייר גרוע ). http://www.geocities.com/darkkiller1988/maaraz.jpg במדריכים שבאתר עוסקים במספר מאווררים.. לי יש רק אחד... בגג אבא שלי לא רוצה שאני אשים מאוורר. אבל יכול להיות תשהוא יסכים בעתיד. לכן אני רוצה שתעזרו לי למצוא את המיקום המתאים למאוורר 120 שאני הולך לשים, עם התחשבות בזה שבעתיד אולי יהיה לי גם אחד בגג.. אני גם אשמח אם תמליצו לי להשתמש בהוצאת אוויר או הכנסה.. כי אני לא מומחה גדול.. מה שכן, אין לי אפשרות לשים את המאוורר ליד ההארד דיסק והכוננים, כי הם פשוט קרובים מדי לדלת.. שכחתי לציין משהו בתמונה שסרקתי: המאוורר של ה…
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-